Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Μου τη δίνω

Η Αθηνά σχολίασε πρώτη το 2013 (σε αμερικλάνικη ζώνη ώρας πάντα):
Καλή χρονιά ντίαρ Αμερικλάνε! Μακάρι το 2013 κακός/η Κινέζος/α να μην βρεθεί στο δρόμο σου!
Και έδωσε ωραία ευχή! Βέβαια δεν έπιασε γιατί με Κινέζους έκανα ρεβεγιόν αλλά νταξ η πρόθεση μετράει. Ντίαρ σου'λαχε η πρωτοχρονιάτικη ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ άντε τυχερούλα και μ'ενα καλό παιδί με χιούμορ και λεφτά.

Που λες ντίαρ! Σε έχω που και που στο μυαλό μου γιατί ο Ανατολικός ΕΦΕΜ που κάνεις εκπομπή μ'αρέσει βάζει και τον ύμνο ΕΑΜ που και που και τη βρίσκουμε! Μου κάνετε παρέα στο εργαστήριο, αν και εσένα δεν σε έχω ακούσει ποτέ γιατί είσαι σε άτσαλη για μένα ώρα. Καμια βραδυνή εκπομπή δεν παίζει ρε μάνα μου? Μου τη δίνει η διαφορά ώρας! Μου τη δίνουν κι'άλλα πράγματα, και αποφάσισα να τα απαριθμήσω εδώ μπας και τα δει ο κόσμος και τα διορθώσει επιτέλους.

Μου τη δίνει λέμε
Μου τη δίνουν όσοι πάνε να με προσπεράσουν στο δρόμο. Τι πάει να πει βιάζεσαι, ας ξεκινούσες στην ώρα σου! Δε σου φταίω εγώ τώρα να μου το παίζεις σουμάχερ στο χωματόδρομο. Άντε μη σου βάλω το γκάζι εκεί που δεν πιάνει ο συμπλέκτης.

Μου τη δίνουν όσοι δεν κάνουν στην άκρη να τους προσπεράσω. Δεν βλέπεις μανίτσα μου ότι βιάζομαι? Επειδή δηλαδή εσύ αποφάσισες να κάνεις το δρόμο κρουαζιέρα στην άσφαλτο και το πας λες και είναι το όχημα ποδοκίνητο σαν των φλιντστόουν, πρέπει να αργήσω ΕΓΩ? Κάνε στην άκρη να περάσω! Κουραμπιέ!

Μου τη δίνουν όσοι μου κάνουν υποδείξεις για τη διατροφή μου. Τι πάει να πει δεν είναι ισορροπημένο πρωινό το μελομακάρονο μερέντα μελομακάρονο. Σε ρώτησε κανείς? Άμα χρειαστώ ποτέ αλφάδι, θα δανειστώ από τον ξάδερφό μου το χτίστη! Άντε μην τον βάλω να σε ασβεστώσει. Ντουβαρότουβλο.

Μου τη δίνουν όσοι δεν ξέρουν να τρώνε. Πάει δεσποινίς κιλών 300 στα μακντόναλντς, με την τρίχρονη κόρη της κιλών 50 και τρώνε μακντάμπλ με τριπλές πατάτες και σως βουτύρου/μπέικον για να γλιστράει. Και καλά εσύ ρε φώκια, το μωρό δεν το σκέφτεσαι?

Μου τη δίνουν όσοι τρώνε σούσι. Άμα θες να το φας που και που για κάτι διαφορετικό γιατί βαρέθηκες τα φυσιολογικά, ψημένα, ψάρια, τότε ΟΚ, το δέχομαι. Δε δέχομαι όμως να λες "πω πω πείνασα πάω να φάω σούσι". Δεν ΠΕΙΝΑΣΕΣ και θες να φας σούσι, απλά ΨΩΝΙΣΤΗΚΕΣ. Άμα θες να νιώσεις Γιαπωνέζος, πάνε δες το 2 girls one cup.

Μου τη δίνει όταν μου λένε ότι ψωνίστηκα με τα ξυλάκια. Μ'αρέσει να τρώω με ξυλάκια κι'ας μην είμαι Κινέζος, πάρε το απόφαση στρουγκανόβλαχε. Δεν είναι δύσκολο, είναι απλά ένας διαφορετικός τρόπος που σε κάποιες περιπτώσεις, βολεύει. Αν εσύ τα μόνα ξυλάκια που μπορείς να χειριστείς είναι αυτά στο σουβλάκι, δεν φταίμε εμείς. Η πίτσα θέλει χέρια, η σούπα κουτάλι, η μπριζόλα μαχαιροπήρουνο, και το γλυκόξινο ΞΥΛΑΚΙΑ. Κομπλεξικέ.

Μου τη δίνει όταν ο άλλος παραμιλάει. Μίλα από μέσα σου ρε μάνα μου, γιατί πρέπει σώνει και ντε να συμμετάσχω παθητικά στη συζήτηση που κάνεις με την πάρτη σου? Και στο κάτω κάτω αν και δεν μπορείς να μιλήσεις από μέσα σου, στείλε σου SMS! Όπως και να'χει, βούλωνε!

Μου τη δίνει όταν ο άλλος βλέπει ότι έχω σοβαρή συζήτηση με τον εαυτό μου και με διακόπτει. Τι πάει να πει έχεις απορία! Να περιμένεις τη σειρά σου κύριος, με βλέπεις να τελείωσα? Εγώ όταν μιλάς σε διακόπτω? Ε?

Μου τη δίνουν όσοι σπουδάζουν σε αγγλόφωνη χώρα, καλή ώρα, αλλά δεν προσπαθούν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους. Δε σου ζητήσαμε να γράψεις για τους τάιμς ρε απαίδευτο κούτσουρο, μια απλή πρόταση με κάπως σωστή σύνταξη και γραμματική ζητήσαμε! Απλούστατα είναι τα αγγλικά, δεν θέλει πολύ κόπο να μάθεις τους χρόνους. ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ! Σταμάτα να βλέπεις κορεάτικες σαπουνόπερες με κινέζικους υπότιτλους και άνοιξε κανα βιβλίο. Που ούτε το Made in China δεν μπορείς να γράψεις σωστά.

Μου τη δίνει όταν μου κάνουν υποδείξεις για τα αγγλικά μου. Κάτσε ρε Μαρκτουέιν εσύ, ένα απλό επιστημονικό άρθρο γράφω, πάνω στη φαρμακευτική. Όχι στην αγγλική φιλολογία! Και να κάνω κανα λαθάκι δεν πειράζει γιατί δίνει εξωτική γεύση στο κείμενο, δεν του αφαιρεί κύρος. Άμα ήθελα να μάθω να εκφράζομαι περίτεχνα, θα πήγαινα στην αντίστοιχη σχολή - δεν θα ερχόμουν εδωνα χάμω!

Τέλος, μου τη δίνουν αυτοί που απαριθμούν αυτά που τους τη δίνουν. Μη σε παίρνεις πολύ στα σοβαρά ρε καραγκιοζάκο. Χαλάρωσε. Ένα τίποτα είσαι, και δεν το εννοώ υπαρξιακά τύπου τί είναι ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος είναι θυλαστικό, κι εσύ είσαι ένα τίποτα. Εννοώ ότι μόνο οι τιποτένιοι δεν έχουν αίσθηση αυτοσαρκασμού.

Αν το καλοσκεφτείς, τα περισσότερα πράγματα που μας τη δίνουν είναι υποκειμενικά και θέμα οπτικής. Γι'αυτό σταμάτα να μου τα πρήζεις με κανόνες που βγάζεις σύμφωνα με αυτά που σου τη δίνουν κατα καιρούς, και κοίτα να κάνεις λίγο σεξ γιατί τελικά το μόνο που σου τη δίνει είναι το γεγονός ότι δεν στο δίνει κανείς.

105 σχόλια:

  1. Άντε ντε με τους αγάμητους όλο λίστες είναι με πράματα που τους την δίνουν. Ψόφος.

    Καλή χρονιά Αμερικλάνε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα οι λίστες δεν με ενοχλούν, με ενοχλεί όμως να βγάζουν γενικευμένα συμπεράσματα βάσει των δικών τους προτιμήσεων! Καλή χρονιά και σε σένα!

      Διαγραφή
  2. Ενταξει βρε...νορμάλ η λίστα, μια χαρά... Σε περίμενα χειρότερο!!! :p
    Καλή χρονιά να ευχηθώ ή στην έδωσα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου την έδωσες και περιμένω παραλαβή ααχαχα. Μια χαρά νορμάλ γιατί είπε κανείς ΑΝΘΡΩΠΟΣ το αντίθετο??? Μην κοιτάς τον από κάτω (αλήθεια, μην τον κοιτάς θα ξεράσεις)

      Διαγραφή
  3. Διάγνωση:Ή πάσχεις από σχιζοφρένεια ή απλά είσαι στο τελικό στάδιο μαλάκυνσης!Λυπάμαι που στο λέω ωμά,αλλά κάποιος πρέπει να στο πει!Και μην ανησυχείς αγαπημένο μου κατοικίδιο,για να αναρωτηθείς τι είναι ο άνθρωπος πρέπει να είσαι άνθρωπος,οπότε dont worry,be happy και πάρε κανα σουβλάκι να φας να ξελαμπικάρεις γιατί έχεις ξεχάσει ότι τα ξυλάκια είναι για το κρέας και μόνο!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε! Ουστ! Δεν πιάνεις την ανώτερη αρθρογραφία που εκμεταλεύεται την ειρωνία σαν μέσο έκφρασης και παρουσιάζει το αρνητικό φιλμ της κοινής λογικής!

      Όποιος έχει ταλέντο στα δάχτυλα... ξέρει να τρώει και με ξυλάκια. Μουαχαχαχαχα.

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχαχαχα καμάρια μου εσείς!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. @Νάσια
      ένα είναι το καμάρι σου και είμαι εγώ!Ο Αμερικλάνος πάει περίπατο!:Ρ:Ρ

      @Αμερικλάνε

      Μια χαρά την πιάνω εγώ την ανώτερη αρθρογραφία απλά δε μιλάμε για κάτι τέτοιο γιατί έχεις κάψει ότι φιλμ έχει περάσει από τα χέρια σου!Αχαίρευτε!

      Και εμείς τρώμε με ξυλάκια,τις πατάτες,τη σαλατα,τα σουβλάκια και ένα κάρο πράγματα και όχι μόνο μια γλυκόξινη(που σου ταιριάζει δε μπορώ να πω)!Έχεις να πατήσεις εδώ καιρό το πόδι σου και τα χεις ξεχάσει,αλλά καλύτερα για να σε κοροιδεύουμε κιόλας,αμερικλανάκι!!:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχαχα Αμερικλάνος με συνοδεία το Ρασκολνικωφάκι μου,όλα τα λεφτά...
      Όσο για το ταλέντο στα δάχτυλα βρε Αμερικλάνε μου,μπορείς να το εξηγήσεις λεπτομερώς?Γιατί εγώ σαν παλιοκόριτσο το σκέφτηκα με τον δικό μου τρόπο,μουάχαχαχαχα

      Διαγραφή
    5. Πολύ σωστά το σκέφτηκες παλιοκόριτσο, αυτός ο ρωσομπαμπούχαλος είναι που νομίζει ότι τα δάχτυλα είναι μόνο για να παίζεις πιάνο και για να πιάνεις τις πατάτες τις τηγανητές!!!

      Διαγραφή
    6. Παλιοκόριτσο ξέρουμε πως σκέφτεσαι,μην μου άγχεσαι!:Ρ:Ρ

      @Αμερικλάνε τα δάχτυλα χρησιμεύουν σε διάφορα!Στο να παίζεις πιάνο,στο να πιάνεις πατάτες τηγανητές,στις φαντασιώσεις του Παλιοκόριτσου,στο να μπηγεις τα δάχτυλα σου στο κρανίο του Αμερικλάνου και να παίζεις ποδόσφαιρο με τη μπίλια που υπάρχει για μυαλό,πάρα πολλά σου λέω,άστα να πάνε!:Ρ

      Διαγραφή
  4. My dearest Ameriklan ΚΩΛΟ ΜΟΝΟ as they say at my village and this world will turn into a better place ...
    Infernal hailZ και καλοχρονιάσματα ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα εκλεπτισμένος φίλε μου αχαχαχαχα και του χρόνου ρε τρελομέταλ!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Οχι,σε κοροιδεύει!

      Διαγραφή
    2. Οχι, σε κοροιδεύει!

      Διαγραφή
    3. Απ΄ τη μια η πουρδή κι απ' την άλλη η ηχώ της

      Διαγραφή
    4. Και από δω η αρχιπορδή που πετάγεται σε μια συναδελφική συζήτηση!:Ρ

      Διαγραφή
    5. Ρε πόσες φορές θα σου πω να βρίσκεις δικιές σου προσβολές και μη μου λες αυτές που σου λέω εγω? Μη με κάνεις να σε βαρεθώ...

      Διαγραφή
    6. Καλά ρε χοντρή μισοριξιά θα αναγκαστώ να σε βρίζω αλλιώς!Αυτό κινεζικο βαμπιρ θα το πληρώσεις(το ότι θα με αναγκάσεις να ξεβολευτώ!)Αμερικλανωφ την έχεις βάψει(τη κινεζα)!

      Διαγραφή
    7. Βαμπίρ εγώ που πάω για ύπνο από τις 12 και σηκώνομαι πριν ξημερώσει????

      Δεν έχεις φαντασία στο μπινελίκι, άστο σε μας που ξέρουμε.

      Διαγραφή
    8. Σιγά ρε μαν σχετικέ!Για πήγαινε σε κανά σουβλατζίδικο στο Κονέκτικατ να δεις αν έρχομαι!Ουπς ξέχασα στο Κονέκτικατ δεν έχει σουβατζίδικα!Ατυχία γαμωτοοο!!:Ρ

      Διαγραφή
  6. Εμένα μου την δίνει τρομερά να πρέπει να δίνω εξηγήσεις για το παραμικρό. Γιατί ξέχασα το φώς στο μπάνιο, γιατί κάθομαι ως αργά και ξενυχτάω, γιατί κάνω μπάνιο το βράδυ και όχι το πρωί κτλ. Στο τέλος θα ζητάνε να πω και γιατί πήγα τουαλέτα να χέσω και δεν τα έκανα επάνω μου. Χαλαρώστε όλοι σας που θέλετε να γίνετε τηλεχειριστήρια στην ζωή μου. Αντε γιατί τώρα φόρτωσα, και η αιτία είσαι εσυ Αμερικλάνε και να το ξέρεις.

    Κατα τ'αλλα μια χαρά τα λες,επιστημονικά. Σμουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπα όπα μάνα μου ηρέμησε δεν τα'γραψα για να φορτώσεις! Κουβέντα κάνουμε :p

      Διαγραφή
  7. Μ αρέσει που είσαι έτσι σταθερός στις απόψεις σου!!

    Μου τη δίνουν επίσης τα άτομα που λένε στους άλλους τι είναι!

    Και το σούσι είναι μια μαλακία και μισή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τί εννοείς δεν τρως σούσι με ξυλάκια βλέποντας κορεάτικη σαπουνόπερα με κινέζικους υποτίτλους την ώρα που σε προσπερνάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά και πάλι!
    Ετοιμάζομαι να ανοίξω μικρόφωνο. Πρώτο τραγούδι Down In The Hole από John Campell εξαιρετικά αφιερωμένο σε εσένα.
    Θα επανέλθω για τα περαιτέρω συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μου (δεν συνδέομαι από υπολογιστές εκτός σπιτιού γιατί πάντα ξεχνάω να αποσυνδεθώ)!
    Αθηνά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σημείωση: Όπου ακούς τη λέξη "devil" στο τραγούδι, μπορείς να την αντικαταστήσεις με την λέξη "Κινέζος/α"!
    Αθηνά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση! Κρίμα, ξύπνησα μόλις μια ώρα αφού το έβαλες...

      Διαγραφή
    2. Δεν πειράζει, άκουσέ το στο γιουτιούμπ!

      Διαγραφή
    3. Τ'ακούω τ'ακούω!

      Τωρα γύρισες από τη δουλειά? ΤΩΡΑ που μόλις σας άκουγα φτιάχνοντας πρωινό?

      Διαγραφή
    4. Τώρα γύρισα, φεύγω για σούπερ μάρκετ, μετά θα πιω καφέ και θα φύγω για την εφημερίδα. Μόλις γυρίσω κατά τις 11.00 θα μαγειρέψω για αύριο, θα διαβάσω τις εφημερίδες ονλάιν για να έχω μια ιδέα του τι ειδήσούλες θα λέω την επόμενη μέρα στην εκπομπή! Αλλά μετά, θα κάαααααθομαι! ή για να το θέσω καλύτερα θα κοιμάααααμαι!

      Διαγραφή
    5. Είσαι και σε εφημερίδα?? Άντε και στο κεντρικό δελτίο της ερτ εύχομαι!

      Διαγραφή
  11. Καλά τώρα, αφου τόσα σε χαλάνε γιατί τα παίρνεις;,έμαθες πάντα να σου δίνουν,πάρε τη ζωή στα ξυλάκια σου και κόψε τη γκρίνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και έμαθα πάντα να μου δίνουν! Ναι, γι'αυτό έφτασα στην άλλη άκρη του κόσμου, επειδή μου τα δίναν όλα όπως τα θέλω! Έλα μη με φορτώνεις πρωί πρωί μάνα μου!

      Διαγραφή
  12. ναι...

    στο πανεπιστήμιο, έχει ψυχιάτρους; δες έναν... εντελώς σχιζοφρενική η λίστα σου αλλά φαρμακοτριφτάκος είσαι, σου τα συγχωρούμε όλα!!!

    άντε πουλάκι μου, καλα να είσαι! μα είσαι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχιζοφρενικότατη αλλά δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό αχαχα

      Διαγραφή
  13. Αυτό που μ' αρέσει σ' εσένα είναι ότι,πάνω απ' όλα,είσαι νορμάλ άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω απ'όλα και δεξια και αριστερά μη σου πω και εν τω βάθει!

      Διαγραφή
    2. Που'σαι κούλα να δεις τα καθαρευουσιάνικα που παίζω στα δάχτυλα

      Διαγραφή
    3. Κ. προσεχε τον,θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι διαβάζεις!Εϊναι επικίνδυνος ετούτος ο αχαίρευτος!:Ρ

      Διαγραφή
    4. @Αμερικλάνος..εν τω τι;;;; Παναγια μου σημερα! Στα σχολια ολοκληρη η ελληνικη γλώσσα εκπνέει!!!!!

      Διαγραφή
    5. Εκπνέει στα χέρια σου ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ. Εισαι και φιλολογας

      Διαγραφή
    6. Χαχαχαχα!!Κούλα κρατήσου,μη πεθάνεις μαζί με τη γλώσσα που ψόφησε ο Αμερικλάνος!!!!!

      Διαγραφή
    7. Αμερικλάνε,αυτό με το «εν τω βάθει»,που μου είπες δεν το 'χω ξανακούσει και δεν το 'πιασα.Ξηγήσου!

      Διαγραφή
    8. Στο βάθος εννοώ μάνα μου, πως λέμε στο βάθος κήπος? Τς τς τ τς είστε και οι τρεις τριτοδεσμήτες της θεωρητικής αλλά ιτς δεν καταλαβαίνετε από καθαρεύουσα. Που να σας τα'λεγα και σε Β' Αόριστο δηλαδή, γρι δεν θα πιάνατε :p

      Διαγραφή
    9. Αααααα!

      Χαχαχα,τρελάρα! :p Ναι,πάλι καλά που δεν μας το είπες και σε Μέσο Παρακείμενο...

      Διαγραφή
    10. ΤΙ ειναι αυτο παλι? Καινουριος χρονος? Βγαζετε κιαλλους???

      Διαγραφή
    11. Κατερινιώ μη τον ακους,δε θα γίνεις δικηγορία αν τον ακους!Το νουυυυυυυυυυυυυυυυυυ σου!:Ρ

      Διαγραφή

  14. Εντάξει, μας έγραψες τι "σου τη δίνει" στους άλλους, καιρός είναι να γράψεις (είτε δημοσίως, είτε ιδιωτικώς) τι σου τη δίνει στον εαυτό σου!

    Να κι ένα songi for you... http://www.youtube.com/watch?v=jFtPvKCc23k


    Νο-one




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς έκανα αγαπητή - φαίνεται α. από τον τίτλο και β. από την αντίφαση σε όλα όσα είπα! Όλα αυτά δεν μου τη δίνουν στους άλλους αλλά στον εαυτό μου, για διάφορους λόγους - ακόμα και το σούσι το οποίο δεν μου τη δίνει επειδή είναι σιχαμένο αλλά επειδή μπορούν άλλοι να το τρώνε ενώ εγω αναγουλιάζω. Γκέγκε?

      Τα γιαπράκια πέτυχαν????

      Διαγραφή
    2. Εντάξει, δεν χρειάζεται να νευριάζεις!
      οk!Το κατάλαβα!

      Ναι! Πέτυχαν και εξαφανίστηκαν την ίδια μέρα, μαζί με τους κουραμπιέδες που έφτιαξα! (είπαν ότι τους άρεσαν πολύ και ότι τους πέτυχα! ο καθένας έτρωγε από 4 και έτσι εγώ δεν πρόλαβα να φάω παραπάνω από έναν!)

      Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνεις για τα γιαπράκια μου!

      Νο-one

      Διαγραφή
    3. Δε νευριάζω μανα μου απλά εξηγούμαι!

      Οι κουραμπιέδες δεν με συγκινούν... μονο τα μελομακαρονα...

      Διαγραφή
    4. Συγγνώμη αλλά αν έτρωγες από αυτούς που έφτιαξα θα ήθελες κι άλλο!
      Μελομακάρονα δεν έκανα, οπότε δεν μπορώ να πω!

      Εσύ τι καλό έφτιαξες;

      Υ.Γ. Μην με λες "μάνα" γιατί έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, θα μπορούσα να σε έχω αδερφό μου!

      Νο-one

      Διαγραφή
    5. "δεν" έχουμε μεγάλη διαφορά εννοείς!

      Διαγραφή
    6. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, πάντως σίγουρα δεν είσαι 22 όσο είμαι εγώ!

      Νο-one

      Διαγραφή
    7. Συνομίληκοι επι της ουσιας, τι 22 τι 27!

      Διαγραφή
    8. Καλά! οτι πεις!

      Καληνύχτα! :)

      No-one

      Διαγραφή
  15. Χωστααααααα!

    Σε παω!

    Καλη χρονια!

    Πολλα Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ σπαστικοί αυτοί που κάνουν λίστες με τα άτομα που τους τη σπάνε!
    Το πιο σπαστικό από όλα νομίζω είναι να σε κλείνουν στο δρόμο!

    Επίσης χωρίς να θέλω να γίνω κακός νομίζω ότι ο Ρασκόλνικωφ έκανε μια επιστιμονική διάγνωση της κατάστασης σου στη πρώτη του πρόταση.
    Προτεινόμενες λύσεις κόψε τους κινέζους και σταμάτα να τρως με ξυλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ μικρή η λίστα σου, δεν είσαι προ...

      Μια λίγη σχιζοφρένεια και μια περισσότερη μαλάκυνση την έχουμε όλοι. Το θέμα είναι, ποιος μπορεί να δει τη δικιά του και να παραλείψει των άλλων?

      Διαγραφή
    2. Τι έγινε Αμερικλάνε αυξάνουν οι λογικοί άνθρωποι που βλέπουν την κατάσταση σου!!Μπουαχαχαχαχαχα!

      Διαγραφή
    3. Πρωί πρωί με τον καφέ, πετάχτηκε και η πουρδή :PPPP

      Διαγραφή
    4. Το ξέρω ότι πετάγεσαι εκεί που δε πρέπει,αλλά να μετακυλείς και τις ευθύνες σου άλλου;;;
      Που πετάγεσαι σε όλα τα σχόλια!!Αμαν πια,τι είναι το ιστολόγιο σου;;;:Ρ

      Διαγραφή
  17. Τζάμπα έβαλες εσύ το καινούργιο σώβρακο στο ρεβεγιόν, τζάμπα έβαλα εγώ τα καινούργια σκουλαρίκια... Τζίφος!

    Ευχαριστώ για τις ευχές σου! Θα τις πραγματοποιούσα, αλλά η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι τρομερά να χωρίζω χειμωνιάτικα τον κ. Μήτσο (το στεφάνι μου) και να ψάχνω το καλό παιδί με το χιούμορ και τα λεφτά!
    Τι θα πει και το παιδί άλλωστε;

    Ευχαριστώ και για την πρώτη απεύθυνση της χρονιάς! Ήτο μεγίστη τιμή για μένα!

    Επίσης να αναφέρω και τις ευχαριστίες της Διοίκησης του Ανατολικού ΕΦΕΜ για τις ακροάσεις! Να σου μεταφέρω και τις καλύτερες ευχές τους για το νέο έτος! Τώρα, το αίτημά σου για βραδινή εκπομπή δεν το πολυβλέπω να γίνεται δεκτό λόγω της οικονομικής στενότητος που έχει ο Ανατολικός τα τελευταία χρόνια! Βλέπεις όλα τα λεφτά τα δίνουν στην πρωιναντζού (εμένα δηλαδή) και δεν περισσεύει τίποτα

    Τέλος να σου πω ότι καταλαβαίνω και συμπαρίσταμαι στο δράμα που ζεις που δεν σε αφήνουν να προσπερνάς οι άλλοι οδηγοί!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε τον Κυρ Μήτσο τι του'λαχε :ppp

      Πες του ανατολικού να σε κάνει έστω ενα γκεσταρ το βραδυ ρε παιδι μου!

      Διαγραφή
    2. Είπα στη Διοίκηση την πρότασή σου, αλλά δεν συμφωνεί γιατί φοβάται λέει ότι θα ζητήσω υπερωρίες. Εγώ τους είπα ότι θα το κάνω τζάμπα (για τον Αμερικλάνο ρε γαμώτο), αλλά είναι κακιασμένοι άνθρωποι και δεν με πιστεύουν και μου λένε ότι είμαι ικανή να τους πάρω και τα σώβρακα (και τα παλιά και τα καινούργια)!
      Αυτά!

      Διαγραφή
    3. Ντροπή στη διοίκηση να τους πεις ότι οι έλληνες της ομογένειας δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι :pp

      Διαγραφή
  18. Μου την δίνουν οι άνθρωποι που δεν είναι σταθεροί στις απόψεις τους.
    Επίσης μου την δίνουν οι ισχυρόγνωμοι που δεν αλλάζουν άποψη με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρταλομπαμπινιωτης: ισχυρόγνωμοι..... αψογάκι

      Διαγραφή
    2. Πίθηκοι του είδους του μακάκους είστε αλλά δε το σχολιάζω!χαχαχαχα!!

      Διαγραφή
  19. Δεν στην εδωσες καλά......δωστην σου πιο δυνατα....τη μπουνιά!
    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα με τις μπουνιές είναι ότι πάνε σαν τους Χιώτες! δυο δυο! ψάχνω παρτενερ μήπως ενδιαφέρεσαι? :p

      Διαγραφή
  20. Να που κολλαγε το αλφαδι χαχαχχα.Ετσι για την λιστα μου την δινουν οι ξερολες,βηχεις σου λενε χιλιαδυο γιατροσοφια,αν δεν εισαι γιατρος,φαρμακοποιος δεν θελω να μου δωσεις συμβουλες ειδικα αν δεν σε ρωτησα.Η δευτερη κατηγορια που μου τι δινει ειναι οι εγωκεντρικοι(ΕΓΩ τεραστιο σε ολα,ισως και το μονο μεγαλο πανω τους) βηχεις ξανα και λες πονα ο λαιμος αμεσως γυρναν την κουβεντα πανω τους "ασε εγω ειχα εκεινο ταλλο κλπ" με τρελενουν απλααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα φορτωμένοι ήρθατε σήμερα μερικοί ε :p

      Εγώ που είμαι φαρμακοποιός μαστερούχος αρα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ΜΠΟΡΩ να σου πω γιατροσόφι, θα σου πω γαργάρα με αλατόνερο αμα σε πονάει ο λαιμός, ζεστό γάλα με βασιλικό, εισπνοές βίξ και βεντούζες. Επιστημονικά πράματα :p

      Διαγραφή
  21. χαχαχα βεντουζες δεν κανω,ασε μην μου βαλουν φωτια και τρεχουμε, τα υπολοιπα τα δεχομαι, επιστημονικα πραματα.Ε μα ετσι ειναι ρε φιλε να δεχτω απο καποιον γνωστη οχι απο καποιον που το ακουσε απτην ξαδελφη του μπατζανακη της μανας του ξαδελφου της θειας του!σπασμενο τηλεφωνο στα σιγουρα!Αν ειναι να παω να παω απο καποιον που εκανε τημαλακια της καριερας του μαζι με μενα θα παει και αυτος αφου θα τον κυνηγαει το σοι μου χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ξέρεις τι λέει πάντα η ξαδέρφη του μπατζανάκη της θείας τους ε! Αμοξίλ προς πάσα νόνο και μαλακίαν!

      Διαγραφή
  22. Ξέρω ότι πάω γυρεύοντας και θα με αφορίσεις, αλλά αν δεν το πω, θα σκάσω:
    Με Κινέζα θα καταλήξεις!! Όλο για Κινέζους μιλάς! Θα την φέρεις στο χωριό και θα σταυροκοπιούνται όλοι! Να οι παρεούλες με Κινέζους, να οι προτιμήσεις στο κινέζικο φαγητό, να τα ρεβεγιόν με Κινέζους... Πιο προφανές δε γίνεται, είσαι Κινεζόφιλος!! Παραδέξου το, δεν είναι κακό... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον το ξέρεις ότι το πας γυρεύοντας!!!! Το'χω πει 100 φορές και θα το πω άλλες τόσες: προτιμώ να το καλύψω με μέλι και σουσάμι και να το κάνω ΠΑΣΤΕΛΙ παρά να το βάλω σε κινέζα!

      Διαγραφή
    2. Μελεκούνι καλέ, τι παστέλι μου λες τώρα. Ντόπιο πράγμα!

      Διαγραφή
    3. Ρε συ το μελεκούνι είναι μικρό και μαλακό και όπως καταλαβαίνεις δεν αντικατροπτίζει την πραγματικότητα...

      Διαγραφή
    4. Πήγες στη Μελισσοκομική να δεις τι μελεκουνάρες φτιάχνουν; Θα τρομάξει το μάτι σου!
      Όσο για την πραγματικότητα, ε, αλίμονο, δικό μας παιδί, θα είσαι αναπτυγμένο, δε λέω, χαχαχα

      Διαγραφή
    5. Αντε καλά αμα λες οτι τρομάζει το μάτι τότε ταιριάζει αχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  23. Το πρωί, είπα της πενταχρονης κόρης μου που μόλις ξύπνησε να πάει να κατουρησει πριν ντυθει. Ξέρεις τι μου απαντησε εκνευρισμενα: "Συνέχεια με διαταζεις και μου λες τι να κάνω!"

    Ξέρεις γιατί σου το λέω; Γιατί και η ανάρτηση σου και η απάντηση της κόρης μου, την ίδια παλαβομαρα μου βγάζουν! ;))
    Καλη χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μήπως σε λένε Μαρία? Γιατί είσαι Θεοτόκος με τέτοια κόρη ΘΕΑ!!!!

      Διαγραφή
  24. Τσάκω μιά ετεροχρονισμένη Καλή Χρονιά και κηπ ον ράητιν παιδί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Axaxaxa ρε Αμερικλανε κλαιωω δηλαδη!Καλως σε βρηκα στο μπλογκ σου και καλη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ουάου, γουστάρω μουτηδινίλα. Καλή χρονιά με απ' όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με απ'όλα αχαχαχα πως με ξέεεερεις! Μια με απ'όλα και για σενα!

      Διαγραφή
  27. οταν στη δινουν να μη τη παίρνεις!
    καλη χρονια αμερικλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή