Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Η Σούλα η λαβίδα

Είχα σκοπό να μιλήσω για κάτι άλλο σήμερα αλλά αυτό με τρώει γι'αυτό θα πω! Έτσι είναι η ζωή, άλλα θες Ινδοί σου'ρχονται.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, εκεί που έπλενα πάνω από το νεροχύτη σαν το λατζέρη έρχεται ο Τζιτζιφιόγκος και στέκεται από πίσω μου και περιμένει να του απευθύνω το λόγο. Μέγα σφάλμα! Όταν κάποιος μου δίνει δύναμη δεν μπορώ παρά να τη χρησιμοποιήσω εναντίον του. Είμαι κακός άνθρωπος το ξέρω το έχω αποδεχτεί. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου (με τους ασιάτες έχω το θέμα). Συνέχισα εγώ να πλένω και να ακούω μουσική (αμ ε τρέιν τρέιν τρέιν!) ενώ αυτός περίμενε σαν το ούφο. Μετά από μερικά λεπτά έφυγα και τον άφησα να κρέμεται σαν εκκρεμές με κολλητό τζίν αχαχαχαχα.

Θα τα πληρώσω κάποια μέρα αυτά που κάνω και τότε να δεις γέλιο.

Τέσπα ένιωσα λίγο άσχημα για τον έρημο αλλά μου πέρασε! Με βοήθησε ο ίδιος να μου περάσει.

Εγώ που με βλέπεις, είμαι άνθρωπος της συνήθειας. Μ'αρέσει ρε παιδί μου να κάνω κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Επίσης μ'αρέσει να χρησιμοποιώ συγκεκριμένα εργαλεία. Έχω το ίδιο κατσαβίδι από την Πάτρα, το ίδιο κομπιουτεράκι από το 2002, την ίδια ξύλινη κουτάλα από το 2009 και την ίδια λαβίδα στο εργαστήριο από το 2010!

Με αυτή τη λαβίδα έκανα τα πάντα από εγχείρηση σε αρουραίους, εγχείρηση σε γουρούνες, τεμαχισμό αρουραίων και γουρουνιών, προετοιμασία φαρμακακάκιων για τα ζωάκια, όλα μα όλα σχεδόν τα έκανα με την ίδια λαβίδα! Την ονόμασα Σούλα γιατί στην αρχή μέρα παρα μέρα με βοηθούσε να κάνω και από μια εγχειρησούλα!

Μια λαβίδα λυγερόκορμη και αψηλή! Μια λαβίδα που ό,τι πιάσει δεν το αφήνει! Η Σούλα μου έχει σταθεί σε όλο το διδακτορικό σαν βράχος και όλοι το ξέρανε ότι όποιος την αγγίξει κινδυνεύει να χάσει τα δαχτυλάκια του.

Το κατάλαβες που το πάω φαντάζομαι. Την έχασα τη λατρεμένη μου λαβίδα, την έχασα όσο ήμανε Ελλάδα τα Χριστούγεννα. Γύρισα από τις διακοπές και η Σούλα άφαντη! Έφαγα τον κόσμο, τους ρώτησα όλους, τους απείλησα όλους, τους παρακάλεσα όλους αλλά λαβίδα γιόκ! Το ήξερα ότι την απήγαγε ο Τζιτζιφιόγκος αλλά δεν είχα αποδεικτηκά στοιχεία.

Σήμερα το απόγευμα αφού έφυγε ήμουν δίπλα στον πάγκο του κάνω ένα έτσι ανέμελο και αθώο όπως πάντα και τι βλέπω και μου γυρίζει το μάτι? Τι βλέπω??? Αυτό:


Η Σούλα!!! Την πήρα, την έβαλα στη θέση της και αύριο όταν τονε δω τον κερατά δεν θα τον αγνοήσω επιδεικτηκά! Θα τον πάρει ο διάολος! Θα του έβαζα καμια άλλη λαβίδα στον κώλο αλλά τι μου φταίνε οι δόλιες.

Το ξέρω ότι ακούγεται γελοίο να κάνω έτσι για μια λαβίδα, έχω γνώση, αλλά για μένα είναι σημαντικό! Δεν είμαι υστερικός! Πολύ!

Δεν έχει υπάρξει πιο σέξυ λαβίδα στην ιστορία του σύμπαντος και όποιος πει πάλι ότι μου λείπει το σεξ ας έρθει να του κάνω μια εγχειρησούλα τώρα που βρήκα τη Σούλα.

19 σχόλια:

  1. Σου έκλεψε τη λαβιδα;;;;Μία λύση υπάρχει,καθαρτικό στο ρύζι ή ότι αλλο στο πουτσο τρώει!Να του φεύγει το σκατό και να μη προλαβαίνει να κατεβάσει τα παντελόνια..!

    ΥΓ:ρε μαλάκα σταμάτα να κάνεις κάθε μέρα αναρτήσεις!έχουμε και μια εξεταστική το φελέκι μου μέσα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να του κάνει ρε το καθαρτικό στο ρύζι με αυτά που τρώει...

      Μη με προκαλείς γιατί θα τις κάνω δύο τις αναρτήσεις την ημέρα!

      Διαγραφή
  2. Έχω παρόμοιες εμπειρίες, χμ λες να είναι η κατάρα των διδακτορικών? (Συνάδελφος "δανείστηκε" γαμώ το κέρατό μου τα κλειδιά που χρησιμοποιούσα στο σύστημά μου, και δεν τα επέστρεψε, έγινε χαμός. Από τότε όποτε με δει προσπαθεί να γίνει αόρατη! Της εύχομαι κάποια μέρα να τα καταφέρει.)
    'Η κατάρα θα είναι ή αλλιώς στην προηγούμενη ζωή ήμουνα δήμιος και τώρα για τιμωρία η ζωή μου βάζει μόνο ηλίθιους στο διάβα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το τι κατάρες κουβαλάμε από προηγούμενες ζωές δε λέγεται!! Αχ μακάρι να προσπαούσε και ο τζιτζιφιόγκος να γίνει αόρατος όταν με βλέπει!

      Διαγραφή
  3. Eσυ εισαι εδω,ρεεεε;;; :) :)))

    http://topontiki.gr/article/76463/Mana-steile-ntolmadakia?query=XNEWS+Crawler

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομίζω φορά βέρα αυτός VAD! Ούτε στο γάμο δεν μας κάλεσε!

      Διαγραφή
    2. Nasia,φοράει βερα κι ακομα ζητάει ντολμαδάκια απ'τη μανα ο μαμάκιας; :)

      Διαγραφή
    3. αφού κλαίει μια λαβίδα ολόκληρος άντρας ,ντολμαδακια δε θα ζήταγε!

      Διαγραφή
    4. Τα βάλαμε και με τα ντολμαδάκια τώρα?? Αχ να'χα ένα πιάτο... Επίσης αυτός εκτός από παντρεμένος είναι και παχουλός εγώ δεν είμαι τίποτα από τα δύο!

      Διαγραφή
  4. Έλειψε πια να τη βγάλεις Coula? Ένα γράμμα θα άλλαζε.
    Τίποτα! Καμιά εκτίμηση δε μου έχεις. Ούτε γουρούνα δεν βάφτισες με το ονομά μου!
    Και περίμενα και περίμενα, τίποτα! Και τώρα βλέπω αυτό. Ένα γράμμα αλλιώς.
    Δεν έχω λόγια! Καλά κάνανε και σου την κλέψανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα τσώπα τσώπα αφού το ξέρεις ότι σε έχω πολύ ψηλά για να δώσω το όνομά σου σε γουρούνες και λαβίδες!

      Διαγραφή
  5. Αφού ευρέθη η Σούλα πάλι καλά (τώρα να την προσέχεις καλύτερα από τα μάτια σου)! Του Ινδού απλά θα συστηματοποιήσεις το invisible treatment μέχρι να αποφοιτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ινβίζιμπολ τρίτμεντ του το κάνω εδώ και μήνες αλλά δεν πιάνει!

      Διαγραφή
  6. εγώ δεν ομιλώ σήμερις ,γιατί σιχαίνομαι τις εγχειρήσεις και μάλιστα από μια Σούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφή απόφαση, εσένα και τη Ρία σκεφτόμουν όταν έγραφα την τελευταία πρόταση!

      Διαγραφή
  7. η σούλα σου έλειπε φαρμακοτριφτάκο μου και δεν ήσουν καλά τελευταία;
    τώρα τη βρήκες. μπράβο, κάντο βούκινο παντού οτι την είχε πάρει ο ινδός και φάε επιδεικτικά μπροστά του μια τεράστια μοσχαρίσια μπριζόλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγώ είμαι φαν των επεμβάσεων. στα ποντίκια έχω ένα κάτι τις...
    και γενικά σε ότι είναι μικρότερο των δέκα γραμμαρίων!
    πότε θα έρθεις να κάνουμε μια εγχειρησούλα μαζί σε κανένα βατράχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μike, αλήθεια στο λέω, φιλαράκι ... καλά που διαβάζω τις αναρτήσεις σου και γελάω λίγο και δεν έχει πάρει και σηκώσει κανέναν ακόμη ο διάολος στην δουλειά. Επιτελείς κοινωνικό έργο, λέμε !!! Keep it up !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το καταλαβαινω απολυτα να μη θες να πειραζουν τα πραγματα σου και δεκα χρονια να τα εχεις, ειτε σουλα ειτε λιτσα(απ το κουταλιτσα) ειτε επαμεινωνδας (ετσι,ασχετο) λεγονται.
    Δεν εχει κανεις δικαιωμα να σου τα παιρνει. Εσυ μπορεις να χρησιμοποιεις των αλλων, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια..
    Συνεχισε τις αναρτησεις, μου δινεις κουραγιο να συνεχισω κι εγω τις διορθωσεις στην εργασια μου...ουφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή