Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ο Τσεπόλιας

Πο πο πο πο έχω πάρει φόρα με τις αναρτήσεις λέμε. Βασικά πρέπει να κάτσω στο Πανεπιστήμιο μέχρι τις 7 που έχουμε διαλογισμό και τώρα είναι 6 οπότε μια ώρα δεν έχω τι να κάνω και δε θέλω να τα ξύσω άλλο γιατί την προηγούμενη βδομάδα των ευχαριστιών που ήταν τα έξυσα μέχρι που μάτωσαν.

Σήμερα θα κάνω το αγαπημένο μου είδος ανάρτησης δηλαδή θα θάψω κινέζο. Α. Μου είπανε έλα να πάμε να δεις όχι μου είπανε ότι δεν κάνει να λέω κινέζο και κινέζα και ινδό και ινδή γιατί λέει είναι ρατσιστικό αλλά εγώ ρε παιδιά δεν είμαι ρατσιστής, ορκίζομαι! Στη ζωή του κινέζου.

Κινέζους και ινδούς έχει στο εργαστήριο, κινέζους και ινδούς θαύω... θάβω... φτυαρίζω. Αν είχε έλληνες θα έθαβα έλληνες αν και με τους έλληνες μάλλον θα σκοτωνόμασταν απλώς όπως σκοτωνόμασταν και στην Πάτρα και μετά πηγαίναμε για καφέ.

Τέλος πάντων! Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πρέπει ρε γαμώτο να έχουμε λίγη τσίπα λίγο φιλότιμο λίση περυφάνεια ρε γαμώτο. Τη σκότωσα την περηφάνια. Ευχαριστώ γκούγκουλ.

Σε γενικές γραμμές όταν παραπονιέμαι για κάτι τείνω να υπερβάλλω. Έεεεεεελα δεν το πιστεύω. Να ας πούμε αν το φαΐ έχει λίγο παραπάνω αλάτι και έχω διάθεση για μίρλα θα ανακοινώσω ότι είναι πιο αλμυρό και από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Ενώ σε μια φίλη μου που τα τρώει όλα ανάλατα της λέω ότι όταν μαγειρεύει όχι απλά δεν προσθέτει αλάτι αλλά αφαιρεί και όσο υπάρχει ήδη στο φαΐ μέσω αντίστροφης όσμωσης.

Και με τους ινδοκινέζους τα ίδια κάνω το να το κάνω ΝΑ γιατί πιστεύω στο μέσο της γκρίνιας σαν καλλιτεχνική έκφραση του έμφυτου και άκρως ενδότερου σαρκασμού αλλά μόνο για μένα γιατί όταν το κάνουν οι άλλοι εκνευρίζομαι. 

Αυτός ο Κινέζος όμως ρε παιδί μου! Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τεμπελιάς και αχρηστίας λέμε ακόμα και με την οργιάζουσα φαντασία μου δεν μπορώ να φανταστώ άνθρωπο στη θέση του, από άποψη καριέρας θου κύριε, να είναι πιο άχρηστος από αυτό το πράμα τη σκατομηχανή τον καταναλωτή ρυζιού. Να θες να υπερβάλλεις και να μη μπορείς γιατί η πραγματικότητα σε ξεπερνάει!

Πολύ μπλα μπλά όμως και ακόμα δεν τον εισήγαγα τον κύριο χαρακτήρα της ιστορίας μας, θα τονε πω Τσεπόλια γιατί κάπως έτσι ακούγεται. 

Ο Τσεπόλιας λοιπόν είναι επίκουρος καθηγητής παρακαλώ της φαρμακευτικής από ένα Πανεπιστήμιο στην Κίνα τύπου μέιντ ιν τσάινα εκεί που αν κρίνω από τους καθηγητές, οι μαθητές μάλλον έχουν τρίχωμα και τρώνε μπανάνες. 

Ο κύριος επίκουρος καθηγητής μας ήρθε πέρσι το Δεκέμβρη -να το σημειώσουμε παρακαλώ πολύ αυτό, περίμενα ένα ολόκληρο χρόνο να τονε θάψω δεν βγάζω έτσι εύκολα συμπεράσματα δεν τον κρίνω τον κόσμο με το που τους γνωρίσω (χαχα)- ήρθε λοιπόν πέρσι το Δεκέμβρη και από πέρσι το Δεκέμβρη μέχρι φέτος το Δεκέμβρη χμμμμ για να σκεφτώπόσα πειράματα έκανε χμμμμμμμμ.... ΜΙΣΟ.

Όχι μισό λεπτό να σκεφτώ, μισό πείραμα έκανε! Μισό πείραμα δύο εβδομάδων! Δεν μπορούσε να το τελειώσει και του το τελειώσε μια ινδή.

Και καλά ρε φίλε, είσαι τεμπελχανείο και δε θες να σηκώσεις τον κώλο σου από την καρέκλα. ΟΚ. Σε καταλαβαίνω. Κάνε κάτι άλλο.

Τι κάνει? Κάθεται στην καρέκλα, βλέπει βίντεα στο γιουτιούμπ με τα ακουστικά και τον παίρνει ο ύπνος σαν τους γέρους, ενώ του τρέχουν τα σάλια μαλάκα. Μα τω θεώ δεν κάνω πλάκα, τον έβγαλα και φωτογραφία μια φορά. Δεν μπορώ να σας τον δείξω γιατί έχω και κάποιους κανόνες ώρες ώρες αλλά να κάπως έτσι είναι αλλά σε λγότερο σέξι:


Εκτός του ότι δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ, όλη μέρα βλέπει βίντεο, κατεβάζει κουπόνια προσφορές να αγοράζει μαλακίες, είναι και κακάσχημος και μας χαλάει την αισθητική, το φαΐ του έχει σχεδόν πάντα ψαρικό και βρωμοκοπάει το σύμπαν, δε μιλάει σχεδόν καθόλου αγγλικά, όταν αποφασίσει να μιλήσει μιλάει σιγανά και έρχεται ακριβώς δίπλα στη μόυρη σου για να τον ακούσεις αλλά και να απολαύσεις τη μυρωδιά του προηγούμενου (ή και χθεσινού) γεύματος, πήρε αμάξι χωρίς να έχει δίπλωμα, κόντεψε να σκοτωθεί και να πάρει τη γυναίκα του μαζί

Αμ αυτό! Που έχει ΑΥΤΟΣ γυναίκα και γαμάει ε α στο διάολο.


Πο πο άναψα τώρα μισό να κάνω ένα πράσινο τσάι τι ώρα πήγε.

Και τέλος πάντων μας έχει αφήσει άφωνους ο τύπος και λέγαμε με την καθηγήτρια ότι πιο άχρηστο πλάσμα στον κόσμο δεν παίζει να έχει υπάρξει ποτέ και μετά τι κάνει ρε! Τελικά αυτός, κρατούσε σημειώσεις με όλα μας τα πρότζεκτ ειδικά όσα είναι σε συνεργασία με φαρμακευτικές εταιρείες και είπε σε μια κινέζα ότι έχει σκοπό όταν πάει στην Κίνα να τα κάνει και να τα πουλησει σε κινέζικες εταιρείες!

Γι'αυτό σας λέω, όταν βγαίνουμε από τη χώρα μας, όποια κι αν είναι, πρέπει να προσέχουμε να έχουμε λίγο φιλότιμο λίγη τσίπα λίγο επίπεδο γιατί ο κόσμος βλέπει και κριτικάρει! Κοίτα εμένα που πλέον ακούω καθηγητής από την κίνα και αλλάζω δρόμο! Από τα μίτινγκ του εργαστηρίου τον εξοστρακίσαμε και σε μερικές βδομάδες ξεκουμπίζεται επιτέλους να αερίσουμε λίγο το δωμάτιο.

Βασικά δεν είναι στο ίδιο γραφείο με μένα, με τη μαλάκω την κινέζα και τον τζιτζιφιόγκο τον ινδό είναι οπότε χέστηκα κι'όλας.

Ωραία, τα είπα και ξαλάφρωσα!

ΥΓ: Αλήθεια λέω δεν είμαι ρατσιστής, έχω φίλους κινέζους και ινδούς και κορεάτες και απ'όλα!

25 σχόλια:

  1. εν ολίγοις, πιο πολύ σε ενοχλεί που βρήκε γυναίκα, παρά ότι είναι αρχιτεμπελαράς!
    δεν πειράζει, άστον να οδηγεί, με τις ικανότητες που έχει, σε κάποιο νοσοκομείο θα βρεθεί για να ηρεμήσεις εσύ. αν κάτσει δε και στο νοσοκομείο πάνω από δίμηνο, πάρτυ θα κάνεις!

    φιλιά φαρμακοτριφτάκο. εξαιρετική η ανάρτησή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχριστώ μανίτσα! Παιδί μου αυτός έχει πάρει τους δρόμους έχει πάει παντού και ακόμα τίποτα...

      Διαγραφή
  2. Εντάξει, σκέψου να ήταν Ιάπωνας. Οι Ιάπωνες δεν είναι καν άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή ρε δεν είμαστε ρατσιστές λέμε! Αν και λογικά οι άνθρωποι το μαγειρεύουν το φαγητό τους, οι Ιάπωνες τρώνε ωμό ψάρι, οπότε... αλλά δεν είμαστε ρατσισταί!

      Διαγραφή
  3. Απορώ πως κάθε φορα που δείχνεις ''ρατσιστής'' δεν σου την πέφτουν άτομα που οσμίζονται τον ρατσισμό απο χιλιόμετρα και ΦΥΣΙΚΑ αυτοί ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΕΝ είναι ρατσιστές ! Εγω μια φορα είπα πως θεωρω τους Γερμανους και Τουρκους λίγο ψιλοάγριους και πέσανε να με φάνε!Θα γραψω κι εγω για Ινδους και Κινεζους ,μήπως τελικά είναι η αγαπημένη μας φυλή ,να κάνουμε ένα κοινωνικό πείραμα,γιατί με τις γουρούνες ακόμα να δούμε προκοπή!
    Και μην τα ξύνεις παιδάκι μου άλλο ,θα μείνουμε χωρίς Αμερικλανάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μωρέ άγριοι οι τούρκοι και οι γερμανοί! Λουκούμια και λουκάνικα :p

      Διαγραφή
  4. Τσούζει που ο Κινέζος ήταν κατάσκοπος 007, το πρωί σας έκλεβε τις πατέντες για τα φάρμακα και το βράδυ γαμούσε μουνάκια στα καζίνα πίνοντας τα κοκτέϊλς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το ξεχείλωσες ακούς εκεί γαμά μουνάκια στα καζίνα με κοκτέιλ! Μια κακομοίρα έχει βρει εκει και ξέρω γω που και που κάνει είσοδο...

      Διαγραφή
  5. Ω τσακίντ! Πού ήθελε και βιομηχανική κατασκοπεία....δεν είχε υπογράψει κάποιο confidentiality (πώς-το-λέτε-εσείς-εκεί) agreement? Κρίμα που δεν τσακίστηκε με το τουτού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εστί τσακίντ! Υπέγραψε, όπως όλοι, αλλά στην Κίνα δεν πιάνουν αυτά!

      Διαγραφή
  6. Αχαχαχαχα κλαίω! Πάνε να σε φιμώσουνε παιδάκι μου και σε λένε ρατσιστή, να τους πεις οτι είναι αγένεια να σε αποκαλούν ρατσιστή και αν νιώθεις ενοχές να δεις ένα ολόκληρο κύκλο southpark σε μια μέρα για να συνέλθεις. Α ρε ένας Καρτμαν που τους χρειάζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός τα ξύνει όλη μέρα και το βράδυ κάτι κάνει,εσύ που παλεύεις με τα θεριά να τα δεις αυτά, (ξερω εχεις στόχους ,οταν θα μας έρθεις εδω επιστήμονας μεγας, να σου μιλάμε και να μας βλέπεις σαν από την κεραία του Ντιτσια ), εσυ βρε,που ουτε κατσαριδα δεν θα σου σταθεί σπίτι με τη μουτζουφλα που κουβαλάς...αααα ρε πεπονι, α ρε πεπονιιιιιιιιιιιι

    καλο μηνααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ βρε θα σας βλέπω από την κεραία πως την είπες του νίτσα? Αμάν με το Πεπόνι!

      Διαγραφή
  8. Ameriklane ama sou pw oti exw zisei paromoia empeiria ti tha peis? Ki egw genika exw petyxei kalous kinezous ws epi to pleiston (kai i supervisor tou didaktorikou mou kineza einai kai einai theotita). alla eixame enan episkepti apo ena panepistimio kapou stin kina pou irthe edw prospoioutane oti ekane douleia, ta ekane ola xalia opws o antras pou spaei ta piata taxa mou kata lathos gia na min tou 3anapei i gynaika tou na ta plynei kai meta efyge me simeiwseis apo ola ta project pou kaname na mas klepsei ti douleia!

    Alla exw dei kai ellines tromara tous, pou erxontai dithen gia ena xrono afinoun tis thesares sto elliniko panepistimio gia na apoktisoun tin empeiria tou 3enou panepistimiou, kai erxontai ena xrono tourismo kai meta gyrizoun stin ellada kai pairnoun kai proagwgi! Alla toulaxiston den klevoun erevna giati erevna den kanoun.

    Etsi gia na ta leme ola.

    Filakia, Christa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Κριστόνι! Και εδώ είχε λίγο πιο παλιά έναν Έλληνα ο οποίος άφησε τι να σου πω την καλύτερη εντύπωση για τους Έλληνες γενικά! Η πρώτη η κινέζα νόμιζε ότι στην Ελλάδα δεν μας μαθαίνουν καν μαθηματικά!

      Διαγραφή
  9. Φοβερη η αναρτηση σου!!!!!!
    ¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽¸¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽¸¸.•*`*•.¸.¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽(●◡●)✽Οπως καθε χρονο δεν ξεχναω ποτε την μπλοκογειτονια εστι και φετος περναω να σου ευχηθω ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽¸¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽¸¸.•*`*•.¸.¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽(●◡●)✽

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Καλά Χριστούγεννα και σε σένα και καλά να περάσεις!

      Διαγραφή
  10. ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΠΟΝΙΟΥ;;;;;; ΠΕΠΟΝΙΙΙΙΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε βρίσκω λίγο απροετοίμαστο στα θέματα των κινέζων.
    Χαίρομαι ωστόσο γιατί δεν χάνεςι την ελπίδα σου και απαιτείς κάτι απο έναν
    λαό που έφαγε το φιλότιμο...είσαι σίγουρος πως ο κινέζος δεν έφαγε το πεπόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαχαχα μ αρέσει που απουσίαζα καιρό από τη γειτονιά σου και πάλι στον Κινέζο έπεσα!

    1. κι εγώ τις κουλαμάρες γουστάρω να τις τραβάω από τα μαλλιά για να υπάρχει γέλιο!
    2. Παντού λοιπόν υπάρχουν άχρησοι λοιπό.
    3. Και γιατί είναι ρατσιστικό τον Κινέζο να τον πεις Κινέζο;;; Κι αν δεν τον πεις Κινέζο πώς θα τον πεις Ασιάτη; Πφφφ κομπλεξικά πράματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή