Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Μα Πγεμιέ Φουά

Μετά από ένα παρολίγον ατύχημα στην άσφαλτο, ένα στη θάλασσα, μια παρολίγον μετ-μετανάστευση, δύο κιλά στρες με δύο καινούριες άσπρες τρίχες σετ, και ένα μάτσο από "πρώτες μου φορές", ήρθα να τα γράψω. Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα των μελλοντικών παιδιών μου για να δει τι τραβούσα στα συνέδρια για να έχει αυτή τα λούσα της! 

Η πρώτη μου φορά που πήγα στον Καναδά.
Πάγλεβου φγανσέ?? Στον Καναδά (τουλάχιστον το γαλλόγωνο κομμάτι που είδα), νομίζω βρήκα τη χώρα των ονείρων μου. Το Κεμπέκ είναι συνδυασμός Αμερικής, Γαλλίας και.... και.... καιιιι.... ΡΟΔΟΥ. Ναι, ναι, ναι, οι Κεμπεκιανοί μας ζηλέψανε και αντιγράψανε την αρχιτεκτονική της Παλιάς Πόλης της Ρόδου. Έχουν και αυτοί Παλιά Πόλη, με κάστρο και τείχη και πλακόστρωτα σοκάκια, και λιμάνι. Με διαπέρασε ανατριχίλα όταν είδα το κάστρο και την πλατεία με το συντριβάνι, αν και τα δικά μας στη Ρόδο είναι καλύτερα. Αλλά νταξ μωρέ, το παλεύουν και οι Καναδοί.



Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, κοίτα ξώπορτα αυτοί και κοίτα ξώπορτα εμείς.

Η πρώτη μου φορά που έφαγα μισοψημένο κρέας.
Σαν ας πούμε γνήσιος Έλληνας, έχω μάθει τα κρέατά μου να είναι 235% ψημένα αλλά στα γκουρμεδιάρικα εστιατόρια άμα τους ζητήσεις το μοσχαράκι να πέφτει από το κόκκαλο θα σε πουν βλαχούτσο στα γαλλικά. Την πρώτη μέρα ζήτησα καλοψημένο φιλέτο μοσχάρι και ο σερβιτόρος ξίνισε περισσότερο τα μούτρα του. Εν τέλει με έπεισε να το φάω με λίιιιγο ροζουλάκι στο κέντρο και μ'άρεσε. Την άλλη μέρα το ζήτησα μισοψημένο με μπόλικο ροζάκι και μ'άρεσε πιο πολύ. Την τρίτη μέρα ήμανε καλεσμένος στην προεδρική δεξίωση του συνεδρίου (είναι που πήραμαν και βραβείο) και εκεί το μοσχαράκι το είχαν σε μία μόνο εκδοχή: Νεάντερταλ. Με το αιματάκι του, κερασόχρουν, μόνο το λιπάκι ίσα ίσα που λιώσανε έτσι για τα μάτια του κόσμου. Και το παϊδάκι το αρνίσο σχεδόν τα ίδια, χωρίς αιματάκι όμως. Τζάμπα ήταν, τα'φαγα, τι θα τα'κανα νομίζεις. Δε με χαλάσανε καθόλου παρακαλώ! Την τέταρτη μέρα πήρα μπριτζόλα μοσχαρίσια με το αιματάκι πάλι και σάλτσα κόκκινου κρασιού και κοντέψαμε να ολοκληρώσουμε ομαδικώς στο υπαίθριο εστιατόριο. Δεν τους το'χα τους Καναδέζους να μαγειρεύουν έτσι, χάτσόφ μπέμπε, χάτσόφ.

Εντάξει, κρέπες φτιάχνει εδώ ο κυριούλης, όχι μπριτζόλες.

Η πρώτη φορά που το ταμείο είναι μείον.
Μπορεί τα γκουρμεδιάρικα γεύματα που περιέγραψα από πάνω να τα πλήρωσε το Πανεπιστήμιο (γιατί αλλιώς μακντόναλντς και ξερό ψωμί), αλλά το ταμείο έχει πέσει σε πολικές θερμοκρασίες. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως κατάντησα να μου χρωστάει λεφτά η μισή Αμερική και να χρωστάω τα διπλά σε ό,τι τράπεζα κυκλοφορεί στο κονέχτικατ. Άτιμο πράμα οι πιστωτικές, άτιμο. Τώρα βρισκόμεθα σε φάση όπου εισπράττουμε, πλερώνουμε, παξιμαδώνουμε, και το τρώμε. Ήθελα να κάνω και μαθήματα ιππασίας το σούργελο. Πάλι καλά που συνειδητοποίησα τη χρεωκοπεία εγκαίρως!

Έτσι διάφανα είναι και τα δικά μου τώρα! Κάπου εδώ πρέπει να είναι, απλά δεν τα βλέπω....

Η πρώτη μου φορά που οδήγησα τζιπ. Και παραλίγο να το τρακάρω.
Και τι τζιπ! Λέξους παρακαλώ, και την οδήγησα από Αμερική μέχρι Καναδά. Φτάσαμε που λες αισίως στους Καναδέζικους σκατόδρομους, με όλες κι'όλες δυο λωρίδες, όριο ταχύτητας 100, εγώ πήγαινα με 110 για να μη με πει φλώρο η καθηγήτρια, ομπρός μου μια νταλίκα φορτωμένη κορμούς δέντρων, κάνω να την προσπεράσω και πετάγεται ένας πούστης κωλόγερος και χώνεται ανάμεσα σε μένα και τη νταλίκα. Δε με είδε το ραμολιμέντο! Φρενάρω, προσπαθώ να υπολογίσω πόσο να φρενάρω ώστε να αποφύγω τον γέρο παύλα δημόσιο κίνδυνο, αλλά και να μην μου χωθεί στον κώλο ο από πίσω, τεσπα το αποφύγαμε το ατύχημα γιατί είμαι οδηγάρα, η καθηγήτρια τσίριζε για κανα πεντάλεπτο και χτυπιόταν λες και τη σφάζανε από μέσα προς τα έξω ενώ ζητούσε συγγνώμη αν με τάραξε. Δεν με τάραξε, μιλάμε για την απόλυτη απάθεια ο δικός σου λες και δεν έγινε τίποτα. Δεν ξέρω μάνα μου, δεν τα ελέγχω αυτά. Μετά με έβριζε που δεν κόρναρα και της λέω μαζέψου γιατί αν κόρναρα και με έπαιρνε χαμπάρι ο γέρος και φρέναρε... Τώρα έχω γίνει διάσημος για τις οδικές μου ικανότητες στο τμήμα αν και για να'μαι ειλικρινής αν δεν ήταν το αμάξι αυτό που ήταν και οδηγούσα την Πράσινη Σκατούλα... θα είχαμε γίνει παρτούζα νταλίκα-γέρος-αμερικλάνος. Μεταξύ μας, την καταλαβαίνω τη βιασύνη του γέρου. 200 χρονών, δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

Καμαρώστε την σκοτώστρα.

Η πρώτη μου φορά που είδα φάλαινες.
Την πέμπτη μέρα που λες με σηκώσανε από τις 5 για να πάμε να πάρουμε μια φουσκωτή βάρκα, να βγούμε προς τον Ατλαντικό αν και δεν ήταν ο Ατλαντικός αλλά συνδυασμός του Ατλαντικού με ένα ποτάμι, δεν ξέρω μη με ρωτάς, και να δούμε φάλαινες. Τις είδαμε, τις ακούσαμε, τις φωτογραφίσαμε, κόντεψα μια φορά να πέσω στη θάλασσα γιατί ήθελα σώνει και ντε να βάλω το χέρι μου μέσα, γυρνάει ο μαλάκας να στρίψει, αιωρείται ο Αμερικλάνος, με αρπάζει ο διπλανός, το γλιτώσαμε το μπάνιο. Θα με τρώγαν τα ψάρια σε λέω, πάλι καλά που έκατσα δίπλα στη μετενσάρκωση του Σουγκλάκου.

Αγκύλωση έπαθα μέχρι να την πετύχω τη ρουφιάνα

Η πρώτη μου φορά που πέρασα πάνω από καταράκτη.
Ήμουν ήδη 14 ώρες ξύπνιος και πτώμα, και με βάλανε να ανέβω 500 σκαλιά για να φτάσουμε τον καταράκτη. Όταν έφτασα ήθελα απλά να πέσω μέσα και να με ξεβράσει στο σπιτάκι μου στο κονέχτικατ, δεν τα άντεχα άλλο τα εξτρίμ σπόρτ. Κάτι λέγανε να πάμε και για περπάτημα στο βουνό 24 χιλιόμετρα, με το που το ακούω βουτάω τα κλειδιά του τζιπ και ανακοινώνω ότι ΕΓΩ πάω πίσω στο Κεμπέκ να κάνω ΜΠΑΝΙΟ και να ΦΑΩ, ΕΣΕΙΣ κόψτε το με τα ΠΟΔΙΑ. Πρέπει να φάνηκε η απελπισία μου για φαΐ γιατί δεν αντιμίλησε κανείς, αν και κι αυτοί ήταν εξίσου πτώματα αλλά δεν το παραδεχόσαντε.

Σκαλί καλέεεε μου σκαλίιιιιιι

Έξι πρώτες φορές για αρχή καλά είναι, την επόμενη φορά θα σας πω και τις υπόλοιπες. Έχετε γειά!

52 σχόλια:

  1. Βαγγελίστρα μου!!!! Δόξα το Θεό είναι καλά!!!!
    Άντε ρε και με είχες μες τις τύψεις...λέω δεν μπορεί αυτός ο βλάκας(ναι το είπα)θα δοκίμασε κανένα ματζούνη από αυτά του βιβλίου...βλέπε...αποξηραμένα κόπρανα σκύλου ανακατεμένα με δεν ξέρω και γω τι σκτ αλλα...και θα τα κακάρωσε!!!να δεις που θα βρω και τον μπελά μου στο τέλος!!!!

    Ώστε στον Καναδά σουλάτσαρες ε;
    πήραμαν και βραβείο ε; μπράβο μπράβο...τι βραβείο...του πρωταθλητή στις πρωτιές;
    αστειάκια...είναι που χάρηκα που είσαι καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, κοιτα τα ματζουνια ακομα δε βρηκα χρονο να τα φτιαξω, και η αληθεια ειναι οτι δεν πασχω απο τιποτα αυτο τον καιρο ουτε κνισμαρες ουτε τιποτα... αλλο, αλλα θα'ρθει κ η σειρα τους!

      Διαγραφή
  2. Φίλε είσαι προδότης!!Είσαι προδότης και οι καλοφαγάδες της πατρίδας σε στο συγχωρούμε!!

    ΜΑ ΜΙΣΟΨΗΜΕΝΟ ΚΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΣ;;;ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;;;ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑ!!!

    Ντροπή σου Αμερικλάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!! Με μια ωραια σαλτσουλα, ξερεις τι ωραιο που ειναι το μισοψημενο μοσχαρι??

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΦΑΑΔΕΣ ΣΟΥΜΠΙΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ ΚΑΛΑΑΑ!!!!ΜΗ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΕΕΕΣ ΣΟΥΥΥ!!!!!

      ΠΟΤΕΕΕΕ!!!!

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΜΙΣΟΨΗΜΕΝΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΕΓΩ Θ Σ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΗ ΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ Γ Ν ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ!!!!!!
      Κ ΜΕΤΑ Θ ΚΑΨΟΥΜΕ Κ Τ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ Σ ΓΙΑ Ν ΦΑΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!
      ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ΡΕ!!!!!

      Διαγραφή
  3. Εύγε για το βραβείο! Κι εύγε για τις πρώτες φορές (ειδικά για την Λέξους, απςςς!)
    Κι εννοείται πως σαν τη Ρόδο πουθενά μπιαν σουρ αλλά καλή η προσπαθειούλα των Καναδών (μη μας πουν και ζηλιάρηδες, χα)
    Κι άλλη φορά να μην επαναληφθεί η αργοπορία στις αναρτήσεις, ακόμα και συνέδριο σε χιονοδρομικό καταφύγιο στις Άνδεις να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα λοιπον στο υποσχομαι οτι αν αξιωθω να παω σε συνεδριο στις Ανδεις, θα κανω μια αναρτηση την ημερα κι ας ειμαι μες στο χιονι!!

      Διαγραφή
  4. Σμουουουουουουουουτς!!!!

    Αυτό πεθύμησα να σου δώσω !!!

    :-)

    ΥΓ.Πονάει πάντα η πρώτη φορά...ΤΡΥΠΕΣ!Βάλ'το στο γιουτιούμπι να το ακούσεις, γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν το ξέρεις, άχρηστε! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλασικα, σ'αγαπω, παντρεψου με κλπ κλπ. Μα τι ωραια που γραφεις ρε παιδι μου! Μονο γραφε λιγο πιο συχνα γιατι δεν παθαινω απλα συνδρομο στερησης. Ειναι και που γραφω διπλωματικη αυτην την περιοδο, και η φαση μου ειναι καπως ετσι: http://www.phdcomics.com/comics/archive.php?comicid=315
    Δεν ειμαστε τωρα να κανουμε refresh στη σελιδα σου μπας και υπαρχει κανενα καινουργιο ποστ να αποφυγουμε το γραψιμο, και να μην εχει! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διπλωματικη ακουω! Μη μου τα λες αυτά και φτιάχνομαι ο επιστημον!!!!

      Διαγραφή
    2. Aγαπημενε παρε αλλο ενα γιατι σε θυμηθηκα! Ειναι το μπλογκ σου εικονογραφημενο σε μια μονο σελιδα, πλην των Κινεζων: http://www.phdcomics.com/comics/archive.php?comicid=1033

      Διαγραφή
  6. Καλά πέρασες ρε Αμερικλάνε. Αν ήσουν Αμερικάνος ή Καναδός έστω και μισός μισός δεν θα είχες λόγο καν να γράψεις τις εμπειρίες σου. Αλήθεια οι φωτογραφίες είναι όλες τραβηγμένες από εσένα ;
    Τον παππού ειδικά, έκτατσες και τον φωτογράφισεις ; Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ρε, οι δυο πρωτες και ο παππους δεν ειναι δικες μου. Οι αλλες ναι! Ας ειναι καλα το αιφον γιατι ξεχασα τη φωτογραφικη...

      Διαγραφή
  7. Δεν ηξερα ότι εχω την τιμή να σχολιάζω στο μπλογκ της ΖΑΚΟΥΛΑ, σιγά μην ξέρεις ποια είναι αυτή!!γκουγκλισε το για να μαθεις...
    Περιμένω με αγωνία να μάθω την πρώτη φορά που εκανες σεξ με Κινεζα..
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑ ΜΙΣΟΨΗΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΡΕ;!;
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ!
    Άκους εκεί με το αιματάκι του...ήμαρτον που λέει κι ο Γεωργίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλές πρώτες φορές! Πολλές ωραίες (αν εξαιρέσεις τον παππού) πρώτες φορές!

    Μισοψημένο κρέας μια φορά έφαγα στη Ρώμη, φιλέτο μοσχάρι και ήταν υπέροχο, δεν το περίμενα η αλήθεια είναι! Άστους να λένε τους από πάνω, αν δε φάνε δεν ξέρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ηταν υπεροχο, γιατι δεν ξαναφαγες?? Για να αποφυγεις την κοινωνικη κατακραυγη?? Ε??? Στο κρεοπωλειο τωρα!

      Διαγραφή
  10. 200 χρονών, δεν έχει χρόνο για χάσιμο.
    LOL man

    Next stop: αίμα με λίγο κρεατάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει!!! Ειναι ενα σκανδιναβικο σαλαμι που στην ουσια ειναι πηγμενο αιμα. Δεν το'χω δοκιμασει και ΟΚ, δεν το εχω σκοπο...

      Διαγραφή
  11. Ελααααα... Πες την αληθεια!!! Εκλασες πατατες, ε? :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζε σουί Κανατζιέν!= Γαλλικά βλάχικα! Οι Κεμπεκουάδες κάτι σαν τους Λαρσινούς τους δικούς μας! :))
    -----
    Καλά έκανες και το επισκέφθηκες Καλοκαίρι το πραγματικά πανέμορφο Κεμπέκ...μπόρεσες να το απολαύσεις!
    Τον Χειμώνα μέχρι και ο φακός της φωτογραφικής θολώνει απο το ψύχος.
    Να σου δείξω φωτό να παγώσει μέχρι και το... καναρίνι σου!
    Φιλιά πολλά
    Υ.Γ. Να σου πω καλέ... την επόμενη φορά να πεις στον σεφ ότι την μπριζολίτσα σου εσύ την ευχαριστιέσαι well done! Και βλάχος είναι αυτός και όλο το σόι του Πιερ Έλιοτ Τρουντό! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αληθεια, τωρα πλεον δεν ξερω αν την ευχαριστιεμαι well done...! Θα παω σε μπριζολαδικο και θα δω...

      Διαγραφή
  13. Εγω περιμενω τη συνδεση με τα αυγα. Ειμαι εκτος νετ και ηρθα για σενα μονο. Φιλουμπες. Couλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργει η συνδεση με τα αυγα γιατι μου ταραζει τα νευρα!!

      Διαγραφή
    2. Κι εσυ μας ταράζεις τα νεύρα, αλλά δε σου λέμε τίποτα...

      Και να σε ρωτησω κατι;;; Παρακαλάς να κλείσω το ιστολογιο;;; Ρε και να πεθανω...θα σε στοιχειωνω για πάντα...

      μπουχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Να σου πω, στοιχειο, οπως ερχεσαι φερε μια με απο'όλα αχαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Πιτα γυρο γάτας;; Ερχεταιιιι

      Διαγραφή
  14. Ε και να βρισκόταν ο ..Ροδιοπόνντιος με τους δυο Πόντιους στον Καναδά!Θα το ειχαν γκρεμισει το Τορόντο:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλω πολύ ΒαΝτ, εγώ πήγα στο χαικλασατο μερος του Καναδα, οχι στο μπουζουκοτοροντο !! Τα'μαθα, τι νόμιζες :ppp

      Διαγραφή
  15. Μετα απο τόσες " πρώτες φορές" αξέχαστο θα σου μείνει το ταξίδι!!!
    Αλήθεια τι βραβείο πήρατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιποτα μωρε για κατι σεμιναρια που διοργανωσαμε. Ουτε δεκα ντολα δε μας δωκανε για τον κοπο μας!

      Διαγραφή
  16. Πφ! Κι έλεγα το'κλεισες το μαγαζί.. είχαμε καιρό να δούμε ανάρτηση και το'ριξα στην ποίηση -που ξέρω ότι τόσο αντιπαθείς- στο δικό μου ιστολόγιο. Χα χα. Το αναγνωστικό σου κοινό ΑΠΑΙΤΕΙ πιο συχνές δημοσιεύσεις, ξενιτεμένε Αμερικλάνε.


    ΥΓ Να δω τι άλλες γαστρονομικές συνήθειες θα κολλήσεις εκεί που είσαι.. εγώ επαέ στας εξοχάς της Μελβούρνης δεν καταδέχομαι να δοκιμάσω οτιδήποτε μη ελληνικό. Έχουμε πήξει στα ασιάτικα εστιατόρια και προσπαθώ να κρατώ πάντα κλειστή την μύτη μου όταν περνώ απ'έξω. Μας πως είναι δυνατόν να βρωμοκοπάνε πάντα;

    ΥΓ2 Φτυχώς που είδαν την λύσσα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στα μάθια σου για φαϊ και αποφάσισαν πως η πιο σοφή κίνηση τούτη την στιγμή θα ήταν να επιστρέψετε πίσω. Πραγματικός άθλος το ανέβασμα των 500 σκαλιών, ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε δέκα αλλά 500 ολόκληρα σκαλιά έπειτα από τόσες ώρες ορθοστασία.. Κανονικά θα έπρεπε να είχες φύγει όταν αυτοί ανέβαιναν ακόμη τα ρημάδια τα σκαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ μ'αρεσει να δοκιμαζω νεα πραγματα! Απο τοτε που ηρθα εδω εμαθα να τρωω κινεζικο, ινδικο, καυτερα, λαχανικα, τόφου, και τωρα μισοψημενο μοσχαρι και αρνι! Επόμενη σταση: σούσι!

      Διαγραφή
    2. Δεν αντιλέγω, καμάρι μου, προφανώς εσύ δεν έχεις.. ευαίσθητο ουρανίσκο. Ίσως η πολλή παρέα με τις γουρουνίτσες σε έχει κάνει ολίγον τι αναίσθητο ως προς τις διατροφικές σου συνήθειες. Εγώ ήμουν μια ζωή πολύ επιλεκτική... Πάντως σε θαυμάζω, εγώ δεν την αντέχω την ασιάτικη κουζίνα. Είναι ωραίο που μπορείς και δοκιμάζεις τόσα. Είσαι ήρωας!

      ΥΓ Σε τουίταρα.. :Ρ

      Διαγραφή
    3. Καλα το τουιτερ τα'χει παιξει τελειως, δεν ασχολουμαι πλεον :p

      Να είσαι επιλεκτική ως προς την ποιότητα του φαγητού, όχι ως προς την καταγωγή!

      Διαγραφή
  17. μια χαρά περνάς ρε, τι παραπονιέσαι;
    και τι τα θες τα μαθήματα ιππασίας; κυκλοφορείτε με το ντορή στη ρόδο; γιατί εγώ από πέρσυ θυμάμαι κάτι αυτοκίνητα που ηταν εντελώς ξεγυμνωμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον, η Ρόδος είναι το νησί των ιπποτών και ιππότες μπορεί να μην έχει αλλά τα άλογα μας μείνανε! Δεύτερον όχι απλά τα είδα στη διαφήμιση του Πανεπιστημίου και μου γυαλίσανε... Αλλά η τζέπη μου διαφώνησε εντόνως...

      Διαγραφή