Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

tin alli pempti ksekouvala

Είναι που είναι χρήσιμο το σάιτ, γιατί με εκφράζει, είναι που είναι και άσχετο:
Αμερικλανε ασχετο με το ποστ αλλα ειδα αυτο σημερα και μου θυμισε εσενα!
http://whatshouldwecallgradschool.tumblr.com/page/10
Για το επομενο procrastinatιon session!
Και τα άσχετα πλην χρήσιμα τα εχτιμώ εγώ μή νομίζεις Ύβρις! Να σου πω όμως μωρέ, σήμερα που είμαι άρρωστος να σε πω Μπινελίκω? Τo Ύβρις παραείναι καθαρεύουσα για την ιδιοσυγκρασία μου ειδικά με πυρετό! Είδες που συμφωνούμε!

Ρε Μπινελίκω είσαι άρρωστη? Όχι γιατί εγώ είμαι. Άρρωστος. Έχω και πυρετό αλλά πόσο μη με ρωτάς δεν ξέρω. Δε βρίσκω το θερμόμετρο... Κάπου εδώ είναι το ρημάδι, πριν λίγο καιρό κόντεψα να το σπάσω κατα λάθος... Πάλι καλά που δεν είναι από τα παλιά με τον υδράργυρο.

Δεν ξέρω αν έχει φανεί ακόμα, αλλά περνάω τη φάση της γρίπης όπου έχει μέινει λίιιιγο πυρετός, λίιιιγη ζαλάδα, μπόοοοολικος πονοκέφαλος και γενικά είμαι ένα κοκτέιλ μπερδεψιάς όπου οι σκέψεις μου αντί όμορφες ευθείες με κέρατα είναι κάτι σαν το κανταϊφι αφού το σιροπιάσεις αλλά πριν κρυώσει. Το λέω αυτό όχι επειδή μου έχει λείψει ένα καλό κανταίφι με παγωτό, όχι αυτό δεν έχει καμία σχέση, αλλά επειδή χτες το βράδυ ξύπνησα τα μεσάνυκτα μετά από (δέκα μείον τρία εφτά, εφτά και δύο εννιά) εννέα ώρες ύπνου με το στομάχι μου να χτυπιέται από την πείνα αλλά να μη δέχεται ούτε τον αέρα που αναπνέω, το στόμα μου να κολλάει από τη δίψα αλλά να μην ανέχεται ούτε το σάλιο που το ίδιο παράγει, και γενικά ένα χάλι μαύρο και μέσα στο χάλι το μαύρο κατέληξα μπροστά από την κατάψυξη γιατί ξέχασα να πω ότι έχει και κουφόβραση και βρήκα κάτι κανταίφια κατεψηγμένα που τα ξέχασα και έληξαν πριν μερικές βδομάδες αλλά εγώ σκέφτομαι τα παιδάκια στην Αφρική που δεν έχουν να φάνε και θα τα κάνω να κεράσω τον Ινδό στο εργαστήριο. Με όλα τα τσίλια που τρώει δε νομίζω λίγο ληγμένο κανταίφι να τον πειράξει ιδιαίτερα.

Μπινελίκω ενημέρωσε σε παρακαλώ όλους τους τριτοδεσμήτες που διαβάζουν ότι το ξέρω πως το κανταίφι γράφεται κανταΐφι αλλά βαριέμαι να το γράψω.

Τι ήθελα μωρέ να πω και τα'χασα πάλι. Είχα θέμα για την ανάρτηση κομπλέ στο κεφάλι μου μη νομίζεις ότι πάτησα νέα ανάρτηση έτσι ελαφρά τη καρδία, όχι, την σκέφτηκα όσο σφουγγάριζα.

Πράγματα που με κάνουν να νιώθω καλύτερα όταν είμαι άρρωστος:
1. Να πλένω τα δόντια μου
2. Να κυλιέμαι με τα σώβρακα (το Καλοκαίρι)
3. Να καθαρίζω το πάτωμα (αυτό είναι που λέμε, σφουγγαρίζει άρα άρρωστος θα'ναι)
4. Να με ψάχνει το σύμπαν ολόκληρο, γιατί αν δεν αρρωστήσεις δεν σε κυνηγάνε, και να τους αγνοώ επιδεικτηκά.
5. Να ετοιμάζω κάτι σε φαγώσιμο να κεράσω την επόμενη μέρα όσους μισώ.
Όχι εντάξει, δεν μισώ κανέναν. Δεν μου το επιτρέπει η γιόγκα μου αλλά κι'εμένα δε μαρέσει αυτή η λέξη. Απλά. Κάποιων ατόμων δεν εγκρίνω την ύπαρξή τους. Δεν τους εγκρίνω ρε παιδί μου, πως το λένε. Αν ήμουν αυτός ο γλυκούλης ο Χένρι ο τρία (μη με πρήζεις τώρα με τα νούμερα, εδώ δεν τα θυμάμαι στα καλά μου) θα τους κρέμαγα ανάποδα γιατί απλά δεν τους εγκρίνω. Δεν θα τους σκότωνα, από τα πόδια θα τους κρέμαγα. Είδες? Αν τους μισούσα θα τους σκότωνα. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Μη διαφωνείς ούτε από μέσα σου γιατί δε θέλω και πολύ να πάψω να εγκρίνω κόσμο. 

Πέρα από τις πληγές της Ασίας που υπομένω σαν άλλος Φαραώ, έχω κι'άλλες ομάδες ατόμων που δεν εγκρίνω. Τους κάγκουρες που χρησιμοποιούν αγγλικές εκφράσεις για παράδειγμα.

Κοίτα με Μπινελίκω. Όχι κοίτα με. Είμαι μπερδεμένος μέσα στην κάψα με την κακή έννοια του πυρετού και ομολογούμένως πολλά από τα υποψήφια για πούλιτΣερ πράγματα που γράφω μου έρχονται στα αγγλικά, αλλά με βλέπεις να τα λέω έτσι? Όχι πες, με βλέπεις? Να τα λέμε κι'αυτά, μην τα αφήνουμε να πέσουν χάμω. Δεν θέλω ρε μανίτσα να μιλάμε στο τσάτ, να σου λέω κάτι και να μου απαντάς "nice". Τι είναι αυτο, τι, τι, τι είναι. "Nice". Δηλαδή το "ωραία" παραείναι βλαχουτσιά και δεν το καταδέχεσαι να υποθέσω.

"Αμερικλάνε έμαθα το Σαββατοκύριακο πήγες στο ΣΤΑΤΣΙΟΥ ΟΦ ΛΙΜΠΕΡΤΕ!!! Πως πέρασες? Πρέπει να είναι ΠΕΡΦΕΚΤ!"

Ε μα είναι να σου'ρχεται αυτό το μήνυμα ενώ κάθεσαι στ'αυγά σου κατασκοπεύοντας στο ίντερνετ τον διάολο που τόλμησε να κάνει παρόμοια έρευνα με τη δική σου πάνω σε άλλες γουρούνες, και να μη σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι? Γιατί? Το "Άγαλμα της Ελευθερίας" δεν σου'ρθε ε? Ε? Ε, βλαχούτσα της Άνω Κατρούλας? Δεν το εκγρίνω αυτό το πράμα Μπινελίκω. Μιλάς ελληνικά, μίλα ελληνικά. Τα γκρίκλις δεν με ενοχλούν γιατί δεν μπορούν να τα ψάξουν τα κινέζια στο γκούγκουλ και να τα μεταφράσουν.

Τα λέω αυτά γιατί σήμερα και χτές είμαι σε γλωσσοδιανοητική σύγχιση, δηλαδή περισσότερο απ'ότι συνήθως, και δεν ξέρω τι λέω σε ποιον το λέω και πως το λέω. Λέω πχ στον Κινέζο, ο οποίος ΛΥΣΣΑΞΕ σήμερα να με ψάχνει:
The rats will be here tin alli pempti ksekouvala.
Όπως καταλαβαίνεις μετά από αυτό πέρασε μία ώρα να ψάχνει τι σκατά σημαίνει το tin alli pempti ksekouvala και δεν το έβρισκε. Το να με ρωτήσει απευθείας δεν του πέρασε από το μυαλό βέβαια γιατί οι Κινέζοι δεν καταδέχονται να ρωτήσουν, τα ξέρουν όλα. Κι'εγώ όλα τα ξέρω αλλά μερικές φορές θέλω να δω αν τα ξέρει και ο συνομιλητής.

Και αναρωτιέμαι ρε Μπινελίκω. Όλοι αυτοί, γιατί δεν είναι λίγοι, που πετάνε αγγλικά λες και το χωριό τους είναι κατα βάθος παροικία της Αγγλίας... είναι τόσο μπερδεμένοι όσο είμαι εγώ σήμερα? Γιατί αν είναι, να το καταλάβω. Όχι, δεν θα το εγκρίνω, αλλά ρε γαμώτο τουλάχιστον θα το καταλάβω.

Και θα μου πεις εσύ τώρα, γιατί σε έχω καταλάβει τι πνεύμα αντιλογίας είσαι, χέστηκε η φατμέ στο γενιτζαμί ρε Αμερικλάνε για το ποιον εγκρίνεις και ποιον δεν εγκρίνεις! 

Σύμφωνοι! 

Το ότι δεν εγκρίνω κάποιον δεν έχει να κάνει τόσο με αυτόν καθεαυτόν, αλλά με μένα. Βλέπω ρε παιδί μου μια συμπεριφορά σε κάποιον και αποφασίζω όχι απλά ότι δεν μου αρέσει αλλά ότι δεν την εγκρίνω. Γιατί το μου αρέσει, δεν μου αρέσει, αγαπώ, μισώ, είναι υποκειμενικά πράγματα και μπορεί άνετα να μη μου αρέσει μια συμπεριφορά στον Χ αλλά να μου αρέσει σε μένα. Ενώ το "εγκρίνω", υποκειμενικό και αυτό μεν, αλλά όταν βγει η απόφαση πάει και τελείωσε, δεν την επιτρέπεις ούτε στον εαυτό σου. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω και άμα είναι και αυτό γλωσσικά λάθος ε χέστε με και βρείτε εσείς οι τριτοδεσμήτες καλύτερο τρόπο να το εκφράσω.

Κουράστηκα πάλι. 22 ώρες ύπνου ήταν αυτές, πτώμα έγινα. Άσε που παρα λίγο να βγάλω πληγές από τη ξάπλα. 

Ρε συ, το ξέρεις ότι ούτε στη γρίπη δεν είμαι νορμάλ? Ο κανονικός ο κόσμος, με κανονικές μούτες και κανονικό ανοσοποιητικό όταν αρρωσταίνει παράγει μύξες με το κιλό. Κι'εγω παράγω μύξες, τι να λέμε τώρα, αλλά όχι πάντα με το κιλό. Μερικές φορές, όπως τώρα ζωή να'χω, αντί για πολλές μύξες παράγω πολύ σάλιο. Αλλά μιλάμε για ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ. Το οποίο σάλιο το καταπίνω και μετά το ξερνάω γιατί αναγουλιάζω στην ιδέα. Σου λέω περνάω πολύ ωραία!

Άντε! Καλή όρεξη!

59 σχόλια:

  1. Κάτσε να βάλω το μουσικό χαλί: http://www.youtube.com/watch?v=CNFjttJKs74

    1ον, έχω πάει στο γενί τζαμί, το χουν καθαρίσει από τότες που χέστηκε η φατμέ μάλλον...
    2ον, λήγει το κανταίφι??? (εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο αμερικλάνος! Διαλυτικά, τα παράπονά σας στον δήμαρχο!)
    3ον, περαστικά σου.
    4ον, αυτό με το σφουγγάρισμα στην αρρώστια πολύ με άρεσε, θα το υιοθετήσω! Έχω ήδη το πλήσιμο των πιάτων επειδή είμαι τσαντισμένη! Που ξέρεις, μπορεί στο τέλος να γίνω προκομένο κορίτσι..
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα ρε πλυντήριο στο γαμήλιο πάρτυ μου πόσα θες να'ρθεις για ντιτζέι? Θα παρακολουθείς όλες τις συζητήσεις και θα βάζεις τα αντίστοιχα άσματα! Έλα, το'χεις. Επίσης έχεις μπόλικο καιρό να ετοιμαστείς, μη μου λες τελευταία στιγμή ότι δεν έχεις άνοιγμα στο σκέτζουλ!

      1ον ρε συ και να μη τα μαζεύανε θα φεύγανε από μόνα τους
      2ον όλα τα κατεψυγμένα προιόντα χωρίς διαλυτικά) λήγουνε εν καιρώ!
      3ον θεκκιου
      4ον Παιδί μου με δυο τρεις γρίπες το χρόνο μιλάμε την έχουμε την προκοπή στο τζεπάκι!

      Διαγραφή
    2. Challenge accepted! (αυτό επιτρέπεται να το γράφουμε, που είναι κλεμμένη ατάκα από σειρά? Γιατί αν το μεταφράσω χάνει το ύφος του πιστεύω!)
      Πες μου πότε το ευτυχές γεγονός και εγώ είμαι ετοιμη! Βάζεις τα εισητήρια και το αλκοόλ μου, όμως.. Χωρίς γκρίνια και χωρίς περιορισμούς στο αλκοόλ!!
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    3. To αλκοόλ δεν θα στο περιορίσω, αλλά δεν θα έχει στη δεξίωση... Οπότε σε βλέπω να σνιφάρεις τα αντισηπτικά για τα χέρια κακομοίιιιρα!!

      Πάντα τέτοια!

      Διαγραφή
    4. Πφ, δεν έρχομαι!
      (και σταμάτα να αντιγράφεις ατάκες σαλιαγκίου)
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΣΑΛΙΑΓΚΙΟΥ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!

      Διαγραφή
    6. ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΕΜΕ! Που να φανταστώ ότι συντονίζεστε και στις βλακείες? Βάλομαι από παντού το πλυντήριο. Από την μια σε ηχητικά ντοκουμέντα στο σπίτι, από την άλλη σε ηλεκτρονικά στα μπλογκζ. Ολούρμι!
      (και μεταξύ μας τώρα, σε προηγούμενα ποστ έχεις πετάξει ένα-δυο σαλιαγκοατάκες... Ε?ε?Ε?)
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    7. Έχω πετάξει, να τα λέμε κι'αυτά, αλλά πριν αρχίσω να τις πετάω ενημέρωσα κυρία μου, δεν τις πέταξα έτσι! Δεν είμαι αυθαίρετο στην Ελευσίνα!

      Διαγραφή
    8. και τι είσαι,Αμερικλάνε μου???
      ε?
      ε?
      ε?
      ε?

      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    9. Μεζονέτα με μια βεράντα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα!

      Διαγραφή
  2. αχ!μωρε Αμερικλάνε μου! όλα μόνος σου τα περνάς εκεί στην ξενιτιά! και τις αρρώστιες σου και τις ανησυχίες σου και τους Κινέζους και τους Ινδούς ....άγαλμα πρέπει να σου κάνουμε δίπλα στο ΣΤΑΤΣΙΟΥ ΟΦ ΛΙΜΠΕΡΤΕ!
    μα τι σου φταίει το κακόμοιρο το Κινεζάκι και του τα κάνεις αυτά!μπορεί να μη σε ρώτησε για να μην σε προσβάλλει ότι δεν κατάλαβε τα αγγλικά σου,θα τ'ακούσει κι απο πάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθάνατη ελληνίδα μάνα! Ανησυχει και παίρνει το μέρος τν κινέζων! Δεν σας μπορώ λέμε!

      Διαγραφή
  3. Πλήττω...

    καλημερα, καλο μηνα και περαστικά

    (Και λυσσαξες με τους τριτοδεσμίτες....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλλον με το δικο σου σκεπτικο, χρησιμοποιει και το φατσοβιβλιο το "Μ'αρεσει" κι οχι το "εγκρινω"...

    Αντε περαστικα! Κι εγω αρρωστη ειμαι... αλλα δεν σφουγγαρισα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι κάνεις όταν αρρωσταίνεις? Δοκίμασε ένα γρήγορο σφουγγαρισμάκι, βοηθάει λέμε! Περαστικά (αν θα θες)(εγώ δεν θα πολυ θέλω, άσε με σπιτάκι μου κανα διημερο ακόμα)

      Διαγραφή
    2. ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Αλλα οχι το σπιτι με την σφουγγαριστρα. Την αυλη με τη σκουπα και νερο (πολυ νερο!) Εχει ιαματικες ιδιοτητες! Αληθεια!!! Νιωθω ηδη καλυτερα!

      Πως δεν θελω να μου περασει? Θελω! Ξες τι παει να πει να πιανονται ολοι σου οι μυωνες απο τον αντιπαραγωγικο βηχα? Σαν να σε πατησε τραινο ειναι :/

      Διαγραφή
    3. Όχι αλλά ξέρω τι είναι να σε πιάνει ο κώλος σου από την ξάπλα όλη μέρα και μετά να μην μπορείς να ευχαριστηθείς το χέσιμο! Σε αηδίασα αλλά είναι η πραγματικότητα.

      Καλά το πλύσιμο της αυλής με λάστιχο που έκανα στη γιαγιά μου πόσο μου έχει λείψει, να'ξερες!

      Διαγραφή
  5. Γιατί Αμερικλάνε μου νορμάλ και όχι κανονικός; Ε; Ε; Ωραιότατη ελληνική λεξούλα! Γιατί να use τις ξενόφερτες words και όχι τις αντίστοιχες δικές μας; Ελπίζω να συμφωνείς with me. Αλλά και να μη συμφωνείς, I was pooped :P
    Περαστικά αηδιαστικό αγόρι! Και αυτά τα σάλια νομίζω έχουν να κάνουν με τα οξέα του στομάχου. Εγώ το παθαίνω όταν είμαι άρρωστη με άδειο στομάχι. Τρώω κάτι που μαζεύει τα υγρά από το στομάχι και είμαι εντάξει για μερικές ώρες. Μετά πρέπει πάλι να φάω κλπ. Έτσι όταν οι άλλοι άρρωστοι χάνουν κιλά, εγώ βάζω :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXA! Με έκανες τσακωτό, άντε στο αναγνωρίζω. Αλλά θα μου αναγνωρίσεις κ εσύ ότι το νορμάλ έχει ενσωματωθεί στην ελληνική γλώσσα άρα δεν πειράζει!

      Αυτό με τα σάλια δεν νομίζω να ισχύει για μένα. Έφαγα μισό κιλό στραγάλια τα οποία όχι μόνο απορροφούν το νερό του στομάχου αλλά και των γύρω οργάνων. Αλλά το σάλιο σάλιο.

      Διαγραφή
    2. Ξέρω ότι αναιρεί τον σκοπό που το θες, αλλά μετά το μισό κιλό στραγάλια κατέβασε και μισό λίτρο νερο να δεις τι θα γίνει... Είναι επικό λέμε! Ζήσε επικίνδυνα!
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
  6. Στη μέση του κειμένου άρχισα να ...μην εγκρίνω κι εγώ την αναίδεια των τριτοδεσμιτών, μέχρι που θυμήθηκα ότι είμαι κι εγώ μία από αυτούς και συνήλθα. Όχι παιδί μου, εκφράσου ελεύθερα, αυτοί δεν είναι τριτοδεσμίτες, κομπλεξικοί είναι. Οι υπόλοιποι είμαστε καλά παιδιά! :P
    Περαστικά και καλά του έκανες του Κινέζου!! Ξεκουβάλα ρε!! αχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριτοδεσμίτισσα κιεσύ?? Που έχω μπλέξει...?

      Έχεις δίκιο ομως, κομπλεξικοί είναι αλλά όχι αυτοί με τα διαλυτικά. Άλλοι που είναι κρυφοσουσουραδες!

      Διαγραφή
    2. Και τριτοδεσμίτισσα και Ροδίτισσα; Δλδ όντως, που έχεις μπλέξει; Ούτε στο Κονέχτικατ να μην μπορείς να ηρεμήσεις πια;

      Διαγραφή
  7. Περαστικά ...υπομονή...καλό μήνα...καλό σφουγγάρισμα...καλά ξεμπερδέματα με τον Ινδό τον έρμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κι'αλλη μάνα που παίρνει το μέρος του Ινδού. Έρμος ο Ινδός?? Το μόνο έρμο πράγμα πάνω του που μπορώ να σκεφτώ είναι ο γιακάς του. Που τον ακούει όλη μέρα.

      Διαγραφή
  8. με τρελλαίνει που παρά το χάλι σου κάνεις νούμερα στους κινέζους!

    αυτό είναι. πέρασε στο dna σου το μίσος σου!

    να σου πω, μήπως όταν εισαι άρρωστος να περνάς από το σπίτι μου; το σιχαίνομαι το σφουγγάρισμα, όσο και το μαγείρεμα...

    άντε βρε, περαστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι μίσος!!! Απλά δεν τους εγκρίνω. Και σιγά τα νούμερα, να με αφήσουν λίγο ήσυχο ήθελα! Το ότι ενώ ήμουν άρρωστος βοηθούσα τον ίδιο Κινέζο να μετακομήσει δεν το είπα αλλά με προκαλείς!

      Κι'εγώ το σιχαίνομαι το σφουγγάρισμα. Και το σιδέρωμα. Και το σκούπισμα. Όλρς τις δουλειές του σπιτιού τις σιχαίνομαι εκτός από τα γεύματα!

      Διαγραφή
  9. Τουλάχιστον δεν χάνεις το χιούμορ σου εκτός απο μεγάλη σιελόρια και μύξεςς που σου προκαλεί η ίωση!
    Μη μου πεις ότι τώρα θέλεις συνταγή για κανταΐφι να φτιάξεις στους κινέζους!

    Περαστικούλια εύχομαι με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, όχι το κανταΐφι είναι έτοιμο αλλά ξέρεις κάτι? Δεν τους το χαλαλίζω ακόμα και ληγμένο. Το έφαγα εγώ κι'ότι είναι να γίνει ας γίνει!

      Διαγραφή
  10. Eιχα καιρο να περασω απο το σπιτικο σου και επανορθώνω αφήνοντας ευχες για εναν καλο και ησυχο μήνα χωρις προβληματα.Περαστικα σου.Και εγω ειμαι πολυ κρυωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον! Πως παν τα κέφια? Μπήκε το Καλοκαίρι? Έδω βρέχει!

      Διαγραφή
  11. Έλα βρε μην τα βαζεις με τους πνευματιστές σημερα γιορτάζουν,τι έχετε πάθει ολοι και είστε μες τη μιρλα και τη γρίνια,οκ εσένα σε καταλαβαίνω είσαι άρρωστος ,οι άλλοι τι σκατά έχουν;
    Ιδέα,μάζεψε τη μύξα και το σάλιο και κανε γλυκό σε αυτούς που απεχθάνεσαι,ελπίζω να μην είμαι μέσα σε αυτούς και αυτό γιατί εχω καιρό να έρθω στο σπιτικό σου,πάντως το βρήκα μπρίλα καθαρό..
    καλημέρα, καλό μήνα, περαστικά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα άσωτη εσύ άσωτος εγώ όλοι άσωτοι είμαστε! Γλυκό δεν έκανα τελικά γιατί βαρέθηκα αλλά μην ανησυχείς, ακόμα κολλάω. Θα φτερνιστώ από πάνω του του κιορατά.

      Διαγραφή
  12. Έτσι σε θέλω, δυναμικά κι ελληνικά παιδί μου! Να μάθει ο παλιό Ινδός τι θα πει (ληγμένο) κανταϊφι!

    (Τώρα θα την πω την αμαρτία μου, Αμερικλάνε μου, πέρα από το ότι είχα καιρό να περάσω από το ιστολόγιο σου.. σχώρα με θεέ μου.. αν και της θεωρητικής δεν ξέρω πως στην ευχή βάζουμε διαλυτικά και τελεία μαζί σε ένα φωνήεν! Τι πατάμε βρε αδερφέ; Πάτησα τα πάντα, παραλίγο να ξεκολλήσω και μερικά πλήκτρα -είναι αυτό που λέμε ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ένα πράμα- αλλά μάταια!)

    Έτσι κι εγώ προχθές τα τρέλανα τα δικά μου τα Κινεζάκια, μετά την σχολή τα κάλεσα στο σπίτι. Τέλος του τετραμήνου, λέω να μην τα περιποιηθώ κι εγώ λιγάκι; (Ίδιος Αμερικλάνος κι εγώ, μήπως να το αλλάξω το ιστολόγιο και να το πω Αυστραλοκλάνα;; Ε;)

    Αφού τα ταϊζω (Να το! Το'δες; Πάλι δεν μπορώ να βάλω διαλυτικά και τόνο μαζί το έρμο το ζωντανό!) που λες του σκασμού κυρίως διάφορες παραλλαγές του κοτόπουλου και στο τέλος να κι ένα γλυκάκι που είχα φτιάξει με τα χεράκια μου (τι γλυκάκι, ολόκληρη τούρτα σοκολάτα ήταν!) που έμοιαζε με τυφλοπόντικα στο σχέδιο και είχε και λευκό γλάσο για μύτη/πατουσάκια και μουστάκια..

    Τρώνε του σκασμού που λες και αρχίζουν τις ερωτήσεις για το "κοτόπουλο".. ποιο κοτόπουλο τους λέω; Δεν το καταλάβατε; Είναι το κοτόπουλο τόσο μαλακό άλλες φορές; Τυφλοπόντικας ήταν! Αφού τους ξέρετε τώρα τους Αυστραλούς, κρέας από άλογο την μία, κρέας καγκουρώ την άλλη. Είπα κι εγώ να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό για σήμερα. Να ορίστε και η συνταγή...

    Για πότε φύγανε τρέχοντας από το σπίτι... με μπλοκάρανε κι από το facebook σε λέω! :)


    ΥΓ Εύχομαι να αναρρώσεις σύντομα αν κι απ'ό,τι βλέπω τίποτα δεν σε βάζει κάτω - δεν έχασες το χιούμορ σου. Φιλιά απ'την βροχερή Μελβούρνη, Αμερικλάνε μου. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχαχαχα! Και πάνω που τα είχα πάρει όσο διάβαζα το σχόλιο και θα σου έλεγα ότι χαλάς την πιάτσα έτσι όπως τους καλομαθαίνεις, το έσωσες με τον τυφλοπόντικα! Ξέρεις αυτοί τα πιστεύουν αυτά γιατί οι παππούδες τους τρώγανε μέχρι και το μαγάλο δάχτυλο του ποδιού τους άμα τύχαινε! Εδώ εμένα με ταΐσανε (shift και w) δαμάσκηνα μέσα σε έντερο από γαϊδούρι και δεν κάνω πλάκα! Είναι λέει καλό για την καρδιά μου αλλά μου το είπαν αφού κατάπια.

    Ανάρρωσα εγώ, χάλασε και εδώ ο καιρός και ξεπάγιασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιδερένιος κι ελπίζω να ξεκουβάλησε πια το κινέζο ;) Μα τι περιμένει; Τη δευτέρα παρουσία του Μάο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σημείωση: Άλλαξα τη διεύθυνση του μπλογκ μου, πάει το pafsilipi, το έκανα sparklingbluesky.blogspot.com. Χάτε, λέμεντα και καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάτε πρε καλορίζικο το νέο όνομα!

      Διαγραφή
    2. Φκαριστώ! Καλορίζικη και η δική σου καινούρια "μούρη"! Του μπλογκ καλέ!

      Διαγραφή
  16. Όταν το Milch σε προσπερνά
    στον δρόμο με κλανίδι
    πρέπει ο κώλος να σιωπά
    να πιάνει ένα στασίδι
    να αναρωτιέτε το γιατί
    ταχύτητα δεν βγάζει
    και το Milch-Käfer κλάνοντας
    τρικλοποδιές του βάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οχαοχοαχοαοχαοχοαχαχα....!!!! Αρρωστος μου είσαι πιο συμπαθής! :P

    Ελπίζω να σου πέρασε τώρα γιατι πανε μερες απο τοτε...!

    See u! (μιας και σε εκνευριζουν αυτοι που μιλανε τυπου ετσι... (lollool) ;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρρωστος ΕΓΩ πιο συμπαθής?? Δεν ξέρεις πόσο εκνευριστικός γίνομαι όταν αρρωσταίνω!

      Διαγραφή
  18. Είναι άκρως ανησυχητικό ότι έχουμε μέρες να δούμε δημοσίευση για Κινέζους, Ινδούς και γουρούνες; Άραγε είναι καλά ο Αμερικλάνος μας;

    Σε.. σκεφτόμαστε.. :))

    Με φιλία από την βροχερή Μελβούρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά! Ξέρεις υπάρχει ένα συνέδριο στη Μελβούρνη το Δεκέμβρη του 2013 και πρήζω τα αφεντικά να με στείλουν!

      Διαγραφή
    2. Πέφτει λίγο μακριά.. αλλά μακάρι να σε στείλουν, θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω κι από κοντά και να σε ξεναγήσω στην Μελβούρνη. :)Βέβαια δεν ξέρω αν θα με αντέξεις, τρελο-υδροχοάκι γαρ.. χαχα.

      Διαγραφή
    3. Τρελο-υδροχοάκι εσύ, ζαβο-υδροχοάκι εγώ, θα μας μάθει κι η Μελβούρνη.

      Διαγραφή
    4. Τώρα εξηγούνται πολλά, παιδί μου... χα χα χα. :Ρ

      Διαγραφή
  19. Το Milch εύχεται στον Αμερικλάνο να γίνει καλά!

    Δεν έχω ξαναδεί τέτοια κουράδα ωραία
    θα το θελα πολύ να χέζουμε παρέα
    δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοια γυναίκα
    να κάνει μια κλανιά που να βρομάει σαν δέκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μήπως θα μπορούσες να με ενημερώνεις με προσωπικό μηνυμα για τις καινούργιες σου αναρτήσεις;Ούτε που πρόσεξα πότε την έγραψες αυτήν, οπότε περαστικά δε λέω!Μάλλον καλά έγινες!

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν θα μπορούσα! Εδώ μάνα μου ξεχνάω να μπω εγώ στο μπλογκ μου, θα εημερώνω κι'άλλους? Τώρα πάντως σε ενημερώνω έκανα νέα ανάρτηση δεν ξέρω αν σε ικανοποιεί αχαχα

      Διαγραφή
  21. ‎-Αμερικλάνε,δεύρο έξω!
    Βγάλαμε κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βρε Αμερικλανε τι τριτοδεσμιτες; Εσυ εισαι πανω κατω στην ηλικια μου, αρα εδωσες με κατευθυνσεις, λαθος κανω; Θεωρητικους/θετικους/τεχνολογικους πρεπει να λες! Μη με κανεις να γκουγκλαρω ποια δεσμη ηταν η τριτη :P
    Α και, οχι οτι χεστηκες κιολας για τη γνωμη μου, αλλα απο ολα τα templates που εχεις αλλαξει οσο σε διαβαζω (κανα χρονο και κατι δηλαδη), αυτο που μ'αρεσε πιο πολυ ηταν με τα δολαρια!
    Φιλια απο Athens! (μουαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή