Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ιντέρνσιπ σου λέει

Έλα σήμερα δεν έχει σιχαμάρες (νομίζω)(θα δείξει). Ούτε για εμετούς, πράσινους πηχτούς με κομματάκια, θα μιλήσω, ούτε για αίματα βυσσινί πηχτά με κομματάκια λίπους θα μιλήσω, ούτε για τίποτα αηδιαστικό, αλήθεια. Ούτε για σκατά καφέ με λίγο αιματάκι μέσα απ'αυτά της δυσκοιλιότητας.

Τι έλεγα ο ποιητής! Α! Έχομε νέες εξελίξεις στο Αμέρικλαν-λάνντ. Αύριο ξεκινάω πρακτική σε φαρμακευτική εταιρεία εδώ στο κονέχτικατ (από το Σικάγο δεν με πήρανε)(να μη σώσουν)(οι πούστηδες). Ιντέρνσιπ τη λένε. Πρώτη φορά στη ζωή μου που θα δουλέψω σε κανονικό εργασιακό περιβάλλον σε λέω και έχω φάει φρίκη! Δεν είμαι εγώ για τέτοια, ωράρια και συγκεκριμένες υπευθυνότητες και τα λοιπά. Έχω συνηθίσει να πηγαίνω στη δουλειά όποτε ξυπνάω και να φεύγω όποτε πεινάω για δείπνο. Έχω συνηθίσει να κάνω ό,τι να'ναι, όποτε να'ναι, όπως να'ναι και ναι. Ό,τι να'ναι. Στις εταιρείες όμως σου λέει δεν είναι ό,τι να'ναι, ζωή να'χουν. Αύριο κύρίε Αμερικλάνε θα είσθε εις την είσοδον της εταιρείας 7:59 Πμ, προ μεσημβρινή, ΠΡΟ. Μεσάνυχτα θα με βάλουν να ξεκουβαληθώ για να είμαι εκεί στις 8. Το βανάκι θα μας παραλάβει από το διαμέρισμα στις 8 παρατέταρτο. Πουσημαίνει ότι πρέπει να είμαστε έξω από την πολυκατοικία στις 8 παρα είκοσι. Πουσημαίνει ότι πρέπει να είμαι έτοιμος 7 και μισή. Πουσημαίνει πρέπει να σηκωθώ 7. Πουσημαίνει πρέπει να ξυπνήσω 7 παρα τέταρτο (γιατί μου παίρνει και ένα τεταρτάκι να με πείσω κάθε πρωί να σηκωθώ). Έλεος.

Δεν παραπονιέμαι όμως! Κατα τ'άλλα μας περιποιούνται. Και τζάμπα διαμέρισμα λουξ ολοκαίνουριο παρακαλώ, το οποίο βέβαια μοιράζομαι με έναν συγκάτοικο την εθνικότητα του οποίου δεν θα αναφέρω πιστεύω είναι κατανοητό. Σε δυο βδομάδες που θα έρθει η δεύτερη φουρνιά φοιτητών θα έχω και συγκάτοικο στο ίδιο δωμάτιο παρακαλώ, θα κλάνει θα ρεύεται κι'εγώ όλα θα τα μοιρίζω, όλα. Εμένα που με βλέπεις έχω μεγαλώσει με δικό μου δωμάτιο, ούτε με τον αδερφό μου δεν έχω συγκατοικήσει για πάνω από δυο βδομάδες. Τώρα πως θα γίνει να συγκατοικήσω με έναν Ινδό και έναν Κινέζο για τρεις μήνες, δεν ξέρω. Θα δείξει. Ο Κινέζος συμπαθητικός φαίνεται. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος γενικά.

Σήμερα που λες, ξεκινάω με το αμάξι από το σπίτι μου να έρθω εδώ, μιάμιση ώρα δρόμος. Με το που μπαίνω στο αμάξι θυμάμαι ότι ξέχασα τα σαπούνια. Πάω πάνω να τα πάρω. Φεύγω. Μετά από 10 λεπτά οδήγησης θυμάμαι ότι ξέχασα ΚΑΙ την ξυριστική μηχανή. Πάμε πίσω άλλα είκοσι λεπτά καθυστέρηση. Ξαναξεκινάω. Μετά από σαράντα, σαράντα ΓΑΜΗΜΕΝΑ λεπτά, θυμάμαι ότι ξέχασα ΚΑΙ τα παπούτσια. Κανονικά θα έλεγε "δε γαμιέται" αλλά φορούσα αθλητικά και στην εταιρεία δεν τα επιτρέπουν αυτά, τς τς τς τς ντροπή αθλητικά παπούτσια ποιος φοράει τς τς τς τς. Πάμε πάλι πίσω. Να μη σου τα πολυλογώ, νύχτα έφτασα. Και όταν έβαζα τα ρούχα στην ντουλάπα-δωμάτιο θυμήθηκα ότι ξέχασα ΚΑΙ τα πουκάμισα... Αλλά όλα κι'όλα, το βιβλιάριο υγείας παιδιού που λέει μέσα ότι με βγάλανε με τις κουτάλες το έφερα. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα χρειαστείς!

Σ'αυτές τις ατελείωτες ώρες που οδηγούσα πέρα δώθε στο κονέχτικατ, σκεφτόμουν. Αύριο είναι σημαντική μέρα για την καριέρα μου. Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 5 και πήγα νηπιαγωγείο. Εκεί μου έλεγε η μάνα μου ότι στο νηπιαγωγείο πρέπει να ακούω τη δασκάλα όχι σαν τη μαμά που δεν την ακούω. Μετά στα 6 που πήγα δημοτικό μου είπε η δασκάλα (αφού μου ξαναέμαθε να κάνω τον σταυρό μου) ότι στο δημοτικό είναι διαφορετικά Αμερικλάνε, εκεί πρέπει να μάθεις πράγματα και να κάνεις ασκήσεις! Μετά στα 12 που ήταν να πάω γυμνάσιο μας είπε ο διευθυντής ότι το γυμνάσιο δεν είναι δημοτικό, είναι πιο σοβαρό, έχουν και τελικές εξετάσεις! Μετά στα 15 που ήταν να πάω λύκειο μας είπε ο μαθηματικός ότι στο Λύκειο είναι σοβαρά τα πράγματα, εκεί ετοιμαζόμαστε για Πανελλήνιες, ο μπαμπούλας του μαθητή, και πρέπει να σοβαρέψουμε (χαχα). Μετά στα 18 που ήταν να παω Πανεπιστήμιο μου έλεγε η Χημικός και κουμπάρα μου ότι στο Πανεπιστήμιο θα πρέπει να δίνω εξετάσεις κάθα εξάμηνο και είναι δύσκολα και δεν είναι σαν το λύκειο. Μετά στα 23 που ξεκίνησα Μάστερ μου έλεγε η χαρχάλω η καθηγήτρια ότι στο Μάστερ πρέπει να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου, πρέπει να γίνω δημιουργικός, να παίρνω αποφάσεις, όχι απλά να μαθαίνω. Μετά στα 24 που ήρθα Αμερική μου είπαν ότι μεγάλε, σώσον εαυτόν και καλημέρα σας. Πρέπει να γράφεις κάτι αναφορές ΝΑ και κάτι μαθήματα ΝΑ και κάτι πειράματα ΝΑ και κάτι γουρούνες ΝΑ. Τώρα που ήρθα στην εταιρεία μου λένε ότι πλέον πρέπει να ντύνομαι μπίζνες κάζουαλ όχι με αθλητικά και το μπουζάκι με τα χελωνονιτζάκια, γιατί στις εταιρείες λέει δεν επιτρέπονται μπλούζες με δίχως γιακά και με στάμπες πάνω, τς τς τς τς τς ακούς εκεί στάμπες με χελώνες πάνω τς τς τς.

Να δω τι άλλο θα μου πουν να κάνω πια! 400 δολάρια έσκασα για ρούχα και παπούτσια, μην έρθω σα το λέτσο. Κρίμα που τα πιο πολλά ξέχασα να τα φέρω.

Τι θυμήθηκα τώρα που είπα για το δημοτικό. Στην έκτη δημοτικού θέλαμε να χάσουμε μάθημα δηλαδή θέλαμε να κάνουμε απεργία, δεν ξέρω γιατί και ούτε τότε ήξερα. Αυτό που ήξερα ήταν ότι όφειλα να ηγηθώ του κινήματος και έγραψα στον πίνακα με μεγάλα γράμματα κίτρινα ΑΠΕΡΓΙΑ. Μπαίνει ο διευθυντής μέσα, με αρπάζει από το μπράτσο με ταρακουνάει και μου βάζει τις φωνές. ΤΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ???!!!! Όχι, του λέω, αφού δεν μου τα'μαθες! χαχαχαχα σε καλό μου. Δεν ήμουν επαναστάτης, απλά μαλακισμένο ήμουν.

Πρέπει να το κοιτάξω αυτό.

Την κάνω τώρα να κοιμηθώ νωρίς γιατί αύριο θα σηκωθώ αξημέρωτα στις 7. 

82 σχόλια:

  1. Δεν ήμουν επαναστάτης, απλά μαλακισμένο ήμουν.

    Αν όλοι ειχαμε την αυτοκριτική σου διάθεση...:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαστε όλοι σαν κιέμένα ο κόσμος θα ήταν πιο καλός και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πιο όμορφος :p

      Διαγραφή
  2. "Αλλά όλα κι'όλα, το βιβλιάριο υγείας παιδιού που λέει μέσα ότι με βγάλανε με τις κουτάλες το έφερα. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα χρειαστείς!"

    ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ήταν από τα καλύτερα πρωινά ξυπνήματα ever αυτό χαχαχαχα!Αφού δεν σ' έβγαλαν με τη βεντούζα του Γκουσγκούνη να γίνει το κεφάλι σου αυγοθήκη, πάλι καλά!Καλά για τον Ινδό και τον Κινέζο, δεν έχω λόγια. Ο Πόντιος σας λείπει να κάνετε ανέκδοτο. Ψόφησα, να΄σαι καλά το χρειαζόμουν αυτό χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, σ'άρεσε βλέπω! Άκου και τ'άλλο τώρα: Σήμερα ξέχασα το διαβατήριο και δεν μπόρεσαν να μου ξεκινήσουν επίσημα τη δουλειά. Αλλά το κιντλ το πήρα. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρεις λίγο χρόνο να διαβάσεις!

      Διαγραφή
  3. ΤΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ???!!!! Όχι, του λέω, αφού δεν μου τα'μαθες!
    Από μικρός φαινόσουν πως θα γίνεις μέγας και τρανός Αμερικλάνος!
    Χαχαχα...είσαι απολαυστικότατος!
    Νάναι καλά και η Κίρκη που κάνει την αναμετάδοση των νέων σου στο f/b!

    Φιλιά Αμερικλάνε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με τους δασκάλους μου από μικρός φαινότανε ότι θα γίνω αλητήριος αλλά προφανώς δεν ξέρανε τι τους γίνεται και ακόμα να μάθουν αχαχα

      Διαγραφή
  4. Καλημερούδια σου και καλό σου ίντερνσιπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Ντάνκε ντάνκε, και μαλάκα μου τι είναι αυτό, 7 το απόγευμα είναι τώρα και είμαι ΗΔΗ πάνω από 12 ώρες ξύπνιος...

      Διαγραφή
  6. καλή αρχή! τα μυαλά σου να μην ξεχάσεις κι όλα τ'άλλα θα τα βρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντάνκε και σε σένα και μην ανησυχείς, το μυαλό είναι κολλημένο γι'αυτό δεν θα το ξεχάσω. Αλλιώς...

      Διαγραφή
  7. $%^&*(*&^%$ eprolabe me h Nasia!!!!!
    giati mian ennian eixa....to nnou tou epiren ton arage;

    ate gie mou good luck pou lalite tzie sto Amerika
    H Pagia h Tsampika mazi sou pou en sou elale h Mana sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Panagia re ok men fonazeis!Kirie eleison pkion mazi sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό με τη μπλούζα πολύ με πλήγωσε και ανέδειξε κρυφούς μου φόβους και εφιάλτες με κοστούμια και ταγιεράκια...
    Καλή αρχή.
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις δίκιο, τα θυληκά δείγματα που είδα ξέεεεερουν να ντύνονται! Το φοράνε το ταγιέρ! Την ισιώνουν τη βάτα! Το τσακίζουν το παντελόνι!

      Διαγραφή
  10. Kαλό ξεκίνημα Αμερικλάνε μου!
    Καλό κουράγιο με τη συγκατοίκηση (χαράς το κουράγιο σου,εγώ δε θα μπορούσα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όμως,χαχαχα).
    Και το βασικότερο όλων,αφού έχεις μαζί σου το βιβλιάριο υγείας παιδιού που αναφέρει ότι σε βγάλαν με κουτάλες,μη φοβάσαι τίποτα!!!
    Χαχαχαχαχαχα έχω λιώσει με αυτό το βιβλιάριο.
    Καλημέρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τηνε μπορώ τη συγκατοικηση! Εγώ να θέλω να δω ντόκτορ χου και ο Κινέζος να βράζει γλυκοπατάτες!

      Διαγραφή
  11. Καλό ξεκίνημα τρελό αγόρι. Αλήθεια τον Πεπόνι τον πήρες μαζί σου ή τον ξέχασες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα και έλεγα ποιος θα το παρατηρήσει πρώτος, ποιος θα το παρατηρήσει πρώτος. Το Πεπόνι είναι σπίτι μου, με αυτόματο μηχάνημα για φαί, αυτόμαντη μπουκάλα για νερό, και αυτόματους Κινέζους που θα πηγαίνουν μέρα παρα μέρα να δουν μην και πέθανε!

      Διαγραφή
    2. βρε αυτοί αν πεινάσουν θα τον φάνε τον καημένο!!! Επίσης δεν το έπιασα, για πόσο καιρό είναι αυτή η συγκατοίκηση η νέα; νόμιζα για πάντα (που λέει ο λόγος) και πως είχες αφήσει το σπίτι.

      Διαγραφή
  12. Καλή αρχή!!
    Σάμπως αυτοί που το παίζουν επαναστάτες είναι?...μια χαρά σε βρίσκω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρες!

    Νομίζω ότι με τον Κινέζο δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξεις! Έχω ακούσει ιστορίες που ξεπερνούν τα φανταστικά όρια της φαντασίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και είναι όλες αλήθεια χαχαχα. Όχι πλήττω ήδη. Να θες να σαβουρώσεις και να πρέπει να είσαι με το σεις και με το σας.

      Διαγραφή
  14. Εντάξει,μία με το βιβλιάριο,μία με το διευθυντή,έγινε παπάρα το λάπτοπ απ' τον καφέ. :p

    Καλή αρχή και κοίτα μη σε καταντήσουν τελείως κυριλέ εκεί μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε και παραπάνω για το διαβατήριο να παπαριάσει τελείως :p

      Διαγραφή
  15. Καλά κρασά, έχω να σου πω και

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (χαιρέκακο γέλιο για το τι σε περιμένει μόλις πας φαντάρος!) ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Θα ξεχάσεις τις αρβύλες, θα ξεχάσεις το παντελόνι, θα ξεχάσεις το όπλο...:)

    Αλλά στα δικά σας τώρα: σιδεροπρίονος και κουφιοκέφαλος (μπας και σου γεμίσουν το κεφάλι με τίποτα χρήσιμο και χρηστικό ;) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για το φανταριλίκι έχει εμένα μέσον βρε αφρικάνε. θα περάσει φίνα. έχει να φάει φασολάδα και τουρλού που θα βγάλει ο πεπόνης τα απωθημένα του όλα!!!

      Διαγραφή
    2. Σε σένα στηρίζω τις ελπίδες μου για μια Πεπονοεπανάσταση τούρλα! :)

      Διαγραφή
    3. Εδώ δεν νδρέπεσαι εσύ που άφησες Πεπόνι στον αυτόματο (καλά το διαβατήριο ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ!!!), εμείς διατί να νδραπούμε? :)

      Διαγραφή
  16. Νομίζω ότι οι συγκάτικοι σου θα είναι πηγή για καλές αναρτήσεις!
    Μόνο κινέζους και Ινδούς έχουν; Σε άλλο χρωματάκι τους βρίσκεται;
    Αν ζεις αλλού το κακόμοιρο το γατί ποιος θα το ταΐζει;
    Βέβαια με το όνομα που του έχεις δώσει παίζει και να χαρεί αν σταματήσει να τρώει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το άλλο το χρωματάκι λίγοι, πολύ λίγοι! Αλλά με ξέρεις, δεν είμαι ρατσιστής, δεν τα κοιτάω εγώ αυτά.

      Διαγραφή
  17. Περιμένω με αγωνία τα νέα... Βέβαι, τώρα σαν ντόκτορ που θα είσαι, κάζουαλ μπίζνες θα ντύνεσαι... Όλα του γάμου δύσκολα... Το Πεπονάκι τι το έκανες;;; Ελπίζω να το άφησες κάπου καλά, αν και είμαι σίγουρη γι' αυτό, δεν είσαι πια ντιπ.... Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ πεπονάκι το έβαλα στον αυτόματο! Μπίζνες κάζουαλ και σκατά στα μούτρα τους, με το μπαρδό κι'όλας!

      Διαγραφή
  18. Κάποιο κουσούρι θα σου βγάλει ο Κινέζος, περίμενε, είναι αρχή ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρος ότι μου έχει βγάλει καμια δεκαριά ήδη αλλά δεν πειράζει γιατί εγώ του έχω βγάλει ντουζίνες!

      Διαγραφή
  19. Καλή αρχή στην umbrella corporation, ουπς στην θυγατρική της Ιντερνσιπ ήθελα να πω...
    Να προσέχεις τον Ινδό, είναι ύπουλα φίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι αμπρέλα κορπορέσον ρε ομπρέλες φτιάχνουμε? Αλα το, μπρίκια κολλάμε?

      Διαγραφή
  20. ευτυχώς αμερικλάνε που δεν ξεκίνησες αηδιαστικά...

    καλή αρχή, με το καλό και σιδεροκέφαλος!

    αυτό με τη συγκατοίκηση, κάπως μου ήρθε! φαντάζομαι εσένα! το γατί που το άφησες;

    πάρε παιδί μου τηλέφωνο μια κινέζα να σου στείλει τα πουκάμισα στο καινούργιο σπίτι, κάθε μέρα με το ίδιο θα πηγαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω τρία πουκάμισα αλλά τις μπλούζες τις πόλο τις έφερα οπότε είμαι κομπλέ!

      Διαγραφή
    2. με μπλουζάκι πόλο θα πηγαίνεις στη δουλειά;
      και μόνο τρία πουκάμισα;

      τσ τσ τσ, άντρες ρε παιδί μου! αν ήσουν γυναίκα, θα είχες αλλάξει γκαρνταρόμπα!!!

      Διαγραφή
  21. χαχαχχα παλι μας πεθανες στα γελια!

    Καλη αρχη και... με τον νου σου! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλη αρχη αμερικλανε και κλανε κλανε κλάνε οσο θες, τρελ-ανε τους μη τρελαθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμα κλάνω κλανω κλάνω όσο θέλω θα πάνε από ασφυξία εδώ μέσα δεν ξέρεις τι δηλητήριο βγάζω!

      Διαγραφή
  23. Το πεπόνι που θα μένει εεε ;πατερας είσαι εσύ που ούτε καν τον ανάφερες,αν μένει μόνος εχε υπόψιν θα σου κάνει το σπίτι πουτάνα και καλά θα σου κάνει...
    Καλή αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α το απάντησα ήδη αυτό, νέξ κουέσιον πλίζ! Ας τα κάνει πουτάνα ούτως ή άλλως πουτάνα τα είχα!

      Διαγραφή
    2. οταν έγραψα το σχόλιο δεν είχες απαντήσει, άιντε που θα μου την πεις κιόλας, να στα κάνει καραπουτανα τοτε ολα

      Διαγραφή
  24. Καλή αρχηηηηή!! πλύνε - βάλε σε βλέπω με ό,τι ρούχα θυμήθηκες να πάρεις μαζί σου...
    καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κουράγιο, για 30 ώς 40 χρόνια θα είναι το βασανάκι σου.
    Μετά θα ηρεμήσεις.
    Μη γελάς αλλά ούτε και να κλαις.
    Εγώ πέρασα 33 χρόνια βάσανο και τώρα κάθομαι....
    κι αναπολώ το βάσανο.
    Καλή σταδιοδρομία και σιδεροκέφαλος που λέμε στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι 30 με 40 μάνα μου, έρχονται αλλαγές, σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει το οικονομικό σύστημα θα δεις θα ανταλλάζουμε κοτόπουλα με πατάτες και τότε το μπίζνες κάζουαλ θα είναι όταν δεν έχεις ανοιχτό το φερμουάρ σου!

      Διαγραφή
  26. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, κι επειδή πλέον είμαι υπάλληλος σε γερμανική εταιρεία θα σας τα πω αναλόγως ντάνκεσεν ντάνκεσεν και αουφβίνταζεεν!

    ΥΓ: Ο Κινέζος μου έβρασε καλαμπόκι να φάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπράβο Αμερικλάνε. Καλή επαγγελματική σταδιοδρομία σε εσένα και καλή τύχη, στην εταιρία που εργάζεσαι και στον Κινέζο που συγκατοικείς. Θα την χρειαστούν σίγουρα! χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά ο κινέζος ήδη τη χρειάζεται! Αυτός θέλει να δει χόκει, εγώ θέλω να δω γκειμ οφ θρόνς. θα τον ξαποστείλω στο δωμάτιό του τιμωρία!

      Διαγραφή
  28. κλαιωωω χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    και ειπα να ρωτησω το πεπονι που το αφησες ακαρδε πατερα??? θα σε θυμαται η θα εχει μαθει κινεζικα μεχρι να γυρισεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φτου γρουσούζα με το που πάω να σου απαντήσω έκσασε μύτη και ο νέος συγκάτοικος ο ινδός...

      Το πεπόνι με θυμάται δεν ξεχνιέμαι εύκολα εγώ που με βλέπεις!

      Διαγραφή
  29. Ερώτηση: Συμβούλεψες τις Κινέζες να κλείνουν καλά την πόρτα όταν φεύγουν, ή θα το σκάσει πάλι το Πεπόνι θα΄γίνει λαγός στη θέση του λαγού και εσύ θα τρέχεις; Θέλω να μάθω τι έγινε όταν γυρίσεις σπίτι και σε δει. Η δικιά μου όταν φύγω για 2-3 μέρες, με αγνοεί πλήρως είναι θυμωμένη μαζί μου. Με συγχωρεί μετά και έρχεται για ύπνο στη μασχάλη μου το βράδυ. Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους έδωσα κλειδί για την πόρτα της κουζίνας που έχει δεύτερη πόρτα με σίτα που κλείνει μόνη της! Για την κανονική εξώπορτα δεν τους έχω εμπιστοσύνη... Το πεπόνι όταν πήγα την πρώτη φορά δεν με άφησε να κοιμηθώ όλη νύχτα τριβόταν πάνω στο κεφάλι μου πάνω στο κούτελο όμως

      Διαγραφή
  30. Έτσι είναι, μπήκες κι εσύ στο χορό των professional, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

    Δεν γράφεις πόσες ώρες χρειάζεσαι για να τελειώσεις αυτό το πρόγραμμα στο State που βρίσκεσαι???

    Να είσαι καλά, είσαι απολαυστικός άνθρωπος και αγαπητός και θα επιζήσεις όπου και να είσαι και με όποιον συγκατοικήσεις. Κι εδώ τα πανεπιστήμια μας που δεν είναι καθόλου φτηνά, είναι φίσκα από Ασιατες φοιτητές, είναι πλέον το majority από αρκετά χρόνια πριν.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς πόσες ώρες? Δεν ξέρω! 3 μήνες λέει να κάτσω εκεί, βάλε επί 8 ώρες την ημέρα μείον μια βδομάδα που θα πάω Χαβάι δεν ξέρω πόσες βγαίνουν

      Παντού Ασιάτες! Στην πρώτη φουρνιά ήμασταν τρεις μη-ασιάτες όλοι κι'όλοι...

      Διαγραφή
  31. Χαίρομαι για την αυτογνωσία σου!!

    Δηλαδή τέρμα το Κονέχτικατ;;Δηλαδή θα συγκατοικείς με Κινέζους;;;Δηλαδή ο Αμερικλάνος έγινε φλούφλης;;:Ρ:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι τέρμα το κονέχτικατ ρε αγνόστου πατρός ιπτάμενο υποκείμενο... Στο κονέχτικατ είμαι ακόμα απλά σε άλλη μεριά του δάσους! Και συγκατοικώ με έναν κινέζο και έναν ινδό!

      Διαγραφή
  32. Περισσότερο με κινέζικο βασανιστήριο μου μοιάζει παρά με δουλειά....εχχεχεχ

    Καλή συνέχεια.

    Εδώ, Αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αμερικλανακι μην ξεχασεις την γραβατα για να δειχνεις καθως πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι. Γραβάτα στο φέρετρο θα βάλω μόνο και εκεί επειδή δεν θα μπορώ να φέρω αντίρρηση...

      Διαγραφή
  34. μαλάκα, σκούρα τα πράγματα. Σε κέντρα συγκέντρωσης σας κοιμίζουν;; πόσο καιρό πρέπει να το υπομένεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κέντρα συγκέντρωσης λουξ με κλιματισμό και ίντερνετ. Δεν κακό...

      Διαγραφή
  35. Είμαι ακόμη στο 2011... παρακαλώ να δημοσιεύεις με αργότερους ρυθμούς για να σε προλάβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κανένα νεώτερο; Πώς ΄πάει η δουλειά; Τα κέφια; Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλό μήνα είπα; Αμ δεν είπα! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ! Η αποπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνααααα ρε αποπάνω! Και στους αποκάτω και αποδεξιά!

      Διαγραφή