Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Η Κοπτοραπτού

"Όνειρο οι αναρτήσεις σου Αμερικλάνε μου, όνειρο!". Αυτό εννοούσε η Μανταρίνι όταν έλεγε:
Διάβαζα... διάβαζα... διάβαζα... και νόμιζα ότι τόση ώρα εξιστορούσες όνειρο... στην πορεία κατάλαβα ότι το έζησες αυτό
Έλα βρε Μανταρίνω υπερβάλεις. Αλλά το εννοείς. Το εννοείς είπα!

Έτσι.

Το ανέφερα και προσφάτως Μανταρίνω ότι ο μήνας Μάης δεν με πάει. Δεν με πάει καθόλου ο κιορατάς γιατί με κάνει να τρέχω! Πέρσι το Μάη σκότωσα τις γουρούνες μετά από δέκα μήνες φρίκης, και είχα να κωλοχτυπιέμαι με τα κβάντα. Φέτος έχω άλλα, ένα από αυτά είναι οι νέες γουρούνες.

Οι οποίες νέες γουρούνες ήρθε η ώρα να βγουν στη δημοσιότητα. Είναι ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ. Δεν κάνω πλάκα. Στις περσινές είχα μια λεσβία που έγλυφε το μνι της αδερφής της, αλλά φέτος είναι και οι δύο... πραγματικές πουτανίτσες. Δεν τις πιάνω πουθενά! Πουθενά όμως! Βρε καλό μου βρε χρυσό μου να μηλαράκι, τίποτα αυτές. Οι άλλες τουλάχιστον πέφτανε στα τέσσερα, που λέει ο λόγος, με το που έβλεπαν μήλο.

Τους βάζω που λες και ζακετάκια, φορεματάκια για σκύλους (ή μάλλον για ΣΚΥΛΕΣ γιατί τέτοιες είναι) και σακίδια και καθόλου -μα καθόλου- δεν εκτιμούν τις στυλιστικές μου παρεμβάσεις. Μια φορά η μία πήγε και ξέρασε, η καριολίτσα, επειδή δεν τη βόλευε το σακίδιο! Τι να πεις. Σου έταξα όμως φωτογραφικό ντοκουμέντο από τη νέα μου καριέρα σαν γουρουνομόδιστρος και στο έχω:


Εδώ βλέπουμε ένα κομμάτι στο μωβ της λεβάντας, με τη βάτα ραμμένη κάτω από τις σταυρωτές τιράντες με κλωστή στο χρώμα μιας μεταλλαγμένης ροζ κανέλας με έξτρα επένδυση από κωλότριχες μονόκερου. 

Το μέλλον αποκάλυψε ότι η γουρούνα μόλις τη φορέσει θα πάει να πέσει μέσα στα ίδια της τα σκατά, γιατί τέτοιο μαλακισμένο είναι. Αλλά της πήγαινε της ρουφιάνας, να τα λέμε κι'αυτά.


Το επόμενο κομμάτι μας είναι ζακετούλα φτιαγμένη παραγγελιά για γουρούνες, η οποία όμως δεν της έκανε, της βοθρωνας, και αναγκαστικά της το άνοιξα με βαμβακερό ύφασμα με απομίμιση της χέλοου κίττι σε χρώμα ροζ της γαρυφαλιάς, κορώνα στο χρώμα του ηλιοτροπίου και καρδούλα ανάποδη (οι ίσιες είναι για τους φλώρους) σε χρώμα άχρωμο. Τέλος, η ραφή έγινε με κλωστή νούμερο 896 σε χρώμα κερασί.

Το μέλλον έδειξε ότι η γουρούνα έχει ανταλακλασικό που της λέει ότι με το που ξυπνήσει με αυτή τη συγκεκριμένη ζακέτα, αφηνιάζει και ξερνάει. Δεν την κατηγορώ όμως γιατί με την αηδία με το κωλόγατο που μου έδωσε η κινέζα, κι'εγώ κόντεψα να ξεράσω.


Εδώ βλέπουμε δεύτερη απόπειρα μοδιστρικού αμερικλανισμού (αλα το βανδαλισμός) πάνω στο φόρεμα. Παρακαλώ να σημειωθεί ότι αυτό έγινε αφού κυλιστηκε η γουρούνα στα σκατά της ενώ το φορούσε. Όχι για να δεις τι τραβάω. Εδώ βλέπουμε ότι το κάτω κάτω της φούστας το αφαίρεσε, ο καλλιτέχνης, γιατί α) της σκούπιζε τον κώλο και β) χρειάστηκε έξτρα τιράντα γιατί είναι άβυζη και της έπεφτε. Μιλάμε πήγα μερικές ώρες μετά και βρήκα το φόρεμα στον κώλο της, με τη μία τιράντα να κρέμεται.

Τη δεύτερη φορά που πήγα να της το βάλω (το φόρεμα), ήταν ξύπνια και δεν μου καθότανε (να της το βάλω)(το φόρεμα!). Την κυνηγούσα μέσα στο κλουβί και αυτή τσίριζε και έτρεχε πηδώντας πάνω από τα χέρια μου. Σε κάποια φάση την στρίμωξα στη γωνία, έκατσε και δεν έμπαινε το φόρεμα. Εκεί τα πήρα γιατί προφανώς πάχυνε και της φώναζα ΣΟΥΖΙ ΤΡΩΣ! Αυτή έκανε την κινέζα και μούγγριζε λίγο. ΣΟΥΖΙ ΤΡΩΣ! ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΣ! Κάπου εκεί με έπιασε νευρικό γέλιο και έπεσα μέσα στα σκατά της, ενώ βρήκε ευκαιρία και ξεφυγε πάλι. Μισή ώρα μου πήρε να της το βάλω (το φόρεμα!), και μέσα σε αυτή τη μισή ώρα μια κινέζα ένας κινέζος και μια αμερικάνα χάσανε πάσα ιδέα για το άτομό μου γιατί συνέχισα τα γέλια και τις βρισιές στα ελληνικά.


Εδώ βλέπουμε την κατηγορουμένη, συγκεκριμένα τη μύτη της. Σε αυτή τη φάση προσπαθούσα να βγάλω φωτογραφία κάτι καλώδια που της έμπασα, αλλά δεν καθόταν το σκυλί το μαύρο. Όλο μου έφερνε τη μουσούδα της και την έτριβε στα μαλλιά μου.

Και τώρα που είπα αυτό θυμήθηκα το άλλο. Οι γουρούνες, ξέρεις, έχουν ουρά. Κάτω από την ουρά έχουν μνι. Ε κάπου πρέπει να το έχουν κι'αυτές! Εκεί που το έχουν όμως δεν βολεύει γιατί όταν τις σηκώνω, εκεί ακριβώς τυχαίνει να βρίσκεται το ρολόι μου. Και τώρα ξέρεις γιατί τον πρώτο καιρό αφηνίαζαν και έτρωγα ξύλο. Είναι και μεγαλούτσικο το ρολόι, μεταλικό. Μετά που το πήρα χαμπάρι, το έριξα στο οινόπνευμα και δεν το ξαναφόρεσα στο υπόγειο. Ομολογουμένως το ξύλο μειώθηκε αισθητά, αλλά οι γουρούνες έχουν περισσότερα νεύρα.

Και μιας και σου άνοιξα την όρεξη Μανταρίνω, γιατί στην άνοιξα είμαι σίγουρος, πάρε ένα πρίβγιου από την επόμενη ανάρτηση:

Ο Μουσακάς του Τεμπέλη σε Δίαιτα
ΥΓ: Τα χρώματα τα είδα από εδώ.

ΥΓ2: Για όσους τα θέλουν μαζεμένα, τα κοσμητικά επίθετα που απηύθυνα στις γουρουνες είναι τα εξής: πουτανίτσα, σκύλα, βοθρωνα, καριολίτσα, μαλακισμένη, ρουφιάνα, άβυζη, κατηγορούμενη, σκυλί μαύρο, σούζι.

ΥΓ3: Παρακαλώ να σημειωθεί η παρουσία των λουκουμιώνε πίσω από τον μουσακά τα οποία έχουν επιζήσει μέχρι τώρα χάρη στην ατσάλινη αυτοκυριαρχία μου.

ΥΓ4: Μιας και πλέον είμαι επαγγελματίας γουρουνομόδιστρος, δέχομαι παραγγελιές. Βρες μου γουρούνα και σου φτιάχνω συνολάκι μούρλια!

ΥΓ5: Το ξέρω ότι και χαμός με την ακυβερνησία γίνεται, και με την πιθανή έξοδο από την Ευρώπη, και τους νεοναζί, και το (κατα πολλούς σημαντικότερο) πρωτάθλημα, αλλά εδώ δεν ήρθες για να διαβάσεις τέτοια, έτσι δεν είναι?

ΥΓ6: Όποιος κερατάς ψήφισε Χ.Α. να περάσει να του πάρω μέτρα γιατί είναι γουρούνι και του έχω ράμματα για τη γούνα του. Έχω ήδη ετοιμάσει συνολάκια για τέσσερα ξαδέρφια και κάτι θειους.

43 σχόλια:

  1. Aρμανι κι βαλε!!!!!πρεπει να δει τις δημιουργιες σου ο οικος Κριστιαν Ντιορ ,θα σου ζητησει συνεργασια παραυτα!!!!!!!!!!!καλε ,βαζω στοιχημα πως ουτε ο Κοστετσος δεν ξερει τα νουμερα στις κλωστες!!!!!!!!!ευγε ,δεν εχω λογια!!!!!!!
    σου ειχα κανει αφιερωση στο μπλογκ μου ΜΕ ΤΙΤΛΟ school time 2 και μου φαινεται θα σου ξανακανω και για τα επιθετα...2-3 ειναι επιθετα απο αυτα που αναφερεις...μη βγεις μεθαυριο σαν Καρλ Λαγκερφελντ και μας πιανουν στο στομα τους κατι χαζοι δημοσιογραφοι......καλη συνεχεια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Κωστέτσος! Ερασιτέχνης μάνα μου! Όσο για τα επίθετα, ενημέρωσέ με σε παρακαλώ γιατί στο θέμα βρισιά και μπινελίκι θέλω να είμαι κύριος. Νόμιζα ότι ο όρος "κοσμητικό επίθετο" ταιριάζει και κάθε είδους βρισιά, ανεξαρτήτου γραμματικού προσδιορισμού!

      Επίσης! Πες σε παρακαλώ στη φίλη σου ότι μου έδωσα παράταση για επίσκεψη στην οδοντίατρο, που ήταν κανονικά σήμερα, γιατί δεν θα το άντεχαν τα νεύρα μου. Και αν είναι όντως στην Πάτρα, όπως με ενημέρωσε ο ρουφιάνος, να μου δώσει στοιχεία για να της στείλω κόσμο!

      Διαγραφή
    2. στον Πυργο ειναι...παραταση;;ασε καλυτερα μην το μαθει.....

      Διαγραφή
  2. Ψιτ, γουρουνομοδιστρε! Εχω ενα μεγαλο γουρουνι στο σπιτι - ο αντρας μου.

    Αν βρεις κανενα υφασμα σε τιμη ευκαιριας - κανενα καραβοπανο απο πανι ιστιοφορου/μιλαμε για πολλα τετραγωνικα - φτιαξε του ενα συνολακι... 3Χ πριν το L :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνολάκι καραβόπανο ΧΧΧΛ, φαντάζομαι το θες κίνκι εξ ου το ΧΧΧ! Έγινε!

      Διαγραφή
    2. Το ΧΧΧΛ αναφεροταν κανονικα στο γενικο... εκτοπισμα, αλλα αν σε εμπνεει καλυτερα, να το φτιαξεις πιο κινκι, ουδεν προβλημα :Ρ

      Διαγραφή
    3. Δες τι επαθα με την απαντηση σου:
      http://kleistologio.blogspot.com/2012/05/blog-post_14.html#comment-form

      Διαγραφή
  3. Να ρωτησω εγω τωρα κατι ηλιθιο: Γιατι πρεπει να φορανε σωνει και ντε κατι και δεν τις αφηνετε οπως ειναι κανονικα; Τους ξυριζετε το τριχωμα ξερωγω και κρυωνουν; ή παιζει κατι αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα πως φαίνεται ο άνθρωπος ο επιστήμον ρε παιδί μου. Αμέσως στο ζουμί! Πρέπει να το φοράνε γιατί τους χώνω ένα σκατουλάκι το οποίο καταλήγει σε ένα τρανζιστοράκι το οποίο τρανζιστοράκι κάπου πρέπει να πάει κι'αυτό. Οπότε ράβω τσέπες!

      Διαγραφή
    2. Και γιατι μονο θηλυκες γουρουνες; το αναπαραγωγικο τους μελετατε; (γιατι αν ηταν αρσενικες θα ηταν αμελετητο, χο χο χο).
      Ε μια που σε βρηκα σε ρωταω! :)

      Διαγραφή
    3. Θυληκές γιατί οι σερνικοί έχουν χοντρό δέρμα και δεν μου κάνουν! Άσε που βγάζουν αυτά τα δόντια και θα με κάνουν σουβλάκι καμια ώρα!

      Διαγραφή
  4. Σου έχω γουρούνα έτοιμη για να της ράψεις συνολάκι, τον εαυτό μου! Και όχι, δεν ψήφισα Χ.Α. αλλά με αυτά που σαβουρντίζω τελευταία κοντεύω να γίνω γουρούνα! Μουχαχαχα
    Την ίδια απορία με τον/ην yvris παραπάνω έχω κ εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σούζι τρως!!! αχαχαχαχα. Θα περάσουμε καλά σου λέω. Την απορία σας την έλυσα!

      Διαγραφή
  5. Θα γίνω κουμπάρα οσονούπω! Σε προκαλώ να μου ράψεις το φόρεμα!!

    υγ θενκς για την ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ!!! :p :p :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στείλε πως το θες και θα στο'χω έτοιμο πριν από τα κρεβάτια. Ειδικεύομαι στις τσέπες, δεν ξέρω αν το πρόσεξες...

      Διαγραφή
    2. θα είμαι και η πρώτη κουμπάρα άμα μου κάνεις ένα φόρεμα μόνο τσέπες!! Τύφλα να χει η νύφη με το νυφικό!

      Διαγραφή
    3. Το χωματάκι πές μου μόνο που θες. Θα το κάνω άσπρο και μετά το βάφουμε

      Διαγραφή
  6. Ξερεις τι σκέφτηκα; Πω ρε φίλε...ποσο πολύ θα ζέχνεις μεσα στα γουρουνια; Γι αυτο δε σε θελει καμια! Δεν ειναι και ευκολο να μυριζει ο αλλος συνεχως λουκάνικο..και μάλιστα οχι στα καρβουνα!

    Δεν εχω να δηλωσω κατι αλλο!

    γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ θα ήθελα να πω ότι λες βλακείες και να κόψεις το παθητικό κάπνισμα γιατί σε χαλάει, αλλά δυστυχώς η μαλακία αυτή δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Φαντάσου μυρωδιά: Σκατό γουρούνας + ιδρώτας γουρούνας + σάλια/αφρός γουρούνας + συν ιδρώτας Αμερικλάνου + αίμα γουρούνας (όχι πάντα αυτό - είναι σαν κερασάκι).

      Μόνο εσύ θα με θες στο τέλος!

      Διαγραφή
  7. Λοιπόν αμερικλανε το χεις.... Το ταλέντο!!!! Ποιος κωστετσος και τρίχες .... Σιγα μην μπορούσε αυτός να φτιάξει φόρεμα για γουρουνες. Πιάνουν τα χέρια σου. Κι όπως είδα ταιριαξες και την κλωστή με το ύφασμα. Μα δω τι θα πει τωρα η Κινέζα. Όσο για την αναβολή του οδοντιατρου πρόσεξε μην το τραβηξεις πολυ γιατί μετα θα έχεις περισσότερη πέτρα και θα είναι πιο δύσκολα..........πλάκα κάνω....... γιατί ξέρω πως βουρτσιζεις εντατικά, κανείς νήμα, διάλυμα κτλ εεεεεεε????? σωστά??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνω πανάθεμά με, κάνω! Αλλά έχω ένα θέμα ρε συ. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά αφού φάω. Άρα το πρωί πρώτα βουρτσίζω δόντια και λοιπά σιχαμερά πράματα, και μετά τρώω.

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορείς να τα κάνεις ΑΦΟΥ φας??? Δηλαδή αφού φας αφήνεις τα δόντια και το στόμα με την εσάνς και τα υπολείμματα του κάθε φαγητού?? Oh nooo, η εσάνς των γουρούνων είναι το λιγότερο νομίζω :Ρ

      Διαγραφή
    3. Το πρωί όχι δεν μπορώ γιατί έχω πρωνές ναυτίες και ξερνάω!

      Διαγραφή
  8. Τιιιιιιι????? δηλαδή και το βράδυ ( είναι το σημαντικότερο βουρτσισμα) πριν το φαγητό τα πλενεις? Ασε μην μπαίνεις στον κόπο.... Τζάμπα παει ο κόπος σου.... Εννοείται ότι βουρτσιζουμε μετα το φαγητό , φαντάζομαι ξέρεις γιατι..... Μικρόβια, υδατάνθρακες, ph στόματος κλπ. Ρε Αμερικλανε γιατί τα κανείς ανάποδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι όχι το βράδυ το κάνω σωστά, μετά το φαί! Το πρωί όμως αναγουλιάζω άγρια και άμα έχω γεμάτο στομάχι δεν μπορώ και τα ξερνάω ρε μανίτσα! Τι να κάνω ο καψερός που έχω φυσιολογία συντριβανιού?

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Κυρία κυρία! Βρήκα συμβιβαστική λύση! Πλένω τα δόντια μου πριν, κάνω και την αναγούλα με άδεις στομάχι κομπλέ, και κάνω το διάλυμε μετά το φαΐ! Ε? Ε?

      Διαγραφή
  10. Μήπως είχες βάλει αμφεταμίνες απορροφώμενες από το δέρμα πάνω στα ζιπουνάκια; Λυσάξανε οι τσαούσες μόλις τις ακούμπησες. Αν είναι έτσι θέλω και εγώ παραισθησιογόνο ζιπουνάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μάνα μου αν είχα πρόσβαση σε αμφεταμίνες εδώ μέσα θα κοιτούσα να ξεσπάσω νομίζεις??

      Διαγραφή
  11. ένα αστέρι γεννιέται!
    αγόρι μου, άσε το διδακτορικό. ποιος σου είπε ότι θα βγάλεις λεφτά με το διδακτορικό;
    ως σχεδιαστής μόδας όμως όλο και κάτι θα γίνει!

    ας δούμε ονόματα.

    αμερ ικ λανορ! όπως το κριστιάν ντιορ

    αμερικλανούτσι, από το γκούτσι

    αμερικλανάτσε εκ του βερσάτσε

    αμέρι και κλάνος, όπως νίκος και τάκης

    αμερικλανομπάνα όπως ντόλτσε καμπάνα

    αμ ερ ικλεν όπως υβ σαιν λορέν

    αμε ρικλέν όπως κοκό σανέλ

    θες κι άλλα; να το προσπαθήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!! Τέλειο! Σαφώς και προτιμώ το αμερικλανάτσε. Έχει μια φινέτσα! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

      Διαγραφή
  12. Δε θα ασχοληθώ με τα γουρούνια γιατί ασχολούμαι με αυτά μόνο όταν έχω μπροστά μου μπριζόλες και μπεικον αλλά θέλω α κάνω μια βασική ερώτηση!!!Εγώ που δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή μπορώ να έχω ένα σύνολο από αυτά που θα έδινες σε εκείνους που την ψήφισαν;;;;;;Και επιπλέον τι περιλαμβάνει το συνολάκι;;;;Πες μου να ξέρω!!!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσέπες!!! Μόνο τσέπες! Ειδικότις μας :p

      Διαγραφή
    2. Μόνο τσέπες;;;;;Χρειάζομαι μια περιγραφή!!Γουρούνι στο σακί θα πάρω;;;;:Ρ

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ σε παρακαλώ μάνα μου που μου θες και περιγραφη! Εδώ σου λέμε θα σου φτιάξει συναλάκι ο πλεον δγιάσημος στο χοιρινό χώρο μόδιστρος με άποψη και τσέπες και εσύ μου θες μπροστάτζα το σχέδιο... κοίτα απαιτήσεις...

      Διαγραφή
  13. άντε ρε χαϊβάνι έχει ρε φινέτσα το αμερικλανάτσε!
    αμ ερ ικλεν...αυτό μάλιστα! και με συχωρείς δηλαδή που αμφισβητώ το μόδιστρο αλλα μια φωτό με τα μανεκέν επιβάλλετο...γιατί μάνα μου το στρώσιμο του ρούχο έχει σημασία...και αυτό δεν το είδαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις κι εσυ τα δίκια σου αλλά από το "άβυζη" και το "βρήκα το φόρεμα στον κώλο με τη μια τιράντα να κρέμεται", δεν καταλαβαίνεις για τι ποιότητας στρώσιμο μιλάμε??

      Διαγραφή
  14. καλη επιτυχια αυριο!!!!!!!με τη νικη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με συγκινείς που το θυμάσαι αλλά μεταφέρθηκε για μεθαύριο!

      Διαγραφή
  15. H Miss Piggy επιθυμει διακαώς να της φτιαξεις τη γκαρνταρόμπα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η γουρούνα θέλει όλο δαντέλα, την έχω δει εγώ, αλλά δαντέλα δεν γνωρίζω...

      Διαγραφή
  16. καλα τα πηγες !!!!!!!!δεν σε ειδα στον υπνο μου........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΧΑΧΑ! ΝΑΙ!!! καλά τα πήγα. Εγώ καλά τα πήγα, τώρα θα δούμε και το φάρμακο αν τα πήγε καλά.

      Διαγραφή