Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΤΟΥ ΝΤΑΤΣΟΥ ΚΙ ΚΙ ΚΙ ΚΙ ΚΙ

H Evi Ladybug απολαμβάνει τα νεύρα μου:
Εισαι λίγο γκρινιάρης ή μου φαίνεται??Πολλά νεύρα κύριε πολλά νεύρα:) Έχεις τα δίκια σου δε λέω, εγώ στη θέση σου θα τους είχα πετάξει έξω. Στην αρχή λέω οκ είχε μία άσχημη μέρα, διαβάζω το επόμενο ποστ, πάλι νεύρα, το μεθεπόμενο πάλι νεύρα....ααα τι πράμα είσαι συ?? Έχεις ξεπεράσαει και μένα :):)
To ξέρεις ότι ladybug σημαίνει πασχαλίτσα και άραγες το καταλαβαίνεις ότι σαν Πασχαλίτσα θα την παραλάβεις την ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ!

Που λες, Πασχαλίτσα, νεύρα! Πολλά νεύρα! Δεν είμαι συνέχεια μές στα νεύρα, όπως νομίζεις, αλλά τώρα αυτό τον καιρό είμαι.

Κοίτα, θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Κατα καιρούς, αραιά και που, έχω υπερβάλει λίγο εδώ μέσα. Λίγη σάλτσα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν άλλωστε! Στο θέμα του Ινδού όμως δεν υπερέβαλα στην προηγούμενη ανάρτηση, και ούτε σήμερα θα υπερβάλω! Ό,τι γράψω να το ξέρεις ότι είναι η πάσα αλήθεια.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤOΝΕ ΔΕΙΡΩ. ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΚΑΜΤΣΙΚΙ. ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΚΑΜΤΣΙΚΙ ΝΑ ΤΟΝΕ ΚΑΜΤΣΙΚΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΚΟΚΚΑΛΟ. Δικό του κόκκαλο.

Έχεις πάει ποτέ σου λαϊκή, Πασχαλίτσα? Εγώ έχω πάει! Οι γονείς μου είναι αγρότες και όσο να πεις έχω μια κάποια οικειότητα με το περιβάλλον της λαϊκής. Τσιγγάνους στη λαϊκή έχεις δει? Τους έχεις δει να τσακώνονται? Έχεις δει έφηβο τσιγγάνο να τσακώνεται με άλλον έφηβο τσιγγάνο (με συγχωρείτε, αθίγγανο εννοώ) και μετά να τραγουδάνε? Έχεις δει? Ναι? ΓΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ.


Δεν είμαι ρατσιστής, με ξέρεις, ούτε στερεότυπα ακολουθώ, με ξέρεις με ξέρεις, αλλά αυτό θα το πω. Ο Ινδός είναι από το μέρος της Ινδίας που πριν πολλάααα πολλάαααα χρόνια εξήγαγε τους τσιγγάνους. Δεν έχω τίποτα ενάντια στους τσιγγάνους σαν φάρα (καλή φάρα είμαστε κι εμείς άλλωστε) αλλά κάπου πρέπει πιστεύω να μπει ένα όριο στην υπομονή μου.

Ο Ινδοτσιγγάνος λοιπόν:

1. Δεν πλένει τα χέρια του όταν κατουράει (το είπαμε αυτό)
2. Δεν χρησιμοποιεί σαπούνι όταν "πλένει" τα χέρια του αφού χέσει
3. Δε χρησιμοποιεί χαρτί τουαλέτας γιατί στην Ινδία βάζουν χέρι (δες το νούμερο 2 τώρα και λιποθύμα)
4. Αφού χέσει και ΔΕΝ πλύνει τα χέρια του, πάει στην κουζίνα να φτάξει τσάι.
5. Δε χρησιμοποιεί σαπούνι όταν "πλένει" τα πιάτα που χρησιμοποιεί
6. Κάνει μπάνιο (μάλλον με δίχως σαπούνι) κάθε πρωί αλλά και πάλι βρωμοκοπάει ιδρωτίλα
7. Μιλάει ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στο τηλέφωνο σαν την κουτσομπόλα
8. Γράψε λάθος, δεν ΜΙΛΑΕΙ όλο το γαμημένο απόγευμα στο τηλέφωνο, ΓΚΑΡΙΖΕΙ όλο το γαμημένο απόγευμα στο τηλέφωνο
9. Γελάει σαν ύαινα κι κι κι κι κι κι κιΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
10. Δεν τον νοιάζει αν διαβάζουμε, αν κοιμόμαστε, αν... τεσπα, αυτός θα γκαρίζει ή στο τηλέφωνο ή μόνος του
11. Τραγουδάει μπόλιγουντ όχι λάθος ΓΚΑΡΙΖΕΙ μπόλιγουντ
12. Έχει εκνευριστική φάτσα και θέλω να τον καμτσικώσω στα μούτρα
13. Αλλάζει το κανάλι της τηλεόρασης χωρίς καν να ρωτήσει μην και βλέπαμε τίποτα. Όχι ρε! Το ότι είναι το κεφάλι μου γυρισμένο προς την τηλεόραση και τα μάτια μου ανοιχτά ήταν απλά μια συγκυρία, παλιοκαργιόλη στανάθεμα

Στο τηλέφωνο δεν ξέρω τι λέει γιατί μιλάει την ινδική τσιγγανοδιάλεκτό του και το μόνο που ακούω είναι ΤΟΥ ΝΤΑΤΣΟΥ ΤΟΥ ΝΤΑΤΣΟΥ ΟΥΑ ΚΑΡΑ ΚΑΡΑ ΚΑΡΑ ΟΥΑ ΤΟΥ ΝΤΑΤΣΟΥ ΚΙ ΚΙ ΚΙ ΚΙ ΚΙ ΚΙ (γελάκι). Αχαχαχαχαχα δεν μπορώ, αλήθεια έτσι κάνει χαχαχαχαχα θα με πιάσει κλαυσίγελος όσο γράφω δεν αντέχω. Τον έχω μπροστά μου τώρα. Διαβάζει κάτι στον υπολογιστή ενώ ψάχνει στα έγκατα της μυτης του να βρει θησαυρό. Μα τι ομορφιά Θεέ μου!

Είναι τόσο σιχαμένος, που προτιμώ να πιω εμετό άστεγου της Ομόνοιας ενώ μια γριά γρατζουνάει τα νύχια της πάνω σε μαυροπίνακα παρά να φάω φαΐ του ακούγοντας τη φωνή του. Κάνω υπομονή και όσο μπορώ αντεπίθεση! Αλλά έχει και η υπομονή μου τα όριά της, τα οποία ξεπέρασα τρεις φορές και σφαχτήκαμε.

Την πρώτη φορά μου έκανε παρατήρηση ότι μυρίζει το μπάνιο χλωρίνη, γιατί λέει το καθαρίζω κάθε μέρα! Με άκουσε όλος ο όροφος να του εξηγώ όμορφα και πολιτισμένα ότι προτιμώ να μυρίζω χλωρίνη παρά τα σκατά του που βρωμάνε χόρτα και μπαχαρικά. Επίσης του πρότεινα, πολιτισμένα πάντα, να πλύνει με χλωρίνη τα χέρια του μπας και απολυμανθεί η καραμπίχλα του αφού απ'ότι φαίνεται στο σαπούνι έχει αλεργία.


Τη δεύτερη φορά μου έκανε παρατήρηση επειδή ξεχάστηκα και μπήκα στο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο με τα παπούτσια! Άκουσον άκουσον μαλάκα μου τα νεύρα μου δεν αντέχω θα βάλω τα κλάματα και θα τον σφάξω καμια μέρα. Ο βρωμιάρης ο άπλυτος θα μου πει εμένα να μη φοράω παπούτσια! Δε λέω, κι εγώ στο σπίτι μου δε βάζω παπούτσια, και ούτε εσύ να βάζεις, αλλά χέσε με ρε παλιογαλότσα που θα μου την πεις κι'όλας! Έχει δυο βδομάδες που δεν τα βγάζω τα παπούτσια καθόλου. Με τα σπορτέξ είμαι μέσα σαλόνι κουζίνα υπνοδωμάτιο μπάνιο, και αν τολμάει ας μου ξανακάνει παρατήρηση.

Τη τρίτη και φαρμακερή φορά, χτες το βράδυ, το παραέκανε. Ε ξεπέρασε κάθε όριο. Είχε την τελευταία ταινία Χάρι Πότερ χτες στις 10 και ήθελε αυτός σώνει και ντε να δει μια άλλη μαλακία τηλεπαιχνίδι αμερικάνικο. Άσε μας κουκλίτσα μου του λέω που θα μπεις νομίζεις ανάμεσα σε μένα και το Χάρι Πότερ. Άμα θες να δεις αμέρικαν νίτζα πως στο διάλο το λένε το τηλεπαιχνίδι σου να πας στην Ινδία ρε! Στο διάολο! Και μετά λέει "Ε σίγα χαζομάρα είναι το Χάρι Πότερ". Τέσπα μας άκουσε η πολυκατοικία πάλι και τελικά ήρθε στα συγκαλά του και συμφώνησε ότι δεν αξίζει να του ρίξω λαρδί από μοσχάρι σε όλα του τα φαγιά για μια ταινία. Είδες που με τη σωστή προτροπή όλοι βάζουν μυαλό. Το ανησυχητικό είναι ότι το πίστεψε ότι θα το κάνω. Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το ότι θα το έκανα και θα το απολάμβανα κι'όλας. Θα τάιζα σε χορτοφάγο Ινδό λαρδί από μοσχάρι. Να μάθει άλλη φορά να μη προσβάλει τα θεία.


Πέρα από τα τρία γιούφτσικα πανηγύρια, είμαστε σε συνεχή πόλεμο. Τραγουδάει μπόλιγουντ αυτός, τραγουδάω Νότη Σφακιανάκη εγώ (το γύφτο με γύφτο τον πολεμάς). Βάζει ινδική ταινία στο φουλ αυτός, βάζω τη Τσίλα και την παρέα της στο φουλ εγώ. Αφήνει τα πιάτα του άπλυτα αυτός, τηγανίζω μοσχαρίσια μπριζόλα και περιχύνω το λαρδί πάνω στα άπλυτα πιάτα του εγώ. Αφήνει το βρακί του μεσα στη μέση της ντουλάπας αυτός, αφήνω τα παπούτσια μου πάνω στο βρακί του εγώ. 

Φάση έχει ο Κινέζος εν τω μεταξύ. Οι Κινέζοι είναι μουλωχτά όντα και δεν ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις. Κάθεται στη γωνιά του και τρώει βλέποντας κινέζικες σαπουνόπερες και αγκομαχάει λες και χύνει ενώ απολαμβάνει τα σιχάματα που βράζει και τρώει ενώ σηκώνεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα να φτύσει στο νεροχύτη. Θα τονε πάρει κι'αυτόν ο διάολος καμια μέρα αλλά έχε χάρη που είμαι απασχολημένος με τον Ινδοτσιγγάνο τώρα.

Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα το αντέξω αυτό όμως! Κάθε μέρα σηκώνομαι και φεύγω από το σπίτι και έχω καταντήσει άνεμος και σκουριά όπως λένε στο νησί μου. Μας έχουν μάθει όλες οι Ιρλανδικές παμπ της περιοχής και τα μπιλιαρδάδικα. Χίλιες φορές στη παμπ να πίνω μη αλκοολούχα μπύρα παρέα με αμερικάνους παρά στο σπίτι με τον μπίχλα τον βρωμιάρη τον άπλυτο.

Τώρα πήγε για ύπνο από τις 9 και όπου να'σαι θα πάω να ανάψω τα φώτα γιατί ξεχασα το κιντλ στο δωμάτιο. Και θα ξεχάσω να τα σβήσω.

Κοίτα να δεις που σκόπευα να γράψω για κάτι σοβαρό σήμερα αλλά τελικά έγραψα για τον ούγκα ούγκα τον γύφτο το παλαιολιθικό γουρούνι.

ΥΓ: Κάπου έχω κάτι αρχεία με μια καρπαθιά να βρίζει και να καταριέται. Έχεις ακούσει καρπαθιά να ίχνει κατάρες? Χάρντκορ πράματα. Θα τις μάθω και θα αρχίσω να τις αμολάω.

61 σχόλια:

  1. Σε βλέπω από κει μέσα να φευγεις χολεριασμένος:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μου αρέσουν οι αναρτήσεις, με κάνεις και γελώ... εσύ μάλλον όχι
    Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μην το λες κι εγώ γελάω. Γελάω κλαίω γελάω κλαίω βρίζω...

      Διαγραφή
  3. κάτι μου λέει πως η αμερικάνικη ιδέα για αναγκαστική συμβίωση των πολιτισμών στο διαμέρισμα δεν λειτουργεί. Επίσης αυτός ο βρομιάρης είναι γιατρός και αυτός? Να πεθάνω τώρα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα κάτι μου λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα!

      Αυτός ο βρωμιάρης είναι φαρμακοποιός αλλά απ'αυτούς που δεν μπορούν να ανοίξουν φαρμακείο. Οπότε μη πεθάνεις ακόμα μάνα μου!

      Διαγραφή
  4. φύγε αγόρι μου απο εκει.
    βρες άλλο σπίτι. πήγαινε σε ξενοδοχειο.
    φύγε

    ΦΥΓΕ.

    δεν αξίζει να τον σκοτώσεις και να πας μέσα για αυτόν τον βρωμίλο.
    φύγε και κοίτα να σωθείς.

    σε νιώθω και σε συμπονώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιερη αγελαδα αυτος, ιερος πολεμος εσυ
    1oν. Κρεμας στην κουζινα μια αφισα ναααα με αυτο:
    http://www.brownbutterandbourbon.com/wp-content/uploads/2010/01/Beef_cow-Parts.jpg

    2ον. Τον κανεις να σκουπιζει τα πιατα του με αυτο:
    http://www.beyondthekitchensink.com/wp-content/uploads/2012/07/cowchart.jpg
    Αυτο βεβαια σε περιπτωση που σκουπιζει τα πιατα του και δεν τα φυσαει να στεγνωσουν

    3ον.Του κανεις δωρο αυτο:
    http://img0.etsystatic.com/001/0/5636659/il_fullxfull.387161388_tjlj.jpg
    Και του γραφεις καθε μερα ωραια λογακια του στυλ "εισαι μαλακας", "πλυσου βρωμιαρη" κτλ

    4ον. Του ντατσου αυτος? Μαλακα εσυ. Φιλους δεν εχεις? Παρε κανα τηλεφωνο κανενα φιλαρακι σου και ξεκινα το κλασσικο ελληνικο στη διαπασων "Ελα μαλακα, που να στα λεω μαλακα, μαλακα πηγα εκει, τι λε ρε μαλακα, αστα μαλακα, αχαχαχα μαλακα"

    Good morning and let the war begin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα ασε μην αρχίσει να προσκυνάει τις πετσέτες και τις αφίσες μωρέ το χάπατο...

      Το έχω δοκιμάσει κι'αυτό που λες αλλά δεν πιάνει! Απλά εκνευρίζεται και γκαρίζει πιο δυνατά...

      Διαγραφή
    2. Τι να πω, μια λυση μενει. Θυσιασε μπροστα του μια αγελαδα.

      Διαγραφή
  6. Εφιάλτης στον διάδρομο, στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο υπνοδωμάτιο με τον γύφτο.
    Σε ποια πολιτεία είσαι ; Ο φόνος τιμωρείτε με θανατική ποινή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην του βάζεις ιδέες και αναγκαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
    2. Τιμωρείται και είμαστε και τίγκα στο μπατσικό εδώ πέρα στο Κονέχτικατ.....

      Διαγραφή
  7. Θα πεθάνω απ' τα γέλια μ' εσένα,αμάν! :p
    Εγώ θ' άλλαζα κλειδαριά και θα 'μενε απ' όξω και ο Τσιν-τσαν-τσον και ο Κικικικι (γελάκι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκέφτηκα κι'αυτό! Μια φορά κλειδώθηκα στο δωμάτιο και δεν του άνοιγα

      Διαγραφή
  8. Eγώ επιμένω στη λύση που πρότεινα και στην προηγούμενη ανάρτηση. Σκότωσε τους στον ύπνο τους, εκτός αν θες να μην κοιμούντε για περισσότερη απόλαυση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφή συμβουλή! Ακόμα καλύτερα σκότωσε τον έναν και φόρτωσε με ενοχοποιητικά στοιχεία τον άλλον...

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά με τις λύσεις που προτείνετε θα στείλετε τον Ινδοαμερικανό σούμπιτο στις αμερικανικές φυλακές!!Γιατί δε του λέτε εντελώς καταλάθως να πέσει ένα καλώδιο μέσα στη μπανιέρα όταν κάνει ντουζ Ινδος;;;;Εεεε;;;;;;;;;

      Αναγνώστες σου λέει μετά!!Πφφ!

      Διαγραφή
    3. Γιατί μάλλον κάνει πολύ σπάνια ντουζ από ότι φαίνεται...

      Διαγραφή
    4. Βασικά κάνει ντουζ κάθε πρωί και μάλιστα μισάωρο, δηλαδή φανταστείτε αν δεν πλενόταν τι θα γινόταν εδώ μέσα....

      Διαγραφή
  9. Χοχοχοχο!1Το γύφτο με γύφτο τον πολεμας!χαχαχα!Ελεος!

    Αν σου την ξαναμπει άσχημα κάντου δώρο ένα φαί με μπόλικα λαχανικά βρασμένο σε μοσχαρίσιο ζωμό!:Ρ:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά είναι προβλήματα. Δεν το λέω ειρωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ έχω μείνει στην προηγούμενη ανάρτηση όπου τρεις άντρες διαγκωνίζονται για το ποιος θα πρωτοτηγανήσει στο κοινό τηγάνι και ποιος θα βράσει πρώτος στο μίνι-κατσαρολάκι,και δεν σκέφτηκε κανείς να πάει να αγοράσει ένα δικό του τηγάνι και δικό του κατασαρολάκι.
    Θα μας τρελάνετε εσείς εκεί στο Αμέρικα.
    Πως θα κινηθεί η οικονομία της Αμερικής αν δεν αγοράσετε κανά τηγάνι και κανά κατσαρολάκι;
    Βάλτε όλοι τα χέρια στις τσέπες και βγάλτε ....τα καβούρια (τα καβούρια μόνο είπαμε,όχι ότι πιάσετε!)
    Τις φιλούρες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Νόμιζα ότι είχα απαντήσει κι εδώ,,,!)

      Όχι μάνα μου σιγά μην πάω να αγοράσω και προικιά!

      Διαγραφή
  12. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, την έκατσες αμερικλανε!!!Βρες τροπο να επιβιώσεις γιατί δεν σε βλέπω καλα εκεί.
    Λοιπόν για να τους της σπασεις κάθε πρωί πριν ξυπνήσουν βάλε στην διαπασόν αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=hwsZoDiiUqQ

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ είμαστε που είμαστε τρελοκομείο άμα αρχίσουμε και τα κλαρίνα...

      Διαγραφή
  13. Πως αντεχεις ρε φιλε μου εκει μεσα!Φτυσε στο φαι του και ναι αρχισε να καταριεσαι οπως ειπες!
    Κανε κατι τελοσπαντων γιατι δεν σε βλεπω καλα,εγω θα τα ειχα μαζεψει δεν αντεχω ετσι και αλλιως την συγκατοικηση φαντασου και με μπιχλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μιλάμε έχω ανακαλύψει μια απύθμενη υπονομή μέσα μου την οποίο δε γνώριζα ότι έχω.

      Διαγραφή
  14. Άργησες αλλά έγραψες πάλι! Πόσο καιρό θα μείνεις εκεί; Άλλο ένα δίμηνο και;;;; Φύγε χριστιανέ μου δεν μπορείς να πας σ' ένα ξενοδοχείο, ή να νοικιάσεις ένα δωμάτιο αλλού;;; Άσε τους σκοτωμούς και ΦΥΓΕ!!! Εγώ εδώ αήδιασα, που είμαι εκτός, πόσο μάλλον εσύ που είσαι και σιχασιάρης!!! Και να σου πω, απ'όλους αυτούς στην Αθήνα γεμίσαμε κοριούς και ψύλλους, να το ξέρεις αυτό. Και δεν λέω για κατσαρίδες, είχαμε και πριν, αλλά τώρα πια χειροτέρεψε το κακό. Κάτι με τη βρώμα, κάτι με τις μυρωδιές (αμάν αυτά τα κρεμμύδια!!!), έχουμε αγανακτήσει! Αλλά κοριούς!!! Έλεος!!! Και ας με πούνε ρατσίστρια, σκοτούρα μου. Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο ένα δίμηνο ναι. Εδώ πάλι καλά δεν έχουμε κατσαρίδες, δηλαδή αυτός ο άνθρωπος αν τον έριχνες σε μέρος με κατσαρίδες θα κάνανε κυβέρνηση.

      Διαγραφή
  15. αχαχαχαχ μιλάμε έχω χάσει τρελά επεισόδια! Πώς αντέχεις απορώ! Εγώ θα κοιμωμουν με την χλωρίνη αγκαλιά!

    Πάντως πέσαμε στην σύμπτωση..μόλις έγραψα ανάρτηση περί μεταναστών. Βέβαια η δικιά σου σε επιχειρήματα σκίζει! ααχααχαχαχαχ

    Θα σου πρότεινα να πετάξεις τον Ινδό από το παράθυρο.. όμορφα και ωραία! (γάντια να φοράς και να μην ξεχάσεις να απολυμανθείς μετά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ το λες για πλάκα αλλά εγώ όποτε βλέπω την ασχημόφατσά του θέλω να τον πετάξω από ουρανοξύστη!

      Διαγραφή
  16. Έλα πες την αλήθεια Αμερικλάνε, όταν έφευγες για τα ξένα δεν τα φανταζόσουν αυτά έτσι;
    Κουράγιο... ο Θεός είναι μεγάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι έχεις δίκιο όταν έφευγα δεν τα φανταζόμουν αυτά με την καμία. Ο Θεός είναι μεγάλος αλλά και ο Ινδός πολύ βρωμιάρης!

      Διαγραφή
  17. Ετσι..για να εκτιμησεις τις γουρουνες κ τις κινεζουλες!!!!
    Πώς την παλευεις αληθεια..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ οι γουρουνίτσες μου! Ποτ πουρί μοιάζουν τα σκατάκια τους μπροστά στη μπίχλα του Ινδού!

      Διαγραφή
  18. Αγαπημένο μου υδροχοάκι, όχι καλέ, δεν γράφω σ'εμένα...

    Έχω ακούσει για περιπτώσεις διδακτορικών και μεταπτυχιακών που άρχισαν σε μια σχολή και τελείωσαν σε άλλη. Αν θες το σκέφτεσαι. Σου δίνω το δωμάτιό μου, ούτως ή άλλως δεν μένω πλέον εδώ. Κρίμα είναι να μένει άδειο! Τώρα ελπίζω να μη σε ενοχλήσουν κανά δυο λούτρινα, αλλά και ζεστό ελληνικό φαγάκι θα έχεις (βλέπεις προνόησα κι έφερα και την γιαγιά εδώ στην "εξωτική" Μελβούρνη) και ηρεμία στο σπίτι, καθώς όλοι διαβάζουμε. Στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης κάνουν κάτι τρελά πειράματα σαν και τα δικά σου κι από φαρμακολόγους ξέρω κάμποσους.

    Με εκτίμηση,
    μια πρώην παθούσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τώρα να το βράσω μάνα μου! Στα τελειώματα δε μπορώ να φύγω! Έπρεπε να μου το πεις πριν 3 χρόνια αυτό...

      Και για πες, είναι πετφρέντλι το εστάμπλισμεντ ή θα μείνει άστεγο το Πεπόνι??

      Διαγραφή
  19. Τι εννοείς σκουπίζονται με το χέρι. Εξηγήσου τώρα. Ούτε καν μπιντέ που κάνουν οι Άραβες; Νομίζω οτι είναι πολύ θεμιτό να πουλήσεις εξουσία και να επιβάλλεις να πλένονται τα γαμήμενα ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ πιάτα με σαπούνι. Τι λες, γίνεται; Μπορεί να πάρεις και τον μυξιάρη σύμμαχό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χέρι μάνα μου, χέρι. Τι δεν καταλαβαίνεις. Το δεξί χέρι είναι ο υδροχόος που ρίχνει το νερό και το αριστερό κάνει σχήμα φτυαράκι και καθαρίζει την περιοχή. Γι'αυτό στην Ινδία αν προσφέρεις σε κάποιον κάτι με το αριστερό χέρι είναι προσβολή.

      ΩΣΤΟΣΟ να σημειώσω ότι οι περισσότεροι Ινδοί που έχω γνωρίσει είναι ενοχλητικά καθαροί. Είναι απλά κάποιες περιοχές που δεν έχουν καταλάβει το νόημα του σάπωνα ακόμα...

      Τα πιάτα τα βάζω όλα στο πλυντήριο πιάτων κι όταν με ρωτήσανε γιατί τα ξαναπλένω αφού τα πλύνανε, τους είπα γιατί δεν τους εμπιστεύομαι και δε θελω να παθω δηλητηρίαση...

      Διαγραφή
  20. αχαχα... ειχα τσακωθει και εγω με ινδο για χαρι ποτερ..στην αγγλια..(να κανουμε γκρουπακι στο facebook) :p
    nef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εχω την ιδια απορία με τον Μικρο Μπετόβεν.

    Οταν λες χέρι;;;;;;;;;;; ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα αλλάξεις γνώμη και θελήσεις να μάθεις, δες την απάντησή μου! Αλλά μη φας πρώτα!

      Διαγραφή
  22. Πέρα από την πλάκα, δεν μπορείς να κάνεις επίσημο παράπονο στο accomodation office? Αν είναι να περάσεις άλλους δύο μήνες μαζί του, θα σαλτάρεις, χώρια που αυτά που γλυτώνεις από τη στέγη τα τρως σε μπίρες άνευ αλκοολίου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την γκαντεμιά που τον δέρνει βλέπω τον Αμερικλάνο αμα κάνει παράπονα να καταλήγει σε κοινόβιο με κινεζους οπου θα κοιμάται μαζί με όλους σε θάλαμα οπότε αστο καλύτερα!:Ρ

      Διαγραφή
    2. Δε θέλω να κάνω παράπονο γιατί πρώτον υπάρχουν και χειρότερα απ'ότι ακούω και θα αρχίσουν όλοι και δεύτερον είμαστε λίγοι οι που κάνουμε πρακτική και δε θέλω να δώσω λαβή στις Κινεζοκουτσομπόλες όπως πχ τον Κινέζο συγκάτοικο!

      Διαγραφή
  23. Βρε παιδί, είσαι τελικά η εγγυημένη λύση να μου κόβεις την όρεξη όταν θέλω να φάω... Λες και σου διάλεξαν τους συγκατοίκους... Παπαπα, ο ένας δεν πλένεται, ο άλλος φτύνει, παπαπαπα... πώς δεν έγινες εγκληματίας ακόμα, δεν ξέρω!
    Ή μήπως έγινες; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγκληματίας γεννήθηκα απλά δεν έχει εκδηλωθεί αυτή η ποιότητα ακόμα...

      Διαγραφή
  24. Γεια σας Αμερικλανε και λοιποι φιλοι αναγνωστες. Μετακομησα στις ΗΠΑ πριν απο 8 χρονια και τωρα που επιτελους τα κονομησα σκεφτομαι να μεταφερω κατι δισκους, cds, και στερεοφωνικα στην Αμερικη. Βρισκομαι στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει κανεις αγιος ανθρωπος εδω μεσα να μου προτινει μια αξιοπιστη και φτηνη μεταφορικη εταιρια που αναλαμβανει τετοιου ειδους μεταφορες.

    Ευχαριστω,

    Spee (τωρα πια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φίλε δεν ξέρω γιατί δεν τα έχω κονομήσει ακόμα χαχαχα. Όταν στέλνω πράγματα όμως στην Ελλάδα τα στέλνω με απλό ταχυδρομείο και από την Ελλάδα επίσης με το ταχυδρομείο μου στέλνουν. Αλλά οι δίσκοι και τα μηχανήματα δε ξέρω αν θα τ'αντέξουν το ταχυδρομείο...

      Διαγραφή
  25. Καιρο ειχα να γελασω τοσο. Μεγαλε Αμερικλανε να εισαι παντα καλα. Παντως περνας χειροτερα και απο στρατο. Τετοια καψωνια ουτε στις ειδικες δυναμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τέλειος ο Ινδός

    ".......Τραγουδάει μπόλιγουντ αυτός, τραγουδάω Νότη Σφακιανάκη εγώ (το γύφτο με γύφτο τον πολεμάς)...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή