Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Φραπές και Χαρτοπετσέτα

Γιατί ζορίζομαι τόσο με τις αρχές?

Είναι όμως να μην αρχίσω!

Αυτό που λένε οι επιστήμονες ότι οι άντρες δεν είναι καλοί στο μουλτιτάσκιν είναι αλήθεια τελικά. Βασικά το πιο κοντά που έχω έρθει σε μουλτιτάσκιν είναι όταν τρώω και βλέπω τηλεόραση. Να ας πούμε τώρα πριν λίγο έτρωγα βλέποντας γκεμοθρόνς και κόντεψα να ξεράσω. Δεν είναι ανάγκη πιστεύω να τα δείχνουνε τόσο ωμά, δηλαδή το ξέρουμε ότι και οι νάνοι κατουράνε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλουμε να τα ακούμε. Αηδία.

Δεν είναι πολύ εκνευριστικό όταν έρχονται οι άλλοι οργανωμένοι στα μίτινγκ με τα ντοσιέ τους και τα χρωματιστά χαρτουλάκια τους και τις ατζέντες τους να κρατήσουν σημειώσεις προκειμένου να τα κάνουν όλα τέλεια, και είσαι εσύ με τον απογευματινό φραπέ και τη χαρτοπετσέτα? Να πως βγαίνουν οι κακές οι φήμες ότι είμαι και καλά ανοργάνωτος.

Έλεγα σήμερα σε έναν συμφοιτητή ότι είναι πολύ κουραστικό να κάνεις κάθε μέρα και κάτι άλλο προκειμένου να μην μείνει κανένα από τα μύρια πρότζεκτ πίσω, και μου λέει, είναι όλα θέμα οργάνωσης. Μου ζήτησε να του δείξω το εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα. Το ποιό μου? Γυρνάω και του λέω με τον φραπέ στο χέρι, σου φαίνομαι άτομο με πρόγραμμα? Γελοίε.

Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα ελαττώματά μας! Το ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα τι να κάνουμε τώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έπαιρνα ποτέ καλούς βαθμούς. Όταν με ρωτάνε, γιατί Αμερικλάνε έχεις τους χαμηλότερους βαθμούς στα μαθήματα? Τους λέω επειδή δεν γεννήθηκα για να γίνω μαθητής, μανίτσα. Πόση ομορφία όταν το βουλώνουν μετά!

Πρέπει επιτέλους κάποιοι να καταλάβουν ότι η επιστήμη είναι τέχνη και ο καλλιτέχνης έχει τον τρόπο του. Από που κι ως που δηλαδή αυτός που μπορεί να αποστηθίσει ευρύματα αλλονών μπορεί και να ανακαλύψει δικά του. Δεν υπάρχει παρθενογέννεση, ΟΚ, (εκτός από τις μαλακίες που πετάμε ώρες ώρες) αλλά και το να σπαταλάς την ώρα σου κατηγοριοποιόντας ό,τι ακούς και ό,τι έχεις να κάνεις ώστε να σου κολλήσει καλύτερα στην κεφάλα είναι μάλλον ηλίθιο. Βασικά είναι σίγουρα ηλίθιο γιατί πολύ απλά όλα όσα ξέρουμε τα έχουμε ήδη στην τσέπη μας (βλ. κινητό με ίντερνετ) ενώ όσα καταλαβαίνουμε δεν μπορούν να μπουν σε ντοσιέ ούτε σε απαντήσεις εξετάσεων.

Όταν γίνω καθηγητής δεν έχει τέτοια, θα αναγκάζω τα τούβλα μου (βλ. φοιτητές) να σκέφτοναι και να καταλαβαίνουν και για όλα τα άλλα υπάρχει η μάστερκαρντ (βλ. γκούγκουλ).

Πολύ σοβαρή κατάντησε η ανάρτηση δεν είναι κατάσταση αυτή. Σήμερα είδα έναν σαραντάρη κινέζο καθηγητή εκ Κίνας να κάθεται στην καρέκλα όπως κάθονται οι παππούδες στο καφενείο και να κοιμάται με το σαγόνι στον ώμο και το σάλιο να ρέει. Μας πήρε κανα μισάωρο να συνέλθουμε απ'τα γέλια, τον ξυπνήσαμε τον άνθρωπο.

Θα κλείσω με την άλλη ιδιοφυία το πεπόνι το οποίο έμπλεξε την κεφάλα του στο σχοινί του παραθύρου και φρίκαρε. Ρε θα πνιγεί καμια μέρα το ζώον.

20 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα αμερικλανακι μου εισαι απαιχτος γαμωτο, το κεφι μου,εφτιαξες, ελεγα να σε αντιγραψω κι εγω και να κανω πιο κεφατες αναρτησεις μεσα στο ιουνιο αλλα ψιλοβαριεμαι γαμωτο!

    Το πεπονι μηπως εχει τασεις αυτοκτονιας;
    για κοιτα το λιγο..
    τελικα το παιχνιδι βρεθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μη βαριέσαι κάνε κι εσύ αναρτήσεις τον Ιούνιο είναι θεραπευτικές και ψυχοσταθεροποιητικές!

      Ναι βρέθηκε αν και εχω ωρα να το δω παλι...

      Διαγραφή
  2. Το πεπόνι "παίζει" με την ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού του έκοψες τα αρχίδια τι να κάνει το γατί; Χάζεψε. Που βασικά όλο αυτό είναι cry for attention που λέτε κι εκεί στο Αμέρικα στο σόου της Όπρας και όχι χαζομάρα. Επίσης, εβδομαδιαίο πρόγραμμα; Πόσο λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο γκαου οι κινεζοι οχι πες μου! δεν εχουν καταλαβει οτι εχουν να κανουν με ελληνα.το πεπονι ειναι πεπονι ρε ! τι cry for attention και βλακειες. η ανοιξη το χει πιασει και μαλακιζεται παλι για να του σπασει τα αρχιδια του αμερικλανου! χαχαχα
      σορρυ αμερικλανακι μου που χωθηκα σφινα.
      Σαγαπω και εσενα γατουλι μου

      Διαγραφή
    2. Τι cry for attention αμαν πια τη ζωη μου εχει φάει! Επίσης δεν ήταν Κινέζος δεν ειμαι ρατσιστης εγω :p

      Διαγραφή
  4. με αποδιοργάνωσες με αυτή τη σοβαρή ανάρτησή σου!
    πάντως Αμερικλανάκι ,όταν δουλευω και βλέπω τον άλλον να ερχεται με το φραπεδάκι στο χέρι τρελαίνομαι! Αν τον δω να δουλευει και παραγγείλει μετά καφε ,δεν ενοχλούμαι...χαχαχαχαχα ο καθείς με τα στραβά του.....
    Ο Πεπονί θα έχει προβλήματα αν δεν του κανεις δίαιτα...έτσι έχασα εγω τον Νιαούρη μου!
    στα υπόλοιπα θα με καλύψουν τα σχόλια της Αγγελικής!
    Κουντμόρνινγκ Κονέκτικατ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ξέρει τι το τάιζες το κακόμοιρο το γατί και το ξέκανες !!!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι καλά τα λέει η Αγγελική επειδη εσεις τα εχετε να πεινανε πρεπει να γινει και ο πεπονις πετσι και κοκκαλο? χαχαχα

      Ο φραπές δίνει ενέργεια μην είσαι σπαστικιά με τους συνεργάτες σου!

      Διαγραφή
  5. Είχα πει κι εγώ να φέρω την φραπεδιέρα στην δουλειά να φτιάχνω φραπέ και μου λένε "Απαγορεύεται" γιατί λέει είναι listed building (= διατηρητέο κτίριο) και η φραπεδιέρα αποτελεί κίνδυνο πυρκαγιάς !!!! "Βρε μανούλα μου", της λέω της τύπισσας της Μπήλντινγκ Ρεγκιουλέιτορ, "η φραπεδιέρα θα δουλεύει μια φορά ημερησίως για περίπου 20-30 δευτερόλεπτα. Μετά θα την βγάζω απ' την πρίζα". "Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" αυτή !!!! Εκείειειειει !!! "Οι μόνες συσκευές που μπορούμε να έχουμε στην κουζίνα", μου λέει, "είναι ένα ψυγείο κι ένα μάικρογουέιβ". "Τι λες !!!" της κάνω "Έχουμε και βέντινγκ μασίν !" Με αγριοκοίταξε κι έφυγε μ' ένα "Άι σεντ ΝΟ !" κι εγώ την καταράστηκα όποτε πηγαίνει να πάρει σοκολάτα απ' το βέντινγκ μασίν, να της τρώει τα κέρματα και να μην βγάζει την σοκολάτα !!! Η κατάρα μου έπιασε !!!

    Ακούς εκεί "φάιρ χάζαρντ" η φραπεδιέρα !!!

    Τα κορδόνια απ' το μπλάιντ να τα μαζέψεις ! Είναι επικίνδυνα για τετράποδα και για δίποδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α δεν πάει καλά!! Η φραπεδιέρα πες της είναι πιο ασφαλής από τις κοτσάνες που πετάει!

      Βασικά εγώ καφέ φτιάχνω κατευθείαν στο ποτήρι το ανακατεύω με τα χέρια είμαι δεξιοτέχνης χαχαχα

      Διαγραφή
  6. Θα ξαναπροσπαθησω γιατι δν βλεπω το σχολιο μου... Εγραψα: "εισαι το προτυπο μου πια. Τελος!"
    Αλλα ο βλογκερ δεν μου το εμφανισε... Ξερει κατι παραπανω;;;!;!;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και ξέρει κάτι παραπάνω! Αλλά θα μου πεις βάσει το ονόματός σου, καλά διάλεξες :p

      Διαγραφή
  7. Λοιπον...ο Πεπονης εχει γατοσκυλοβαρεθει που τον εχεις κλασει, γιαυτο στα κανει ολα αυτα. Και ναι, τα σχοινια (και λοιπα χαζαρντς) θελουν μαζεμα αν θες να τον βρισκεις σε ζωντανη κατασταση. Φιλουμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα 100% σίγουρος για την κατάσταση ζωντανή ή μη που θέλω να τονε βρω δεν είμαι!

      Διαγραφή
  8. διάβασε εσύ να γίνεις καθηγητής και μετά, φαρμακοτριφτάκο μου, βάζεις τους φοιτητές να σκέφτονται. εννίοτε δε να προσέχουν και τον πεπόνι.
    επί τους παρόντος κράτησες τη νέα απόφαση για καθημερινή ανάρτηση.
    αναμένουμε εναγωνίως τη νεξτ!
    κίσσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και είναι η μόνη απόφαση που μέχρι στιγμής ευχαριστιέμαι να κρατάω! Οι άλλες δυο πολύ με καταπιέζουν και θα σκάσω καμια μερα στα μούτρα κανενος κακομοίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν σε ελεγα εγώ Αμερικλανάκι, θύμωνες...τώρα που σε λένε όλοι οι άλλοι, δε βλέπω να τους κάνεις παρατηρήσεις.

    Το πεπόνι να πνιγεί από μόνο τού, γιατί μου φαίνεται θα προλάβεις να το πνίξεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πεπόνι χρειάζεται μερικές συνεδρίες μαζί μου και θα στανιάρει. Λίγο ο καιρός, λίγο ο (ζουρλός) ιδιοκτήτης του, λίγο που το έχουν ευνουχίσει.. δεν θέλει και πολύ ν'αρχίσουν οι τάσεις αυτοκτονίας. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΡΕ!!

    (φιλί πεταχτό από Μελβούρνη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή