Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Πως να εντοπίζεις τα ορκ

Μ'αρέσει να παρατηρώ τον κόσμο. Όχι να παίρνω μάτι (με την κακή έννοια), ούτε να κοιτάζω σαν το πεινασμένο κουτάβι ή ξελιγωμένο γατί τον άλλο όπως κάνουν κάποιοι γνωστοί μου. Βασικά δεν πολυ-κοιτάω τους άλλους γιατί ματιάζομαι εύκολα αχαχα. Φτου σου μανάρι μου.

Παρατηρώ τη συμπεριφορά των άλλων. Πάντα το ήξερα ότι αν δεν γινόμουν γιατρός (που δεν έγινα), και αν δεν γινόμουν φαρμακοποιός, και αν δεν γινόμουν σεφ, και αν δεν γινόμουν εισοδηματίας, θα γινόμουν ψυχολόγος. Δεύτε λάβετε παρατηρήσεις του Αμερικλάνου, για να μπορείτε να εντοπίζετε πιο εύκολα τα ορκ που κυκλοφορουν γύγω σας:

Όταν κάποιος περπατάει με ακουστικά και ξαφνικά τα βγάλει για 3 δευτερόλεπτα και τα ξαναβάλει, σημαίνει ένα από τα δύο πράγματα:

1. Έκλασε και ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν ακούστηκε πέραν του δέοντος, ή
2. Μπήκε τραγούδι στυλ Βέρα Λάμπρου και ντρέπεται να τον ακούσουν οι άλλοι να το ακούει. Πρέπει να τσεκάρει μην και μπάζουν τα ακουστικά.

Όταν κάποιος κοντοστέκεται για να σκεφτεί πριν πάει τουαλέτα, τότε πάει για χέσιμο και όχι για κατούρημα. Προσπαθεί να αποφασίσει αν τα επίπεδα βρώμας θα τον εκθέσουν στον κοινωνικό του περίγυρο.

Όταν μια γυναίκα εύσωμη τρώει μόνο σαλάτα για μεσημεριανό, και μισό αχλάδι για δεκατιανό, στο δρόμο για το σπίτι σταματάει σε παγωτατζίδικο. Έλα τώρα μανίτσα που συντηρείς ολόκληρο αερόστατο με μια σαλατούλα? Φάει ό,τι θες κειδα χάμω για μεσημέρι, γιατί αλλιώς σε πιάνουν τα νεύρα σου και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Όταν κάποιος λέει τη γνώμη του και στο τέλος κολλάει το "όχι, δεν ξέρω", θέλει απλά να πει τη γνώμη του χωρίς να φέρει ευθύνες. Αυτός ο Αμερικλάνος, δεν ξέρω. Πολύ μαλάκας. Όχι δεν ξέρω! Α δεν είπα τίποτα, είπα δεν ξέρω! Να σου ξεραθεί.

Όταν μπαίνεις σε δωμάτιο και βρίσκεις κάποιον να τρίβει τα χέρια του, αυτό σημαίνει ότι πριν μπεις ή τη μύτη του έξυνε, ή την κωλοτρυπίδα του, ή τ'αρχίδια του. Όπως και να'χει, μη δεχτείς κέρασμα από τα χέρια του. Το μπενταντίν.

Όταν κάποιος αρχίσει να σου δίνει εξηγήσεις για κάτι χωρίς να τις ζητήσεις, νιώθει ενοχές ο καημένος. Εκμεταλεύσου το.

Μη μιλάς ποτέ με κατάφαση σε άτομα που τείνουν να προσπαθούν να βάλουν λόγια στο στόμα σου. Μίλα με ερωτήσεις και θα αντιστραφούν οι ρόλοι. Έτσι στην ουσία δε λες ποτέ τίποτα και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Εγώ μια ερώτηση έκανα...

Άτομα που τους αρέσει να είναι αγενείς, τους αρέσει εις διπλούν να είναι κάποιος αγενής προς αυτούς. Τους εξιτάρει και συνεχίζουν. Μην τους προσβάλεις. Χαμογέλα και πες τους ένα ειλικρινές κοπλιμέντο. Ειλικρινές όμως. Θα κάψουν φλάτζα από τη σύγχιση.

Τα ίδια άτομα ευχαριστιούνται τον καβγά με χαμόγελα και μπηχτές. Μην τους κάνεις τη χάρη. Όσο ευγενικός και γλυκός είσαι εν γένει μαζί τους, τόσο σκύλος μαύρος να είσαι όταν τσακώνεστε. Είναι κότες και δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν.

Όταν μια γυναίκα λέει "πω πω έφαγα σαν το μοσχάρι", θέλει απλά να της πεις ότι δεν έχει ανάγκη αυτή, μπορεί να φάει όσο θέλει. Μην το πεις. Θα σε πρήξει με το τι έφαγε χτες, και τι τρωει για σνακ, και ποσο τρωει εν γένει, για να σε εκπλήξει ακόμα περισσότερο που πως τα καφέρνει η άτιμη να τρώει τόσο πολύ και να είναι μονδέλο?

Όταν ένας άντρας λέει "πω πω έφαγα σαν το μοσχάρι", σου λέει ευθέως ότι έφαγε σαν το μοσχάρι και όπου να'σαι θα αρχίσει να κλάνει σαν το μοσχάρι. Μπορείς να παραμείνεις στο χώρο αν το θες, αλλά με δική σου ευθύνη.

Περιμένω κι από εσάς παρατηρήσεις! Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πατάξομεν όλα τα χάπατα ορκ που κυκλοφορούν και μας κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη.

ΥΓ: Ο Μέλον (ακα Πεπόνι), ζει, τρώει σα γουρούνι, χέζει σα γουρούνι, φοβάται και κρύβεται σαν κότα και έχει γδάρει το σύμπαν εδώ μέσα.

ΥΓ2: Πω πω, έφαγα σαν το μοσχάρι...

68 σχόλια:

  1. στην αθηνα αγορι μου οταν μπαινεις σε δωματιο και καποιος τριβει τα χερια ειναι γιατι στη πολυκατοικια δεν ανοιξανε τα καλοριφέρ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα...! ψοφάμε από το κρύο!
      +φωνω με τον Άσωτο!

      Νο-οne

      Διαγραφή
    2. Κρύο καιρός για δύο, και όποιος δεν έχει δεύτερο ας χρησιμοποιήσει τα χέρια του που τρίβει :p

      Διαγραφή
    3. για μένα το λες?!

      Νο-one

      Διαγραφή
    4. άντε πάλιιι με αυτή τη μάναα...!
      Εντάξει πατερούληη!!!

      Νο-one

      Διαγραφή
    5. Τι εννοείς πάλι? Δε θυμάμαι να σε ξαναλέω...

      Διαγραφή
    6. -Αμερικλάνος (3 Ιανουαρίου 2013 - 10:51 π.μ.)
      Δε νευριάζω μανα μου απλά εξηγούμαι!

      Οι κουραμπιέδες δεν με συγκινούν... μονο τα μελομακαρονα...


      -Ανώνυμη (3 Ιανουαρίου 2013 - 10:57 π.μ.)
      Συγγνώμη αλλά αν έτρωγες από αυτούς που έφτιαξα θα ήθελες κι άλλο!
      Μελομακάρονα δεν έκανα, οπότε δεν μπορώ να πω!

      Εσύ τι καλό έφτιαξες;

      Υ.Γ. Μην με λες "μάνα" γιατί έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, θα μπορούσα να σε έχω αδερφό μου!

      Νο-one



      -Αμερικλάνος (3 Ιανουαρίου 2013 - 11:05 π.μ.)
      "δεν" έχουμε μεγάλη διαφορά εννοείς!


      -Ανώνυμη (3 Ιανουαρίου 2013 - 11:09 π.μ.)
      Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, πάντως σίγουρα δεν είσαι 22 όσο είμαι εγώ!

      Νο-one

      κ.λπ.
      ...
      ...
      ...


      Νο-οne

      Διαγραφή
  2. βέρι ίντερεστινγκ! :) όχι δεν ξέρω..
    υγ1: φιλάκια στο πεπονάκι
    υγ2: κι εγώ έφαγα σαν μοσχάρι (θα μου πεις ότι μοιάζω με μονδέλο;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι τυποι που ενω περιμενεις στην ουρα σε τραπεζα κλπ σου λενε να κανω μια ερωτηση μονο και τελικα σου περνουν τη θεση και κανουν τη δουλεια τους και συ κοιτας σαν μαλακας και οι υπολοιποι στην ουρα σε βριζουν στα σιγουρα, αρα αφηνεις μονο να κανουν την ερωτηση και τιποτα παραπανω και ας σε πουν παραξενο ακαλληεργητο κλπ! ορκ ειναι και αυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερώτηση?? Όποιος έχει ερώτηση να πάει σχολείο να μάθει, οι υπόλοιποι στην ουρά!!!

      Διαγραφή
  4. Όταν ένα ζευγάρι βρίσκεται σε μία κοινωνική εκδήλωση ή κάπου με κόσμο και ο άντρας δεν γυρνάει να κοιτάξει άλλη γυναίκα, σημαίνει ότι ρίχνει στη δικιά του τόσο κέρατο, που η άλλη θα καμπουρώσει από το βάρος!
    Διότι ο φυσιολογικός, πιστός άντρας, λόγω ψιλοστέρησης, όταν δει άλλα θηλυκά και δη ελκυστικά, θα το ρίξει το βλέμμα για να πάρει έστω μία μικρή δόση. Ενώ ο μπιχλιμπίδης, το παίζει ίσιος στον κόσμο και όταν λείπει η γάτα... Παναγιά βοήθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πως τούς ξέεεεεεεεεεεεεεερεις απαπαααααααα!!!!!

      Διαγραφή
    2. Χαχα έχεις δίκιο, αν και δεν το είχα σκεφτεί! Είναι όμως καλή δικαιολογία, να'σαι καλα!!!

      Διαγραφή
    3. Για ξενοκοίταγμα, ε; Απαπαπα, τι είσαι εσύ...! Πρόσεξε όμως να είναι με μέτρο, γιατί διαφορετικά... θα φας παντοφλίδι που θα πάει σύννεφο, αχχαχα

      Διαγραφή
  5. όταν μια γκόμενα δεν ξέρει τι να απαντήσει σε μια ερώτηση ψιλοκαφρίλας και σε απαξιεί κάνοντας ένα πνιχτό "Χμφφφφ" σηκώνοντας παράλληλα το πρόσωπό της και κλείνοντας τα μάτια σαν να ήσουνα πολιτικός και να κατέληξες ζητιάνος...

    Πρόεδρος ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη γκόμενα μάλλον δεν ξέρει να απαντήσει και σε ερώτηση μη-καφρίλας...

      Διαγραφή
  6. Όταν ένα μοσχάρι λέει "πω,πω έφαγα σαν μοσχάρι" τότε μάλλον είσαι μαστουρωμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν γυρνάς απότομα,κοιτάζεις στα μάτια τον άλλο και σου ανταποδίδει με χαμόγελο ψεύτικο και δήθεν,στάνταρ προηγουμένως αναρωτιόταν «Πώς είναι έτσι αυτός ο μαλάκας;Γιατί δεν τραβιότανε ο πατέρας του;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι να πω...! όλα ήταν......ένα κι ένα!
    αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν αυτό "Όταν κάποιος αρχίσει να σου δίνει εξηγήσεις για κάτι χωρίς να τις ζητήσεις, νιώθει ενοχές ο καημένος. Εκμεταλεύσου το." πολύ ωραίες συμβουλές δίνεις! Μπράβο!!!

    Καλή εβδομάδα!

    Νο-οne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχαχαχα!!!Ρε καμμένε μπορείς αυτός με τα ακουστικά να είδε κανά γνωστό ή να ήθελε να έρθει για λίγο σε επαφή με τη πραγματικότητα!!Αμέσως να τον κακολογήσεις!!

