Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Εξύβριση κατά της Αρχίδως

Ο KANTHAROS κάνει άρτιες προτάσεις και μάλιστα πάνω στην ώρα:


Κάνθαρε (Κανθαρέ?), το'ξερες πως μόλις ακούσω γλυκό τρέχω? Μας έβαλες σε δουλειές γιατί σήμερα έρχεται το γουρούνι ο αδερφός μου από Κομοτηνή και μου φέρνει ένα κουτί καζάν ντιπί από το Νεντίμ της Κομοτηνής! Έτσι, ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Χωρίς πολλά πολλά.

Σήμερα σηκώθηκα με κέφια γιατί έπεσε ο πυρετος κάτω από 37 (36.95, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας), σταμάτησε να τρέχει η μύτη λες και την κυνηγάνε, έφυγε σχεδόν ο πονοκέφαλος, και επίσης βρήκα κάτι σοκολατίνες στο ψυγείο. Μόνο τα κόκκαλα πονάνε ακόμα αλλά εντάξει για καφέ θα πάω όχι στα χωράφια. Δεν το πιστεύω ότι ήρθα ακριβώς πριν μια βδομάδα και ακόμα τώρα θα βγω για καφέ! Την τύχη μου μέσα και στ' ανάθεμα όποιος με μάτιασε επίσης να πω.

Βασικά ξέρω ποια με μάτιασε. Την περασμένη Δευτέρα πήγα στην Αστυνομία να ανανεώσω το διαβατήριο, και η μαλακισμένη που ήταν εκεί μου πήρε τα χαρτιά, τα βλέπει, μου τα δίνει πίσω και μου λέει "θα σας κλείσω ένα ραντεβού για τις 30 Δεκεμβρίου, αλλά με τις αργίες δε θα προλάβει να έρθει το διαβατήριο μέχρι τις 7 που φεύγετε". Δεν καταλάβαινε  ότι το εισητήριο το έχω βγάλει, και ότι σπουδάζω και δε γίνεται να περιμένω κλπ. Μου λέει να το έκανα στην πρεσβεία! Αφού μωρή της λέω στην πρεσβεία μου είπαν να το κάνω εδώ!

ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΠΕΣ ΝΑΙ ΕΔΩ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΣ!

Άκου τη την αγάμητη μπουμπού, η οποία προφανώς έχει να φάει πούτσο από τότε που είχαμε Κώστα για πρωθυπουργό, νέα κοπέλα και να συμπεριφέρεται σαν πικρόχολη σκατόγρια. Ουστδλ! Σε κάποια φάση της είπα ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, εγώ τα χάρτιά θέλω να καταθέσω μόνο, και στην Αθήνα έχουμε άνθρωπο να το προωθήσει το διαβατήριο, και τα πήρε η χαρχάλω που την είπαμε ασόβαρη! Μας είπε ότι δίνουν προτεραιότητα σε οικογένειες με παιδάκια που ταξιδεύουν μέχρι και Χριστούγεννα και δεν έχουν άλλη ΕΠΙΛΟΓΗ (με έμφαση στο επιλογή, γιατί εγώ έπρεπε να το κάνω στην πρεσβεία και ας πρόσεχα). Κατάλαβες? Πιο σημαντικό να πάει η οικογένεια με παιδάκια διακοπές παρά να πάω εγώ πίσω στις σπουδές μου.

Ευτυχώς ήταν και ένας άλλος εκεί που έδειξε κατανόηση και μας είπε να κάτσουμε και θα μας τα κάνει τα χαρτιά. 15 λεπτά του πήρε, με το ρολόι! Η άλλη η ξινίλω του λέει, μα θα το κάνεις?? Αύριο θα πάω να το πάρω το διαβατήριο, και αφού το έχω στα χέρια μου θα μιλήσω στο μέσο να μιλήσει στο διοικητή να τη βγάλουν τη κάργια από πόστο που συναναστρέφεται με ανθρώπους γιατί προφανώς όταν γεννήθηκε την πετάξανε σε στάβλο μαζί με άλλα ζώα και δε ξέρει πως να φερθεί, η στραβομούνα.

Α το άλλο ξέχασα. Βλέπει η ξανθαγάμητη την αναβολή του Στρατού και με ύφος με ρωτάει αααααα γιατίιιιιι? Γιατί έτσι της λέω! Με σκουντάει η μάνα μου, σπουδάζει καλέ το παιδί, λέει. Α μάααααλιστα, φοιτητής, λέει πάλι με ύφος αυτή. Τη γαμάς από εκεί που δεν κάνει τώρα ή όχι! Μα με συγχωρείτε πολύ, εγώ δε βρίζω (χαχαχα) αλλά δε γίνεται θέλω να τη δείρω με την κακιά έννοια.

Εν τω μεταξύ αυτά που λέω θεωρούνται εξύβριση κατά της Αρχής? Χαχαχαχα καλέ πλάκα κάνω αχαχαχαχα γέλα Κανθαρέ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πο πο αστεία αχαχαχαχ. Μπα σε καλό μας.

Φαντάσου να μην είχα σηκωθεί με κέφια σήμερα τι θα 'λεγα.

Πάντως για να είμαστε και δίκαιοι, αυτός που τελικά με εξυπηρέτησε ήταν ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος. Με ρώτησε και τι σπουδάζω και που μένω κλπ κλπ, με ρώτησε και σε ποια πολιτεία είναι το Κονέχτικατ αλλά εντάξει που να ξέρει ο άνθρωπος ότι το κωλοδάσος είναι μια πολιτεία μόνο του. Παρακαλώ πολύ να καταγραφεί ότι μόνο τη μαλάκω έβρισα και όχι όλο το αστυνομικό σώμα που κακό χρόνο.

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Το ξενιτεμένο μου πουλί

Μέσα στο πνεύμα των ημερών η Red Ladybug:
Ναι πασχαλίτσα ήρθα στην Ελλάδα αλλά με τα ινδοπακιστανά έχω πάρε δώσε και στην Αμερική για να αισθάνομαι σα στο σπίτι μου!

Ήρθα λοιπόν στη Ρόδο, με βλέπει η μάνα μου, ξενιτεμένο μου πουλί! φωνάζει, ναι μάνα της λέω ήρθα κι'έφερα το ξενιτεμένο μου πουλί μαζί! Βασικά αυτός ο διάλογος δεν έγινε ακριβώς έτσι αλλά το ξενιτεμένο μου πουλί αναφέρθηκε.

Έλεγα να πω για το πόσο κουραστικό ήταν το ταξίδι, 25 ώρες από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο να πετάω, το ότι ξεκίνησα από το σπίτι μου με χιονοθύελλα και έφτασα στο σπίτι των γονιών μου Καλοκαίρι αλλά ποιος έχει όρεξη τώρα.

Χορατεύω χορατεύω.

Στην πρώτη πτήση ρε γαμώτο, πώς έτυχε να με βάλουν στη μεσσαία σειρά μαζί με δυο άλλους Έλληνες, ζευγάρι από τας Πελοπόννησας, με τα νγι τους και τα γλι τους, ο τύπος καλός άνθρωπος φάνηκε αλλά η τύπισσα! Θεέ μου μίρλα! Τα αφτιά μας πήρε η μαλάκω. Μϊα ώρα παραπονιόταν που τη βάλανε πίσω πίσω. Μετά παραπονιότανε που πήρε του άντρα της δώρο 70 δολάρια ενώ αυτός της πήρε δώρο 50 δολάρια. Μετά παραπονιότανε γιατί λέει ο Νίκος τους έφερε ένα χαζοσουβενίρ από την Ισπανία ενώ αυτοί ξόδεψαν ένα σωρό για δερμάτινο πορτοφόλι!

Σε κάποια φάση τη ρωτάει ο άντρας, σε ποια χώρα είναι η Ζυρίχη (εκεί πηγαίναμε)? Στην Ελβετία του λέει αυτή. Ε άρα Ολλανδικά θα μιλάνε εκεί! Όχι ρε βλάκα του λέει αυτή, Ελβετικά μιλάνε! Κι'εγώ δίπλα να το παίζω αμερικάνος και να προσπαθώ να μην αντιδρώ!

Ήθελα να βγάλω χαρτί να σημειώνω τις κοτσάνες που πετούσαν 7 ώρες, αλλά δεν ήθελα να με καταλάβουν και τελικά τις ξέχασα. Την τρίτη του έλεγε να της πλύνει το αμάξι γιατί την Τετάρτη έχει μάθημα.

Εν τω μεταξύ αυτή ξανθιά εκνευριστική 30κάτι, από Κόρινθο προφανώς, λέω μήπως είναι η Κούλα?? Αλλά η Κούλα αν ήταν Αμερική θα μου το έλεγε άσε που αν είχε άντρα επίσης θα μου το έλεγε οπότε μπορεί να ήταν καμια ξαδέρφη! Κούλα άμα διαβάζεις απάντησέ μας σε παρακαλώ, ποια ήταν αυτή και αν την ξέρεις, δώσε της μια φάπα εκ μέρους μου, ευχαριστώ! Μα καθόλου δεν κοιμήθηκα ο έρμος. Γλώσσα δεν έβαλε μέσα.


Στην Αθήνα εκεί που περίμενα να μπω στο τρίτο Αεροπλάνο είχαμε θέματα με τους σεκιουρητάδες. Μια γυναίκα από Βέλγιο της πήρανε το άρωμα, ενώ εμένα μου πήρανε τα μπισκότα και το νερό. Ρε παιδιά τους λέω, αυτά τα μπισκότα και αυτό το νερό περάσανε τον έλεγχο από Νέα Υόρκη και από Ζυρίχη, στην Αθήνα δηλαδή τι είστε!

Θα συνεχίσω αύριο γιατί έχω πυρετό και ζαλίστηκα...

ΥΓ: Έβαλα στο γκουγκουλ εικόνες "μαλάκω" και μου έβγαλε αλεύρι μαλακό. Μετά έβαλα "ηλίθια" και μου έβγαλε τον Κατίδη. Μετά έβαλα "μαλακισμένη" και μου έβγαλε τη Μελέτη.

ΥΓ2: Κάποιος/α με μάτιασε! Παρακαλείσθε οι ξεματιάστρες αναγνώστριες να κάνετε τα μαγικά σας γιατί βαρέθηκα με τον πονοκέφαλο! Ευχαριστώ!

Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Πλάτσα Πλούτσα Μασάλα

Θα ξεκινήσω με το δικό μας πλάτσα πλούτσα, γιατί δε θέλω να βγει στο θαμπνέιλ ο Ινδός με τα μούσκουλα:


Κοίταξε να δεις εσύ που με κρίνεις, μουσικό αφτί όχι δεν έχω, ούτε κάποιο αξιόλογο γούστο στη μουσική, το έχουμε καλύψει το θέμα. Αλλά τις προάλλες που είχα μια διαφωνία περι μουσικής με έναν Ινδό, μία Ινδή, και έναν Πακιστανό, μου δώσανε να ακούσω αυτό το άσμα και κάντε κλικ παρακαλώ πολύ και πάτε στο 0:22. 


Πλάτσα πλούτσα κι οι Ινδοί! (Πλάτσα πλούτσα στα στεροειδή και τις κρεατίνες). Το ινδικό τραγούδι είναι από ταινία του 1998, ενώ το πρώτο βιντεάκι το ελληνικό λέει 1994. Να τους κάνουμε μήνυση.

Αλήθεια πόσα εγκεφαλικά θα πάθει ο Σκατιανάκης άμα του κλέψουν οι καφετί Ινδοί τα τραγούδια του και έρθουν στην Ελλάδα να τα τραγουδάνε στα φανάρια?

Και μια που τ'αναφέραμε, έχω κάτι να γράψω περι μουσικής αλλά δεν προλαβαίνω να το σκεφτώ σωστά και να το καταλάβω. Πρόβλημα όταν ούτε εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις τις σκέψεις σου.

ΥΓ: Έβαλα να ακούσω κανα τραγούδι από τα ζουζούνια αλλά έχουν ήχους ζώων μέσα και αφηνίασε το Πεπόνι.