Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Διαγωνισμός: Στιχάκια για Μαλάκες και Μπουγάτσες

Με προκάλεσε! Το είδατε όλοι, ήταν ξεκάθαρη πρόκληση:
Coula,τι του λες τώρα του ανθρώπου,αφού δεν εγραψε "εσυνεχέσθειν"πάλι καλά:))
Αφού λοιπόν VAD το ζήτησες, θα το γράψω κι αυτό!

VAD νομίζω ότι άμα έχεις ρουφιάνο, μπορείς να μάθεις πολλά για το μπλόγκι σου. Το καλό είναι ότι κάποια από αυτά είναι χρήσιμα με την ευρεία έννοια, πχ, έβαλα την ip της προαναφερθείσας Cούλας σαν "ανυσώρωπει φοιλώλωγως" και γελάω μόνος μου. Γιατί όχι? Αφού μου'ρχεται? Να το καταπιέσω? Να σκάσω?

Μαθαίνεις όμως κι'άλλα VAD τα οποία αντί για χαιρέκακο υαινο-γέλωτα σου προκαλούν κλαυσίγελο (καλά σε αυτή την πρόταση έχω 66 λέξεις που δεν ξέρω πως γράφονται και θα τις ψάχνω στο γκουγκουλ). Αναφέρομαι στις λέξεις κλειδιά που οδηγούν τους ανισόρροπους που τις βάζουν στις μηχανές αναζήτησης εδωνα μέσα. Δεν ξέρω γιατί αλλά τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι ο κόσμος βαριέται και ψάχνει μαλακίες στο ίντερνετ. Αυτό που δεν με ενθουσιάζει είναι ότι οι μαλακίες οδηγούν στον μπλογκ μου και κάτι θέλει το ίντερνετ να μου πει αλλά κόβεται η γραμμή και δεν ακούυυυω! Πάτα το 9!!!!

Χοντρές.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο κόσμος έχει κόλλημα με τις εύσωμες και έρχονται στον Αμερικλάνο για να ικανοποιήσουν τις υπερχολιστερινιακές τους ανωμαλίες. Και η πλάκα είναι ότι τις παχουλές τις συμπαθώ γιατί α. τείνουν να έχουν ροζ μάγουλα και όσο να πεις το ροζ μάγουλο αξίζει, β. τείνουν να είναι παχουλές κι εκεί που πρέπει, και γ. τείνουν να ξέρουν να μαγειρεύουν και άρα τείνω να τρώω καλά όταν βρίσκομαι σε εμβέλεια. Εκτός από τις χοντρές του φαστφουντάδικου που βάλανε τα κιλά όχι επειδή ξέρουν να μαγειρεύουν αλλά επειδη δεν ξέρουν να τρώνε και τα βάζουν σε άκυρα σημεία με αποτέλεσμα να κοιτάω και μπερδεμένος να σκέφτομαι"χμ, αυτό τώρα κοιλιά είναι, βυζί είναι, φτου σκατά τα περισσευούμενα από το μπράτσο είναι".

Εικόνες με σκατά.
Σε παρακαλώ τώρα μανίτσα μου! Όχι και εικόνες! Μόνο κείμενα με σκατά εδώ μέσα. Τις εικόνες με σκατά τις σιχαίνεται ο συγγραφέας. Τι τα θες όμως? Τα δικά σου δεν σε ικανοποιούν? Θες να τα συγκρίνεις! Να δεις μην και των αλλονών είναι πιο καλοσχηματισμένα! Όχι έχεις δίκιο, στο αναγνωρίζω. Κρίμα που ο Στιτζόμπζ απόθανε πριν προλάβει να ανακαλύψει το ίντερνετ μετα οσφρύνσεως, για να συγκρίνεις και οσμή!

Πολύ δουλειά.
Ναι. Όχι ότι άμα με δεις μου φαίνεται, αλλά ναι.

Κατουριέμαι συχνά, γιατί.
Θα σου πω εγώ. Θα στο πω επιστημονικά γιατί είμαι και φαρμακοποιός μαστερούχος. Έχεις γαμηθεί στον φραπέ και το παγωμένο τσάι. Το ξέρω ότι κάνει ζέστα και λιώνεις σαν τη διάρροια του από πάνω που εσνεχέσθειν και ψάχνει να τα συγκρίνει στο ίντερνετ, αλλά πιε και λίγο νερό ρε μανίτσα. Όχι μόνο φραπέδες. Βρε, δεν το ξέρεις αυτό που λένε, ότι πίνεις ένα ποτήρι φραπέ και κατουράς δύο? Εγώ πρέπει να στα πω κι'αυτά? Άσε το άλλο! Όσοι ξεσκίζονται στον καφέ, μετά βρωμάνε τα ούρα τους και άμα μπεις στην τουαλέτα μετά από αυτούς βρωμοκοπάει ο κόσμος ούρο. Το καλοκαίρι μιλάμε οι τουαλέτες είναι ανυπόφορες. Άσε που πλέον βλέπω κάποιον να βγαίνει από την τουαλέτα και αμέσως μου μυρίζει το φραποκάτουρο. Κόψε τους καφέδες κι αν νυστάζεις, ε κοιμήσου.

ελα χαμογελα και τα αναψει τόφος
Αυτό δεν το σουλούπωσα, το έκανα κόπι πέιστ για να μου πεις εσύ VAD τι θέλει να πει ο ποιητής? Και γιατί άμα βάλεις αυτή την ασυναρτησία στο γκούγκουλ βγαίνω εγώ πάνω πάνω? Εξήγησέ μου!

Μαστούρα ολάν.
Δε θα πω ψέμματα, με τόσα αρούρια που κοιμίζω αυτό τον καιρό τρώω κι εγώ τη μαστούρα μου! Ισοφλουράνιο είναι αυτό, όσο να πεις σε φέρνει στο κέφι ολίγον. Το πρόβλημα είναι ότι με το που απομακρυνθώ από την εστία της μαστούρας με πιάνουν τα νεύρα μου. Με άλλα λόγια επανέρχομαι στα φυσιολογικά μου.

Και τώρα κυρίες και κύριοι, το υπέρτατο!

Στιχάκια για μαλάκες.
Εδώ είμαστε! Ακούω στιχάκια! Εμένα δε μου'ρχεται τίποτα γιατί δεν είμαι της ποίησης, αλλά όποιος έχει κάτι καλό, ας μου το στείλει στο ιμέιλ και αν μαζευτούν μερικά θα το κάνουμε διαγωνισμό. Ορίστε και λίγη έμπνευση:


Μακριά μου μαλάκα.
Το τάιμινγκ είναι το παν. Πόσο δίκιο έχεις φίλε μου! Πόσο! Πόσο! Αυτό ακριβώς το λέω καθημερινώς, αν και μερικές φορές αντί για μαλάκα λέω μαλάκω, καριόλα, νταβατζή, και πίθηκε. 

Πάρε μπούλο.
Κι'αυτό επίσης, αν και προτιμώ το πιο λακωνικό "τον μπούλο". Έτσι δίνεις στον άλλο μια ιδέα του τι του προτείνεις να κάνει, αλλά δεν του το λες ξεκάθαρα. Του δίνεις το αντικείμενο, και τον αφήνεις να μαντέψει τη δράση που καλέιται να εκτελέσει με αυτό!

Τι τύπος κλανιάρη είσαι κουίζ.
Θα στη λύσω εγώ την απορία. Κάνε ό,τι σου λέω και θα ανακαλύψεις τον τύπο κλανιάρη που είσαι!
Βάλε άσπρο βρακί. Κλάσε. Έλεγξε το βρακί. Είναι καφέ? Αν ναι, είσαι "Κλανιάρης Σνάιπερ". Παρακαλείσαι όταν κλάνεις να μη στοχεύεις τον κώλο σου προς σε κανένα χριστιανό και του βγάλεις το μάτι.
Μπες σε λεωφορείο τίγκα στον κόσμο. Κλάσε. Κοίτα γύρω σου. Ζει κανείς? Αν όχι, τότε είσαι "Κλανιάρης Χημικός Πόλεμος". Παρακαλείσαι να μην τρως, να μην κοιτάς καν, φασόλια και ειδικά χυλωμένους γίγαντες. Αν πέσεις στον πειρασμό και φας γίγαντες, η διεύθυνση του Ινδού είναι...
Φάε καυτερό τσίλι. Περίμενε 3 ώρες. Κλάσε. Έτσουξε? Αν ναι, τότε είσαι "Κλανιάρης Φλογοβόλο". Όπου βλέπεις "εύφλεγκτο", τρέχα να σωθείς αλλά μην πανικοβληθείς πολύ και  σου φύγει καμιά αδέσποτη. Είναι και Καλοκαίρι.
Πάνε δίπλα στον κολλητό σου. Κλάσε με στόμφο. Αν πει "Ποοοοοοοοοοοοο ρε φίιιλεεεε" και αρχίζει να στριφογυρνάει λες και χορεύει ζεμπέκικο, τότε είσαι "Κλανιάρης Εθνική Οδός".
Γύρε πάνω σε μια κλειστή πόρτα. Κλάσε. Τραντάχτηκε το σπίτι? Τότε είσαι "Κλανιάρης Τεκτονική Πλάκα". Κάνε αίτηση στο δημόσιο γιατί άκουσα ότι κατεδαφίζουν αυθαίρετα αβέρτα και οι μπουλντόζες δεν είναι οικολογικές!
Βγες στο λιοπύρι. Κλάσε. Τσούζει η μύτη σου? Τότε είσαι "Κλανιάρης Τρύπα του Όζοντος". Η μόνη λύση είναι να χώσεις ταμπόν με ενεργό άνθρακα στον κώλο μπας και σωθεί ο πλανήτης.
Εσύ τι τύπος κλανιάρη είσαι? Πες μου στα σχόλια.

Αν δεν πουλήσεις και λίγη μούρη, όλοι σε έχουν χεσμένο.
Ε όχι κι όλοι! Κάποιοι σε έχουν απλά κλασμένο.

Σκατά χρυσά αυγά.
Πολύ μανία με τα σκατά και εν γένει τα προϊόντα της πίσω πόρτας οι αναζητητές του γκούγκουλ! Σε αυτό εδώ ελπίζω να εννοούσε χρυσή αυγή. Αλλά ΚΑΙ σκατά ΚΑΙ χρυσή αυγή στην ίδια πρόταση, είναι πλεονασμός. Με κουράζουν οι επαναλήψεις, εκτός από το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Πάω για ψώνια.
Χεστήκαμε.

Ελοχίμ porno.
Ωωωωωωωω τι είπε έγραψε το άτομο! Κυκλοφορά και τέτοιο?? Και δεν το ξέρω? Τι βίτσια κυκλοφορούν ρε πούστη μου σήμερα! Τι τους θες του Ελοχίμ ρε βρωμιάρη! Κάποτε η μάνα μου μου είπε ότι τους βαρέθηκε τους ανθρώπους και θέλει τα ζώα. Αλλά δεν το εννούσε με τέτοιο τρόπο, εσύ ρε παιδί μου το παράκανες. 

Πιασάρικο όνομα για μπουγάτσα στο εξωτερικό.
Δεύτερος διαγωνισμός! Ο/Η φίλος/η από την Πολωνία θέλει προφανώς να ανοίξει φούρνο και ψάχνει πως να πλασάρει τη μπουγάτσα. Ρε συ, μπουγάτσα να φτιάχνεις ξέρεις, ή τζάμπα θα σου βρούμε το όνομα? Τεσπα, περιμένω τις απαντήσεις σας στο ιμέιλ κι'αυτές και θα διαλέξουμε την καλύτερη.

Παπουτσόσυκα είναι καλά στην υγεία.
Εμένα τώρα αυτό γιατί μου κάνει πρόστυχο δεν ξέρω!

Ράβω φόρεμα.
Κοίτα να δεις τώρα τι γίνεται φίλη μου Σαλονικιά! Άμα ψάχνεις να ράψεις φόρεμα, και άμα ήρθες εδώ μέσα για να μάθεις, ένα πράμα σημαίνει! Είσαι γουρούνα! Γιατί εδώ μόνο για γουρούνες και ενίοτε για αρουραίους ράβουμε! Αλλά φορέματα μόνο και αποκλειστικά δηλαδή για γουρούνες! Άμα και είσαι γουρούνα πες το και σου'χω συνολάκι εκείνο το μωβ με τις κόκκινες κλωστες και την άσπρη βάτα στο στήθος, κούκλα ήταν η συγχωρεμένη η Τζάκι όταν το έβαλε!

Αυτά ήταν τα αλλοπρόσαλα που διάβασα στον ρουφιάνο μου VAD! Δεν ξέρω πλέον τι να σκεφτώ για τον κόσμο που έρχεται εδώ μέσα, και τι σημαίνει αυτό για μένα. 

Έχουμε και λέμε οι διαγωνισμοί είναι οι εξής:

1. Στιχάκι για μαλάκα
2. Πιασάρικο όνομα για μπουγάτσα

Κανονίστε να στείλετε τίποτα γιατί έρχονται τα τρίτα γενέθλια του Αμερικλάνου σε κανα μήνα και πρέπει να τα γιορτάσω δεόντως!

ΥΓ. Δεν τις έψαξα στο γκουγκουλ τις λέξεις για ορθογραφία τελικά, άστες έτσι να πάθουν μερικοί μερικοί συγκοπή.

41 σχόλια:

  1. συγνώμη που δεν δηλώνω συμμετοχή στο διαγωνισμό αλλά πενθώ τη Τζάκι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομολογώ πως η φωτογραφία που παρέθεσες για έμπνευση δουλεύει..Ήδη ορισμένα δίστιχα ξεκίνησαν να πέρνουν "σάρκα και οστά" που λέμε! Αποστολή στο mail σου μόλις είναι έτοιμα.

    Όσο για τις μπουγάτσες..το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι "Άσε την κάλτσα και πιάσε την μπουγάτσα..." Πατάτα είναι αλλά αυτό έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμένω! Μήπως θες έμπνευση και για τη μπουγάτσα?

      http://apoklisi.files.wordpress.com/2011/10/132.jpg?w=594&h=423

      Διαγραφή
  3. Παπουτσοσυκα ειναι τα φραγκοσυκα Αμερικλανε μου! Να δες εδω http://kleistologio.blogspot.com/2012/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααααα αυτό το πράμα το σίχαμα! Τα λατρεύουν οι γονείς μου με καταστροφικές συνέπειες...

      Διαγραφή
  4. Εγώ στο έκανα το κακό και σε γυρεύουν με το χοντρές! Γιατί σε ΄μενα έρχονται με το Αμερικλάνος! Χαχα! Από τη γνωστή ανάρτηση...θυμάσαι...
    Στο διαγωνισμό αν δεν ορίσεις διαφανείς διαδικασίες θα έρθουν μόνο οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι, οπότε τι τον προκυρήσεις? Δώσε από τώρα τα ονόματα να γράψουν μόνο αυτοί και να ψηφιστούν μεταξύ τους, και κάνε στον εαυτό σου ένα ωραιότατο τρο-λλ-φαντό γλέντι γενεθλίων! Αχαχα! Ξενύχιασμα, ξεμάλλιασμα, ξεδόντιασμα και λοιπά ολυμπιακά μπλογκοσφαιροαθλήματα θα σε διασκεδάσουν και θα σου ανεβάσουν την αδρεναλίνη!
    Πλάκα έχεις ακόμα!
    Ευχές πολλές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραπονιάαααααρα!! Διαφανότατες θα είναι οι διαδικασίες, με άλλα λόγια τους νικητές θα τους αποφασίσω ΕΓΩ! Και θα'πρεπε να ξέρεις ότι δεν με συγκινούν οι μπλογκοφίρμες!

      Διαγραφή
    2. "Διαφανότατες θα είναι οι διαδικασίες, με άλλα λόγια τους νικητές θα τους αποφασίσω ΕΓΩ!" ... χα χα. Κλασικό Υδροχοάκι! Μπράβο, Αμερικλάνε μου. Υπερασπίσου το είδος μας! :Ρ

      Διαγραφή
  5. Δεν θα ήθελες να καταπιαστώ με το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα εγώ τι να κάνω????
    Τους πόντους να κυνηγάω ...η τις ατάκες σου να προσπαθώ να μαζέψω...
    Είσαι τρελό... χαχα
    Άσε που θέλω λεξικό για να σε πιάσω...
    Όλα καλά??? Καιρό έχουμε να τα πούμε γιε μου..
    ΥΓ...Πόσες φορές το χρόνο έχεις γενέθλια??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύο! Αφού είμαι διχασμένη προσωπικότητα, δεν το ξέρεις. Ο μισός γεννήθηκε 5 Φεβρουαρίου και ο άλλος μισός 20 Σεπτεμβρίου!

      Διαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Με έκανες και γέλασα κάθαρμα!!:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ

    Που λες ώρα για τους διαγωνισμούς!!

    Διαγωνισμός Α:Το μαλάκα και αν τον πλένεις,το νερό σου θα βρωμά και αν τον ακουμπήσεις θα του μοιάσεις και εσύ

    Διαγωνισμός Β:Χμμ ομολογώ ότι αυτό είναι πιο δύσκολο!!Οι μαλάκες ζουν αναμεσα μας και έτσι εύκολα βγάζεις κάτι!
    Μπουγάτσα λοιπόν!!Χμμμ!!Αν είναι στα ελληνικά μπορεί να είναι "Το έδεσμα του χρεοκοπημένου" για να δώσουμε μια αισιοδοξη νοτα!
    Αν είναι να πωληθεί στη Γερμανία προτείνω το όνομα "Το γαμησιάτικο",ενώ στη Γαλλία ως "Ευρωπαική κατάρα"!Αυτά νομίζω!
    Χμμ!1Τώρα που το βλέπω στη Γερμανια πρέπει να πουληθεί!1:Ρ:Ρ

    Χαιρετώ!
    Τα χαιρετίσματα μου στους Κινέζους,τις γουρούνες,στους αρουραίους και σε όλα τα ζώα που συναντάς κάθε μέρα!1:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έκανα και γέλασες και είμαι κάθαρμα, δηλαδή άμα σε έκανα να κλάψεις θα ήμουν αγαπούλα! Ε ρε οι ζέστες στας Αθήνας!

      Όλα τα ζώα δεν μπορώ να τα χαιρετώ, αισθάνονται κοπμλεξικά όταν τους απευθύνω το λόγο!

      Διαγραφή
    2. Μπα πάλι κάθαρμα θα ήσουν!Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν!
      Έχει σηκώσει αέρα άρα ουδέν πρόβλημα εκ του μετώπου!!

      Δε πειράζει γιατί συγχρόνως νοιώθεις πόσο ανώτερος έισαι από αυτά!Να μάθουν τη θέση τους πια στη ρημάδα την κενωνία!

      Διαγραφή
    3. Και παρεπιπτόντως respect στο τρελό σκύλο που κάνει τον επιστήμονα πάνω!!Πολύ καλό!!:Ρ

      Διαγραφή
    4. Δεν έχεις ιδέα πόσο με εκφράζει! Στο ξανθό της τρίχας διαφέρουμε μόνο!

      Διαγραφή
    5. Xaxaxaxa!!Μπορώ να φανταστώ γιατί αν ήμουν θετικός ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥΝ!!Ένα πείραμα ήθελα να κάνω στη χημεία και ποτέ δε με άφησαν στο σχολείο!!Πφφφ!!

      Διαγραφή
  8. Έχω χάσει επεισόδια, δεν εξηγείτε αλλιώς.

    Μια βδομάδα κάτι να τύχει και να μην περάσω από τα ιστολόγια σας, διαβάζοντάς σας μετά όλους/όλες μαζί, ένα ταράκουλο όσο να'ναι με πιάνει.. (συνήθως βρίσκομαι μόνη το βράδυ κλεισμένη στο δωμάτιο και χαζογελάω). Πώς να φορτίσει κανείς τις μπαταρίες του μετά από μια εξαντλητική εβδομάδα στην σχολή, την δουλειά και τα εθελοντικά;

    ΥΓ Αμερικλάνε, μην με ρωτήσεις εάν το δωμάτιο έχει άσπρους τοίχους... :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε ρωτάω γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει άσπρους τοίχος με παπλωματένια επένδυση!

      Διαγραφή
  9. Κατσε τωρα,μάστορα,να πάρω ανάσα μετά την εμβριθή ανάγνωση και ανάλυση της προς εμέ απεύθυνσης,και να γνωμοδοτήσω:)Κανονικά θα επρεπε να σου αφιερωσω αναρτηση στο μπλογκ μου για ανταπευθυνση,αλλά,βρε αδερφέ,ανταπευθυνση σε τόσο σκατό και τόσο κλανιδι που ερριξες εδω μεσα,θα μπουκώσει το μπλογκ μου υδρόθειο,μεθάνιο,αιθυλο-διμεθυλο-τριχλωροαιθάνιο!
    Γκούχου,γκούχου,ανάσα,ρεεεεε,θα με πνίξεις, γμτ το βόθρο σου!!!
    -Βλέπω,που λες,μπουγάτσα,λεω καλά θα φαμε στου Αμερικλάνου κι εσύ μας φλόμωσες στο σκατό!'σ'ωραίος,ρε!!!
    -Περί Coulas,αμαν κι αυτοι οι σχολιαστικοι "φελόλογοι)-βγάλ'τη σκούφια σου και βάρα μας,VAD:))-,μη δουνε χριστιανό να γραψει λάθος,απάνω του,τον φάγανε κι ας είναι κι Αμερικλάνος!
    Απο κει και πέρα,τι να πω,ρε μαστορα,και τι να μολογήσω,καλό το ιντερνέτι,αλλά εκτός απ'όλη τη σοφία του κόσμου,εχει μαζεψει και όλη τη μαλακία του,οπότε,"ό,τι του φανει του λωλοΣτεφανή!!! Αντε τωρα να ψάχνει εγκω τι τέλει να πει το ποιητής,"τ'ανάψει τόφος"!!!
    Αντε φτάνει,αρκετές μαλακιες εγραψα κι εγω,"έκλασιν η νύφ',σχόλασιν η γάμους"!:))

    Γειά σου,ρε ξενιτεμένο αδέρφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φταίω εγώ μάστορα, αφού αυτές τις αναζητήσεις κάνουν, τι να κάνω?? ??

      Διαγραφή
  10. Ένα δάκρυ κύλησε απ' το γέλιο.
    Πάλι καλά που τηνε φοράω αδιάβροχη την μάσκαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ένα?? Τζάμπα κόπος η αδιάβροχη μάσκαρα αν ήταν μόνο ένα.....

      Διαγραφή
  11. Αμερικλάνε...επανήλθες ...με τον σχολιασμο του κουιζ για τις κλανιες!
    χαχαχαχαχαχαχα

    θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στιχάκια για μαλ*κες:
    Ο μαλ*κας πήγε στο σχολειό, γράμματα για να μάθει
    αλλά του καημένου τι του έμελλε εκεί στο σχολειό να πάθει
    Δεν καταλάβαινε τίποτα, γέμιζε κουλούρια
    και να τα γέλια οι φίλοι του, ναι, ήταν τέτοια γαϊδούρια.
    Και σαν μην έφτανε αυτό, τα έφερνε και σπίτι
    και δώστου ξύλο η μάνα του, τον φόρτωνε τον κοπρίτη.

    Αυτή είναι η επίσημη συμμετοχή μου!
    Για ονομασία μπουγατσο-μάγαζου, θα επανέλθω. Έχω να ξεκουράσω το πνεύμα μετά από τέτοια κόπωση! αχχαχα, μπα σε καλό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν βρεις το συχσχετισμό των κλειδών στο google με το ιστολόγιο να μου το πεις γιατί έχω την απορία πολύ καιρό τώρα. Γιατί καλά η Νυχτερινή Πένα (με κάθε τρόπο που μπορείς να το φανταστείς γραμμένο)να οδηγεί σε μένα, το σκέτο πένα εντάξει, αλλά το καλό μήνα Μάρτη που κολλάει ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζει πολύ ανωμαλία στο ίντερνετ Γουίλ, σήμερα ήρθαν μπόλικοι ψάχνοντας "κώλος χοντρές"!

      Διαγραφή
  14. απολυ με άρεσε ο διαγωνισμός
    και επειδή είμαι μαλακό μαγνήτης
    έκανα ποίηση

    μη φόβου του τάφου πλακα
    μονο το καλο μαλακα
    όλο μαλακίες κάνει
    τρώνε οι άλλοι αυτός κλάνει

    μη φόβου τη μαλακια
    θα σε σώσει από πολλά
    μα φόβου το μαλακακο
    και δωράκια φέροντα

    κι αν τα φτιάξεις με μαλακα
    κρατα και μικρο καλάθι
    όλο μαλακίες κάνει και συνεχεια όλο λάθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε, γέλασα πολύ στο κείμενο με τους τύπους των κλανιάρηδων.Επειδή έχω εντρυφήσει στο ζήτημα, σ' ότι αφορά το δικό μου τύπο, μιάς και μας ρωτάς, είμαι ένας συνδυασμός του Κλανιάρη Τεκτονική Πλάκα(κυρίως)και του Κλανιάρη Εθνική Οδός,χωρίς ν' αποποιούμαι και τις υπόλοιπες κατηγορίες(με πιό συχνή εκείνη του Κλανιάρη σνάιπερ).Θα λάβω υπόψιν σοβαρά τις υποδείξεις σου.Χα,χα,χα,χα,χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή