Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Μία ανάρτηση ανα (πάνω) κεφάλι και επτά βλακείες ανα ανάρτηση

Με καλέσανε να το παίξω η νέα Κ. και η νεοτάτη Ρία! Γενικά δεν το παίζω συχνά στα μπλογκζ, και σα να θυμάμαι την εξίσου νεοτάτη Ζουζού να με καλέι να το παίξω πριν κάτι μήνες, οπότε ας μετρήσει κι αυτό παρακαλώ γιατί δεν προκάμνω να το παίζω όλη την ώρα.


Πριν ξεκινήσουμε και πω 7 πράγματα για μένα, να σας ενημερώσω ότι αυτή είναι η διακοστή πεντηκοστή τέταρτη ανάρτηση, και μόλις χτες γράφτηκε ο διακοστός πεντηκοστός τέταρτος αναγνώστης, άρα είναι σα να λέμε μία ανάρτηση ανα άτομο κι'εγώ μένω με τα σχόλια στο χέρι ν' απαντάω! Παρακαλείστε να διαλέξετε ανάρτηση γιατί μας φτάνουν μόνο μία ανα κεφάλι και για όσους μετράνε και τα κάτω, μία ανα δύο κεφάλια.

Πάμε να σας σοκάρω με 7 σαχλαμάρες που ελπίζω να μην έχω ήδη αποκαλύψει.

1. Είμαι εκνευριστικά σπαστικός. Το ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται καθόλου μα καθόλου από το μπλογκ, γιατί είναι πασιφανές πόσο γλυκούλης και καλομίλητος είμαι, αλλά ισχύει ότι πρέπει να καταβάλω καθημερινώς τεράστιες προσπάθειες για να κρατάω τη στοματάρα μου κλειστή και να μην εκνευρίζω τους γύρω που πέραν του δέοντος. Δεν μπορώ πχ να βλέπω κάποιον με αυτοκαταστροφικές τάσεις (βλ. κάπνισμα) και να μην τον κράζω με την πρώτη αφορμή (ενίοτε και με δίχως αφορμή, δεν έχω τέτοια κολλήματα). Τη μάνα μου να πας να ρωτήσεις που όποτε ακούσω αναπτήρα της κλείνω το τηλέφωνο στα μούτρα! Έτσι δε και αντιληφθώ ότι πήρε τζούρα όσο μου μιλάει? Κάνω πως πνίγομαι από το βήχα και μαζεύω ροχάλες για να την αηδίασω. Το τι κάνω όταν είμαστε τετ α τετ δεν θα το πω για να κρατήσω και λίγο ίματζ! 

2. Δεν αντέχω τις δουλειές του σπιτιού. Βλέπω ξεσκονόπανο και βγάζω σπυράκια, ενω όποτε βλέπω τη σφουγγαρίστρα βγάζω αιμορροΐδες. Αλλά είμαι και σιχασιάρης του κερατά. Έχω τρεις σφουγγαρίστρες στο σπίτι, μία για την κουζίνα, μια για την τουαλέτα και μία για σαλόνι. Σιχαίνομαι να τα ανακατεύω! Για το υπνοδωμάτιο έχω αυτά τα σουίβλεσουίπε μιας χρήσης γιατί εκεί μέσα κοιμάμαι μανίτσες μου, δεν θα καθαρίσω με τη σφουγγαρίστρα που κάθεται μες στην υγρασία και γεμίζει μικρόβια. Για να μη χρειάζεται όμως να τις χρησιμοποιώ συχνά, έχω χαλιά και το Καλοκαίρι ακόμα, και ανυπομονώ πότε θα ανακαλύψω πώς να ίπταμαι ώστε να μην ξανακαθαρίσω πάτωμα ποτές!

3. Χάνομαι εύκολα. Από προσανατολισμό φωνάρα σα να λέμε. Είμαι ικανός να χαθώ ακόμα και στη ντουζιέρα, αν και δεν μου'χει τύχει προς το παρόν. Το τι βετζίνα έχω κάψει τριγυρνώντας στους αμερικάνικους αυτοκινητόδρομους, δρόμους, σοκάκια, παρασοκάκια και ξένες αυλές ψάχνοντας το δρόμο που έχασα κάτι ώρες νωρίτερα, δε λέγεται. Επίσης δεν μ'αρέσει να ζητάω οδηγίες από περαστικούς γιατί είμαι και ψωνάρα. Στον Καναδά μας έχασα τρεις φορές και τσίριζε το αφεντικό μες στ'αφτιά μου ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται αλλά κωλοφαρδίστηκα και τελικά ο δρόμος που πήρα κατα λάθος ήταν πιο γρήγορος και επιμένω μέχρι και σήμερα ότι το έκανα επίτηδες γιατί είχα ήδη μελετήσει το χάρτη. Δεν νομίζω να με πιστεύει κανείς, αλλά δεν έχουν αποδείξεις και είμαι αθώος μέχρις αποδείξεως του εναντίον!

4. Το πρωί είμαι πάντα κακόκεφος. Αυτό δεν είναι σπάνιο, πολλοί το έχουμε και το απολαμβάνουμε! Μ'αρέσει να με βλέπει ο άλλος το πρωί και να ξέρει ότι ό,τι μη-ευχάριστο έχει να μου πει πρέπει να περιμένει αφού φάω για μεσημέρι γιατί πιο πριν δαγκώνει και μην ταΐζετε τα ζώα με γυμνά χέρια! Ειδικά μισή ώρα πριν το μεσημεριανό σκοτώνω άνθρωπο αν με ενοχλήσει και με καθυστερήσει από το φαγητό. Αλλά αν κρατήσετε απόσταση ασφαλείας μέχρι που να βάλω την πρώτη μπουκιά στο στόμα, γίνομαι μέλι και όλα καλά. Κάνω και χωρατά άμα είμαι φαγωμένος!

5. Μιλάω μοναχός μου. Αυτό το πράμα ξεκίνησε αφότου ήρθα στην Αμερική, και συνειδητοποίησα ότι μπορώ να μουρμουράω στα ελληνικά και να μην με καταλαβαίνει κανείς. Πλέον όταν διαβάζω ή όταν προσπαθώ να καταλάβω γιατί στο ΔΙΑΛΟ δεν δουλεύουν τα πειράματα στις γουρούνες, κάνω μακροσκελείς συζητήσεις με την πάρτη μου και λύνουμε τα θέματά μας! Μέχρι τον περασμένο Μάη αυτό το ήξερε μόνο η Κινέζα που είμαστε στο ίδιο γραφείο, γιατί το κάνει και αυτή στα κινέζικα και οι απ'όξω νομίζουν ότι μουρμουράμε αναμεταξύ μας. Αλλά το Μάη πήγε για πρακτική και έμεινα μονάχος και κατάλαβαν όλοι ότι παραμιλάω. Δεν πειράζει, ήδη νομίζουν ότι έχει λασκάρει βίδα κάπου ανάμεσα στις μεσογειακές μου μπούκλες, τώρα απλά νομίζουν ότι έχει ξεβιδωθεί τελείως! Πάλι καλά που δεν έχω κανέναν Έλληνα στο εργαστήριο γιατί το να περνάς από κάπου και να ακούς κάποιον να λέει στον ευατό του "Κατουριέμαι μα θα με ακολουθήσει ο Ινδός αν πάω τώρα να τσακιστείς να πας θα σκάσει η φούσκα μου όχι δεν πάω σιχαίνομαι θα τα κρατήσω θα πάθεις καρκίνο του προστάση ζώον σήκω όχι δεν κατουριέμαι πια μου πέρασε τι είναι τα τσίσα ρε για να σου περάσουν, πυρετός?" είναι όσο να πεις ανησυχητικό.

6. Έχω λίιιιιγη πρεσβυωπία. Από τα 22 μου έχω γυαλιά για όταν διαβάζω πολύ αλλά έχω να τα βάλω από το περασμένο Δεκέμβρη. Δηλαδή φαντάσου τι έχει να γίνει όταν φτάσω 60, δεν θα βλέπω τη μύτη μου κυριολεκτικά! Κατα τ'άλλα βλέπω σαν αητός στα ντουζένια του, τότε που βλέπει το ποντίκι από τρία χιλιόμετρα ύψος και το τσιμπάει σαν μαρίδα από πιατέλα, και είμαι ο μόνος στο εργαστήριο που δε χρειάζεται πατομπούκαλα γιατί Ασιάτη με δίχως τη τύφλα στα μάτια του δεν έχω γνωρίσει ακόμα! Καλά πριν 150 χρόνια αυτοί δε βλέπανε? Γι'αυτό έχουν σχιστά μάτια μάλλον, τα πιέζανε μπας και δουν!

7. Τρώω τα νύχια μου. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έχω για ορεκτικό τα νύχια μου! Το τι έχει προσπαθήσει η δόλια η μάνα για να σταματήσω δε λέγεται, μέχρι και αυτό το πικρό μανώ μου έβαλε μια φορά αλλά η πικρίλα δε με χαλάει, ήταν θα'λεγα μια ευχάριστη αλλαγή στο μονότονο μενού! Κρίμα που δε βγάλανε μανώ με γεύση μαϊντανό - τότε ούτε που θα τα μύριζα. Τον τελευταίο καιρό το έχω μειώσει, και ελπίζω να την έχω αποβάλει τελέιως την αηδιαστική συνήθεια πριν τα Χριστούγεννα γιατί έχουμε κάνει συμφωνία ότι οι γονείς μου θα κόψουν το κάπνισμα όταν σταματήσω να τρώω τα νύχια μου. Αν και να επισημάνω σε αυτό το σημείο ότι α.) εγώ δεν βλάπτω κανέναν τρώγωντας τα νύχια μου, β.) δεν βρωμοκοπάει ο τόπος και γ.) δεν πρόκειται να πάθω καρκίνο και να πληρώνουν μετά τα παιδιά μου αποκλειστικές. Να'μαστε δίκαιοι όλα κι'όλα!

Λοιπόν σας άνοιξα την καρδιά μου 7 φορές και τώρα πρέπει να διαλέξω άλλους 7 να κάνουν το ίδιο. Μερικοί το κάνανε ήδη αλλά δε με νοιάζει, εγώ θα διαλέξω αυτούς που θέλω να ακούσω λίγα περισσότερα για την πάρτη τους όπως και να'χει:

1. Cούλα. Και αν αρνηθεί, θα σας πω εγώ 7 από αυτά που ξέρω! Ο εκβιασμός είναι παρεξηγημένη τεχνική θα'θελα να δηλώσω.
2. Ζουζού. Γιατί μένει σε νησί και μ'αρέσει να διαβάζω για νησιά!
3. Πομπηία. Γιατί έχει να φανεί καιρό κι ανησυχώ.
4. Κ. Γιατί είναι καινούρια και ακόμα δεν την ξέρουμε καλά.
5. Ρασκόλνικος. Γιατί αν και τριτοδεσμίτης τα λέει ωραία.
6. Ρία. Γιατί μ'αρέσει η κοσμοθεωρία της.
7. Ο-τύπος-πίσω-από-το-όι-λαομόν. Γιατί μας διασκεδάζει αλλά δεν ξέρω τιποτα για την πάρτη του.

Αυτά τα ολίγα! Λινκια θα μου επιτρέψετε να βάλω αργότερα γιατί δεν προκάμνω τώρα.

60 σχόλια:

  1. Ε ναι όλοι έχουμε καταλάβει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα γλυκούλι,χωρίς κακίες και γεμάτο μισανθρωπίες καθαρματένιο κάθαρμα,αλλά με ένα απλό κάθαρμα!Είναι πασιφανές νομίζω!!:)

    Τις δουλειες του σπιτιού δεν είναι ότι βγάζω αιμορροίδες,αλλά να ρε παιδί μου όταν βλέπω τα πιάτα στο νεροχύτη θα ήθελα να έχω ένα τζίνι,να κάνω ευχή και να πλυθούν!!Είναι θέμα βαρεμάρας!:Ρ

    Φίλε χάθηκες στο δρόμο απλά ήσουν υπερβολικά κωλόφαρδος και έφτασες εκεί που ήθελες οπότε κόψε τα δικηγορίστικα κόλπα,παραδέξου το και τράβα να παίξει τζόκερ ή ότι στο καλό έχετε εκεί μπας και βγάλεις κανά δολλάριο παραπάνω!!:)

    Να βάζεις ταμπέμα,κινδυνος θάνατος,σαν αυτές που έχουν οι κολώνες της ΔΕΗ!:Ρ

    Τουλάχιστον διατηρώ ακμαία τη πνευματική μου υγεία!!Κάτι είναι και αυτό!:Ρ

    Ελπίζω να φοράς πιο συχνά τα γυαλιά Μαθουσάλα της κακιάς ώρας!:Ρ

    Σου χω και μια επιλογή δ:Δε μπορώ να σε βλέπω να δειπνείς με τα νύχια σου!!:Ρ

    Ρε με δουλεύεις;;;Προχτες το έκανα!!Πάλι;;;Θα πάθω υπερκόπωση!!ΓΙα τι με πέρασες;;Τεμπέλης έιμαι καλεεε!!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ διατηρείς τη πνευματική σου υγεία, εγώ διατηρώ δύο πνευματικές υγείες!

      Διαγραφή
    2. Το μυαλό σου και ένα τρύπιο δολλάριο που διατηρείς και δυο πνευματικές υγειες!!
      Μισή διατηρείς και πολύ σου είναι!
      Μαθουσάλα!:Ρ

      Διαγραφή
    3. Το μυαλό σου είναι ένα τρύπιο δολλάριο και σιγά που διατηρείς και δυο πνευματικές υγειες!!
      Μισή διατηρείς και πολύ σου είναι!
      Μαθουσάλα!:Ρ

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Στα πράσα, τώρα ρίξε ονομα επώνυμο Ε9 ικα μηκα συκα και βαθμο απολυτηριου δημοτικού

      Διαγραφή
  3. Έλεος ρε Αμερικλάνε! Κόντεψε να μου βγει το γεμιστό απ'τη μύτη...
    Γι'αυτό λες έχουν σχιστά μάτια οι Ασιάτες; χααχχααχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδί μου το ότι είναι από σφίξιμο είναι δεδομένο, τώρα σφίξιμο για δουν είναι, σφίξιμο για να χέσουν μετά από το]όσο ρύζι είναι, θα σε γελάσω

      Διαγραφή
    2. είναι συνδυασμός μάνα μου!!!!ΧΑ!ΧΑ!

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν,ας αριθμήσω καλύτερα αυτά που θέλω να πω,γιατί θα τα ξεχάσω:

    1.Τα 2 και 4 τα 'χω κι εγώ.

    2.Αυτό το «Δεν το παίζω συχνά,δεν προκάμνω να το παίζω...» κ.λπ.,πολλή προστυχιά μου κάνει.Όχι τίποτ' άλλο,είμαι μικρή κι αθώα,τρομάρα μου!

    3.Θες να μάθεις περισσότερα για τη χάρη μου,ε;Συγκινούμαι βαθύτατα.

    4.Δεν ξέρω γιατί ΚΑΘΕ,ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μπαίνω εδώ χάμω με πιάνει μια πείνα,μια λιγούρα.Τ' αβγά θα φταίνε,κάνε κάτι!Έχουμε και μια σιλουέτα να φροντίσομεν,τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αυγά δεν παχαίνουν βρε, είναι μύθος!

      Διαγραφή
    2. Καλά,παχαίνουν,δεν παχαίνουν τώρα...
      Αν παχύνω,απ' τ' αβγά θα παχύνω νομίζεις;«Νο,no,noooo!»,που λέει και το άσμα.

      Διαγραφή
  5. Θα το παιξω κι εγω..... :)))

    Αλλά τι να μας πεις κι εσυ... ωχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε συ Coula,δεν πήρες χαμπάρι τι εγραψε ο...ανελλήνιστος;:)))Ακου,διακοστός!!!Κοβεσαι,ρε,κόβεσαι!Το Σεπτέμβρη,το Σεπτέμβρη!!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πως να το γράψω ρε μάστορα! Εγώ φταίω που δεν έβαλα 200ος αλλά πήρα την θαρραλέα οδό!

      Διαγραφή
    2. Εντάξει κύριος, τι διακοστός τι διακοσιοστός! Το'ψαξα στο γκουγκουλ αφού εσύ με έγραψες και δεν θέλησες να με διαφωτήσεις.

      Τριτοδεσμήτες να σου πετύχουν.

      Διαγραφή
  7. μέχρι το πέντε άρχισα να ανησυχώ ότι είμαι σαν εσένα... στο έξι έχω απλά μυωπία ενώ σταμάτησα να τρώω τα νύχια μου στα 9-10...

    ...τώρα που το σκέφτομαι όμως... αν δεν το δεις αυστηρά το θέμα... έχω 7 στα 7... όου μάη γκοτ, είμαι σαν εσένα!!! :ΡΡΡ

    διαλέγω αυτή την ανάρτηση, το είπα πρώτη, ευχαριστώ!!! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα ΟΚ η ανάρτηση για την κυρία με το θαυμαστικό στο τέλος!

      Διαγραφή
  8. χαίρομαι που είσαι αντικαπνιστής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτσε να στρίψω ένα τσιγάρο τώρα που το θυμήθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με έκανες και γέλασα, να'σαι καλά! Ειδικά στα σημεία με τον προσανατολισμό και ότι μιλάς μόνος σου! Κι εγώ καμια φορά με τσακώνω να έχω πιάσει ...αυτο-συζήτηση αλλά δε βαριέσαι. Στον προσανατολισμό διαφέρουμε, γιατί όπου και να με αφήσεις, όπως στο ανέκδοτο με τη γάτα, εγώ θα βρω το δρόμο. (Που θέλουν να την ξεφορτωθούν και την αφήνουν όλο και πιο μακριά, αλλά στο τέλος ο τύπος χάνεται και τον φέρνει η γάτα πίσω).
    Όχι ότι υπάρχει κανείς που θέλει να με ξεφορτωθεί... ή υπάρχει; Αχα... θα το συζητήσω με τον εαυτό μου μετά.

    Υ.Γ. Εύγε για την αντιπάθεια σου στο τσιγάρο, εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ξέχασα το άλλο. Βρε καλέ μου συντοπίτη, σιχαίνεσαι του κερατά (ααα κι εγώ το ίδιο, άστα, δράμα!) και τρως τα νύχια σου; Βλέπεις το οξύμωρο, δεν το βλέπεις;;;;

      Διαγραφή
    2. Το βλέπω το οξύμωρο αμ δεν το βλέπω νομίζεις, γιατί είμαι λες πυροβολημένο από μικρός!

      Διαγραφή
    3. Επίσης σχετικά με τον προσανατολισμό, ένα πράγμα θα σου πω:

      Μια φορά θέλαμε να πάμε από τον Άγιο Φραγκίσκο στην εφορία, και εγώ νόμιζα ότι η εφορία ήταν στο Μαντράκι αφού έχει θάλασσα, και τελικά μας πήγα με τα πόδια μέχρι σχεδόν την Ανάληψη, μπα σε καλό μου.

      Μόνο Ροδίτης θα μπορέσει να καταλάβει το μέγεθος της μαλακίας.

      Διαγραφή
  11. Το 5ο και το 7ο ισχύουν και για μένα. Το 7ο το έχω σχεδόν ξεπεράσει. Καλά για το 5ο, έχω να σου πω ιστορίες. Μιλώ με τον εαυτό μου , και στο μπάνιο, και στο αυτοκίνητο... Θυμάμαι, μια μέρα στο γυμνάσιο, ανέβαινα τις σκάλες και μου μιλούσα, και είχε και 2 κορούδες που εκατεβαίναν και με έβλεπαν περίεργα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πιστεύω ότι μας προσδίδει αίγλη γιατί είμαστε απλά τόσο ενδιαφέροντα άτομα, που μέχρι κι εμείς θέλουμε να μας μιλάμε!

      Διαγραφή
  12. ρία; ποια ρία; εμένα τη ρία;

    βρε κόψε το φαγητό με τα νύχια, σε χαζεύουν. εγώ σου έδωσα το βραβείο γιατί το έλαβα ήδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω μάνα μου, αλλά αφού ήθελα να στο δώκω κι'εγώ, να μην στο δώκω??

      Διαγραφή
    2. καλά αφού ήθελες να μου το δώκεις, ευχαριστω πολύ πολύ πολύ!

      Εδώ και μερικές μέρες, ο μπλόγγερ δε βάζει τις αναρτήσεις μου. Δεν ξέρω τι λάθος ρυθμίσεις έχω κάνει, όμως είμαι εδώ, σας παρακολουθώ και από αναρτήσεις, κάνω. Το θέμα είναι πως έβαλα να ελέγξουν το μπλογκ, έκαναν κάποιες αλλαγές και το πολύ μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου ελπίζω να έχω αποτελέσματα. Δεν είμαι διακοπές, απλά, ας μην πω τι κάνει ο μπλόγγερ… καλή Κυριακή και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  13. Άκου τρεις σφουγγαρίστρες,σιχασιάρης είσαι παντού,άντε μην ανοίξω το στόμα μου!!για το 4 ,τι να πω, ευτυχώς και δεν μιλάμε σε φβ και μσν,αν και δεν μπορώ να υπολογίσω τι διαφορά ώρας έχουμε.
    Για το ένα είμαι συγουρη σε συνδυασμό με το 2,δεν θα θελα με τίποτα να είμαι η καθαρίστρια σου, και λυπάμαι τη γυναίκα που θα πάρεις..
    κατά τα άλλα μια χαρά σε βρίσκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πήρες κρανίο επειδή δεν σου έδωσα βραβείο και γι'αυτό τα λες αυτά έλα παραδέξου το! Ακούς εκεί λυπάσαι τη γυναίκα που θα πάρω! Ρε θα πάρω και φιλιπινέζα μαζί!

      Διαγραφή
    2. οχι καρδιά μου δεν τα πήρα κρανίο για το βραβείο,άλλωστε εχω παιξει ,ενα δωράκι το ήθελα από σένα, και αυτό είναι η τιμημένη σφουγγαρίστρα σου, μια από τις τρεις

      Διαγραφή
    3. Πολύ ευχαρίστως, ποια θες μόνο πες μου, του μπάνιου που είναι σαν σφουγγάρι, του σαλονιού που είναι σαν κανονικιά, της κουζίνας που είναι σαν σφουγγάρι επίσης, ή της κρεβατοκάμαρας που είναι με πανάκια

      Διαγραφή
    4. Της κρεβατοκάμαρας,να μου πει αυτά που δεν λες εδώ!! χαχαχα

      Διαγραφή
    5. ποια γυναικα μάνα μου θα τον πάρει...αφού θα έχει διάβαση αυτά!!!!!!!ΧΑ!

      Διαγραφή
    6. Άμα μιλάει ελληνικά, θυμίστε μου την παραμονή του γάμου να το διαγράψω προσωρινά το μπλογκ!

      Διαγραφή
  14. Μου θυμισες τον Τζακ Νικολσον σε μια ταινια (με την Χελεν Χαντ, ητανε νομιζω και δεν θυμαμαι τιτλο) που ειχε ενα σωρο ιδιοτροπιες και φοβιες! Υποχονδριος ειναι η λεξη που ψαχνω, αλλα θα κανω πως δεν την βρηκα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι είμαι υποχόνδριος το έχουμε καλύψει σε παλαιότερη ανάρτηση, αλλά αν σας ξανα πω τίποτα να με χέσετε ρε!

      Και επίσης ελπίζω να σου θυμίζω τον Νίκολσον όταν ήταν νέος! :p

      Διαγραφή
    2. Να σε χεσουμε? Μιλας εκ του... ασφαλους χεχεχε

      Και τωρα που ωριμασε ο Τζακ ειναι γοητευτικος! Εχει κι ολα του τα δοντια! γιατι προφανως... δεν χεζεται τους οδοντιατρους :ΡΡΡΡ

      Αλλα ναι! Μου τον θυμιζεις οταν ηταν ακομα πιπινι :Ρ

      Διαγραφή
  15. Είναι σαν να μου λες ότι την γειτόνισσα που μιλούσε μόνη της και της φόρεσαν πριν ένα μήνα αυτό το άσπρο συνολάκι με τα μανίκια που δένουν στην πλάτη,κακώς της το φόρεσαν.
    Θα μου πεις την γειτόνισσα την άκουγε όλος ο μαχαλάς,αλλά και αυτή στον εαυτό της τα έλεγε στην αρχή,μετά αποφάσισε να τα...... κοινοποιήσει.
    χα,χα,χα,χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την παρεξηγήσατε τη γυναίκα και ντροπή σας που της φορέσατε ζουρλομανδύα!!! Είχα κ εγώ τη Φρόσω στην Πάτρα που μιλούσε μόνη της, τραγούδαγε το μαύρη μαύρη της Τσίλα και με έλεγε πάνε για ύπνο πούστη τεντιμπόι και τον διπλανό Κώστα η γυναίκα σου πηδιέται με εργάτες, αλλά δεν την κάναμε τίποτα τη γυναίκα!!

      Διαγραφή
  16. Χα χα. Αν εξαιρέσουμε ότι εγώ δεν τρώω τα νύχια μου (νο 7) κι ότι αντί για πρεσβυωπία έχω λίγη υπερμετρωπία (νο 6), όλα τα άλλα είναι ίδια. Λες και διάβαζα για εμένα ένα πράγμα. Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν με προσκάλεσες! Χα χα. Είμαστε και οι δυο για δέσιμο, λες να φταίει το ζώδιο ρε παιδί μου; Υδροχόοι και οι δυο.. Δεν εξηγείται αλλιώς!

    ΥΓ By the way, σιχαίνομαι το τσιγάρο σε σημείο που έχω κολλήσει παντού αυτοκολλητάκια στο σπίτι ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ (μαζί με την φωτογραφία του αξιολάτρευτου μικρού μας φίλου). (Αυτό το έκλεψα από μια αντίστοιχη κίνηση πίσω στην Ελλάδα όπου τα αυτοκόλλητα έγραφαν "Όποιος παρκάρει όπου γουστάρει είναι γάιδαρος") Μια απεγνωσμένη προσπάθεια μήπως σταματήσουν επιτέλους οι γονείς μου να καπνίζουν. Αλλά ακόμη κι εδώ, με 20 ευρώ περίπου το πακέτο, καπνίζουν σαν φουγάρα όλη μέρα. Μάταια τους πήρα κουμπαρά στο σαλόνι που γράφει: ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. (Για εμένα λέω ντε, με τόσα τσιγάρα που κάνουν και τόσα λεφτά που ξοδεύουν, τρεις φορές τον χρόνο θα μπορούσα να πηγαίνω στην πατρίδα, το ξενιτεμένο!)

    ΥΓ2 Άσε που τόσες ώρες που τους έχω πεταμένους στον κήπο τον χειμώνα για κάπνισμα όλο άρρωστα μου είναι.. αλλά τι να κάνω; Το έχω απαγορέψει το κάπνισμα μέσα στο σπίτι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα τώρα που φταίει το ζώδιο, απλά έχουμε τα ίδια ξεβιδώματα στο κεφάλι :pp

      Τελικά σε βοήθησαν τα γαιδούρια??

      Διαγραφή
    2. Χα χα. Λες να έχουμε τα ίδια ξεβιδώματα στο κεφάλι; Δηλαδή τώρα δεν μπορώ να επικαλούμαι το ζώδιο μου για να γλιτώνω από την μίρλα των υπολοίπων κάθε φορά που κάνω κάτι από τα παραπάνω (βλέπε 1 έως 7);;

      Τι να βοηθήσουν τα γαϊδούρια, παιδί μου; Στο τέλος με βλέπω να κάνω καταναγκαστικά έργα μες στο καταχείμωνο να μαζεύω αποτσίγαρα από την αυλή μας; Καμιά ιδέα για το πώς να τους ξεφορτωθώ; :Ρ

      ΥΓ Μου έριξαν το ιστολόγιο και μετακόμισα αλλού..

      Διαγραφή
  17. Μια χαρά άνθρωπος είσαι.
    Κανένας δεν πέθανε με όσα περιγράφεις ως μείον σου.
    Επίσης κανέναν δεν σκότωσαν οι συνήθειές σου.
    Κι έπειτα σ' όποιον αρέσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να ρε τεμπέλη το μπλογκ που σου κανε τη πρόσκληση!!
    http://sparklingbluesky.blogspot.gr/

    Απαιτώ την ανάρτηση!!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν ή κάνεις την ανάρτηση τώρα ή κατεβαίνω σε γενική απεργεία και εγώ και τα συντρόφια μου τα σπάμε όλα στη μπλογκοσφαιρα!!:Ρ

      Διαγραφή
  19. Χαχαχαχαχαχα όολεεε Ρασκόλνικωφ, όοολεε!

    Υ.Γ. Ειρήνη υμίν :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άκριβώς έτσι!!Θα μαι ο ταύρος και ο ταυρομάχος συγχρόνως!!:Ρ

    ΥΓ:Το συνδικάτο μου είναι έτοιμο για προκύρηξη απεργίας!!!Υπάρχει αλλυλεγγύη μεταξύ των μελών του συνδικάτου μας!!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε περιμένει βραβειάκι!! Τρέχα! :)

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υστερα απο αρκετη απουσια καλοκαιριου περνώ απο τους φιλους να μαθω νεα τους και να ευχηθω για το νεο μηνα.Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι όμορφος , γεμάτος με τύχη και πολλά χαμόγελα γιατί χρειαζόμαστε κάθε σταγόνα θετικής ενέργειας!Καλό μας μήνα λοιπόν -καλη εβδομαδα με υγεια πανω απ όλα και καλο φθινοπωρο!
    Mια χαρα σε βρισκω φιλε.Ειμαι και γω στους αντικαπνιστες:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή