Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Μπλογκοδιάρροια

Άλό! Πέρασε μήνας πάλι ε. Αυτό είναι που λένε, συνεπής μπλόγκερ. 

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Μαΐου από αύριο Ιούνης Καλοκαίρι ήλιος στον ουρανό (όχι εδώ, εκεί), τζίτζικες στα δέντρα (όχι εδώ, εκεί), μπικίνια στις παραλίες (όχι εδώ, εκεί), φραπέδες στις καφετέριες (όχι εδώ, εκεί), σκατά στα μάτια μας (όχι εκεί, εδώ).

Πάλι κλαψομουνίαση! Όχι δε θα κλάψω θα κρατήσω χαρακτήρα. Τις προάλλες μου είπε μια σοφή ψυχή (θου λορντ) ότι αφού ρε Αμερικλάνε σου έχουν σπάσει τα νεύρα λόγο δουλειάς, την οποία δεν μπορείς αυτή τη στιγμή να αλλάξεις, δοκίμασε να αλλάξεις κάτι άλλο για να έρθει λίγη θετική ενέργεια στη καθημερινότητά σου!

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μου ενστικτώδης αντίδραση ήταν να τη στείλω στο διάολο την παλιοχίπισσα αλλά το σκέφτηκα και τελικά μάλλον δίκιο έχει η ρουφιάνα. Το ότι στη δουλειά μου ζητάνε να κάνω πιο πολλά απ'όσα προλαβαίνω και πληρώνομαι δεν μπορώ να το αλλάξω οπότε γιατί να μην αλλάξω κάτι άλλο μπας και αλλάξει η τύχη μου και φύγει η γκίνια? (Γκίνια, όχι γκρίνια. Αυτή δε φεύγει που να σκάσεις).

Γιατί τα λέω αυτά εδώ να μέσα.

Γιατί η πρώτη αλλαγή είναι ότι μέσα στον Ιούνιο, δηλαδή από αύριο, θα κάνω ανάρτηση κάθε μέρα. Κάθε. μέρα. Σα να λέμε, μπλογκοδιάρροια. Γιατί? Γιατί έτσι. Επίσης γιατί με ηρεμεί να γράφω σαν Αμερικλάνος, αλλά δεν το κάνω γιατί δεν έχω χρόνο να γράψω τίποτες της προκοπής. Οπότε ξεχνάμε την ποιότητα των αναρτήσεων η οποία εντάξει, μεταξύ μας είμαστε, ήταν που ήταν, και κάνουμε φόκας (βλ. focus) στην ποσότητα. 

Και τι πάει να πει δε θα έχω κάθε μέρα κάτι να πω. Κάτι θα βρω. Θα βάλω ρε παιδί μου ένα αγαπημένο μου τραγούδι, μια ταινία, μια τσόντα κάτι.

Όχι εντάξει τσόντα μάλλον δε θα βάλω κατα πάσα πιθανότητα θα κουτσομπολεύω τους Ασιάτες. 

Λοιπόν δεύτερο πράγμα που αλλάζω! Μέσα στον Ιούνιο παλι, δεν θα βάλω τις φωνές σε κανέναν, δεν θα τους ειρωνεύομαι, δεν θα τους βρίζω, δεν θα τους στέλνω στο διάολο όταν θέλω να με αφήσουν στην ησυχία μου, δεν θα τους πετάω πράγματα όταν με εκνευρίζουν, και γενικά ρε παιδί μου θα είμαι θετικός και πρόσχαρος άνθρωπος. Αυτό που λένε κάτι μαλακισμένοι ότι αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, μην πεις τίποτα.

Μουγγοθόδωρος κιετς.

Τι άλλο ν'αλλάξω? Πρέπει να κάνω τρεις αλλαγές! Γιατί έτσι!

Λοιπόν μέσα στον Ιούνιο πάλι, δε θα ματαφάω σοκολάτα. Αφού λυσσάξατε με τη σοκολάτα που έδειξα στην προηγούμενη ανάρτηση, ορίστε την κόβω. 

Το καλό που της θέλω της βρωμοχίπισσας να δουλέψει η μαλακία αλλιώς την πρώτη του Ιουλίου να βρει τρούπα να κρυφτεί.

Τα λέμε αύριο. Και μεθαύριο, και παραμεθαύριο, και αντιπαραμεθαύριο, και παραντιπαραμεθαύριο, και αντιπαραντιπαραμεθαύριο, κοκ.