Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010

ν εις την έψιλον επί την τετραγωνική ρίζα του ολοκληρώματος της παραγώγου του ρυθμού αύξησης της εντροπίας του συστήματος = 25

Περάστε να φάτε, σήμερα ο Αμερικλάνος γίνεται ένα τέταρτο του αιώνα! (Όπως βλέπετε βρήκα την ηλικία μου μετά από πολλούς πολύπλοκους υπολογισμούς, όχι ό,τι νάναι!)


Έχουμε Αμερικάνικη τούρτα,


 Aμερικάνικα σνακς,

 

Αμερικάνικα μη αλκοολούχα ποτά,


και πολλά Αμερικάνικα νεύρα!

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

PC ή Μακ?


Το λάπτοπ μου έχει αρχίσει να πεθαίνει... Πλέον βασικές λειτουργίες του έχουν πάψει. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι με υπηρέτησε πιστά για 4 χρόνια, και το καλό που του θέλω θα κρατήσει λίγους μήνες ακόμα. Έχω μπει που λέτε σε μια διαδικασία να βρω το καινούριο λάπτοπ. Και έχω μάθει αρκετά πράγματα που δεν ήξερα. Πληροφοριακά, έχω Toshiba Satelite με Windows XP και αποφάσισα να πάρω Macbook Pro.


Τα PC λίγο πολύ τα ξέρουμε όλοι. Τα φιτάχνουν διάφορες εταιρείες, αλλά το λογισμικό το φτιάχνει μία εταιρεία, η Microsoft. Το λογισμικό και το υλικό δηλαδή είναι κάτι σαν παντρεμένα. Συνήθως τα πάνε μια χαρά, αλλά μερικές φορές τσακώνονται και χωρίζουν. Μερικές φορές τα σπάνε κιόλας και γίνεται ο κακός χαμός. Σαν τους Ινδούς ας πούμε. Ο ένας κοιμάται στο κρεβάτι και τρώει κορν φλέικς, και ο άλλος στο πάτωμα και τρώει γαρίδες. Και όπως σε όλα τα ζευγάρια, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ή να βγάλεις σκασμό ή να τους πας να δουν ειδικό. Με άλλα λόγια ή να κάνεις υπομονή να φτιάξει μόνο του το πρόβλημα με μικρές δικές σου παρεμβάσεις, ή να το πας στον τεχνικό και να σου πιάσει τα οπίσθια.


Τα Mac δεν τα ξέρουμε όλοι. Τα φτιάχνει μία εταιρεία, η apple. Φτιάχνει και το υλικό και το λογισμικό. Τα αντίστοιχα Windows τα λένε Leopard και με το λάπτοπ δεν είναι παντρεμένοι, αλλά αδέρφια. Εντάξει δε λέω, τα αδέρφια μεταξύ τους τσακώνονται. Σκοτώνονται. Της πόπης γίνεται. Όπως εγώ με τον αδερφό μου πχ. Έχουμε κάνει το σπίτι δελτίο του Στάρ με Πετρούλα Θώδη Ευαγγελόπουλο και Άντζελα στα παράθυρα να μιλάνε για τα μάρμαρα του Παρθενώνα και το Κυπριακό. Μερικές φορές ρίχνουμε και κανέναν Κούγια πάνω από τη μάντρα. Αλλά έχουμε τη μάνα μας να μας μαζεύει! Πάει ο καθένας στο δωμάτιό του, ηρεμεί και μετά είναι σαν να μην έγινε τίποτα. Στην τελική το αίμα νερό δεν γίνεται. Έτσι και τα Μακ, το λογισμικό και το υλικό αναπτύσσονται μαζί και είναι προορισμένα το ένα για το άλλο. Πολύ σπάνια τσακώνονται γιατί δόξα τω Θεώ δεν είναι Έλληνες να αρπάζουν με τη μία όπως εγώ.


Κάτι άλλο που κάνει τα Μακ ξεχωριστά είναι ο σχεδιασμός τους. Ένα PC αποτελείται από πολλά μέρη που τοποθεντούνται μαζί. Όταν αγοράζεις ένα καινούριο PC μπορείς να διαλέξεις ότι μάρκα εξαρτήματα θες και στα βάζουν όλα μαζί. Τα Μακ αποτελούνται από ένα και μόνο κομμάτι. Είναι έτσι φτιαγμένα που υπάρχει ένας εννιαίος σκελετός. Ακόμα και η μπαταρία είναι ένα με το σύνολο. Αυτό προσδίδει μεγάλη ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης πχ.


Ναι, θα μου πείτε, καλά όλα αυτά αλλά η τιμή? Εντάξει τα Mac είναι ακριβά τα άτιμα. Είναι ακριβά για έναν λόγο όμως: Είναι καλά. Πολύ καλά. Η apple βγάζει μόνο ποιοτικά προϊόντα. Αν κάποιος διατίθεται να ξοδέψει πάνω από 1000 ευρώ για λάπτοπ, τότε καλύτερα να τα ξοδέψει σε ένα Mac. Κάπου διάβασα ότι το 90% των λάπτοπ που πωλούνται πάνω από 1000 δολάρια στην Αμερική είναι Mac. Για παράδειγμα ο αδερφός μου θέλει λάπτοπ και το μπάτζετ είναι 700 άντε 800 ευρώ. Με αυτά τα λεφτά του παίρνω από εδώ ένα πολύ καλό Sony Vaio 15 ιντσών, ή ένα ακόμα καλύτερο Lenovo Thinkpad 15 ιντσών. Αλλά θα του πάρω Macbook 13 ιντσών. Γιατί θα του κρατήσει περισσότερα χρόνια, θα είναι σταθερό στις επιδόσεις και αξιόπιστο.


Εγώ θα πάρω Macbook Pro 15 ιντών 1700 δολάρια. Μπορώ να πάρω το Lenovo (IBM) που από PC είναι τα καλύτερα, αλλά έχω σιχαθεί τα Windows. Τα XP έχουν παλιώσει και δεν αξιοποιούν κάποια καινούρια χαρακτηριστικά. Τα Vista τα δοκίμασα και μην σχολιάσω, τα Windows 7 δεν τα ξέρω αλλά δεν περιμένω και πολλά πλέον. Σίγουρα τα λεφτά είναι ένα θέμα μιας και μπορώ με ένα PC να εξοικονομήσω μέχρι και 700 δολάρια -σχεδόν μισός μισθός... πάνω από ολόκληρο νοίκι- αλλά το πήρα απόφαση. Θα περιμένω την άνοιξη που φημολογείται να βγουν τα νέα μοντέλα. Ελπίζω να βρω και κανένα καλύτερο μοντέλο από την τωρινή σειρά που θα πέσει η τιμή να πάρω στον αχαΐρευτο τον αδερφό μου.


Υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω για τα mac, όπως το άψογο service το καλύτερο κομμάτι του οποίου είναι ότι συνήθως είναι αχρείαστο, το design, την ευκολία χρήσης του περιβάλλοντος κλπ. Αλλά βαριέμαι και δεν έχει νόημα. Αν κάποιος ψάχνεται καλά θα κάνει να πάει σε έναν Κωτσόβολο έναν Κορασίδη βρε αδερφέ και να δοκιμάσει. Μια δοκιμή θα σας πείσει, εμένα με έπεισε.


Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις φωτογραφίες. Στη σελίδα της apple λένε αναλυτικά πολλά πράγματα. Αλλά προσοχή. Ναι, τα mac είναι καλύτερα αλλά δεν είναι τέλεια. Δεν είναι η Ιερουσαλήμ και δεν πρόκειται να αντικαταστήσουν πλήρως τις αδυναμίες μας ως χρήστες. Υπολογιστών.Και μην ξεχνάμε ότι οι υπολογιστές είναι προσωπικοί και ο καθένας διαλέγει και παίρνει, υπάρχουν πολλές γνώμες και πολλοί πιστεύουν ότι:


Αλλά μην ξεχνάμε...


Έχετε γεια!

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

Η εκδίκηση της Ινδής!

Δεν με νοιάζει τι λέτε εγώ τώρα έχω χρόνο, τώρα με έπιασε η κάψα, τώρα θα τα πω όλα! Δεν χρειάζεται να τα διαβάσετε όλα μαζί, δεν χρειάζεται καν να τα διαβάσετε. Όταν γίνω πλούσιος θα προσλάβω τον Μπίλι Γκέιτς να μου κάνει τις αναρτήσεις βίντεο κλιπς για να "διαβάζονται" πιο εύκολα!

Και ξεκινάω με το πρώτο θέμα:

ΑΑΑΑΑΑΑαχαχαχαχαχαχαχαχΑ!!!!ζχαχαχαχαχαηξχαχαχαβχκαξβχψαχαχα!!! κΑΚ ασασαζαζαααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Αχαχαχαχαχαγκα γκαγκαγκαγκουχουχουχουχοχυφτουυυ!

Αυτή είσαι, δώσε! Δώσε λέμε!

Πόσο το ευχαριστήθηκα το σημερινό? Πόσο??? ΝΑ! Τόσο!

Γυρνάω από τη "δουλειά" και πιάνω να κάνω καρμπονάρα. Βασικά μου τελείωσε η ντομάτα και συμπτωματικά είχα λίγη κρέμα οπότε αυτοσχεδίασα. Ναι, έκανα καρμπονάρα που λέτε και σκάει μύτη η Ινδή. Πιάνει ξεπαγώνει δύο είδη γαρίδες, κόβει και ένα παράξενο φρούτο τεράστιο, μετά κάτι άλλα παράξενα και είχε να απασχολείται μπόλικη ώρα.

Τα πήρα εγώ εν τω μεταξύ γιατί κάθεται να του φτιάξει και γαρίδες με φρούτα και 2 ώρες εργατικά του τάπα. Αμ δε! Κορν φλέικς! Κορν φλέικς έφαγε ο τάπας! Έτσι!! Τελικά μπορεί να είναι ήρεμη ήρεμη αλλά άμα θέλει... Σκεφτείτε τώρα τον Ινδό τόσες μέρες να τρέφεται με κορν φλέικς και κανα ρύζι, και η άλλη να φτιάχνει γαρίδες με χίλια δύο συστατικά μέσα!

Αυτό. Έρχεται και άλη ανάρτηση ενημερωτική αυτή τη φορά.

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

Διακοπές, βραβείο, Boney M, Ινδοί κλπ

Καλό σας μήνα! Τρέχω και δεν φτάνω, και ΝΑ οι εργασίες και ΝΑ οι ασκήσεις και ΝΑ η έρευνα και ΝΑ οι αναφορές και ΝΑ πάρτα μαλάκα που μου'θελες και Αμερική! Πλάκα κάνω, μια χαρά περνάω. Μπορεί να μην προλαβαίνω να κοντοσταθώ να κλάσω με αποτέλεσμα να έχω αποκτήσει αυτό το ροζουλοβυσσινί χρώμα που βλέπετε στη φωτογραφία. Αλλά δεν πειράζει, κάνουμε υπομονή τώρα με μέτρια λεφτά και πολύ δουλειά για να έχουμε μετά πολλά λεφτά και λίιιιιγο λιγότερη δουλειά.


Μαζέυτηκαν πολλά να σας πω, οπότε πάρτε καφέ, τσιγάρο (όσοι καπνίζετε, που κακώς καπνίζετε και να το κόψετε παρακαλώ), πάρτε και το λάπτοπ στην τουλέτα αν θέλετε, εγώ δεν παρεξηγούμαι όλα στη ζωή είναι. Έχουμε να καλύψουμε Χριστουγεννιάτικες εντυπώσεις, ένα βραβείου που ούτε που θυμάμαι πλέον ποιος μου το έδωσε και τι είναι, τους Boney M, και άλλα. Άν δεν με διακόψει κανείς!

Τα Χριστούγεννα που λέτε, με απογοήτευσαν. Δεν το έχουν οι Αμερικάνοι ρε παιδί μου το άθλημα, δεν το έχουν. Στην Πάτρα από τέλος Νοέμβρη στολίζαν τους δρόμους, αμολούσαν και τους καστανάδες και δεν χόρτενες θέαμα, μυρωδιές και κλίμα. Στη Νέα Υορκη τίποτα, στεγνά. Ελάχιστες πλατείες είχαν κανα δέντρο, οι δρόμοι ξεστόλιστοι τελείως, κάστανα πουθενά. Για το πουτσόκρυο τα είπαμε, μην τα ξεναλέμε. Το μόνο ατού τους είναι το χίονι. Το οποίο και έχω βαρεθεί πλέον, καλά είναι, φτάνει, ας πατήσουμε και λίγο χώμα ρε παιδιά!

Εγώ τα Χριστούγεννα τα πέρασα με την παρέα από την Ελλάδα. Πήγαμε στη Νέα Υόρκη παραμονές, και ανήμερα ψήσαμε γαλοπούλα φιλέτο να φάμε. Ο νέος χρόνος με βρήκε στο σπίτι της καθηγήτριάς μου, αλλά νομίζω αυτό σας το είπα? Δεν θυμάμαι, αλλά θα το ξαναπώ. Η καθηγήτρια έχει την παράδοση μόλις μπει ο νέος χρόνος να βγαίνουμε έξω στο χιόνι ξυπόλυτοι και να κάνουμε 2 κύκλους το σπίτι... και είναι και μεγάλο το άτιμο...


Σταυρούλα μου έδωσε το βραβείο της λιακάδας! Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου, τη χρειαζόμουν λίγο λίγη λιακάδα γιατί εδώ ο ήλιος είναι ντοπαλός! Πρέπει λέω να το δώσω σε 12? Τι με περάσατε ρε παιδιά, πάμπλικ ριλέισονσ μάνατζερ να ξέρω τόσους μπλόγκερς ώστε να το δώσω και σε δώδεκα? Θα το δώσω σε όσους θέλω και όσες θέσεις περισσέψουν, τις παίρνω εγώ, μην στεναχωριέστε!


Το βραβείο της λιακάδας το δίνω με τυχαία σειρά σε:

ΦΟΥΛΗ γιατί έχει πλάκα και γελάω με τα ποστ της
zoyzoy γιατί μαθαίνω από το blog της
Κωλόγρια γιατί με έχει κάνει να πέσω από την καρέκλα από τα γέλια
Ομάδα του troktiko γιατί με κρατάνε ενήμερο, αν και μου τη δίνουν κάποιες αντιλήψεις τους
Mahler γιατί έχει πολύ ωραίο blog
Μανιτάρι γιατί πετάει ωραίες ατάκες
Μάγισσα για τις ωρέες συζητήσες της οικογένειας Χοιρομέρη
mariposa γιατί μου την είπε για την κλάψα και με ταρακούνησε 
Milch γιατί είναι μικρό, έχει χιούμορ και γράφει και ωραίες μαντινάδες
Μάτα γιατί είναι σούπερ μαμά και ρίχνει και κανα μπινελίκι όποτε πρέπει.
ανεμοδούρα γιατί έχω διαβάσει όλο το μπλόγκ της, αυτό λέει πολλά.

Χαχαχαχαχαχα τελικά δεν κρατήθηκα και το έδωσα σε 11... Αυτό που περισσεύει το δίνω στην πρώην καθηγήτριά μου γιατί ως γνωστόν ο ήλιος τρέφει τα μοσχάρια και μιλάμε για μεγάλο κακιασμένο μοσχάρι. Κάποια άλλη στιγμή, όταν ξεμπερδέψω με την πάρτη της θα σας πω.


Τους ξέρετε τους Boney M? Έλα τώρα που δεν τους ξέρετε... Να πει το Milch που είναι μικρό ότι δεν τους ξέρει να το πιστέψω, αλλά οι υπόλοιποι αποκλείεται. Οι Boney M ήταν συγκρότημα της δεκαετίας του 70 και 80. Ακούτε ένα mix από τα αγαπημένα μου, By the rivers of Babylon, Sunny, Daddy Cool, Rasputin και Ma Baker. Τους άκουγα παλιά, και με έχει πιάσει και τώρα. 


Ο λόγος που τους αναφέρω είναι για να σας πω αυτά που δεν ήξερα και έμαθα και έπαθα σοκ. Ήτανε λέει της μόδας τότε να μην τραγουδάνε τα μέλη ενός συγκροτήματος, αλλά κάποιοι άλλοι και αυτοί να είναι μόνο βιτρίνα. Κάτι τέτοι συνέβαινε και με τους Boney M. Ο δημιουργός, παραγωγός και συνθέτης των τραγουδιών είναι και ο τραγουδιστής. Ο τύπος που βλέπετε στη φωτογραφία τραγουδούσε συνήθως playback, ή ζωντανά με βοηθήματα. Ήταν απλά χορευτής. Και από τις τρείς κοπέλες, μόνο οι δύο τραγουδούσαν. Δηλαδή το 50% του συγκροτήματος ήταν βιτρίνα! Και το καλύτερο? Αυτά δεν ήταν κρυφά, ήταν ευρέως γνωστά!


Επίσης έμαθα ότι από τότε που το διαλύσανε, βγήκε απόφαση δικαστηρίου που λέει ότι ό,τι τραγούδι έχει τραγουδήσει ο καθένας, μπορεί να το τραγουδάει όπου και όπως γουστάρει σε συναυλίες εμφανίσεις κλπ.Αποτέλεσμα? Να υπάρχουν μέχρι και σήμερα 3 συγκροτήματα "Boney M"! Το ένα, το πιο επίσημο, είναι ο παραγωγός, η μια κοπέλα και άλλες δύο. Το άλλο είναι ο χορευτής με τρεις κοπέλες που τις αλλάζει συνεχώς (αυτή η βερσιόν του συγκροτήματος είχε έρθει το 2006 στο Fame Story). Το τελευταίο είναι η μία κοπέλα με μια άλλη που συνεργαζόσαντε παλιά και άλλους δύο. Ότι να'ναι δηλαδη. Αυτοί οι χίπιδες ρε παιδί μου, ζουν σε παράλληλο σύμπαν. Καλά περνάνε όμως, δεν έχουν παράπονο. Όπως και να'χει, μπορεί να είναι τρελοί και ψωνάρες, τα τραγούδια τους όμως τα σπάνε κανονικά.

[Λαμπίρη mode on] Που να σας τα λέω τι έγινε με τους Ινδούς στο σπίτι. 


Είναι μαλάκας τελικά ο άνθρωπος. Πολύ μαλάκας. Το Σάββατο μου απέδειξε ότι είναι χέστης, την Κυριακή ότι είναι μαλάκας, χτες ότι είναι πολύ μαλάκας. Σήμερα δεν ξέρω αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα με απογοητεύσει.

Σάββατο πρωί 12 η ώρα με ξύπνησε με τις γκαρίδες του. Τσίριζε στα ινδικά στο τηλέφωνο. Η γυναίκα μούγκα. Σας το είπα ότι είναι έγκυος? Ναι, είναι 5 μηνών. Έχετέ το υπόψιν σας. Το βράδυ ακούω μπαμ μπαουμ να χτυπάνε κάτι έπιπλα, τη γυναίκα να φωνάζει και τον άντρα να μιλάει χεσμένος. Μετά από κανα τέταρτο μου χτυπάει την πόρτα. Βγαίνω έξω και τον βλέπω να κρυφοκοιτάει από τις σκάλες κάτω την εξώπορτα. "Μιχάλη η γυναίκα μου κάλεσε την αστυνομία, πες τους το και πες του ότι είναι στο δωμάτιό μας.". Και πάει στο δωμάτιό του. Εγώ έμεινα μαλάκας. Δεν έχω συνηθίσει βλέπετε τα όργανα μέσα στο σπίτι, και όσο να πεις οι Αμερικάνοι μπάτσοι δεν έχουν και την καλύτερη φήμη. Αντί να πάει κάτω να εξηγήσει στον μπάτσο τι έγινε και να τον οδηγήσει στη γυναίκα του, άφησε μια άλλη ένοικο να προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε. Ο χέστης, το ζώον σε δύο πόδια, ο τάπας. Ανεβαίνει κάτασπρη η κοπέλα με τον μπάτσο πάνω, με βλέπει ένσοκο και με ρωτάει τι έπαθα και αν κάλεσα την αστυνομία. Όπα λέω από μέσα μου, be cool. Όχι, της λέω, η τάδε την κάλεσε. Και δείχνω στον μπάτσο το δωμάτιό της. Τελικά απλά τσακώθηκαν, την έβρισε αυτός, τα πήρε αυτή, τα έσπασε και πήρε και την αστυνομία. Τους έκανε παρατήρηση ο μπάτσος ότι δεν πρέπει να καλούν τα όργανα της τάξης χωρίς λόγο και είναι ποινικό αδίκημα κλπ και είπε στον μαλάκα ότι μπορεί να μην παρανόμησε τυπικά, αλλά η γυναίκα του για κάποιο λόγο ένιωσε να απειλείται και να προσέξει. Πολύ επαγκελματίας, όχι, να τα λέμε. Έφυγε ο μπάτσος, πήρε τη γυναίκα μαζί του σε ένα φιλικό σπίτι και τέλος.Την Κυριακή επέστρεψε η κοπέλα το βράδυ. Και δεν της φτάναν όσα πέρασε, που είναι γκαστρωμένη και τη σύγχισε ο ηλίθιος, μαντέψτε τι έγινε! Κοιμήθηκε στο πάτωμα!!! Η έγκυος στο πάτωμα και ο τάπας στο διπλό κρεβάτι!!! Δεν είμαστε καλά ρε! Αντί να της κάνει μασάζ στα πόδια και να τρέχει να της φέρει κρεμ μπρουλέ με σως αργιοστάφυλο και κρόκο Κοζάνης, της κάνει γυμνάσια! Αυτός στο υπνοδωμάτιο και αυτή στο γραφείο στο πάτωμα με ένα στρώμα του κώλου! Που έμπλεξε η κακομοίρα...Χτες, ο Ινδός έλειπε όλη μέρα, και η κοπέλα ήταν στο υπνοδωμάτιο. Πάλι καλά λέω, δεν είναι τελείως μαλάκας, έφυγε για να κοιμηθεί η γυναίκα του στο κρεβάτι. Αμ δε! Κατα τις 11 το βράδυ επέστρεψε, πήγε αυτός στο κρεβάτι και αυτή στο πόστο της, στο πάτωμα! Τι μαλάκας Θεέ μου! 


Και εγώ τώρα τι να κάνω, μου λέτε? Δεν μπορώ να ξέρω ότι στο δίπλα δωμάτιο κοιμάται μια γκαστρωμένη στο πάτωμα! Και δεν ξέρω και αν τρώει, δεν την έχω δει να κατέβει να μαγειρέψει... Αυτός τρώει κορν φλέικς. Θέλω να ζητήσω από την σπιτονοικοκυρά ένα στρώμα που έχει καλό για πάτωμα να της το δώσω, αλλά φοβάμαι μην κάνω χειρότερα τα πράγματα. Μπορεί αυτός να της λέει να πάει στο κρεβάτι και αυτή να έχει μουλαρώσει και να τα πάρει ο τάπας και μαζί μου στο τέλος. Έχω την υποψία ότι είναι εγκληματίας, κάτι έχει κάνει αλλιώς αυτή δεν θα καλούσε την αστυνομία. Μόνο για βρισίδι δεν καλέις την αστυνομία. Προφανώς το έκανε για να τον τρομοκρατήσει, όπως και τα κατάφερε. Και γιατί τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ, αφού δεν έκανε τίποτα? Κάτι έχει κάνει, αυτή το ξέρει και τον απείλεί.


Αυτά για τον ηλίθιο. Έβαλε τις φωνές στην έγκυο γυναίκα του, μετά άφησε την άλλη ένοικο να προσπαθεί να συνεννοηθεί με τον μπάτσο και μετά διέταξε εμένα να τον στείλω μέσα. Ντα γκασπαζά! Και το χειρότερο, αντί να πάει να κοιμηθεί στον καναπέ στο σαλόνι για να αναγκάσει τη γυναίκα του να κοιμηθεί σαν άνθρωπος, κάθεται και απολαμβάνει το κρεβάτι! Και τι να το κάνει το διπλό κρεβάτι?? Και σαν αστερίαν να απλωθεί, πάλι το 30% του χώρου θα πιάσει... Για να δούμε σήμερα... [Λαμπίρη mode off]

Αυτά τα ολίγα είχα να σας πω... Ελπίζω να σας τα ξαναπω σύντομα! Και σόρρυ που δεν κάνω πολλά σχόλια σε εσάς, νο τάιμ, νο τάιμ! Σας διαβάζω όμως όσο μπορώ!

Byyyyyyyyye!