Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ο Μανιακός Δολοφόνος με το ΑΖΑΞ

H Venus on fire έκανε ωραίο λογοπαίγνιο με τη λέξη-απεύθυνση:
Πέσμου πως δεν υπονοείς τη Μάρω Λύτρα (γνωστή αοιδό από γνωστό music talent show) ,που ήρθε από το Αμέρικα να κάνει καριέρα και μας έφαγε τα καλύτερα παιδιά???????
Καλημέρα - καληνύχτα Αμερικλανάκι μου.
Για τον Καραφώτη λες? Από τα καλύτερα παιδιά ο Καραφώτης? Ο Καραφώτης η ταλεντάρα κιετς? Το θυμάμαι το ειδύλλιό τους από το Fame Story 2, τι νομίζεις. Αντί να διαβάζω φαρμακολογία έβλεπα αν θα χωρίσει η Μάρω από τον Καναδέζο, αν θα επιστρέψει ο Νίνο, ποιον θα θάψει αυτή την εβδομάδα η Άσπα, τι κοτσάνα θα αμολήσει η Καλομοίρα κλπ. Εν τω μεταξύ, έχω ξεχάσει όλα τα ονόματα των συμμαθητών μου από το λύκειο, και θυμάμαι τους τραγουδιάρηδες από το fame story. Δεν πάω καλά.

Λοιπόν Venus on fire, αυτή τη βδομάδα αποφάσισα να ασχοληθώ με την πάρτη μου στο μπλογκ. Ποια οικονομικά και ποια μνημόνια, εδώ ο αναγνώστης θα λάβει ανώτερη μή σου πω ανώτατη δηλαδή εκπαίδευση Αμερικλανολογίας.

Μιας και αυτές τις μέρες με έχουν ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ τα κουνούπια και λοιπά έντομα, θα σε κατατοπίσω για τον αγαπημένο τρόπο εξόντωσης ζωυφίων του Αμερικλάνου. Αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν στη διαφύλαξη κάθε μορφή ζωής, ακόμα και αυτών που σου πίνουν το αίμα και σε κάνουν να ξύνεσαι λες και σκάβεις για χρυσό, καλύτερα να αποχωρήσεις. Δεν στονάρεις μάνα μου, δεν στονάρεις.

Όπως έχω αναφέρει μια δυο πέντε δέκα φορές στο παρελθόν, είμαι φαρμακοποιός. Άρα? Άρα ας πούμε ότι καταλαβαίνω πάνω κάτω πως μπορούν όμορφες χημικές ουσίες να σε κάνουν από θυλαστικό σε φρουί ζελέ. Επίσης τα χημικά τα φιλοξενώ και στις φαντασιώσεις μου, ενίοτε. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, και τα έντομα με χημικό πόλεμο τα πολεμάω.

Ναι, κάτι μας είπες τώρα μεγάλε, όλοι με σπρέι τα πολεμάμε. Κάτσε μάνα μου, να σου εξηγήσω. Όχι ό,τι κι'ό,τι χημικό, αλλά ΑΖΑΞ. Ναι, ναι, καλά διαβάζεις, ΑΖΑΞ. Αυτό για τα τζάμια. Εγώ τζάμια δεν καθαρίζω, ποιος ο λόγος άλλωστε, αλλά ένα ΑΖΑΞ πάντα υπάρχει εύκαιρο για τους μικρούς μου φίλους.

Όλα, μύγες, σκαθάρια, κουνούπια, μυρμήγγια, αράχνες τα κυνηγάω με το ΑΖΑΞ. Κατσαρίδες εδώ ευτυχώς δεν έχουμε (νια νια νια νια νια) αλλά στην Ελλάδα που είχαμε, με το ΑΖΑΞ τις κανόνιζα κι αυτές. Παντόφλες και λοιπά χωριάτικα δεν τα εγκρίνω γιατί είναι βάναυσα και γεμίζουν τον κόσμο αίματα και εντομάντερα. Ενώ το ΑΖΑΞ? Φσιτ φσιτ ψεκάζεις, περιμένεις λίγο να ψωφίσει και περιμαζεύεις το άθικτο πτώμα με μια ωραία χαρτοπετσέτα.

Προσοχή όμως. Μερικά έντομα, όπως οι μύγες τέρατα μεγέθους αντίχειρα, δεν ψοφάνε εύκολα και σε μπερδεύουν. Κοίτα να δεις τι έπαθα. Βρήκα δυο τέτοιες μύγες από τις τεράστιες σπίτι πριν μερικές μέρες. Αμέσως πιάνω το ΑΖΑΞ και αρχίζω το κυνηγητό από τοίχο σε φωτιστικό σε παράθυρο σε καρέκλα μέχρι που τις πέτυχα τις ρουφιάνες και τις έκανα λαμπίκο. Τις μαζεύω με χαρτί κουζίνας, και πέταμα στα σκουίδια. Πάω για ύπνο. Μετά από 5 λεπτά να'σου κι'άλλη μύγα. Γαμώ το στανιώ μου λέω, άντε πάλι κηνυγητό, την πετυχαίνω χαρτί σκουπίδια, τα ίδια. Πάω την πέφτω, έρχεται η επόμενη. Και η επόμενη. Κάθε 5 λεπτά, σκότωνα και από μία μύγα. Ή έτσι νόμιζα!

Τελικά, δεν πεθαίνανε οι πουτάνες, αλλά καθαρίζονταν σιγά σιγά και τσουπ βγαίνανε. Γι'αυτό και παρατήρησα ότι όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο εκνευρισμένες και μανιακές φαινόντουσαν. Αρχικά υπέθεσα ότι τα πήρανε επειδή τους ξεκλήρισα τη φαμίλια, αλλά τελικά τα είχαν πάρει επειδή τους ζάλισα τον έρωτα με το κυνηγητό-ψέκασμα-χαρτί-σκουπίδια. Οπότε όταν κατάλαβα ότι εδώ και μισή ώρα σκοτώνω τις ίδιες δύο μύγες ξανά και ξανά, τις ζούληξα με μανία, άκουσα και το χρσπατς και το ευχαρστήθηκα, και πήγα για ύπνο.

Μην κοροϊδεύεις Venus on fire, ανθρώπινο ήταν το λάθος, που να το φανταστώ ότι αντέχουν τόσο ΑΖΑΞ.

Μια φορά, παλιά, πολύ παλιά, πρώτο έτος ένα πράμα, μπήκε στο σπίτι μια μικρή σαύρα. Όχι από τις κίτρινες που φέρνουν τύχη και δεν κάνει να τις σκοτώσεις, αυτές που στη Ρόδο λέμε μιαρά, αλλά από τις πράσινες που πρέπει να τις εξοντώσεις με το καλησπέρα σας (ήταν νύχτα)(νύχτα του Ιούλη)(καλή ώρα). Πιάνω το ΑΖΑΞ, παίρνω θέση μάχης, μικρό τσουτσέκι 18-19 χρονών τώρα εγώ, και την ψεκάζω. Τίποτα. Είτε ΑΖΑΞ της έριχνα είτε αγιασμό το ένα και το αυτό, δεν χαμπάριαζε. Μη σου πω ότι μαστούρωνε κιόλας.

Οπότε αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω βαρύ πυροβολικό, ένα όπλο που είχε πάρει η μάνα μου ένα χρόνο πριν και δεν το είχα χρησιμοποιήσει έκτοτε... το καθαριστικό του φούρνου. Αυτό που αφρίζει. Καλά, Venus on fire, έπρεπε να τη δεις τη σαύρα. Δεν ήξερε από που της ερχόταν ο αφρός, χάθηκε μέσα στην ασπρίλα, την μάζεψα με το φαράσι και την έριξα στην τουαλέτα, τράβηξα και καζανάκι.

Παρένθεση.

Θυμήθηκα ότι τότε, λίγο πριν αυτό το περιστατικό, είχα ιγκουάνα. Αμέ. Του είχα δώσει το πρωτότυπο και κυρίως πρωτάκουστο για ιγκουάνα όνομα Μήτσος. Εμείς στο χωριό μου Mega δεν πιάναμε, δεν ξέρω τι λες. Τεσπα, μια μέρα γυρνάω από το Πανεπιστήμιο (είχαμε υποχρεωτική παρακολούθηση, πού πήγε το μυαλό σου?) και βρίσκω το Μήτσο τ'ανάσκελα πα στην πέτρα του.

Μήήήήήήήτσο!!!! φωνάζω, πάω στη γυάλλα και ζουλάω τη μούρη μου να δω αν αναπνέει. Ταυτόχρονα κατηγορούσα τον εαυτό μου γιατί είχα βδομάδα και βάλε να το βγάλω το ζωντανό έξω να τεντωθεί λίγο. Αφού την είχε δει τσίτα και πηδούσε από το χέρι στον ώμο στην κουρτίνα και πίσω, τι να έκανα. Εκεί λοιπόν που τον κοιτούσα και είχα αρχίσει να πέφτω σε βαθειά περισυλλογή θλίψης, κάνει ένα έτσι, πετάγεται και κουτουλάει στο τζάμι.

Αρχές του 2003 ήταν, εκείνα τα ουρλιαχτά που άκουσες να έρχονατι από τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, ναι, δικά μου ήταν. Ακόμα πονάει το κεφάλι μου από την τούμπα που έφαγα όταν πετάχτηκα προς τα πίσω και έπεσα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, μετά έπεσα κάτω και από πάνω μου έπεσαν τα περιεχόμενα του τραπεζιού, ενώ πάλευα να σωθώ από τη σαύρα-ζόμπι που επέστρεψε από τον τάφο για να με εκδικηθεί που δεν της πήρα βιολογικό κολοκυθάκι αλλά από τα καρφούρ.

Και επειδή σε βλέπω, το'χεις απορία, μια μέρα που γύρισα ήταν πάλι κόκκαλο, πήρα τηλέφωνο συμφοιτητές και γείτονες ήρθαν να πιστοποιήσουν το θάνατο μην πάθω τα ίδια, τον έπιασα μετα φόβου Θεού και τον έριξα τιμητικά στην τουαλέτα. Μετά από καιρό η θεία μου που είχε μερικά ιγκουάνα σπίτι της μου είπε ότι αυτά πέφτουν μερικές φορές σε βαθύ ύπνο και ο Μήτσος μάλλον ζωντανός ήταν όταν τράβηξα το καζανάκι. Ε άμα ήταν ζωντανός ας έβαζε ένα σημείωμα που να λέει μην ενοχλείτε αλλάζω δέρμα, κάτι, εγώ που να ξέρω. Τι έπρεπε να κάνω δηλαδή, να τον κρατήσω μέχρι που να μουχλιάσει για να βεβαιωθώ ότι τα κακάρωσε? Άσε με σε παρακαλώ.

Γι'αυτό σου λέω, όταν ήρθε η επόμενη σαύρα, είχα προηγούμενο και τη φοβόμουν.

Γενικά πάντως την προτείνω αυτή τη μέθοδο με το ΑΖΑΞ (ή και το καθαριστικό φούρνου, ανάλογα την περίσταση). Ούτε αίματα ούτε τίποτα, άσε που όταν τελειώσεις έχεις ρίξει και ένα καθαρισματάκι. Μ'ένα σμπάρο δυο τριγώνια. Αμ πως.

Λοιπόν η ώρα πήγε 4:30 και σαν να νύσταξα. Με έχουν πιάσει αϋπνίες, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, και δεν θα έχω σηκωμό πάλι αύριο. 

33 σχόλια:

  1. Βάλε υλικά να φτιάξουμε ένα χάπι που θα σε αδυνατίζει, θα σου κόβει τον πονοκέφαλο, θα φτιάχνει τη διάθεση, θα φεύγουν και τα σπυράκια ταυτοχρόνως....
    οι σαύρες by the way είναι ωραίες. κυρίως οι κόμοντοι.
    τα έχω παίξει σήμερα. σε χαιρετώ από μια ζεστή πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρέ καλά τα λες με το ΑΖΑΧ, το'χω κι εγώ χρησιμοποιήσει κατά καιρούς αλλά ως ειδήμων δεν δίνεις κανένα σκεύασμα για τις σιχαμερές κατσαρίδες που τώρα μας έχουν ταράξει στις βόλτες και τις προάλλες έπαιζα κρυφτούλι (δεν αντέχω να τις πατήσω με τίποτα) με μία και να μην πεθαίνει με τίποτα ότι και να την ψέκασα!!!!
    ("θηλαστικά" είναι... σόρυ δεν άντεξα...)
    Την καλησπέρα μου από την καυτή Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμερικ(λ)άνε, εγώ χρησιμοποιούσα viakal, κάνει θαύματα λέμε!΄
    Μετά μετακόμισα σε πολιτισμένο μέρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ χρησιμοποιώ και αζαξ και τα εντομοκτόνα δυο σε ένα χαχαχαχαχαχαχαχα
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν άσε ΑΖΑΧ και λοιπές ερασιτεχνικές μεθόδους και άκου εδώ να μαθαίνεις από τους επαγγελματίες.

    Τρως ελληνική φασολάδα και από πάνω χτυπάς αμερικάνικο κοκακολήδι. Αμέσως η πίσω εξαγωγή γίνεται ελευθέρας και από τα αέρια δεν μένει ζωντανό τίποτα (πεθαίνουν και οι ενοχλητικοί γείτονες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αμερικλάνε μου πρόσεχε απτο πολύ ψεκάστε σκουπίστε πάρει καμία στραβή εγκεφαλική στροφή η κινεζούλα από δίπλα και αφού σου κάνει βουντού και γίνεις κατσαρίδα(και μάλιστα η πρώτη εις τας Αμέρικας) σε κάνει σουβλάκι μαζί με άλλα εντομοποιημένους ανθρώπους
    και για του λόγου το αληθές
    http://i2.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/590/draft_lens18071676module150996803photo_1308675871insect_eat_grasshopper_bu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O άγγελός μου, ο άνθρωπός μου!!!Κι εγώ με ΑΖΑΞ για τζάμια έχω καθαρίσει κόσμο και κοσμάκη!!!Δεν είμαστε για περιττά έξοδα.Επίσης για μεγάλα ζωύφια (βλ.κατσαρίδες-μπλιαχ και μόνο που γράφω τη λέξη) χρησιμοποιώ και ποτήρια με μεγάλη επιτυχία.Ένα καλοκαίρι έκλεισα μια κάτω από ένα ποτήρι για 1 βδομάδα, μέχρι να έρθουν οι δικοί μου να τη μαζέψουν.Κάποτε, τις καλές εποχές που έμενα με τη μαμά, την ξυπνούσα μέσα στη νύχτα για να σκοτώσει το οτιδήποτε με ενοχλούσε!Μη φανταστείς πολύ παλιά...χιχιχι!Πριν 3 χρόνια!!!χαχαχαχα!!!!

    Άσε, έχω μεγάλο θέμα με τα έντομα.Πατάω και κάτι κλάμματα καμιά φορά...Όλοι με κοροϊδεύουν.

    Φιλιά και καλές εξολοθρεύσεις Άρνυ!!!

    :-)

    ΥΓ.Έχασα επεισόδια πάλι ε?πού πήγε η λέξη-παιχνίδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επειδή από ότι βλέπω κανείς δε βάζει τσαχπινογαργαρλιάρικη λέξη θα βάλω εγώ
    σουβλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό με τo azax είναι μια χρήσιμη και ωραιότατη πληροφορία/ συμβουλή. Αυτό όμως που όλα τα πετούσες μέσα στην τουαλέτα,ζωντανά και ψόφια, δεν το καταλαβαίνω!Εμείς τα πετάμε στα σκουπίδια ή στο απέναντι χωράφι για λίπασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Μάνα: Αχ και να'ξερες πόσες φορές τα έχω ακούσει αυτά!!!

    @Joyce: Για τις κατσαρίδες είναι η χλωρίνη σε σπρέι!

    @ΗΩΣ: Ακόμα το (λ)? Έεεεεεελα!!! Πες μου, τι πρέπει να κάνω πια!

    @Σιρενγκέρλ: Με ποια σειρά??

    @thesikaleon: χαχαχαχα ωραίο όνομα! Το έχω δοκιμάσει και αυτό, αλλά τα μυρμύγγια... μαζεύονται χαχαχαχ

    @περσέας: Σιχάθηκα.

    @πορκουπίνη: ΩΧ! Ξέχάσαμε τη λέξη? Δεν πειράζει μάνα μου, από αύριο παλι! Αυτό με το ποτήρι χαχχαχαχαχ ποιον μου θιμίζει ποιον μου θυμίζει γκουχ γκουχ χαχαχαχα

    @περσέας: μπα, τώρα είναι αργά, αύριο πάλι!

    @Δέσποινα: Ε δεν είχα εύκαιρο χωράφι, και στα σκουπίδια σιχαίνομαι μην βρωμίσουν! Τουαλέτα μια χαρά, κάνουν και τη βόλτα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αμερικλάνε,
    απευθυνση σε σένα για το πολυ καλο σου κειμενο, (υστερα απο καιρό)
    και στον/στην Thesikaleon...xaxaxa

    Πολυ πετυχημενο σχολιο λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. είδες που κάνεις μισές δουλειές;

    αν με διάβαζες, θα ήξερες ότι με εκατό γραμμάρια βορικό οξύ, μια βραστή πατάτα και ένα αυγό, φτιάχνεις τέλειο μίγμα το οποίο σκορπάς στο σπίτι και εξαφανίζοντα τα παντα. τα πάντα όμως. και αν μικρό σκυλάκι η γάτα φάει από το μίγμα, τρέχεις για τάφο του!

    άκου άζαξ για τις μύγες!

    εγώ πήρα μια μυγοσκοτώστρα ρακέτα του τένις που τη φορτίζεις και έχει ένα κουμπάκι, το πατάς, βλέπεις τη μύγα ή τον κώνωπα σα μπαλάκι του τένις, κάνεις ένα ρεβέρ, και ακούς ένα τζζζζζ και τέζα το έντομο.

    δυστυχώς όμως από την ημέρα που το πήρα, δεν έχει πατήσει κουνούπι σπίτι μου. ούτε για να το εγκαινιάσω το καινούργιο παιχνιδάκι...

    άει καλημέρα ρε ξενιτεμένε φαρμακοτρίφτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΖΑΞ!!!!! Μίλα βρε τόσο καιρό. Που εγώ κάθε που ξεκινάει να ζεσταίνει λίγο γίνομαι πουά από τα μοβόρικα. Τόσα χρόνια να μην το ξέρω.
    Για τις κατσαρίδες έχω φίλη που και στο απέναντι πεζοδρόμιο να τις δει, πηδάει πάνω απο αυτοκίνητα, κάνει ανάποδες κωλοτούμπες στον αέρα, περνάει από πύρινο στεφάνι και καταλήγει απέναντι για να τις πατήσει με μεγαλειώδες κραααακ. Πολύ σπλάτερ σε λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι ρε παιδιά ΑΖΑΧ. Ο πνιγμός είναι ο χειρότερος θάνατος. Απαπαπα.. Κρίμα το ζωντανό.. ΛΑΚ είναι η λύση. ΛΑΚ για τα μαλλιά.. Kαι η Τερέζα καταλήγει σαν τον Ιπκις στο 1.25 http://www.youtube.com/watch?v=A6-_cA4Ggoo&feature=related

    Και πάλι καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι να πω για την τιμή να μου κάνεις απεύθυνση!!! Δάκρυα χαράς με πλημμύρισαν,οπότε σαν καλός φαρμακοποιός που είσαι ,κάνε μου και το ανάλογο σκεύασμα να ισιώσω τις ρυτιδούλες ,κι εγώ θα σου στείλω δωράκι που σου έταξα.
    Επίσης έχω να σου πω πως με το θαυματουργό ΑΖΑΧ δολοφόνησα μια σιχαμερή σαύρα ,όχι τις καλές που φέρνουν τύχη και λεφτά στο σπίτι (@@ τίποτα δεν είδαμε),τις άλλες ,τις μαυρογκρι.
    Δεν το πίστευα όταν την έβλεπα να αποσυντίθεται live ,αλλά πανηγύρισα όταν σταμάτησε να κουνιέται .χωρίς καν να τη λιώσω με το τσόκαρο.
    Από τότε τα παίρνω σε 6αδες και δεν γλυτώνει ούτε υποψία μυρμηγγιού ,λέμε.
    Καλημέρα Αμρικλανάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πιο ΑΖΑΞ και πιο καθαριστικό!!
    η λύση είναι μια κεφαλοκλείδομα άνοιγμα το στόμα και καοθρίν...τέζα σου λέω, άσε που το νέο διαδίδεται ταχύτατα και δεν πατάει ούτε δισέγγονό της μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αζαξ και μετα εντομοκτονο, μην σου πω πολλες φορες ταυτοχρονα χαχαχχαχα για να μην ξεφυγει τιποτα because i'm a killer σου λεω μανα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Cούλα: Λες να μου την απευθύνω? Μπα μωρέ, αμα το κάνεις μόνος σου δεν έχει γούστο.

    @Ρία: Λοιπόν κλέβω βορικό οξύ από το εργαστήριο και το δοκιμάζω. Κανόνισε κακομοίρα μου να δουλεύει, μην είναι μπόμπα και ψοφίσω!

    @Καραβόσκυλο: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτή η φίλη σου, ενοικιάζει τις υπηρεσίες της? Χρυσές δουλειές θα κάνει πες της!

    @Νανα: Δεν είναι πνιγμός, είναι χημική η επίθεση, δηλαδή δηλητηρίαση! Άσε που και πνιγμό κάνω μερικές φορές αν τις πετύχω πάνω σε ποτήρι. Αν το θέλει τόσο πολύ το χυμό μου, ας κάνει τούμπα μέσα η κωλόμυγα.

    @VAD: Σιγά τα αίματα χαχαχα

    @Venus: Έτσι, εμπρός στο δρόμο που άστραψε το ΑΖΑΞ. Κάτω τα έντομα!

    @Φούλη: ΤΙ ΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ????

    @Σειρήνα: Μ'αρέσεις, είσαι κι εσύ της συνομοταξίας στούι. WHAT THE DOUCHE???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αμερικλανε εγω βρισκω τις μεθοδους πολυ γαμαουα , δεν ξερω ομως πως τις βρισκουν οι γονεις μου οι οοποιοι εχουν την τυχη να με φιλοξενουν και αυτο το καλοκαιρι.

    Που λες αγαπητε, οχι και αδικα οι ανθρωποι με εχουν παρει απο φοβο,Ημανε εκει γυρω στα 13-14 και μονη στο σπιτι να βλεπω τηλεοραση ενω θα επρεπε να διαβαζω.Εκει λοιπον ππου χαζογελαω τσουπ μιαν αραχνη.Πανικος εγω λες και ειδα τιγρη μπροστα μου,αρχισα να ουρλιαζω,ανεβηκα στον καναπε κουνωντας χερια ποδια,και κανοντας κινησεις κουμφου, μεχρι που ηρθε η ιδεα : Ο ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ. Αρχισα να κυνηγαω το ανιμαλ με αυτοπεποιθηση , συνεχισε να τρεχει αυτο με θρασσος. Και καπου εκει τελειωνει ο αφρος και εγω εχω ΓΕΜΙΣΕΙ το σπιτι με αφρους.

    Και καπου εκει ερχονται και οι γονεις και ετσι εχουμε και επισημα το πρωτο Παν-οικογενειακο στο σπιτι.'

    Γιάυτο σε λεω τις φοβουνται αυτες τις νεες μεθοδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εξουζεμουα το παθος της περιγραφης

    *τον πρωτο Παν-οικογενειακο πολεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aγαπημένε Αμερικλάνε, δεν θέλω να μπερδεύεσαι! Ο Νίνο και η Άσπα ήταν στο θρυλικό πρώτο fame story ενώ η Καλομοίρα και ο Καραφώτης με Μάρω στο επίσης ανεπανάληπτο δεύτερο!

    Άσε με δεν με νοιάζει τι κάνουμε με το κουνούπι μύγα κλπ όλα αυτά ζώντα του θεού είναι. ΤΙ κάνουμε με το άλλο το ανεκδιήγητο βρωμιάρικο τρισκατάρατο πλάσμα που το όνομα του αρχίζει από κατσ και τελειώνει σε ίδα;;;; (Ούτε το όνομά του δεν λέει σιχαιιιινομαι!!) Εκεί σε θέλω! ΤΙ Αζαξ Τι λακ Τι εντομοκτόνο τι τι.. άσε..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλώς με, σκούζι, αλλά ποιος θα μου τα μαζέψει εμένα τα πιτώματα?
    εεεεεεε?
    ποιος?
    δεν μαζεύω κύριος ! είστε και μακριά!

    Επίσης, δεν ξέρω αν τα μάθατε, αλλά δώθενες εν Ελλάδι, πρωτευουσιάνικα, Αθήνησι, θυμάστε φαντάζομαι, εχουμε επιδρομή κάτι πεταλούδια τεράστια που τρομάζουν εμάς κι εμείς αυτά.
    ρίξτε μια ματιά εδώ
    http://zouzounasgoodlife.blogspot.com/2010/09/blog-post_02.html

    για του λόγου το αληθές, φωτό δεν προλαβαίνω - κρύβομαι. Κι αν έχετε καμμιά
    ιδέα, ευχαριιιιίστως να την υιοθετήσω !

    σας χαιρετώ με το βρακί που φορώ, ανατριχιάζουσα με τα ποστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε Αμερικλάνε αγόρι μου, αυτό που πίνεις κ έχεις πάθει ότι-κ-αν-είναι-αυτό-που-έχεις-πάθει κ τα λες έτσι, είναι αμερικλάνικο ή ελληνικό???
    Πολύ σε πάω ναούμ, γκόου ον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. γέλασα πολύ με το ποστ σου, άνκαι τον λυπήθηκα τον καημένο τον Μήτσο!

    υπάρχει ένα κατσαριδοκτόνο το οποίο τώρα δεν θυμάμαι πως λέγεται και το οποίο σε δευτερόλεπτα τεζάρει τις κατσαρίδες, είναι ο ιππότης μου :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε τρελοκομείο αφού δεν τα πάς με τα κατοικίδια τι τα παιδεύεις?
    Δεν μιλάω για τα έντομα που εξολοθρεύεις με το Αζαξ!
    Το κατακαήμένο το ιγκουάνα (και δεν τα συμπαθώ καθόλου τα ερπετά)ζωντανό το'στειλες στον υπόνομο??
    Πως δεν βγήκε με καμιά διμοιρία αρουραίους απο'κει να σε εκδικηθεί άγιο είχες!

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μυγες και λοιπα εδω δεν εχουμε γιατι είμαστε πολυ καθαροι -μυριζει χλωρινη και διαφορα αλλα το σπιτι(υπευθυνο το κοριτσι μας ,μανιακη με την καθαριοτητα) ,δτο μπαλκόνι που αραζουμε στην τραπεζαρα μας εχουμε σιτρονερες σε κερια και φιδουμπες και οι τυχον κατσαριδες που ανεβαινουν να δουν τι παιζει στα μπαλκονια μας απο την πυλωτη ή τον κηπο των διπλανωνε τις εχει για να διασκεδαζει η τετραποδη κόρη μας.Τις κυνηγάει και αφου τις πιασει, κατι τους κανει για να μην μπορουν να πεταξουν και τις παιζει(και πανω στο παιχχνιδι τις αποτελειωνει κιολας) ,μετα αφου βαρεθει τις παιρνει στο στομα και μας τις φερνει να της πουμε μπραβο!!!Αυτο φρικάρει λίγο το κοριτσι που αναρωτιεται πως η ψιψινελ δεν τις σιχαινεται και την μαλωνει και της φωναζει ποσες φορες της εχει πει οτι δε μας ενδιαφερει αν σκοτωσε ή οχι καποια κατσαριδα (σουρρεαλ ή οχι πρεπει να πετυχεις διαλογους κοριτσιου & κορης -η διποδη να φωναζει και η τετραποδη να κοιταζει ολο απορια!)και μετα αναλαμβανω εγω που περνω το φαρασι και τις επιστρεφω στο κηπο των γειτονων! (μιλάμε τετοια τρελα δεν εχω ξαναδει με τα εντομα σε ζωντανο-και με τα περιστερια εχει ερωτα αλλα την προηγουμενη φορα που πηδηξε να πιασει ενα βρεθηκε απο τον τριτο στην πυλωτη και τωρα δεν το ξανακανει.Δεν επαθε απολυτως τίποτα αν αναρωτιεσαι ,κατι γρατζουνιες που κλεισαν σε δυο μερες.)
    Ιγκουανα θα περναμε ,αν βρισκαμε χωρο να βαλουμε την γυαλα του γτ εμεις επειδη ειμαστε xlarge σαν ατομα θα του περναμε κατι σε τριαρι μεζονετα -να εχει το ζωντανο την ανεση του.
    Μονο και μονο το γεγονος οτι πεταξες ζωντανο στην τουαλετα ,μου χαλασε το μεσημερι.
    Πως θα σου φαινοταν να κανανε και για μας το ιδιο οταν πεθαιναμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΄Επρεπε να φτάσουμε στο "μιαρό" για να μάθω ότι είσαι Ροδίτης. Χάρηκα πολύ!
    Αν ήξερα και το δημοτικό που τελείωσες....ίσως...γνωριζόμαστε, εκτός και γεννήθηκες στις ΗΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Μαρούλι: ΧΑΧΑΧΑ ρε συ, ο αφρός του ξυρίσματος απλά τα ακινητοποιεί, δεν είναι και τόσο τοξικός! Τον αφρό για το φούρνο δοκίμασε την επόμενη φορά και θα με θυμηθείς (ή ακόμα καλύτερα σπρέι χλωρίνης).

    @Always Wrong D: Sorry μωρέ, τα μπερδεύω, ήμανε και μικρός...! Στο τρίτο ποιος ήταν? Με τις κατσαρίδες, η αλήθεια είναι ότι η παντόφλα δουλεύει μια χαρά, όπως και το σπρέι χλωρίνης!

    @Ζουζούνα: Καλώς σε, μη σκούζεις χριστιανή μου θα μας κάνουν παρατήρηση οι από δίπλα! Για την πεταλούδα δεν έχω τίποτα, δεν με ενοχλούν! Και μέσα στο σπίτι να μπει καμια, απλά τη βγάζω έξω, κρίμα μωρέ ολόκληρη πλαστική έκανε να γίνει από σκουλήκι πεταλούδα!

    @DeLeme: Πρώτα απ'όλα, πες μας τι Δε Λέμε! Δεν πίνω τίποτα, ούτε αλκοόλ, μόνο γκαζόζες και κόκα κόλες λάιτ, δεν ξέρω αν σε φώτισα...

    @Ουφ!: Ούξις! (με συγχωρείς, αλλά αυτό ήθελα να στο πω εδώ και ΠΟΛΥ καιρό χαχαχαχ)

    @ζουζου: Μια χαρά τα πάω! Και χρυσόψαρα είχα, και κουνέλια και αρνιά και σκυλάκια (γατιά όχι, έχω αλεργία) και τον αδερφό μου, μιλάμε για μεγάλη γκάμα!

    @Έβιλ: Τι λες μωρέ, πεθαμένα τα πετούσα στην τουαλέτα! Δηλαδή αν τα έβαζα στα σκουπίδια, να τα λιώσει το σκουπιδιάρικο και να τα κάψουν θα ήταν καλύτερα? Όσο για την κόρη, στη αρχή διάβασα τετραΧΡΟΝΗ και έμεινα έτσι Ο.Ο ΤΙ ΛΕΕΙ!!! χααχαχα

    @Κωστής! Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια! Έχουμε και μια ανωνυμία να προστατεύσομεν, πως θα θαύομεν άλλωστε. Πάντως από εκεί που είσαι εσύ, δεν είμαι μακριά. (Όχι τώρα, τότε όταν ήμουν Ρόδο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλη καραβόσκυλου εδώ:τις υπηρεσίες μου τις προσφέρω δωρεάν!Στόχος μου δεν είναι το κέρδος αλλα το ξεκλήρισμα του είδους των κατσαρίδων!Η ιστορία μίσους ξεκινά απο τη μέρα που είχα καθαρίσει το μπάνιο με χλωρίνη και έρχεται μια σιχαμερή κατσαρίδα να μου λερώσει τη μπανιέρα!απο τότε έδωσα όρκο τιμής:οποτε αντικρύζω κατσαρίδα στο διάβα μου ,να σηκώνω παπούτσι και να τη ξεκάνω!οπου και να ναι!πίσω απο καναπέδες,ντιβάνια,πολυθρόνες,παγκάκια,πεζοδρόμια,σκουπιδοτενεκέδες!ο τιμωρός των κατσαρίδων (βλ.εγώ) θα είμαι εκεί για να τις εξολοθρευσω!!!Σιχαμένες κατσαρίδες!!!Σας μισώ!!!!Και δε θέλω φλωριές με άζαξ και οινόπνευμα...τις αντιμετωπίζω επι ίσοις όροις...αυτές με τις κεραίες τους και γω με το παπούτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οινόπνευμα, ε? Ενδιαφέρον! Φτου γαμώτο, το σπίτι είναι ξύλινο!

    Πάντως, τέτοιο μίσος για κατσαρίδες δεν έχω ξαναματαδει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Την διάσημη cult ρήση των 80's "Οπλοφορώ! Οπλοφορώ με AROXOL" δεν την έχετε ακουστά στο Ματσατσούτσες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Singularity: Μισό, ΜΙΣΟ λεπτό. Το Ματσατσούτσετς πως το ξέρεις?? Συγκεκριμένα το τελευταίο τσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή