Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Σπάστα όλα

Ο Κώστας, κατα μπλογκόκοσμον Νάσια, το κατέχει το θέμα της εξάτμισης μέντα:
ξενιτεμένε φίλε,όταν λες κλάνω μέντες,σημαίνει ότι ο αέρας που διαχέεται στην ατμόσφαιρα από την εξάτμιση,είναι δροσερός,υγιής και έχει το άρωμα μέντας...
Κώστα, τσάκω μια ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ με άρωμα μέντας και μην ανησυχείς για την προέλευση της μυρουδιάς, σήμερα δεν φοβάμαι και οι μέντες είναι όντως μέντες. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είπες και όπως βλέπεις το έκαμα προσωρινά περιγραφή στο ιστολόγιο.

Τι ήθελα και το μελέταγα ρε συ Κώστα το νοσοκομείο και το ακριβό βρακί? Όχι πες μου τι ήθελα και το μελέταγα ο γρουσούζης!

Ήρθαν εχτές δυο άσχετοι από μια εταιρεία, να μου επιδείξουν ένα μηχάνημα υπερήχων πάνω στις γουρούνες. Τι τους θέλω τους υπερήχους μη με ρωτάς γιατί κι εγώ δεν ξέρω γιατί πάω και μπλέκω με ό,τι ζαβό και λοξό κυκλοφοράει στο εμπόριο. Σκέφτομαι, ποια από τις δύο γουρούνες να πιάσω για το τεστ.

Περένθεση. Τις γουρούνες φέτος τις λένε Κίλι και Φίλι, εκ των δύο νάνων από το Χόμπιτ. Κλείνει η παρένθεση.

Τις τρώω που τις τρώω, ας προσποιούμαι τουλάχιστον ότι τις τρώω από μια σταλιά μοβόρους πολεμιστές κι όχι από μια σταλιά γουρούνες
Λέω, η Φίλι τσιρίζει και κλωτσάει, η Κίλι μόνο κλωτσάει άρα θα πιάσω την Κίλι τουλάχιστον να μην κουφαθώ κι'όλας. Την πιάνω την καριολίτσα, αρχίζει κλασικά τις κλωτσές, δέκα λεπτάκια μας πήρε όλα κι'όλα να της κάνουμε υπέρηχο, αλλά έλα που μόλις έπεσε το κρύο τζελάκι πάνω της, αφηνίασε? Άρχισε ΚΑΙ να τσιρίζει, και να βγάζει αφρούς τους οποίους σκούπιζε πάνω μου, και να χέζει (κι'αυτό πάνω μου, δεν τίθεται), και να κωλοχτυπιέται λες και της κάνανε εξέταση προστάτη που δεν έχει κιόλας.

Κι'εγώ έτσι τις καλημερίζω
Να μη στα πολυλογώ, πέρασα πολύ ωραία εχτές, και τις έφαγα καλά - δεν έχω παράπονο. Σήμερα που ξύπνησα είχα έναν πόνο ΝΑ πάνω στην σπλήνα, χωρίς μελανιά, και λέω κοίτα να δεις η αντίχριστη που μου έσπασε το πλευρό. Αποφάσισα ότι πρέπει να πάω για ακτίνες, και ξέρεις ε! Το ακριβό σώβρακο ήταν στα άπλυτα! Πήγα με το δεύτερο!

Όχι ότι είχε καμία σημασία βέβαια, γιατί η νοσοκόμα ήταν μια νεοτάτη δεσποινίδα ούτε καν 60 λέμε, να χαίρεσαι να σε παλαμουτιάζει και να σε ρωτάει "εδώ πονάς? εδώ? εδώ πονάς? πουθενά δεν πονάς ρε μαλάκα? εδώ πονάς?".

Τελικά δεν το'σπασα, λίγο την σπλήνα μου χτύπησε λέει, αλλά νταξ, δουλεύει. Ο γιατρός άρχισε να μου εξηγεί τις δράσεις και τις περενέργειες των αναλγητικών, να του λέω τα ξέρω μάνα μου φαρμακοποιός είμαι κι ας μη μου φαίνεται, όχι κάτσε να στα πω να μου λέει το λέει ο νόμος, μα μας τα'πανε μας τα'πανε σε λέω άσε με να πάω στη δουλειά μου που μ'εχετε εδωνα μέσα δυο ώρες λες και είμαι ετοιμοθάνατος, έλα και με έχει κόψει η λόρδα λέμε. Τελικά έκατσα και μου τα'πε.

Με περιποιήθηκαν όμως δε λέω, γιατί έβαλα επίτηδες φούτερ με το σήμα του Πανεπιστημίου απάνω. Έτσι είναι οι αμερικάνοι, τα εκτιμάνε κάτι τέτοια. Κι εσύ όταν έρθεις κατα δω να πάρεις να βάλεις αντίστοιχα αν χρειαστεί να πας σε καμια υπηρεσία. Ξέρεις τι γραφειοκρατία έχω γλιτώσει χάρη στη μπλούζα από τον πόλεμο των άστρων? Άκου που σου λέω.


Σήμερα μου έδωσα ρεπό από τις γουρούνες, τις έχω σιχαθεί πια. Το μόνο καλό είναι ότι σταμάτησα να τους ράβω συνολάκια, αυτές θα παραμείνουν τσίτσιδες και θα πεθάνουν νέες όπως ακριβώς τους αξίζει.

ΥΓ: Κάναμε και στους αρουραίους υπέρηχο, αλλά αυτά τα κακόμοιρα ούτε κλωτσάνε ούτε δαγκάνε μόνο χέζουνε και ενίοτε κατουράνε.

56 σχόλια:

  1. Τι τραβάς και εσύ??? Πήγες στην αμερική να προκόψεις και να γλιτώσεις από την ψωροκώσταινα και σε κατουράνε γουρούνια???

    Κακούργα μετανάστευση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω, δεν μου'χε περάσει από το μυαλό ότι είναι κίνκι... Τώρα άμα εσένα σε ανάβουν οι γουρούνες που τσιρίζουν κλωτσάνε αφρίζουν και χέζουν, όλα ταυτόχρονα, πάσο :p

      Διαγραφή
  3. Έκτακτη η μέρα σου,σαν περιστατικό,χαχαχα
    Καλημέρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν δαγκανε βρε δαγκώνουν!! ξέχασες τα Ελληνικά με τα Κινεζακια που έμπλεξες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς στο χωριό μου τ λέμε γιακάνε άμα θες να ξέρεις, σας έδωσα τη λάιτ έκδοση!

      Διαγραφή
  5. Εσύ της κάνεις κωλοδάχτυλο κι η γουρούνα κοιτάει χαμηλά...Την έσκισες τη γάτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι αυτή δεν είναι η δικιά μου γουρούνα! Οι δικιές μου μάλλον θα μου το κόψουν... Το δάχτυλο...

      Διαγραφή
  6. Στη θέση σου θα ξεχνούσα ότι οι γουρούνες δεν είναι δικές σου και θα τις έστελνα για μπριζολάκια και μπέικον!
    Οι γουρούνες μόνο για αυτό αξίζουν εξάλλου!
    Μα να χτυπήσουν τον Αμερικλάνο πριν το γαμπρό του δηλαδής;Μπριζόλες τώρααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπριζόλες,μπείκον και μια μερίδα γύρο στο 5!:Ρ

      Διαγραφή
    2. Τζατζίκι ρε,όχι ταραμοσαλάτα!

      Διαγραφή
    3. Έλα ρε μη μου το χαλάς, η ταραμοσαλάτα είναι πιο ωραία!

      Διαγραφή
    4. Τζατζίκι και τυροκαυτερη!Α και γαλοτύρι!Το χα δοκιμάσει στο Πλαταμώνα στα Τέμπη μετά!Θεσπέσιο!Ααααααααχ τι κάθομαι και θυμάμαι!Επίσης στο Καρπενήσι είχα φάει μια τυροκαυτερη,άλλο να στο λέω και άλλο να κλαις από το κάψιμο!
      Για αυτό σου λέω όχι ταραμοσαλάτα!

      Διαγραφή
  7. Είναι αυτό που όταν μελετάς κάτι και το επόμενο λεπτό το αναιρείς με γελάκι οτι πάλι μλκίες σκέφτεσαι.. ε αυτό ακριβώς θα γίνει!! Όπως η κατάρα της Ελληνίδας μάνας.. έξω να σκάει ο τζίτζικας και εκείνη να φωνάζει να πάρεις ομπρέλα γιατί θα βρέξει. Απο το πουθενά σκάει μια μπόρα και πλευριτώνεσαι και απο πάνω!! Ελπίζω μετά απο αυτό να μην σου σκάσει και ο δολοφόνος την ώρα που θα μπανιαρίζεσαι! Και αν συμβεί μην μου πείς οτι εγώ σε γκαντέμιασα..όλα και όλα! Περαστικά σου και όσο για τις γουρούνες, τί περίμενες απο γυναίκες?Δεν είναι όλες εύκολες!! Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι πλέον όλα τα περιμένω δεν με εκπλήσσει τίποτα με αυτό το συγκεκριμένο είδος γυναίκας αχαχαχα

      Διαγραφή
  8. Καλά, health and safety measures και μαθήματα του στυλ How to perform ultrasound checks on female piglets δεν έχουν εκεί πέρα ;;; Δεν μπορείς να τους μηνύσεις για έλλειψη παροχής προστατευτικού εξοπλισμού και έλλειψη πρωτόκολλου διαχείρισης γουρουνιτσών και να τους πάρεις τα σώβρακα ;;; Έπρεπε να ήσουν στην Αγγλία. Έτσι και σου συνέβαινε αυτό εδώ, θα στην πληρώνανε χρυσάφι την σπλήνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με την Αγγελική. Κι εδώ στην καγκουρω-χώρα να ήσουν θα είχες εξασφαλίσει την μελλοντική αμερικλανο-οικογένειά σου μέχρι τα βαθιά γεράματα με ένα τέτοιο περιστατικό.

      Η (δίδυμη) αδερφή μου θα σε βοηθούσε στα περί victimology, και πως έπεσες θύμα και των γουρουνιών κι εκείνων των πλανόδιων πωλητών που πήγαν να στο πουλήσουν το μηχάνημα ενώ ήξεραν τα προηγούμενα που είχαν οι γουρούνες μαζί σου και θα τα κονομάγαμε χοντρά... εγώ θα σε βοηθούσα στην αποθεραπεία δοκιμάζοντας κάθε είδους εναλλακτική θεραπεία που μπορείς να φανταστείς. Από το να παίζουμε βελάκια με τις φωτογραφίες από τις μούρες των Κίλι και Φίλι στο background, έως βουντού σε ομοιώματα γουρουνιών.

      Διαγραφή
    2. Κοιτάτε συν-ξενιτεμένες, κι εδώ ισχύουν αυτά (αν και μάλλον όχι στο βαθμό που απ΄ότι βλέπω ισχύουν στα μέρη σας), αλλά στην περίπτωσή μου ισχύει και κάτι άλλο! Θες διδακτορικό? Βούλωνε! Αυτό!

      Αγριμιώ, έχω κουκλάκι γουρούνας από την εταιρεία που μας τις πουλάει, κάνει για βουντου?? Να στο στείλω άμα είναι!

      Διαγραφή
    3. Έπρεπε να το έκανες εδώ το διδακτορικό, μάνα μου, πέρα από την περιποίηση που θα είχες από εμένα, δεν θα αντιμετώπιζες τέτοια προβλήματα...

      Το κουκλάκι γουρούνας να μου το ταχυδρομήσεις τάχιστα!! Έχω μάθει κάτι μαγγανείες από τους ιθαγενείς εδώ, άλλο πράμα!! Θα στις φτιάξω γω τις γουρούνες σου!! :Ρ

      Διαγραφή
    4. Πλάκα πλάκα είχα λάβει ανεπίσημη πρόσκληση από τη Μελβούρνη! Αλλά λέω, εκεί στην Αυστραλία είναι ζούγκλα θα με φαν τα φίδια. Που να'ξερα

      Διαγραφή
  9. Κίλερ η Κίλι, ε;
    Κι αυτό το χ***** βρε παιδί μου, πόσο πρόχειρο το έχουν; Ή τα κρατάνε και τα σερβίρουν ειδικά σε σένα;
    Προτείνω, ως προειδοποίηση, να τρως προκλητικά μπροστά τους φρεσκοψημένο μπέικον. Χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το'χουν πρόχειρο, τι να λέμε τώρα. Αν και η συγκεκριμένη, η Κίλι, είναι η μόνη γουρούνα από τις μέχρι τώρα 7 που τα κάνει ενώ την κρατάω. Οι υπόλοιπες μόνο στη γωνιά τους...

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, έχει τακτική το γουρούνι... Βρε παίξε εκεί μπροστά του με νοστιμότατο μπέικον, να σου πω εγώ τι θα τις κάνει τις τακτικές!

      Διαγραφή
    3. Δεν τις ξέρεις καλά με φαίνεται! Αυτές είναι ικανές να φάνε και την ουρά τους!

      Διαγραφή
  10. το ειδα κι αυτο!!!!!!!!!!!!!ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ στον Κωστα!!!!αυτό θα μου το πληρώσεις Αμερικλάνε!...σημερα το πρωί γυρισα απο το τέρμα Θεού και στο δρόμο μου έλεγε για την ανάρτησή σου (εγω έτοιμη να ξεράσω!!)και το σχόλιό του και να μην μπορεί να μου τα πει απο τα γέλια που έκανε μόνος του!!!του έδωσα μια ανάποδη σφαλιαρίτσα ,όπως οδηγούσε,να σταματήσει τις αηδίες και αυτά τα σχόλια που κάνει απο τότε που έφυγα!!!!!!!!!!!κάτσε να δεις για πότε θα τον βάλω στον ισιο δρόμο πάλι!!!!!δεν είναι κι εδω να χαρεί την απευθυνσή του...ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να σου το πληρώσω μάνα μου, αφού το εξήγησε ωραίο το κλανωμέντες ο άνθρωπας, να μην του την ΑΠΕΥΘΥΝΩ?????

      Διαγραφή
    2. Ειιιιδεεες Νάσια;;Για να μάθεις να εκτιμάς τους πραγματικούς ανθρώπους!!Εγώ έχω συμμαχήσει με τον Κώστα και δε το κρύβω,ο Αμερικλάνος όμως;Τα κρυφά ποταμάκια να φοβάσαι!!Καημένη Νάσια!!:Ρ

      Διαγραφή
    3. Δε σε συμφέρει για αυτο το λες!Αν σε υποστήριζα θα έλεγες να συνεχίσω!ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΣΑΡΟΣ,ΟΧΙ ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ!Αμερικλανάκι!:Ρ

      Διαγραφή
  11. Α να χαθείς άξεστε! Βρε Αμερικλάνε πού είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων; Πού είναι η αγαπησιάρικη διάθεση, το μελιστάλακτο ύφος και τα ωραία λόγια; Κοίτα τη γουρούνα στα μάτια, δώσε της έναν κατακόκκινο σκούφο, και τραγούδα της τα κάλαντα. Θέλει το ζωντανό να νιώσει τη θαλπωρή! Μα επιτέλους τι αναισθησία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη με κουρδίζεις κι εσύ τώρα!! Δεν διαθέτει απ'αυτά που είπες φέτος τα μαγαζί!

      Διαγραφή
  12. Babylinο για την Κίλι παίζει τουλάχιστον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτό μου έλειπε να της αλλάζω και πάνες! Δεν πα να χεστεί! Κυριολεκτικά.

      Διαγραφή
  13. Δε σου ξαναμιλάω! Γιατι δεν εβγαλες την μια Coυλα; Περιμενα πως και πως!!!! Και μην ακουσω δικαιολογιες περι γιαγιας σου!!!!

    Αυτη θα λεγοταν με Κ οχι με C.

    Θυμωσα τωρα...πάω Χαβαη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στειλε παλι μειλλλλλλλλλλλλλ

      Διαγραφή
    2. Αφού σου είπα μάνα μου Κούλα λένε τη γιαγιά μου, μία μου έμεινε δεν μπορώ να την βγάλω Κούλα τη γουρούνα! Και μέιλ όχι δεν στέλνω πάλι ας λάμβανες το πρώτο!

      Διαγραφή
    3. Ειπαμε να τη βγαλεις Coula

      Διαγραφή
  14. Τι τραβάς κι εσύ βρε άμοιρο... Μα να τη βρεις από γουρούνα;; Στη σπλήνα;;;
    Αν κ νομίζω ότι το χέσιμο είναι γούρι!! Λεφτά θα πάρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά την έχω βρει πολλάκις και σε άλλα μέρη! Μέχρι και στη μάπα με είχε κλωτσήσει μία! Ναταλία τη λέγανε εκείνη.

      Να σου πω, αν ήταν να παίρνω λεφτά όποτε με χέζει γουρούνα, τώρα θα μου ζητούσε δανεικά η Αθηνούλα η Ωνάση μάνα μου.

      Διαγραφή
    2. Δεν σου ζητά ε?? μήπως είναι ψωροπερήφανη...
      μπλιαχ πάντως!!να έχεις φάει τόσο σκατό...και πού είσαι ακόμη...μέχρι να τελειώσεις το διδακτορικό!!! καλό κουράγιο!!

      Διαγραφή
    3. Όσον αφορά τις γουρούνες... είμαι ΝΤΑΝ στη μέση!

      Διαγραφή
  15. Καλά σε κανανε,ρε,τα γουρουνόπουλα!Ακούς εκει,υπερηχους στα ζωντανά!Δεν τα κανουμε υπερήχους τα γουρούνια χριστουγενια΄τικα,ρε,λουκάνικα τα κάνουμε!!!:)
    -Οχ,θα μου την πέσουνε τωρα οι ζωόφιλοι της παρέας,φευγω:))

    Καλά Χριστούγεννα,ωρέ ξενιτεμενο αδέρφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρήκα στο ιντερνέτι πλάκα πλάκα συνταγή για κρητικά λουκάνικα αλλά που να τα βρω τα άντερα μέσα στο ματσατσούτσετς????

      Διαγραφή
  16. καλα χριστουγεννα και να εχεις παντα δυο καλα ακριβά βρακιά, ποτε δε ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Χριστούγεννα επίσης, και μην ανησυχείς από βρακιά είμαι κομπλέ τα σβαρίφσκι τους λείπουν μόνο αχαχααχ

      Διαγραφή
    2. Ο Κώστας, κατα μπλογκόκοσμον Νάσια!!!!!!!!

      Aμερικλανε έγραψες!!!!!!!!!!τσάκω μια ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ!!!!
      μην ξεχάσεις ε! την επομενη να την απευθύνεις στον εαυτό σου!!!!ΧΑ!

      Τι θα γίνει θα πάρεις καμια δυο μέρες άδεια τώρα τα Χριστούγεννα για θα κάτσεις να σε χέζουν οι γουρούνες;
      αν είναι έτσι μάνα μου καντες λουκάνικα που λέει και ο vad να ησυχάσεις...και να φας καλά!

      Πολλές πολλές ευχές για ότι επιθυμείς!

      Διαγραφή
    3. Μπα! άδεια δεν παίζει αλλά ευχαριστώ για τις ευχές κι ανταποδίδω!

      Διαγραφή
  17. επιστήμονας σου λέει μετά ο άλλος!
    και συ κάθεσαι να τρώς γουρονόσκατα με τη χούφτα... και να σε κλωτσάνε κιόλας...

    τι να πω; περαστικά σου φαρμακοτριφτάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κορυφαίο το κόλπο με το φουτερακι απο το πανεπιστημίο - θα το κάνω κι εγώ!!
    Καλά Χριστουγέννα απο Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή