Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Η εκδίκηση της Ινδής!

Δεν με νοιάζει τι λέτε εγώ τώρα έχω χρόνο, τώρα με έπιασε η κάψα, τώρα θα τα πω όλα! Δεν χρειάζεται να τα διαβάσετε όλα μαζί, δεν χρειάζεται καν να τα διαβάσετε. Όταν γίνω πλούσιος θα προσλάβω τον Μπίλι Γκέιτς να μου κάνει τις αναρτήσεις βίντεο κλιπς για να "διαβάζονται" πιο εύκολα!

Και ξεκινάω με το πρώτο θέμα:

ΑΑΑΑΑΑΑαχαχαχαχαχαχαχαχΑ!!!!ζχαχαχαχαχαηξχαχαχαβχκαξβχψαχαχα!!! κΑΚ ασασαζαζαααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Αχαχαχαχαχαγκα γκαγκαγκαγκουχουχουχουχοχυφτουυυ!

Αυτή είσαι, δώσε! Δώσε λέμε!

Πόσο το ευχαριστήθηκα το σημερινό? Πόσο??? ΝΑ! Τόσο!

Γυρνάω από τη "δουλειά" και πιάνω να κάνω καρμπονάρα. Βασικά μου τελείωσε η ντομάτα και συμπτωματικά είχα λίγη κρέμα οπότε αυτοσχεδίασα. Ναι, έκανα καρμπονάρα που λέτε και σκάει μύτη η Ινδή. Πιάνει ξεπαγώνει δύο είδη γαρίδες, κόβει και ένα παράξενο φρούτο τεράστιο, μετά κάτι άλλα παράξενα και είχε να απασχολείται μπόλικη ώρα.

Τα πήρα εγώ εν τω μεταξύ γιατί κάθεται να του φτιάξει και γαρίδες με φρούτα και 2 ώρες εργατικά του τάπα. Αμ δε! Κορν φλέικς! Κορν φλέικς έφαγε ο τάπας! Έτσι!! Τελικά μπορεί να είναι ήρεμη ήρεμη αλλά άμα θέλει... Σκεφτείτε τώρα τον Ινδό τόσες μέρες να τρέφεται με κορν φλέικς και κανα ρύζι, και η άλλη να φτιάχνει γαρίδες με χίλια δύο συστατικά μέσα!

Αυτό. Έρχεται και άλη ανάρτηση ενημερωτική αυτή τη φορά.

2 σχόλια:

  1. Δε σε κέρασε τίποτα; εσύ σα καλό παιδί της έδωσες μυρωδιά;
    Γειαααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, δεν με κέρασε και δεν της έδωσα γιατί οι Ανατολίτες δεν τα πάνε τα τυριά και τις κρέμες! Τους προκαλούν αέρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή