Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αχ τρυπούλα

Ο Πρόεδρας Α.Π.Ι. έχει εύστοχες απορίες:
Να ρωτήσω κάτι; Εγώ που μιλάω για σκατά και χεσίματα καμιά φορά θεωρείται σεξουαλικό περιεχόμενο για τους κοπρολάγνους;
Για ένα φίλο σου ρωτάς, φαντάζομαι! Τι να σου πω ρε Πρόεδρα, η αλήθεια είναι ότι δδδδδεν... δδδδ δεεεεε εδδδδδεεδδεδε δεεεεεεν ξξξξξξξξ ξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξεερρρρξξερεδδεδνξεεεερρωωω
Άσε με ρε Πρόεδρα, δε μου βγαίνουν αυτές οι κακές λέξεις δεν μπορώ να τις πω! Αφού τα ξέρω όλα. Τα υπόλοιπα δεν μας αφοράνε. 

Πάντως αν ο μπλόγκερ θεωρήσει τα σκατά πορνό, τότε όλο το Κονέχτικατ τσόντα πρέπει να το βγάλει. Γιατί ξεκίνησε να λιώνει το χιόνι και έχουμε γίνει σαν τα σκατά. Το πρωί σπλάσα σπλούτσα στις λάσπες και το βράδυ βζιν βζαν στις παγωμένες λάσπες. Το χιόνι παύλα οχυρό που έχει στιβαχτεί από τα αντιχιονιστικά στις άκρες των δρόμων έχει αρχίσει να παίρνει αυτή την άρρωστη όψη την λίγο καφέ λίγο γκρι λίγο κίτρινο εκεί που κατουρούν τα ελάφια και γενικά ρε παιδί μου περπατάς και απολαμβάνεις. 


Άσε που σε κάποια σημεία στο Πανεπιστήμιο πήγαν και κατούρησαν το χιόνι και σιχαίνομαι να περάσω. Δηλαδή δε μας φτάνει που φοβόμασστε μην γλιστρίσουμε και πέσουμε και σπάσουμε κανα πλευρό, έχουμε να φοβόμαστε μη φάμε γρανίτα ούρα. 


Θα τα μαζέψω όλα και θα πάω κάπου με ήλιο που πιάνει, γιατί αυτός που έχουμε εδώ κάνει μισές δουλειές. Όχι ρε Πρόεδρα δεν το ανέχομαι δηλαδή ΚΑΙ να με τυφλώνει όταν οδηγώ ΚΑΙ να έχει χιόνι παντού. Διάλεξε ρε.


Το ότι το αυτοκίνητό μου το καινούριο τρομάρα του δεν αντέχει το χιόνι το είπα? Δεν το ήξερα και την πρώτη φορά που το οδήγησα μετά από χιόνι σε ένα δρόμο γεμάτο ανηφόρες, κατηφόρες, δεξιές στροφές, αριστερές στροφές και, εκείνη τη μέρα, χιονόλασπη, έκανε μια πιρουέτα! Μα μια πιρουέτα! Έκατσα στην άκρη του δρόμου και περίμενα 40 λεπτά τα εκχιονιστικά να έρθουν να καθαρίσουν λίγο, εν τω μεταξύ τα άλλα αμάξια περνούσαν σβιν σβιν και μερικά κάνανε πιρουέτες οι οποίες παραλίγο να καταλήξουν πάνω μου αλλά εντάξει τελικά μάλλον δεν σκοτώθηκα εκείνη την ημέρα. Εκτός κι αν σκοτώθηκα και τώρα είμαι σε έκτη αίσθηση φάση.


Σήμερα μας είχε λίγο χιόνι λέει το τελευταίο αλλά όταν το είδα το πρωί είπα άντε και γαμήσου θα κάτσω εδώ που κάθομαι. Ειδοποίησα ότι "θα δουλέψω από το σπίτι σήμερα" ενώ από μέσα μου χαχάνιζα γιατί ήξερα ότι όχι ρε σήμερα θα πάρω ρεπό αλλά τελικά βαρέθηκα και όντως δούλεψα, ο χαμούρης, και πολύ τσαντίστηκα γιατί το περασμένο Σ/Κ δούλεψα σερί και τις δυο μέρες συν τρεις νύχτες που κυριολεκτικά δεν κοιμήθηκα τις προηγούμενες δυο βδομάδες για να τελειώσω μια μαλακία και ήθελα σήμερα επιτέλους να μην κάνω τίποτα αλλά δε μου βγήκε γιατί το ξέρω ότι αν δεν τα κάνω σήμερα θα τα κάνω αύριο. 

Κοίτα Πρόεδρα πού με κατάντησαν, τεμπέλη άνθρωπο. Να είμαι σπίτι και να μην μπορώ να μη δουλέψω. Που παλιά? Με τις ώρες τα κοίταγα τα ταβάνια! Ωραίες εποχές. Ακόμα τη θυμάμαι τη μικρή τρυπούλα που είχε το ταβάνι στο τρίτο μου σπίτι στην Πάτρα. Αχ τρυπούλα τρυπούλα, ποιος σε αγναντεύει τώρα?

Θυμάσαι Πρόεδρα πριν μερικά χρόνια που σας είπα για τις απανωτές χιονοθύελες και τον κώλο μου που είχε παγώσει? Ε φέτος ήταν χειρότερα! Δεν μπορώ άλλο χιόνι σου λέω, θέλω να πάψει να πάει να πέσει στο Βόρειο Πόλο που λέει τους τελειώνει. Γιατί εκεί να λιώνουν οι πάγοι και εδώ να παγώνουν οι κώλοι μας? Πού είναι η κυβέρνηση τέλος πάντων, ποιός τα ρυθμίζει αυτά να πάω να παραπονεθώ.

Άσε το άλλο. Αυτός ο σκατόδρομος με τις στροφές που ανέφερα πιο πάνω, αυτός ο γρουζούζης δρόμος που είχα πάρει κλήση το 2010, που μάλλον πάτησα κότα το 2011, που παραλίγο να πάρω κι'άλλη κλήση το 2013 και που παραλίγο να σκοτωθώ το 2015 (320 τον λένε εδώ οι ντόπιοι, εγώ τονε λέω Κωνσταντίνο Μητσοτάκη), αυτός ο σκατόδρομος πήγε και έσπασε. Από το κρύο σου λέει φούσκωσε το έδαφος από κάτω και είναι τώρα μέσα στη λακούβα. Αφού σταμάτησα να πηγαίνω από εκεί γιατί το φιατάκι μου δεν τα αντέχει αυτά και κάνω υπέρδιπλη απόσταση κάθε μέρα πέρα δώθε (εκτός από τις μέρες που μου δίνω ρεπό).  

Ρε Πρόεδρα έκανα ένα σκρόλ άπ, Παναγία μου λογοδιάρροια πάλι. Και αυτό που ήρθα να πω για μια ελληνική σειρά δεν το είπα! Ό,τι να'ναι. Πάω τώρα γιατι το πεπόνι έχεσε τα πάτησε και έκανε το πάτωμα του μπάνιου μεταμοντέρνα τέχνη παύλα τσόντα, για τους κοπρολάγνους.

20 σχόλια:

  1. Όποιος στο Κονέχτικατ περπατεί λάσπες και σκατά πατεί.
    Η λογοδιάρροια θα οφείλεται στη διάρροια του χιονιού που λιώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είσαι απολαυστικός ! Εξαιρούνται οι κοπρο-αναφορές σου........
    εγω άκουσα πως ερχεται νεο κύμα κακοκαιριας στο Αμέρικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί εξαιρούνται οι κοπροαναφορές? Ρατσισμός?

      Δεν έρχεται σ'εμάς! Φτάνει πια!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Να'ρθω μπορώ, στην επιστροφή θα έχω πρόβλημα!

      Διαγραφή
    2. Θα έχεις πρόβλημα λόγω καιρού, πχ. αν χιονίζει στα Κονεχτικατια και έχει κλείσει κανα αεροδρόμιο ή άλλου είδους; Ή θα σε μπαγλαρώσουν λες; χαχα

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Εγώ? Ή ο καιρός? Γιατί και οι δύο χάλια είμαστε αυτή την περίοδο!

      Διαγραφή
  5. Σε διαβάζω και πεθαίνω από τα γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά! Το πολύ το γέλιο κάνει ρυτίδες όμως, μην πεις μετά ότι φταίω εγώ!

      Διαγραφή
  6. Ηρθα! ναι! σε απειλω!! Ενα εχω να πω! Δεν σε ξανα διαβαζω οταν τρωω βραδινο, εσυ θα με πεθανεις εμενα. το χεις βαλει σκοπο! και να σου πω ρε φαρμακοκλανε δηλαδη ολοι τωρα εκει ειναι με ενα φτιαρι και φτιαριζουν; το πεπονι πως την παλευει με το χιονι; ηθελα να κανω και μια ερωτηση για την κινεζα αλλα θα το βουλωσω γιατι θα με βρισεις.σκατα και αποσκατα σκατα φτανει πια το κρυο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβαζέ με όταν τρως μεσημεριανό στη δουλειά! Τα φτυάρια τα σταματήσαμε τώρα έχουμε λάσπες και πάγο και λασπόπαγο. Η Κινέζα ζει, τον έβγαλε κι αυτόν τον χειμώνα...

      Διαγραφή
  7. Πωωω, χεστήκατε στο χιόνι εκεί πανω;! Καλά κουράγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως αν σε παρηγορεί, φέτος στο Αθήνα μπουκώσαμε στο κρύο...τρεις φορές χιόνι στο κέντρο της πόλης δεν έχει ματαγίνει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή