Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Φιλιούνται αγκαλιάζονται

Άσωτε Γιε, Αληθώς ο Κύριος πρώτα πρώτα ρε, και κατα δεύτερα:
Έλα ντε? Πως τα συνέδεσες έτσι, ο κινέζος? Λίγα είναι τα άτομα πάνω στη γη που μπορούν να συνδέσουν τη στείρωση γάτας και δη αρσενικιάς (κόψιμο αρχιδιών για να στο πω επιστημονικά) με το θαύμα της Ανάστασης! Εύγε! Ο εγκέφαλός σου λειτουργεί σε άγνωστες στο ανθρώπινο είδος συχνότητες.

Άτιμο πράμα η Άνοιξη άσωτε. Τάχαμ δήθεμ λουλουδάκια και πουλάκια και άρωμα άγριας ρίγανης στους αγρούς και οι ΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΌΡΧΕΙΣ ΤΗΣ ΆΝΩ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑΣ ΆΣΩΤΕ. Μουφες όλα! Το' χα ψιλιαστεί ότι η Άνοιξη είναι η εποχή του γαμισιού με την κακή έννοια, αλλά φέτος βεβαιώθηκα. Δεν είναι δυνατόν λέμε όλα τα στραβά ανάποδα και λοξά να πέφτουν πάντα Μάρτιο-Μάιο. Δεν υπάρχει και εκείνη η παροιμία που λέει, Μάρτης κάφτης και παλουκο-κάτης? Δε θυμάμαι αλλά αν ισχύει τότε μισό κιλό εύσημα στη λαϊκή σοφία γιατί καλά τα λέει, η ρουφιάνα κι' αυτή.

Δε θα σε κουράσω με τα της δουλειάς και γιατί γαμιέμαι (με την κακή έννοια επαναλαμβάνω, είναι σημαντικό να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό) στη δουλειά ολημερίς, ολονυχτίς, καθημερινές, αργίες, και Σαββατοκύριακα. Θα επικεντρωθώ στα καλά γιατί είμαι και θετικός άνθρωπος, εκτός όλων των άλλων βέβαια.

Εμένα που με βλέπεις, με διαβάζεις, δεν έχω πολύ γερό στομάχι. Αναγουλιάζω εύκολα το παραδέχομαι, και αναγουλιάζω καθημερινά όποτε πλένω τα δόντια μου (ακόμα πιο μεγάλες δεν μπορούσαν να τις κάνουν τις οδοντόβουρτσες? για όνομα του Θεού δηλαδή, ολόκληρα μαρκούτσια). Παρ όλη την αναγούλα που με δέρνει όμως, έχω περάσει πολλά. Έχω δει εκατοντάδες αρνιά να σφάζονται στα χέρια του πατέρα μου. έχω δει  ολόκληρα χιλιόμετρα εντέρων και πατσά να καθαρίζονται, πάλι από τον πατέρα μου. Μια φορά επεχείρησα να καθαρίσω πατσά κι' εγώ, γιατί κάποια μαλακία έκανα και ο έξυπνος ο πατέρας μου νόμιζε ότι έτσι να με τιμωρούσε. Τρεις ώρες τον έπλενε τον πατσά μετά να καθαρίσει τους εμετούς μου από πάνω. Καλά να πάθει.

Πωωωω πωωωω τι ωραία που τα λέω, βάλε καφέ και πιάσε και τίποτα να τρως όσο διαβάζεις άσωτε γιατί αυτά τα όμορφα μόνο με φαγητό συνοδεύονται.

Έχω μεγαλώσει σε κρεοπωλείο, μέσα στα πτώματα. Εδώ να χάμω καθαρίζω σκατά κατρουλιά και αίματα από αρουραίους και γουρούνια, ενίοτε και εμετούς από γουρούνια. Επίσης μια φορά ξέρασε το πεπόνι γιατί τρέξε τρέξε πάνω κάτω σαν το λυσσασμένο του γίνανε τα μέσα έξω. Του μαζεύω και τα σκατά γιατί προσπαθώ να τον εκπαιδεύσω να χέζει στην τουαλέτα. Μέχρι στιγμής καταδέχεται να κατουρά στην τουαλέτα αλλά τα αριστοκρατικά σκατά του μου τα μοστράρει στο μπάνιο, μια φορά μάλιστα για να με τιμωρήσει μου έχεσε ένα ζευγάρι παπούτσια.


Όλα αυτά τα αντέχω. Τα αντέχω και δεν παραπονιέμαι ο έρμος. Αλλά αυτό που είδα εχτές... αυτό που είδα εχτές... τα ξεπερνάει όλα. Τα ξεπερνάει όλα μαζεμένα και στο τετράγωνο. Είδα ένα ζευγάρι κινέζων, τα πιο αντισεξουαλικά πλάσματα που κυκλοφορούν στον πλανήτη (ειλικρινά, μπροστά τους ακόμα και οι φάρα Μητσοτακέων είναι σεξίμπολς) να...


να...


φιλιούνται.


Με γλώσσα.


Περπατούσα αμέριμνος μέσα στον αγρό και πήγαινα στο αυτοκίνητο από το εργαστήριο. Βλέπω το ζευγάρι μπροστά αλλά λέω χέστους δε με είδανε άσε με εδώ να ακούω τη μουσικούλα μου. Καλός καργιόλης κι' εγώ. Δε συνεχίζω γιατί ανακατεύτηκα πάλι.

ΥΓ: Εντάξει υπερβάλω. Λίγο.
ΥΓ2: Τελικά δεν επικεντρώθηκα στα καλά, αλλά τι περίμενες?

16 σχόλια:

  1. Τώρα εγώ να πω ότι αυτή η ανάρτηση έχει ένα τόοοοοοσο δα ... ανεπαίσθητο θα έλεγα ... πρασινάκι χρώμα (σε απόχρωση ... ζηλοφθονί) ή θα μου κόψεις την καλημέρα ;;;

    Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσω την φράση "μπροστά τους ακόμα και οι φάρα Μητσοτακέων είναι σεξίμπολς" ;;; Συγγνώμη, δηλαδή, αλλά φαντάζεσαι τον Κυριάκο Μητσοτάκη να οργάζει φωνάζοντας "τι σου κάνω, μάνα μου";;; Μπλάντυ χέλλ !!!

    Άντε, Χριστός Ανέστη κι ελπίζω να σου πέρασαν οι ανακατωσούρες και η γκαντεμιά της άνοιξης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε γλώσσα φιλιέται ο κόσμος Αμερικλάνε!
    Τα πεταχτά τι να τα κάνεις; :Ρ

    Χρόνια πολλά!Χριστός Ανέστη!

    Τέτοια ώρα που είναι και εδώ στο Ελλάντα,
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα συγγνώμη, αλλά έβαλα καφέ, πήρα και το πρωινό μου και έναν κουβά έτοιμη να αδειάσω και δεν είχε καν μια φωτογραφία? Μια λεπτομερή περιγραφή βρε αδερφέ να γουστάρουμε... Θα ξαναδω τη φρικαντέλα! http://www.youtube.com/watch?v=I2WwViZ4M7c
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα την αγαπω την φρικαντέλα!!!!!
      οσο για τα χλαπα χλουπα δημοσιως,ένα θα πω μόνο κι υστερα θα σωπάσω: θα ξεράσω καμηλοπαρδαλεις!!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  4. Έχω το ίδιο παράπονο με τη Roza. Τι να σου πω,πάντα έβρισκα τους άνδρες Κινέζους/Ιάπωνες/Κορεάτες αντι-ερωτικούς... Άσε δε τις φήμες,που τους θέλουν να την έχουν και τσίτος!

    Χριστός Ανέστη,βρε και χρόνια πολλά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Του κινέζου το πουλί
    τι κιαν όλο σηκωθεί
    μα το βλέπει ο αμερικλάνος
    και ξερνά σαν τσαρλατάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά εμετικό (με την κυριολεκτική σημασία) το άρθρο σου... και δεν χόνεψα ακόμα τα σπληνάντερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και έλεγα και εγώ κάποιος λόγος θα υπάρχει για τις εμετίλες που διαβάζουμε όλημερις εδώ!!

    Άντε και να βλέπεις μια φορά τη μέρα δυο κινέζους να φιλιούνται με γλώσσα για να έρχεσαι στα ίσια σου!!

    Καλές χεσμένες μέρες να χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης !έτσι για την ιστορία ,αν την ξαναχρειαστεις να την έχεις ολόκληρη την παροιμία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ως μπλογκερ(να με καμει ο θεος) ζουσα γιαυτη την ιερη στιγμη οπου ο αμεικλανος θα μου εκανε απευθυνση,
    το οτι σου εχεσε αυτα τα εμετικα παπουτσια σημαινει οτι ο γατος εχει ασθητικη αν και χωρις αρχιδακια πια.
    το οτι εκανες εσυ εμετο καθαριζοντας τα εντοσθια η δε ξερω τι αλλο βαζουν, γιατι σιχαινομα να το φαω το βρισκω νορμαλ (καλα ντε μη το παρεις σα βρισια)
    το οτι μεγαλωσες σε κρεωπολειο εξηγει πολλα
    αμρικλανε ανηκω στο φανατικο σου κοινο το ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενα ανακάτωμα το έχω η αλήθεια είναι...τόσοι εμετοί, τι να κάνω;;; Αυτο-υποβλήθηκα!!!
    Μα, πεπόνι χωρίς κουκούτσια..;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα σε κάνω σελιδοδείκτη, ώστε όταν με πιάνει λαιμαργία, να έρχομαι εδώ και να συνέρχομαι...
    Αληθώς Ανέστη! Βρε από Κινέζα θα πας εσύ, στα λέμε και κάνεις πως δε θες κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσένα έπρεπε να λέμε Άσωτο κανονικά, τόσες βδομάδες που έκανες να εμφανιστείς! Ήμουν έτοιμη να σε αναζητήσω μέσω της Νικολούλης, να σου Κάνω Πακέτο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... δεν νομίζω πλέον αυτή η χαζομάρα με τα μηνύματα μέσα σε μπουκάλια να πιάνει, αλλά τέλος πάντων!

    Φιλιά από Μελβούρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έπρεπε εκεί που φιλιούνται να πετάξεις όξω μια φωτογραφική και να αρχίζεις να τους ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙΣ με κλικ-κλακ-κλικ και να τους πείς "έτσι για να δείτε τι τραβάνε οι ντόπιοι όταν σκατε για τουρισμό, ΚΟΤΟΠΟΥΤΑΝΟΙ"ΧΟΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολύ ξερατό αδερφέ μου!!και ο σκύλος αντί να ....... ξέρασε;
    τι να πω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ζηλεύεις. Κι εγώ θα ζήλευα, και είμαι πιο αντιασιάτισα απο σένα,εσύ τους κάνεις και παρέα! Αλλά τι να κάνεις, να ξεπέσεις και να μπλέξεις με κινέζα για με Ινδό; Περίμενε να φανείσ την άγρια τουτη χώρα το γαμάτο ταίρι που σου αρμόζει και χάιδευε το πεπόνι ως τότε. Και φτύνε χολή στα απέλπιδα κινεζοειδή που νομίζουν οτι γνώρισαν τον έρωτα. Εσύ ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή