Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τζιτζιφιόγκος

Mahler κερατά στη χρωστούσα την ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ εδώ και μήνες:
Χαχαχα σιχτίρ με κάνεις και γελάω με τα χάλια μου.

Που λες ρε Μάχλερ, χαθήκαμε ρε! Ρε! Σαν τα χιόνια ρε! Που βασικά πιο πολλές φορές είδα εγώ χιόνι φέτος παρά εσείς εμένα. Με ενημέρωσαν από το κοντρόλ ότι έφτασε ο Άγιος Πάσχας και αυτό μου θύμισε τον Πασχάλη που μου θύμισε τα ξώγαμα που μου θύμισε τον μπάσταρδο τον Ινδό που μου θύμισε ινδικό φαγητό που μου θύμισε παχυσαρκία που μου θύμισε αμερικάνους που μου θύμισαν τον Αμερικλάνο.

Σημείωση: χτες έγραφα την ανάρτηση το απόγευμα προς βράδυ στο εργαστήριο, και έρχεται ένα καινούριο φρούτο το οποίο μας ήρθε πρόσφατα από τας Ανατολάς να με πρήξει και να μου τα πρήξει σε τέτοιο βαθμό που εν τέλει την παράτησα την ανάρτηση. Πατάω αποθήκευση και φεύγω. Το βράδυ όμως ξυπνάω κατα τη μία και θυμάμαι ότι όχι το βόδι δεν πάτησα αποθήκευση πάτησα δημοσίευση! Γι'αυτό μερικοί είδατε την πρώτη παράγραφο δημοσιευμένη πριν το καταλάβω και την κατεβάσω. Σόρρυ μανίτσες. Είναι που με ερεθίζουν έντονα αυτά τα φρούτα τα εισαγώμενα.

Ε και μιας και τον ανέφερα τον κερατά τον καινούριο, ας σου τονε θάψω ρε Μάχλερ. Ψάχνω εδώ και καιρό κατάλληλη λέξη στα αγγλικά να τον περιγράψει αλλά ρε γαμώ τη γλώσσα τους δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει το κόνσεπτ "τζιτζιφιόγκος" στα αγγλικά. Δε νομίζω να έχω γνωρίσει άτομο που να του πάει αυτός ο χαρακτηρισμός καλύτερα στη ζωή μου! Όλα μα όλα του από τα κολλητά τζιν στυλ με τα στροβοδόντικο χαμόγελο στυλ ίντιαν καμάκι μέχρι αυτά που λέει και κάνει είναι τζιτζιγιοφκέ εξτρέμ.

Θα σου δώσω μία από αυτές τις παρομοιώσεις? αναλογίες? μεταφορές? ένα από αυτά για να καταλάβεις Μάχλερ. Φαντάσου ρε παιδί μου ότι είσαι εσύ φούρναρης. Δουλεύεις σε φόυρνο. Έρχομαι εγώ νέος υπάλληλος από τας ανατολάς με νααααα μια εμπειρία, δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενά μου μπορώ να σου βγάλω 40 πίτες σε μία ώρα, τέτοιοες πίτες που σου προκαλούν οργασμό στο στόμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά μου πάντα! Όταν όμως έρθει η ώρα να φτιάξω καμια πίτα να βάλουμε στο κατάστημα, δεν ξέρω πως ξεκινάει το μίξερ (γιατί στην ινδία τα μίξερ μας εμάς είναι άλλα), δεν ξέρω σε τι θερμοκρασία ψήνονται (γιατί στην ινδία οι φούρνοι μας εμάς είναι άλλοι), δεν ξέρω τι σκατά μπαχαρικά να βάλω (γιατί στην ινδία τα μπαχαρικά μας εμάς είναι άλλα) και γενικά δεν ξέρω πού σκατά παν τα τέσσερα αλλά εννοείται ότι δε φταίω εγώ! Φταίνε όλα τα άλλα! Και φυσικά σύμφωνα με εμένα και την προσωπική μου γνώμη, ξεκινάω κάθε πρωί τη δουλειά στις 7 και δεν σταματάω πριν τις 9 το βράδυ! Άσχετο αν τελικά έρχομαι κατά τις 10 και φεύγω στις 6 εντάξει μωρέ δεν πειράζει.

Ρε συ Μάχλερ, αυτό που μ'αρέσει με το μπλόγκ είναι ότι μου βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό. Κοίτα επίπεδο ο δικός σου λέμε.

Τεσπα βασικά αυτό που ήθελα να πω στην ανάρτηση σήμερα είναι ότι αυτή την περίοδο το διδακτορικό μου περνάει περίοδο και γενικά ρε παιδί μου πολλά νεύρα. Γράφω γράφω γράφω κάθε μέρα όλη μέρα και δεν έχω όρεξη να γράψω κι'άλλα, καταλαβαίνεις. Μου έχουνε σπάσει τα νεύρα μου αχαχαχα δε μπορώ άλλο. Ελάτε να με πάρετε από δω πέρα.

Μάλλον όμως με σπασμένα νεύρα γεννήθηκα, όπως φαίνεται από το ημερολόγιό του γυμνασίου το οποίο βρήκε ο αδερφός μου και το διάβασε ο ελεεινός:
Σημερα πηγα σχολειο. Οταν γυρισα απο το φροντηστηριο βρηκα το τελαρο των λαγων ξεσκεπαστο. Ειδα τον μπακς να τρεχει κατω απο την δεξαμενη πετρελαιου, και τον επιασα. Μετα εψαχνα για τον μπανη αλλα ευτυχως τον βρηκα και αυτον. Τον επιασα απο τα αυτια και τον πεταξα μεσα στο τελαρο γιατι ειχαν σπασει τα νευρα μου ψαχνοντας τους. Το υπολοιπο απογευμα το περασα στο σπιτι. 3 Μαιου 1998

12 σχόλια:

  1. Και έλεγα γιατί με είχε πιάσει μια φαγούρα στη μύτη...Ιδού η αιτιία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεργίες της εποχής είναι η φαγούρα βρε σαλάτα του Τσάρου, μην ανησυχείς!

      Διαγραφή
  2. Αμερικλανάκι δε σε βλέπω καλά ! Την πίεσή σου τη μετράς παιδί μου;
    ένα εχω να σου πω: μικρός που είναι ο κόσμος!
    Στην κουμπαρα μου ,την οδοντίατρο ,την Κατερίνα ντε,ήρθε ένας μεγαλογιατρος που μένει κοντα σου ,εργαζεται στο Γέιλ ,μεγαλοκαθηγητής παρακαλω και τον βάλαμε να σε βρει και να σου στειλει τα φιλιά μας!!! χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ας με βρει κι'αυτός! Κανά συνεργάτη έξυπνο όμορφο και με χιούμορ χρειάζεται?

      Διαγραφή
  3. Από μικρός βασανίζεις τα ζωάκια ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο με τα νευρα σου, ισως να γινει το θεμα του ποστ-ντοκ σου να ξερεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το "ντη" στο "φροντηστήριο" το είχες γράψει και στο ημερολόγιο με ήτα ή απλά σου ξέφυγε εδώ ;;;

    Χρόνια Πολλά, βρε !!! Αν έχεις ωεύρα, βάλε να κάνεις τσουρέκια. Πολύ στρες-ρηλίβινγκ ακτίβιτυ λέμε !!! Άσε που όταν τα τρως κιόλας μετά αισθάνεσαι υπέροχα ! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω έτσι μου το έστειλε ο αδερφός μου έτσι το έβαλα. Πάλι καλά να λες που δεν το έγραψα με ει γιατί τότε την είχα την τάση της ανορθογραφίας, μη με βλέπεις τώρα!

      Βρε εδώ δεν έχω χρόνο να βράσω ρύζι, τσουρέκια θα φτιάξω? Άσε που δε μου πολυαρέσουν!

      Διαγραφή
  6. ρε φαρμακοτριφτάκο, τι ακριβώς δίνουν εκεί και έχουν μαζευτεί οι ινδοί;
    τους κατουράνε γελάδες; βγάζετε φάρμακα που σου φυτρώνουν έξτρα χέρια; είστε μεσα στη βρώμα;

    σε συλλυπούμαι βαθύτατα φαρμακοτριφτάκο μου... κουράγιο... υπομονή... ινδός είναι θα περάσει!

    υ.γ. αν όντως φυτρώνετε έξτρα χέρια, εμείς οι νοσοκόμες πρέπει να έχουμε οκτώ σαν τη θεά κάλι. στείλε κανένα γενόσημο να βγάλουμε τουλάχιστον άλλα δυο να βολευόμαστε.

    χριστός ανέστη ξενιτεμένο μου γουρουνάκι, (με γουρουνάκια δεν παίζεις τώρα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς μάνα μου όσο για τους Ινδούς δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Εισαγωγαί εξαγωγαί Ινδικοί Φοιτηταί

      Διαγραφή
  7. Kι εγώ που νόμιζα πως την διέγραψες τελείως την ανάρτηση. Λοιπόν, άκου τώρα ο τζιτζιφιόγκος στα αγγλικά σύμφωνα με το google translate, είναι tzitzifiogkos! Πάρε να έχεις χαχχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή