Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΚΛΑΙΩ!!!!!

Καλημέρα σας. Η ώρα είναι 7 το πρωί, σήμερα ξεκινάνε τα μαθήματα και έχω το πρώτο στις 9:30, και έξω μας έχει θάψει -πάλι- το χιόνι. Περιμένω ανακοίνωση ότι ακυρώνονται τα μαθήματα να επιστρέψω στην δουλειά μου (που έκανα στον ύπνο μου). Εν τω μεταξύ θα γράψω την ανάρτηση που υποτίθεται θα ανέβαινε την περασμένη βδομάδα.

Ούτε μία ούτε δύο φορές έχω εκνευριστεί με τις νέες "ατάκες" που κυκλοφορούν κατα καιρούς και λόγω της ξενιτιάς δεν τις πιάνω.

Πέρσυ ήταν το "Λίζα!!1! Μπανάνα!!!!" Το έβλεπα στο φέισμπουκ, το έβλεπα σε φόρουμς κλπ κλπ. Και δεν καταλάβαινα μέχρι που και με ειρωνέυτηκαν. Ό,τι στραβό συνέβαινε πεταγόταν και κάποιος να πει ΛΙΙΙΙΖΑΑΑΑΑΑ!! ΜΠΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΝΑΑΑ! Αναρωτιόμουν ποια στο διάλο είναι η Λίζα. Το κόνσεπτ της μπανάνας το κατάλαβα με τη μία. Τελικά είδα τα εν λόγω βίντεο/διαφημίσεις στο γιουτούμπι και ενημερώθηκα.

Έπειτα ήταν το σήμα καμπάνα. Αυτό νομίζω κυκλοφόρησε λίγο πριν φύγω αλλά δεν έβλεπα τηλεόραση -ειδικά διαφημίσεις- και μου διέφυγε. Προβλήματα ακοής? Σήμα Καμπάνα! Δεν κατάλαβες τι σου είπα? Σήμα Καμπάνα! Δεν έχω τι να πω? Σήμα Καμπάνα!

Και περνάμε στα πιο χαρντ ροκ. "Τυχαίο? Δεν νομίζω." Αυτό ακούγεται τόσο φυσιολογικό, που για μήνες νόμιζα ότι ο κόσμος το χρησιμοποιούσε τυχαία. Έπειτα υπέθεσα ότι θα το είπε κανένα ζώον (τύπου δαιμόνιου ρεπόρτερ του σταρ) στην τηλεόραση και κόλλησε. Μέχρι να πάρω χαμπάρι τις διαφημίσεις, είχαν σχεδόν σταματήσει! Αυτό το τυχαίο δεν νομίζω μου είχε σπάσει τα νεύρα. Ομιλία στο φέισμπουκ: "Σήμερα έχεις γενέθλια. Χρόνια πολλά. Τυχαίο? Δεν νομίζω." Μου έχετε σπάσει τα μπαλάκια με τις μαλακίες που λέτε. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Αμ τα νούμερα? Ένας μαλάκας και ένας μαλάκας 11, και τρία τσουρέκια 888. Όλα μαζί 11888. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Αυτό με το 11888 με έκανε να το ψάξω και να ανακαλύψω ότι είναι διαφήμιση του ΟΤΕ.

Τέλος, το χειρότερο. Το χειροτερότερο. Το πιο απαίσιο. Το πιο ηλίθιο. Κλαίω! Τι κλαις ρε ζώον! Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που το είδα. Μια (κατα τ'άλλα φυσιολογική) κοπέλα στο φέισμπουκ έβαλε ένα τραγούδι της Θώδη και έγραψε από πάνω ΚΛΑΙΩ!!!. Μπράβο, λέω, η Θώδη έβγαλε και τραγούδι συγκινιάρικο?! Το ακούω, κάτι μαλακίες για το φέισμπουκ έλεγε. Πάει, λέω, τα'παιξε η κοπέλα και κλαίει με κάτι τέτοια. Δηλαδή άμα πέθαινε ο Χάρι Πότερ στο τελευταίο βιβλίο τι θα έκανε. Μετά από λίγο καιρό κατάλαβα ότι κλαίω = κλαίω από τα γέλια. Τι είναι τώρα αυτό. Τι κλαις ρε μαλάκα (ή μαλάκω), αφού γελάς? Έχουμε καταντήσει το ΚΛΑΙΩ να είναι το ελληνικό LOL. Και το πιο εκνευριστικό απ'όλα είναι ότι δεν είναι μέρος κάποιας πιασάρικης διαφήμισης ή σειράς κλπ. Κάποιο τεμπελχανείο θα βαρέθηκε να πει ολόκληρη την πρόταση και είπε σκέτο κλαίω. Ο ηλίθιος που τον άκουγε κατάλαβε τι εννοούσε, το επανέλαβε παρουσία κάποιου άλλου ηλίθιου και πάλει ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ. Σας το λέω, αν το φέισμπουκ είχε κουμπί "δεν μ'αρέσει η μαλακία" θα το πατούσα σε κάθε ποστ που περιέχει ΚΛΑΙΩ. Να φύγεις, να πα να κλάψεις αλλού. Κλαψομούνα.

Συγχίστηκα πρωί πρωί πάλι.

7 σχόλια:

  1. Με το ΚΛΑΙΩ εκνευρίζομαι κι εγώ και μάλιστα παρα πολυ. Κι αν δεν το εχω κανει αναρτηση να τους παρει και να τους σηκωσει οσους το λενε, ειναι που σεβομαι την ελευθερία του λόγου των ηλιθιων που οτι ακουσουν το επαναλμβανουν ωσαν προβατα και βόδια!

    Αν το ακουσεις απο μενα παντως να ξερεις πως θα σημαινει κλαιω γιατί η μυξα απο το συναχι βγήκε κι από το ματι.

    φιλι

    (μου ελειψες εσυ)

    Coula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό με το κλαίω δεν το ήξερα.

    το πιο ωραίο είναι στη διαφήμιση παγωτού με τον παππού:

    να φύγετε να πάτε αλλού, και εμέις παίζαμε μαντολίνο αλλά...

    αυτό είναι ωραίο. το άλλο το ηλίθιο: θα πηδηχτώ από το παράθυρο;;; τι μαλάκας αυτός που το πρωτοείπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλη η βλακεία στην Ελληνική τηλεόραση και που είσαι ακόμη..... Τι έχουν να ακούσουν τα αφτάκια μας και να δουν τα ματάκια μας.....
    Να σκεφτείς ότι τα θεωρούν και έξυπνα!!!.....
    Την καλησπέρα μου!!! Φιλιά από Ελλάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ανησυχείς. Κι εγώ τα ίδια παθένω!

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξέχασες το: φέεεεεετα!
    Εκεί να δεις πώς εκνευρίζομαι...
    καλώς σε βρήκα!
    μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Coula: Τι σέβεσαι λέει???? Την ελευθερία του ΛΟΓΟΥ?? Τς τς τς τς τς.

    @ria: Αυτό το θα πηδηχτώ από το παράθυρο όμως ΠΟΛΥ γέλιο! Καθυστερημένο να το λες αλλά το βιντεάκι με τον τύπο που τον είπε, πως τον λένε ξέχασα, ΠΟΛΥ γέλιο!

    @γάτα: Πιάνεται πιάνεται!!

    @stavroula: Τι να πεις, αυτή η νεολαία παιδί μου έχει ξεφύγει. Στη νεολέα του 80 αναφέρομαι.

    @ΓκΔ: Εσύ στην μαμά πατρίδα δεν είσαι??? Α, εννοείς ότι είσαι στην κοσμάρα σου?? :ρ

    @Marion: Το ποιο????? Κυκλοφόρησε καινούριο??? Για πες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή