Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Νους κοιμηθής εν σώματι υπερδιεγερθεί

Η γραμματέας αποφάσισε και ο Αμερικλάνος συμφώνησε ότι η xristin άφησε το πιο ωραίο σχόλιο αλλά ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ πήρε πολύ πρόσφατα (και είμαι και αναρχικός ότι μου πεις το αντίθετο θα κάνω) οπότε λέω να την απευθύνω σήμερα στο δεύτερο καλύτερο σχόλιο:
πρεπει να βρω ενα λογο να μου κανεις απευθυνση
μαρεσει η λεξη
που άφησε ο άσωτος γιός. Άσωτε, να, σου κάνω απεύθυνση.

Τι σου κάνω μάνα μου? Απεύθυνση.

Βρίσκομαι σε μία φάση όπου το σώμα λόγω κούρασης, καφέδων, άγχους και πολλών -πάρα πολλών- νεύρων είναι σε μόνιμη υπερδιέγερση


Άσωτε συγκεντρώσου λέμε, δεν αναφέρομαι σε τέτοιου είδους διέγερση. Τα νεύρα μου έχουν σπάσει και τρέχω και δεν φτάνω, απλά.

Όση διέγερση έχει όμως το σώμα, τόση λαπαδίαση έχει το μυαλό. Αφού για να καταλάβεις, τη λέξη λαπαδίαση μου πήρε 5 λεπτά να τηνε βρω. Έχω την υποψία ότι δεν υπάρχει αλλά το νόημα το έπιασες, δεν το έπιασες?


Ρε Άσωτε για το νόημα μιλάω, συγκεντρώσου επιτέλους? 

Έτσι που λες. Το μυαλό κοιμάται και το σώμα τρέχει. Άσχημος συνδυασμός. Τουλάχιστον όταν το σώμα κοιμάται και το μυαλό δουλέυει βλέπω ωραία και ενδιαφέροντα όνειρα, τώρα βλέπω μόνο αστεράκια!

Τη Δευτέρα τελειώνουν οι εξετάσεις και την Πέμπτη τελειώνει και το εξάμηνο. Και μετά ξέσκισμα να κάνω όσα δεν πρόκαμα να κάνω όλο το ακαδημαΐκό έτος μέσα σε τρεις μήνες. Ενημερώθηκα για ύπουλες κινήσεις της Κινέζας προγραμματισμένες για Σεπτέμβρη για να μου φάει το πρότζεκτ-φιλέτο που έχει βάλει στο μάτι και δε θα τα πάμε καλά. Δε θα τα πάμε καθόλου καλά. Τώρα δεν έχω ούτε κουράγιο ούτε χρόνο να ασχοληθώ και να της ανοίξω καινούρια κωλοτρυπίδα και το Καλοκαίρι θα λείπει το πουτανάκι. Η καλύτερη λύση είναι να τα κάνω όλα όσο λείπει ώστε να μην έχει καν την ευκαιρία. 

Και μετά της ανοίγω και τη δεύτερη κωλοτρυπίδα, δε χάθηκε ο κόσμος.

Δεν μπορώ να σου περιγράψω ΚΑΝ πόσο εκνευρισμένος είμαι με την πάρτη της αφού το μυαλό δε δουλεύει και κάνει πέντε ώρες να βρει τις λέξεις και να τις βάλει και στη σωστή σειρά. Κοίτα κάτι απαιτήσεις ρε παιδί μου.

Άντε, για να μη λες ότι όλο παραπονιέμαι και κλαψομουνιάζω θα σου πω κι ένα ευχάριστο. Υπέγραψα την καλοκαιρινή σύμβαση και πήρα αύξηση. 


Εντάξει το κατάλαβα ότι δεν σε ενδιαφέρει, δε χρειάζεται να γίνεσαι πρόστυχος.

Ψάχνω τρόπο να το μάθουν οι Ινδοκινέζοι χωρίς να τους το πω ευθέως για να σκάσουν από το κακό τους και να αρχίζουν να βγάζουν κάρι και σως σόγια από τα ρουθούνια. Η γραμματέας με συμπαθεί και μου έδειξε τους μισθούς όλων πριν με συγχαρεί. Είναι και αυτή... πως το λένε... όχι θαυμάστρια... όχι υποστηρίκτρια... κάτι άλλο... κοίτα να δεις... ΠΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

Τρέφει και αυτή τέλος πάντων τα ίδια συναισθήματα με εμένα για τους Ασιάτες του τμήματος. Όχι επειδή είναι Ασιάτες αλλά επειδή είναι αυτοί που είναι. Και χάρηκε πολύ. Βασικά είμαι σίγουρος ότι θα φροντίσει αυτή να το μάθουν, είναι κρυφοπληγίτσα. Θα σου μιλήσω άλλη φορά για τη γραμματέα μας.

Σε κούρασα Άσωτε, το βλέπω στα μάτια σου. Άντε σε αφήνω να πας στην ευχή της Παναγίας και ο Θεός μαζί σου να πάω κι εγώ να συνεχίσω το διάβασμα (έχω συμφωνία με το Θεό του κάνω εγώ τσάμπα διαφήμιση και μου κάνει Εκείνος το χατίρι να μην κοπώ πουθενά)

Ευχήσου μόνο χτες να έγραψα ικανοποιητικά στην κβαντομηχανική γιατί αλλιώς θα σας τα λέω από την Ελλάδα λίαν συντόμως!


ΥΓ: Καλά. Τον τίτλο πέντε ώρες με πήρε να τονε γράψω. Τους βλέπω τους τριτοδεσμήτες να έρχονται να με φάνε πάλι. Ώχουυυυυυυυυ.

YΓ2: Παρατήρησα ότι γράφω πολλά ΚΑΙ. Αυτό, απλά το αναφέρω ότι το παρατήρησα.

29 σχόλια:

  1. Αχ Αμερικλάνε μου, αν σου πω ότι η Σαλονικιά φίλη μου μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι διάβασε το μπλογκ σου και σε λάτρεψε τι θα πεις; Χρυσή την έχω κάνει να με διαβάσει εδώ και δύο χρόνια και με το που μπήκε, σε προτίμησε...

    Πολλά φιλιά και καλή επιτυχία με τα κβάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ολα φταιει η απουσια μου παραδεξου το και ασε τα περι κουρασης και μπλα μπλα! Δεν πειθεις ουτε τον ασωτο ουτε και εμας!!
    Ετσι να παιρνεις αυξηση γιατι εχουμε και εξοδα, πρεπει να ερθει ενα μαρουλι να σε δει (με δικα σου εξοδα ναι αφου εσυ εισαι ο αντρας ή κανω λαθος? :P ) και οχι οτι ειμαι πολυεξοδο αλλα πως θα κανουμε διακοπες στο μανχαταν?????? :P

    Να μας μιλησεις για την κρυφοπληγιτσα με αρεσει αυτη! ;)

    Πολλα λες αλλα μας αρεσειιιιιιιι!!!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Λένα: Ε μα κ εσύ, μες τη μαυρίλα το μπλόγκι σου! Βάλε κειδα χάμω ένα μουσταρδολαχανί, ένα μπορντωσκατουλί, ένα γαλανοκεραμιδί έστω να ανοίξει λίγο! Πολλά ευχαριστώ να πεις στη φίλη σου την κατα το ήμισι συγχωριανή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Μαρούλω: ΚΑΙ δεν είσαι πολυέξοδη ΚΑΙ θες διακοπές στο Μανχάταν? Άρα είσαι ΚΑΙ πόντια μάνα μου! Και τι λες που λέω πολλά. Αυτή η ανάρτηση είναι μινιόν, ζούμπος, κινέζος για τα στάνταρ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε αμερικλάνε πάλι γράφεις αντί να δγιαβάζεις μάνα μου;

    η κρυφοπληγίτσα τι ρόλο βαράει; κρεβατάμπλ είναι;

    για τον τίτλο σε αφήνω στα χέρια της κούλας και ο θεός ας σε συμπονέσει..

    παρότι αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι περσόνα της κούλας μάνα μου.
    έχετε πολλά κοινά εσείς οι δύο και δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει η ιδεά πως είσαι αποκύημα της φαντασίας της (αν χρειαστείς μετάφραση μη ντραπείς να τη ζητήσεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λες ΜΑΝΑ ΜΟΥ ο Αμερικλάνος προ... προ... προήλθε? preceded τέλος πάντως της Κούλας!

    Λες να είναι η Κούλα αυτό το αποκθητέτοιο της φαντασίας του Αμερικλάνου?

    Χμ.

    Κούλα, τι έχεις να πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε δηλώνω τριτοδεσμίτης,απλώς χρόνια τώρα βασανιστης τριτοδεσμιτών:))
    Τι εχει ο τίτλος;Μιά χαρά ειναι,αν το πω όμως στ'αραβικά,όπως το λενε εδω οι ντόπιοι,"μία χάρα",ήγουν εκατό σκατά:)))

    Καλημέρα απ'το καυτό Χαρτούμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Vad
    αν υποψιαστώ πως είσαι συνάδελφος...θα αυτοκτονήσω! Η μάλλον αυτοκτόνησε εσύ, γιατί κάποιος με έχει πει, μίασμα του φιλολογικου συλλόγου, μα εγώ δε μασάω εύκολα! Τους βασανίζω αλύπητα που λες τους τριτοδεσμίτες! Ευτυχώς που δεν ξέρουν το blog μου! χαχαχαχαχα


    @Αμερικλάνος,
    τι να πω μάνα μου; Αν ο απαράδεΧτος έχει μεγάλη φαντασία, τότε είναι απαράδεΧτος.
    Άλλωστε έχω πολύ καλύτερο χιούμορ απο σένα μανίτσα μου! χαχαχα Εκεί έγκειται και η διαφορά μας! Α...και στους αναγνώστες!!!


    @ΑπαράδεΧτος,
    τι πίνεις και δε μας δίνεις; Θέλω να μάθω, και να πιω κι εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλος, αρνούμαι να διορθώσω τον τίτλο γιατί είναι μια αμερικλανιά αυτό που σκέφτηκες!

    Αν θες να μάθεις αρχαία ελληνικά, παίρνω 50 ευρώ την ώρα! Κόπιασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δυο μέρες μόνο που λέει και η γαλάνη και τελειώνουν τα βάσανά σου!

    άντε με το καλό να τελειώσεις. ώστε έχεις και συμμάχους... χμ!

    καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πω πω, στη σπίντα είσαι, δεν σχολιάζω τίποτα αν και αυτή η κουράδα η Κινέζα μου έχει μπει στο μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι τα θές τ'αρχαία και δεν ασχολείσαι με τα νέα μάνα μου?
    Σε 2μέρες δηλαδή τι έχουμε να πάθουμε οι αναγνώστες σου οποίιιιιι!
    Αλίμονό μας! ποιος σου είπε μωρέ ότι γράφεις πολλά φήμες είναι της κινέζας:))

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Coula,αργησες να το καταλαβεις:),το εχω δηλωσει στο προφιλ μου ευθύς εξαρχής:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κβαντομηχανικη δεν ξερω τι ειναι αλλα με είχε παει ο μπαμπας μου σε κουλτουρα-θεατρο και ειδαμε παρασταση γι αυτον τον κυριο-επιστημονα που την ανακαλυψε/κατεχει/την εκανε επαγγελμα/ξερω γω τι. Αυτο που επιασα ειναι οτι αυτη η κβαντικη τον εκανε να ξεπουληθει στους Ναζί ενω τον αλλον (υπηρχε και δευτερος αντρικός ρολος στο θεατρικο, επιστημονας και αυτος αλλα καλος ανθρωπος) τον εκανε να κρατισει αντιστασεις γιατι ηταν υπερανω χρημάτων!
    Σου μιλαω για ανεπανάληπτο εργο, Χριστό δεν καταλαβα, αλλα είχε και μια γυναικα που γουσταρε με τα χιλια ανδρα-κβάντο και εκει μου μπηκε η ιδεα να συσχετιστω με επιστημονα μπας και μου δειξει κανενα νεο κολπο. Αλλά που! Στα κολωνάκια που σύχναζα, κάτι φλώρους χαζοδίκες ειχε και στα Εξάρχεια κατι μακριμάλλιδες, 30χρονια φοιτητες να τρέχουν σε πορείες, και απο κβάντα πιο άσχετοι και απο εμένα.
    Αυτα τα ολίγα.
    Πω πω τι κουλαμαρες γραφω... φταιει που εφαγα μιση κατσαρολα φακές. Τις οποιες περιττο να σου πω οτι εβραζα 3 ωρες σε χαμηλη φωτια γιατι καπου ακουσα οτι ετσι χυλωνει σωστα το όσπριο! Μην τυχει και κανεις ποτε τετοια βλακεια, σπουδαστης άνθρωπας με περιορισμενο χρονο, μυαλο σπινταριστό και κορμι ζελέ!

    din

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @VAD: Χαίρομαι που σου αρέσει ο τίτλος! Επιτέλους και ένας τριτοδεσμίτης φυσιολογικός που ξέρει να εκτιμάει τους καλούς τίτλους.

    @Κούλα: Σε (σ)οικτίρω μάνα μου. Τι να τα κάνεις τα ιδιαίτερα όταν έχεις φαντασία και οι αναγνώστες σου χιούμορ???

    @Ρία: δυόμισι! 5 το απόγευμα είναι η εξέταση και κρατάει 5 ώρες :S

    @elf: εμένα να δεις πως μου έχει μπει στο μάτι σαν κριθαράκι.

    @ζουζου: Δεν τα θέλω τα αρχαία μάνα μου, έναν τίτλο έγραψα κειδα χάμω. Έχω θέμα με τους τίτλους, δεν μου έρχονται εύκολα, ζορίζομαι!

    @din: Τι σχόλιο σεντόνι ήταν αυτό μάνα μου? Πάντως να ξέρεις ήρθες στο σωστό μέρος. Αμερικλάνος κβαντομόρφωση και διασκέδαση. Και τζάμπα, ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταρχήν,καλησπέρα.

    Κατα δεύτερον,καλή επιτυχία στην κβαντομηχανική.Αν δεν περάσεις και έρθεις εδώ στο Ελλάντα,θα είσαι τρισκατάρατος για πάντα.ΣΤΡΩΣΟΥ ΕΙΠΑ!!!

    Κατά τρίτον,...βασικά,δεν υπάρχει τρίτο πράγμα να πω,διότι είχε απεύθυνση το blog,οπότε τα λέμε στο επόμενο.

    Γειά και ήρθα να μείνω. :Ρ

    ΥΓ.Τι καιρό κάνει εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την ώσμωση που την πας?
    Μιλαμε εχω συνεπαρθει μανα μου!

    din

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και αν είναι δυόμισυ, τι σκατά; κωλώνεις;;;

    όχι ρε, δεν κωλώνουμε! εξεταστική είναι θα περάσει!

    γκουντ λακ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλε τι γίνετε εδώ!
    Ρε έτσι διαβάζεις εσύ; Τς τς τς
    και για να έχουμε καλο ρώτημα ποτε θα μάθουμε
    πως πηγες!
    E! όχι να μας φάει και η αγωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δε σου ΄πα βρε Αμερικλανάκι να μη σε ξαναδώ εδώ γύρω πριν τις 9 Μαϊου?
    Η κβαντομηχανική είναι εύκολη.
    Μαγειρική πότε δίνετε να γελάσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βρε Αμερικλάνε γιατί μας το κάνεις αυτό; Μυαλό σούπα σε συνάρτηση με εξετάσεις κι εσύ ψάχνεις αρχαίους τίτλους για το ποστ; Θες να έχουμε άλλα και να μας έρθεις στην Ελλάδα ξαφνικά; Εδώ δε μπορούμε πια να ταϊσουμε όσους έχουν μείνει ξωπίσω! Τα καινούρια μέλη μας μαράνανε! Μπα! Για συγκεντρώσου μάνα μου!
    Και αυτό να το θυμάσαι πάντα, μια γραμματέας σε απολύει και σε κρατάει στη δουλειά όποτε το θελήσει. Έχε την από κοντά! Γλυκά μάτια, καλημέρες, καλησπέρες, ξέρεις εσύ ;)
    Καλησπέρα και βάλε τα δυνατά σου! Λυπήσου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άσε βρε την Κινέζα στα αβγά της,τώρα αν θες να της ανοίξεις νέα κ@@@@@@@@δα τι να πω,δοκίμασε από μπρος, εχω μάθει ότι το έχουν οριζόντια!!
    Πάντως το γραψαρχιδολ είναι καλύτερο φάρμακο...
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ήρθα υπερδιεγερμένο τέκνο μου (without meaning) να σταθώ στο πλάι σου.

    Καθότι πρώτον είσαι στη πρίζα και πρέπει να ελέγξω τις γειώσεις, δεύτερον διότι από ασφαλείς πηγές έμαθα πως έχεις κονέ με τον Johnny Depp και μου τη σβουρίζει αυτός ο άντρας βρε παιδί μου, τρίτον διότι έχεις κάποια κβαντομηχανική πιθανότητα (μικρή, μη χαίρεσαι) να εξέλθεις του φρέατος δυναμικού της μυαλο-λαπαδίασης (έστειλα μέιλ στον Μπαμπινιώτη να καταχωρηθεί ο όρος στην Νέα Ενημερωμένη Έκδοση του Λεξικού) και τέλος γιατί είμαι περίεργη να δω τι κάνει ένας ΑμερικΛλάνος στο Δάσος του ΚονέΧτικατ.
    Ααααααααααα! Και για να μη νομίζεις πως σε φοβάμαι...! χε χε χε

    (Κάτι βομβίτσες quarks που ΌΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ έχω μαζί μου, να τις αφήσω???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μια χαρα ο τιτλος σου.Πρωτος!!!!
    Συνεπης πάντα αφου λυθηκε το θεμα με το ιστολογιο μου περασα να αφησω ευχες για το ξεκινημα μιας νεας και καλης εβδομάδας.Να εισαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αφού τελείωσα με την ΑΡΧΙΔΩ την εργασία ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΗΣ μέχρι τις 9 το πρωί ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ, Ήρεμααααααα. Πήρα το ενεργειακό ποτό πάλι (προφανώς).

    @Trendynator: Χαίρομαι που ήρθες και κυρίως χαίρομαι που ήρθες για να μείνεις. Ξέρεις ε, τώρα που το είπες πρέπει και να το κάνεις αλλιώς θα βάλω τα τσιράκια μου να σε πιάσουνε! χαχαχα

    @din: σ'εχω αγαπήσει εσένα, μα ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ!

    @Ρία: Δεν κωλώνουμε! Όχι! Απλά χεζόμαστε απάνω μας!

    @Έλανα: Σου υπόσχομαι μάνα μου μόλις μάθω την πουτάνα την κβαντομηχνική (γιατί αυτή είναι που με βασανίζει τα άλλα τα φέρνω βόλτα με θεμιτά και αθέμιτα μέσα) θα σου πω! Έννοια σου!

    @Νεφέλω: Όταν έρθω Ελλάδα θα σε ταίσω ΡΕ να δεις τι εστί αμερικλανομαγειρική!

    @Φρι: Όχι δε σας λυπάμαι, αν το ριζικό μου είναι να επιστρέχω στην Ελλάδα θα επιστρέψω! Χτύπα ξύλο.

    @Φούλη: Αχαχαχαχα που τα ακούς εσύ αυτά ρεεεεε!! Δεν ξέρω αν ισχύει, δεν κάνει να πω.

    @Δήμητρα: Λοιπόν α. σου κάνω εγώ κονέ με τζόνι αν μου κάνεις εσύ κονέ με Σούκι, πάει? β. Αν έχεις τα κόνέ με τον μπαμπινιώτη, πες του σε παρακαλώ να βάλουμε και την ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ αν γίνεται να το κλείσουν επιτέλους μερικοί μερικοί! Ευχαριστώ!

    @JKSKPOYTZAKOS: Χαίρομαι πάρα πολύ που το έλυσες το πρόβλημα αν και λύθηκε πριν καν καταλάβω τι είχε γίνει! Σ'ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τον τίτλο, αν είσαι και τριτοδεσμίτης θα μου δώσεις μεγάλη χαρά στο λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. θα σκίσεις θα σκίσει. Κι μετά θα σκίσεις και την Κινέζα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @mahler: για τη μέρα που θα σκίσω την Κινέζα σαν παπιέ μασιέ ζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ότι θυμάμαι χαίρομαι είμαι, σχόλιο τέλος Νοεμβρίου για ανάρτηση που έγινε αρχές Μαϊου. Αλλά τώρα είδα τον τίτλο της ανάρτησης στο πλάι και δεν άντεξα! Με κάθε επιφύλαξη, νομίζω αγαπητέ Αμερικλάνε - κάτσε να σου το φέρω και με το μαλακό για να μην με πάρει ο διάολος και δεν δω απεύθυνση στον αιώνα τον άπαντα- Νομίζω λέω ότι το σώμα είναι "υπερδιεγερθέν" και όχι "υπερδιεγερθεί".
    Χμμμ... Τώρα όμως που το βλέπω θα πρέπει ο επιθετικός προσδιορισμός του σώματος να είναι στην ίδια πτώση με το σώμα, δηλαδή δοτική, οπότε έχεις δίκαιο, αναιρώ το σχόλιο, αλλά μήπως να σκεφτόμασταν εκείνη την απεύθυνση; ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή