Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Εξύβριση κατά της Αρχίδως

Ο KANTHAROS κάνει άρτιες προτάσεις και μάλιστα πάνω στην ώρα:


Κάνθαρε (Κανθαρέ?), το'ξερες πως μόλις ακούσω γλυκό τρέχω? Μας έβαλες σε δουλειές γιατί σήμερα έρχεται το γουρούνι ο αδερφός μου από Κομοτηνή και μου φέρνει ένα κουτί καζάν ντιπί από το Νεντίμ της Κομοτηνής! Έτσι, ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Χωρίς πολλά πολλά.

Σήμερα σηκώθηκα με κέφια γιατί έπεσε ο πυρετος κάτω από 37 (36.95, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας), σταμάτησε να τρέχει η μύτη λες και την κυνηγάνε, έφυγε σχεδόν ο πονοκέφαλος, και επίσης βρήκα κάτι σοκολατίνες στο ψυγείο. Μόνο τα κόκκαλα πονάνε ακόμα αλλά εντάξει για καφέ θα πάω όχι στα χωράφια. Δεν το πιστεύω ότι ήρθα ακριβώς πριν μια βδομάδα και ακόμα τώρα θα βγω για καφέ! Την τύχη μου μέσα και στ' ανάθεμα όποιος με μάτιασε επίσης να πω.

Βασικά ξέρω ποια με μάτιασε. Την περασμένη Δευτέρα πήγα στην Αστυνομία να ανανεώσω το διαβατήριο, και η μαλακισμένη που ήταν εκεί μου πήρε τα χαρτιά, τα βλέπει, μου τα δίνει πίσω και μου λέει "θα σας κλείσω ένα ραντεβού για τις 30 Δεκεμβρίου, αλλά με τις αργίες δε θα προλάβει να έρθει το διαβατήριο μέχρι τις 7 που φεύγετε". Δεν καταλάβαινε  ότι το εισητήριο το έχω βγάλει, και ότι σπουδάζω και δε γίνεται να περιμένω κλπ. Μου λέει να το έκανα στην πρεσβεία! Αφού μωρή της λέω στην πρεσβεία μου είπαν να το κάνω εδώ!

ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΠΕΣ ΝΑΙ ΕΔΩ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΣ!

Άκου τη την αγάμητη μπουμπού, η οποία προφανώς έχει να φάει πούτσο από τότε που είχαμε Κώστα για πρωθυπουργό, νέα κοπέλα και να συμπεριφέρεται σαν πικρόχολη σκατόγρια. Ουστδλ! Σε κάποια φάση της είπα ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, εγώ τα χάρτιά θέλω να καταθέσω μόνο, και στην Αθήνα έχουμε άνθρωπο να το προωθήσει το διαβατήριο, και τα πήρε η χαρχάλω που την είπαμε ασόβαρη! Μας είπε ότι δίνουν προτεραιότητα σε οικογένειες με παιδάκια που ταξιδεύουν μέχρι και Χριστούγεννα και δεν έχουν άλλη ΕΠΙΛΟΓΗ (με έμφαση στο επιλογή, γιατί εγώ έπρεπε να το κάνω στην πρεσβεία και ας πρόσεχα). Κατάλαβες? Πιο σημαντικό να πάει η οικογένεια με παιδάκια διακοπές παρά να πάω εγώ πίσω στις σπουδές μου.

Ευτυχώς ήταν και ένας άλλος εκεί που έδειξε κατανόηση και μας είπε να κάτσουμε και θα μας τα κάνει τα χαρτιά. 15 λεπτά του πήρε, με το ρολόι! Η άλλη η ξινίλω του λέει, μα θα το κάνεις?? Αύριο θα πάω να το πάρω το διαβατήριο, και αφού το έχω στα χέρια μου θα μιλήσω στο μέσο να μιλήσει στο διοικητή να τη βγάλουν τη κάργια από πόστο που συναναστρέφεται με ανθρώπους γιατί προφανώς όταν γεννήθηκε την πετάξανε σε στάβλο μαζί με άλλα ζώα και δε ξέρει πως να φερθεί, η στραβομούνα.

Α το άλλο ξέχασα. Βλέπει η ξανθαγάμητη την αναβολή του Στρατού και με ύφος με ρωτάει αααααα γιατίιιιιι? Γιατί έτσι της λέω! Με σκουντάει η μάνα μου, σπουδάζει καλέ το παιδί, λέει. Α μάααααλιστα, φοιτητής, λέει πάλι με ύφος αυτή. Τη γαμάς από εκεί που δεν κάνει τώρα ή όχι! Μα με συγχωρείτε πολύ, εγώ δε βρίζω (χαχαχα) αλλά δε γίνεται θέλω να τη δείρω με την κακιά έννοια.

Εν τω μεταξύ αυτά που λέω θεωρούνται εξύβριση κατά της Αρχής? Χαχαχαχα καλέ πλάκα κάνω αχαχαχαχα γέλα Κανθαρέ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πο πο αστεία αχαχαχαχ. Μπα σε καλό μας.

Φαντάσου να μην είχα σηκωθεί με κέφια σήμερα τι θα 'λεγα.

Πάντως για να είμαστε και δίκαιοι, αυτός που τελικά με εξυπηρέτησε ήταν ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος. Με ρώτησε και τι σπουδάζω και που μένω κλπ κλπ, με ρώτησε και σε ποια πολιτεία είναι το Κονέχτικατ αλλά εντάξει που να ξέρει ο άνθρωπος ότι το κωλοδάσος είναι μια πολιτεία μόνο του. Παρακαλώ πολύ να καταγραφεί ότι μόνο τη μαλάκω έβρισα και όχι όλο το αστυνομικό σώμα που κακό χρόνο.

38 σχόλια:

  1. καζάν ντιπί;
    καζάν ντιπί;

    ρε ρεμάλι, εδώ αθήνα και ένα αυθεντικό καζάν ντιπί δεν έχουμε αξιωθεί να φάμε και εσύ στη ρόδο θα φας καζάν ντιπί;;;;;;;

    εύχομαι να στο φάνε όλο οι άλλοι και να μη μείνει ούτε μπουκιά για σένα!

    καλά χριστούγεννα!

    υ.γ. αφού είδα καζάν ντιπί, έπαψε να λειτουργεί ο εγκέφαλος. εστίασε και έμεινε εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νια νια νια νια νια Ρία! Καλά ε, καταπληκτικό το ντιπί..... Πάω να φάω άλλο ένα

      Διαγραφή
  2. Καλημέραααα... Είσα καλύτερα;;; Εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε-γέλασε. Μου φαίνεται ότι τα έχεις ξεχάσει τα των δημοσίων υπηρεσιών. Κάτι που γίνεται σε μισή ώρα, θέλουν ένα μήνα. Και η δικαιολογία είναι ότι έχουν έλλειψη προσωπικού! Αλλά... να πω τη μαύρη μου αλήθεια, όποτε χρειάστηκε να πάω σε δημόσια υπηρεσία για δουλειά, για κάποιον περίεργο τροπο, με εξυπηρετούσαν αμέσως, και πολλές φορές εκτός γραμμής. Το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχω;;; Δεν ξέρω. Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιιιι είμαι καλύτερα! Τώρα απλά κολλάω κόσμο αβέρτα μουαχαχαχαχα. Είσαι τυχερή αμα χρειαστώ πάλι κάτι να σε βάλω στο σκάιπ να συνεννοηθείς!

      Διαγραφή
  3. "...θελω να τη δειρω με την κακη εννοια". Υπαρχει κ καλη εννοια;
    Περαστικα κ παλι αμερικΛανε/ροδΛιτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και υπάρχει και καλή έννοια! Α δε τα ξέρεις καλά...

      -Ο ΡοδΛίτης!~

      Διαγραφή
  4. Πως φαίνεται πως είσαι μασίφ Έλληνας. Πήγες (όπως όλοι μας φυσικά) με την μανούλα στην υπηρεσία για να κάνεις την δουλειά σου χααχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε, την επομένη που επέστρεψα λες και υπήρχε περίπτωση να μην κολλήσει πάνω μου...

      Διαγραφή
  5. δεν της κάνουν τιποτα! κι αυτη για να ειναι εκει κάπου το δίνει το στραβ....νι της!
    χαχαχαχαχαχα καλέ τι λέξη ειναι αυτη ;δεν την εχω ξανακουσει και δε σταματαω να γελάω,προσπαθω να φανταστω πως ειναι ανατομικά!!
    εκτός απο τους τόνους ,που βαριέμαι να βάλω ,να μου πεις ποια είναι τα λάθη που εσκεμμένα εχω κάνει! δεν πιστεύω να με βρίζεις τώρα;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε ξέρω, το ξανακούσει μάλλον!

      Δεν είναι δύσκολο να το φανταστείς ανατομικά, οι Κινέζες όλες για να καταλάβεις λοξό το έχουν.

      Διαγραφή
    2. αν και με κοροϊδεύεις θα το γραψω! Μετα από θαυμαστικό ,ερωτηματικό ,τελεία ξεκινάμε με κεφαλαίο!

      Διαγραφή
    3. Τα σημεία στίξης δεν τα προσμετρώ γιατί ας πούμε και το κενό το βάζουμε μετά το κόμμα και όχι πριν! Αχ βρε Νάσια...

      Διαγραφή
  6. Άστα, φίλε, από τότε που έγραψα εκείνο το σχόλιο, θέλω να φάω καζάν ντιπί. Δεν ξέρεις τι περνάω!

    Όσο για την τύπισσα που λες, μακάρι να ήταν η μοναδική. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και έχει γεμίσει ο τόπος με γυναίκες σε τέτοιες θέσεις, και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά καλό θα ήταν να ξέρανε να συμπεριφερθούνε. Αν έρθεις στην εφορία της γειτονιάς μου θα καταλάβεις τι εννοώ. Άκυρο. Ήδη καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραίο είναι, να'σαι καλά Κάνθαρε που το ανέφερες! Στην υγεία σου θα το τσακίσω το τελευταίο!

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Ναι ρε, ο Κάνθαρος του Κάνθαρου, τον Κάνθαρο, ω Κάνθαρε? Ω Κανθαρέ?

      Διαγραφή
  8. το ελληνικο δημόσιο εξακολουθεί να είναι αητητο , αλλα πιο αητητη η αιωνια Ελληνίδα μανα! μα κι εσύ τι το άφησες τελευαια στιγμή?
    εύχομαι χρονια πολλά ΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελευταία στιγμή ρε, Κυριακή βράδυ ήρθα Δευτέρα πρωί πήγα! Χρόνια πολλά και σε σένα ρεεεεε

      Διαγραφή
  9. Κια κεινοι οι τεμπέληδες της πρεσβειας σου ειπαν ψέμματα,ήταν υποχρεωμενοι εκεινοι να σου ανανεωσουν το διαβατηριο,αλλά έτσι το συνηθίζουν όλοι,απ'τον Αννα στον Καϊ'άφα σε στελνουν,μόνο και μόνο να μην κανουν δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει στην πρεσβεία μου είπαν κι εκεί μου το κάνανε αμα ήθελα αλλά που να τρέχω στη Νέα Υόρκη...

      Διαγραφή
    2. Ν'ανοιξει μια πρεσβεια στο Κονεκτικατ,μονο για πάρτη σου,δεν το αξίζεις; :)

      Διαγραφή
  10. Μαλάκα με συγκίνησες ! Έβρισες πέραν του φυσιολογικού ! Θέλεις να γράφεις στις peris-taseis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς πέραν του φυσιολογικού? Εγώ βρίζω αραιά και που, μόνο καθημερινές και Σαββατοκύριακα... Άσε με ρε μάστορα δε βλέπεις που δεν προλαβαίνω να γράφω στα δικά μου, θες να γράφω κι'άλλου?

      Διαγραφή
  11. Η χαρχάλω κατά πάσα πιθανότητα μισεί το ότι εξυπηρετεί κόσμο. Οποτε εάν θέλεις να την εκδικηθείς μίλα στο μέσο σου να την αφήσει γκισέ για τα επόμενα 10 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έφαγες τη γλυκάρα και ακόμα βρίζεις κάποια απολίτιστη?
    Δεν σας καταλαβαίνω εσάς τα αλλοδαπά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την είχα φάει ακόμα τη γλυκάρα όταν την έβριζα αλλά και τώρα ναι δεν κατάλαβα και τώρα θα τη βρίσω την αγκαθομούνα τι πάει να πει αλλοδαπό!

      Διαγραφή
  13. Ζωάρα κάνεις ρε μαλάκα! Ποιος έχει τόσο άμεση εξυπηρέτηση εδώ; Το πολύ πολύ να πετύχαινε κανα τραμπούκο και να τις έτρωγε κι από πάνω!!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα όντως σήμερα το πήρα και το διαβατήριο αλλά έλειπε η αγαπημένη μου και χάσαμε την ευκαιρία να αλληλοευχηθούμε καλές γιορτές...

      Διαγραφή
  14. Για καφέ βγήκες στα περίχωρα ή κατηφόρισες ντάουν τάουν; Ρίξε μια ματιά στην κίνηση εκεί στους πεζοδρόμους στο Μαντράκι, έχουν ανοίξει το ένα δίπλα στο άλλο... Άργησαν (πάαααααρα πολύ) αλλά το έκαναν και αξίζει!
    Ώστε έτσι η χαρχάλω. Μήπως ζήλεψε τις μπούκλες σου βρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα ο καφές στο μαντράκι δεν με ενθουσίασε. Αυτό που με ενθουσάσε ήταν κάτι σάντουιτς με λουκάνικο χωριάτικο! Πο πο πο πο πο πο πο. Είναι εκεί πίσω από τη στάση του κτελ στο στρογγυλό το τούρκικο, 1.5 ευρώ το σάντουιτς να πας να πάρεις!

      Διαγραφή
    2. Τον Τζένεραλ εννοείς; Μόνο αυτό ξέρω στο μέρος που λες, με τόσο καλές τιμές. Έχω πάει φυσικά! Ερασιτέχνες είμαστε;;;; χεχε!

      Διαγραφή
    3. Ναι αυτόν λέω! Πήγα και σήμερα αλλά ήτανε κλειστά...

      Διαγραφή
  15. ότι τι? έχεις την απαίτηση δηλαδή να εξυπηρετηθείς άμεσα; γιατί; επειδή ήταν υπόθεση 15 λεπτών;;; οοοοοχι κύριε! εδώ είναι Ελλάδα! όσο χρόνο και να χρειάζεται για να γίνει κάτι, εσύ θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 3 εργάσιμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καιρό είχα να'ρθω και σε πέτυχα με κέφια!
    Μα τέτοιες που είναι τέτοια θέλουν δεν σε κατηγορώ
    χώσε κι άλλα της αξίζουν αφού είναι ξινή!

    Χαρούμενη Ευτυχισμένη Χρονιά εύχομαι γεμάτη Υγεία και Δύναμη!

    Και κάνε κράτει στα γλυκά μη μου παχύνεις :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αμα ερθεις Ελλάδα και δεν βρίσεις εναν υπάλληλο που σου κάνει τη ζωή δύσκολη δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι στην Ελλάδα!!Νόμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τρως ακόμα γλυκά στη μαμά ή εγκατέλειψες; Πόσα κιλά έβαλες;; Μολόγα!!! Γύρισες Αμέρικα και έπεσες πάνω σε αυτή την κακοκαιρία; Φαντάζομαι τα μπινελίκια... Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή