Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Αμερικλανοδάνειο

Porcupine, έχεις δίκιο:
Στην Αμερική οι αναρχικοί τί πετάνε;Εδώ πετάνε πέτρες κ μολότοφ!!!Μακάρι να πετούσαν γιαούρτια!Θα ήταν νοστιμότερη η μαλακία που τους δέρνει!!!
Ένα γιαουρτάκι 2% θα ήταν ό,τι πρέπει και όπως είπε και το κορίτσι σειρήνα να βάλουμε και λίγο μέλι να κολλάει καλύτερα. Ξέχασα να σου πω ότι στην Αμερική οι αναρχικοί πετάνε τα καλσόν τους.

Λοιπόν από τα οικονομικά και τα χρέη της Αμερικής και της Ελλάδας θα περάσουμε στα οικονομικά του Αμερικλάνου, έτσι για ένα ευχάριστο διάλειμα. Τι? Χέστηκες για τα οικονομικά του Αμερικλάνου? Καλά κάνεις. Εγώ τώρα τι θες να κάνω.

Πριν κανα μήνα ο Αμερικλάνος ξεμπουρδελεύτηκε, βγήκε στο κλαρί και πούλησε τη ψυχή του στο δαίμονα της διαφήμισης. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά είχα πει ότι τις διαφημίσεις θα τις κρατήσω αν και εφόσον βγουν αρκετά για ένα κιλό καλή φέτα. Πόσα βγαίνουν λέει δεν κάνει να λέμε, και δεν θα πω γιατί θα με κόψει τον κώλο ο γκούγκλης, που κακό χρόνο, αλλά κοίτα εδώ ας πούμε. Από εκεί παραγγέλνω καμια φορά. Δες πόσο είναι το μισό κιλό, βάλε τον πολύπλοκο αλγόριθμο (επί δύο) για να βρεις το κιλό και το'πιασεις.

Έχω καλά και καλά νέα. Από που να'ρχίσω. Από τα καλά.

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω ότι ναι, χάρη στα κλικ σας μαζέυτηκαν αρκετά για ένα κιλό φέτα, μη σου πω ότι μένουν να πάρω και μια σοκοφρέτα δηλαδή. Είμαι πολύ συγκινημένος, δεν ξέρω, φαίνεται? Όταν με το καλό την πάρω τη φέτα θα την τρώω και θα σας σκέφτομαι. Τυχερούληδες.

Πάμε και στα κακά νέα.

Ο μαλάκας ο γκούγκλης δεν πλερώνει αν δεν μαζευτεί πρώτα το ποσό των 100 δολαρίων. Άρα? Άρα θα περιμένω και θα πάρω πεντόκιλη φέτα σε κανα τετράμηνο. Τζάμπα χάρηκα. Έλα, πλάκα κάνω, αφού το ξέρεις ότι χωρίς φέτα ο Αμερικλάνος δε ζει. Βολεύομαι με μια άλλη εισαγώμενη προς το παρόν.

Όπως και να'χει, οφείλω νε ευχαριστήσω όσους κάνανε κλικ, ακόμα και αυτούς που ανάγκασα (το μόνο κέρδος που έχω δει από τον αδερφό μου, αυτό σου λέω μόνο)(για κλικ, καλός είναι)(το ότι θα τα χρυσοπληρώσω σε ρούχα και μεταφορικά, ας μην το σκέφτομαι).

Αλλαγή θέματος γιατί σε βλέπω πορκουπίνη, έχει γλαρώσει το μάτι σου από τη συγκίνηση.

Σήμερα που λες, πρώτη του μηνός, καλό μήνα κι'όλας, μου ήρθαν δωράκια με το ταχυδρομείο. Τρία συγκεκριμένα. Τι δωράκια? Οι λογαριασμοί από τις πιστωτικές. Έχω μπλέξει τα μπούτια μου, κάθε φορά διαλέγω μια στην τύχη να πληρώσω και τελικά δεν ξέρω τι έχω ξοδέψει που. Μπορώ βέβαια να τα δω στο ίντερνετ αλλά βαριέμαι. Τα μελέτησα σήμερα τα κατορθώματά μου.

Μιλάμε, τον Ιούνη το παράχεσα. 200 δολάρια σε καφέδες έφαγα. Μήπως έχω πάθει εξάρτηση? Δυο κεφαδάκια την ημέρα δεν είναι πολλά, είναι? Θα αρχίσω να φτιάχνω μόνος μου όπως παλιά δεν γίνεται. Μα 200??? Αμ το άμαζον? Με τα δωρεάν μεταφορικά με έχει καταστρέψει, αγοράζω αβέρτα. Δεν παίρνω τίποτα ακριβό, αλλά μαζεύονται τα άτιμα. Μέχρι και ελαιόδεντρο αγόρασα. Ήρθε χτες, 15 εκατοστά είναι, πολύ ωραίο.

Η μία η τράπεζα, αυτή που χρησιμοποιώ για online αγορές συνήθως, είδε ότι έχει ψωμί και μου έκανε αύξηση στο όριο (το οποίο και παραλίγο να ξεπεράσω), μου έδωσε και 1000 δολάρια αν θέλω άτοκα μέχρι τον Απρίλη. Μετά τον Απρίλη όμως αν δεν τα έχω ξοφλήσει θα πρέπει να πουλήσω νεφρό. Δε γαμιούνται? Έχω έξοδα, θα τα πάρω.

Σταμάτα χριστιανή μου, δεν αναιρώ αυτά που έλεγα χτες, άκου. Έχω σε ένα μήνα να πάω σε συνέδριο στην Ουάσινγκτον, τρομάρα μου, και πρέπει να βγάλω εισιτήρια, να κλεισω δωμάτιο, το'να τ'άλλο, είναι πολλά τα λεφτά πορκουπίνη. Θα τα πάρω βέβαια όλα πίσω μετά, το αφεντικό πληρώνει μέχρι και το φαΐ, αλλά από κάπου δεν πρέπει να βγούν πρώτα, για να ξαναμπουν μετά? Άρα ένα κομμάτι θα το καλύψω με αυτή την προσφορά.

Το πρώτο μου δάνειο, είμαι πολύ συγκινημένος πάλι. Έτσι και το μάθει η μάνα μου, την έβαψα. Κάθε δεύτερη Πέμπτη (κάθε δεύτερη Πέμπτη μας πληρώνουν) με ρωτάει πληρώθηκες? πόσα πήρες? πόσα έχεις? τις κάρτες τις έδωσες? νοίκι? λογαριασμούς? δώστα και πες μου αύριο πόσα μένουν. θες να σου στείλουμε? τι που θα τα βρούμε, τι σε νοιάζει. θα σου στείλω τη Δευτέρα. καλά καλά μη φωνάζεις, αλλά αν χρειαστείς θα μου πεις, ε.

Κάθε δυο βδομάδες, έτσι και χτες, η ίδια συζήτηση. Δεν το έχει πιάσει το κόνσεπτ του σταθερού μισθού βλέπεις, έχει συνηθίσει στο μεροδούλι χτεσοφάι τόσα χρόνια και αγχώνεται. Τεσπα.

Σήμερα τα σκέφτομαι αυτά γιατί έδωσα πιστωτικές, έδωσα νοίκι, η ΔΕΗ και το ίντερνετ βγαίνουν αυτόματα από το λογαριασμό ούτε που ξέρω πόσο ήταν, και πέσαν τα ψηφία στην τράπεζα. Πάλι καλά να λέω που υπάρχουν και μερικά να περισσεύουν, γιατί τη νιώθω την Πράσινη Σκατούλα, έχει καιρό να χαλάσει και είναι η ώρα της. Υποψιάζομαι κάτι με τα φρένα αυτή τη φορά.

Βλέπω τώρα την άλλη πιστωτική (την καλή, για να πουλάω μούρη) που έχω για εστιατόρια, ένα σκασμό έφαγα και εκεί σε σχέση με πριν. Δεν πειράζει, είπαμε στο φαί δεν κάνω οικονομία, όλα κι'όλα.

ΛΟΙΠΟΝ!

Διάβασες μέχρι εδώ? Μπράβο μάνα μου γιατί σου έχω αμερικλανονέα. Αυτό το κόνσεπτ να σας βάζω λέξη και να τη βάζετε σε σχόλια δεν βλέπω να τραβάει. ΑΛΛΑ. Η αγαπητή Ρία μου έδωσε νέα ιδέα. Όποιος λοιπόν. ΟΠΟΙΟΣ. Αφήσει το πρώτο σχόλιο, θα θέσει αυτός τη λέξη-απεύθυνση. Σας προκαλώ λοιπόν να βρείτε γρήγορα ό,τι πιο άκυρη λέξη υπάρχει και ταυτόχρονα να αφήσετε και το πρώτο σχόλιο. Ορίστε, ο Αμερικλάνος δίνει εξουσία στο λαό, τι άλλο θές δηλαδή. Για να δούμε αν αυτό σας αρέσει, Η ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ. Άιντε.

24 σχόλια:

  1. αχά είμαι και απτά γρήγορα πληκτρολόγια λοιπόν η άκυρη λέξη θα είναι το πολυμίξερ
    people have got the power

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μίξερ γενικότερα.Δεν είναι ένα απλό μίξ-ερ.Τώρα και σε κεσέ και σε μπολ(ε;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. anti gia pitoguro efaga mprizolidia
    eipa na se enimeroso...
    gia na mi zilepseis telika.

    mpaino apo allon upologisti, mi peis tipota gia ta greeklish se efaga zontano.

    filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @περσέας: Χαχαχαχα ωραία λέξη, για να δούμε, θα την αξιοποήσει κανείς?

    @Ντρεντινέιτορ: Δεν σε πιάνω!

    @Κούλα: Δεν καταλαβαίνω τι λες, μίλα ελληνική παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λογοπαίγνια κυρίως με το πολυμίξερ. Πέταξα και μια ακυρούμπα στο τέλος και αυτό ήταν. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α στα διαλα..
    Μια φορα ειπα να αφησω να διαβασω την αναρτηση πιο μετα και μου'φαγε αλλος την πρωτια... Γκρρρρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πηρα μιση απευθυνση?!? Τι λες τωρα! αντε και εις ανωτερα στην ολοκληρη.
    Ειδες τι κανεις για ενα κιλο φετα?
    Μανα ειναι παιδι μου, ανησυχει.
    Και μανα ειναι μονο Μια ειπαμε χαχαχα
    Ε τωρα και συ, μην ανησυχεις απο τωρα, παρε οτι χρωστουμενα εχεις βαλτα στο πολυμιξερ , κανε τον υπολογισμο και αρχισε να μαζευεις πριν ξοδεψεις ή βλακεια ειπα παλι?
    Αληθεια κουμπαρα εχεις; Εγω σκεφτομαι να παρω ενα, αλλα εχω κολλησει στο ζωον, ως ζωον που ειμαι χαχαχαχαχαχα
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχα!
    Εγω στο σχολιο της siren girl διαβασα κουμπάρα και λεω... η κουμπάρα που κολλαει?!
    Δεν την παλευω καστανο μου φαινεται.. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρομαι που συνέβαλα κι εγώ στο να φάει ο Αμερικλάνος τη φέτα του. Σε νιώθω επειδή ούτε εγώ ζω χωρίς φέτα και χαίρομαι ιδιαίτερα που σε αντίθεση με σένα έχω ένα σωρό μάρκες φετών στα πόδια μου, ΜΕΒΓΑΛ, Ήπειρος, Λάρισας, Όλυμπος κλπ κλπ..
    Τσάκω και μια συνταγή με φέτα και σφολιάτες αφού πήρες το κολλάει.
    1 φύλλο σφολιάτα
    300 γρ. μοσχάρι
    4 αβγά
    2 φλυτζάνια κεφαλοτύρι
    300 γρ. θρυμματισμένη φέτα
    2 ψιλοκομμένες πράσινες πιπεριές
    μισό ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
    βούτυρο
    λίγο μοσχοκάρυδο
    πιπέρι


    Βράζεις το μοσχάρι και το χτυπάς στο πολυμίξερ. Μετά το ανακατεύεις με τη φέτα, την πιπεριά, το πιπέρι, τον άνιθο και το μοσχοκάρυδο.
    Πλακώνεις και τα αυγά και τα ρίχνεις κι αυτά στο μείγμα.
    Μετά ανοίγεις τη ζύμη (ξέρεις εσύ) και βάζεις τη γέμιση (ξαναξέρεις εσύ) και βάζεις από πάνω τα φύλλα (ελπίζω όντως να ξέρεις εσύ) και μετά το ψήνεις για 1 ώρα στο φούρνο. Βαθμούς δε θυμάμαι, αν ξέρεις καλώς, αν δεν ξέρεις, ζήτα τη βοήθεια της Κινέζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ το πολυμιξεροχτυπάς Αμερικλάνε και δεν σε βλέπω καλά εκεί μακριά στην ξενιτιά!!
    Σε λίγο θα βάζει και το τσαντσαν συνδρομή στις καρτούλες τις πιστωτικές!!! Κάτι πρέπει να κόψεις.....

    Καλό μήνααααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω Περσέα αλλά για κάποιο λόγο αυτό με το πολυμίξερ μου φέρνει στο νου τον Κυνόδοντα και με πάει σε κάτι πολύ κίνκι. Είναι η ώρα λες;
    Αμερικλάνε, πας καλά; Αγόρασες από το Άμαζον ελιά; Έλεος ρε Αμερικλάνε, σε λίγο θα αρχίσεις να αγοράζεις και φουστανέλες για τους Κινέζους για να νιώθεις οτι είσαι στην πατρίδα...! Μήπως είναι ώρα να επιστρέψεις για λίγο στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάντε πίσω όλοι!!!Πήρα απεύθυνση και το ποσοστο επιτυχιας μου είναι τρομακτικό, αν αναλογιστείς ότι είμαι καινούρια εδώ και δεν έχω αφήσει και πολλά σχόλια!!!

    Με λίγα λόγια...Σας έφαγα κουρέλες! :-)))))))

    Αμερικλάνε μου,
    με τιμά η επιλογή σου!!!Αλλά πάνω που βρήκα με κάτι να παίζω, αποφάσισες να μου πάρεις το παιχνίδι μέσα από τα χέρια!!! :-( Μια φορά πάλι μου έτυχε αυτό και είχα άσχημα αποτελέσματα!Είχα δει σε μια ταινία πως μια καινούρια σεξουαλική στάση ήθελε μια σκάφη, ένα γουδοχέρι με το γουδί και μια καρέκλα!Πήρα τη σκάφη, έβαλα μέσα την καρέκλα κι αντί για γουδί, σκέφτηκα για πιο γρήγορα και άμεσσα αποτελέσματα να πάρω το πολυμίξερ!!!Ακόμα τρέχει ο Χριστιανός να μαζέψει τα κομμάτια του!!!Γιου νόου γουατ άι μιν!!! :-))))

    Σμουτς!!!

    ΥΓ.Και που 'σαι!!!Βγάλε απ' το ελαιόδεντρο λάδι κι έλα βράδυ!!!Θα σου φυλάξω φέτα από το Μέτσοβο!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πάρε δάνειο μάνα μου να βοηθήσεις την οικονομία των ΗΠΑ...
    για κάθε χίλια που σου δίνουν τυπώνουν δέκα χιλάρικα...
    καλύτερα να ξεπουλήσεις το κορμί σου στην κινέζα (στιγμιαίο αδίκημα) και ν΄ αποφύγεις το δάνειο...

    μα να θυμάσαι
    οι κινέζες ούτε έτσι(|) ούτε έτσι (-), αλλά έτσι (.)

    οπότε πάρε λάδι πριν ξεπουληθείς κανένα βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχαχαχαχαχα Λολα οχι Η κουμπαρα, ο κουμπαρας , ξερεις αυτος που βαζαμε χρηματα οταν ειμαστε μικροι. Τον ρωταω αν εχει, να μαζευει σιγα σιγα μπας και ξεπληρωσει το δανειο, μηπως και του μεινει καιπαραπανω για κανεναν κιλο φετα ακομη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και αφου πηρες το πρωτο σου δανειο μηπως να μου στειλεις τελικα αυτο το ερμο το kiddle που λεγαμε? ε? φανταστικε μου Αμερικ(λ)ανε? ε? ε? (φαντασου και τα ματακια του μσν :P)

    Και εγω θα σου στειλω το πολυμιξερ μην σκας!!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Milch έχει να σου θέσει την ρομαντική ερώτηση αν τα κουράδια σου έχουν άραγε διασταυρωθεί ποτέ με του Milch!

    Πολυμύξερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θα είμαι λιτή αλλά αποτελεσματική:

    κλίκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έφτιαξα φανουρόπιτα,όχι με πολυμίξερ, θέλω να μου φανερώσει ο άγιος τι πίνεις και δεν μας δίνεις λες να γινει,σε βλέπω να πουλάς και το κορμί σου να ξεχρεώνεις τις κάρτες,να στείλω καν σινιέ συνολάκι η θα πάρεις από τους Κινέζους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΜΑΑΑΑΝ ΠΙΑ, δε φτάνει που έβαλες το διαγωνισμό με την απεύθυνση και σκίζονται όλοι ποιος θα πει την πιο Αμερικλανόμπουρδα για να συγκινήσει τον Αμερικλάνο! Δε φτάνει που έβαλες και θέμα στα σχόλια για να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον! Έβαλες και διαγωνισμό ΓΙΑ το θέμα!!! Ε δεν τρώγεσαι μωρ αδερφάκι μου, Εβραίος είσαι, Έλληνας είσαι, νησιώτης είσαι, δεν ξέρω, οι εθνικότητες στο πολυμίξερ μπήκανε και βγάλανε εσένα (τσαααακ!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. EΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαχαχα εμπνέω ο μαν(τι ψωνάρα που είμαι χμφχμφ)
    παρεμπιπτόντως το βασίλειο μου για μια φέτα είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Trendynator: Ααααα

    @Λόλα: ΧΑΧΑΧΑΧΑ έλα μην στεναχωριέσαι, την επόμενη!

    @Siren Girl: Ναι, και εις ανώτερα μάνα μου! Κουμπαρά όχι δεν έχω, αλλά λέω να κάνω τον ένα λογαριασμό στην τράπεζα κουμπαρά γιατί τα μετρητά με μπερδεύουν, όλα πράσινα βλέπεις!

    @Λόλα: Κι εγώ στην αρχή κουμπάρα κατάλαβα, και έτοιμος ήμουν να της πω ότι ναι έχω κουμπάρα και μάλιστα πολύ καλή, λες να της ζητήσω κανα δανεικό??

    Γυάλινο δάκρυ: Πραγματικά, αν έβαζες κάπου, οπουδήποτε, τη λέξη πολυμίξερ στη συνταγή θα είχες κι'άλλη απεύθυνση! Ωραία φαίνεται, με βίσονα λες γίνεται?

    @Λεβίνα: Τι να βάζει μωρέ το τσαντσαν, οι μισοί κινέζοι είναι σοπαχόλικς και οι άλλοι μισοί σκρουτζμαντάκηδες. Άσε, ανωμαλία.

    @AnD: Τον κυνόδοντα ρε συ δεν έχω δει ακόμα. Όλο το ξεχνάω. Φουστανέλα όχι αλλά ένα τσαρουχάκι γιατί όχι? Στις μέρες μας, ό,τι διαφορετικό είναι τρέντι!

    @Πορκουπίνη: Αχαχαχαχαχα κάντε πίσω σας έφαγε! Κουρέλες! Τι βρήκες να παίζεις καλή μου? Τη λέξη λες? Εδώ είναι ακόμα απλά δεν την αποφασίζω εγώ αλλά ο πρώτος!

    @ΑπαράδεΧτος: Ε και τι θες να κάνω? Μήπως να κάψω τα μισθά μου επειδή είναι επιχορήγηση από τον στρατό? Έλεος μάνα μου. Συγκεντρώσου.

    @Μαρούλι: Δεν το πήρα, αμέσως εσύ να τρέξεις! Μην παραπονιέσαι, γιατί εγώ κινητό αφής δεν έχω!!!

    @Μιλχ: Χριστέ μου.

    @Συννεφούλα: Χαχαχαχαχαχα πιο αποτελεσματικό ξέρεις τι είναι? το κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ μέχρι που να με διαγράψουν να τελειώνω!

    @ΦΟΥΛΗ: Και καλά ας πούμε ότι αποφασίζω να πουλήσω το κορμί μου, με σινιέ συνολάκι θα πουληθεί??

    @dsquared: Α. ποια είσαι. Β. Καλωσεπέστρεψες. Γ. Ε?

    @Μπετόβεν: σσσσσσσ μη μιλάς χριστιανή μου θα με κάψεις. Εβραίος δεν είμαι, νησιώτης ναι. Για πες και καμια άλλη ιδέα, να βάλω θέμα για το διαγωνισμό για το θέμα για τα σχόλια για την απεύθυνση?

    @JK: Καλό Καλοκαίρι σε σένα φίλε μου, εδώ ακόμα βρέχει!

    @περσέας: Ναι, φέτα, γύρο, μουσακά, απλά πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή