Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Το Ημερολόγιο της Πράσινης Σκατούλας.

Αγαπημένο μου Ημερολόγιο,

Με λένε Πράσινη Σκατούλα και είμαι 47 χρονών. Είμαι πράσινη, μεγάλη και άχρηστη. Αυτά δεν τα λέω εγώ, τα λέει το αφεντικό μου. Με λέει και άλλα πράγματα πέραν της Πράσινης Σκατούλας όπως Μαλακισμένο Κουτί, Ρόδα Πουτάνα, Ηλίθιο Βενζινοκίνητο, Άχρηστο Τρακτέρ και άλλα πολλά. Αλλά καταστάλαξε στο Πράσινη Σκατούλα γιατί χέσανε οι κάμπιες και βγήκα εγώ. Άκου πράματα.


Δεν καταλαβαίνω γιατί με μισεί τόσο πολύ. Και στην αρχή τα πηγαίναμε τόσο μα τόσο καλά. Όταν με αγόρασε, με έβαλε μπροστά στο σπίτι του και με επισκεπτόταν κάθε μέρα. Με έβαζε μπροστά για να μην χαλάσει η μπαταρία μου, μου έβαζε μουσική και διάβαζε τις οδηγίες χρήσης μου. Έτσι πέρασε ένας μήνας, εγώ μεγάλωνα κώλους και αυτός με επισκεπτόταν τακτικά.

Μια μέρα όμως ξεκίνησε να με χρησιμοποιεί. Τις πρώτες μέρες ήταν πολύ χαρούμενος. Μετά από λίγο όμως, έπαθαν λίγο τα εντερικά μου και είχα αέρια. Αποτέλεσμα ήταν να ανάψει το λαμπάκι και ταυτόχρονα τα λαμπάκια του αφεντικού μου. Εκείνη τη μέρα με πρωτοέβρισε. Τι άχρηστη, τι μαλακισμένη, τι να με πηδήξουν λεωφορεία... Τρόμαξα, γιατί τα λεωφορεία δεν είναι ο τύπος μου. Προτιμώ τα καμπριολέ με ζάντες αλουμινίου στις ρόδες. Γι'αυτό με λέει και Ρόδα Πουτάνα.

Με πήρε στον γιατρό και μου χώσανε θερμόμετρο στον κώλο να δουν τι έχω. Κάτι είχε το σύστημα που ελέγχει τις κλανιές μου και δεν έδειξε να ενδιαφέρεται, αφού είχα μόλις περάσει το τεστ. Με άφησε με το εντερικό ο αναίσθητος.

Πάνω που ξεθύμανε, άρχισα να ανεβάζω πυρετό κάθε φορά που με χρησιμοποιούσε, και έβηχα σαν κωλόγρια. Όπως καταλαβαίνεις, άρχισαν τα μπινελίκια πάλι. Μου άνοιξε την μπλούζα να δει το στήθος μου -ο σάτυρος- και έλεγξε τα υγρά μου. Μου είχε τελειώσει ένα και γι'αυτό ανέβαζα πυρετό μάλλον. Μου έβαλε μπόλικο, αλλά το τελείωσα γρήγορα και άρχισε να με βαράει από τα νεύρα του όταν το κατάλαβε. "Τι σκατά μωρή, στον κώλο σου το βάζεις και το εκτοξεύεις κλάνοντας??!" Είπε δίνοντάς μου κλωτσιές. Επίσης έλεγξε όλες τις φλάτζες μου, γιατί τέτοια καθυστερημένη που είμαι (λέει), όλο και κάποια θα έχω κάψει. Αλλά ήταν όλες τέλειες. Χα!

Έχουν γίνει πολλά τέτοια, έχω περάσει πολύ άσχημα κοντά του. Όλο παραπονιέται και με συστήνει σαν Πράσινη Σκατούλα στους φίλους του. Εκείνοι δίνουν ωραία ονόματα στα αυτοκίνητά τους όπως Νότης Δρομοκόφτης, Βάγκος Γκάζος και Κούρσα Ούρσουλα. Εγώ γιατί. "Να ήσουν άξια μωρή σκατοκουτάλα να σου έδινα καλό όνομα. Κάτσε τώρα με το Πράσινη Σκατούλα μέχρι να ψοφήσεις και να πουλήσω τα όργανά σου. Αν έχει μείνει και κανένα όρθιο δηλαδή."

Φοβάμαι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Κάθε πρωί που πάει να με βάλει μπροστά ζορίζομαι λίγο και με βρίζει. Τουλάχιστον τώρα έχω εσένα, αγαπημένο μου ημερολόγιο, να λέω τον πόνο μου και να μου δίνεις κουράγιο.

Τα λέμε σύντομα.

Πράσινη Σκατούλα.

9 σχόλια:

  1. Τώρα με μπέρδεψες,για αυτοκίνητο μιλάς η για γαλοπούλα; το θερμόμετρο στον κ... μου την έκανε...
    Καλησπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημερολόγιο σαραβαλακίου δεν είχα φανταστεί ότι υπήρχε.
    Αν δεν είναι καλό το πράσινη σκατούλα, ας το αλλάξει λίγο. Ας πούμε κόκκινη σκατούλα?
    Καλή εβδομάδα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου ηθελες και το SSN για να οδηγήσεις.. πάρτα τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τοσος κοπος για να το οδηγησεις και σου βγηκε μαπα το τουτουνι??κριμα ρε συ...αντε πουλα το!!!αν και 47 χρονων αμαξι..ξερω γω??

    για το δικο σου δεν μιλαμε??χαχχαχα τεσπα κισσ κισσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα εγώ μόλις που πρόλαβα να κάνω την απόσυρση και παίρνω καινούριο..... αλλά ακόμη δεν ήρθε και το σκυλομετάνιωσα που το έδωσα το κουβαδάκι μου.
    Καλημέρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ΦΟΥΛΗ: Για το αυτοκίνητο καλέ, ποια γαλοπούλα. Με τη γαλοπούλα δεν θα είχα πρόβλημα, θα είχα δείπνο!

    @Ανεμοδούρα: Μα πράσινη είναι η μαλ@@@, το κόκκινη σκατούλα δεν κολλάει! καλημέρα σου!

    @MiHat: Μούτζωνε, μούτζωνε!

    @mariposa: 13 χρονών είναι βασικά, αλλά έχει 94.000 μίλια και αποφάσισα ότι κάθε 2.000 μίλια ίσον ένας χρόνος! Φιλούθκια!

    @stavroulazerva: Να μην το σκυλομετανιώνεις γιατί ένα καλό αμάξι είναι σιγουριά, ρώτα κ εμένα που έρχονται κρύα και αναρωτιέμαι πόσες φορές θα με αφήσει στη μέση του πουθενά παρέα με λύκους και χιόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Milch συνχαίρει τον αμερικλάνο για το άκρως milchικό ποστ του!

    Ο αμερικλάνος πρέπει να βάψει το αμάξι του σκατί για να είναι καφέ σκατούλα!

    Και ο αμερικλάνος πρέπει να μάθει να εκτοξεύεται κλάνοντας για να μην έχει ανάγκη τα αυτοκίνητα και τα αεροπλάνα!

    Το Milch είναι περήφανο που δεν χρειάζεται να οδηγεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θες να σου δώσω το δικό μου που είναι καινούριο;
    Έτσι κι αλλιώς δε βρίσκω πού να το παρκάρω και σε λίγο θα το παρκάρω στον κώλο μου :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή