Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Γιες Μάικ ΟΚ

Όποιος εξεπλάγει που δεν ακολούθησα το πρόγραμμα ας σηκώσει τα χέρια του τώρα! Κανένας? Ούτε ένας? Εντάξει.

Ούτε εγώ τα σήκωσα τα χέρια μου! Το ήξερα ότι θα δεν θα αντέξω και ήξερα τι θα με ωθήσει να μην κανω ανάρτηση την Παρασκευή (το Σ/Κ δεν μετράει, α, κάθε μέρα είπαμε και είμαστε Έλληνες άρα τα Σ/Κ δεν πιάνουν). Καλά το κατάλαβε όποιος το κατάλαβε, ένας Ασιάτης με ώθησε! Που να τον ωθήσει χασάπης στη μηχανή του κιμά (ο πατέρας μου ήταν χασάπης, ξέρω).

Έχουμε νέο Ινδό στο εργαστήριο, αυτόν που είχα ξαναθάψει πιο παλιά σε ανάρτηση με τίτλο "Τζιτζιφιόγκος". Πόσο δίκιο είχα ο πούστης. Τέτοιο πράμα δεν έχω ματαδεί. Βασικά έχω δει κάποιους παρόμοιους αλλά όχι Ινδούς... Έλληνες. Φαντάσου τώρα τα χειρότερα χαρακτηριστικά ενός Έλληνα, συνδυασμένα με τα χειρότερα χαρακτηριστικά ενός Ινδού, και όλα αυτά μέσα σε πακέτο απαράμιλλης ομορφιάς και χάρης μα και μυρουδιάς.

Έρχεται λοιπόν ο τύπος το Νοέμβρη, και με το καλημέρα σας μας έλεγε με τις ώρες πόσο γαμάτος είναι (πόσο? μα πόσο?), πόσα πειράματα έκανε στην Ινδία (πόσα? μα πόσα?), πόσο πολύ τον λατρεύουν οι καθηγητές εκεί (πόσο? μα πόσο?) πόσα κατορθώματα έχει στην πλάτη του (στον κώλο να του μπουν), πως δουλεύει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ (πο πο) και γενικά, πόσο μα πόσο (μα πόσο?) γαμάτος είναι και πόσο μα πόσο (μα πόσο, δεν μπορώ άλλο) τυχεροί είμαστε που ήρθε και τώρα όλα θα γειάνουν!

Κοίτα να δεις τώρα! Το άτομο είναι χάπατο. Δηλαδή, χάπατο. Χάπατο ρε παιδί μου. Το να έχει κάποιος ένα εγώ όσο η Κίνα το καταλαβαίνω εφόσον αυτός ο κάποιος ξέρει τι του γίνεται και δεν είναι χάπατο. Από άτομο που δεν ξέρει ούτε τα βασικά σε ένα εργαστήριο δεν το δέχομαι. Μέχρι και τον Απρίλιο έκανα υπομονή και δεν τον είχα βρίσει σχεδόν καθόλου, αλλά μετά με τσιγγλούσε έντονα!

Κάτι έπρεπε να κάνει, να κάτσει να γράψει σε στρωτά αγγλικά και να τα διορθώσει η καθηγήτρια. ΟΚ? ΟΚ. Δεν καθόταν ο πούστης να γράψει, πήγαινε και γειτόνευε δεξιά αριστερά. Τον έβρισκα στην καρέκλα σταυροπόδι (με το κολλητό το τζιν το Ινδικέ, τι ομορφιά έχετε δει ματάκια μου) να συζητάει περι επιστήμης και έρευνας. Σήκω μωρή σκατόμυγα να κάνεις και λίγο από την επιστήμη και την έρευνα, μην τα λες μόνο! Μετά από 30 λεπτά, πάλι σταυροπόδι τον έβρισκα να συζητάει. Και να μην καταλαβαίνει ούτε με το καλό (ε όσο καλό μπορώ κακός άνθρωπος είμαι) ούτε με το κακό (χεχεχεχε).

Αντιπροχτές, την Παρασκευή δηλαδή, του ζητήσαμε, που να μη σώναμε, να ανανεώσει τη λίστα με τα χημικά του εργαστηρίου. Του είπα εξαρχής ότι κοίτα Τζιτζιφιόγκε, το ξέρω ότι το 80% των χημικών είναι ληγμένα αλλά δεν πειράζει τα έχουμε τσεκάρει και είναι μια χαρά. ΟΚ? Γιες Μάικ ΟΚ. 

Μετά από πέντε λεπτά έρχεται και μου λέει, Μάικ, αυτό να δα είναι ληγμένο να το πετάξω? Όχι Τζιτζιφιόγκε, του λέω, καλό είναι άστο. Μα, Μάικ, ληγμένα χημικά θα έχουμε? Ναι, Τζιτζιγιόγκε, στο εξήγησα ήδη δεν πειράζουν αυτά. Γιες Μάικ ΟΚ.

Μετά από άλλα πέντα λεπτά πάλι τα ίδια. Είναι ληγμένο Μάικ, δεν πειράζει Τζιτζιφιόγκε, μα ληγμένα Μάικ? Ναι Τζιτζιφιόγκε, γιες Μάικ ΟΚ.

Σε αυτή τη φάση είχα ήδη ξεκινήσει να κάνω τη γιόγκα και τις αναπνοές μου γιατί το ήξερα ότι το ντουλάπι με τα χημικά είναι μεγάλο και το βούρλο ήταν ακόμα στο Β.

Μετά από άλλα δύο τέτοια περιστατικά, έρχεται και για πέμπτη φορά με το μπουκαλάκι στο χέρι κουνάμενος σεινάμενος (με το κολλητό τζιν το ινδικέ μην το ξεχνάμε παρακαλώ) και ξεκινάει Μάικ, αυτό είναι ληγμένο να το πετάξω? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ????

Με άκουσε η Κινέζα από δίπλα και ήρθε να με καλμάρει αλλά με έκανε χειρότερα και αναγκαστικά πήγα με νορμάλ ανθρώπους να φάω παγωτό σοκολάτα να ηρεμήσω. Μα μου έσπασε τα νεύρα μου! Πάει και το να είμαι καλός στον κόσμο τον Ιούνη, πάει και η σοκολάτα. Ανάρτηση δεν έκανα γιατί γύρισα σπίτι μετά τις 12  και αν είναι να κάνεις κάτι, κάντο σωστά!

Τώρα αύριο δεν ξέρω αν τολμήσει να έρθει σε πεδίο βολής, δεν ξέρω θα κρατηθώ? Τουλάχιστον ρε γαμώτο ο προηγούμενος Ινδός ήταν μαλακισμένος αλλά ήταν έξυπνος. Αυτός είναι βλάκας.

23 σχόλια:

  1. http://bettyscuisine.blogspot.gr/2012/10/blog-post_22.html
    πάρε να ηρεμήσεις και να το φας μπροστά στον Ινδό!
    ....για να καταλάβω,κάποιος ανώτερος δεν υπάρχει στο εργαστήριο που να επιβλέπει και να καταλαβαίνει συμπεριφορές; Μόνο εσύ τσακώνεσαι με όλες τις φυλές εκεί μέσα ή αυτά ενοχλούν και άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια ευχαριστώ! Θα το κάνω απόψε κι'ολας έχω χοιρινό ώμο!

      Όχι ανώτερος εμού δεν υπάρχει μετά απο μένα το χάος δηλαδή η καθηγήτρια. 5 χρόνια είμαι δω μέσα μανίτσα!

      Διαγραφή
    2. Αμερικλάνε ειναι πάρα πολύ καλό μπλογκ ,εχω δοκιμασει τις περισσοτερες συνταγες της και δεν μου εχει βγει κάτι λάθος...

      Διαγραφή
  2. Ωωωωωωμμμμμμμ! Εγω μολις τον προηγουμενο μηνα πηρα μυρωδια ποσο κερατα ειναι οι κινεζοι απο πρωτο χερι....δεν εχεις ιδεα ποσο σε καταλαβαινω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι Kινέζοι και κάποιοι Ινδιοί έτσι, δεν είμαστε ρατσισταί :p

      Διαγραφή
  3. Eχω την ίδια απορία ακριβώς με την Νασια αλλά θα το προσπεράσω, και αφού είναι τόσο ιδιοφυΐα γιατί δεν κάνει κάτι, και μετά να σας την λεει ασπουμε; οι σπασαρχιδικες ιδιοφυΐες αυτο δεν κάνουν;
    Εγώ το παρατήρησα,για την παρασκευή, (φύλαγα καραούλι ρε !! ναι!!)
    Να σου πω κατι μανίτσα μου ολα και ολα με τις υποσχέσεις , αλλα αυτό με την σοκολάτα δεν θα το δεχτω!! εεελααααααα γιατι κι εγω κρατάω την ιδια υπόσχεση μαζι σου, μη το κανεις αυτο!! μην ετσι και ξανα φας (δεν εχω με τι να σε απειλήσω εδω, συμπλήρωσε το κενό μονος σου) αυτο θα γινει! αααααααααα!
    Να του χώσεις μπουφλα απαγορεύεται ε;
    Ξανά λεω εγώ τώρα (μην με δείρεις)
    Η κινεζα μήπως σε γουσταρει; ερχεται κ να σε ηρεμήσει κιόλας.
    Να κρατηθεις να κρατηθείς
    Σκέψου ενα κοκκινομαλλο τερας (Αυτη ειμαι εγω!) να βριζει ολες τις φυλές του κόσμου που εχεις στο εργαστήριο με βλεμμα δικτάτορα αγκαλιά με το πεπόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε σεις όλοι εκνευρίζονται αλλά έχετε γνωρίσει εσείς ποτέ ασιάτη ντόμπρο?

