Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ρόκάουτ μπέμπε

Σας έχω σοβαρές ερωτήσεις σήμερα. Γιατί με τρώνε και όταν με τρώνε τα ξύνω και όταν τα ξύνω με τρώνε πιο πολύ και όταν με τρώνε πιο πολύ τα ξύνω πιο πολύ και όταν τα ξύνω πιο πολύ τα γδέρνω και όταν τα γδέρνω τσούζει.

Με το υ είναι αυτό που κάνεις με τη τσουγκράνα ενώ με το ι είναι αυτό του λεμονιού ε? Πσσσσσ ορθογραφία.

Η πρώτη ερώτηση είναι, τι συμπέρασμα βγάζετε από τη μουσική που ακούει ο άλλος? Νομίζω το έχω ξαναθίξει το θέμα αλλά δεν έλαβα ικανοποίηση και πρέπει να το ξαναθίξω μέχρι να ικανοποιηθώ.

Όταν με ρωτάνε τι μουσική ακούω δεν ξέρω τι να απαντήσω γιατί δεν τη γνωρίζω τη μουσική που ακούω απλά την ακούω. Επίσης είναι ό,τι να'ναι και γενικά με ανησυχεί αυτό γιατί βλέπω πολύ κόσμο γύρω μου να ταυτίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη μουσική που έχει στο κινητό του ενώ εγώ είμαι σαν το σουργελάκι που ακούει σαχλαμάρες.

Έχουμε ξέρω γω τους μεταλάδες τους ροκάδες τους σκυλ...άδες(?) τους χατζηγιάννιδες τους έντεχνους τους μπαλαντιέρους (αυτοί που ακούνε μπαλάντες πως να τους πω) τα ψώνια (κλασική μουσική) κλπ. Έχουμε και τον Αμερικλάνο που τους τελευταίους μήνες ανακάλυψε τυχαία ότι η μόνη μουσική που τον χαλαρώνει να την ακούει στο μπαγκράουντ είναι τα 60ς.

Μίστερ ταμπουρλίν και τα μυαλά στα κάγκελα!

Επηρεασμένος από το άλλο σούργελο τον αδερφό μου ακούω και κανα τύπου γκριντει όταν δε χρειάζεται να σκέφτομαι και εκείνους τους άλλους τους de facto και τα ξύλινα σπαθιά, ακούω όπως ξέρουμε όλοι και κανα ζουζούνι κανα μαζου και δε ζου έτσι για να κάνουμε φάση ρόκινάουτ που λένε οι νέοι


ακούω και κανα παλιο ελληνικό τύπου βραχνό ραδιόφωνο ακούω και Μπαχ γιατί τι να λέμε τώρα δεν υπάρχει καλύτερο τονοτικό, ακούω και το νινί σέρνει καράβι της Βέρας και το άλλαξοκολιές κι'έγινε βραχιόλι γιατί και τα βραχιόλια ωραία είναι που και που, ακούω και κανα μπόλιγουντ και κανα γιογκίστικο οοοομμμμ να ηρεμήσω όταν με εκνευρίζουν πέραν του δέοντος αλλά το μόνο είδος μουσικής που μέχρι σήμερα με κράτησε είναι τα 60ς. Δηλαδή δε γίνεται να ακούσεις αυτό το τραγύδι και να μη σ'αρέσει:


Και αφού νομίζω ανακάλυψα το είδος μουσικής που με εκφράζει, θέλω σας παρακαλώ πολύ να μάθω, τι λέει αυτό για μένα? Ας πούμε 60s παύλα soul. Και επίσης, είναι υποχρεωτικό να ψάχνεις το νόημα της ζωής σου σε στίχους τραγουδιών, ή είναι ΟΚ να το ψάχνεις κι'αλλού?

Όποιος θέλει να δει τι ακούω όλη μέρα ας πάει στο spotify και να βάλει ράδιο 60ς.

Η τελευταία ερώτηση είναι, εσείς τι ακούτε? Δεχόμεθα προτάσεις τραγουδιών καλλιτεχνών πλεϊλιστών και ιντερνετοραδιοφωνικών σταθμών γιατί τώρα που δε μπορώ να ξεσπάω σε κόσμο πρέπει κάπως να ασχολούμαι.

ΥΓ: Έψαξα αλλά δεν τη βρήκα την παλιά ανάρτηση όπου πάλι περι μουσικής παραμιλούσα ε άμα είπα τα ίδια σόρρυ.

26 σχόλια:

  1. ρε μαλάκα τι θα γινει;;;;καθε μερα αναρτηση;;;;θα πεσει το ιντερνετ εξαιτιας σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://youtu.be/SAHa9OSbmhg

    παρε για αρχή ,γιατί πρέπει να φύγω κι επανέρχομαι.....κουράστηκα με τα καθημερινά σου! ουφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα εγω κοιτα να δεις τι παιζει θα μπορουσα να σου εχω κανει σχολιο σεντονι αλλα η ωρα ειναι 8:08 το πρωι και το ματι μου δεν εχει ανοιξει! οποτε ως ανθρωπος που γενικως ασχολειται με την μουσικη. δεν θεωρω οτι η μουσικη εχει ορια, ή οτι υπαρχει καποιος συγκεκριμενος κανονας που να σου λεει τι πρεπει να ακουσεις και ποτε για να εισαι "cool " στους υπολοιπους. αρα ακου οτι σου αρεσει και οτι δεν κανει πως να στο πω τα αυτια σου να ματωνουν και μη σε νοιαζει τι μπορει να λεει το καθε ειδος για σενα, η μουσικη ειναι σαν τους ανθρωπους πολυεπιπεδη. γκεγκε; θα επανερθω οταν ξυπνησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκανα και αναρτηση για την παρτη σου ρε!! αυτο σου λεω μονο!!

      Διαγραφή
    2. Ανάρτηση για την πάρτη μου το αγαπημένο μου είδος χαχαχαχαχα!

      Με ποιον τ΄ροπο ασχολείσαι με τη μουσική? Βασικά δε με νοιάζει να ακούω κουλ μουσική απλά αναρωτιέμαι τι σκέφτεται ο μέσος άνθρωπος όταν του λέω ότι μ'αρέσουν τα 60ς!

      Διαγραφή
  4. Θα πρέπει να είμαι η μοναδική στον κόσμο που δεν ακούει μουσική. Τώρα τουλάχιστον. Διάφορους τους γνωρίζω απ' τα νέα. Τον Χατζηγιάννη π.χ. ζήτημα αν έχω ακούσει 2 τραγούδια του. Γενικά, αν έχω κέφι, και ανάλογα τη διάθεση της στιγμής, θ' ακούσω από δημοτικά έως κλασική. Αλλά τα σίχτις τα λατρεύω μ' αυτά μεγάλωσα! (ουπς, φανέρωσα την ηλικία μου!) Ό,τι ευχαριστεί τα αφτιά μας, αυτό λέω εγώ. Γίναμε όλοι cool με το να ακούμε μόνο αυτό ή εκείνο είδος μουσικής. Δεν... Την καλημέρα μου εκεί. Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα καθόλου? Θες να σου στείλω την αγαπημένη μου λίστα από τους μαζού και δε ζου?? Καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα από ένα ψώνιο που ακόμα περιμένει τον Κάρτμαν του. Βασικά, και εγώ είμαι πολυσυλλεκτικός στην μουσική, μιας και έχει να κάνει κάποιες φορές με την διάθεση, την παρέα, το τι παίζει ο djέης στην καφετέρια που κάθομαι. Όμως, εκεί που αφιερώνω χρόνο, χρήμα και σκέψη είναι σίγουρα ή όπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ θελω να με παρεις να παμε οπερα μαζι μια μερα, κανόνισε!!

      Διαγραφή
    2. Η όπερα με κουράζει γιατί τσιρίζουν! Πήγα και είδα το μπαλέτο της ρωσίας το πως το λένε έχω σκοπώ να κάνω ανάρτηση σχετική. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά αλλά από Χατζηγιάννη καλύτερα

      Διαγραφή
  6. Μη νομίζεις...κι εγώ αταξινόμητη είμαι μουσικά...στο γιωταπόδι πάντως έχω κυρίως χορευτικά όλων των ειδών (από ροκ μέχρι χορού της κοιλιάς) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα μου πήρε κανα τριδευτερο να καταλάβω το γιωταπόδι! Κοίτα τα χορευτικά ωραία είναι, να βάλεις και μπόλιγουντ, αλλά εγώ δε χορεύω!

      Διαγραφή
  7. Ρε Αμερικλάνε δηλαδή είπες θα κάνω τρια πράγματα αυτό το μήνα και τα κάνεις?
    Κάνεις εμάς τους υπόλοιπους (χμ χμ τι τον θέλω τον πληθυντικό? εμένα εννοώ) που βάζουμε στόχους και δεν εκπληρώνουμε να ανησυχούμε! Διαταρασσεις τις ισορροπίες, πολύ εγωιστικό αυτό να το ξέρεις!
    Κάπου εδώ ο Έρικ θα έλεγε: "Butters screwed us over you guys!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα μ'αρέσεις ο κάρτμαν είναι η αδυναμία μου! Εκπληρώνω τους στόχους που έβαλα εδώ μέσα γιατί τους υπόλοιπους τους έχω εντελώς χεσμένους!

      Διαγραφή
  8. Συμβαδιζω με τα γούστα της Νάσιας και προσθετω...https://www.youtube.com/watch?v=IeLghIqqkOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχα ναι αυτό το ήξερα το είχα ακούσει σε λουπ μια βδομάδα!

      Διαγραφή
  9. Α, εγώ ακούω τα πάντα όλα !!! Εντελώς τα πάντα όλα !!! Είχα κάνει και σχετική ανάρτηση πρόσφατα, αλλά βαριέμαι να πάω να βάλω λινκ τώρα. Το κακό είναι ότι τα τραγουδάω κιόλας ! Προσπαθώ, βέβαια, το τραγούδι να είναι εντός των τειχών των στοματικών (δηλαδή να τα τραγουδάω από μέσα μου), αλλά καμιά φορά ξεφεύγει και καμιά νότα κι αυτό συνήθως έχει ως αποτέλεσμα να ξεφεύγουν διάφορα αντικείμενα από τα χέρια των παραβρισκομένων και να κατευθύνονται προς το κεφάλι μου. Αυτό είναι ένα υπερφυσικό φαινόμενο που ίσως να πρέπει να γίνει το αντικείμενο διδακτορικής διατριβής κάποιου άλλου Αμερικλάνου.

    Σήμερα, ας πούμε, σιγομουρμουράω αυτό απ' το πρωί: https://www.youtube.com/watch?v=o4i1lomME_Y

    Άντε βρες άκρη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ω Θεέ μου οι προτάσεις σας με ξεπερνάνε! Αθάνατη Χαρούλα!

      Λοιπόν σου έχω κουίζ. Το Χριστούγεννα άκουσα στο αυτοκίνητο ενός άσχετου ένα τραγούδι από σιντι της χαρούλας που μου άρεεσε πάρα πάρα πολύ αλλά δε θυμάμαι ούτε πως πάει ούτε πως το λένε ούτε το σιντι ξέρω ούτε με τον τύπο μιλάω! Πως θα το βρω γιατρέ μου? Βασικά αυτός είναι ηλίθιος κάγκουρας οπότε το σιντι είναι μάλλον πρόσφατο διασκευές γιατί αυτοί έτσι είναι

      Διαγραφή
  10. Δεν ξερω αν εχει σχεση, αλλα απο οταν τσακισα το ποδι μου, ακουω κατα βαση john frusciante και ο,τι εχει τραγουδησει/παιξει/συμμετασχει. Βεβαια, και μετα απο δυο χρονια που εχει γειανει το ποδι, εξακολουθω να ακουω και να γουσταρω! Α! Και pink floyd. Θα ακουσω κ αλλα, αλλα κατα βαση ειπαμε..
    Τι κακο εχουν τα 60s? δεκαετια με τρελη παραγωγη μουσικης! Μια χαρα! Αφου αυτο σ αρεσει ρε αδερφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ ...την έχω ακούσει γενικώς...από τη κούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή