Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ελέησον το Πεπόνι σου

Σώσον Αμερικλάνε το λαό σου, και ευλόγησον την ΑΠΕΥΘΥΝΣΙΑΝ σου! Είμαι εδώ για το λαό μου, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει ένα μέλος, τη ren@:
αχ αλήθεια μπαίνω 2 φορές την ημέρα και ψάχνω για νέα σου ανάρτηση ...πλιζ ...γράψε κάτι, μ'έπιασε το στερητικό σύνδρομο και πάω για καταθλιψη ...ελέησε τον λάο σου !!!
Έλα τσώπα τσώπα. Τσώπα σου λέω μάνα μου, επέστρεψα. Ελπίζω να νήστεψες πριν παραλάβεις απεύθυνση...

Πάντως Ρένα για την κατάθλιψη εγώ θα σου πω τι να πάρεις! Αν καμια φορά αργήσω πολύ να κάνω ανάρτηση και πέσεις, στείλε μειλ να σου δωσω λιστα με αντικαταθλιπτικα συμπληρωματα διατροφης που χανεις και βαρος μπουαχαχα.

Μπουαχαχα και τσώπα τσώπα. Τς τς τς τς μα τι κλάση και γλωσσολογικός παράδεισος αυτό το ιστολόγιο.

Έχω μια εβδομάδα να σας ελεήσω, όχι επειδή δεν το ήθελα αλλά επειδή έπρεπε να ελεήσω κάποιον άλλο και αυτά το καταλαβαίνεις κι'εσύ παίρνουν χρόνο.

Έχει που λες Ρένα από τον Μάιο του 2011 που με ψήνω να πάρω κατοικίδιο. Όχι δεν μου φτάνουν τα αρούρια, ούτε οι γουρούνες, ούτε οι συνάδελφοι! Θέλω ένα ζώο που να το συμπαθώ κι'όλας. Ζώα υπάρχουν πολλά. Συμπαθητικό μόνο ένα. Ο γάτος μου.

Τους τελευταίους 18 μήνες έχω δει άπειρα σκυλάκια και γατάκια ονλάιν, μερικά και τετ α τετ, αλλά δεν έπαιρνα την απόφαση. Το σκυλί θέλει χρόνο και να είσαι εκεί κάθε μέρα, ενώ στις γάτες έχω αλλεργία. Ή έτσι νόμιζα! Προφανώς η γαματοσύνη μου διαπέρασε το πετσί μου και μου γιάτρεψε τις αλλεργίες. Το ανακάλυψα το Νοεμβρη όταν έκανα μπεμπισίτιν τη γάτα της καθηγήτριάς μου, την οποία έπρεπε να πασπατεύω κάθε μέρα γιατί είχε κάνει εγχείρηση. Την είχε μόλις στειρώσει και έπρεπε να ελέγχω το τέτοιο της, θεός σχωρές το, μην τυχόν και ανοίξουν τα ράμματα!

Το έπιανα το γατί λες και ήταν άνθραξ ο θανατηφόρος, σε απόσταση και με δίχως να αναπνέω σαν το σούργελο αλλά άμα σου'χει τύχει φαγούρα από γάτα να θες να γδάρεις το πετσί σου, καταλαβαίνεις. Εξεπλάγειν που δεν μου προκάλεσε τίποτα το μούλικο, και λέω δε γαμιέται, θα πάρω γάτα τελικά.

Βασικά εγώ ήθελα Ρώσικη Μπλέ γιατί είμαι κολλημένο άτομο και αυτό μου κόλλησε, αλλά τη Δευτέρα το πρωί είδα στο ίντερνετ μία φωτογραφία και ξεκόλλησα! Τη Δευτέρα το βράδυ πήγα τον είδα τον πασπάτεψα και περίμενα 12 ώρες να δω αν με πιάσει πουθενά φαγούρα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις - δεν θα πέσω και σε αναφυλακτικό σοκ για ένα γατί, και την Τρίτη το απόγευμα, δηλαδή χτες, πήγα και τον πήρα. Τον πήρα με συνοπτικές διαδικασίες, δεν μ'αρέσουν τα πολλά πολλά.

Τον βρήκε λέει μια γυναίκα πριν μια βδομάδα σφηνωμένο σε ένα φράχτη. Οι ειδικοί που τον εξετάσανε, δηλαδή εγώ και η φιλόζωος που τον περιμάζεψε, αποφασίσανε ότι είναι 3-4 μηνών. Μετά από επιστημονικές αναλύσεις και παρατηρήσεις ανακαλύψαμε ότι είναι κλασομπανιέρας και όπου βρει τρύπα χώνεται (έμπαινε γιε μου, έμπαινε), αλλά του αρέσει να τον πασπατεύουν.  Επίσης ανακαλύψαμε ότι μάλλον πεινούσε, γιατί είναι όλο μαλλί και από γάτα τίποτα. Ούτε μισή μερίδα γλυκόξινο κοτόπουλο δε βγάζεις. Που λέει ο λόγος!

Είναι λίγος σε μάζα και ακόμα λιγότερος σε σθένος. Δηλαδή πως να στο εξηγήσω. Ανάποδα να τον γυρίσεις να κρέμεται σαν τη νυχτερίδα, θα κάτσει δεν θα πει ούτε ένα μιαου. Το ξέρω γιατί το δοκίμασα. Είναι τόσο ήσυχος και ήρεμος, που στο δρόμο για το σπίτι σταμάτησα πάνω στην εθνική να δω μην και πέθανε εκεί μέσα. Καθόταν στο κουτί λες και είχε φάει μαστούρα - αναισθησία σου λέω το ζώο. Μου 'μοιασε.

Ήρεμος, αγγλιστί mellow. Έτσι τον χαρακτήρισε η φιλόζωος και έχει δίκιο. Mellow, melon, ελληνιστί πεπόνι. Επίσης yellow, σαν το πεπόνι κι'αυτό.

Από δω ο γάτος μου, το Πεπόνι.


ΥΓ: Το όνομα δεν είναι σίγουρο ακόμα, είπα ότι θα τον ονομάσω οριστικά όταν πάψει να κρύβεται κάτω από τον καναπέ σαν το χέστη.

ΥΓ2: Τη φωτογραφία δεν την τράβηξα εγώ, είναι από τη διαφήμιση. Καμία από αυτές που έχω τραβήξει μέχρι στιγμής δεν είναι τόσο γαμάτη, για παράδειγμα.

ΥΓ3: Πάντα ήθελα να πω το "θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει", αλλά τώρα που έχω γάτα και μπορώ, συνειδητοποίησα ότι το "στ΄ αρχίδια μου" είναι πολύ πιο ικανοποιητικό.

ΥΓ4: Έχει πιαστεί ο κώλος μου να κάθομαι στο πάτωμα γιατί λέει αλλιώς θα τρομάξει  το ζωντανό ακόμα χειρότερα. 7 χρόνια γιόγκα τέτοιο κωλοπιάσιμο πρώτη φορά.

ΥΓ5: Όποιος βρίσκει το όνομα γελοίο, ας θυμηθεί ότι δεν μπήκε σε σοβαρού ανθρώπου μπλογκ για να περιμένει κάτι άλλο και επίσης ΥΓ3 και καθρεφτάκι.

125 σχόλια:

  1. Πω πω τρίχα το ζωντανό...
    Μάζεψε τες να φτιάξεις κανά πουλοβεράκι για τις κρύες νύχτες τώρα που σου πέρασε η αλλεργία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω τον δικο μου τον εχω βγαλει Πελοπιδα!Ηταν στιγμιαια εμπνευση! :D

      Διαγραφή
    2. Μπα... με αυτό το αγελαδίσιο βλέμμα που βλέπω στην φωτογραφία δεν τον κόβω για εραστή!

      Διαγραφή
    3. Πελοπίδας αχαχα ρε είπαμε :p

      Πάρταλε, πάρταλλιως!

      Διαγραφή
  2. άχου γατούλααααααα. Βρε λες αν πασπατέψω το πράμα μιας γάτας να μου φύγουν κι εμένα οι αλλεργίες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν προκύψει νιαουράρης, να τον βγάλεις Μουρμουρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πεπόνι να το κρατήσεις! Πολύ μου άρεσε το όνομα...

    Θα το λένε και ευκολα οι κινεζούλες φίλες σου. Πε-πο-νιιιιι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον καημένο τον Πεπόνι (όχι Πεπονή φαντάζομαι....)του λαχες εσύ για πατέρας!!!Από την άλλη...είσαι θαραλέος και συναισθηματικός...οπότε τι χειρότερο μπορεί να του συμβεί του πανέμορφου μικρού...εκτός από το ονομα δηλαδή!Συγχαρητήρια και να σου ζήσει...και μην τον βλέπεις μαζεμένο, όταν πάρει τον αέρα του θα δεις τον εαυτό του...και θα αγαπηθείτε.Καλημέρα Αμερικλάνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει αρχίσει ήδη να παίρνει αέρα αλλά με δόσεις και μόνο κοντά στον καναπέ για να χώνεται από κάτω :p

      Διαγραφή
  6. χαχαχα! Να σου ζήσει το Πεπόνι!!

    Είναι ίδιος ο δικός μου ο FLUFFY μόνο που είναι σταχτί και άσπρος.
    Και γω όταν τον βρήκα στο δρόμο (πριν 3 μήνες) ήταν 3-4 μηνών.
    Και μένα ήταν πολύ αδύνατος... Μονο μια μπάλα από μαλλί που τελικά αποδείχτηκε μεγάλη φαγάνα και έχει γίνει σα μπόμπα...
    Και μένα ήτανε πολύ ήσυχος... ούτε νιαου δεν έκανε και όταν αποφάσισε μετά από ένα μήνα να κάνει έπρεπε να κολλήσω το αυτί πάνω του να το ακούσω. Βέβαια το χουρχούρισμά του καμμία σχέση μάλλον για κομπρεσέρ μοιάζει.
    Μου τη σπάει όμως πολύ τώρα τελευταία... ή που θα έρχετε να μου κόβει βόλτες μπροστά στην οθόνη ή που θα ανεβαίνει σα τον παπαγάλο στον ώμο μου και θα ζυμώνει τα μαλλιά μου... ή που θα κάνει αναρίχηση στις κουρτίνες.

    Βρε μήπως να τον βγάλεις Fluffy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μπούστη Αμερικλάνε τζάμπα τα σκυλιά που χαζεύαμε παρέα δηλαδής.
    Χαλάλι σου αφού αποφάσισες γατί τι να σε κάνουμε.
    Άντε και καλοφάγ εεε καλοτάξ εεε καλοιθγβηοηιθγβιγ
    με το καλό να σου μπει τέλος πάντων.
    Cheers !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζάμπα γκολντενίδιο, τζάμπα! Αλλά δεν έχεις παράπονο, ήτο εκπαιδευτικές οι συνεδρίες σκυλο-αναζητησης και αναλυσης!

      Διαγραφή
  8. Και δηλαδη οταν θα ξεθαρρεψει, αρχισει να τρωει τον αγλεορα και βαλει κιλα, τι θα γινει? ...Βαρυ Πεπονι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφο γάτο. Εγώ είμαι βέβαια σκυλομάνα, γάτα δεν περνάει στα πεντακόσια μέτρα απο το σπίτι μου αλλά όταν βλέπω το ωραίο το λέω.
    Να σου ζήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά που μας εδειξες το σπιτι σου γιατι καθαρό δε θα το ξαναδεις.
    Θα κατουραει το γατι οπου να ναι, θα χεσει...μπλιαχχχ

    Και τι θα κανει οταν εσυ θα λειπεις;;; Ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω το είχα άγχος το χεσιμο/κατουρημα αλλα ευτυχώς πήγε αμέσως στην άμμο! Και μόνος του μια χαρά είναι, κάτι που λέει ότι δεν με πολυσυμπαθεί...

      Διαγραφή
    2. Mη γελιέσαι!
      Η γάτα δένεται με το σπίτι της με το μαξιλάρι της με την βολή της όχι με το "αφεντικό"της... δεν είναι σκύλος!
      Sε λίγο καιρό Θα σε κάνει να παρακαλάς γονατιστός για ένα γουργούρισμα και ένα ζύμωμα και μετά θα σε φτύσει σαν τη λεμονόκουπα ... :-p

      Διαγραφή
    3. Δεν πειράζει, αντέχω την απόρριψη από τα ζώα πρώτον δεν τα πήγα ποτέ καλά με τον αδερφό μου και δεύτερον και οι 7 γουρούνες μέχρι στιγμής που έχω κάνει με μισούσαν θανατηφόρα!

      Διαγραφή
  11. Μετά τον γάτο μου, άλλο γατί σπίτι δεν μπαίνει..αυτό το αποφασίσαμε απο κοινού! Δεν τις μπορώ τις ζήλιες. Αν θα μπεί θα είναι σκυλάκι έτσι για να έχουμε απο όλα τα ζωάκια στην μικρή μας φάρμα! ααχαχχαχαα

    Πανέμορφο το πεπόνι σου,και αυτά τα ματάκια..υπέροχα!! Δεν μπορώ να εκφραστώ περισσότερο γιατί θα έχω γκρίνιες μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα σε ποιον γάτο αναφέρεσαι όμως? Γιατί εσείς τα μπλέκετε λίγο!

      Διαγραφή
    2. Στον γάτο με οίστρο..αυτός και μόνο είναι αρκετός. :P

      Διαγραφή
    3. Δεν πιστεύω να χρειάζεται να του αλλάζεις και την άμμο!!!

      Διαγραφή
    4. Όχι είναι αυτοσυντηρούμενος και πολύ καθαρός!!

      Διαγραφή
  12. Καλώς ηρθες στο γατοκλαπ,ηλεκτρική σκούπα εχεις; να σε δω να μαζεύεις τρίχες,πολύ τρίχα μάνα μου...
    Είναι κουκλι να το χαίρεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα ναι ηλεκτρική έχω και την έχω ήδη βγάλει από την ντουλάπα! Η τρίχα πάντως δεν μάδησε ακόμα...

      Διαγραφή
  13. Ντροπαλος ειναι οχι χεστης!Θα δεις τι θα κανει οταν ξεθαρεψει,παρε κανα μπαλακι να του ριχνεις(οχι στα μουτρα) για να βγαινει κατω απτον καναπε!Ωραιο ονομα αγαπητε,του δικου μου του ειχα δωσει το ονομα Μπουτσης(παρατσουκλι ενος μεθυστακα)γτ πηγαινε σαν μεθυσμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν είναι ντροπαλός χέστης ή απλά άγριος, δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω ακόμα!

      Διαγραφή
  14. P.S Εννοείται ότι στους 7 μήνες θα πρέπει να το στειρώσεις αλλιώς θα αρχίσει να μαρκάρει περιοχές μέσα στο σπίτι σαν σκυλί... και όχι τίποτ'άλλο από τη μυρωδιά θα μαζευτούν όλα τα γατιά της γειτονιάς στο παράθυρό σου να σου κάνουνε καντάδα! :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ωραίο το Πεπόνι!!! προσωπικά προτιμώ το καρπούζι, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
    και στη δικιά σου φωτό είναι ωραίος, με το κουκουνάρι δίπλα που ουδεμία σημασία του δίνει! Άντε βρε, εύχομαι να κάνετε καλή παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως από παιχνίδια ακόμα δεν βρήκαμε κάποιο που να τον ικανοποιεί!

      Διαγραφή
  16. Το δικό μας εδώ το λέμε Nemo... προφανώς και δεν με διαβάζεις στον "Γατοτιτανικό", αλλιώς θα ήξερες τι ζόρια περνάω! Που να ήξερα ότι τις ίδιες ώρες, εσύ ο προδότης συν-Υδροχόος, θα έπαιρνες κατσούλι... μια οι Κινέζοι, τώρα οι γάτες! Εάν είναι δυνατόν!!

    http://agrimio.wordpress.com/2013/01/14/%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82/

    ΥΓ Μπορεί να γκρινιάζω, επειδή εγώ έχω φάει φρίκη εδώ, αλλά να σου ζήσει το σκασμένο!! Φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι κι εσύ συμπάσχουσα αλλά πιο γκρινιάρα να το κοιτάξεις :p

      Μια χαρά θα πάνε τα κατσούλια, γάτες είναι δεν είναι γεννετικά μεταλλαγμένα ιγκουάνα !

      Διαγραφή
  17. Κανόνισε από Πεπόνι να τον κάνεις Καρπούζι!!!


    αχαχαχαχαχαχαχα

    τελικά δεν ξέρω πότε ήταν πιο άτυχο, όταν σφήνωσε ή στα χέρια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχα, με αυτό το τελευταίο υστερόγραφο έχω λιώσει!!!
    Να σου ζήσει ο γατούλης, φίλος καλός να είναι ο ένας για τον άλλο, και εις ανώτερα! :-Ρ
    Όσο για το όνομα μου αρέσει καλύτερα το αγγλικό Mellow, το ελληνικό μου κάνει βαρύ κι ασήκωτο, δεν ταιριάζει στον γατούλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά ρε έλεος πεπόνι το γατί; Δε σκέφτεσαι τα ψυχολογικά που θα του δημιουργηθούν αν έρθει ελλαδιστάν;

    Ρε φίλε πολύυυυυυυυυυ τρίχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλλλλλλυ τρίχα και μαλακιάααααααα

      Σας είπα, δεν είναι σίγουρο το όνομα!

      Διαγραφή
  20. Μας έχεις αναλύσει πολλάκις πως σιχαίνεσαι τ'αντερα σου ...πως 8α κάνεις χωριό με το γατί;;που μαδάει,γλύφει,γλύφεται και το κυριότερο ...ανεβαίνει και κάθεται παντού!!!!Σε βλέπω στα δάση του Κονέκτικατ ...να τρέχεις νύχτα ξεβράκωτος να ξύνεσαι στις κουμαρίες !!!
    ΥΓ: το όνομα του γάτου τούμπανο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφού δεν έβγαλες το γατί σου σουβλάκι πάλι καλά!!:Ρ

    Και μια άλλη παρατήρηση:Λες ότι δε πας τους ρώσους,αλλά ρώσο γάτο πήρες!Τυχαίο;;Δεν νομιζωωω!!Κρυφοπουτινικέ!!!

    Όσον αφορά το καθρεφτάκι κοίτα το εσύ!Θα σπάσει βέβαια,αλλά δε πειράζει θα αγοράσει καινούργιο με τα δολλάρια από τη μηχανή του καφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ δεν είναι Ρώσσος!!
      Ο Ρωσσος είναι το εντελώς αντίθετο αυτού...
      Γκρι κοντότριχος!! :))

      Διαγραφή
    2. Με πρόλαβες ρε Λιακάδα με τον άσχετο που έχουμε μπλέξει!!!

      Κι όχι μόνο δεν ξέρει ποιες είναι οι Ρωσσικές αλλά δεν ξέρει και να διαβάζει!!!

      ΗΘΕΛΕ, γράφει Ρας!!! Αλλά άμα δεν διαβάσεις λατινικά, αυτά παθαίνεις! ;)

      Διαγραφή
    3. Δεν έχετε προσέξει καθόλου τι γράφει ο Ντολμάς!Θα σας παραθέσω το απόσπασμα
      "Βασικά εγώ ήθελα Ρώσικη Μπλέ"
      και επίσης η φωτο δεν είναι της γάτας του Αμερικλάνου διότι όπως αναφέρει και ο ίδιος
      "ΥΓ2: Τη φωτογραφία δεν την τράβηξα εγώ, είναι από τη διαφήμιση. Καμία από αυτές που έχω τραβήξει μέχρι στιγμής δεν είναι τόσο γαμάτη, για παράδειγμα."

      οπότε ξέρω τι λέω και είστε λάθος!:)

      ΥΓ:Ποιος τη χάρη σου Ντολμά,σου κάνα ανάλυση κειμένου!:Ρ

      Διαγραφή
    4. Mάλλον εσύ δεν κατάλαβες ότι αυτή είναι η γάτα του αυτοπροσώπως απλά δεν ήταν τόσο τυχερός στις φωτογραφίσεις του και χρησιμοποίησε την φωτογραφία από την αγγελία που είχαν βγάλει αλλοι για να προωθοήσουν για υιοθεσία το Πεπόνι!

      Διαγραφή
    5. ΕΥΓΕ σου Λιακάδα!

      ΠΑΡΤΑ (τα καλά παραδείγματα) ανθυποΝτολμά Ρας! χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    6. εμ τι μονο εσύ θα είσαι χαρισματικός? :-p

      Διαγραφή
    7. Και πάλι αυτό δεν απαντά στη βασική μου θέση για το κρυφοπουτινισμό του Αμερικλάνου που ήθελε ρώσικη μπλε!!

      @Αφρικανέ
      ένας είναι ο Ντολμάς και ο Αφρικανός ανθυποντολμάς του!

      Διαγραφή
    8. @Λιακάδα, όχι μόνο χαρισματικός αλλά και προσοντικός! χαχαχαχα (πήγα ν' ανοίξω το βλογ σου και μου κράσαρε ο υπολογιστής!!!)

      @Ρας, ότι λέω παραπέντε, μην το λες ακριβώς, Μικρέ! ;)

      Διαγραφή
    9. χαχαχα! Καλά μου τα λέγανε και δε το πίστευα!
      Είναι που έχω και γω μεγάλο..."εκτόπισμα" :))

      Διαγραφή
    10. Λιακάδα και Αφρικανέ, δώστε του πόνο του ρωσοπόντιου, που ούτε να διαβάζει δεν ξέρει! Καλά τα λέρε!

      Ρασκώλε, πρώτον είσαι αγράμματος αλλά έτσι είστε όλοι της θεωρητικής, περνάτε τις αναρτήσεις ένα έτσι και νομίζετε ότι τις διαβάσατε!

      Οι Ρωσικές Μπλέ είναι πολύ όμορφες και μ'αρέσει το γκρί αλλά έχε χάρη που δεν έβρισκα...

      Παπαριασμένε λαχανοντολμά.

      Διαγραφή
    11. χμμμ και γω της θεωρητικής είμαι... (Γ' δεσμη) απλά είμαι γυναίκα... :))

      Διαγραφή
    12. Παιδί μου, οι παρόντες εξαιρούνται!

      Διαγραφή
    13. Ε ναι οι παρόντες εξαιρούνται!:Ρ:Ρ

      Αμερικλάνε έχω και άλλες δουλειές από το να διαβάζω προσεκτικά τις ντολμαδοσύνες σου!!Τεμπελχανα!!

      Το γύρισες σε πουτινικό δηλαδής!Μάλιστα,μάλιστα!:Ρ

      Διαγραφή
    14. Ο Πόυτιν το ξέρεις ότι έπαιζε γκολφ στο χωριό μου? Φάτα!

      Διαγραφή
    15. @Λιακάδα, γυναίκα με ... "εκτόπισμα" αχαχαχαχαχαχαχα ακόμα γελάω!

      @Ρας, δεν το σώζεις, άστο, σε άλλη ανάρτηση (σε περιλάβαμε 2 τώρα χαχαχαχα)

      @Αμερικλάν, τον λυπάμαι τον φουκαρά πια ... έχει και εξεταστική ;)

      Διαγραφή
    16. Eκτός από γέλιο έχεις να ρίξεις καμμιά ιδέα για να ελαφρύνω το χώρο μου?... Οσο γίνεται με 500 βίντεοκλιπ ανεβασμένα...
      Ολοι μου παραπονιούνται τελευταία... :(

      Διαγραφή
    17. Μπορείς τα παλιά σου βιντεοκλίπ να τα αφήσεις μόνο με το url και μια μικρή περιγραφή :)

      500?!?!?!?!?! Παναζία μου!!! :)

      Διαγραφή
    18. Οκ θα το κάνω... κάτι τέτοιο είχα σκεφτει αλλά θέλει κοπο και μετά το μπλογκ μου θα είναι μεν πιο ελαφρύ όχι όμως τόσο ωραίο... Σε κάθε μου ανάρτηση βλέπεις έβαζα και λαλάκι (τρομάρα μου!)

      Οπως κατάλαβες λατρεύω τη μουσική... ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    19. Αν το θυμάμαι καλά το μπλογκ σου (θ' αργήσω να το ξανανοίξω χαχαχαχα) δεν είσαι νέα μπλογκερ. Από εμπειρία σου λέω ότι οι καινούργιοι αναγνώστες σου δεν θα προχωρήσουν πέρα από τον Νοέμβριο του προηγούμενου έτους, οπότε μην αγχώνεσαι για την εμφάνιση.

      Αλήθεια, γιατί είναι ακατάλληλου περιεχομένου? :)

      Διαγραφή
    20. Επειδή έχει κάποιες φωτογραφίες πολύ "ιδιαίτερες" και κάποιες αναρτήσεις πολύ ερωτικές... και επειδή σερφάρουνε και μικρά παιδιά και είμαι πολύ ευαίσθητη ως προς το θέμα αυτό είπα να το κάνω έτσι. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω ως υπεύθυνη ενήλικας δε νομίζεις?

      Διαγραφή
    21. Κοίτα, σε καταλαβαίνω αλλά αυτό δεν θα τους εμποδίσει να μπουν, ίσα ίσα θα τα "παρακινήσει" να ψάξουν (...λέει το αντρικό μυαλό μου).

      Φυσικά, εγώ (και κάποιοι-κάποιοι άλλοι εδώ μέσα :) ) θα έπρεπε να διαγραφούμε από τον βλόγερ αντίστοιχα χαχαχαχαχα

      (ωχ ωχ ωχ, δεν είμαι υπεύθυνος ενήλικας λοιπόν...μάλλον δεν είμαι ενήλικας καθόλου, που λέει κι η Μικρή μου χαχαχαχα)

      Διαγραφή
    22. Πάντως εγώ να πω ότι έχω προβληματική προσοχή και δεν μ'αρέσει να μπαίνω σε μπλογκς που έχουν 200 μπιχλιμπίδια γύρω γύρω! Μ'αρέσουν τα άδεια, γι'αυτό κ εγώ δεν βάζω τίποτα το έχω μίνιμαλ! Διέγραψέ τα ΟΛΑ θα με υποχρέωνες :p

      Αφρικανέ, δεν έχεις δίκιο ξέρεις πόσες φορές βλέπω στο ρουφιάνο μου να διαβάζουν όλο το μπλογκ, από το 2009 σιγά σιγά μέχρι τώρα? Θα κάψουν τον εγκέφαλο με τόσες μαλακίες μαζεμένες και θα μου ζητάνε αποζημίωση!

      Διαγραφή
    23. Τς τς τς, ωραίες συμβουλές δίνεις στο κορίτσι, τι να σου πω! :Ρ

      Κι εγώ το βλέπω (κι από το 2006 μη σου πω!) αλλά αυτοί είναι με ευθύνη δικιά τους. Μιλάω για τους νορμάλ αναγνώστες (αν υπάρχουν τέτοιοι ακόμα αφού διαβάζουν εμάς! χαχαχαχα).

      Διαγραφή
  22. αχοοουυυ μια γατουυλαααα... πούσι πούσι πούσι που σαι μπρε;; πούσι πούσι πούσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. να τον προσέχεις ξενιτεμένε φίλε μου...
    μια φορά τη βδομάδα θα τον ποσταρεις, να βλέπουμε ότι είναι καλά,ότι τρώει και πίνει καθώς πρέπει,να τον βλέπουμε καθαρό και χτενισμένο,να τον βλέπουμε να κοιμάται σε καναπέδες,σε κρεβάτια,να παίζει με μαλλιαρές μπαλίτσες,να να να ....
    γειαααα σου πεπονάρα !!!!
    Υ.Γ αν είναι βαλσαμωμένο θα το καταλάβουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και όμως είναι πολύ πετυχημένο για όνομα. Μια χαρά.
    Και πιο εμπνευσμένο από την προηγούμενη φορά που έδωσες όνομα σε ζωντανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα προηγούμενα ζωντανά ήταν μιας χρήσης, και μια χαρά είναι το Φίλι και το Κίλι λύσσα.....

      Διαγραφή
  25. Εγω πάντως αφου τον πήγες έτσι θα τον έβγαζα Μέλο αν είναι αρσενικός και Μπέλλα αν είναι θηλυκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. όπου βρει τρύπα χώνεται;
    του αρέσει να τον πασπατεύουν;

    χαχα ωραίος ο μικρός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πεπόνι! ειναι αυτό όνομα για γάτα;;; πεπόνι! δηλαδή, αν ήταν σκύλος πως θα το έλεγες; καρπούζι; αβοκάντο; μανταρίνι; παπάγια;

    αν γεννήσει τι θα κάνει; βερύκοκα;;;

    να σου ζήσει και ζούλα το το ζουζούνι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να γεννήσει μάνα μου ο γάτος! Τα μόνα που γέννησε μέχρι στιγμής ήταν καλοσχηματισμένα σκατάκια!

      Σήμερα τον λένε Μέλον

      Διαγραφή
  28. Άχουυυυυ τι παίδαρος γατος! Να τον χαίρεσαιι και καλοριζικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να σου ζήσει ο Πεπόνης ή Μέλης! Άντε και Μελένιος δλδ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πολύ γλυκό γατάκι. Ελπίζω σε φάση σαν και αυτή της προηγούμενης ανάρτησης να μην φύγει με σουτ έξω από το παράθυρο και μπει γκολ σε κανένα κάδο γιατί είναι γλυκύτατο. Και επίσης μην το δείξεις στην Κινέζα που συναναστρέφεσαι (ναι ναι διάβασα άρθρα σου). Εμάς όταν μπήκε ένα γατάκι στην αίθουσα απ' την μπαλκονόπορτα η Κινέζα καθηγήτρια μας άρχισε και τσίριζε και έλεγε κάτι στα Κινέζικα αλλά δεν μάθαμε ποτέ τι γιατί τα έλεγε γρήγορα και δεν καταλάβαμε. Και δεν υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό από Κινέζα που τσιρίζει.
    Καληνύχτα και να σου ζήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα δεν υπόσχομαι τίποτα, αν και γενικά δεν ξεσπάω τα νεύρα μου σε άλλους!

      Βασικά δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό από Κινέζα, τελεία :p

      Διαγραφή
  31. Ωραίος ο γατούλης. Εγώ έχω 2 γάτους - βοϊδα χοντρά όσο δεν πάει και μια γκομενίτσα στραβή από το ένα μάτι. Αλλά όχι μέσα στο σπίτι. Μπαινοβγαίνουν βέβαια κατά βούληση αλλά τον περισσότερο χρόνο τον περνάνε στην εξοχή.
    Τον αρσενικο τον έναν τον λέω κανελή λόγω του χρώματος τον άλλον χοντρό και το κοριτσάκι την λέω Άρη. Άντε βγάλε άκρη τώρα.

    Να σου ζήσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γκομενίτσα στραβή αλλά με την κατάλληλη προίκα δέχομαι να στην γκαστρώσει ο δικος μου να βγαλει πεπονακια σαν μποστάνι!

      Ήθελα κ εγώ να τον κάνω μέσω έξω, αλλά εδώ φοβάται το τραπέζι του σαλονιού, θα βγει στο χιονι/ρακουν/ελάφι/αλεπού/σκίουρος?

      Διαγραφή
  32. Τι τρελό γατόνι είναι αυτό!! Να το πιάνεις να το χαϊδεύεις και να μην το αφήνεις! Μπράβο, μπράβο.
    Εγώ πάντως, αν ήμουν στη θέση σου, θα το ονόμαζα Πύθωνα. Διότι θα μπορούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλά,ρε,δυο γατόνια στο ίδιο σπίτι χωράνε;:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. re eksiasa inta pou ithela na grapso ospou na dkiabaso ta sxolia!!!!!!! tzinon to Ras efaess ton mana mou! aisto kopellouin isixo re tzie thkiabazi tora!
    aman athimitho en na strafo na sou po!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όι μάνα μου, σχολίασε πάνω στην ανάρτηση και άεις τον τον αμπάλατο!

      Διαγραφή
  35. ΩΩωωωωωωω! Μα-μάο και στο σπιτικό σου!!! Την πάτησες κι εσύ! Εγώ ένα έχω να πω, εισαι τυχερός που είναι αρσενικός και (ελπίζω) στειρωμένος, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ τι θα γινόταν στις δύσκολες εποχές του χρονου...
    Επίσης (και ασχετο με το θέμα) το μπουαχαχαχα και το τσώπα είναι δόκιμοι όροι και δεν ντρεπόμαστε για αυτους!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα-μάο είναι η γάτα στα ήμμυ?

      Δεν την πάτησα όμως ακόμα, γιατί κρύβεται κάτω από τον καναπέ! Είναι σερνικός και θα του τα κόψω σε ένα μήνα!

      Διαγραφή
    2. Και μετα μου λετε πως δεν αγαπαω εγω τα ζωα...ειδα τι φιλοζωοι ειστε κι εσεις...

      Ακους εκει θα του τα κοψεις σε εναν μηνα!!!!

      Ντροπη σου!

      Διαγραφή
  36. Δε μου λες ;;; Όταν τρέχεις στα συνέδρεια, στις Χαβάες, στις Ινδίες, στις Αστραλίες και δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού ή άμα έρθεις να δεις την μάνα σου στο Ελλαδιστάν τι θα το κάνεις το κακόμοιρο το Πεπονάκι, ε ;

    Α κατ ιζ φορ λάιφ, νοτ τζαστ Κρίσμας, δεν το 'ξερες ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώχου μωρέ! Αυτά περίμενα να μου τα πει η μάνα μου αλλά καμία σχέση, θα το βάλουμε λέει σε ξενοδοχείο για γάτες!

      Διαγραφή
  37. Το πιο σημαντικό του κειμένου είναι ο φωτόγραφος της πρώτης φωτογραφίας, ο τύπος παει για καριέρα και προφανώς δεν το ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γάτος μου είναι που ανεβάζει τις φωτογραφίες, με τη φωτογένειά του! Ο φωτογράφος έρχεται δεύτερος...

      Διαγραφή
  38. Αααα οχι Αμερικλανε διαφωνω με το ονομα μελον.. Προσωπικα ψηφιζω Πεπονι.. και αποφασισε γρηγορα ονομα.. μια γατα που ειχα επειδη δεν αποφασιζαμε καποιο ονομα την φωναζαμε απλα Γατα.. απο πρωτοτυπια σκιζουμε ως οικογενεια..
    Να σου ζησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω, είμαι αναποφάσιστος. Πρωτοτυπία εμένα δεν μου λειπει, αλλά στο τέλος θα τον πω κλανιάρη απλά!

      Διαγραφή
  39. τέλειο το νιαουράκι!! φτου του! τέλειο και το όνομα! :) νιάου! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αν και προτιμώ τα σκυλιά,τούτο 'δω είναι χαριτωμένο!

    Πολλή τρίχα,όμως...Μαδάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι'εγώ προτιμώ τα σκυλιά αλλά μην του το πεις γιατί τότε είναι που δε θα βγει ποτέ από τον καναπέ...

      Δε μαδάει πολύ, προς το παρόν!

      Διαγραφή
  41. Ναι, Μέλον, Μέλον, είναι όμορφο και πρωτότυπο, και ο γάταρος κούκλος! Άμεση στείρωση, διαφορετικά δεν πρόκειται να μπορέσεις να μπεις στο σπίτι σου απ' τη μυρωδιά. Είχα έναν 17 χρόνια, γκρι με άσπρο και φουντωτό, ένα τέρας, είχα τη μάνα του και αυτόν τον ξεγέννησα εγώ, αν θες το πιστεύεις. Τόσο μεγάλο γατί ήταν. Πριν τον στειρώσω, δεν τολμούσα να ανοίξω πόρτα να μπει άνθρωπος απ' τη μυρωδιά, έριχνα απολυμαντικά και αρωματικά με τα κιλά!!! Ηρεμήσαμε μετά, αλλά έπρεπε να έβλεπες τι ξύλο μου έριχνε, όταν ήταν ώρα να φάει, ανεβασμένος στο ψυγείο,΄περνούσα από κάτω τάχατες αδιάφορη, και μου τράβαγε κάτι μαλλιοτραβήγματα γενναία. Φοβάται μωρέ ακόμα το γατόνι, μετά θα ευχαριστηθείς χουρχουρητά και πατουσάκια και αγκαλίτσες. Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εμάς το δικό μας το γατόνι στο χωριό που είναι ίδιος ο Πεπόνης, αλλά σε γκρι, τον λέμε Μουχρίτσα! Πάει και αράζει στον κήπο μέσα στα χόρτα και γυρίζει πίσω τίγκα στην μουχρίτσα. Και είναι ο απόλυτος κλασομπανιέρας, το γλυκό μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εβαλες τη γάτα....120 σχόλια! Ρεεεε δες τονα! Συγγνώμη, αλλά η 1η φωτογραφία, ουδεμία σχέση έχει με τη 2η. Στη 2η διακρίνουμε ένα μποθρώνι. Πρόλαβες και το πάχυνες τόσο? Ασφαλώς και όχι. Ψεύτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή