Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Εσυγκινήθειν

Ο Ρασκόλνικωφ με απειλει δημόσια γιατί δεν τον ικανοποιούν οι νέες διατροφικές μου συνήθειες:
ΡΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΦΑΑΔΕΣ ΣΟΥΜΠΙΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ ΚΑΛΑΑΑ!!!!ΜΗ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΕΕΕΣ ΣΟΥΥΥ!!!!!
ΠΟΤΕΕΕΕ!!!!
Να'ρθετε ρε! Θα σας ταΐσω μισοψημένη μπριτζόλα και αρνίσια παϊδάκια και θ'αλλάξετε γνώμη! Πάρε και άσμα ν'ακούς όσο διαβάζεις:


Κοίτα Ρασκόλνικωφ, η αλήθεια είναι ότι εκτός του σχολίου σου, σου κάνω ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ και για έναν άλλο λόγο. Έχω ακούσει τα καλύτερα για το μπλόγκι σου και είναι στα προσεχώς αναγνώσματα εδώ και μήνες! Τώρα που σου την ΑΠΕΥΘΥΝΑ, θα νιώσω ψυχολογική πίεση να κάνω τα προσεχώς, προσφάτως. Γιατί υπάρχουν κι'άλλα μπλόγκια στα προσεχώς αναγνώσματα, και, μεταξύ μας, έχω να διαβάσω ανάρτηση αιώνες. Να σου πω κάτι? Αν δε μου βγαίνει να γράψω, δε γράφω. Αν δε μου βγαίνει να διαβάσω, δεν διαβάζω. Απλά.

Αυτές τις μέρες που λες Ρασκόλνικωφ, βίωσα έντονες συγκινήσεις. Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, και Τετάρτη, εσυγκινήθειν ο άτιμος.

Κυριακή.
Έπιασα χαρτί, μολύβι, και το λάπτοπ και έβαλα κάτω πόσα χρωστάω, πόσα μου χρωστάνε και γενικά πού πάμε και πού πήγαν τα δολάρια, και το αποτέλεσμα όσο να πεις... ήταν συγκινητικό! Στο "μες στο δάσος με δίχως οικογένεια, φίλους, και σουβλατζίδικα", προσθέτουμε και το "με δίχως φράγκα"! Αλλά να σου πω, δεν με πειράζει. Το αρχικό σοκ το πέρασα και τώρα αναμένω να εισπράξω τα χρωστούμενα μπας και ξελασπώσουμε λίγο. Είναι ενδιαφέρον... συναίσθημα να ξέρεις ότι είσαι πανί με πανί! Τουλάχιστον δεν έχεις να αγχώνεσαι μη στα φαν οι τράπεζες. Αφού στα φάγαν ήδη. Ακούω "πιστωτική" και αλλάζω δρόμο ένα πράμα. 


Δευτέρα.
Ωωωωωωωωωω. Επική μέρα η Δευτέρα, όπως λένε και τα μόμολα σήμερα. Μου τη βίδωσε να "καθαρίσω" το μακμπουκ γιατί δεν με ικανοποιεί η ταχύτης και παραλίγο να το στείλω στον άλλο κόσμο. Δεν άνοιγε, πήγαινε μέχρι την οθόνη με το μηλαράκι, εμφανιζόταν μια μπάρα και έσβηνε! Πάνε τα αποτελέσματα από τις γουρούνες, έλεγα, πάνε και από τα αρούρια, θα χάσω και το νέο επεισόδιο True Blood, χέσε μέσα! Τελικά το κουτσοφτιάξαμε, ας είναι καλά μια ψυχή διπλωματούχος κομπιουτερού που με καθοδήγησε διατλαντικά. Τώρα πλέον ακούω "μπάρα" και αλλάζω δρόμο.


Τρίτη.
Ετοιμάσου να πέσεις από την σκαμποκαρέκλα σου Ρασκόλνικωφ γιατί την περασμένη Τρίτη... την περασμένη Τρίτη... η περασμένη Τρίτη... δεν ήταν κακή! Ναι! Και ξέρεις ε, για να λέει ένα στριμμένο άντερο σαν και του λόγου μου ότι μια μέρα "δεν ήταν κακή", πάει να πει ότι ένας φυσιολογικός άνθρωπος να αισθανόταν στα σύννεφα καβάλα σε μονόκερο με αγγέλους να τραγουδάνε το Νινί Το Νινί Το Νινί Σερνεί Καράβι υπό την καλλιτέχνιδα Βέρα! Οι λόγοι για τους οποίους η Τρίτη "δεν ήταν κακή" είναι βαρετοί και απ'όπου και να τους πιάσω, δε βγαίνει χαβαλές οπότε τους προσπερνάμε και κρατάμε το συναίσθημα. Το οποίο μιας και ήταν θετικό, μας συγκίνησε!


Τετάρτη.
Το αντίθετο. Δηλαδή πιάσε την καλή διάθεση της Τρίτης, κάνε την τούμπα, ρίξε μπόλικο μουχλιασμένο ροκφόρ από πάνω να βρωμάει, βάψε τα όλα μαύρα και βάλε να ακούς το Μαύρη Μαύρη Μου Έχεις Κάνει Τη Τζωή Μου Μαύρη υπό την καλλιτέχνιδα Τσίλα. Εκεί κατά τις 11 το ξημέρωμα, με τη τσίμπλα στο μάτι, κάτι έγραφα και βλέπω την ημερομηνία... 8/8. Αυτά τα δύο τα οχτάρια σαν ζεύγη αρχ@@@ με έχουν στιγματίσει γιατί ήταν μια μέρα πριν φύγω για Αμερική το 2009, όπου και την τελευταία στιγμή έφαγα τη φρίκη της ζωής μου και πάλευα να την κρατήσω κρυφή γιατί ξέρεις πως είναι οι ελληνικές οικογένειες, ειδικά οι μανάδες οι θείες και οι λοιπές! Πάντως τρία χρόνια μετά δεν μπορώ να πω, έχει σχεδόν περάσει η φρίκη και εμφανίζεται αρεά και που. Ας είναι καλά τα κινέζια που τα έχω και ξεσπάω. Την Τετάρτη έβαλα τις φωνές στον καλό Κινέζο δεν θυμάμαι γιατί και τον είπα ΝΤΟΝΚΙ ακα γάδαρο. Πάω στοίχιμα πως αναρωτιόταν αν αυτό τώρα ήταν βρισιά γιατί αυτοί οι σιχαμένοι τα τρώνε τα γαϊδούρια. Ούτε να τους βρίσεις δεν είναι άξιοι ρε γαμώτι, ούτε να τους βρίσεις.


Πέμπτη. 
Βασικά μέχρι την περασμένη Τετάρτη έχω υλικό, γιατί την ανάρτηση την ξεκίνησα την Πέμπτη κι ας είναι τώρα Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα πρωί για σένανε! Δε φταίω εγώ μάναμ, είμαι πολυάσχολος ο άτιμος! Μιλάμε τρέχω και δεν φτάνω!


Θα σου πω κι'άλλα όμως, μιας και βρήκα όρεξη.

Το άλλο Σ/Κ ξεκινάμε ψάρεμα με τον Κινέζο. Κοίτα εμένα τα ψάρια δεν μπορώ να πω ότι μ'άρέσουν, γιατί βρωμοκοπάνε σαν ξέρεις τι (μη κάνεις ότι δεν ξέρεις!). Αλλά το ψάρεμα αυτό καθ'εαυτό μ'αρέσει γιατί μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια όταν πηγαίναμε με τη βάρκα μας, τον Καπετάν Μιχάλη, για ψάρεμα. Δηλαδή ο πατέρας μου ψάρευε κι εγώ του έκανα σαμποτάζ για να μη με βάζουν να τρώω ψάρια αλλά τέλος πάντων. Θα ξεκινήσουμε που λες με λίμνες γιατί η θάλασσα είναι λέει μακριά και που να τρέχουμε μία ώρα με το αμάξι. Καλές κι οι λίμνες, και βασικά σκασίλα μου γιατί α. σιγά μην πιάσουμε τίποτα και β. και να πιάσουμε σιγά μην τα φάω. Εγώ τρώω μόνο φιλέτο τόνου, ρέγγα καπνιστή, χαβιάρι, και γαρίδες όχι επειδή είμαι ψώνιο (αυτό δεν έχει να κάνει) αλλά επειδή η μπόχα των συγκεκριμένων με αρέσει αντί να με απωθεί.

Τώρα λέω να σηκωκώ από τον καναπέ και να κάνω... κράτα τη σκαμποκαρέκλα Ρασκόλνικωφ μην πέσεις λέμε, γυμναστική! Σουρεάλ κατάσταση.


38 σχόλια:

  1. H...γυμναστική της τελευταιας φωτογραφίας:))τι ξύνει αυτή εκει μεσα;:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη κατηγορείς βρε αθεόφοβο πλάσμα τις μανάδες και τις θείες!
    Ε, ναι έκλαψα κρυφά για τους αποχωρισμούς! Και δεν είναι ένας!
    Εγώ σε χλεύασα που δεν σου αρέσουν τα ψάρια; ΧΑ!
    Δεν συνδέονται τα γεγονότα ούτε είναι συγκρινόμενα αλλά από μια τρελόγρια τι περιμένεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τις κατηγορώ, προς Θεού! Απλά αναφέρω τα γεγονότα αχαχα. Κι επίσης τα ψάρια μ'αρέσουν, να τα τρώω δεν μ'αρέσει!

      Διαγραφή
  3. μου φαίνεται ψιλοβαριέσαι!!!!!Ινδοί και Κινέζοι σε κατάλαβαν ,δεν σου δίνουν σημασία ή πάνε με τα νερά σου και δεν έχεις με ποιον να γκρινιάξεις ....
    το ψάρεμα με τον Κινέζο μου φαίνεται ύποπτο! θα παρακολουθώ ειδήσεις μήπως ακούσω για Κινέζο που χάθηκε στον πάτο μιας λίμνης...να φορέσεις κι εσύ τα σωσίβιά σου ...δεν ξέρεις καμιά φορά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψιλό λέει αχαχαχαχα βρε συ με έχει πλακώσει βαρεμάρα ατελείωτη! Εσύ δηλαδή αν ήσουν στο δάσος καλοκαιριάτικο τι θα έκανες??

      Διαγραφή
  4. κι εγώ όποτε πάω να καθαρίσω το λαπτοπ το καθαρίζω και μεταφορικά ;-)

    καλή (καλύτερη από τη προηγούμενη) βδομάδα!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να το επαναφέρεις στη ζωή μετά το... καθάρισμα! Καλή εβδομάδα κ σε σένα αν κ εδώ δεν άρχισε καλά.

      Διαγραφή
  5. Είναι τόσο λάθος ο τίτλος που έσπευσα να τον σχολιάσω χωρις να διαβάσω την αναρτηση! Θα επιστρεψω γι' αυτήν αργότερα!

    Συγκινούμαι....συν + κινούμαι.

    Η αύξηση (ε) στα σύνθετα ρήματα μπαίνει μετά τις προθέσεις:
    Η κατάληξη του α ενικου οριστικής του παθητικού Αορίστου είναι -θην.

    Όλο μαζί;

    ΣΥΝ Ε ΚΙΝΗ ΘΗΝ

    Πήγες στην Αμερική και βάλθηκες να μας καταστρεψεις τη γλώσσα. Ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι άκυρη! Είσαι τόσο άκυρη, όσο τα τούρκικα δίευρα! Είσαι τόσο άκυρη, όσο η τελευταία μου ψήφος σε εκλογές!

      Στο'χω πει 100 φορές. Είμαι λεξηπλάστης. Δεν ακολουθώ σαν προβατάκι τον κάθε μπαμπινιώτη :P

      Διαγραφή
    2. Coula,τι του λες τώρα του ανθρώπου,αφού δεν εγραψε "εσυνεχέσθειν"πάλι καλά:))

      Διαγραφή
  6. Ο Κινέζος την πλήρωσε τη νύφη της Τετάρτης,βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο της Τετάρτης, γενικά σε αυτό τον τομέα είμαι πολύ λάρτζ!

      Διαγραφή
  7. Ρε συ, διαβασα ενα βιβλιο προσφατα - "Αγαστη συνεργασια" της Αναστασιας Καλλιοντζη - κι ολο εσενα μου θυμιζε!
    Αν εγραφες βιβλιο καπως ετσι θα ηταν γραμμενο - να σταζει ειρωνια, σαρκασμο και πικρο φαρμακι/χιουμορ!
    Και μετα σκεφτηκα πως μπορει να ειναι αναγνωστρια σου, η συγγραφεας, γιατι αλιως δεν εξηγειται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

    Ρε θα σου κάνουμε ηλεκτροσοκ και θα σε επαναφέρουμε!!!:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ
    Δε θα σε νικήσει το άψητο το κρέας!!:Ρ:Ρ

    Ενδιαφέρουσα παρουσιάση γεγονότων κτλ κτλ!!

    Δε πέφτω εγώ από σκαμποκαρέκλες αρχικώς διότι έχουμε και ένα επίπεδο και αφετέρου γιατί δε καθόμαστε σε αυτά!!Και επιπλέον η γυμναστική είναι βρώμικη λέξη για αυτό να μην την ξανακούσω!!
    Αλλά αν θες να λες κακές κουβέντες μην σκας θα τα πω στη μαμά σου όλα για να σου ετοιμάσει μπόλικα ψάρια όταν επιστρέψεις!!:Ρ

    Κατά τα άλλα με τιμά που είμαι σταρ σε μια ανάρτηση του Αμερικλάνου κτλ κτλ!!Υποψήφιος για τα Οσκαρ δεν θα είμαι;
    Συμβόλαιο υπογράφω;Όχι και να μας φαν τα δικαιώματα οι Κινέζοι!!Τους έχεις κάνει διάσημους και δεν έχουν πάρει ούτε ένα δολλαριάκι!!Εγώ θέλω 40% ποσοστό από τα έσοδα!!Να ξεκαθαρισούμε από την αρχή τα ποσοστά!!Σου αφήνω το 60%,μιας που είσαι άφραγκος!!:Ρ
    Τι καλός ο Ρασκόλνικωφ!!Να θυμηθώ να κλέψω τα ορφανά για να επανορθώσω!!Αυτά!!

    Σε χαιρετώ!:Ρ:Ρ

    ΥΓ:Παρεπιπτόντως αυτές τις μέρες έχω καεί στο να διαβάζω παλαιότερες ένδοξες στιγμές σου!!Α ρε άρχοντα!!:Ρ:Ρ:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις ένα θεματάκι με το κάψιμο, μια εσύ, μια οι μπριζόλες αχαχαχαχαχα

      Άμα θες σου δίνω 100% από τα κέρδη δεν υπάρχει θέμα!

      Διαγραφή
    2. Ε ναι!!Είναι πρακτικό!!Μπορείς να κάψεις το φαί,μπορείς να κάψεις μερικούς εβραίους για να τους πάρεις τα διαμαντικά,μπορείς να κάψεις το γείτονα που τόλμησε και έβαλε πιο δυνατη μουσική από σένα,το μετανάστη που τόλμησε να πάει στη δουλειά στην ώρα του κια ένα κάρι πράγματα!!

      Α ΟΚ!!Θα σου δώσω το τραπεζικό μου λογαριασμό στην Golman Sach να μου τα καταθέσεις!!:Ρ

      Διαγραφή
    3. Στα καταθέτω και ιντερνετικώς, δεν υπάρχει θέμα!

      Διαγραφή
    4. παρέμβαση!
      Ρας..όλο απειλές είσαι..
      θα κάνεις,θα ράνεις!ψόφια λόγια!θα κατακτήσεις τον κόσμο..θα πετάξεις με φτερά κότας!κι εγώ θα κάνω εγγραφή στη Κνε!μία σου και μία μου καθίκι που λέει κι ο άσωτος ξάδελφος με το όνομα!:P:P:P:P:P:P:P:P
      εμμμμμμμ....Αμερικλάνε..ο Κινεζούλις την πλήρωσε την νυφούλα..
      ανοιχτοχέρης.............!:P

      Διαγραφή
    5. Ααα ποθείς ειλικρινώς να έχεις μια μοίρα χειρότερη των Κινέζων του Αμερικλάνου!!Καλώς!!Σε έχω προειδοποιήσει!!
      Αν κάνεις εγγραφή στη ΚΝΕ θα σε στείλω στη Γυάρο!!Ήμουν ξεκάθαρος!!:Ρ

      Διαγραφή
    6. Ανοιχτοχέρης ο Κινεζούλης ή εγώ? Γιατί εγώ είμαι, όλο ανοιχτή είναι η παλάμη μου όλα κι όλα!

      Διαγραφή
  9. ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας ειπες φαρμακοτριφτάκο πως έκλεισες στις εννιά του αυγούστου τρία χρόνια στην ουσα!!!!!

    άντε, με το καλό γρήγορα κοντά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μου τη δίνεις αυτή την ευχή?? ?? Θες να με διώξουν και να επιστρέψω στην Ελλάδα? Να γίνω καθηγητάκος σε Παν/μιο με τρεις κ εξήντα??? Κουνήσου από τη θέση σου μαναμ.

      Διαγραφή
    2. Αμερικλάνε μου, γνωρίζω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα πίσω στην πατρίδα, αλλά βιώνω κι εγώ τις δυσκολίες και τον ανταγωνισμό εδώ στο εξωτερικό. Ελπίζω να σου έρθουν όλα όπως τα θες με τις σπουδές σου και να συνεχίζεις να βασανίζεις τα κινεζάκια σου - ειλικρινά, δεν ξέρω τι αναρτήσεις θα έκανες εάν δεν ξέσπαγες στα κινεζάκια! Χα χα. Σε καταλαβαίνω.. :Ρ

      Ελπίζω τουλάχιστον να είμαστε υγιείς (και με μπόλικα φράγκα, ε; ) ώστε να μπορούμε που και που να επισκεπτόμαστε την μαμά πατρίδα. Φιλιά από Μελβούρνη :)

      Διαγραφή
  10. Να τονε διαβάσεις το Ρασκόλνικωφ. Είναι ο μόνος μπλόγκερ που του τη λέω, μου τη λέει και γελάμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μ'αρεσει το λεξηπλάστης γιατί ποτέ δεν τα είχα καλά με την ορθογραφία και τους Μπαμπινοτηδες,άσε τη Ρια να λέει, κάτσε εκεί καλά είσαι, αν και άφραγκος...
    Εδω θα είσαι άνεργος, ανέραστος άπλυτος,άπορος,γενικά σε όλες τις ωραίες λεξούλες μας βάλε μπροστά ένα α ,ξέρω σε μερικές δεν πάει αλλά τι λεξηπλάστης είσαι στρίμωξε τις σου εχω εμπιστοσηνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμερικλάνε, κάνε λίγο ένα ριστάρτ να δούμε, θα βγει μπαρά;;
    Για την φωτό με το ποντίκι, http://www.youtube.com/watch?v=krV8si0HhSQ!!!!
    Και να ξέρεις είμαστε μαζί σου!!! Εχουμε λεξικλάσει (εμ, συγγνώμη, λεξιπλάσει ήθελα να πω) εμείς πολλάκις με το σαλιάγκι!!!!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πας καλά? Έχω να κάνω ριστάρτ από την περασμένη βδομάδα!

      Διαγραφή
  13. Ο Αμερικλάνος είμαι κατα βάθος, ξέχασα να αλλάξω προφίλ γαμώτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέω και εγώ από ξεφύτρωσε αυτό το μισανθρώπινο καχέκτυπο του Αμερικλάνου!!:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
    2. Από τη φυσιολογική οδό ξεφύτρωσε, θες να σου περιγράψω??

      Διαγραφή
    3. Αν αγαπάς εγώ δεν έχω πρόβλημα!!Αγαπώ τις ιστορίες με τις φυσιολογικές οδούς διηγημένες από καλούς ανθρώπους που αγαπάν τους Κινέζους!!:Ρ:Ρ:Ρ

      Διαγραφή