Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μπράβο, έκανες την τύχη σου!

Λοιπόν σήμερα, απόψε δηλαδή, κάνω πείραμα. Επιστήμονας είμαι, πείραμα κάνω τι θέλετε τώρα! Κοίταξε να δεις. Εδωνα μέσα, και για να λέμε του στραβού το δίκιο δηλαδή, κλαίγομαι. Κλαψομούνη με λέτε μερικοί. Δεν έχετε άδικο. Το θέμα είναι όμως ότι συνήθως πριν αρχίσω να τα γράφω τα κλαψομουνιάστικα, έχω επανέρθει στο φυσιολογικό ανάλαφρο ενδοεγκεφαλικό κλίμα, με αποτέλεσμα να τα αποδίδω χιουμοριστικά. Και το χιούμορ όπως ξέρει όποιος έχει δει Λαζόπουλο δεν μπορείς να το έχεις κατα παραγγελία.


Απόψε λέω να το παραγγείλω όμως. Γιατί σας έταξα γουρούνες και γουρούνες δεν είδατε. Περιμένω το χιούμορ να έρθει από μοναχό του αλλά δεν έρχεται οπότε θα το βιάσω. Παραβιάσω. Θα το βεβιάσω. Θα το κάνω με το ζόρι πως το λένε!

Αυτόν το καιρό, δεν ξέρω αν φαίνεται, έχω άγχος. Αλλά δεν είναι το συνηθισμένο μου το άγχος, το οποίο είναι αποτέλεσμα δικής μου τεμπελιάς, γαϊδουριάς και γενικής αναισθησίας. Όχι. Εκείνο το άγχος ξέρω να το καταπολεμώ απλά με το να κάνω τη δουλειά μου. Ενώ αυτό, που δεν το ελέγχω γιατί απλά δεν γίνεται, δεν ξέρω τι να το κάνω. Και νομίζω τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσαν όλοι αυτοί οι εκνευριστικοί τύποι που μου έλεγαν ότι όταν μεγαλώσω θα καταλάβω. Όχι ότι μεγάλωσα, πιπίνι είμαι ακόμα, τρόπος του λέγειν είναι.

Τη Ρούλα Κορομηλά την ξέρεις? Όχι τη Ρούλα από Σταυρούλα, τη Ρούλα από Θωδορούλα μάνα μου! Ε αυτή θα σου τα εξηγήσει όλα. Όλοι είμαστε Ρούλες Κορομηλές. Αυτό που ακούς! Ρούλες Κορομηλές. Ό,τι κάνουμε είναι κατα 95% προετοιμασία για σόου και 5% το σόου αυτό καθ'εαυτό. Είμαστε όλοι σόουμεν και σόουγουιμέν και δεν το ξέρουμε! Ή και να το ξέρουμε κάνουμε τις πάπιες γιατί δεν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε για να είμαστε Ρούλες Κορομηλές, οπότε μόκο. Μόκο! Μόνο που η Ρούλα είχε να αντιμετωπίσει τη Μαντώ με τις τσιρίδες της, ενώ εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις δικιές μας τσιρίδες όταν δεν κοιτάει κανείς.

Τα ζήσαμε κι'αυτά.
Έχω σόου αύριο. Με τις γουρούνες. Δεν είναι τίποτα, μια μικρή εγχειρησούλα είναι, αλλά πρέπει να την ετοιμάσω όπως ετοίμαζε η Ρούλα το Μπράβο μαζί με τον Ιταλό που ήταν μοιραίο να μου διαφύγει το όνομά του. Κάτι σε ποτό ήταν. Μαρτίνι? Τεσπα. Αυτό είναι που με αγχώνει λοιπόν, να το βρήκα. Το σόου. Για κάτι τόσο απλό, πρέπει να κάνεις τόσα πολά πριν και οι επιπτώσεις θα είναι τόσο πολλές μετά, που πραγματικά αναρωτιέσαι. Τι τα θέλω τα πτυχία αν είναι να ετοιμάζω σόου? Ενώ η Ρούλα έλεγε με τα χέρια στην ανάταση ΜΠΡΑΒΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ στις υποψήφιες για κάτι (από το Κωνσταντίνου και Ελένης το θυμάμαι αυτό μη νομίζεις), εγώ βάζω τα χέρια στην ανάταση και λέω στη γουρούνα ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!! Όλοι τα ίδια περνάμε. Μελανιές εδώ, μελανιές εκεί, άλλες φαίνονται, άλλες δε φαίνονται, μερικές ούτε που τις καταλαβαίνουμε. Μέχρι που έρχεται μια μέρα που ανοίγει το σύμπαν από πάνω μας ακριβώς, και πέφτουν μέσα από την τρύπα τρεις κουβάδες παγωμένο νερό έτσι για να ξυπνήσεις και να σε χτυπήσουν και τα παγάκια κατακέφαλα.

Δεν είναι απλά ότι είμαι ψώνιο. Που είμαι και απ'αυτό, α την αλήθεια να τη λέμε. Δεν είναι μόνο αυτό, είναι και το γαμώτο της υπόθεσης. Είναι το γελοίο της υπόθεσης. Άνοιξε το σύμπαν και έπεσαν οι κουβάδες με το νερό την περασμένη Τετάρτη, πριν μια βδομάδα δηλαδή.

Α ναι, ξέχασα να πω ότι είναι εβδομαδιαίο το σόου μας, κάθε Τετάρτη στη μία το μεσημέρι (Ω Θεέ, μεσημεριανό παρουσιάζω), 8 το απόγευμα ώρα Ελλάδας (Ω Θεέ, οι ειδήσεις - χειρότερο).

Την περασμένη Τετάρτη ήμουν σκυμμένος πάνω από ένα κοιμισμένο γουρούνι και της έβαζα σκατουλάκια κάτω από το χοντρό και εκνευριστικό ροζ τριχωτό δέρμα της. Φορούσα και μάσκα για να μην της μεταδώσω μικρόβια, εγώ ο βρώμικος άνθρωπος στο πεντακάθαρο γουρούνι. Σε κάποια φάση, μυρίζω σκατά. Οι γουρούνες το ξέρω ότι δε χέζουν εύκολα μπροστά μας γιατί ντρέπονται. Μόνο αν είναι επείγον πάνε. Συνήθως πάνε στη γωνία και σε κοιτάνε μέχρι να ξεκουμπιστείς, αλλά δεν ξέρουν ότι στο άλλο δωμάτιο έχω παράθυρο-καθρέφτη και τη βλέπω να τα κάνει.

Οπότε υπέθεσα ότι δεν είναι η γουρούνα αλλά την αμόλησε η κτηνίατρος. Και με έπιασε νευρικό γέλιο. Να τρέχουν τα δάκρυα, γιατί όταν γελάω κλαίω κι'όλας, και ταυτόχρονα να προσπαθώ να κάνω ένεση στη γουρούνα. Μέχρι που τα είδα. Δεν ήταν η κτηνίατρος. Χέστηκε στον ύπνο της η γουρούνα. Πάνω στη ρόμπα μου. Μέσα στη τζέπη της ρόμπας. Μαζί με το άιφον.

Τα γέλια έγιναν σοκ, το σοκ έγινε νεύρα, και τα νεύρα έγιναν περισσότερα δάκρυα. Η κτηνίατρος νόμιζε ότι με πείραξε το αναισθητικό που πάντα μας ζαλίζει λίγο, αλλά εγώ απλά κατάλαβα την κατάστασή μου. Φαρμακοποιός με μάστερ (είμαι ψώνιο πάμε παρακάτω τώρα) με καλοσχηματισμένα σκατά γουρουνιού στη τζέπη του σακακιού μαζί με το άιφον. Παρ' όλο το γέλιο, έπρεπε να υπομείνω τη μπόχα και τον εμετό που ανέβαινε, και να τελειώσω τις ενέσεις. Μετά έπρεπε να τα μαζέψω, να πετάξω τη θήκη game boy του αιφόν, και να σκουπίσω και τη γουρούνα, ενώ μετά να της κόψω και να της λιμάρω τα νύχια. Εσύ τώρα νομίζεις ότι λέω βλακείες, αλλά δεν λέω. Αυτά είναι κάθε Τετάρτη. Το σόου. Αύριο Τετάρτη είναι ε.

Μετά της βάλαμε το ζακετάκι, και την επόμενη μέρα με παίρνουν 7 το πρωί τηλέφωνο να τσακιστώ να πάω εκεί γιατί δεν μπορεί η γουρούνα να περπατήσει με το ζακετάκι. Πήγα όπως όπως, της το έβγαλα, πήγα αγόρασα κλωστή και βελόνα, μου έδωσε η Κινέζα ένα μαύρο πανί με κάτι γατιά και καρδούλες πάνω, και της το άνοιξα. Έκατσα 8 η ώρα το πρωί να ράβω το ζακετάκι της γουρούνας. Εκεί που το έραβα, μπορούσα ακόμα να μυρίσω με ανατριχιαστική λεπτομέρεια (η οποία δε θα φύγει ποτέ από το υποσυνείδητό μου) τα σκατά της γουρούνας με τα οποία έκανα παρέα για 20 λεπτά και έπεσε ο επόμενος κουβάς με παγωμένο νερό. Μαστερούχος φαρμακοποιός, υποψήφιος διδάκτορ, ράβει ζακετάκια για γουρούνια. Έτσι.

Πάμε κάτω λοιπόν να της βάλω το μονταρισμένο ζακετάκι, και εκνευρίστηκε ΤΟΣΟ πολύ η σκατιάρα που όχι μόνο με έχεσε, αλλά ΞΕΡΑΣΕ κι'όλας. Αυτό ήταν. Ξέρασε η γουρούνα, ξέρασα κι'εγώ. Ευτυχώς πρόλαβα να βγάλω τη μάσκα, μη τα φάω κιόλας. Δεν έχεις δει γουρούνι να ξερνάει. Δεν ξέρεις. Δεν ξέρεις τι είναι για κάποιον που αναγουλιάζει όποτε πλένει τα δόντια του. Δεν ξέρεις. Δεν ξέρεις τη φρίκη. Και κάνουν και αηδιαστικούς θορύβους.

Και στο καπάκι είχαμε άλλο σόου, δηλαδή να οργανώσω σεμινάριο. Μετά τα σκατά, το μοδιστράσισμα και τον εμετό της γουρούνας (και το δικό μου), έπρεπε να στηθώ μπροστά σε 30 άτομα και να μιλήσω.

Σήμερα πήγα και της αγόρασα ένα φορεματάκι καλοκαιρινό με τιράντες, γιατί το ζακετάκι τη στενεύει και κάνει πως κουτσαίνει, η σκύλα, και δεν με αφήνουν να της το βάλω. Αύριο θα της βάλω το φόρεμα που κανονικά είναι για κανονική σκύλα, αλλά θα βολευτεί με τη μεταφορική σκύλα τώρα. Εννοείται ότι η καριέρα μου σαν μοδίστρα δεν έχει τελειώσει ακόμα μιας και το φορεματάκι δεν έχει τζέπη, την οποία χρειάζομαι, και την οποία θα ράψω αύριο. Πήρα αυτές τις πάτες τις πως τις λένε που βάζουν οι θείες μου στις μπλούζες τους για να φαίνεται ο ώμος ανεβασμένος και τις έκανα τζέπες.

Το καλύτερο δεν στο είπα όμως! Έλαβα και κριτική για το ράψιμό μου! Δεν είναι λέει ίσια οι κλωστές, και δεν έπρεπε να διαλέξω κόκκινη κλωστή αλλά μαύρη για να ταιριάζει με το ύφασμα της Κινέζας! Προσπαθώ να θυμηθώ... ποιος κερατάς μου έλεγε μικρός, διάβαζε παιδί μου για να μην πέσεις στα σκατά?? Ποιος?! Δεν θα τον θυμηθώ???

Όπως καταλαβαίνεις η απελπισία της κατάστασης έχει χτυπήσει αυτό το ζεβίθ το πως το λένε, πάνω πάνω. Έχω χάσει το χιούμορ μου. Και σ'όποιον αρέσει.

ΥΓ: Καιρό είχα να γράψω σεντόνι.

ΥΓ2: Ομολογώ ότι όσο τα έγραφα γελούσα κι'ολας. Τελικά ο Αμερικλάνος δεν μου είναι τελείως άχρηστος.

ΥΓ3: Τη θήκη του άιφον που έφαγε τα σκατά της γουρούνας για 20 λεπτά την έδωσα στον Ινδό να τη δοκιμάσει στο δικό του. Και δεν αισθάνομαι καθόλου τύψεις.

ΥΓ4: Αύριο θα βγάλω φωτογραφίες το ζακετάκι και το φορεματάκι με το μοδίστριωμα, όχι για να μη νομίζετε ότι σας πουλάω μούφες.

ΥΓ5: Γκεστστάρ στην επιμέλεια κειμένου, ο Φονικός Μπανανοσάλιαγκας.

42 σχόλια:

  1. οσον αφορα το ραψιμο ''μαθε τεχνη και ασ'τηνε , κι αν πεινασεις πιασ'τηνε ''...στον εμετο συμπασχω μαζι σου,οταν κανουν τα μικρα ,εγω τρεχω στα μπαλκονια να παρω τον αερα μου!της κινεζας ,δηλαδη,ειναι καλυτερο το φορεματακι;;στειλε μου το λογαριασμο σου να σου στειλω φορεμα υπερπαραγωγη!!!!!!!ε!οχι τα κινεζικα καλυτερα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσον αφορά την τέχνη, άμα την πιάσω επαγγελματικά θα πεινάσω σίγουρα!!!

      Δε μου λες, το φόρεμα υπερπαραγωγή πως ακριβώς θα το στείλεις στο λογαριασμό μου? Με τρομάζεις...!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα τωρα ειδα τι εχω γραψει....λεφτα θα σου στειλω ΓΙΑ φορεμα...ξεκούτιανα........

      Διαγραφή
  2. Αργησες αλλα εγραψες! αχχαχχαχα

    Ρε συ, εδωσες την... σκατο-θηκη στον αμοιρο Ινδο?!!!

    Αυτα που ραβουν οι θειες στις μπλουζες για να ανεβαινουν οι ωμοι, ειναι βατες, όχι πατες! Αρχι-μοδιστρε ;Ρ χαχχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΟΙΡΟΣ Ο ΙΝΔΟΣ????? ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ????

      Διαγραφή
    2. Μα αυτο που εκανες ειναι σαν να λεμε: ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δεν θα εκανα τετοιο πραγμα!

      Μα την σκατοθήκη? Να την κραταει νυχτα μερα? Να την βαζει στο αυτι του? Και μετα να καθεται να τρωει και... να γλυφει και τα δακτυλα του? ΦΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΚΗ

      Διαγραφή
    3. Του αξίζει και δεν σηκώνω κουβέντα.

      Διαγραφή
  3. Ωραίος ο γκεστ σταρ, αλλά μάλλον είχε πιει... Γιατί οι βάτες γινήκανε πάτες και το ζενίθ, ζεβίθ...(συμβαίνουν αυτά καμιά φορα, όπως έχει πει καλύτερα από εμένα ο αιμίλιος....http://www.youtube.com/watch?v=y8LrfvVxU1I)

    Κι εγώ έχω επιτελέσει σοου γουμαν και ξέρω τι εννοείς.. Είναι εξοργιστικό και πιστεύεις ότι δεν εχει κανένα νόημα στην ολοκλήρωση του πτυχίου σου.. Κουράγιο αμερικλάνε, εύχομαι να αρεσε στον Ινδο η θήκη και κάθε που τον βλέπεις να μιλάει στο τηλέφωνο να σε πιάνουν νευρικά γέλια!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν πιο ωραία έτσι! παραδέξου το! αν έκανα το ζεβίθ,ζενίθ δε θα ήταν πια αμερικλάνος...

      Διαγραφή
    2. Έχει δίκιο ο γκεστστάρ, ζενίθ μπορεί να πει μέχρι και η θεία μου (αυτή με τις βάτες). Ενώ ζεβίθ? Άσε που μου θυμίσει ρεβύθια.

      Διαγραφή
  4. Αχαχαχα και νόμιζα οτι εμείς είχαμε προβλήματα στο εργαστήριο! Τελικά αν δεν έχεις να κάνεις με γουρούνες δεν έχεις δει τίποτα!!!
    Ερώτηση: πώς κατάφερε η άτιμη και έχεσε με τόση ευστοχία στην τσέπη σου???προσπαθώ να το φανταστώ αλλά είναι πέρα από κάθε φαντασία ;-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι'εσύ εργαστήριο ρε Ανώνυμε? Ευστοχία δεν είχε καθόλου η άτιμη. Απλά έτυχε η κωλοτρυπίδα της να βολεύει να βρίσκεται ακριβώς πάνω από την τζέπη μου. Και να φανταστείς, την ιδέα του μυοχαλαρωτικού εγώ την είχα! Δεν ήξερα!!!

      Διαγραφή
    2. Και γω εργαστήριο δυστυχώς! Αλλά σε διαφορετικό κλάδο οπότε δεν έχω να κάνω με γουρούνες αλλά με άλλου είδους ΖΩΑ! Πάντως η θήκη αν δεν αρέσει του ινδού έχω εδώ μερικούς που θα τους ταίριαζε!

      Διαγραφή
  5. Μπορει να μη με αξίωσε ο θεός να δώ απευθυνση,αλλα είδα ΥΓ! αντε και εις ανώτερα μου εύχομαι!
    --Σαλιάγκι
    ΥΓ.Μήπως να πέρνατε ένα ζακετάκι με κάθετη ρίγα που αδυνατίζει,μπάς και νιώσει λίγο καλυτερα η γουρούνα και ησυχάσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι και ψέυτρα. Έχεις δει και ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ! Και επίσης, ούτε όλες οι κάθετες ρίγες από 40 ζεβρες δεν τη σώζουν τη γουρούνα με την κοιλάρα...

      Διαγραφή
  6. αγόρι μου εσύ πολυμορφομένο!

    και φαρμακοποιός και ράφτης
    και μάνατζερ και σκατοσφουγγίστρα!
    και μάστερ και εμμετοκαθαριστής!

    έχω να πάω για να ψηφίσω. μήπως να μου ράψεις ένα ταγιέρ, ενα φουστανάκι, κάτι τέλος πάντων να κάνω γκράντε εμφάνιση;;;

    πληζ (γρουνκ γρουνκ γρουνκ) ήχος γουρουνιού για να τσιγκλίσω συναισθηματικά να μου κάνεις το χατήρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ευχαρίστως! Σήμερα για να καταλάβεις, δύο λεπτά πριν ξυπνήσει η γουρούνα μου ήρθε ιδέα να της βάλω και τρίτη τιράντα στο φόρεμα, οπότε ξύλωσα από τη φούστα και της την έφτιαξα μανι μανι. Δεν αστειεύομαι. Δυστυχώς.

      Διαγραφή
  7. Αυτό με την... ευστοχια της γουρουνας κι εμενα μου κανε πολυ εντυπωση! Αλλα και τι αφοσιωμένος επιστημονας εισαι συ που παρολο που ανακαλυψες τι ειχε η.. τζεπη συνεχισες τη δουλεια σου κανονικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος πράγματα σου κάνουν εντύπωση... Εμένα ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση? Ότι η μπόχα του γουρουνόσκατου σε κυηγάει για μέρες. Δεν το περίμενα.

      Διαγραφή
  8. Ρε Αμερικλανε αυτο που γραφεις εκει με το διαβασμα μου θυμιζει γνωστο ανεκδοτο:
    Ο Μήτσος ο βοθρατζής ξεκινά με τον βοηθό του τον Γιακουμή για να ξεβουλώσουν έναν βόθρο.
    Με το που φθάνουν ο Μήτσος φοράει μια μάσκα και βουτάει μέσα στο βόθρο.Σε δύο λεπτά βγάζει το κεφάλι απο τα σκατά και λέει στον Γιακουμή:
    -Φέρε μου το κατσαβίδι.
    Ξαναπέφτει μέσα.Μετά απο λίγο βγάζει το κεφάλι και λέει στον Γιακουμή:
    -Φέρε την πένσα.
    Ξαναπέφτει μέσα.Αφού ζήτησε κι άλλα εργαλεία απο τον Γιακουμή σε είκοσι λεπτά τελειώνει και βγαίνει απο το βόθρο.
    Όπως σκουπιζόταν γυρίζει στον Γιακουμή και λέει:
    -Κοίτα κωλόπαιδο να μάθεις γρήγορα τη δουλειά,γιατί μια ζωή εργαλεία θα δίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!! ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!!!!!!!!! ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΗ ΕΙΣΑΙ??? ΠΟΣΟ ΓΑΜΩΤΟ????

      Διαγραφή
  9. Καμάρι μου! Ξέρεις να ράβεις;!
    Επίσης, πως στο καλό βρήκε σημάδι η γουρούνα και έκανε ο,τι έκανε στην τσέπη σου; Μήπως τα πειράματα ...παρα-πέτυχαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έρθω ξανά Ρόδο θα σου φέρω δείγμα από τη δουλειά μου να δεις. Θα βρωμοκοπάει ολίγον σκατίλα αλλά δεν μας πειράζει, ε?

      Διαγραφή
    2. Σε πιστεύω, σε πιστεύω! Άστα εκεί που είναι! Lol!

      Διαγραφή
  10. δεν έχεις χάσει το χιούμορ σου :-)
    σκατογουρούνα η γουρούνα!! :-)

    υγ. ούφφου εξακολουθώ να τη λυπάμαι... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα κι εσυ να μην ταιριαξεις την κλωστή με το ύφασμα? πως και δεν το σκεφτηκες? χαχα
    Όσο για τον ινδο.... Καλα του έκανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α όλα κι'όλα, σήμερα τα ταίριαξα! Θα τα δεις στην επόμεη ανάρτηση - τα έβγαλα φωτογραφία όσο τα έραβα. Μωβ ανοιχτό το φόρεμα, μωβ σκούρο η κλωστή. Όχι παίζουμε!

      Διαγραφή
  12. Και νόμιζα πως εγώ είχα κακοπεράσει στο διδακτορικό μου... Υπομονή Αμερικλάνε μου, πού θα πάει θα τελειώσουν τα σόου, και μετά θα μας κλείνεις το μάτι και θα κολλάς ταμπελίτσα με Dr. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διδακτορικό = κακοπέραση. Αλλά και σκατά γουρούνας... πάει πολύ. Ειδικά όταν είναι ευχάριστο διάλειμα από σκατά αρουραίου.

      Διαγραφή
  13. Μεγαλείο! Εγώ ευτυχώς, μόνο με κύτταρα ζωντανά και ψόφια ασχολούμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία τα κύτταρα! Τα έχεις στο μπουκαλάκι τους και δεν ζητάνε πολλά! Όχι σαν τα αρούρια και τις γουρούνες που ζητάνες χρόνια από τη ζωή μου! Α σιχτίρ. Προσπαθώ να με πείσω να παρατήσω τα ζώα και να πιάσω τα κύτταρα αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.

      Διαγραφή
  14. Δεν το συζητάω μάνα μου...είσαι έτοιμος για μπαμπάς...
    σου χέζουν και υπομονεύεις;...E! αυτό είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενω αν την ειχες ονομασει Coula αυτοματα θα ειχε εναν εμφυτο πολιτισμο...
    Εκει τωρα να σε χεζει ευχομαι ολημερις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε αν το ήξερα ότι θε με έχεζε μες στα μουτρα νομίζεις δεν θα την ονόμαζα Κούλα????

      Διαγραφή
  16. Άκου αγάπη μου (έτσι αλληλοαποκαλούνται οι μεγάλοι μόδιστροι μεταξύ τους)
    Να πας να πεις στην κινέζα ότι η κόκκινη κλωστή στο μαύρο ύφασμα κάνει ανσάμπλ με τις καρδούλες κι άμα δεν ξέρει να ράβει, να πάει να κάνει κανένα διδακτορικό, η κινεζοβλαχάρα, η τελευταία!
    Και να μην ξεχάσεις να σετάρεις το καινούριο φόρεμα με τις τρεις τιράντες με το ανάλογο παπούτσι, αλλιώς ΚΟ-ΒΕ-ΣΑΙ!
    Α, μην ξεχάσω, άμα σου περισσέψει ύφασμα από το μαύρο ζακετί, φτιάξ'της κι ένα τσόκερ... από τη μία θα είναι η πιο γκοθού γουρούνα έβερ, από την άλλη άμα σε ξαναχέσει, την πνίγεις επιτόπου!
    (Πάντως, σχετικά με το σόου, υπάρχουν και χειρότερες δουλειές, πχ η δική μου, που σκοτωνόμαστε να μαζέψουμε χαρτιά από δημόσιες υπηρεσίες και να καταθέσουμε αγωγές, προτάσεις, αντικρούσεις, μαλακίες για κανένα 4μηνο και πάμε μετά στο δικαστήριο για να φωνάξει η πρόεδρος τα ονόματα και να πει "συζητείται". Τέλος το σόου. Τουλάχιστον εσύ κάνεις και το κομμάτι σου. Εμάς μας τρώει το τακούνι τζάμπα και βερεσέ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δική σου η δουλειά είναι καλή μόνο για τα σείριαλ μη μου το θυμίζεις και συγχίζομαι βραδιάτικο... Όσο για την τελευταία Κινεζοβλαχάρα, δεν το έκανε αυτή το σχόλιο για την κλωστή! Αμέσως ρε παιδί μου....

      Διαγραφή
  17. Α, αμερικλανί μου, μια παράκληση: σου στέλνω ένα Kosta-Boda να το βάλεις στην τσέπη σου για την άλλη Τετάρτη, έχω ένα γάμο στις 26 του μήνα. Παρακαλώ να σταλεί απευθείας στο ευτυχές ζεύγος, αλλά μην πειράξεις την καρτούλα με το όνομά μου στη συσκευασία, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κι εγώ αναγουλιάζω όταν πλένω τα δόντια μου... Μια φορά είχα μόλις φάει πρωινό: ψωμί με νουτέλα. κουκλί ο εμετός, φαντάζεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή