Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Δώδεκα????!!!!!!!!!

Φαρμακοτριφτάαααακιιιιι, με πότισες φαρμάααακκιιιιιι, με πότισες φαρμάααααακιιιιιι, φαρμακοτριφτάαααααακιιιιι.


Έχει καιρό που με τρώει ο αυχένας μου με αυτό το θέμα και σήμερα είναι η μέρα που θα τον ξύσω! Όποιος έχει ώρα για χάσιμο ας κάτσει να μου κάνει παρέα όσο τον ξύνω. Έχουν θέματα οι φαρμακοποιοί στην Ελλάδα κι εγώ σαν καλός Έλληνας έχω άποψη!


Όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, είμαι φαρμακοτρίφτης έχουνε τρίψει εμένα τα χέρια μου φάρμακα και φάρμακα, και εδώ και 12 χρόνια μαθαίνω πως το τρί πως το τρί πως το τρίβουν το φαρμάκι. Ω. Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που ξεκίνησα το διδακτορικό (αύριο είναι η επέτειος 8 Αυγούστου), 7 χρόνια από τότε που ξεκίνησα το μάστερ και 12 χρόνια από τότε που ξεκίνησα το Πανεπιστήμιο.

Και τώρα έπεσα σε κατάθλιψη και δε λέω τίποτα!

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Σικάγο σου λέει

Άλο! Γύρισε το σούργελο!

Σήμερα έφαγα πατατάκια και σοκολάτα μετά από αρκετό καιρό και σκέφτηκα, τι άλλο έχω να κάνω καιρό να το κάνω κι'αυτό??? Η τρίτη επιλογή ήταν να κάνω ανάρτηση - οι πρώτες δύο απορρίφθησαν γιατί θέλουν παρτενέρ και δεν είχα.

Κάθομαι και σκέφτομαι τι έγινε τον περασμένο μήνα για να τα γράψω και όσο τα σκέφτομαι τόσο εκνευρίζομαι. Είναι και το λάπτοπ καινούριο και δε με βολεύει το πληκτρολόγιο, με τρώει και ο κώλος μου γλύφει και το Πεπόνι τον δικό του, άσε πολύ χάος!

Πριν μερικές βδομάδες πήγα στο Σικάγο σε συνέδριο, πολύ ωραίο το Σικάγο, έδωσα ομιλία με κουστουμιά ο δικός σου και τη γραβάτα βεβαίως ήθελαν και γραβάτα γιατί χωρίς πεοδείκτη δεν είσαι επιστήμονας δηλαδή άμα και θέλουν να τους δείξω που βρίσκεται τους το δείχνω και με τα χέρια δε χρειάζονται στυλιστικές επεμβάσεις να πούμε αλλά εντάξει τη θέλανε τη γραβάτα γράφει λέει καλύτερα. 

Τρίτη 11 το πρωί ήταν η ομιλία, Τρίτη 6 το πρωί άνοιξα το γιουτιούμπ να μάθω πως δένουν γραβάτα. Μ'αρεσε τώρα θέλω να πάρω κι'άλλες. Αρχικά ήταν να βάλω μια σοβαρή ασημιά λες και πάω σε γάμο αλλά άλλαξα γνώμη τελευταία στιγμή και πήρα μια με πράσινες γραμμές γιατι μ'αρέσει το πράσινο και γιατί βγαίνουν τα χελωνονιτζάκια σε μερικές μέρες στο σινεμά. Όταν είμαι 80 εκκεντικός πορνόγερος θα δίνω ομιλίες με στολή μικελάτζελο ή λευκού πάουερ ρέιτζερ και άμα τους αρέσει.

Τέσπα η ομιλία πήγε άψογα, ευχαριστώ ευχαριστώ, είχα τρακ του θανατά μέχρι που ανέβηκα στο βάθρο πως το λένε με το μικρόφωνο μετά ηρέμησα και τους τα είπα έξω από τα δόνιτα, ευχαριστώ ευχαριστώ, μου κάνανε και τρεις προτάσεις για δουλειά μετά από το ακροατήριο, ευχαριστώ ευχαριστώ, αλλά ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑ. Στα διάλα και πιο παραπέρα άμα έχει. Τους είπα θα τους καταραστώ και μου λέγανε μαλακίες ταχαμ δήθεμ ήταν τόσο απορροφημένοι/ες από την ομιλία, που ήμουν τόσο καλός και άλλα τέτοια πούστηκα. Σιχτίρ.

Πάει πέρασε το Σικάγο κατα τ'άλλα πέρασα τέλεια έχω φίλους εκεί και έκατσα μερικές μέρες έξτρα πριν το συνέδριο. Νέα Υόρκη δεν το λες αλλά ντάξ! κρατιέται!


Με ενημέρωσαν από το κοντρόλ ενώ ήμουν εκεί ότι είναι λέει η πρωτεύουσα αρχιτεκτονικής του κόσμου. Μάλιστα. Τι να σου πω τώρα εγώ κανα κτήριο της προκοπής δεν είδα, είχε ένα που έμοιαζε με μηχάνημα για πιστωτικές κάρτες, ένα άλλο που έμοιαζε με πουλί (όχι από αυτά που πετάνε) και κάτι άλλα βρώμικα γύρω γύρω. Έχει και το πιο ψηλό κτήριο του κόσμου λένε, ανεβήκαμε 103 ορόφους πάλι καλά που είχε ασανσέρ γιατί ακόμα εκεί θα ήμουν στα σκαλοπάτια, ωραία η θέα η λίμνη τα σπίτια, εντάξει.


Βασικά νομίζω ότι την αρχιτεκτονική την εκφράζουν πιο πολύ με τα μικρά σκατουλάκια αγάλματα και έργα τέχνης θου Κύριε στις πλατείες. Κάθε στροφή και πλατεία, κάθε πλατεία και έργο τέχνης! Πως είναι ο κήπος μια γριάς, που δεν έχει τι να κάνει όλη μέρα και φυτεύει άσχετα λουλούδια σε γλάστρες με διάφορα χρώματα? Έτσι τουρλού τουρλού είναι και το Σικάγο! Δεν υπάρχει ούτε αρχή ούτε μέση ό,τι δεις πρέπει αναγκαστικά να αναρωτηθείς αν είναι τέχνη ή αν άργησε να περάσει το σκουπιδιάρικο. Γιατί έτσι είναι η μοντέρνα τέχνη, σε κάνει να σκέφτεσαι και να αναρωτιέσαι! Βλέπεις το σκατό στο δρόμο και αναρωτιέσαι αυτό τώρα τέχνη είναι, να το απολαύσω σαν καλός τεχνολάτρης, ή να το πετάξω στον κάδο σαν καλός πολίτης? Ποτέ δεν ξέρεις! Σε ευαισθητοποιεί καλλιτεχνικά να τα λέμε!

Τέχνη λέμε.
Ένας φίλος μου μου είπε ότι έχουν ένα κακάσχημο, και όντως κακάσχημο είναι, αγαλμόπραμα του Πικάσο σε μια πλατεία που δεν αρέσει σε κανέναν αλλά τελικά το κρατήσαν γιατί κάνουν τα παιδιά τσουλήθρα πάνω του. Να ρωτάς τον άλλο πώς επηρεάζει η τέχνη την καθημερινή του ζωή, και να σου λέει ότι πάει τα παιδιά του να κάνουν τσουλήθρα στην τέχνη του Πικάσο. 

Δεν είναι αυτό ο Πικάσο ένα άλλο πράμα με γρασίδια είναι που εκεί έγινε λεει πρόεδρος ο Ομπάμπα. Εγώ έπαιξα ποδόσφαιρο με ένα 5χρονο εκεί.
Φάγαμε και μια πίτσα μα τι πίτσα ζύμη πάνω ζύμη κάτω και στη μέση τέσσερα κιλά μοτσαρέλα μιλάμε κόντεψα να πέσω σε διαβητικό κόμμα χωρίς να έχω διαβήτη. Η χαρά του ενδοκρινολόγου είναι αυτό το πράμα. Θέλω να βρω τη συνταγή αλλά φοβάμαι μην εθιστώ.

Και μόνο που το βλέπω με πιάνει βαρυστομαχιά. Αλλά καλή βαρυστομαχιά.
Επίσης χάλια το αεροδρόμιό τους, το Ο Χάρε, όντως Ώ! Χάρε έλα πάρε με σκεφτόμουν εκεί μέσα. Ένα μακρουλό πράμα που δίνεις βαλίτσες στη Λαμία περνάς από έλεγχο στη Ξάνθη και η πύλη είναι στην Καλαμάτα. Μοντέρνα τέχνη μάλλον άσκησε ο αρχιτέκτονας που το σχεδίασε! Που να του μπει στον κώλο!

Μπάτμαν. Άσχετο.
Επίσης να πω όποιος πάει Σικάγο να μείνει στο Χόστελ Ιντερνάσιοναλ γιατί είναι πολύ φτηνό και καθαρό, με τζάμπα πρωινό καφέ μπιλιάρδο και πινγκ πονγκ.


Κοίτα να δεις που σκόπευα να γράψω για το λούνα παρκ που πήγα το προηγούμενο Σ/Κ και γυρίσανε τα άντερά μου στα τρενάκια του θανάτου και τελικά βγήκε λογοδιάρροια για το Σικάγο! Και ήταν από αυτές τις γλιτζερές που βγαίνουν με τη μία, πολύ εύκολα!

Καλημέρα σας!