Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μπροστά: Πίσω:

Άντε πάμε πάλι να το παίξουμε, αφού με καλέσανε και δεν μπορώ να τους πω όχι.

Από τη μία η Sparkling Blue, με κάλεσε να της πω 4 πράγματα που θα άλλαζα στο παρελθόν μου και 4 που θέλω να έχω/είμαι σε 10 χρόνια.

Από την άλλη η Μαρούλω με κάλεσε να της πω 10 πράγματα για την πάρτη μου.

Πριν προχωρήσω πάρτε ωραίο τραγουδάκι που μου'ρχεται όποτε βλέπω το Μαρούλι:


Μάρουλίτα πως αντέχεις.
Αχ.
Κάθε τόσο να με βρέχεις.
Ωχ.
Θες να πάθω πνευμονία.
Να με χάσει η Φρουτοποίιιιιι ιιιιιι α.

Πολύ φοβάμαι όμως ότι θα σας απογοητεύσω ολίγον γιατί δεν σκοπεύω να ακολουθήσω τους κανόνες κατα γράμμα. Πρώτον γιατί βαργιέμαι και ο καφές μου τελειώνει, δεύτερον γιατί μόλις ήδη απάντησα 7 πράγματα για την πάρτη μου και τρίτον γιατί δεν μου αρέσει ένα από τα κόνσεπτ.

Δηλαδή δεν μπορώ να διαλέξω 4 πράγματα που θα άλλαζα στο παρελθόν μου. Αν αρχίσω να σκέφτομαι έτσι θα καταντήσω με 4000 πράγματα αντί για 4, και από τις 4000 θα πάω στα αντικαταθλιπτικά χάπια και δεν το θέλουμε αυτό, έτσι?

Πιστεύω πως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι. Ό,τι έγινε έγινε και όσο και να χτυπάς τον κώλο σου κάτω, δεν ξεγίνεται. Τα ξέρουμε αυτά! Αλλά άντε να τα ξεπεράσεις, όταν ξέρεις ότι τώρα, τώρα που σου γράφω, τώρα τώρα τώρα, αν είχα δεχτεί τη θέση στην Αγγλία θα είχα μόλις αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Αλλά δεν πειράζει μωρε! Τι είναι δύο χρονάκια παραπάνω! Τι είναι 200 εξετάσεις παραπάνω! Τι είναι 4 άσπρες τρίχες παραπάνω!

Άσε που αν δεν είχα έρθει εδώ δεν θα είχα γνωρίσει τους λατρεμένους μου Κινέζους και δεν θα είχα εκτιμήσει τη θεωρία του Δαρβίνου σε όλο της το μεγαλείο, πώς δηλαδή εξελιχθήκαμε από ΖΩΑ σε ανθρωποειδή ΖΩΑ και μετά σε ας τα λέμε ανθρώπους.

Ούτε το μέλλον μου θέλω να σκέφτομαι, πέρα από μερικούς μήνες μπροστά για πρακτικούς καθαρά λόγους. Τι σημασία έχει πώς με φαντάζομαι σε δέκα χρόνια? Σάμπως στο χέρι μου είναι το πως θα καταλήξω? Κι αν τα έχω τινάξει μέχρι τότε? Τσάμπα τα όνειρα.

*Διακοπή και συνέχεια αύριο*

Που λες, βρήκα κάτι που θα άλλαζα στο άμεσο παρελθόν. Δύο πράγματα! Πρώτον δεν θα πήγαινα το πρωί για τρέξιμο μέσα στο πουτσόκρυο (7 βαθμούς) και δεύτερον, πριν πάω για τρέξιμο και επιστρέψω σαν ιδρωμένος ιπποπόταμος θα είχα τσεκάρει αν έχει ζεστό νερό γιατί τελικά δεν είχε! Χάλασε ο θερμοσίφωνας λέει. Δύο ήταν οι επιλογές μου: α) να έρθω στο εργαστήριο ζέχνοντας και να μου βγει τ'όνομα (αν και στην Κινέζα στάνταρ θα άρεσε η μασχαλίλα μου)(με ποθεί είμαι βέβαιος πια) και β) να βράσω νερό και να κάνω μπάνιο αλα κάμπινγκ όπου κάθε μήνα που πάω μπανιαριζόμαστε με τους κουβάδες. Έκανα το δεύτερο! Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα μου.

Επιμένω πάντως ότι δεν πρέπει να πολυασχολούμαστε ούτε με τι θα γινόταν παλιά ούτε τι ίσως γίνει αύριο. Θα λένε οι πολιτικοί και ίσως οι γιατροί· εγώ δεν είμαι τίποτα από τα δύο.

Κοντοζυγώνουν που λες τα τρίτα συναπτά γενέθλια του Αμερικλάνου. Έχω ήδη διαλέξει νικητή για τα στιχάκια με τους μαλάκες, όχι ότι έπεσε κοσμοσυρροή στις συμμετοχές πανάθεμά σας, αλλά εντάξει. Τι άλλο να κάνω όμως? Δεν μπορώ να τα αφήσω να περάσουν έτσι. Θέλω να κάνω κάτι μπλογκίστικο αλλά δεν έχω χρόνο γαμώτι μου.

Όπως είπα και σε ένα άλλο φόρουμ, πλέον από χόμπι έχω να πλένω πατώματα, πιάτα, ρούχα, να μαγειρεύω και να καθαρίζω το μπάνιο με την ειδική σφουγγαρίστρα βεβαίως βεβαίως. Αφού δεν έχω χρόνο για κανονικό χόμπι, βαφτίζω τις δουλειές του σπιτιού σαν χόμπι.

Τι θυμήθηκα τώρα που είπα χόμπι. Επέστρεψε προσωρινώς ο αγαπημένος Κινέζος της καθηγήτριας και μας έλεγε τάχαμ συνεσταλμένα ότι ξεκίνησε χόμπι να κάνει ποδηλασία με γκρουπ *όπως κάνει η καθηγήτρια*, και τρώει λίγο κρέας *όπως κάνει η καθηγήτρια*, και ξεκίνησε να διαβάζει αστυνομικά βιβλία *όπως κάνει η καθηγήτρια*, και το ότι δεν τον θέλουν στη δουλειά που του βρήκε *η καθηγήτρια* και τη θέλει να του βρει άλλη δεν το λέμε, όχι προς Θεου. Μας το παίζει μυξοπαρθένα κι εγώ παραδίπλα να βράζω και να ξεσπάω στη μπριζόλα που έτρωγα.

Μπροστά:

Πίσω:

ΥΓ: Ξέχασα να σας πω ότι με κάλεσε και ο Ρασκόλνικος σε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν φταίω εγώ που το ξέχασα για τους εξής λόγους:
1) Δεν φταίω ποτέ και για τίποτα
2) Ούτως η άλλως μούφα η ανάρτηση δεν το έπαιξα τελικά
3) Μα έχει άλλο όνομα προφίλ (Ρασκόλνικωφ), άλλο όνομα ιστολογίο (Κάτι με κονίαση), άλλο ου ρου λου ιστολογίου (παρέμβασις). Ε δεν σου φτααίω εγώ μανίτσα μου άμα τα μπερδεύω και σε ξεχνάω στο τέλος! Επίτηδες για να μας μπερδεύεις όσους την έχουμε μικρή. Τη μνήμη.

46 σχόλια:

  1. Ασε να κανει καποιος αλλος πρωτο σχολιο, γιατι δεν επιασα επακριβως τα λεπτα νοηματα των φωτογραφιων :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να που μας έγινε ο Αμερικλάνος και κοινωνικός δαρβινιστή!!:Ρ
    Να σε ερωτήσω κάτι;;Καμιά συγγένεια με τον Αδόλφο έχεις;;Ε αυτό για τα ζώα και τους ανθρώπους με οδηγεί σε τοιαύτο το συμπεράσμα!!:Ρ

    Όσο για αυτόν τον Κινέζο έχω να σου πω ότι είσαι τυχερός γιατί σου προσφέρει την ευκαιρία να κοροιδεύεις ένα χαμένο κορμί χωρίς καμιά επίπτωση μιας και,όπως κάνει η καθηγήτρια,απλά θα σκύψει στον ανώτερο!:Ρ

    Όσο για τα χόμπι σου έχω να πω ότι είναι άθλια!!Αν θες χόμπι τέτοιου τύπου άρχισε και το πλέξιμο και πλέξε μου κανα πουλόβερ τώρα που έρχεται και ο χειμώνας!Θα σε στείλω εγκαίρως τις διαστάσεις μου!!:Ρ

    Και τέλος,χωρίς να σχολιάσω την Κινέζα με την οποία πήγες και τα έφτιαξες και μας το κρύβεις από ντροπή,έχω να δηλώσω πως και εγώ σε προσκάλεσα στο παιχνιδι και δεν είδα πουθενά το όνομα μου γραμμένο!!Ντροπή σου!!Το απαιτώ!!!

    Κινεζικούς χαιρετισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο συγχίστηκα με την απουσία του ονόματος μου από τους τίτλους που δε πρόσεξα τις φωτο!Τελικά ο Κινέζος ακολουθεί την καθηγήτρια του κάτα γράμμα σε όοοολα!!:Ρ
      Πάντως εσύ ή με Κινέζο ή με Κινέζα τα μπλέξεις,δε φεύγεις από την κίτρινη φυλή!!χαχαχαχαχα!!

      Διαγραφή
    2. Σόρρυ μάναμ που σε ξέχασα, πάω να σε χώσω στα υστερόγραφα αμέσως!

      Διαγραφή
    3. Έτσι μπράβο,να μην ξεχιόμαστε!!Εμείς οι τριτοδεσμίτες έχουμε ισχυρή μνήμη,ελέφαντα!!

      Διαγραφή
    4. Σου χω νέα!!Από δώ και πέρα απεφάσισα να φταις και εσύ,οπότε άσε τα σάπια!:Ρ
      Δε με νοιάζει τι έκανες,εγώ το όνομα μου το κάδρο το θέλω!:Ρ
      Και επιπλέον έχουμε και μια ιστορία αγαπητέ μου που βασίζεται σε αλλεπάλληλα στρώματα αλλαγών!!Για περισσότερες εξηγήσεις στη Κούλα,σιγά μη κουράζομαι και μου χαλάσω την τεμπελιά!!:Ρ
      Αα για τη μνήμη έλεγες!!Λέω και εγώ τέτοιους είδους δημόσιες αποκαλύψεις γίνονται πια;;:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
    5. Τι ιστορία? Ξέρασέ τα όλα. Εννοείται ότι θα δεχτώ να σκεφτώ να δεχτώ μόνο πρωταγωνιστικό με ποσοστό από τα κέρδη.

      Διαγραφή
    6. Κοίτα η κουτσομπόλα της μπλογκογειτονιάς!!:Ρ:Ρ

      Αλλά αν θες δράσε με τον αγαπημένο μου τρόπο,ως ιστορικός!!:Ρ
      Τουτέστιν,τεκμηρια,αρχεία,αποδείξεις κτλ!!:Ρ

      Αλλα μου δωσες ιδέα,καμμένη βέβαια,αλλά ιδέα!!
      Μαζί με τη βιογραφία μου θα αναρτήσω και την ιστορία του ιστολογίου!!!:Ρ

      Μερσί!!:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
    7. Α και το μερίδιο ξέχασε το!!Πρέπει να αρχίσω να φτιάχνω κομπόδεμα από λίρες για να την βγάλω με τις δραχμές!!Εσύ έχεις δολλάρια δεν έχεις ανάγκη!!;)

      Διαγραφή
    8. Μπορώ βέβαια να κάνω τα στραβά μάτια και να σου δώσω ποσοστό αν με παντρέψεις με τη κόρη σου την Couλeen Amerikλanidou και φροντίσεις να μαθευτεί παντού!!:Ρ:Ρ
      Δέχεσαι;;
      Αντί να μου δώσεις προίκα,σε δίνω!:Ρ

      Διαγραφή
    9. Σιγά μη δώσω το παιδί μου σε Ρώσο να μου την κάνει κομουνίστρια!

      Διαγραφή
    10. Σιγά μη την κάνω κομμουνίστρια ρεεεεεε!!Και εξάλλου είτε συμφωνείς είτε όχι εγώ με τη κόρη σου είμαστε ερωτευμένοι,η μαμά Κούλα το ξέρει και το εγκρίνει και εσύ αν διαφωνείς στα γουρούνια σου!!!Αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να έχει ο πεθερός!!:Ρ

      Διαγραφή
  3. Είσαι παιδί για σπίτι με τόσες δουλειές που κάνεις. Τυχερή η τσούπρα που θα σε πάρει.
    Απλά πρόσεχε μην είναι από μπροστά παρθένα και από πίσω τρένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά θα προσέξω να μην είναι Κινέζα κατα τ'αλλα καλη ψυχή να'χει εξωτερικευμένη κατα προτιμήση και κατα τόπους.

      Διαγραφή
  4. τσ τσ τσ...

    τι τραβας εκεί στην ξενιτειά μικρέ μας φαρμακοτριφτάκο!!!

    καλά, οι τελευταίες φωτογραφίες, θεϊκές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε? Αλλά μη νομίζεις και στα πάτρια εδάφη παρόμοια τραβάω, είναι παιδί μου να'χεις το προσόν πως να το κάνουμε τώρα.

      Διαγραφή
  5. Ρεεεεεεεεεεεε τα εφτιαξες με τη Κινεζα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πφφφφφ, πόσες φορές πρέπει να το πω πια: προτιμώ να το βάλω στο ξύδι και να το κάνω τουρσί παρά να το βάλω σε Κινέζα.

      Διαγραφή
  6. Χεχε, Αμερικλανε, ο Κινεζος που λες μου θυμισε μια εκφραση που εμαθα προσφατα, το brown nosing, το εχεις υποψη; Μιλαμε ειναι το τελειο παραδειγμα! Πλακα θα'χει κιολας να τον φωναζεις brown-noser και να ψαχνεται να βρει τι σημαινει :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "brown noser:
      when someone sucks up so badly to another person, that they are literally up their ass 24/7, which gives them the brown nose"

      Ναι! Ναι! Σα να τονε βλέπω σε φωτογραφία τον κερατά!

      Διαγραφή
  7. χαχαχαχαχαχα. μπερδευτηκα με ολα αυτα αλλα μου αρεσαν κιολας. νομιζω πως πρεπει να ξαναδιαβασω αυτη την αναρτηση. αν και πιστευω πως για ολα φταιει ο καφες σου που τελειωνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι το να βγάζω νόημα δεν είναι πάνω πάνω στις προτεραιότητές μου σαν μπλόγκερ. Ούτε και σαν άνθρωπος εν γένει...

      Διαγραφή
  8. Πως τα κατάφερες και ξεγλίστρησες, ε;
    Εμένα πάντως μου αρκεί που προσπάθησες και μου άρεσε που πήγες να επαναστατήσεις κιόλας απέναντι στο... κόνσεπτ! Άτιμεεεεεε!!
    Είναι το αίμα των Δωδεκανήσιων, δεν εξηγείται αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέες οι φωτογραφίες, πονηρέ...

      Υ.Γ. Μην τολμήσεις να ξανααμφισβητήσεις τις προτάσεις μου για .... "παιχνίδια". Χα! :P

      Διαγραφή
    2. Δεν σε αμφισβητώ μανίτσα! Αφού είδες με έμμεσο τρόπο ψιλο χοντρο απάντησα!

      Διαγραφή
    3. "με έμμεσο τρόπο ψιλο χοντρο". Χαχαχαχαχχα! "ολίγον έγκυος" και "γουλί με μαλλί", αντίστοιχες εκφράσεις! ;) Έχεις πολλή πλάκα πάντως!

      Διαγραφή
    4. Να'σαι καλα! Κάτι πρέπει να έχομε κι εμείς επιτέλους!

      Διαγραφή
    5. Μα έχεις τη δωδεκανησιακή γοητεία (καλό;)

      Διαγραφή
  9. Εεε βασικά έχεις δίκιο.Ότι έγινε...έγινε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο τις συνέπειες μπορούμε να αλλάξουμε. Αν πχ χεστείς δεν μπορείς να ξεχεστείς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα αλλάξεις σώβρακο...

      Διαγραφή
  10. Γύρισα στη φωλιτσα μου!Με θυμάσαι ρε ή με ξέχασες;Αυτή ήταν η αγάπη σου λοιπόν!Κι είχα κάνει τόσα όνειρα για μας τους δυο!Πού πήγαν οι υποσχέσεις σου;Τράβηξες καζανάκι και βούλιαξαν στους υπονόμους της μοναξιάς! (τί είπα πάλι το άτομο!!!!-έλα σου έλειψα ε;ε;ε;)

    Σμουουουουουουοουουουουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καλώς την! βρε καλώς την! Που χάθηκες? Άμα πάω να διαβάσω τη νέα σου ανάρτηση, θα λάβω τις πληροφορίες που θέλω ή θα ακούσω πάλι 200 διασκευές τραγουδιών που δεν ξέρω?? :p

      Διαγραφή
  11. Όχι που θα έπαιζες τα παιχνίδια, μανίτσα'μ. Μια ζωή.. ανορθόδοξος ήσουν. Συνέχισε έτσι.. :Ρ Σε καταλαβαίνω. Σε έχει βαρέσει η ξενιτιά κατακούτελα, είναι και τα μεγάλα ποσοστά Κινέζων στο εργαστήριο. Πολλές φορές θα εύχεσαι να ήταν αυτοί τα πειραματόζωα και οι γουρούνες οι συνάδελφοί σου. Χα χα

    Φιλιά από Μελβούρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής, και να μην είμαι τελείως άδικος με τους Κινέζους, νομίζω ότι τους προτιμώ για συναδέλφους λίιιιιιιγο περισσότερο από τις γουρούνες. Μόνο και μόνο επειδή δεν με έχουν χέσει μέχρι στιγμής...

      Διαγραφή
  12. Τα λες πολυ ωραια! Αχ φρουτοπια σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Το ηξερα οτι σου θυμιζω πολλα :Ρ

    Οσο για την κινεζα στα εχω ξαναπει! Αααα και για τον Ρασκολνικωφ εχεις δικιο! Αλλο ονομα απο εδω αλλο ονομα απο εκει και εγω μπερδευομαι!!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παπαπαπαπαπααα τι είναι αυτόοο καλεεε!!Τι να κάμουμε είμεθα μυστηρια τρένα!!!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακόμα γελάω με τις εικόνες,μπα σε καλό σου!

    Κοίτα τι γίνεται όσο εγώ συντάσσω άγνωστα κείμενα στ' Αρχαία!Της κολάσεως!Πάντως,αν ισχύει αυτό με την μασχαλίλα που θ' αρέσει στην Κινέζα,είναι βίτσιο.Να της πεις να το κοιτάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμάν Μανίτσα μου όταν κάνεις ανάρτηση εσύ βγάζεις όλα σου τ'αποθυμένα!

    Θα μου πεις τ'αυγά τι ρόλο παίζουν δίπλα??
    Για τις φωτό ενημερώθηκα:))

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή