Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Η ουρά, της ουράς, ω! ουρά!

Χαίρετε! Καλή χρονιά!

Τον πηδήξαμε το Γενάρη. Δεν πειράζει, ας πηδήξουμε και κάπου. Να ξεκουραστούν και τα χεράκια λίγο. 

Τρελές εξελίξεις έμαθα γίνονται στην Ελλάδα! Έπαθα σοκ και ένιωσα δέος όταν έμαθα ότι βγήκε ριμέικ του Άσματος της Καλλιτέχνιδος Στέλλας Μπεζεντάκου, Τραλαλά Τραλαλό, από την Καλλιτέχνιδα Αλεξάνδρα Κλάδη με το νέο της Άσμα Στο Κολωνάκι. Έτσι. Να μπει επιτέλους το τρας στη μέινστριμ μουσική σκηνή. Να χαρούμε κι εμείς που λιώνουμε με Στέλλα Βέρα και τα άλλα παιδιά. Το νινί σέρνει καράβι (όλτάιμ φέβορετ, τι να λέμε τώρα άναψε αναπτήρα) πότε θα γίνει ριμέικ? Τι μ'αυτό τι με το επόμενο βιβλίο του Γκέιμοθρόνς που δε λέει να βγει, μου τελειώνει η υπομονή. Όρια.

Στην τέχνη παρθενογέννεση, δεν υπάρχει. Άλλωστε μέχρι τον 18ο αιώνα η λογοκλοπή ήτο αποδεκτή και μάλιστα επιβάλλετο στους νέους καλλιτέχνες να αντιγράφουν από τους μεγάλους δασκάλους. Στο τραλαλά θα κολλήσουμε τώρα.

Και για άλλες εξελίξεις, λιγότερο σημαντικές σαφώς, έμαθα! Είναι καιρός για αλλαγές μάλλον είναι η εποχή τους. Οι μόνες σταθερές αξίες στην Ελλάδα πλέον είναι η Στέλλα Μπεζεντάκου και ο Ολυμπιακός. Όλα τα άλλα είναι ρευστά! Να ας πούμε αλλάξανε χέρι στη Βουλή και το πάνε τώρα με το αριστερό. Μη νομίζεις όμως, τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα μόνο φαίνονται διαφορετικά - μετά νιώθεις το ίδιο όπως και με το δεξί. Η μαλακία είναι μαλακία με όποιο χέρι κι αν την εκτελέσεις. Ξέρω εγώ.

Κοίτα λίγο στη δεξιά στήλη. Το χρονόμετρο που λέει μέχρι τα άντα απομένουν το βλέπεις? Είχα βάλει στόχο, γιατί γενικά είμαι των στόχων, ότι θα έχω τελειώσει το διδακτορικό πριν τα 30 τα οποία και πρέπει να υποδεχτώ οπωσδήποτε ως διδάκτορ! Ε! Μεθαύριο γίνομαι διδάκτορ και αντιμεθαύριο γίνομαι 30.

Στόχοι.

Είμαι αυτό που λέμε, πιο τελευταία στιγμή, πεθαίνεις. Βασικά κάτι καθηγηταί θέλαν να με διδακτορήσουν πιο μετά, γιατί είναι μπίζι, αλλά τους το ξεκαθάρισα ότι έτσι και πατήσω τα 30 χωρίς να έχω τελειώσει το γαμημένο το διδακτορικό, θα τα παρατήσω όλα και θα πάω να γίνω χασάπης σαν τον πατέρα μου. Μπαλτά, τους είπα, έχω. Λίγο ακόνισμα θέλει. Εντάξει δεν τα είπα έτσι ακριβώς αλλά πιστεύω έγινα κατανοητός.

Μα κουράστηκα να ακούω ότι έφαγα το γάιδαρο και μου έμεινε η ουρά. Αυτή δεν ήταν ουρά, ήταν δεινόσαυρος. Με ουρά.

Πολύ χαίρομαι όμως που θα τελειώσω την εκπαίδευσή μου όπως ο περισσότερος φυσιολογικός κόσμος στα 20-και-κάτι. 29 χρονών, 11 μηνών, και 30 ημερών. Μετράει. Επίσης να αναφέρω ότι τις τελευταίες βδομάδες οι χιονοθύελλες μας τα έχουν κάνει παγάκια. Αν πιάσουν οι κατάρες της κινέζας και πέσει χιόνι την Τετάρτη, δεν θα μετρήσει ότι πάτησα τα 30 μέχρι να το παρουσιάσω το ρημάδι. Το δίκιο δίκιο, δε θα χρεωθώ και τον καιρό τώρα.

See you on the other side.

16 σχόλια:

  1. Αμερικλανάκι ,είμαι με πυρετο ,αλλά κατάλαβα καλά; Τελείωσες παιδί μου!
    Μπράβο μπράβο ,πολύ χάρηκα! Καλή σταδιοδρομία ,Βαρουφάκης σου εύχομαι να γίνεις ,να τρέχουν όλοι από πίσω σου ,ειδικά οι κινέζες!!!!
    Θα πας φανταρος τώρα ,να αρχίσω το πλέξιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κατάλαβες, τελειώνω! Όχι αυτό το 'φαντάρος' λέω να το προσπεράσω!

      Διαγραφή
  2. Afou se afisane na kaneis tin e3etasi tote pou tin itheles mpravo sou! O kairos ontws den exei kamia simasia meta apo afto! To mono pou exw na pw einai kali epityxia, fingers crossed, me to kalo na gineis episima Dr kai ta sxetika.

    Kai na thymasai, the best thesis defense is a good thesis offence!
    http://xkcd.com/1403/

    Me ti niki! (oi efxes genethliwn apo Facebook)

    Christa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το κατάλαβες ότι αυτό το κόμικ πολύ μου άρεσε! Να'σαι καλά Κριστόνι!

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια και χρόνια πολλά κιόλας γιατί θα το ξεχάσω και όλα αυτά τα ωραία και τα ρέστα μπύρες!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάντως έχω μέχρι τα 40 ακόμα χαχαχα. Δόκτορ καλή σταδιοδρομία. Και μακριά από την Ελλάδα. Εδώ μόνο για διακοπές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Yippppieeeee! Welcome Dr. Americlanos!!!!! Yeah!!!!! All the best!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Go, Dr. K., go λοιπόν !!! Άντε και με την νίκη αύριο και με τρικούβερτο γλέντι μεθάυριο !!!! Θα ξανάρθω για τα συχαρίκια και για τα Χρόνια Πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρικούβερτο ύπνο χρειάζομαι τώρα αλλά δεν με αφήνουν, τον διδάκτορα! :p

      Διαγραφή
  7. Έλα ρε διδάκτορα από τα Κονέκτικατια! Μπράβο! Καλή σταδιοδρομία, καλή ακαδημαϊκή καριέρα, καλά σουβλάκια (δεν φαντάζομαι να το γιόρτασες με τίποτα χάμ-μπέργκερ ε; ) καλά -ΑΝΤΑ! Τα φτάσαμε κι εμείς και μας αρέσουν πολύ!
    Χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσείς άντα? Είναι κολλητικό! Εμείς δεν τα καταλάβαμε ακόμα οπότε δεν ξέρω να σου πω αν μας αρέσουν! Ο χρόνος και η συζυγική κατάσταση του χρόνου θα δείξουν χαχα

      Διαγραφή