    Και επίσης εκεί με τους καυγάδες,πες μου,οχι πες μου,κομματόσκυλα δεν είχες στο νουυυ σουυυυυυυυυυυυυυυ;;;:Ρ

    Ο μέλον ζει ή η σαπιοκοιλιά που ακούει στο όνομα Αμερικλάνος που έφαγε σα βόδι του έδωσε μια γεύση από Άουσβιτς;:Ρ:Ρ

    ΥΓ:Να ξέρεις για το τελευταίο σχόλιο περιμένω απεύθυνση!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός με τα ακουστικά ΕΚΛΑΣΕ και το ξέρεις! Τα άλλα είναι μαλακίες!!!!

      Ποιο σχόλιο μωρη φάλλαγα αξίζει απεύθυνση?

      Διαγραφή
    2. "Ο μέλον ζει ή η σαπιοκοιλιά που ακούει στο όνομα Αμερικλάνος που έφαγε σα βόδι του έδωσε μια γεύση από Άουσβιτς;:Ρ:Ρ"

      Απαιτώ απεύθυνση ΤΩΡΑΑΑ!!Θα σκεφτώ μήπως σου στείλω μια παρτίδα άριστα σουβλάκια εκεί και μια ταινία που οι ιάπωνες γαμάνε όλους τους κινέζους μια και έξω!Δεν αξίζει;

      Διαγραφή
    3. Βρε αυτό ούτε απάντηση δε χρήζει, όχι απεύθυνση :p

      Διαγραφή
    4. ΘΕΛΩ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!
      Θέλω να φουσκώσω και άλλο την ματαιοδοξία μου!!!Αμερικλάνε θα σου στείλω καμια εικοαριά σουβλάκια,θα σκοτώσω κινέζους εν ανάγκηηη,αλλαααα ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΗ!!Καιρός είναι!:Ρ

      Διαγραφή
    5. Να αφήσεις ωραίο σχόλιο και θα σου κανω μια απεθυνση ΝΑ πιο μεγάλη και από τη ματαιοδοξία σου :p

      Διαγραφή
    6. Τι ωραίο σχόλιο,ω υπέρτατε Αμερικλάνε,να αφήσω;;;;Πώς να το φτιαξω;;Τι πρεπει να γράψω!Πες μοι,ω αετέ τσι λεβεντογέννας Κρήτης;Λάθος περίμενε,αετε της λεβεντογέννας Ρόδου;:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
    7. Αχαχαχα μη με γλυφεις σιχαίνομαι :p

      Διαγραφή
    8. Ε αφού σιχαίνεσαι είναι το κατάλληλο σχόλιο για απεύθυνση!Ήταν πετυχημένος το γλύψιμοοο!:Ρ:Ρ

      Γίνομαι και ΠΑΣΟΚ ρεεε για μια απεύθυνση,πόσο χαμηλά δηλαδή μπορώ να πέσω;;:Ρ

      Διαγραφή
  10. Εγώ πάλι, ως μονίμως εκτός τόπου και χρόνου θα ρωτήξω: τί κάνει το Πεπόνι;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί κατ' κατ' που τό βαλες, δεν το συγκράτησε η RAM μου!
      Πεπονοφωτό νεξτ ταημ πληζ!

      Διαγραφή
  11. Το πρώτο που μου έρχεται έτσι στα γρήγορα είναι να σου θυμίσω το εξής "Πρωτομυριστής πρωτοκλαστής". Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε τις εξής τρεις απαντήσεις:
    1. Αυτός που θα την κάνει την βρωμίτσα του θα είναι και ο πρώτος που θα το αρνηθεί στο στυλ "εγω??εγω τίποτα δεν εχω κάνει. Δεν ξέρω τι λες"
    2. Αυτός που θα μυρίσει πρώτος την βρωμίτσα θα γυρίσει και θα πεί?Σας μυρίζει κάτι (είναι για να επιβεβαιωθεί οτι δεν μύρισε ο τόπος και να προλάβει να βγάλει τον εαυτό του απο την μεση)
    3. Αυτός που θα αρνηθεί οτι μυρίζει κάτι και θα επιμένει κιόλας. Διότι θα προσπαθήσει να βγάλει τους πάντες λάθος.

    Όπως και να έχει, αν θες να κλάσεις κλάσε μόνος σου, διότι θα σε πάρουν πρέφα όπως και να φερθείς. (Μπορείς να διαβάσεις την δεύτερη ανάρτησή μου ΑΕΡΟλογίες τωρα που το θυμήθηκα..θα σε ενδιαφέρουν οι οδηγίες μου!! αχαχαχαχα)

    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα που ξαναδιαβάζω μετά απο ώρες, το 1 με το 3 είναι το ίδιο..κάτι άλλο είχα στο μυαλό μου να πω και ξέχασα. Πάει, αυτός ο γατος θα με καταστρέψει!! :P

      Διαγραφή
    2. Κοίτα μπορείς και να κλάνεις με καλή παρέα που τα εχτιμάει αυτά αχαχαχαχα

      Διαγραφή
  12. Όπου ακούως πολλά μοσχάρα...όχι δεν ξέρω.
    Ίσως αυτο που λέει το partali ,αλλα και πάλι, δεν ξέρω...

    Αψογότατο κείμενο Αμερικλάνε,οχι δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όταν κάποιος σε χτυπάει ...τάχα μου τάχα μου...στη πλάτη και μάλιστα η παλάμη του περιστρέφεται πάλι...τάχα μου τάχα μου ...φιλικά στο σακάκι σου,στο μπλουζάκι σου,στο φουτεράκι σου τέλος πάντων συμβαίνει το εξής:1)αν είναι άνδρας η σκουπίζει τα χέρια του απ τα σκατά ,τα λάδια ,τα γράσα, η θα σου ζητήσει δανικά.....ΟΡΚΚΚ
    2)αν είναι γυναίκα ,τότε θα γίνεις εσύ πορκ και ορκ και αχ και ουχ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να δεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι με άλλον και να σου πει "αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις" ΚΟΥΙΖ: ποιο είναι το ορκ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φούλη, ψοφάω να πω αυτήν την ατάκα. αλλά είμαι πολύ γάτα για να την πατήσω ετσι.

      θα μείνω με το απωθημένο!

      Διαγραφή
    2. Το όρκ είναι αυτός που θα το χάψει, σαφώς!

      Διαγραφή
  15. ενημερωτικότατη η ανάρτηση.

    όταν δεις φίλη σου που μένει στην άλλη μεριά της αθήνας να σε επισκέπτεται ξαφνικά και δε λέει να φύγει μέχρι να της τηλεφωνήσει ο σύζυγος ή ο γκόμενος, τότε σιγουρα άλλοθι είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν πειράζει μωρέ, τι είναι οι φίλοι αν δεν προσφέρουν και κανα άλλοθι?

      Διαγραφή
  16. χαχαχαχαχα έχω πεθάνει στο γέλιο!! Δεν υπάρχεις απλά....
    Τι καλό έφαγες και έφαγες σαν μοσχάρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρχτες και χτες και σημερα είχα κεφτεδάκια σε σάλτα με φασολάκια! Δεν ξέρω αν το τρώνε και τα μοσχάρια αυτό...

      Διαγραφή
  17. Αν ένας άγνωστος σου χαρίσει ξαφνικά λουλούδια, είναι γιατί τον άγγιξε το Impulse ! (την θυμάσαι την διαφήμιση ; Χαχαχαχα !!!)

    Πέρα απ' την πλάκα, αν ένας άγνωστος σου χτυπήσει την πόρτα ή σε σταματήσει ξαφνικά στον δρόμο κι αρχίσει απ' το πουθενά να σου μιλάει για το πόσο χάλια έγινε ο κόσμος, 99.9% είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά. Κι ενώ το να είσαι Μάρτυρας του Ιεχωβά δεν είναι καθόλου κακό (γούστο σου και καπέλο σου και καουμποϊλίκι σου), το να μου χτυπάς την πόρτα μόλις που έχω βγει απ' το μπάνιο κι είμαι με την πετσέτα και με το μαλλί να στάζει ή το να με σταματάς στο δρόμο την ώρα που τρέχω να προλάβω το μάθημα στο Πανεπιστήμιο π.χ. για να μου πεις ότι μας έχει κυριεύσει όλους ο Σατανάς, θα πέσει φωτιά να μας κάψει κτλ. κι ότι ο μόνος τρόπος σωτηρίας είναι ν' αγοράσω την Σκοπιά και να έρθω στη συγκέντρωση στην τάδε οδό, τότε, φιλαράκι, σου εγγυώμαι ότι θα με δεις να μεταμορφώνομαι σε Τέρας της Αποκαλύψεως και δεν θα ξέρεις από πού να φύγεις !!!

    Ουφ, τα είπα και τα έβγαλα από μέσα μου ! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια φορά μας της πέσανε αυτοί σε εκδρομή με τη σχολή, και εμφανίστηκαν μέσα στο πούλμαν ξαφνικά καμια ντουζίνα βίβλοι! Αλλά να σου πω τώρα που με τραβολογάνε για την αναβολή από το στρατό... το σκέφτομαι... σε ποια οδό είναι η συγκέντρωση είπαμε? Να έχω νηστέψει ή έτσι χύμα?

      Διαγραφή
    2. Δεν την γλυτώνεις, μην το ψάχνεις. Κάνεις απλά μεγαλύτερη θητεία χωρίς να κρατάς όπλο (σκούπα-μάπα-εμπλοκή, δηλαδή ;-))

      Σε τρέχουν ακόμα (την μαμά σου δηλαδή τρέχουν) με την αναβολή ;

      Διαγραφή
    3. Ναι οι κερατάδες! Αλλά που θα πάει από το θεό θα το βρουν...

      Διαγραφή
  18. Αυτά που λες δεν είναι επιστημονικά.
    Τα ορκ τα αναγνωρίζεις από τη σκατόφατσα και επισής τα Ούρουκ Χάι από τη σκατόφατσα και το άσπρο φάσκελο στη μάπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Ούρουκ Χάι φίλε μου τα γνωρίζεις από τα αστεράκια που θα δεις...

      Διαγραφή
  19. Χα χα χα. Απολαυστικός όπως πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με απόφθεγμα ζωής ο αγαπητός μας Αμερικάνος, σε ευχαριστούμε!
    Μα συγγνώμη ο έρμος ο Μέλον τι σου φταίει και τον κακολογείς με αυτόν τον τρόπο, να θέλει αύριο να κάνει καμιά καριέρα το ζωντανό και να μην μπορεί να ξεφορτωθεί το στίγμα σου! :-Ρ
    Την καλησπέρα μου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αυτόν το μπουνταλα περιμένει το χόλιγουντ! Η γάτα που κυνηγούσε την ουρά της και φοβόταν τη σκιά της αχαχαχα

      Διαγραφή
  21. "Όταν κάποιος λέει τη γνώμη του και στο τέλος κολλάει το "όχι, δεν ξέρω", θέλει απλά να πει τη γνώμη του χωρίς να φέρει ευθύνες. Αυτός ο Αμερικλάνος, δεν ξέρω. Πολύ μαλάκας. Όχι δεν ξέρω! Α δεν είπα τίποτα, είπα δεν ξέρω! Να σου ξεραθεί."

    Ρε πούστη μου το κάνω συχνά αυτό. Λες να έχω πρόβλημα. Δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κάνεις συχνά αυτό? Το να λες "Πολύ μαλάκας ο Αμερικλάνος δεν ξέρω"? Δεν μας τα λες καλά...

      Διαγραφή
    2. Με παρεξήγησες. Με τον Αμερικλάνο δεν έχω τίποτα. Είναι γαμάτος. Δεν είναι ; Δεν ξέρω...

      Διαγραφή
  22. Κέντησες σήμερα. Α! Όταν είναι, το λέω. Κάποια είναι πολύ καλά και θα πρέπει να τα θυμάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή