Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αλοχομιάουρα

Η An-Lu έθιξε πολύ ευαίσθητο θέμα:
Αυτο με τα νευρα σου, ισως να γινει το θεμα του ποστ-ντοκ σου να ξερεις ;)
Τι θες να πεις Ανλού, ότι έχω θέμα με τα νεύρα μου που χρήζει επιστημονικής μελέτης?

Θυμάσαι πέρσι Ανλού που χάθηκε το Πεπόνι και επέστρεψε ενώ έγραφα ανάρτηση? Ε το ξανάχασα σήμερα και είπα να γράψω ανάρτηση μπας και επιστρέψει πάλι. Μα τω Θεώ με το που πάτησα νέα ανάρτηση μπήκε μέσα. Το στανιώ μου. Καλά θα ήταν να το είχε σκάσει με καμιά γατίνα! Να ησυχάσει το κεφάλι μου δεν τον αντέχω άλλο.

Σήμερα ρε γαμώτο δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κατάφερε και βγήκε από το σπίτι! Χτες το βράδυ τον άφησα στο σαλόνι να γλύφει την κωλοτρυπίδα του, ως συνήθως, και σήμερα το πρωί (χτες για σένα ξέρω γω) έλειπε απ'το σπίτι. Οι πόρτες και οι δύο κλειστές ΚΑΙ κλειδωμένες, τα παράθυρα κλειστά εκτός από ένα που δεν το κλείνω ποτέ (μη μαθευτεί αυτό και πλακώσουν διαρρήκτες) αλλά έχει σίτα. Οπότε μυστήρια η εξαφάνιση του Πέπονα ο Θεός κι η ψυχή του ξέρουν πως στο διάολο βγήκε έξω.

Μου τη μαγάρισε τη σοκολάτα το τέρας
Σημασία έχει ότι γύρισε μέσα στη λάσπη και τα σκατά και τουλάχιστον ένα τσιμπούρι. Μπορρελίωση θα πάθω με το μαλακισμένο. Το 'ξερες Ανλού ότι η Μπορρελίωση πρωτοξεκίησε εδώ στο δάσος του Κονέχτικατ? Άντε να κοιμηθείς τώρα! Τώρα τον έκανα μπάνιο και τον έκλεισα στο μπάνιο να στεγνώσει λίγο μη μου κάνει τα χάλια χαλιότερα. Πο πο πόσο καιρό έχει να πέσει σφουγγαρίστρα?

Δεν είμαστε καλά άνοιξε την πόρτα του μπάνιου και βγήκε. Τι σκατά τέρας έχω βάλει στο σπίτι μου? Με αλοχομόρα τον βύζαξε η μάνα του?

Πως πέρασες το Πάσχα Ανλού? Χριστός Ανέστη κι'όλας, αν πιστεύεις, αν και πιστεύεις δε πιστεύεις το ξέρεις ότι θεωρητικά τουλάχιστον Ανέστη και το 2014. Άντε και του χρόνου να τα πούμε από πιο ωραία μέρη. Εγώ το Πάσχα το πέρασα με πυρετό γιατί είμαι κακός άνθρωπος και κάρμα ιζεμπίτς δίκιο έχουν αυτοί οι καργιόληδες που το λένε που να τους σταθεί το αρνί στο λαιμό άντε και του χρόνου.

Μισό λεπτάκι να θίξω το ευαίσθητο θέμα που έθιξες όμως. Αποφάσισα να προσπαθήσω να κάνω ποστντόκ στη Νέα Υόρκη, να ευχαριστηθούν τα ποδαράκια μου τσιμέντο και τα πνευμόνια μου καυσαέριο γιατί δεν τη μπορώ τη φύση και τον καθαρό αέρα άλλο θα ξεράσω καμια μέρα. Αφού για να καταλάβεις μερικές φορές πάω πίσω από αυτοκίνητα και σνιφάρω τις εξατμίσεις.

Τώρα αν μου κάτσει η Νέα Υόρκη δεν το ξέρω αυτό που ξέρω είναι ότι δέχομαι πίεση αντί να μου κάτσει η Νέα Υόρκη να κάτσω εγώ εδώ για κανά χρονάκι ακόμα γιατί κατ'απ'ότι φαίνεται μαζί τους δεν κάνω αλλά χώρια μου δεν μπορούν. Προσευχήσου Ανλού να μην τους κάτσει γιατί αν κάτσω άλλο ένα χρόνο εδώ στο λέω θα γίνω σκίουρος και θα αρχίσω να σκαρφαλώνω δέντρα και να πετάω φουντούκια στους περαστικούς που δεν έχουμε. Φρίκη.

Ποοοο με έχει πιάσει ψυχαναγκαστική φαγούρα παντού τώρα που είδα το τσιμπούρι! Κωλόγατο! Η καθηγήτρια φταίει μου είπε ότι μπορεί να είχα πυρετό από μπορρελίωση και νατα τώρα.

Πριν μερικές μέρες δεν κοιμήθηκα από τα νεύρα μου. Δεν είχα λόγο συγκεκριμένο, έτσι γενικά ρε παιδί μου. Έχω και τη μάνα μου να με ρωτάσει συνέχεια γιατί έχω νεύρα. Τελευταίο έτος διδακτορικού ίσον νεύρα, τι δεν καταλαβαίνει? Να δεις που νομίζει ότι κάνω ναρκωτικά. Μερικές φορές κι εγώ το νομίζω γιατί αλλιώς δεν εξηγούνται κάποια πράγματα.

21 σχόλια:

  1. Τι παίρνεις ακριβώς;;Η κοκα εκεί πρέπει να ναι φθηνή με ολόκληρο μεξικό δίπλα!Δεν έχετε βέβαια ελληνικό χορταράκι του θεού,αλλά την βγάζεις,δε σε φοβάμαι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ πολύ Ρώσε εγώ είμαι έννομος πολίτης περιμένω να γίνει νόμιμη η μαριχουάνα στο κονέχτικατ πρώτα

      Διαγραφή
  2. Εμ! Τον έκοψα εγώ! Γάτος με πέταλα είναι και τρυπώνει-ξετρυπώνει! Άντε να σου στείλω μια θετική ενέργεια για ΝΥ να μην μου κλαις!
    ΥΓ Όσο για το πάσχατο, μην περιμένεις καμιά χλιδή. Μόνο ύπνο και λιώσιμο από Μ. Παρασκευή μέχρι Δευτέρα του πασχάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μαλάκα για να φεύγει το γατί κάτι δεν του παρέχεις. Κι αν κρίνω από την σοκολάτα στον πάτο του σεξ θέλει. Μάλλον σε αλμπάνη κτηνίατρο έκανες τον ευνουχισμό. Η΄σε Κινέζο χοχοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε αφού τσέκαρα τα μπαλάκια του εξαφανίστηκαν επίπεδος είναι!

      Διαγραφή
  4. Δεν πας καλα...αρα εισαι σε καλο δρομο για να τελειωσεις το διδακτορικο. Ετσι πανε αυτα.
    Ευχομαι να επιστρεψει ο ασωτος κ να σου κατσει η ΝΥ!
    Καλα τελειωματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμ βρίζεις για το διδακτορικό, εμ θες να πας και για ποστ-ντοκ ;;; Πας καλά, παιδάκι μου ;;;

    Άντε, παράτα τα βιβλία από κει χάμου (όπως λεν και στα μέρη της Νάσιας) και βγες να χαρείς την ζωή ! Πότε τελειώνεις, μπάιδεγουέι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τελειώνει να πάει να σπουδάσει κάτι της προκοπής ,μήπως τον χρειαστούμε τόσοι νοματαίοι εδώ πάλια! Τώρα ουτε ο γάτος δεν τον χρειάζεται!
      και άντρας που τρώει σοκολάτα ,καταλαβαίνεις τι του λείπει Αγγελική μου! Να μην λέμε τα αυτονόητα!

      Διαγραφή
    2. Εμ δεν ξέρω ;;; Γι' αυτό έκανα και την ευγενική παρατήρηση "βγες να χαρείς την ζωή" ;-)

      Διαγραφή
    3. Σαχλαμάρες! Μύθος είναι αυτό με τη σοκολάτα, μύθος!

      Αγγελική τελειώνω φέτος (θέλουν δε θέλουν) και μετά ναι ποστντοκ να ησυχάσω! Τίποτα δεν κάνουν αυτοί κάθονται και τα ξύνουν και με τα δέκα δάχτυλα! Οι δε καθηγητές τα ξύνουν και με τις παλάμες!

      Διαγραφή
  6. Μήπως είσαι αλκοολικός και δεν το θυμάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζει να είμαι πολλά πράγματα και να μην το θυμάμαι άσε

      Διαγραφή
  7. κουράγιο φίλε!(και να πας στη ΝΥ-λέει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φαρμακοτριφτάκο, η τσιμπουρίαση λέγεται νόσος του λάιμ. πυρετό κάνει μόνο μετα από πολύ καιρό που έχεις μολυνθεί. δεν εχει σχέση το τσιμπούρι με τον πυρετό σου. αν πάλι φοβάσαι για τα τσιμπούρια που σε τσίμπησαν ψάξου για τσίμπημα με άλω. σαν τους στόχους του νταρτ ένα πράγμα και μετά πάρε τετρακυκλίνη. αυτή είναι η θεραπεία της τσιμπουρίασης.

    τα νεύρα τα έχεις από έλλειψη σεξ. δε λογάται σεξ αν πηδιέσαι στο διάβασμα ή με τις γουρούνες. σέξ είναι με άλλον άνθρωπο και δεν εννοώ τον ινδό και ότι θές να του κάνεις. σου έδωσα τροφή για σκέψη...

    άντε βρε, και του χρόνου στην πατρίδα για τις γιορτές. να χορτάσεις πετσούλα από αρνάκι και κοκορέτσι.

    κίσσις (για να μην ξεχνιώμαστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω αμα ήταν και έπαθα τσιμπουρίαση όπως τη λες (το λάιμ είναι εδώ στο κονέχτικατ αμέ από εδώ την εξάγανε) μέχρι τώρα ένα μήνα μετά θα είχαν φανεί συμπτώματα ε? Άρα δεν έπαθα!

      Πηδιέμαι και στο διάβασμα και με τις γουρούνες εν γένει αλλά δε βοηθάει!

      Διαγραφή
  9. ρε πουλάκι μου, δεν έκανες πασχα στην Ελλάδα να φας αρνί και τα χεις πάρει τοσο στην κρανα;
    Μήπως το πεπόνι το εχει πιάσει η άνοιξη;
    Μηπως και εσενα σε εχει πιασει η ανοιξη;
    Μηπως να μυρισεις καμια μαργαριτα;
    Μηπως να σου στειλω λιγο ουζο ;
    Δεν λεω τι να κανεις γιατι θα με κινηγας με τον μπαλντα και δεν με συμφερει αλλα αν θες να βγαλεις το αχτι σου ακομη και εκει, να προτιμήσεις την κινεζα ( λεω εγω τωρα.)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσες φορές θα το πω ότι προτιμώ να βγάλω το... μάτι μου παρά το άχτι μου στην Κινέζα? Δεν της το χαλαλίζω ρε μανίτσα πως το λένε :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή