Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

5 σφραγίδες, σφραγίδες μικρές

Σημείωσις: Όποιος δεν γουστάρει να διαβάζει βρισιές και κατάρες, ας πάει να διαβάσει τα ζώδια. Επίσης οι Υδροχόοι να σημειώσουν ότι η όψη Αφροδίτης - Ποσειδώνα ευνοεί τις υπεραισιόδοξες κινήσεις, που όμως βασίζονται σε πλάνες και συναισθηματικό παρορμητισμό.

Μ'αρέσει που η ΦΟΥΛΗ τα πετάει απροειδοποίητα:
αυτό το χοντρό κουκλάκι είναι πράγματι παντού, η εσύ το γύριζες σαν την κακιά πουτάνα;
Μ'αρέσει και που είναι επίκαιρα! Αυτές τις μέρες Φούλη, κι'εγώ σαν την κακιά πουτάνα ρωτάω από υπηρεσία σε υπηρεσία για ένα κωλόχαρτο.

Και μη φανταστείς ότι θέλω τίποτα περίεργα χαρτιά, δύσκολα ή και απαιτητικά στην εκτύπωση. Όχι! Μία απλή ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ βεβαίωση σπουδών χρειάζομαι, ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ.

Ήρεμα.

Μου λέει η μάνα μου μέσα Δεκέμβρη τρέχα Αμερικλάνε ήρθε χαρτί από το στρατό πρέπει να στείλεις βεβαίωση σπουδών μέχρι 31 Δεκεμβρίου! Πάω τρέχω κόβω λάσπη και βγάζω το χαρτί μέσα σε 3 λεπτά με το ρολόι του άιφουν. Και με υπογραφή και με σφραγίδα από το Πανεπιστήμιο, και σε χαρτί έτσι παχύ παχύ ΠΟΥ ΠΑΧΥ ΝΑΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.

Αναπνοές.

Της είπαν της μάνας μου από τη στρατολογία ότι το χαρτί λέει θέλει να είναι επικυρωμένο από την Πρεσβεία (το Π το κεφαλαίο είναι λόγο ποιητικής αηδίας). Παίρνω την Πρεσβεία στη Βοστόνη, την πρώτη μέρα δεν το σηκώσανε. Τη δεύτερη μέρα δεν το σηκώσανε, και άφησα και μήνυμα. Την τρίτη μέρα το σηκώσανε και με συνδέσανε με την υπεύθυνη η οποία όμως έλειπε η γυναίκα και αφήστε το μήνυμά σας ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Το χόντρυνες.

Εν τέλει την έπιασα την υπεύθυνη ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΗΣ και μου λέει αααα εσείς στο κονέχτικατ ανήκετε στην Πρεσβεία της Νέας Υόρκης όχι εδω σε εμας μα ρε μανδάμ και με το μπαρδό δηλαδή, αλλά τι σημασία έχει αφού εσείς είστε πιο κοντά μια πληροφορία θέλω μα όχι ανήκετε σας λέω στη Νέα Υόρκη πρέπει να επικοινωνήσετε με το εκεί γραφείο ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝΕ ΜΩΡΗ.

Χαλάρωσε.

Παίρνω τη Πρεσβεία της Νέας Υόρκης, την πρώτη μέρα δεν απαντούσαν, την τρίτη μέρα δεν απαντούσαν, την τέταρτη μέρα το σήκωσαν και μου λένε αααααα εμείς εδώ επικυρώνουμε μόνο μεταφρασμένα έγγραφα αλλά για να το μεταφράσετε πρέπει να το επικυρώσετε πρώτα.

Έλα μου ποιός τι πότε?

Πρέπει σας λέω κύριε να το πάτε το χαρτί στη Νομαρχία (ας την πούμε Νομαρχία)(την πουτάνα κι'αυτή) να σας το επικυρώσει αλλιώς δεν τη δεχόμαστε τη μετάφραση. Όχι κύριε, εσείς δεν μπορείτε να το μεταφράσετε πρέπει να γίνει από μεταφραστή και που να ξέρω που έχει μεταφραστή στο κονέχτικατ ψάξτε στο ίντερνετ στον 21ο αιώνα ζούμε μα επιτέλους είναι και λαντς μπρέικ. Αφού πάρετε την επικύρωση της Νομαρχίας, ξαναπάρτε μας να κλείσετε ραντεβού ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.

Της άξιζε.

Τρέχει που λες Φούλη σαν την κακιά πουτάνα ο Αμερικλάνος στη Νομαρχία εψές, η οποία βρίσκεται δίπλα σε ένα χιονισμένο πάρκο με παγοδρόμειο, πολύ ωραίο μέρος άσχετο, 40 λεπτά με το αμάξι απόσταση άντε καλέ τι βενζίνες και τέτοια, λογαργιάζει ο Αμερικλάνος? Κοιτάζει το χαρτί η υπάλληλος εκεί με μια ξινίλα και μου λέει ααααααα εμείς εδώ επικυρώνουμε μόνο την επικύρωση της τράπεζας πρέπει να το κόψετε με τα πόδια στην άλλη άκρη του κέντρου να βρείτε τράπεζα να το επικυρώσετε και να επιστρέψετε σε 30 λεπτά γιατί στις 4 κλείνουμε ΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ.

Πάω στην τράπεζα, όλα κι'όλα εξυπηρετηκότατη ήταν η υπάλληλος εκέι δεν έχω παράπονο, μπορεί βέβαια να με πέρασε για καθυστέρα γιατί δεν ήξερα πως τη λεν τη νομαρχία και δεν ήξερα και πως τη λεν την επικύρωση τη συγκεκριμένη γιατί είχαν ήδη περάσει 10 λεπτά από τότε που μου την είπε η υπάλληλος στη Νομαρχία και την ξέχασα, αλλά εντάξει τολμώ να πω ότι κατα τ'άλλα ομαλά πήγε η διαδικασία.


Πίσω στη Νομαρχία 5 λεπτά πριν κλείσουν η νέα υπάλληλος με έβαλε να περιμένω στον κισέ? γκισέ? γκισσέ? στο γαμημένο παραθυράκι τέλος πάντων 5 λεπτά και μετά με ενημέρωσε με μια φωνή πιο μπάσα και από του Σταρόβα, χέρια πιο χοντρά και από του Σταρόβα επίσης, ότι βρίσκομαι σε λάθος γαμημένο παραθυράκι. Αυτή με τη σειρά της προφανώς σε λάθος γαμημένο κεφάλι την έκανε την εγχείρηση αλλά δεν το είπα γιατί λέει δεν κάνει.

Στο σωστό γαμημένο παραθυράκι μου λέει η άλλη υπάλληλος αααααα κλείνουμε δε γίνετ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ - ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΜΩΡΗ ΕΣΥ. 


Η στρατολογία το θέλει στα ελληνικά επικυρωμένο από την Πρεσβεία, η Πρεσβεία επικυρώνει το ελληνικό και άντε βρες εσύ μεταφραστή στο κονέχτικατ, αλλά το θέλει και επικυρωμένο από τη Νομαρχία για να το επικυρώσει αλλά η Νομαρχία το θέλει επικυρωμένο από την τράπεζα για να το επικυρώσει ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΩ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ.

Όχι μισό λεπτό να στο εξηγήσω αλλιώς μάνα μου.

Η τράπεζα επικυρώνει το χαρτί, η Νομαρχία επικυρώνει την επικύρωση της τράπεζας, ο μεταφραστής μεταφράζει το χαρτί, την επικύρωση της τράπεζας και την επικύρωση της επικύρωσης της τράπεζας από τη Νομαρχία, η Πρεσβεία επικυρώνει τη μετάφραση της επικύρωσης της Νομαρχίας που επικύρωσε την επικύρωση της τράπεζας που επικύρωσε τη βεβαίωση σπουδών. Και εν τω μεταξύ τρέχουν οι μέρες που λένε θα μου τις προσθέσουν στη θητεία την οποία δεν σκοπεύω καν να εκτελέσω ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ.

Όχι κάτσε ρε παιδί μου να τις μετρήσουμε!

Μια η σφραγίδα του Πανεπιστημίου και μία της τράπεζας, δύο! Και μια της Νομαρχίας τρεις, και μια του μεταφραστή τέσσερις, και μια της Πρεσβείας? Πέντε.


Μετά μου λένε, γιατί βρίζεις Μιχάλη! Γιατί έχεις νεύρα Μιχάλη! Μη με βλέπεις έτσι ήρεμο και πνευματικώς διαυγή, αυτή η κατάσταση με έχει εκνευρίσει λίγο θα έλεγα. Ναι ίσως το μάτι μου να παίζει λιγάκι και υπάρχει έτσι μια... υποψία εκνευρισμού, λίγο όμως.

89 σχόλια:

  1. Θα χρειαστούν άλλες δυο σφραγίδες!
    Μετά θα ηχήσουν οι σάλπιγγες της αποκάλυψης!
    Έφερες την καταστροφή Αμερικλάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες που κατηγορούσαμε τους Μάγιας?! Η γραφειοκρατεία φταίει για την καθυστέρηση!

      Διαγραφή
  2. τελικά δεν υπαρχει σωτηρια που να κοβεται στα 3 ( σφραγιδακια)
    οπου και να πας η γραφειοκρατια σε κυνηγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά της κακιάς πουτάνας εβαλες προφυλακτικό; η θα κολλήσει καμιά αρρώστια,εγκυμοσύνη στην καλύτερη;και άντε μετά να μαζεύεις σφραγίδες ότι έπαθε ότι έπαθε από κισσέ σε κισσέ για να πάρεις επίδομα τοκετού!!
    Το καλύτερο είναι ότι θα κάνεις μειωμένη θητεία λόγο πουτανας τέκνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ήδη μειωμένη η θητεία μου ένεκα διδακτορικού, δεν πάει άλλο !

      Διαγραφή
  4. Ρε μήπως είσαι Ελλάδα και δεν το κατάλαβες;
    Τόσες σφραγίδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε και εμείς αλλά είναι και αυτοί οι Αμερικάνοι....

    Καλύτερα πήγαινε στρατό, πιο γρήγορα θα ξεμπερδέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Xαχαχαχαχα...Αμερικλάνε μου,χίλες φορές να υπηρετούσες,γρηγορότερα θα τελείωνες,χαχαχαχα.Άλλο κακό να μη σε βρεί...και πουτάνα επίσης.Ε,καλά,για κινέζα είναι αυτονόητο :p
    Μάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι που οι Έλληνες δώσαμε τα φώτα μας παντού και μας αντιγράφουν σε όλα τα επίπεδα και μεγέθη. Ακόμα και στη γραφεικρατία κτλ κτλ.
    Αυτό που με εξίταρε ήταν οι κατάρες σου. Θα μας ενημερώσεις αν έπιασε καμμία,γιατί εδώ στο Γκρης οι κατάρες γυρνάνε σε αυτόν που τις ρίχνει και δεν συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αν γυρίσουν όλες αυτές πάνω μου δε θα μου μείνει ρουθούνι...

      Διαγραφή
  8. Αν ηξεραν ολοι αυτοι τι θα τους εσουρνες μες το μπλογκι θα ηταν πιο συνεργασιμοι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι που δεν έχω γίνει φίρμα ακόμα να παίρνω τις πρεσβείες και να λέω εδώ Αμερικλάνος ααχαχαχαχα

      Διαγραφή
  9. καλέ, Μιχάλη σε λένε? εγώ πάντως απορώ. γιατί μπήκες στον κόπο να στείλεις χαρτί στον Ελληνικό Στρατό. Απλά δεν εμφανίζεσαι και να πάνε να γαμηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλέ, ναι! Έλα μ ντε? Το ξέρεις ότι παλιά χάσανε την αναβολή μου και στείλανε χαρτί ότι παρουσιάζομαι, ενώ ήμουν ακόμα 2ο έτος? Καρδιακό η μάνα μου.

      Διαγραφή
  10. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τα ίδια σκατά είναι.Ηρέμησε μάνα μου,όμως,θα κάνεις ρυτίδες απ' τα νεύρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά οι διοικητικοί που βγάζουν τους κανόνες είναι τα σκατά!!!

      Διαγραφή
  11. Το κακό ξεκινάει απο την Ελλάδα με τις μεταφράσεις και τις επικυρώσεις και τα χίλια μύρια, μην χέσω!! Και το κακό μας μεταδίδεται μέχρι και την Αμερική. Αυτό σημαίνει αγαπητέ Αμερικλάνε/ Μιχάλη (ωραίο όνομα) ότι αν είσαι Έλληνας όπου και να είσαι την γ@μησες!! Να σου υπενθιμίσω το εξης ενδεχόμενο, να σταλεί το χαρτί ελλάδα και να θυμηθούν οτι δεν είναι αρκετό και ότι λείπει και τίποτα άλλο!! Κουράγιο λοιπόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα κακά από την Ελλάδα ξεκινάνε, μαζί κι'εγώ :p

      Καλά το ότι το χαρτί δεν θα είναι αρκετό το θεωρούμε δεδομένο....

      Διαγραφή
  12. πιες λίγη Βαλεριάνα ,Λουίζα,Σπαθόχορτο και μη ΒΡΙΖΕΙΣ άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικα εγω φταιω που στο θυμησα και αναψες(με την κακια ενοια παντα χαχα)τις προαλλες.Ειπαμε μενεις Αμερικα με γραφειοκρατια Ελλαδας,υπομονη γιατι μπορει να σου ζητησουν και αλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν κάνω σχόλιο..δν μπορώ...γελάωωωωω!!!!
    Η τελευταία πρόταση κάθε παραγράφου ΟΛΑ τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ελεύθερα, διέδωσε την αγάπη σρον κόσμο ^^

      Διαγραφή
  15. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    χαχαχαχαχα
    έπεσα κάτω από την καρέκλα ρε!
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά - όλοι εσείς από πάνω - δεν καταλάβατε ! Όλες αυτές οι σφραγίδες, δεν είναι απαιτήσεις του Αμερικλάνικου Κράτους. Γελοίες απαιτήσεις του Ελληνικού μπουρδελοκράτους είναι !!!

    Τι να πω ρε Μιχαλιό !!! Τα περνάω κι εγώ εδώ !!! Ιν φακτ, μου 'δωκες έναυσμα για ανάρτηση. Πάω να γράψω.

    Ελπίζω μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία να γίνει δεκτό το χαρτί στην Στρατολογία και να μην έχεις άλλα τράβαλα, όπως ένας φίλος μου εδώ πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και του αμερικάνικου κράτους, έχουν κι αυτοί το κολλήματά του, απλά είναι πιο γρήγοροι!

      Κοίτα τα μόνα τράβαλα που θα υπάρξουν θα είναι τα μαλλιά τους που θα τους τα βγάλει τρίχα τρίχα η μάνα μου!

      Διαγραφή
  17. "Όπου κι αν ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει.."
    Να τα ακούν αυτά όσοι νομίζουν οτι φεύγοντας από δω θα γλιτώσουν. χιχιιχ
    Πού πας ρε Καραμήτρο; Θα σε ξετρυπώσουμε όπου κι αν βρίσκεσαι και από κει θα μαρτυρήσεις τρισχειρότερα. Δε θα μπορείς και να τους φτύσεις από κοντά να πιάσει η χλέπα το σωστό παραθυράκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με πληγώνει η Ελλάδα, οι μαλάκες με πληγώνουν :p

      Διαγραφή
    2. Φαντάζομαι θα είσαι όλο με επιδέσμους,από τις πολλές πληγές, κάθε φορά που κοιτάζεσαι στο καθρέφτη!:Ρ

      Διαγραφή
  18. Μιχάλη σε λένε;;; Γιατι το ειπες ρε συ; Γιατι σε απομυθοποίησες;;;;

    Λοιπον εγω προτεινω να ερθεις Ελλάδα να πας στρατο να γινεις αντρας...μπουχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα πως σε λένε?????? Μήπως θες να σε απομυθοποιήσω? Ή μήπως θες να ανακαλέσεις το δεύτερο που είπες? Εσύ διαλέγεις!

      Διαγραφή
    2. Ομως ρε Αμερικλάνε;;; Τι άντρακλας που εισαι ε;;; Θεος λεμε! Τυφλα να εχει ο Μπαντερας.....

      (το εσωσα λιγο;)

      Διαγραφή
    3. Όχι δεν το έσωσες, πες κάτι πιο πιστευτό! :p

      Διαγραφή
  19. Χαχαχαχαχαχαχααχα!!!Είπα θα σου στείλω την πολεοδομία,αλλά εσύ με πρόλαβες!!Δε μπορεις να ξεφύγεις από τη παγκόσμια συνομωσία της ελληνικής γραφειοκρατίας,έκφυλε ντολμά!

    Έτσι πόνοοοος!!Χεχε!Δε θα υποφέρουμε μόνο εμείς με σφραγίδες και μαλακίες!Το πε και ο ΓΑΠ,όλοι μαζί!:Ρ

    Και όπως λέει και η Κούλα από πάνω έλα εδώ να πας στρατό να γίνεις άντρας γιατί αλλιώς σε βλέπω να ντινταίνεις!!:Ρ:Ρ

    ΥΓ1:Φαντάσου να πάμε μαζί στρατό!!Θα ανατιναχθεί το στρατόπεδο!χαχχαχαχαχα!
    ΥΓ2:Κούλα ξέραμε ότι το λένε Μιχαλάκη!Ήταν εκείνος που χε φάει το αρνί και είχε σκάσει!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ στρατός ΚΑΙ με τον ρασκόλα ε όχι

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ!ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΡΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

      Πώς θα παντρευτείς τη τύχη μου μέσα την Κούλα;Αυτή θέλει μορφωμένους!!:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
  20. Αμ, δεν ήξερες, δε ρώταγες τη θεία γοργόνα; Άσε που έχει και βεβαρυμένο κάρμα η Κονεχτικούτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να το ξέρω ότι ξέρει η θεία γοργόνα?? Και τι ξέρεις? Και τι κάρμα έχει το κονέχτικατ???

      Διαγραφή
  21. Δε θα έπρεπε, αλλά ΕΡΙΞΑ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ!!! Μου έφτιαξες το απόγευμα!!
    Γνωρίζω το θέμα από άλλες περιπτώσεις, που είχαν ανάλογα τρεξίματα. Ο ένας δεν την πάλεψε με το να μη βγάζει άκρη, ήρθε, υπηρέτησε και ξαναέφυγε, ο άλλος ήρθε αμέριμνος για διακοπές, τον ειδοποίησαν ότι αν τον βρει η στρατολογία θα τον κάνει μαύρο, έφυγε άρον-άρον μέσα στη νύχτα και μετά βγήκε Ι-κάτι για να γλιτώσει. Εδώ κάθισαν και τους είπαν ότι "δεν ξέρουμε τι είναι το PhD". Βλέπω ότι κάνουμε και εξαγωγή στην ελληνική τρέλα, πάντως. Υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα το πολύ πολύ να με βγάλουν λιποτάκτη και να κάνω να δω τη Ρόδο μέχρι τα 35 μου!

      Διαγραφή
    2. Να βάλω μέσο να σε κυρήξουν να τελειώνουμε;:Ρ

      Διαγραφή
    3. Μην ακούω σαχλαμάρες, αφού ξέρεις ότι οι μάνες εδώ είναι να μην τους πειράξουν το γιο! Θα σε έχει έτοιμο στο πιτς φιτίλι. Απλά τρως λίγη ταλαιπωρία, για να μην ξεχνάς από πού είσαι. Τι, νόμιζες ότι θα γλίτωνες επειδή λείπεις; Χα!
      Ρασκόλνικωφ παιδί μου, τρέχεις να "βοηθήσεις", ε;;

      Διαγραφή
    4. Ε μαααα αφού είμαι καλός άνθρωπος να μην τον εβοηθήσω;:Ρ

      Διαγραφή
  22. η άν λου, μάλλον εμένα θα εννοεί που με βαφτίσανε γοργόνα και είμαι και αντισμήναρχος!

    γιατί δε ρώταγες γλυκέ μου φαρμακοτριφτάκο να σε κατατοπίσω;;;

    τέλος καλό όλα καλά. τώρα πιάσε ένα φασκόμηλο, τήλιο, βαλεριάνα να καλμάρεις.

    τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς. αύριο πάω εφορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το'χα ξεχάσει αυτό!!! Αντισμήναρχέ μου εσύ! Καταπληκτική αντισμήναρχε!!!! Σε βλέπουν οι γοργόνες και κάνουν γαργάρα οξύ από τη ζήλεια τους!

      Κανα μέσο παίζει, ε, καταπληκτική αντισμήναρχε????

      Λάμπεις σήμερα Ρία μου, λάμπεις! Θα τους θαμπώσεις αύριο στην εφορία δεν το συζητώ? Καλαπληκτική αντισμήναρχε!!!!

      Διαγραφή
    2. στην αεροπορία κατετάγεις φαρμακοτριφτάκο;;; τη θυμάσαι τη διαφήμιση με το παγωτό και τον τροχονόμο;;;;;;;;;;

      και στο στρατό να είσαι, έχεις μέσο εμένα. έχω κάνει τα κονέ μου! μη σε νοιάζει.

      ρασκόλνικωφ, αυτό ισχύει και για σένα. ότι θετε, ρωτάτε.

      και να με μη έγλυφες μιχαλάκη, πάλι θα σε βοηθούσα. απλά τωρα διαπίστωσα ότι είσαι απελπισμένος!!!

      μου έφτιαξες το κέφι γιατί με τόσα λαϊκά που ακούω τώρα τελευταία, τα έχω παίξει. κοντεύω να πάθω κατάθλιψη μέχρι να στρώσει η ερωτοβαρεμένη κολλητή!

      Διαγραφή
    3. Με σκλαβώνεις καταπληκτική Αντισμήναρχε!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Μην ανησυχείς,έχω τις δικές μου πηγές!ΕΞάλλου το χω δηλώσει,θέλω το τελευταίο φυλάκιο κάπου στον Έβρο να έχω την ησυχία μου!:Ρ

      Διαγραφή
  23. Αχ δε ρωτάς και μενα να σου το πω; Όλες οι υπηρεσίες στην Ελλάδα δεν δέχονται παρά μόνο επισήμως μεταφρασμένα έγγραφα, είναι πάγιος κανόνας.
    Εντάξει τελικά το θέμα ή θα συλληφθείς την επόμενη φορά που θα πατήσεις Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα δεν ξέρω, θα δείξει... Αν θέλουν να με συλλάβουν, ας έρθουν εδώ να με βρουν!

      Διαγραφή
    2. Αν καταχωρηθείς σαν ανυποότακτος μόλις βρεθείς σε Ελληνικό έδαφος συλλαμβάνεσαι. Και επειδή είπες ό,τι θα μας έρθεις σύντομα...

      Διαγραφή
    3. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα ή εκτός από εξαφανισμένος είσαι και καταζητούμενος;

      Διαγραφή
    4. Οι απόψεις διίστανται, άλλα λέει η μια πρεσβεία, άλλα η άλλη, άλλα η στρατολογία, αλλα λέει η θειά μου, τ'αφτιά μου ακούνε μπόλιγουντ, ωραία περνάμε!

      Διαγραφή
  24. Not sure if η γραφειοκρατεία υπήρχε στην Αμερική ή αν της την κόλλησε η Ελληνική Πρεσβεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα εχω τραβήξει,ξενιτεμενο αδερφι,εκει κατω που ήμουν,κάποτε δεν ήθελαν να μας βγάλουν καινουρια διαβατήρια,ενω ήταν υποχρεωμενοι!Επρεπε,λέει,να επιστρέψουμε στην Ελλάδα,8000 χλμ μπρος-πισω,να βγαλουμε νεο διαβατηριο και πίσω πάλι!!!Φυσικά φάγανε άγριο κραξιμο απο πλήθος ενδιαφερομενων και υποχρεωθηκαν τοτε να μας ανανεωνουν εκει τα διαβατηρια...
    -Μαζί τα φάγανε,ρεεεε!!!Ξέρεις τι μάσες ανεξέλεγκτες πέφτανε σε πρεσβειες και προξενεια;Δε φανταζεσαι...

    Καλά ξεμπερδέματα,ρε παλικάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και ενώ χάζευα στο blog του παλιοκόριτσου και κοίταζα να δω αν κανένας γνωστός blogger έβαλε κείμενο, βλέπω τον τίτλο του δικού σου και λέω αχ εξήγγειλαν κάποια νέα καταστροφή και δεν το πήρα είδηση;!
    Στην ανάγνωση του κειμένου έπεσα κάτω απ' τα γέλια (ειδικά εκεί με τον Κασσιδιάρη) και σκεφτόμουν πως είμαι πολύ κακός άνθρωπος που γελάω με την αφήγηση του πόνου του άλλου. Αλλά δεν είμαι, αυτοί είναι που σε βασάνισαν.
    Καλή χρονιά και καλή δύναμη και μιας και πάτησα το πόδι μου πρώτη φορά εδώ, καλώς σε βρήκα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως όρισες λοιπόν και μη βλέπεις τώρα, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ γλυκομίλητος και ήρεμος άνθρωπος! Το λέω για να μην τρομάξεις και φύγεις :p

      Διαγραφή
    2. Ναι όταν είναι με τις γουρούνες του έτσι είναι!Με τους ανθρώπους αγριέυει λίγο αλλά του δίνουμε χάπια και δε δαγκώνει!

      Διαγραφή
  27. Αχαχαχαχα! Καταρχάς μου θύμισες αυτό το πολύ αγαπημένο από τα παιδικά μου χρόνια: http://www.youtube.com/watch?v=jChXve7171k

    Και δεύτερον, ευχαριστω για την ενημερωση περί υπεραισιόδοξων κινήσεων! Τρέχω!

    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες κινήσεις μάνα μου? Μη με κανεις να διαβάσω την ανάρτηση για να καταλάβω, αυτό ούτε στον εχυρό μου :p

      Διαγραφή
  28. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αυτά. Έχουν γίνει διαρθρωτικές αλλαγές.
    Είναι : το γκισέ, του γκισέ, το γκισέ, γκισέ, αλλά μπορείς να πεις και "έβγα έξω ρε, να σε γ@μήσω" και να καταλάβει ο άλλος, που είναι από μέσα από το γκισέ, τι ακριβώς εννοείς και την ορθογραφία και το γένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά αν ο άλλος από μέσα το πάρει στα σοβαρά και έχει αξιώσει ύστερα????

      Διαγραφή
  29. Καλέ είστε πίσω εκεί στα γιου ες έι, εμείς εδώ στας Ανατολάς κολλάμε ένα κατοστάευρω στο κούτελο της υπαλλήλου (με το μαλακό μην της χαλάσουμε την ανταύγεια) και μας την κάνει τη δουλίτσα μας. Αμ πώς; ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κολλήσω το κατοσταδόλαρο δεν έχω πρόβλημα, αλλά φοβάμαι ότι θα μου το βάλουν εκεί που ξέρω...

      Διαγραφή
  30. Διάβασα για μπινελίκια και λέω ο Αμερικλάνος (καλά ρε Μιχάλης μουαχαχαχαχα, πλάκα κάνω!) θα κάψει το δάσος από αυτά που θα κατεβάσει και τελικά πάλι δεν είπες κουβέντα!

    Καλά ρε πόσες πολιτίες πρέπει να αλλάξεις για να πάρεις μια γαμοαναβολή? Τελικά η Ελλαδάρα είναι πολύ μπροστά αν έχεις κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες 2 τετράγωνα δρόμος και 4 μέρες αναμονή και όλες οι δουλειές σου κομπλέ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ειδικεύομαι στις κατάρες φίλτατε! Είναι στα γονίδιά μου να λέω ωραίες περίτεχνες κατάρες χαχαχα

      Η Ελλαδάρα είναι τόσο μπροστά που δεν την προλαβαίνουμε λέμε εμείς στα εξωτερικά και τρέχουμε χωρίς να φτάνουμε!

      Διαγραφή
  31. Aχ τι τραβας και συ!!Μια χαρα τα εγραψες ομως και ξεθυμανες Ολα ειναι χαλια παντου.Υπομονη!!!
    Πρωτη φορα του νεου χρονου κανω επισκεψη στο σπιτικο σου και ευχομαι να ειναι γεματο υγεια και ευτυχια!!!
    Καλη εβδομαδα να εχεις απο αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αααα ρε Αμερικλανακιι τι επαθες και εσυ! Και υστερα λένε για την γραφειοκρατια στην Ελλαδιτσα!

    Υ.Γ: Καμια βαλεριανα δεν βλάπτει!:ρ

    Φιλια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια βαλεριάνα, βρήκα κόλπο να φτιάχνω ελληνικό καφέ στο εργαστήριο!

      Διαγραφή
    2. Να το κάνεις πατέντα μπας και βγάλεις κανά δολλάριο να ηρεμήσει ο κόσμος!

      Διαγραφή
    3. Θα το κανω ρε! Άντε διάβασε λέμε, μην τυχόν και μείνει κανένα για Σεπτέμβρη, φυτουκλάκι!

      Διαγραφή
    4. Να το κάνεις ρε!Εδώ θα μαστε να γελάμε!

      Μην μου άγχεσαι θα τα περάσω όλα πάλις!Και δε ξέρω αν είμαι και το πιο κατάλληλο δείγμα φυτοκλακίου,καθότι δε ξέρω κανένα άλλο φυτουκλάκιον που το περισσότερο χρόνο της εξεταστικής ασχολείται με πράγματα εκτός διαβάσματος!Αναιδέστατε άνθρωπε!

      Διαγραφή
  33. Καλησπέρα Φίλε. Σε είδα σε διάφορα Μπλογκ και είπα να περάσω και απο εδώ. Νομίζω οτι είσαι λίγαακι υπερβολικός...άσε που φταις και εσυ καθότι ξεχασιάρης. Μην μασάς στο τέλος όλα θα λυθούν και θα είναι απλά μια ανάρτηση με καλό γέλιο για όσους την διαβάζουν. Διδακτορικό ε... πάνω σε τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι ξεχασιάρης, όλα τα θυμάμαι απλά τα αναβάλω για αύριο!

      Διαγραφή
  34. Α να μου χαθείς!!! Θα με απολύσουν ρε εξαιτίας σου!!!

    "Έκλασα" στο γέλιο λέμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!


    Μα στο κονέχτικατ βρήκες να συναντήσεις το Ελληνικό Δημόσιο???


    Καλά, θα σου προσθέσουν μέρες στο Ε.Σ. για να τους προσθέσεις χρόνια!!!


    Υ.Γ. καλώς σε βρήκα, πάντως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αχ αλήθεια μπαίνω 2 φορές την ημέρα και ψάχνω για νέα σου ανάρτηση ...πλιζ ...γράψε κάτι ,μ'έπιασε το στερητικό σύνδρομο και πάω για καταθλιψη ...ελέησε τον λάο σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xαχα, σταμάτα μωρέ λες και δεν φτάνει το ψώνιο που έχω ήδη :p

      Ύποδέχτηκα συγκάτοικο χτες και δεν είχα χρόνο, αλλά απόψε μάλλον θα σας τον συστήσω ;)

      Διαγραφή