      Ναι η Κινέζα το υποπτευόμαστε με την άλλη την Κινέζα (που συμπαθώ) ότι μάλλον με γουστάρει αλλά το'χουμε καλύψει το θέμα δεν το κάνω ούτε για ψυχικό!

      Διαγραφή
  4. Χαχαχα. Είχα καιρό να περάσω από εδώ, αλλά κάθε φορά που σε διαβάζω ξέρω γιατί λατρεύω το χιούμορ σου, καλέ μας Αμερικλάνε :-) Ξέρω πόσο σε ταλαιπωρούν, τα ζω κι εγώ εδώ από πρώτο χέρι. Υπομονή, αλλά ΠΟΣΗ υπομονή; Δεν ξέρω... χαχαχα. Νοερές αγκαλιές από Μελβούρνη

    ΥΓ Σου ετοιμάζω ανάρτηση-αφιέρωμα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς εκεί τους έχετε και κοντά χαχα μάλλον είναι πιο πολλοί πανάθεμά τους!

      Περιμένω την ανάρτηση ε!

      Διαγραφή
  5. Πες του μαλάκα του Ινδού να τα πετάξει όλα (τα ληγμένα) και μετά κάρφωσε τον ότι και δεν ήξερες τίποτα περί αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φάε τίποτα σε ινδικό για να ''κατανοήσεις καλύτερα τον ινδικό πολιτισμό''
    και μετά βρες το πιο κοντινό νοσοκομείο για πλύση στομάχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tips
    1 μάθε του να κάνει σωστές αναπνοές Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να εισπνέουν και να μην εκπνέουν
    2 μην του πετάξεις χημικά ή το παγωτό σοκολάτα. Και τα δύο θα τα πληρώσεις εσύ και δεν θα κάνεις τι δουλειά που θέλεις (αυτός θα πάρει αποζημίωσηκαι εσύ φυλάκα). Εκτός αν του πεις να τα δοκιμάσει για να δει αν είναι ακόμα καλά XD
    3 τα στιλέτα είναι φτηνά και μετά από ένα γερό καθάρισμα επαναχρησιμοποιούνται
    εναλλακτικά αγνόησέ τον, θα γλυτώσεις κόπο, νεύρα και πολύ χρόνο έξω από τη φυλάκα (όπως είπαμε και πριν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ με έστειλες! Τέλεια άσκηση αναπνοής θα αρχίσω να τη διδάσκω! χαχαχαχαχαχα δε μπορώ πρωί πρωί

      Διαγραφή
  8. Γιατί δεν κολλάς ένα Α4 στο ντουλάπι με τα χημικά που να λέει: "Expired Substances Must NOT Be Thrown Away. Anyone questioning this will be automatically expelled from the program" ;;; Και την ηρεμία σου θα βρεις και θα γελάς με τον τζιτζιφιόγκο και την φάτσα του - χαχαχαχαχαχαχαααα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη, νορμάλ άτομο νομίζεις είναι ο Τζιτζιφιόγκος, για να ακούει ταμπέλες?? Εδώ και τη θερμοκρασία του δωματίου την ανεβάζει στο Θεό γιατί έτσι έχει μάθει και στανάθεμα τα πειράματα που λιώνουν τα μπουκαλάκια!

      Διαγραφή
  9. Επιτέλους ισορροπία! Μουαχαχαχα
    Απορία: το κολλητό παντελόνι το ινδικε πως είναι? θέλω περιγραφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κλαιω χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Τι να σου πω τώρα και το γκούγκουλ δε βοηθάει! Σκέψου έναν αχλαδωτό με κολλητό τζίν που να μην αφήνει τίποτα στη φαντασία, ξεβαμμένο. Επίσης να πω ότι τα ξεβαμμένα τζιν δε φοριούνται σχεδόν καθόλου εδώ και αυτό το πράμα μου φαίνεται κι'εμένα ακόμα περίεργο πλέον!

      Διαγραφή
  10. και ινδός και βλάκας και βρωμύλος και με κολλητό τζιν.
    τι τραβάς μικρέ μου φαρμακοτριφτάκο!
    υπομονή. πάρε το μεγάλο το χαγκενταζ το σοκολάτα. κάθε φορά που σε τσατίζει φάε μια κουταλιά της σούπας. μετά βγάλτου το μάτι με το κουτάλι. θα το πιάσει το νόημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. xaxaxa Τον ζηλεύεις ρεεεε γιατί είναι απλά Υπεραγαμάτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή