Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Πάει πάει πάει πάει

Άλο!
 
Πέρασε μήνας πάλι μέχρι να κάνω ανάρτηση. Έκανα ας πούμε φορμάτ το κομπιούτερ και όλο ξέχναγα να βάλω ελληνικά στο πληκτρολόγιο! Άσε που για διάφορους λόγους αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω ίντερνετ εξπλόρερ για το μπλογκ και μου σπάει τα νεύρα. Μέντιντσάνα θα'ναι! Επίσης τελείωσαν οι μπαταρίες του ποντικιού και έχω ένα άλλο μια παντόφλα με μια κόκκινη μπάλα πάνω και θέλει να του τη τρίβω για να κουνήσει τον κέρσορα. Βασανίζομαι άγρια και ως συνήθως ξεσκίζομαι στις δικαιολογίες.
 
Άνοιξε ο καιρός που λες, λιώσανε τα χιόνια, φύγανε οι λάσπες, βγήκαν τα πουλάκια στα δεντράκια, γέμισε ο κόσμος σκίουρους, γέμησε το σπίτι μου πασχαλίτσες, δεν ξέρω πώς να τις ξεφορτωθώ, με τη σκούπα θα τις πάρω κι'αυτές όπως έκανα με τα μυγάκια αντιπαραπρόπερσι, πόσα χρόνια είμαι δωνα πέρα ρε παιδιά.
 
Σήμερα ξεβαρέθηκα και αποφάσισα να κάνω ανάρτηση γιατί έχω νέα για το αγαπημένο σας θέμα. Το Πεπόνι. Αυτό που μερικοί μπαίνετε να διαβάσετε ασυναρτησίες ενός ξενιτεμένου και από όλες τις ασυναρτησίες προτιμάνε αυτές με τη γάτα του, νταξ.
 
Όπως έχουμε ξαναπει, ο Πέπονας αν και κλασομπανιέρας από τους λίγους, έχει φάει τον κώλο του (και το σκώτι μου) να βγει έξω. Θέλει το παιδί να πα να παίξει στους αγρούς. Το ότι φοβάται τη σκιά του, κυριολεκτικά, δε φαίνεται να τον επηρεάζει εν γένει. Είναι ρε παιδί μου στυλ, τι θες ρε, σε μένα μιλάς? ε? ε? τι. τι. τι'ναι. έλα. έλα ρε. έλα. κοίτα ρε την κότ.. μαμάααααα μου! Αυτό. Να ας πούμε τις προάλες κυνηγούσε μια πασχαλίτσα και με το που άρχισε να πετάει η πασχαλίτσα έκλασε μέντες και έκανε κανα πεντάλεπτο να βγει από κάτω από τον καναπέ.
 
Παρ'όλα αυτά, τον Οκτώβριο βγήκε από το σπίτι και δεν ερχότανε πίσω, μέχρι που κόντεψε να ψοφίσει από ασιτία όταν τον βρήκα το Δεκέμβρη. Από Δεκέμβρη μέχρι ξέρω γω Φεβρουάριο ήταν σε σοκ και δεν πήγαινε καν κοντά σε παράθυρο, όχι να θέλει να βγει έξω! Ντάξει λέω, ευτυχώς γιατρέυτηκε η ανωμαλία, δεν θα αρχίσει να κλαίει κάθε πρωί να βγει έξω. Δε θα με κάνει ρεζίλι στους γείτονες όταν μετακομίσω στα Μανχάτα.
 
Μπριτς!
 
Με το που μπήκε ο Μάρτης αρχίσαμε πάλι! Κλάααααμα! Κάθε μέρα να χτυπιέται δίπλα στην πόρτα σαν αυτή στο Κωνσταντίνου και Ελένης που έλεγε σκύλες της λύσσας, και όποτε άνοιγα την πόρτα έτρεχε να βγει λες και τον έπιανε διάρροια. Μέχρι που δεν άντεξα άλλη κακομεταχείρηση και την περασμένη Κυριακή τον έβγαλα έξω και τον αμόλησα στο δάσος. Καλά κρασά.

 
Του πήρε 10 λεπτά να πάει από την πόρτα μέχρι τα σκαλιά, άλλα 5 λεπτά να πάει από τα σκαλιά μέχρι το γρασίδι, μετά έκανε να μπει πάλι μέσα, ανοίγω την πόρτα, βλέπει το μέσα, του γυρνάει το μάτι, βάζει μια στριγγλιά και μη τον είδατε!
 
Αχάριστο γουρούνι. Έρχεται το βράδι στα κρυφά να φάει αλλά κοντά μου δεν παίζει να ξανάρθει, γιατί με θεωρεί δεσμοφύλακα! Κατάλαβες. Το ξεσκατίζεις το ταΐζεις και αυτό προτιμά να κωλοχτυπιέται στους θάμνους.
 
Έβγαλα και φωτογραφίες ενώ προσπαθούσε να αποφασίσει αν πρέπει να φύγει ή όχι.
 
 
Η αλήθεια είναι ότι καλύτερα έτσι. Όταν δηλαδή του χρόνου άκούσει ο Θεός (Χριστός Ανέστη) τις προσευχές μου και πάω στη Νέα Υόρκη (Αληθώς ο Κύριος) σε ένα διαμέρισμα δύο επι τρία, το Πεπόνι που θέλει δάσος, τι θα έκανε? Πρέπει να βρω γάτα μπιμπελό να μη μιλάει να μην παραπονιέται να μη χέζει...

Πάω τώρα να ξανακαθαρίσω το μπάνιο. Ξεπεπονιάζω το σπίτι γιατί σε ένα μήνα έρχεται η μάνα μου και ποιος την ακούει έτσι και το βρει όπως είναι τώρα.

ΥΓ: Ωραία δεν είναι να έχει ήλιο και να φαίνεται το έδαφος? Ε? Χωρίς χιόνι! Μου'λειψε το έδαφος φέτος!

 

29 σχόλια:

  1. "Έκλασε μέντες με την πασχαλίτσα" λέει! Χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς το παιδι το ξενιτεμένο… Που χάθηκες εσύ ;
    Τώρα εγώ αυτή την ανάρτηση από πού να την πιάσω και που να την αφήσω μανά μου.. Δεν ξέρω…
    Άσε τις δικαιολογίες ρε νευρόσπασμα! (ίδιος με έμενα είσαι σε αυτό το κομμάτι, τι ζώδιο είσαι; Ταιριάζουμε; Για άσε τα ινφο σου) και κοιτά να πάρεις μπαταριές για το ποντίκι που ακόμα και αυτό βαριέσαι να κάνεις.
    Τι λες! Εγώ δεν μπαίνω για το πεπόνι μοναχά και για σένα μπαίνω, και κάτσε δλδ ρε μανίτσα να μην μπούμε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας; (με έκανες να σκεφτώ τις δίκες μου μ!@!@#$@ που εγώ τις λέω δεν τις γραφώ. Δεν μεταφέρω το χιούμορ τόσο καλά σε γραπτό λόγο, έχει άλλη φάση να δεις τον άλλον από κοντά.) και εσύ είσαι κάλος σε αυτό.
    Αλλά το ότι έγινες γάτο-μπαμπάς έχει ένα ενδιαφέρον, παραπάνω..
    Γιατί μου φαίνεται λες και διαβάζω τον εαυτό σου στην θέση του πεπονιού! Όχι ότι έχεις κάνει το γατί σαν τα μούτρα σου!! προς Θεού! (Αληθώς ο Κύριος) και όχι ότι τα μούτρα σου έχουν τίποτα
    Αλλά ρε συ Mike οι περιπέτειες σου, είναι για να τις τραβάς με κάμερα.. συγνωμηηηη αλλά έτσι είναι..
    Θα μετακομίσεις στο Μανχάταν και δεν είπες τίποτα; Ποτέ να έρθω; ΛΕΓΕ!!
    Ναι το γατί φταίει που σε θεώρει θεσμοφύλακα όχι ότι και εσύ φοβάσαι μην ξανά φύγει!!
    Ξεπεπονιαζεις το σπίτι από τώρα; Γιατί μέχρι να έρθει η μαμά δεν θα έχει γίνει τα ιδία συγγνώμη κιόλας χάλια; Να σε δω με τσεμπέρι στο κεφάλι και να πεθάνω χαχαχαχαχαχαχαχα
    Δεν γραφώ αλλά μην φωνάζεις! Να πεις στην Μαμά να φέρει κάνα κιλό φέτα να στανιαρεις.
    Η κινέζα ζει ρε; Η την αποτέλειωσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα θα τις τραβούσα τις περιπέτειές μου με κάμερα αλλά ο Θεός μπερδεύτηκε και αντί για φωτογένεια μου έδωσε φωτοαγένεια!

      Γιατί να έχει τα ίδια χάλια το σπίτι, αφού το Πεπόνι πλέον δεν ζει μέσα! Απαλλαχτηκαμε ο ένας από τον άλλο χαχα!

      Η κινέζα ζει και βασιλεύει και τον κόσμο δουλεύει!

      Διαγραφή
    2. εξόρισες το γατι ρε κλασμενε; ε τι να σου πω!! και δηλαδή οταν μετακομίσεις που θα πάει ο πεπονης ρε!!! Μιλά ρε!! τι θα κάνεις στο γατι?!!

      Διαγραφή
    3. Νέα περι Πεπονίου στο μεθεπόμενο επεισόδιο!

      Διαγραφή
  3. ό,τι λεει η μαμά εσυ θα συμφωνείς ,μην της βγάλεις το λάδι της γυναίκας!Όσο καθίσει να της κανεις όλα τα χατίρια ,ξεθεώθηκε να σε μεγαλώσει ,να'σαι εσυ στα Μανχάταν του χρόνου!
    Πραγματικά καλύτερα να φαινεται το έδαφος ,δεν αντεχεται τόσο χιόνι ,άσχετο που εμεις σε θέλουμε να βασανίζεσαι.

    Δεν λένε πως τα κατοικίδια μοιάζουν στα αφεντικά τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανελλήνιος Όμιλος Μανάδων ΠΟΜ! Πάντα συμφωνώ με τη μάνα μου, στα λόγια...

      Διαγραφή
  4. Έρχεται η μάδααα ;;; Άντε βρε, καλώς να την δεχτείς !!! Αν και να σου πω ένα μυστικό ; Όσο και να καθαρίσεις, πάλι θα τ' ακούσεις, οπότε ... ... τι να ξεμεσιάζεσαι ;;;

    Γιατί δεν τον τσιπάρεις τον Πεπόνη να βγαίνει να πηγαίνει όπου θέλεις κι εσύ να κάθεσαι να τον παρακολουθείς απ' τ' αϊφόνια και τα μακμπούκια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η μάδα και ο φάδα! Βασικά όσο και να καθαρίζω το ίδιο αχούρι μου φαίνεται! Το τι σκουπίδι έχω μαζέψει εδώ μέσα 5 χρόνια δε λέγεται ρε!

      Ο Πεπόνης είναι μονίμως έξω ας κάνει ό,τι θέλει!

      Διαγραφή
  5. Κουκλί όπως πάντα το Πεπόνι κι ας είναι εκλασαμέντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχου το μωρέ... (για το γατάκι λέω κι όχι για σένα)
    Να δω τι αναρτήσεις θα κάνεις όταν πας στα Μανχάτα... Εκεί πού θα βρεις γουρούνες, ε;
    Έρχεται και η μανούλα 'Murica? Τυχερέ! (το εννοώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω τώρα που το λες, όντως ρε τι αναρτήσεις θα κάνω στα Μανχάτα?? Πάει τελείωσε δεν πάω θα κάτσω εδώ να έχω να γράφω! Πώ πώ τι πήγαμε να πάθουμε! :p

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα! Μήπως έχεις βλέψεις να γίνεις η νέα Carrie Bradshaw? Ameriklanos and the City φάση;
      Ξέρεις πώς το εννοούσα... Εδώ μας γράφεις για απλά πράγματα. Εκεί κάτω στη Μεγάλη Πόλη, θα μας ψωνιστείς, και αντί για γουρούνες και εδάφη, θα μας γράφεις για τα κοσμοπόλιταν και άλλες αμερικανιές!!

      Διαγραφή
    3. Αμερικλάνος Ενδεσίτι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Λοιπόν όταν με αξιώσει ο Θεός και μετακομίσω εκεί, θα κάνω ανάρτηση με αυτό τον τίτλο και θα στην απευθύνω, μάναμ! χαχαχαχαχα α να χαθείς γελάω σαν τον ηλίθιο

      Διαγραφή
    4. Ωπ, υποσχέθηκες! Το σημειώνω και περιμένω!

      Διαγραφή
  7. Vasika otan pas sto Manhatta tha prepei na pareis skylo, afta tis agkalias pou eixe i Paris Hilton ta kaneis mpanio sto niptira leei, psekaste skoupiste teleiwsate, e kai ti posotita No 2 na vgalei ena skyli pou einai pio mikro apo mpoukalaki nerou? Chihuahua sou lew. Sorted.

    Twra den 3erw na sou pw an einai kali idea na pas stin poli pou den koimatai pote, ws katoikos uber-megaloupolis exw na pw oti exei kala, alla merikes fores ta kaka einai toso eknevristika pou kapws kanoun cancel to ena to allo. Px etoimasou na pernas pio polli wra se metakiniseis para stis douleies pou exeis na kaneis. Alla an einai na paei mprosta i kariera efxomai kali epityxia :)

    Kalws na dexteis ti mama, oi dikoi mou erxontai tin epomeni vdomada, pou molis tha exw metakomisei opote tha katharizoun ki aftoi mazi mou.

    Filakia, Christa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν πάω στα Μανάτα δεν παίρνω ούτε σκύλο ούτε γάτα ούτε καν ζωγραφιά όπου αχνοφαίνεται σκύλος ή γάτα ή το οποιοδήποτε ζώο! Μόνο στο πιάτο πλέον τα ζώα!

      Ελπίζω του χρόνου τέτοια μέρα να γράφω κι'εγώ από ούμπα-μεγαλούπολη!

      Καλώς να τους δεχτείς και τους δικού σου! Καλό που ήρθαν τώρα για να μπορείς να τα ρίξεις όλα στη μετακόμιση!

      Διαγραφή
  8. Εγώ πάντως δε πιστεύω ότι θα τον αφησεις και θα φύγεις, όσα και να λες, όσο και να πανηγυρίζεις που έφυγε. Και βάζω στοίχημα ότι σε λίγες μέρες θα αρχίσεις να μαδάς τα μαλλιά σου (γενικώς) γιατί δε γύρισε... και θα λες διάφορα! Και άμα πας στα Μανχάτα, πάλι θα τον πάρεις... Βρε δε πα να λες! Δε σε πιστεύω!!! Σίγουρα! Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι το θελες το γατί ρε αγόρι μου; Καλα το άφησες όξω, ζώο που δεν εξημερώνετε τι τα βρίσκεται τα γατιά και τα αγαπάτε να ήξερα! Τέλος πάντων εδώ με τόσα ζώα καθημερινά συνυπάρχουμε και μάλιστα δίποδα! Χάιντες καλή λευτεριά στον γάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλώς το φαρμακοτριφτάκο μας!
    βρε μια μπαταρία στο ποντίκι βαριέσαι να πάρεις και θα καθαρίσεις το σπίτι για τη μαμά;;;
    αϊ ντον θινκ σόου...
    και ο πεπόνις στη φύση και συ στο παρα φύσιν... αφού ρε μάγκα, το αγαπάς το γατί, γιατί τα λες αυτά; αφού το πονάς και πάλι θα ασχοληθείς και θα το ψάξεις, και μη σου πω θα το πάρεις μαζί σου και στο μανχάταν!
    με το καλό να δεχτείς τη μαμά για να σου φτιάξει ντολμαδάκια, μουσακά και λαχανοντολμάδες! αν τα κρατήσεις στον καταψύκτη, μπορείς μετά να τα μαγειρέψεις και να είναι σα φρέσκα!

    υ.γ. και μη χαλάσεις το χατήρι της μαμάς για τίποτε. σε μεγάλωσε, σε σπούδασε, σε ξενύχταγε όταν ήσουν άρρωστος και περίμενε έξω από το εξεταστικό κέντρο όταν έδινες πανελλήνιες! ότι και να λέει, ναι εσύ. πετάει ο γάιδαρος; πετάει θα λες εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θελουμε νεα για το πεπονι!!! τι κανει??? ζει??? κουκλακι ειναι btw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αμα ειναι τρελο το αφεντικο,τρελο είναι και το γατι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θελω νεα της μαμας, του μπαμπα και του γατιου κανόνισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχω κλάψει με το "αχάριστο γουρούνι¨ πρός τη γάτα.
    Καλά, το πάει η καρδιά σου να φύγεις από κει και να το αφήσεις να περιφέρεται μόνο και έρημο χωρίς ένα πιατο φαϊ? Αποκλείεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτελους τελος. Παμε για καρπουζι τωρα.
    Coula_Cou

    ΑπάντησηΔιαγραφή