Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Η κούρσα του Μητσοτάκη

Θα κάνω έκτακτη ανάρτηση γιατί τώρα μου'ρθε να τα πω αυτά, τώρα θα τα πω ώχου σταμάτα πια την καταπίεση. Ετοιμαστείτε για λογοδιάρροια.

Έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι έχω και κάμπριο (πάμε μια βόλτα;) εντάξει κάμπριο δε το λες αλλά μη νομίζεις όπου να'σαι θα πέσει η οροφή και θα γίνει η Πράσινη Σκατούλα το πρώτο χόντα ακόρντ καμπριολέ. Και καλά, καμπριολέ ας γίνει, θα ανεμίζουν και οι μεσογειακές μου μπούκλες στον άνεμο που όσο να πεις κάτι τέτοιο λείπει από το κονεκτικατιανό τοπίο. Χρειάζεται ένας Αμερικλάνος με καμπριολέ. Αυτό που δε χρειάζεται είναι το αμάξι του Μητσοτάκη που παραλίγο να σκοτώσει κόσμο!

Ας τα πω από την αρχή γιατί από το τέλος όταν τα λέω μετά ξεχνάω να πω την αρχή και μετά με ρωτάτε άσχετα και στο κάτω κάτω βάλτε και λίγη φαντασία να γεμίσετε τα κενά, φαντασία και στόκο θέλει κι'από στόκους όσους θετε. Τι έλεγα.

Έχει από τον περασμένο Ιούνιο που όλο του πέφτουν πράματα στο οδόστρωμα του αμαξιού. Ξεκινήσαμε με την εξάτμιση, ναι ολόκληρη την εξάτμιση. Του είχε ξαναπέσει η εξάτμιση πιο παλιά αλλά τότε μόνο το μέσο το ματσούκι όχι όλο το ματζαφλάρι. Αυτή τη φορά ακούω ένα ΚΡΟΥΚ και μετά ένα κρκρκρκρκρκρκουκοτκουκρκρκ και βρήκα αυτό το χοντρουλό στο τέλος σιγαστήρα το λένε στο ελληντικός νομίζω να κρέμεται πιο χαμηλά και από όρχεις γαϊδάρου την άνοιξη που ανθίζουν τα λουλούδια και καυλώνουν τα γαϊδούρια. Το αποτέλεσμα ήταν χίλια ντόλαρζ και τα νεύρα τέντα γιατί ήταν η πρώτη πληρωμή από την εταιρεία δηλαδή να μη μου μένει το ρημάδι το χρήμα στα χέρια να μη με θέλει και να μη σώσει κι'όλας. Όχι εντάξει, ας σώσει.

Με το που φτιάχνω την εξάτμιση που κόντεψε να ανατινάξει το κεντροδυτικό κονέχτικατ, μία ΜΙΑ μέρα πριν φύγω για Χαβάη περνάω πάνω από κάτι γαμημένες γραμμές τρένου και ακούω ένα ΓΚΙΙΙΙΙΙΓΚΙΙΙΙΙΙΙΓΚΡΓΚΡΓΚΡΓΚΙΙΙΙΙΙΙ. Σταματάω και βλέπω δυο μεταλικά σκατουλάκια να σέρνουνται κάπου εκεί στη μέση του αμαξιού. Τι ήταν δεν ήξερα, πέφτω στα τέσσερα μετά κυλιέμαι σαν το σκουλήκι τα κάνω ένα ΝΑ και βγαίνουν σκουριασμένα ήταν. Φεύγω το παρκάρω το αφήνω μετά που γύρισα από Χαβάη το ξέχασα κι'όλας ότι έγινε και το οδηγούσα ο δικός σου κανονικά. Μια μέρα μου έρχεται η φλασά και το πάω στο συνεργείο, τελικά ξέρεις τι ήταν?? Οι ζώνες που κρατάνε το ρεζερβουάρ της βενζίνης. Ο μόνος λόγος που δεν έπεσε το ντεπόζιτο μέσα στο δρόμο και δεν εξερράγει ο πισινός μου μαζί με τον μπροστινό μου είναι επειδή το αμάξι είναι ΤΟΣΟ σκουριασμένο, που δεν κινέιται τίποτα. Πάνε άλλα τετρακόσα ντόλα.

Με το που φτιάχνω το ντεπόζιτο, ξεκινάει άλλος θόρυβος. Ένα γρουγρουιιιιιιι γρουγρουιιιιιιι όποτε σταματούσα, που σημαίνει τα πατάκια από τα φρένα. Έλα όμως που τα είχα πάρει ΤΟΣΟ που αποφάσισα να τα αγοράσω και να τα αλλάξω μόνος μου? Πάμε την πρώτη μέρα με έναν συμφοιτητή, βγάζουμε τη δεξιά ρόδα, που έκανε το θόρυβο, αλλά μετά δε ξέραμε τι βίδα να ξεβιδώσουμε και τις ξεβιδώσαμε όλες. Ή μάλλον προσπαθήσαμε να τις ξεβιδώσουμε όλες γιατί οι μισές δεν βγαίνανε. Τελικά τα καταφέραμε και αλλάξαμε το πατάκι το δεξί με την τέταρτη προσπάθεια, και ήμασταν και πολύ περήφανοι γιατί οι φαρμακοποιοί δεν είναι φτιαγμένοι να αλλάζουν πατάκια αλλά εμείς το κάναμε πήγαμε ενάντια στους νόμους της φύσης και το κάναμε. Το αριστερό πατάκι δεν το καταφέραμε και το πήγα στο συνεργείο. Πάνε άλλα 200.

Με το που φτιάχνουν τα φρένα, είχε φτάσει πια τέλος Αυγούστου και είχα ήδη επιστρέψει στο δάσος από την εταιρεία πια, ξεκινάει άλλος θόρυβος. Ένα ΝΤΟΥΚ ΝΤΟΥΚ ΝΤΟΥΚ όποτε πήγαινα πάνω από λακούβα. Ήταν μέρος του δεν ξέρω πως να το πω, αυτά τα τιουιουιου. Μισό να το γκουγκλάρω. Ήτανε μέρος της ανάρτησης. Δηλαδή μου είπε ο μηχανικός ότι παραλίγο να φύγει η αριστερή η ρόδα και ότι είμαι και πολύ κωλόφαρδος. Πάνε άννα 90 ντόλα.

Με το που φτιάχνει η ανάρτηση, κάηκε το φανάρι. Αυτό ήταν φτηνό, 19 ντόλα.

Με το που φτιάχνει και το φανάρι, ανακαλύπτω ότι έχω χάσει και την άδεια του αμαξιού και τον τίτλο. Πάω και βγάζω άλλα.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΦΕΡΕ ΠΟΠΚΟΡΝ.

Με το που έχω και τη νέα άδεια και όλα φτιαγμένα κομπλέ, πάω να περάσω ενα φανάρι, πάει μια ΦΟΡΑΔΑ ΠΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΤΟ ΖΑΡΩΜΕΝΟ να στρίψει, την αφήνω γιατί είμαι και τζέντλιμαν, αλλά πάει ένας άλλος από δεξιά μου να περάσει και ΝΤΟΥΚ κοπανιούνται. Δηλαδή αυτή η πόρνη ερχόταν από την άλλη μεριά, αυτός ήταν στη λωρίδα δεξιά από εμένα, εγώ το ζώον την άφησα να στρίψει αριστερά, αυτή πάει να περάσει δυο λωρίδες χωρίς να κοιτάξει, και τα έκανε σκατά σαν τα μούτρα της.

Δεν μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα, ένα ΝΤΟΥΠ ήταν, δεν πάθανε τίποτα, απλά έφυγα. Πιο μετά όταν προσπαθούσα να φάω σαν άνθρωπος σε ένα εστιατόριο ταλαντευόμουν μη και πρέπει να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία και να παραδωθώ. Διότι ΑΥΤΗ η άδικη κατάρα έφταιγε, αλλά όσο να πεις αν δεν την άφηνα να στρίψει δεν θα έστριβε εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και δεν θα χαλούσε το αμάξι του άλλου του έρμου. Δεν πήρα τηλέφωνο να παραδωθώ όμως γιατί είμαι πολύ όμορφος και δεν θα επιζήσω στη φυλακή τουλάχιστον όχι... άθικτος.

Αλλα επειδή η τύχη μου είναι, εντάξει, ΠΟΥΤΑΝΑ, έτυχε και μια φίλη μου ή μάλλον μια κοπέλα φίλου μου να είναι μπατσίνα και τη ρώτησα και μου είπε ότι αυτή η ΦΟΡΑΔΑ Η ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ κατέθεσε ότι δεν έφταιγε αυτή, ότι ένα πράσινο χόντα της έκοψε την ορατότητα και δεν τον είδε τον άλλον που ερχότανε. ΠΟΙΑ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΚΟΨΑ ΜΩΡΗ ΚΛΑΝΟΜΟΥΝΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΖΙΠ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΝΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. Ψευδεται ασύστολα.

Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει. Απ'ότι έμαθα δεν την πήρανε στα σοβαρά γιατί ήταν ξεκάθαρο ότι ΑΥΤΗ έφταιγε διότι πήγε να στρίψει παράνομα, πήγε να περάσει δυο λωρίδες που είναι παράνομο, και δεν σταμάτησε να κοιτάξει κι'αυτό παράνομο είναι. Μέχρι στιγμής δεν με έχουν συλλάβει αλλά αν με συλλάβουν πολλά και καλά τσιγάρα να μου στέλνετε σας παρακαλώ θερμά για να τα ανταλλάζω με την παρθενιά μου.

Ουφ τα'πα και ξαλάφρωσα τώρα άμα εξαφανιστώ θα ξέρετε που είμαι. ΤΣΙΓΑΡΑ!

52 σχόλια:

  1. α. Τακάκι, όχι πατάκι
    β. Πέτα το το διάολο, με τόσα θα χες πάρει καινούριο
    γ. Οι ξανθιές παντού το ίδιο είναι, δεν φταις εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το'χα σκεφτει,με τόσα που παθαινεις,δεν μπορει,αυτός του Μητσοτάκη εγγόνι ειναι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήμουν εγγόνι του δράκουλα θα είχα τρεις εταιρείες και τέσσερα οικόπεδα στην Κηφισιά από τα πέντε μου!

      Διαγραφή
  3. Αααα, κάτι παρόμοια πάθαμε κι εμείς τον Αύγουστο. Είχαμε πάει κάπου και στο δρόμο ακούμε ένα γκργλανγνκγρκ, κάτι σερνόταν. Βγαίνει ο άντρας μου, αλλά δεν μπόρεσε να δει (πρόβλημα του αυχένα και σπονδ. στήλη), ένας άλλος που στεκόταν πιο πέρα έβαλε τα γέλια, τελικά βρήκαμε ένα στρογγυλό μεταλικό πράγμα με κάτι κομένα καλώδια πιο κάτω στο δρόμο. Τρελλαθήκαμε γιατί νομίζαμε ότι ήταν κάτι από τη ρόδα, και ώρα είναι να μας φύγει και καλά να την κυνηγάμε στη κατηφόρα, μη σκοτωθούμε κιόλας. Τελικά με τα πολλά φτάσαμε σ' ένα συνεργείο, και τι ήταν το στρογγυλό μεταλλικό πράμα; Η .... κόρνα! Μάλιστα, η κόρνα!!! Καλά ε; Το τι γέλιο έριξα εγώ η αναίσθητη, άλλο πράγμα! Από ανακούφιση που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό, φυσικά. Ουφ, πούλα το χρυσέ μου! Πούλα το! Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα πολλά έχω ακούσει αλλά να πέσει η κόρνα πρώτη φορά!!

      Να το πουλήσω, βρες μου κότσο να τον πιάσω και το πουλάω

      Διαγραφή
    2. Nαι, αμέ, η κόρνα! Ακόμα το λέμε και ξελιγωνόμαστε στο γέλιο! Να ήταν κανένας προφυλακτήρας, καμία κεραία, κάτι θα γινόταν. Αλλά αυτή...! Φαντάσου, τώρα η κόρνα δουλεύει πιο καλά από πριν, που έκανε διακοπές και έπρεπε να την πιέζουμε 3-4 φορές για να κάνει ένα περίεργο θόρυβο... Να στείλουμε βαριά σέρτικα τσιγάρα για καλό και για κακό. Την καλησπέρα μου εκεί. Σοφία

      Διαγραφή
  4. Πάρε καινούριο αυτοκίνητο. Τελεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα πάμε. Θα βάλω εγώ όσα μου περισσεύουν, θα βάλεις κι'εσύ όσα σου περισσεύουν, και αν μας φτάσουν για δυο πιτόγυρα να με χέσεις

      Διαγραφή
  5. Χωρίς να θέλω να είμαι απαισιόδοξος, μόνο μια ερώτηση έχω να σου κάνω.
    Τι τσιγάρα καπνίζεις για να σου στέλνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καπνίζω ρε! Είμαι αντικαπνιστής. Για να σώσω το κορμάκι μου τα θέλω

      Διαγραφή
  6. νταξ!!!!προσκυνώ πάλι....να 'σαι καλά βρε αγόρι έσκασε πάλι το χειλάκι μας!!...αγαπητέ tommy stark ...προς ανταλλαγη τα χρειάζεται το παλικάρι,να σώσει την παρθενιά του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φυλακή καλά θα ειναι να πας!μην καταλήξεις με καμια θανατική ποινη φοβάμαι! για όλα τους εχω ικανους τους Αμερικανους δικηγόρους!
    και θα μας μείνει το Πεπόνι μετά! Αλήθεια αν παθεις κάτι ,σε πιον θα αφησεις το παιδί; το έχεις σκεφτεί;
    (εμένα βγάλε με απο το μυαλό σου ,έχω 4 = 3 μικρα και τον Κωστα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σώπα,πουλάκι μου,που θα σε κλείσουνε και στην ψειρού. Έξω θα μείνεις,να γκαντεμιάζεσαι (ναι,δικής μου επινόησης το ρήμα) συνέχεια,δίχως έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γκαντεμιάζομαι είναι επίσημο ρήμα μάνα μου! Το πρόσθεσε ο Μπαμπινιώτης το 84 όταν γνώρισε το Μητσοτάκη!

      Διαγραφή
  9. $1709 μέχρι τώρα και δεν έχεις πάρει άλλο ;;; Κοίτα, μάνα μου, εδώ προσφορά: http://www.cars.com/go/search/detail.jsp?tracktype=usedcc&csDlId=&csDgId=&listingId=126782127&listingRecNum=1&criteria=sf1Dir%3DASC%26prMn%3D0%26mkId%3D20017%26stkTyp%3DU%26mdId%3D20606%26rd%3D30%26crSrtFlds%3DstkTypId-feedSegId-mkId-mdId-pseudoPrice%26zc%3D90630%26rn%3D0%26PMmt%3D1-1-0%26stkTypId%3D28881%26sf2Dir%3DASC%26sf1Nm%3Dprice%26sf2Nm%3Dmiles%26isDealerGrouping%3Dfalse%26rpp%3D50%26feedSegId%3D28705&aff=hartford&listType=3

    Όσο για την φυλακή, μη σκιάζεσαι !!! Σε καμιά χώρα του κόσμου (ούτε και στην Αμερική !!!) δεν στέκει το επιχείρημα της βλαμμένης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες μάνα μου! Θα δώσω το χοντα ακόρντ 1996 με 134000 μίλια για χόντα ακόρντ 1991 με 185000 μίλια??

      Διαγραφή
  10. Καλά, τόσο καιρό ο νέος ρίντερ δεν μου είχε βγάλει ούτε μια ανάρτηση σου και νόμιζα το έκοψες το άθλημα!!! Τώρα που σε πρόσθεσα χειρωνακτικώς βλέπω έχεις κάνει αρκετές. Γκοντ ντάμ ιτ, έχω διάβασμα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μηπως να παρεις ενα καινουριο μεταχειρισμενο; Σε λιγο σε βλεπω οπως τα καρτουν να μενεις με το τιμονι στο χερι... Μην μπερδευεσαι! Το τιμονι!
    ΥΓ το πεπονι τι κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο "καινούριο" και να είναι το μεταχειρισμένο, κάποια μαλακία θα στη βγάλει τον πρώτο χρόνο! Οπότε θα κάτσω με το μαλακισμένο που ξέρω, παρά με ένα μαλακισμένο που δεν ξέρω (ελεύθερη μετάφραση αγγλικής παροιμίας)

      Διαγραφή
  12. τι τραβάτε και εσείς οι όμορφοι με τους πυκνούς βοστρύχους εκεί στο κονέκτικατ!!!

    ρε έρμαιε φαρμακοτρίφτή, από το χιόνι και το αλάτι που ρίχνουν στο δρόμο, τα αυτοκίνητα σκουριάζουν πολύ εύκολα εκεί. πάρε ένα μεταχειρισμένο τζιπ να είναι ψηλό να βλέπεις και εσύ να κλείνεις όντως το δρόμο. να σε κατηγορούν αλλά να είναι και αλήθεια!

    όμορφος όμορφος αλλά στη φυλακή θα περάσεις άσχημα. τόση ομορφιά κάπου θα σε μπλέξει...

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε έρμαια στρατιγίνα, το ξέρω αλλά τι να κάνω! Το τζιπ τρώγει βεζίνα...

      ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!

      Διαγραφή
    2. τέσσερα γαλόνια το δολλάριο έχει ρε όμορφε. έλεος. για την ασφάλειά σου δώστα!

      Διαγραφή
    3. Τέσσερα γαλόνια το δολάριο λέει! Τι λέεεεει! 3.8 δολάρια το γαλόνι μανίτσα...

      Άσε που όταν αποφοιτήσω θα μου πάρω σπορ αμάξι και όταν φεύγω από το δάσος θα το γκαζώσω και θα αφήσω σημάδια στο οδόστρωμα

      Διαγραφή
  13. Θέλω να μου λες νούμερα να τα παίζω στο Κίνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε συ με τόσα προβλήματα πως κυκλοφορείς στο Αμέρικα??
    Εδώ στο κολόνησο και βάλανε ΚΤΕΟ και τρέμει το καρύδι μας κάθε φορά μή μας σταματήσουν και κάνουν έλεγχο το κάρο μας θα το πληρώσουμε χρυσό!!

    Εχεις φράγκα να σου βρώ ένα καλό απο'δω που'χουμε και κρίση και τα'χουν ρίξει??

    Φιλούρες θαλασσινές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να το πάρω από τας Σύρας που έχετε κρίση (αν και στη Ρόδο είναι πιο καλά να πάρεις αμάξι ένεκαν τα νοικιαζόμενα). Μετά πως θα μου το στείλετε στο κονέχτικατ, με τα έξοδα δικά σας? :p

      Διαγραφή
  15. Δεν πειράζει! Της φυλακής τα σίδερα, είναι για τους λεβέντες. Χαχαχα. Εντω μεταξύ εν τζείνη που έφταιεν, μεν φοάσαι τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re ma giati en allaseis aftokinito na isixaseis;
    na exo ennia tora en kani pou exo polla stin tziefali mou na to exo tzie touto!
    elpizo pou enna ksanaperaso (na doume pote!) na eise dame!
    O peponis inta pou kamni; en kala oksa efaan sou ton oi kinezoi;

    na eise kala gie mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όι θκεια να μεν έσhιεις έννοια! Εν καλό το αμαξούι κατα βάχος!

      Το Πεπόνι ζει και βασιλεύει!

      Διαγραφή
  17. Απαντήσεις
    1. Θα ήθελα να μάθω τον τρόπο κατάταξης που χρησιμοποίησες και το τοποθέτησες στην κορυφή!

      Διαγραφή
    2. Μόνο ένα κορυφαίο αμάξι σου χαρίζει τόσες συγκινήσεις!

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα σωστά! Τη δουλειά του δεν την κάνει, αλλά συγκινήσεις μου χαρίζει άπλετα!

      Διαγραφή
  18. Κάποιος σε γλωσσόφαγε που πήγες στην Χαβάη, δεν εξηγείται.
    Στην φυλακή θα σου φέρνω σοκολάτες. Μπορεί κάποιος να μην καπνίζει, να ξεμείνεις; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό!!! Αν και τις σοκολάτες μάλλον θα τις φάω μόνος μου, έχω θέμα

      Διαγραφή
  19. Σου άφησα σχόλιο και εξαφανίστηκε. Έχεις λαμβάνειν βραβείο, αν θες. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εξαφανίστηκε, απλά έχομεν βάλει πόρτα :p Ευχαριστώ για το βραβείο τεσπα!

      Διαγραφή
  20. Αχ, βρε Αμερικλάνε, για αυτό σ'αγαπάμε.. γιατί δεν γράφεις συχνά, αλλά όταν γράφεις μας στέλνεις! Φιλί ανοιξιάτικο από Μελβούρνη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή