Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Μακροσκελείς Συνεδρίες Μπρέινστόρμιν

Τι ωραίο πράμα να πατάς νέα ανάρτηση χωρίς την παραμικρή ιδέα του τι θα γράψεις! Έτσι ρε παιδί μου απελευθερώστε την έκφραση την εξέφραση την έκθεση και τη ξέρω γω την άλλη την τέτοια.

Αυτό το πράμα που με διαβάζουν φιλόλογοι με ξεπερνάει.

Λοιπόν σήμερα το απόγευμα κατά τις 8 ήμουν στο εργαστήριο - μια τυπική Κυριακή δηλαδή - και ήταν η ώρα της κρίσης για τα φαρμακάκια που ετοίμαζα εδώ και μέρες για τις νέες γουρούνες, να τις τα μπήξω την Τετάρτη. Ναι. Τελικά δε δούλεψε η δουλειά και τα φαρμακάκια είναι του κώλου, όχι κανενός ωραίου κώλου, και γενικά, ναι.

Έχω και ευχάριστα νέα, δεν ξέσπασα σε κανέναν, ούτε και χρειάστηκε να ζητήσω συγγνώμη δίνοντάς τους λίγη από τη σοκολάτα μου αφού ούτε σοκολάτα πήρα να ηρεμήσω, και τελικά δεν ξέσπασα έκανα διαλογισμό και χαλάρωσα. Είμαι πολύ κούλ και πρόσχαρος η χαρά του Θεού που λένε κάτι ηλίθιοι.

Και τι σημασία έχει που δε θα τελειώσω ποτέ με τις γουρούνες και θα κάτσω εδωνα να τις φτάχνω φαρμακάκια μέχρι να γκριζάρω. Δεν πειράζει μωρέ, υγεία!

Αυτό που το στόμα λωξαίνει λίγο όταν τα σκέφτομαι είναι οκ ε?

Τις νέες γουρούνες τις λένε Έμιλι και κάτι άλλο εξίσου σαχλό που μου διαφεύγει τώρα. Τις ονόμασε η καθηγήτρια. Ε να νιώσει κι'αυτή ότι κάνει κάτι, να πάρει λίγη ευχαρίστηση η γυναίκα. Όλο ταξίδια Λοσάτζελε Πολωνία Αγγλία Κίνα Ουάσινγκτο μέσα σε τρεις μήνες, ξέρεις πόσο κουραστικό είναι, πτώμα είναι πτώμα!

Τέσπα απόψε δεν το βλέπω να με παίρνει ο ύπνος και μάλλον θα σηκωθώ κατα τις 3 και θα πάω στο εργαστήριο να δοκιμάσω μια ιδέα που μου ήρθε τώρα πριν λίγο ενώ έχεζα.

Θάνατος το πικάντικο μεσημεριανό αλλά ό,τι πρέπει για μακροσκελείς συνεδρίες μπρέινστόρμιν.

Κι'εχω και το Πεπόνι που έχασε ένα σκατοπαίχνιδο και κάθεται εδώ και πόση ώρα πίσω από την πόρτα κλαίει και το περιμένει να'ρθει. Αυτή η εξυπνάδα του ώρες ώρες με αφήνει άφωνο! Μισό να σας δώκω βίζουαλ.


Άμα δε βγάλει το σκασμό άμεσα θα αναγκαστώ να το μπινελικώσω. Για τα ζώα δε μετράει αυτό που είπα χτες. Τα κυριολεκτικά ζώα! Και δεν ξέρω που σκατά είναι το ρημάδι να του το φέρω κάπου το τραβολογούσε πριν με τα δόντια του τα πόδια του τον κώλο του γενικά το πεπόνι όταν κάνει επίθεση τα βάζει όλα για όλα εκτός από τα νύχια του γιατί καλό χρυσό και όμορφο αλλά φυσιολογικό δεν το λες.

Τα'πα ξαλάφρωσα καλημέρα σας καληνύχτα μου και τα λέμε αύριο.

25 σχόλια:

  1. Φέρε πίσω το παιχνίδι του Πεπονιού. Είμαι σίγουρος του το έκρυψες εσύ για να βγάζεις τέτοιες σπαρταριστές φωτογραφίες. Αν πάλι είσαι αθώος βρες του κάτι παρόμοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι αθώος κύριε πρόεδρε!!! Εχω παρόμοιο αλλά δεν του το δίνω γιατί θα το χάσει κι'αυτό άστον ν'ασχολείται λίγο να ψάχνει

      Διαγραφή
  2. Μα γιατί Αμερικλάνε; Γιατί; Οι ακαδημαϊκές σπουδές φέρνουν τόση μα τόση ευτυχία! Μπορεί να τρως τα νιάτα σου στην απομόνωνση της εργασίας και της μελέτης, όσο οι υπόλοιποι συνομίληκοί σου τραγουδούν, κάνουν βόλτες, ερωτεύονται, αλλά εσύ μετά θα έχεις μια πτυχιάρα ΝΑ 3 μέτρα κι όλοι θα σε δείχνουν με το δάχτυλο. Τώρα το αν εσυ θα χρειάζεσαι κι έναν ψυχολόγο μετά να σου αναλύσει το ισοζύγιο 3βάθμιας παιδείας και παιδέματος, είναι άλλο θέμα. Αλλά πέρα απο την πλάκα, το μετάνιωσες καθόλου που διάλεξες αυτό το δρόμο; Γιατί αυτήν την κουβέντα είχαμε πιάσει προχθες με την μπλογκοπαρέα. Βλέπω επίσης πως στο πλαϊνό μενού έχεις αντίστροφη μέτρηση για τα 30άντα που μεταξύ μας δεν είναι και άσχημη ηλικία, αλλά να είναι αυτό το γαμώ το πως περίμενες τα 20something να τα είχες περάσει αλλιώς. Να ξέρεις ότι συμπάσχω μαζί σου και να θυμάσαι ότι είσαι πιτσιρικάς ακόμα. Τελείωνε με τα γουρούνια και μετά ασχολήσου μόνο με αυτά που αγαπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρα από την πλάκα (ποια πλάκα? εγώ σοβαρά μιλάω αχαχα) όχι δεν τον μετάνιωσα το δρόμο που πήρα, απλά αν ήξερα θα απέφευγα μερικές λακούβες που πήγα και έπεσα μεσα καρφί.

      Ποια είναι αυτή η μπλογκοπαρέα παρακαλώ που μιλάει για διδακτορικά??

      Διαγραφή
    2. μμμ όχι για διδακτορικά. Δεν ήταν ευχάριστη η κουβέντα γιατί πρόσφατα αυτοκτόνησε ένα παιδί λίγο πριν τις πανελλαδικές και πιάσαμε το θέμα από τη βάση του. Ξέρεις τις παγήδες του εκπαιδευτικού, το κόλλημα των γονέων να μας κάνουν όλους ακαδημαϊκούς, τέτοια! Τη φάση που αλλιώς περιμένεις μία σχολή πριν μπεις κι αλλιώς τη βρίσκεις μετά.

      Διαγραφή
  3. το'πα εγω πως θα πάω στο Δαφνί...διαβάζω την αρχή και προσπαθώ να βγάλω νόημα ,και παιδεύομαι τι θέλει να πει ,πώς εκφράζεται έτσι...και αφού δεν βγάζω νόημα ,μετάααααα θυμάμαι πως διαβάζω Αμερικλάνο και τότε αντιλαμβανομαι όσα θέλεις να πεις ,αλλά δεν μπορείς να εκφράσεις ,μάλλον γιατί το μυαλό σου είναι γεμάτο ιδέες για φάρμακα ,αλλά εσύ δεν το ξέρεις , γι αυτό παιδεύεσαι κι εσύ!
    με εννόησες;
    τόφαλο τον έκανες τον Πεπονί!Ό,τι δεν τρως εσύ το δίνεις του παιδιού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε τον έχω σε δίαιτα γιατί μου το ξαναπαν ότι είναι χοντρός αλλά δεν είναι είναι το σκαρί του τέτοιο!

      Διαγραφή
  4. Και που σε διαβαζουν φιλολογοι,τι εγινε;Δεν τους χέζεις... όλους!:)) Εκτός απ'τον υπογραφοντα,βεβαως,βεβαιως :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δώσε το παιχνίδι στο παιδί που το έχεις και περιμένει. Γκρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιδί όταν βαριέται επιτίθεται στο πόδι του και μετά κλαίει που το δάγκωσε.

      Διαγραφή
  6. Να βρεθεί και να δοθεί το παιχνίδι του παιδιού άμεσα!!!Καθόλου δεν το λυπάσαι? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ ξέρω ότι με το χέσιμο έρχονται οι καλύτερες ιδέες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρατα τα όλα, πάρε το Πεπόνι και έλα Πάτρα.
    Το επόμενο άρθρο σου θέλω να ειναι για τα φοιτητικά σου χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aυτο που παντα βρισκεται υπόλογος ο Αμερικλανος για την κατάσταση του πεπονιού δεν θα το καταλάβω ποτε; Δεν εχουμε ψαξει αν το γατι εχει διπλη προσωπικότητα τελικα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια είναι η λύση,τσίπουρο ή ουίσκι και τεκίλα μιας και εχετε μπόλικα μπουκάλια εκει! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειχα σκοπο να πω κατι αλλα διαβασα το σχολιο της Christina andromeda κ εχω βαλει τα κλαματα.
    Θα επανελθω στην επομενη αναρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε μανίτσα έβαλες τα κλάματα! Διδακτορικό είναι θα περάσει!

      Διαγραφή
  12. Εγώ πάντως σε διαβάζω και κάνω 800.000 σταυρούς που δεν έπεσα στην παγίδα του ντοκτορά όταν ήμουν μικρή κι αθώα ! Και ζω για να διαβάσω επιτέλους την ανάρτησή σοτ με τον τίτλο: ΤΕΛΕΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

    Πι. Ες: Γράψε κάτι για τον διαλογισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή