Τρίτη 9 Απριλίου 2013

2 girls 1 door


Θα τις σκίσω ρε! Θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και θα γίνω κινεζοκτόνος! Διδακτόρισσες σου λέει μετά, οι ηλίθιες οι μούλες! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πριν από 28 και κάτι χρόνια, γεννήθηκε αυτό το θεσπέσιο πλάσμα ο Αμερικλάνος. Χρειάστηκαν κουτάλες για να τονε βγάλουνε από την πρώτη του κατοικία, και έσκασε μύτη (ανάμεσα στις κουτάλες) με σαγηνευτικά καστανοπράσινα μάτια, ροδουλά μάγουλα, και κυματιστά επιμελώς ατημέλητα μαλλιά σε κόμη αϊνσταϊνέ. Αυτά τα μαλλιά έπρεπε να κόψω πριν λίγες μέρες, και με φάγανε οι δύο Κινέζες να πάμε μαζί γιατί βαριούνται να οδηγάνε μέχρι το εμπορικό! Καλά, λέω, άντε να πάμε. Πήγαμε την περασμένη Κυριακή.

Αν εξαιρέσεις την ασχήμια του του καημένου, στο μαλλί και στο μυαλό ίδιοι είμαστε. Φτου μας φτου μας.
Γυρνάμε πίσω την Κυριακή, μπάινουν αυτές οι καταραμένες σπίτι να δούν το Πεπόνι, μετά από λίγο ξεκουμπίζονται και ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΟΥΝΕΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. Τους το'χω πει 100 φορές! Πιτσικάρει η πόρτα, να την τραβάτε καλά! Άλλα κι'άλλα ξέρουν να τα τραβάνε με τις ώρες, την πόρτα μου την κλείνουν λες και είναι η καρδιά ενός μαρουλιού και φοβούνται μη σπάσει. 

Ξυπνάω το επόμενο πρωί, χτες δηλαδή, ησυχία. Συνήθως το Πεπόνι το πρωί με το που με ακούσει να σηκώνομαι έρχεται έξω από την πόρτα του δωματίου μου και αρχίζει το κλάμα. Χτες το πρωί, ησυχία. Άνοιξε η εξώπορτα το βράδυ, πάει το πεπόνι. Πάπαλα. Αγνοείται η τύχη του. Την έκανε για άλλα μέρη. Βίρα τις άγκυρες για ξένους τόπους! να δούν τα μάτια μας! άλλους ανθρώπους! Του κουράσαμε τα μάτια του μίστερ πεπόνι και ήθελε να δει άλλους ανθρώπους.

Τέσπα πέρα από την πλάκα, έχω φρικάρει. Είναι ήδη 11 το βράδυ, όλη μέρα τον ψάχνουμε μέσα στο δάσος αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Πήρα τηλέφωνο όλους τους κτηνίατρους κλπ κλπ, η Κινέζα έφτιαξε και αφίσες, τρομάρα της, γιατί το είδε το μάτι που γύρισε το μέσα έξω και το ξέρει ότι είναι λίγα τα ψωμιά της (ή μάλλον τα ρύζια της). Ήρθε και η καθηγήτρια και έψαχνε μέσα στους αγρούς, και να φωνάζουνε όλοι ΜΕΕΕΕΕΛΟΟΟΟΟΟΝΝ!!!! ΜΕΕΕΕΛΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝ!!! Ναι, τέτοιος κλασομπανιέρα που είναι σιγά μην ακούσει τσιρίδα και βγει.

Εν τω μεταξύ μόλις την περασμένη Πέμπτη τον πήγα για στείρωση. Έχει δυο σχισμές πάνω στα πλέον μικρά αρχιδάκια του και θα πάθει καμιά μόλυνση το μαλακισμένο. Πριν του τραγουδούσα το ΓΙΕ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ! Επειδή του τα κόψανε. Τώρα που μάλλον έγινε πτώμα το Πεπόνι τραγουδάω Ο ΔΟΛΙΟΣ Ο ΚΥΡ ΚΩΣΤΑΙΝΟΣ! ΚΡΥΦΟ ΤΟ'ΧΕ ΚΑΜΑΡΙ! ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΕΠΟΝΙ ΓΙΑ ΥΙΟ! ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!

Αλλά δεν φταίνε οι Κινέζες! Όχι! Εγώ το ΖΩΟΝ φταίω που τις εμπιστεύτηκα να κλείσουνε την πόρτα! Χαράμι τα διδακτορικά! Χαράμι όλα! Δυο ηλίθιες μια πόρτα δεν είναι άξιες να κλείσουν. Μια απλή ξύλινη πόρτα! ΔΥΟ Κινέζες, ΜΙΑ πόρτα! Μία. Πόρτα. Δεν είναι άξιες να κλείσουν ούτε μία πόρτα. Να φάνε σκατά τους εύχομαι! Τάρτες από τα ΙΚΕΑ!

Πήγαμε και στο ΙΚΕΑ μετά το κούρεμα, τώρα που το θυμήθηκα. Αυτές θέλανε να φάνε κεφτέδες αλλά τις ενημέρωσα περι ντοπαριμένων αλόγων και τελικά φάγαμε όλοι από πάνω μας. ΝΑ μαλάκα, ΝΑ ΝΑ ΝΑ. Για τις τάρτες δεν τους είπα όμως...

Τώρα κάθομαι και περιμένω, έχω αφήσει την πόρτα ανοιχτή, θα μπει κανα ρακούν μέσα και θα τρέχω, έψησα και τόνο μπας και τον μυρίσει έριξα και μπόλικο σωληνάριο με αυγά ψαριών στο γρασίδι, τι σκατά θα σκάσει μύτη! 

*** Το επόμενο βράδυ***

Τελικά έσκασε. Εκεί που έγραφα την ανάρτηση εψές το βράδυ ακούω ένα γκντουπ σηκώνομαι να δω και ήταν το πεπόνι στο σαλόνι να με κοιτάει σαστισμένο και μέσα στις λάσπες. Απ'ότι κατάλαβα, κρυβόταν όλη μέρα στις τρύπες των λαγών το μουλάρι, γιατί εκεί στις τρύπες είναι που έχει νερά και λάσπη.

Και ξέρεις ε! Ο τόνος που έβγαλα έξω για να τον δελεάσω ήταν ο Ρίο Μάρε που πήρα από τον Καναδά το Καλοκαίρι! Το φυλούσα τρομάρα μου να τονε φάω το Πάσχα... Τελικά ούτε το Πεπόνι το έφαγε γιατί δεν του άρεσε... Φταίω εγώ τώρα να του δώσω σφαλιάρα που χαράμισα το τονάκι ρίο μάρε???

Ο ΔΟΛΙΟΣ Ο ΚΥΡ ΚΩΣΤΑΙΝΟΣ! ΚΡΥΦΟ ΤΟ'ΧΕ ΚΑΜΑΡΙ! ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ! ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΡΙΟ ΜΑΡΙ!

101 σχόλια:

  1. νομίζω έχει χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι!
    είσαι έτοιμος να γίνεις πατέρας!!!!! άντε , πολλά κινεζάκια σου εύχομαι χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην αρχή ένιωθα άσχημα που γελούσα, ενώ είχε χαθεί το Πεπόνι, αλλά μετά που διάβασα ότι επέστρεψε σαν καλός άσωτος, γέλασα χωρίς τύψεις! Απολαυστικότατο ρε!!

    Όποτε φεύγουν οι Κινέζες να τις πηγαίνεις ως την πόρτα. Έτσι θα μπορείς να βεβαιώνεσαι ότι την κλείνουν, αλλά και να τις ξεπροβοδίζεις με μια κλωτσιά στον κώλο, τις μουλάρες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την άλλη φορά να τους πεις:
    "Πόρτα ρε!!! Σε Παγόδα γεννηθήκατε;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχα!!!Ρε φιλεεε τι έγραψες!!χαχαχαχαχα!!Αν και οι Παγόδες παίζει να είναι στην Ταυλάνδη,αλλά δεν είμαι και σίγουροος!Έγραψες,έγραψες!!χαχαχαχαχαχα!!

      Διαγραφή
    2. Αχαχα, ναι ΘΑ ΘΕΛΑΝ να έχουν γεννηθεί σε τέτοιο πράμα!

      Διαγραφή
    3. Παρτάλι ενημέρωσα την Κινέζα για την ερώτησή σου και μου είπε να σου πω ότι γεννήθηκε σε διαμέρισμα μοναχοκόρη πριγκίπισσα και της ανοίγαν τις πόρτες άλλοι!

      Διαγραφή
    4. Αν είναι απόγονη της δυναστείας των Μινγκ, τότε αλλάζει το θέμα...

      Διαγραφή
    5. Απόγονη των Μουνίνγκ είναι αλλά τεσπα!

      Διαγραφή
  4. Του ματιάσανε τη γουνίτσα του, γι'αυτό σου ήρθε λασπο-μπανιαρισμένος!
    Ώστε γύρισε, ε; Ε, τα θέλει κι αυτός, λοιπόν! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και τα θέλει! Και τα φαγιά του και τα νερά του και τα παιχνίδια του, τι άλλο μπορεί να θέλει ένα πρώην αδέσποτο κωλόγατο????

      Διαγραφή
  5. Χαχαχαχαχα έχω λιώσει στο γέλιο,μόνο από τις περιγραφές σου όμως,όχι από την εξαφάνιση-επανεμφάνιση του Πεπονιού :p
    Aφού είχε αίσιο τέλος η ιστορία,όλα καλά.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, γιατί αλλιώς η Κινέζα έψαχνε ήδη να μου πάρει άλλο γατί!

      Διαγραφή
  6. Της Κινέζας το κάγκελο!!! Το ξέρεις το κινέζικο βασανιστήριο? Αν όχι, πες μου να σου το πω ;)

    Μα τι βίτσια είναι αυτά που έχεις με τις Κινέζες?!?!?!

    Απαπαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να χαθείς και νόμιζα πως τον έχασες τον γλυκούλη τον Πεπόνι. Τέλος καλό, όλα καλά. Πάντως, προς υπεράσπιση των Κινέζων, αυτοί έχουν συνηθίσει τις συρόμενες πόρτες που να ξέρουν να ανοίξουν τις κανονικές. By the way, την απάντησή μου στο μέηλ που είχες στείλει την έλαβες? Καλή σου μέραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι καλά που μου το θύμησες γιατί πρέπει να ενεργηθώ και προς εκείνη την κατεύθυνση :p

      Διαγραφή
  8. Κι ελεγα που χαθηκε αυτο το παιδι!
    Κι οταν ξαναγραψει θα ειναι γιατι κατι σοβαρο ετρεξε! Κι οπως βλεπω ετρεξε... ο τονος Ριο Μαρε :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι αλλά διαβάζοντας κανείς τον τίτλο της προηγούμενης ανάρτησης σου (ΦΡΙ ΠΕΠΟΝ), θα μπερδευτεί. Τελικά σ'αρέσει ή δεν σ'αρέσει που έγινες πατέρας; Αυτό σηκώνει απεύθυνση, φίλε Αμερικλάνε.

    Εγώ πιστεύω ότι είσαι ακόμη μπερδεμένος. Ξάπλωσε σε ντιβάνι να φορέσω την λευκή μου ποδιά(;) και να αρχίσουμε ψυχανάλυση. Υπόσχομαι δεν θα πονέσει (πολύ)... χαχαχα.

    Την καλημέρα μου από Μελβούρνη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι μπερδεμένη και φταίω εγώ γιατί την ανάρτηση την έγραψα σε τρεις δόσεις, με πολύ διαφορετική διάθεση! Πρώτα μες στα νεύρα, μετά μες στην κατάθλιψη και μετά που το βρήκα πιο χιουμοριστικά!

      Διαγραφή
  10. Έλα ρε να μην αγχόνεσαι την επανάσταση του κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αγχώνομαι μωρέ, δυο σφαλιάρες θα φάει αμα την ξανακάνει την επανάστασή του και θα στρώσει!

      Διαγραφή
  11. Καλά ρε ... πας καλά ;;;

    Πέφτεις για ύπνο, με γατί-παιδί στο σπίτι, χωρίς να τσεκάρεις ότι η πόρτα σου είναι καλά κλεισμένη ;;; Για να μην πω κλειδωμένη ;;; Αρ γιου ινσέιν ;;; Τι πατέρας είσαι συ, ρε ;;; Θα σε καταγγείλω στην φιλοζωϊκή !!! Πάλι καλά που γύρισε σώο κι αβλαβές το πουλάκι μου !!!

    Μπάι δε γουέι, μην αργείς τόσο να ξαναγράψεις !!! Κάναμε ό,τι κονσπίρασυ θίορυ μπορείς να φανταστείς με την Νάσια ! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλέπεις με τι ασχολείται Αγγελική μου ο κόσμος και εμείς ανησυχούμε!χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ε αφού τρέχω και δε φτάνω ρε μανίτσες...

      Και ΓΙΑ σε παρακαλώ, τρεις μήνες τώρα μια χαρά την κλείνω την πόρτα! Που να φανταστώ ότι αυτές οι ανώμαλες δεν την έκλεισαν καλά! Από απόσταση που την είδα κλειστή μου φάνηκε...

      Διαγραφή
  12. Αν σου πω εγώ τώρα πως είσαι τυχερός που δεν στον έφαγαν οι Κινέζες θα με πεις ρατσιστή και άλλα τέτοια ; Μήπως, λέω μήπως, τον κυνήγησαν να τον κάνουν στιφάδο και δραπέτευσε στο δάσος να σώσει την ζωή του. Και φυσικά επέστρεψε όταν ο κίνδυνος είχε απομακρυνθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και θα σε πω ρατσιστή γιατί οι Κινέζοι δεν τρώνε γατιά, τρώνε σκύλους! Η μια κινέζα έχει δοκιμάσει μάλιστα σκυλόσουπα που της έφτιαξε ο πατέρας της. Χωρίς πλάκα!

      Διαγραφή
  13. Εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς τα συναισθήματα σου.
    Ταράχτηκες περισσότερο όταν χάθηκε το Πεπόνι και νόμιζες πως δεν θα τον ξαναδεις ποτέ; Πως πάει το γατί; Πάπαλα; Τέρμα οι τρίχες και όλα και φυσικά πόσο θα σου λείψει;
    Ή όταν το γατί δεν έφαγε τον τόνο και πάει το ρίο μάρε; Οεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα την απάντηση στην αγριμιώ μπας και καταλάβεις. Είμαι λίγο ψυχάκιας ούτως η άλλως :p

      Διαγραφή
  14. Ήταν όλα προσχεδιασμένα, οι κινέζες εθκιάβασαν την ανάρτηση-ΣΟΣ του Μέλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες?? Ρε άμα οι Κινέζες διάβαζαν το μπλογκ, θα με είχαν κάνει γλυκόξινο με νούντλς

      Διαγραφή
  15. Παρακαλώ να έχουμε μια απεύθυνση από το Πεπόνι για το τι έκανε τις μέρες που ήταν μακριά από τη πατρική εστία. Και μια ιδέα... αφού τελικά βρέθηκε ο ΜΕΛΟΝ-ΠΕΠΟΝΙ δε καλείς τις Κινέζες σε εορταστικό γεύμα με κεφτεδάκια στα ΙΚΕΑ; Έτσι για τη χαρά που τον ξαναβρήκες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου πω ακριβώς τι έκανε! Κρυβόταν στους θάμνους ανάμεσα στα λαγούμια των λαγών.

      Θα τους φέρω τάρτες από τα ΙΚΕΑ γιατί τα κεφτεδάκια το ξέρουν πια.

      Διαγραφή
  16. Σιγά μη σκίσεις κανα καλσον όταν θα καθαρίζεις τις Κινέζες και έχεις άλλα μπλεξίματα μετά!

    Ούτε το γατί δεν σε άντεξε και τη κοπάνησε!Αχαίρευτε γουρουνοτρόφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα σκίσω καλσόν θα στο φέρω να μου το ράψεις εσύ που ξέρεις!

      Διαγραφή
    2. Άρα φοράς καλσον!!Μάλιστα,μάλιστα!!Αν έχεις και περούκα νομίζω κατάλαβα το λόγο που το πεπόνι σε παράτησε,τέτοιο ανάξιο πατερα που θα χε!

      Διαγραφή
    3. Το συζητάς? Χωρίς καλσόν και περουκίνι δεν βγαίνω από το σπίτι! Μη με δει καμια κινέζα και με πει ατημέλητο...

      Διαγραφή
    4. Ναι έ;;;Να σε ρωτήσω κάτι,έχεις όνειρο μόλις παντρευτείς την Κινέζα να έρθετε για ταξίδι του μέλιτος στη Συγγρού;;;Να ξέρω ποσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα!

      Ε ναι ως γνωστόν οι Κινέζες τα προσέχουν αυτά!

      Διαγραφή
    5. Αν ποτέ πέσω τόσο χαμηλά ώστε να παντρευτώ Κινέζα, η Συγγρού θα μου αξίζει και καλά να πάθω!

      Διαγραφή
  17. Έτσι είναι τα νιάτα,ατίθασα... Να του φέρεσαι ήρεμα. Χρειάζεται αγάπη,στοργή και Προδέρμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξενιτεμένε φίλε,
    πες την αλήθεια!!!
    το ζώο που επέστρεψε είναι το ίδιο με κείνο που έφυγε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα το σκέφτηκα και αυτό αλλά όχι τσέκαρα το ίδιο είναι. Ξουρισμένα αρχίδια με δυο σχισμές!

      Διαγραφή
  19. και έλεγα και εγώ που χάθηκες!
    έριχνες αυγοτάραχο στο γρασίδι! το τι ρακούν θα μαζέψεις, δεν μπορείς να φανταστείς φαρμακοτριφτάκο!

    μια απορία. κοιμήθηκες με ανοιχτή την πόρτα με τόσους μουρλούς που έχουν και όπλα στο κονέκτικατ;
    έχεις μπωλς, το παραδέχομαι και όχι αυτά της τάπερ, αυτά που έκοψες από τον πέπονι!!!

    καλώς μας ήρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι με την πόρτα ανοιχτή κοιμήθηκα κατα λάθος γιατί δεν την έκλεισαν σωστά οι κάργιες και άνοιξε το βράδυ από τον αέρα! Αλλά κατα τ'άλλα έχεις δίκιο αχαχα

      Διαγραφή
  20. βρε εσύ, μήπως να σου στείλω καμιά κονσέρβα τόνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαχαχα! Ημουν σίγουρη ότι θα τον έβρισκες!
    Περίμενα όμως όχι ότι θα γύριζε μονος ότι θα στον βρίσκανε άλλοι και θα στον φέρνανε.
    Τώρα ξέρεις...Πόρτες κλειδωμένες γιατί οι μλκσνες δεν ξέρουν να τις κλείνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πωπω ρε συ...προς στιγμήν τρόμαξα, αλλά ευτυχώς επέστρεψε ο άσωτος!!
    Κ καλά οι κινέζες τις βρίζεις ότι είναι άχρηστες....εσύ με κοτζάμ διδακτορικό άλλους βάζεις να σου κλείνουν την πόρτα..που είναι κ χαλασμένη!!!!
    Αν είναι δυνατόν...τς τς τς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα! Παίρνουμε το μέρος των Κινέζων? Κοιτάς που είσαι? Θες να μου γυρίσει το μάτι???

      Δεν φταίω! Η πόρτα είναι στο ισόγειο, εγώ είμαι στον πάνω όροφο, τη βλέπω από απόσταση, μου φάνηκε κλειστή ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΙ balanced kinezes...not!!!

      Διαγραφή
  23. Πρώτη φόρα σου γράφω σχόλιο Αμερικλανε, σε διαβάζω διασκεδάζοντας με το χιούμορ σου. Έχουμε και μερικά κοινά, κι ας είμαι μεγάλη γυναίκα. Κι εγώ ξενιτεμένη είμαι, πήγα στον Καναδά για σπουδές και βρήκα τους Εβραίους (εννοώ με τον καλό τρόπο), όλοι έβγαιναν γιατροί, εκεί να δεις τι τράβηξα η νεοφερμένη, τώρα???.... όλα τα πανεπιστήμια έχουν γεμίσει από Ασιατες. Καλά θα κάνεις μαζί τους να μάθεις μανταριν, κάποια ημερα θα σου βγει χρήσιμη η μάθηση της γλώσσα αυτής, επισης είμαι υπέρ της Ινδίας, θα ωφεληθείς.

    Χάρηκα που επέστρεψε το γατουλακι σου, βάλε του κι ένα τσιπακι για πιο σιγουριά το καυμενακι. Είναι τυχερό που δεν έγινε μεζές κανενός κογιότ κι εσύ πιο τυχερός που γλίτωσες από το Ρίο Μάρε, δεν ξέρω αν έχεις ακούσει, είναι μολυσμένα με την ραδιενέργεια του Fukushima πυρηνικού ατυχήματος, κι ας τους να λένε ότι είναι ασφαλές για κατανάλωση. Πριν φας δοκίμασε το στο lab η στις κινεζουλες.

    Αρκετά σε ζάλισα, καλό σου απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή αρχή στο σχολιασμό λοιπόν!

      Δεν το ήξερα αυτό με τον τόνο ρίο μάρε! Δε μου λες, ισχύει και με τις άλλες μάρκες? Παίρνω cento!

      Διαγραφή
    2. Μισεί που μισεί τους Κινέζους, να τον δω (ακούσω) να μιλάει τα μανταριν, εκεί είναι που θα freakout!!! :) :) Σοφία

      Διαγραφή
    3. Γουόντα μίτζα σού! Μάικου!

      Ούχα ούα!

      Ούα σ λού!

      Διαγραφή
    4. Ε, και;;;Αμα σταματήσω να γελάω θα σου γράψω... Καλά, ἂς πούμε ότι είναι μανταρίν αυτά που γράφεις. Δεν ξέρω... ας πούμε.... Ξαναγελάω... σοφία

      Διαγραφή
  24. Καλα,ρε,πού να ξερουν τα κοριτσια τι θα πει "πιτσικάρει η πόρτα"; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερουν ξερουν τους έχει εξηγήσει πάνω στα νεύρα του για το πιτσικαριμνΌνο τους μ@@@ι εεε αμερικλάνε, καλά δε λέω;...
      Άψογος στις περιγραφές αν κει είχες τον πόνο σου,σε καταλαβαίνω απόλυτα,τέλος καλό ολα καλά,αυτό που κατάλαβα είναι οτι στην κρεβατοκάμαρά σου έχει πέσει απαγορευτικό εε ,εεμ ξέρω τι είναι να κοιμάσε ανέμελος και να σου πηδάει με φόρα στην πλάτη,η να σου δαγκώνει τα μαλλιά και τα ποδια !!!
      φιλια πολλα

      Διαγραφή
    2. Ξέεεερουν, ξέεερουν, καλά τα λέει η Φούλη!

      Και καλά η πλάτη δεν με περιάζει, άλλα μέρη είναι το πρόβλημα!

      Διαγραφή
  25. Μπερμπάντης ο γατούλης, έκανε τις βόλτες σου, πήγε εσένα η ψυχή σου στην Κούλουρη, κι αυτός γύρισε μετά συνάμενος κουνάμενος μέσα στην αλητεία! Έτσι είναι άμα έχεις κηδεμονευόμενους ;-)
    Τι σου φταίνε οι Κινέζες, ο Πεπόνης ευκαιρία έψαχνε, ακόμα να το καταλάβεις; :-Ρ
    Καλημέρα εκεί στα ξένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τώρα ευκαιρία ψάχνει, έμαθε τα έξω και κλαίει όλη μέρα να βγεί. Αλλά δεν θα του περάσει!

      Διαγραφή
  26. Είχα ένα γάτο, στυλ πεπόνι στο γκρι άσπρο, στειρωμένος. Αυτός βρήκε πόρτα και την κοπάνησε. Αποτέλεσμα, τον βρήκα δύο μέρες μετά στον απάνω όροφο κολλημένο σε μια πόρτα άδειου διαμερίσματος, και δεν έκανε κιχ απ' τον φόβο του. Δεν΄είναι μόνο ο δικός σου κλασομπανιέρας, όπως τον λες!!!! Δυο μέρες νηστικός, διψασμένος, ντάλα καλοκαίρι, φάγαμε τη γειτονιά, με άκουγε που τον φώναζα, όπως ήταν φρικαρισμένος δεν μίλαγε. Τυχαία τον βρήκαμε. Τώρα θα σου φεύγει συχνά μιας και πήρε το κολάι, πρόσεξέ τον. Είσαι και σε δάσος, βράστα!!! Πάλι καλά που γύρισε!!! Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι ηλίθια πλάσματα αυτά τα γατιά! Θες να κοιμηθείς, τσιρίζουν και χτυπιούνται. Θες να τα βρεις και παίζουν το ψοφίμι.

      Διαγραφή
  27. Πρέπει να τον αγαπάς πολύ κι ας μην το παραδέχεσαι!
    Πάλι καλά που επέστρεψε πάλι πίσω και είστε παρεούλα! για να μην νιώθεις μόνος!
    :))

    Ένα όμορφο βράδυ εύχομαι! ^^

    No-one

    (ή αλλιώς --> ΑnώNυmη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑnώNυmη? Βρε πουλάκι μου, πιο εύκολο θα ήταν να φτιάξεις κανονικό λογαρισαμό παρά να βρίσκεις ανώνυμα παρατσούκλια :p

      Διαγραφή
  28. Εν τω μεταξυ, ηθελα να πω και το ξεχασα, οτι πλεον την λεξη "κουρεμα" παρακαλω, να την χρησιμοποιουμε με πολυ προσοχη! Μονο οταν ειναι απαραιτητη, ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραιτητη! Ευχαριστω :]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς η καταγωγή του/της Grouta θα έπρεπε να σου λύσει την απορία (Κύπρος??)μάνα μου.

      Διαγραφή
  29. Πάρε και δυο συμβουλές για επιβίωση:

    στο τάϊσμα: http://www.youtube.com/watch?v=Te4wx4jtiEA

    στην εργασία: http://youtu.be/uOHvZjiDANg

    στον ύπνο: http://youtu.be/w0ffwDYo00Q

    Kαι ποτέ μη ξεχνάς ότι οι γάτες είναι σατανικά πλάσματα! Ακόμη και τρικλοποδιές μπορούν να σου βάλουν! :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στα δικά μας,"λέσιν το λο καούνι"!

    καούνι = πεπόνι (Τραουνού μεριά.. και φαντενά λο!)

    Πολλούς χαιρετισμούς γείτονα. Αν πας στη θάλασσά μας το καλοκαίρι, ψάξε με στην τελευταία καντίνα, εκεί στις σπηλιές. Θα χαρώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καούνι εγώ ξέρω το βερίκοκο, το πεπόνι πρώτη φορά το ακούω...!

      Πολύ ευχαρίστως να'ρθω όταν καταφέρω και πάρω άδεια!

      Διαγραφή
  31. Να σε δω τι θα κάνεις τώρα που ερωτεύτηκες τόσο το πεπόνι...ξανάρθα γιατί έπρεπε για λόγους ηθικής να ξεκολλήσω το ποστ σου από το 69 σχόλιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Kala sta misa tis anartisis eskeftika...
    epien o peponis efaan ton oi kinezes!!!!

    ouf eftixos irten o blakas oi tipote allon itan na ta peksi o Ameriklanos tzie na mas prizei istera!!!!!!!!!!!!!!

    tzie to kourema mana mou aman dkiabazoun Kipreoi en kallittera na men to sinafernis!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. reeeeeeeeeeeeeee egrafa misin oran pato Dimosiefsi tzie pounto re to sxilion a;;;;;;;;;;; ton melon sou mesa %$#$%^$%#

    barkoume na ta ksanagrapso tora! Telos panton elaloun sou pos os ta misa pou ethkiabaza eskeftika pos epien o peponis...efaan ton oi kinezes!!!!! eftixos pou ebrethiken giati itan na mas pellani o Ameriklanos!

    tzie akou na sou po...aman thkiabazoun Kipreoi kalou kakou na men sinafernis kourema!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τώρα που σκέφτομαι να κουρέψω και το Πεπόνι, να μην το αναφέρω??

      Διαγραφή
    2. an tha grapsis gia kourema na proidopiisis prota ...

      kati san...OI KIPREOI DKIABAZOUN ME DIKO TOUS RISKO!!!!

      Διαγραφή
  34. re ma ebales egrisi; ts ts ts inta toutes oi pelares gie mou;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όι μάνα μου! Μπαίνει αυτόματα μετά από μερικές μέρες για να ελέγχω τα σχόλια σε παλιές αναρτήσεις!

      Διαγραφή
  35. Φιουυυυυυ!!! Λάχταρα που περάσατε αμφότεροι για δυό @#$#%#@κινέζες...
    Σιγά τας θύρας από τούδε και στο εξής τέκνον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παρακαλώ;;; Η καινούρια ανάρτηση πότε θα μας τιμήσει;;; Άντε γιατί πολύ σκόνη εδώ μέσα!!! Και τι γράφεις στο πόστερ του Πεπονιού;; Die Kinejes die??? Η αναγνώσκω λάθος;; Please clarify. I am curious!!! Θενκς... Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Die kinezes die τσουλες γράφω με άπταιστη καλλιγραφεία :p

      Υπομονή με τις αναρτήσεις πια, όταν μου έρθει έμπνευση θα γράφω. Μη με πιέζετε τον καλλιτέχνη!

      Διαγραφή
  37. Γκουχου gouxou..., τον "καλλιτέχνη"! :pp

    Ένα όμορφο βράδυ και ένα ακόμη πιο όμορφο Σ/Κ! :)

    No-one

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Mα ακριβώς επειδή είσαι καλλιτέχνης δεν επιτρέπεται να απέχεις τόσο καιρό. άνοιξη και δεν έχεις καλλιτεχνικό οίστρο, αδυνατώ να το πιστέψω. Ξέρεις, η γη ξυπνάει, οι μελισσούλες πετάνε από λουλούδια σε λουλούδια, τα κουνελάκια χοροπηδάνε... Εγώ θα στα λέω;; Και το Πεπόνι κάθεται και κλαίει βλέποντας έξω τα πουλάκια, οι Κινέζες... ουπς... Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. το οτι ειναι σφιχτομουνες οι καημεμες δε πειραζει το οτι είναι χαζες πειράζει
    καλα έκανε και το σκασε να μαθεις;, πουπηγες και του καταστρεψες τα αρχιδακια του
    γιατι τι εχουμε μεις τα αντρακια αν μας κοψεις αρχίδια?
    αλλα η αγαπη στο τελος νικαει και ξανγυρισε
    αγαπιεστε βρε πολυ
    αυτο ειναι και το μηνυμα της αναστασης
    πως τα συνδεσα ο πούστης?
    χριστος ανεστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή