Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γενεθλιο-ξενάγηση

Νααααααα ζήσεις Αμερικλάνε, και χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις με άσπρα...

Άστο να πάει στο διάλο.


Σήμερα μιας και ο Αμερικλάνος πήρε τα τρία του (χρόνια) θα την ΑΠΕΥΘΥΝΩ επί τρία:

Πρώτη ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ στην Sparkling Blue γιατί έστειλε το πιο ωραίο στιχάκι για μαλάκες:
Ανέβηκε στο δέντρο, να κόψει μανταρίνι
και πήγε ο μαλάκας και έκοψε νεκταρίνι.
Mου θυμίζει όταν ήμανε μικρός και ανέβαινα στα δέντρα να κόψω χρυσόμηλα (άγουρα βερίκοκα)(άστο μάνα μου, μην το ψάχνεις) και αντί για χρυσόμηλα έκοβα την καλημέρα με τους φίλους μου που και καλά κρατούσαν τσίλιες αλλά σκατούλες μια ζωή με πιάνανε οι γριές-ιδιοκτήτριες και με δέρνανε.

Δεύτερη ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ στον Ινβίκτους Τύραννους γιατί με έκανε σταυρόλεξο και πρώτη φορά στη ζωή μου με κάνουν σταυρόλεξο αλήθεια σε λέω και μάλιστα με έβαλε στο τρία καθέτως και ξέρεις ότι εμείς οι λέφτεροι οι προ-άντα τα εχτιμάμε αυτά.

Και τρίτη (μακρύτερη) ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ σε εμένα γιατί έχω γενέθλια σαν Αμερικλάνος και επίσης σκέφτηκα ωραίο όνομα για μπουγάτσα στην Πολωνία:
Κιεμπάσα με κρέμα.
Το'πιασες? Κιεμπάσα??? Εεεεεε??? Το πολωνέζικο λουκάνικο??? Ε??????

Ναι.

Μιας και σήμερα γιορτάζω, θα σας κάνω μια μικρή ξενάγηση στο γραφείο μου. Να δείτε τι βλέπω όλη μέρα, πέρα από τη φάτσα της Κινέζας η οποία δεν μου μιλάει αυτή την περίοδο γιατί τη βοήθησα εμμέσως να ανακαλύψει ότι στο δυτικό κόσμο έχουν πέραση οι ξανθιές με μεγάλα... προσωπικότητα και άμα της ξαναπω ποτέ τίποτα να με χέσεις.

Τι έλεγα μωρέ! Ναι. Οι φωτογραφίες. Κοιτάτε εσείς οι ΑΠΕΥΘΥΝΣΜΕΝΟΙ να δείτε. Στο γραφείο μου υπάρχουν ένα δυο τρία πράγματα που δείχνουν κάποια στοιχεία για μένα.

Πρώτα πρώτα βλέπουμε να αχνοφαίνεται το όνομά μου, και όποιος έχει απορία πώς λέγεται μπορεί απλά να ακολουθήσει προς τα που δείχνει το μεσσαίο μου δάκτυλο και να ξεστραβωθεί να διαβάσει:


Άμα το πάρεις λίγο προς τα δεξιά φαίνεται πόσο ήρεμος άνθρωπας είμαι και ότι καφεΐνη ούτε που να βάλω στο στόμα μου:


Το ίδιο ισχύει και για το αλάτι, το οποίο αν δεν είναι ΚΑΛΑΣ σαν αυτή που τσιρίζει ούτε που να το φτύσω (επίσης το ρίχνω πίσω από την πλάτη μερικών μερικών αλλά δεν ξεκουμπίζονται):


Το πλέον προφανές θα έλεγα είναι ότι σαν Έλληνας σέβομαι τη γνώμη και τις ελευθερίες εν γένει των άλλων. Ευτυχώς η μούρη μου στη φωτό από πίσω δε φαίνεται, αλλά απολαύστε την καθηγήτρια και έναν άσχετο Ινδό:


Επίσης φαίνεται ότι δεν είμαι καθόλου προληπτικός και το φυλαχτό που μου έφερε η καθηγήτρια από το Θιβέτ για το παλουκοδιαγώνισμα που'ρχεται το Δεκέμβρη ούτε που φαίνεται, ένας Θεός ξέρει σε ποια γωνιά το έχωσα:


Και φυσικά η άγρια χλωρίδα που κοσμεί το ράφι μου δείχνει ξεκάθαρα ότι οι γονείς μου είναι αγρότες και ότι μεγάλωσα μέσα στα κολοκυθάκια (αν και δεν τα έτρωγα)(η οποία χλωρίδα έχει να δει νερό από πριν μου τη δώσουν τον περασμένο Ιούνη)(δεν πειράζει όμως, έβαλα όπως βλέπεις από πίσω τις μεγάλες δυνάμεις να τον κρατάνε ζωντανό)(χρειάζεται ένας κάκτος για όταν θέλω να πετάω κάτι αιχμηρό στον Ινδό όταν περνάει και μιλάει εκνευριστικά στα Ινδικά)(μάφιν δεν του ξαναπετάω γιατί προχτες μου το'φαγε ο μαλάκας και ήταν με κομματάκια σοκολάτας):


Αυτό το επόμενο δε φαίνεται ξεκάθαρα, αλλά χεστήκαμαν γι'αυτό έχουμε άλλωστε τόση έκταση εκεί που πρέπει, για να γράφουμε όσους και όποιους χρειάζεται. Εδώ βλέπουμε την κορνίζα παύλα μπομπονιέρα της πριγκίπισσας παύλα βαφτισιμιάς της Κούλας, στην οποία θα βάλω τη δικιά μου ΠΙΟ πριγκίπισσα βαφτισιμιά η οποία κοσμεί ήδη το γραφείο με το ημερολόγιο της τάξης της το οποίο αχνοφαίνεται κάπου παραπάνω:


Και τέλος, αφήνω να φαίνεται και λίγο μπλακ χούμορ:



Πολύ πράμα ρε παιδί μου αυτό το γραφείο, και αυτά που σας έδειξα δεν είναι όλα. Καλά λένε ότι το έχω παρακάνει με τα σκατουλάκια αλλά να σου πω κάτι? Πριν τρία χρόνια, αμέσως πριν γεννηθεί ο Αμερικλάνος, το γραφείο μου ήταν ένα γκρίζο σκατό με ένα λάπτοπ, ένα βιβλίο μαθηματικών, ένα φυσικοχημείας και ένα εργαστηριακό τετράδιο. Μ'αρέσει να επηρεάζω τα περίχωρά μου τι να κάνουμε.

ΥΓ1: Το βλέπετε ότι ο μπλόγκερ γαμιέται πάλι και μου βγάζει κάτι κενά ΝΑ να χάσκουν ανάμεσα στα αριστουργήματα που γράφω αλλά τι να κάμω? Θέλουν κι αυτά τον αέρα τους να πούμε.

ΥΓ2: Η εεκπληκτική ευχετήρια κάρτα είναι φτιαγμένη από τους μόνους καλούς (καλούς είπα, όχι νορμάλ) Κινέζους που ξέρω - όχι για να μη λέτε ότι είμαι τίποτε ρατσιστής.

ΥΓ3: Σε μια φωτογραφία φαίνεται μισό ζακετάκι αρουραίου με το αξεσουάρ του απάνω - όποιος το βρει κερδίζει ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ.

ΥΓ4: Να με συμπαθάτε που δεν είναι νεσκαφές ο καφές αλλά μου τελείωσε και το επόμενο πακετάκι από Ελλαδιστάν δεν ξέρω πότε θα γίνει. Ελληνικό δεν ξαναφτιάχνω στο εργαστήριο γιατί την άλλη φορά μοσχομύρισε ο τόπος και θίχτηκαν τα Ασιάτικα γιατί λέει δεν είμαστε καφετέρια.

ΥΓ5: RESPECT MY AUTHORITAH!!!!

ΥΓ6: Τι κάνεις τρία χρόνια τώρα στην Αμερική Αμερικλάνε? Διακόσμηση στο γραφείο μου! Πρόμπλεμ?

79 σχόλια:

  1. να τα εκατοστήσεις!!!!να γράφεις σώας τας φρένας μέχρι τα βαθιά γεράματά σου!!!
    εγω βρήκα το τηλέφωνο της Βίκυς ,να την πάρω μήπως με βοηθήσει;;
    καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ευχές και που με ενημνέρωσες ότι φαινόταν το τηλέφωνο, αν και δε νομίζω να μπορεί να σε βοηθήσει ούτως η άλλως αχαχα

      Διαγραφή
  2. Να ζήσεις Αμερικλάνε και χρόνια αρκετά
    Μουνάκια και πούτσες να δείχνεις πολλά
    Και ας είναι Κινέζες ας είναι Ινδοί
    Τον ρόλο σου θα θελαν να είχαν πολλοί

    Ότι επιθυμείς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτη πολλά βρε!Με υγεία,χαρά,τύχη και λιγότερους Κινέζους! :p Αν και αυτό το τελευταίο πάει πακέτο με την τύχη,μάλλον...

    Εγώ δε βρήκα τίποτα,οπότε παίρνω την αξιοπρέπειά μου και φεύγω.

    Μάτσα-μούτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει, καλή καρδιά και από αξιοπρέπεια μην άγχεσαι και να τη χάσεις βρίσκεται βρίσκεται!

      Διαγραφή
  4. Xρόνια πολλά σου εύχομαι!! Με έναν πόνο να το βγάλεις το παλουκοδιαγώνισμα και να'σαι πάντα ευτυχισμένος!
    Τέλειο το γραφείο σου...
    Δε το συζητώ! Εχεις και άποψη... και στυλ και χιουμορ και αισθητική... (και μπόλικα τσαγάκια απ'ότι βλέπω... ;)
    Λύσε μου όμως μια απορία... επειδή ψάχνω να ταξινομήσω το είδος του κάκτου αυτού και είμαι αναμεσα σε 3 είδη ποια η επιστημονική του ονομασία? Φαντάζομαι όταν το αγόρασες θα είχε και ταμπελάκι με το όνομά του...

    Υ.Γ Βάλτο δίπλα στον υπολογιστή για να απορροφά την ακτινοβολία του... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πόνος ένας δεν θα είναι αλλά να'σαι καλά για την ευχή!

      Τα τσαγάκια τα κάνω με κόλπο: Βάζω σε πλαστικό ποτήρι από φραπέ λίγο ζεστό νερό, το φακελάκι, το ανακατεύω, βάζω παγωμένο νερό και έχω ice tea έτοιμο!

      Όσο για τον κάκτο δεν έχω ιδέα, δώρο ήταν...

      Διαγραφή
  5. Μάστα...την πήραμε την απεύθυνση!
    Πες ότι ΠΑΤΩΣΕΣ στο σταυρόλεξο ρε!

    Τέσπα, επειδή κατά βάθος είμαι γλυκιά ψυχή, χρόνια πολλά στον Αμερικλάνο με μπόλικους κινέζους κι άλλους τόσους ινδούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φταίω εγώ που δεν ξέρω τι συνυφάδα του Μοτορτζή λέμεεεεεεε

      Διαγραφή
    2. Σιγά μη σου ζήτησαν και τη βαφτιστικιά του Τζίγκερ!
      Αλλού αυτά λέμεεεεεεε

      Διαγραφή
    3. Δε σου μιλάω ρε, μάτιασες το παιδάκι......

      Διαγραφή
  6. Χρόνια πολλά Αμερικλάνε, να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά και να ευτυχίσεις σαν την πριγκίπισσα Σίσυ! :-)
    Το τι έχεις μαζέψει εκεί μέσα, ήμαρτον(!), στο τέλος θα κατοικοεδρεύσουν τα φίδια και να δω μετά πως θα τα πείσεις να βρουν αλλού φωλιά... Τουλάχιστον οργάνωσε τα θεματικά τα αντικείμενα να έχει νόημα η διακόσμηση, βάλε π.χ. τον κάκτο πλάι στο αλάτι και το χαρτί υγείας πλάι στο γουρούνι!

    υ.γ. Το ζακετάκι το είδα, μα πού να ξέρω εγώ πληροφορικός πράγμα τα βίτσια των βιολόγων; Μπας και είναι ακουστικό το αξεσουάρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβοοοοοο το βρήκες!

      Ποιο χαρτί υγείας λες??

      Διαγραφή
    2. Τι; Αυτό το λευκό που έχει μπερδευτεί με τα καλώδια δεν είναι χαρτί υγείας; Πώς να γυρίσω την οθόνη για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται;

      Διαγραφή
  7. Η σκονη θα σε φαει κακομοιρη μου!
    Ναι! Εκει που' ναι ο καφες, πολλη σκονη!

    Και το ζακετακι του αρουραιου, ετσι για να μην το ψαχνεις μεσα σε ολη αυτη την ακαταστασια που σε περικυκλωνει, ειναι διπλα απο την "αγρια φύση" :Ρ

    ΥΓ: Να τα εκατοστησεις και το χιουμορ να μην σε εγκαταλειψει ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σιγά μην ξεσκονίσω!!! Έχω να ξεσκονίσω από το λύκειο που με έβαζε η μάνα μου άσε με σε παρακαλώ.

      Το βρήκες κι εσύ το ζακετάκι αλλά σε πρόλαβε η από πάνω :p

      Διαγραφή
  8. Χρόνια σου πολλά βρε πιδίμ! Είσαι αλήθεια από τους μη υπεραιωνόβιους φοιτητές? Συγκινήθηκα τώρα! Σε είχα για 30φευγα μάναμ!
    Καλή προκοπή λοιπόν και καλή σταδιοδρομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η απύθμενη ωριμότητά μου που σε μπέρδεψε κι εσένα! 27 χρονών μπουμπούκι είμαι και να'σαι καλά!

      Διαγραφή
  9. χαχαχαχαχα ωραια αναρτηση και ωραια ξεναγηση γενικως.

    να τα εκατοστισεις και παντα να διαθετεις την ιδια τρελλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά! Ό,τι επιθυμείς να το πάθεις!!!
    Το χαρτί υγείας πίσω από την οθόνη, τί ρόλο βαράει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα ρε αυτό δεν είναι χαρτί υγείας, είναι γάζα! Την είχα πάρει πέρσι για να τυλίγω τα μπούτια των γουρούνων γιατί τα γδέρνανε όταν τις έβαζα στην κούνια. Τελικά βγάλανε τη γάζα και η αποτρίχωση τις μετέτρεψε από γουρούνες σε ταυρίνες και μας το κάνανε καλοκαιρινό...

      Διαγραφή
  11. Ως γνωστός ανάποδος άνθρωπος που μαι θα μπορούσα να μη σε πω χρόνια πολλά έτσι για σπάσιμο,αλλά θα κατεβάσω τα μούτρα μου και θα σε πω χρόνια πολλά και εύχομαι να περιτριγυρίζεσαι πάντα από Κινέζους,αφού δεν είσαι ρατσιστής!

    Όσο γι τη φωτο σου,είσαι γύρω στο 1,75,πιο ψηλός από τον Ινδό και τη καθηγήτρια,άρεια ελληνική ομορφιά,και κυρίως ότι τα έχεις τα κιλάκια σου!!ΕΕεε;;:Ρ:Ρ:Ρ

    Σιγά μη σου στείλουμε καφέ ελληνικό!!Ρεβύθι θα πίεις ρεεε όπως θα πίνουμε και εμείς σε λίγο!!Αιντε!!Θες και καφέ,κινεζάκι!!

    Νομίζω είναι η φωτο με το κάκτο!!Το καλό που σου θέλω να έχω απεύθυνση!!Αιντε!!Αίμα σε μένα,τιμή σε μένα και Χρυσά Αυγά από το μπακάλη σε σένα ρεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ρε! Να να να! 1.75 με κιλάκια λέει! Να!

      1.82 είμαι και 78 κιλά! Στη φωτό φοράμε στολές για τις πολικές θεμοκρασίες του Ατλαντικού, ορίστε μας.

      Με σύγχισες πάλι.

      Διαγραφή
    2. Να φανταστώ ότι μουτζώνεις τον υπολογιστή;;;:Ρ

      Α για τις πολικές θερμοκρασίες το λέμε τώρα!!ΟΟΟΚ!!Ντάξει μελετώ ανθρώπους με βίτσια στους αίωνες αλλά εσύ είσαι αξεπέραστος!:Ρ

      Αφού κατάφερα και σε σύγχισα πάλι να μου θυμήσεις να με κεράσω μια τούρτα παγωτό και μια μολότοφ σε μπουκάλι με ωραία ετικέτα!!:Ρ

      Διαγραφή
    3. Και όλως τυχαίως ο υπολογιστής δείχνει το προφίλ σου :pppp

      Σήμερα για πρωινό αντί για μάφιν με σοκολάτα έφαγα σταφύλια γιατί με εκνεύρισες! Ακούς εκεί τα έχω τα κιλάκια μου! Έχω μείνει πετσί και κόκκαλο να πούμε.

      Να φας τις τούρτες παγωτό ρε να γίνεις σαν τη θεία Μαρτζ!

      Διαγραφή
    4. Ε αφού είναι τελείω τυχαίο δε παρεξηγώ!!!:Ρ
      Να κάτι σαν κι αυτό!:Ρ


      http://www.youtube.com/watch?v=PvOGPTVdaO4

      Τρως μάφιν για πρωινό;;;;;;;;Ααα εσύ το έχεις αναπτύξει το άθλημα!!:Ρ
      Α ΟΚ όταν θες να κάνεις διαιτα να με φωνάζεις να σε νευριάζω και σε λίγο καιρό θα χεις γίνει πετσί και κόκκαλο!!!

      Έλα,έλα σε τα μας αυτά;;Όλη την ώρα κατεβάζεις διάφορα!!:Ρ

      Ναι ρε θα τις φάω,αλλά θα πάρω την ωραία μολοτοφ και θα πάω για διασκέδαση ρεεε κια θα τα χάσω στο τρέξιμο που θα κάνω όταν θα με κυνηγάν τα ΜΑΤ!!Τι νομίζεις δηλαδή;;;:Ρ

      Διαγραφή
    5. Ζηλεύεις μανίτσα, ζηλεύεις! Κάνω διατροφή από το φλεβάρη και πέσαν και κοιλιές και μπάκες και απ'όλα εκτός από τα απαραίτητα! Χα!

      Διαγραφή
    6. Δε ζηλεύω γιατί όποτε θέλω το κάνω και εγώ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!!Εσύ ζηλεύεις το απολλώνιο κορμί μου!!Χα!

      Διαγραφή
    7. Ναι αυτό το "όποτε θέλω το κάνω κι'εγώ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ" το ξέρουμε δεν είμαστε χθεσινοί κύριος!

      Διαγραφή
    8. Άκου αν εήσουν χθεσινός θα το καταλάβαινα γιατί τα μπαγιάτικα τα καταλαβαίνω από απόσταση!Οπότε ναι ισχύει!!ΑΛλά γιατί να το κάνω;;Ειπαμε είμεθα απόλλωνες!:Ρ

      Διαγραφή
    9. Α και επειδή δε νομίζω να το προσέξεις,ένεκα που απασχολείσαι με τη Κινέζα που τα έχεις φτιάξει,και είμαι τίμιο παιδί εγώ,έκανα στη κόρη σου πρόταση να φύγει μαζί μου με προορισμό αρχικά τη Ρωσία και μετά το κόσμο!Το καλό που σου θέλω να το αποδεχθείς!!Κινεζόφιλε!

      Διαγραφή
    10. Σταμάτα να παρενοχλείς το κορίτσι ρε αλήτη :p

      Διαγραφή
    11. Δε το παρενοχλώ καθόοολου!!!Εϊμαστε ερωτευμένοι και δε μπορεί ένας που τα έχει με μια Κινέζα να μας πει κάτι!!:Ρ

      Διαγραφή
    12. Εγώ δεν κάθομαι στην Κινέζα και η κόρη μου δεν θα κάτσει σε Ρώσο τον ασθενικό ασπρουλιάρικο ρώσικο κώλο σου να χτυπάς κάτω. Παλιόπαιδο.

      Διαγραφή
    13. Εσύ κάθεσαι στη Κινέζα,και η κόρη σου με έχει ερωτευτεί ρεεεεεεεεε!!!Δε ντρέπεσαι να μπαίνεις εμπόδιο στον έρωτα της κόρης σου;;;;;Στο πα,η Κούλα και η Κoueen είναι σύμφωνες!!Εσύυυ είσαι η μόνη παραφωνία στο όλο σκηνικό!!!
      Και δε χρειάζεται να το χτυπώ γιατί ήδη βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού!!Άρπα την υπερβαρο Αμερικανάκι!!
      Απάνθρωπεε!!

      Διαγραφή
    14. Λυσσάξατε αγορια.....κουλαρετε λιγο!

      Διαγραφή
  12. Χρόνια Πολλά βρε άτιμε! Να σε χαιρόμαστε, να σε καμαρώνουν οι δικοί σου (εεεε σίγουρα πράματα!) και στο τέλος να κάνεις τις γουρούνες μπέικον και να τις φας ψητές και ζουμερές!
    Με συγκίνησες την ΑΠΕΥΘΥΝΣΜΕΝΗ, να΄σαι καλά! Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μου ήρθε αυτή η θείιια έμπνευση με το μανταρίνι και το νεκταρίνι αλλά έτσι είναι οι μεγάλες πνευματικές συλλήψεις, μπαχαχαχα.
    Υ.Γ. Το μισό ζακετάκι δεν το βρήκα, εκτός κι αν εννοείς το ρουχαλάκι πάνω στη γουρουνίτσα-στολιδάκι και θεωρείς τη γουρουνίτσα αξεσουάρ. Ικανό σε έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα να πω ότι το νεκταρίνι είναι το αγαπημένο μου φρούτο και όσο να πεις βοήθησε στην απόφαση :pp

      Και όχι δεν εννοώ το ζακετάκι στο κουκλάκι, έχει δίπλα από τον κάκτο ένα άλλο σκατουλάκι με κάτι ηλεκτρονικά απάν!

      Διαγραφή
  13. μικρό μου θεοπάλαβο φαρμακοτριφτάκι, να σε χαίρεται η μανούλα σου, η κινέζα που σε έχει κρυφά ερωτευτεί και ο ινδός που του στοιχειώνεις τα όνειρα!

    να είσαι γερός να φτιάχνεις ζακετάκια για αρούρια και γουρούρια, να πρήζεις τα αλλοδαπά και να μας κάνεις να διασκεδάζουμε με τις αναρτήσεις σου.

    υ.γ. έστειλες στη μάνα σου συγχαρητήριο τηλεγράφημα που σε γέννησε πριν χρόνια μια τέτοια μέρα;;;;
    τέτοιες λεπτότητες μην τις ξεχνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπάστα Μπάστα! Περίμενε εννοώ μάναμ. Δεν έχω εγώ γενέθλια, το μπλογκ έχει γενέθλια και η μάνα μου δεν γνωρίζει την ύπαρξή του κάτι που σκοπεύω να συνεχιστεί επ αόριστον!

      Ευχαριστώ πάντως!

      Διαγραφή
  14. Βαριέμαι να δώσω τώρα ευχή.Θα ξανάρθω!

    :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κοστίζει μια ευχή ρε μουντρούχα!!!

      Διαγραφή
    2. Μουντρούχα εγώ;Το πιο χαρούμενο σκαντζοχοιράκι μέσα σε όλο το δάσος; :-)

      Να το χαίρεσαι το μπλογκάκι σου γλυκέ μου και να χαίρεσαι κι εμάς που σε αντέχουμε και σε αγαπάμε!Το γραφείο σου μου άρεσε.Ο Yoda όλα τα λεφτά, αλλά ένα σκαντζοχοιράκι σου λείπει.Επίσης, τί θα γίνει με τα αυγά;Κάθε φορά που μπαίνω εδώ μέσα, θέλω ομελέτα!Κάνε και καμιά ανακαίνιση βρε παιδάκι μου.Σμουουουουτς!

      Διαγραφή
    3. Ένα σκατζοχοιράκι να το δίνω στην Κινέζα να το χαϊδεύει λες ε!

      Διαγραφή
  15. Αμερικλάνε,επειδή η φετινή χρονιά είναι η πρώτη που η αφεντομουτσουνάρα μου δεν βρέθηκε στην πατρίδα του μπάρμπα Θωμά,καθότι no many,no Amerika και επειδή σε ζηλεύω που και αμερικάνικες γουρούνες πασπατεύεις και αμερικάνικο breakfast καταβροχθίζεις(και ας λες ότι είναι ανθυγιεινό) δεν θα σου πω χρόνια πολλά,ούτε να ζήσεις και να ευτυχίσεις γιατί δεν μου το επιτρέπει ο θυμός που κουβαλάω αυτήν την εποχή.
    Κάπου πρέπει και εγώ να εκτονωθώ και σε βρήκα πρόχειρο.
    Είναι και αυτός ο φόβος που έχω μην χάσει τις εκλογές ο έρμος ο Ομπάμα χωρίς την δική μου φυσική παρουσία.
    Άστα!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβαίνω! Κι εγώ έτσι αντιδρώ όποτε ακούω κάποιον να λέει ότι πήγε για καφέ στη θάλασσα ή κάτι παρόμοιο!

      Διαγραφή
  16. Χρόνια σου πολλά με υγεία και χαρά και ό,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις και όλα αυτά τα κλισέ (του χρόνου θα σκεφτώ κάτι πρωτότυπο!). Τελικά υπάρχουν και γραφεία με περισσότερα τσάνγκλα- μάνγκλα απ` τα δικά μου, χαίρομαι γι` αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε δεν είναι τίγκα στα αυτά πως τα λες τα τσανκλαμανγκλα αλήθεια άδειο είναι το γραφείο μου κάθε Δευτέρα πρωί που το καθαρίζω!

      Διαγραφή
  17. Στη φωτο νο.7, πίσω από τα κέρματα, είναι κάτι τσιπάκια με γάζες που εικάζω ότι αποτελούν μέρος του αρουραιο-ζακετίου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α...και να τα υπερ-χιλιάσει το βλόγιον τούτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χρονια πολλά βρε να είμαστε καλά να σε ανεχόμαστε!!! καλά καλά κρυάδες το ξέρω αλλα δεν έχω και διάθεση...

    Η σημαία σημαία...μπράβο εύγε νέε μου!

    την απεύθυνση την είχα στο τσεπάκι αλλα μέχρι να βρω μαραφέτι να σχολιάσω(το δικό μου απόκτησε προσωπικότητα και κάνει ότι θέλει!) σχολίασαν 100!λέμε τώρα! %$#@#$#@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να τα 1024ασει το μπλοκγι σου αμερικλάνεεεεεεεε!!!! Εμένα με συγκλόνισαν οι κλεψύδρες... Εργαστηριακό υλικό και αυτές?
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εργαστηριακός μαϊντανός σα να λέμε! Μας τις έδωκε ένας από μια εταιρεία που νόμιζε ότι θα αγοράζαμε ένα μηχάνημα από δάυτους...

      Διαγραφή
  21. Παραφράζοντας τη μικρασιάτικη παροιμία,να σου ευχηθώ,"μικρό να...κλάνεις,μεγάλο να γίνεται":))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φαρμακοτριφτάκο μου, να σου ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου, αν και κάπως καθυστερημένα. Να συνεχίζεις να μας κάνεις απευθύνσεις και να γεμίζεις τις μέρες μας με την τρέλα, την γουρουνίλα και την αντι-κινεζίλα που σε διακατέχει.

    Μια επίσης ξενιτεμένη φοιτήτρια :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπεροχο γραφειο μονο εγω λειπω απο εκει δλδ μια υπεροχη φωτογραφια μου :Ρ Να σε χαιρομαστε καλε μου γιατι μεσα απο το μπλογκακι σου σε μαθαμε και σε αγαπησαμε! Αχ θυμαμαι τις πρωτες μερες που σε ειχα μαθει, τι κολλημα ειχα φαει και σε διαβασα ολον, δεν αφησα λεξη!! Αχ απολαυση ρε γμτ!

    Μαρουλοφιλακια!!

    *Πρεπει να ερθω Αμερικη μπας και σε βαλω στον ισιο δρομο :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μάνα μου, σε λοξό δρόμο πορπατώ και δεν το'χω πάρει χαμπάρι?? αχαχαχα

      Διαγραφή
  24. Ρε κινεζόφιλε της κακιάς ώρας τι έχεις κάνει στη κόρη σου και δε μου απαντά στη πρόταση που της έκανα;;Ρεεε βγάλτην από το δωμάτιο που την έχει δέσει και άστην να φύγει μαζί μου!!Κωσταλέξι το κανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε άσε το κορίτσι ήσυχο και έχει Πανελλήνιες! Τεντιμπόι!

      Διαγραφή
    2. Το καταπιέζετε ρεεεε!!Σας μισειι ρεεε!!Θα το πάρω μαζιι μουυ!!Η κούλα συμφωνειι!!

      Διαγραφή
    3. Η Κούλα είναι κουλή και έχει το ακαταλόγιστο!

      Διαγραφή
  25. Α και αν δεν μας επιτρέψεις να παντρευτούμε με τη κόρη σου θα έχεις αυτην την τύχη,γουρουνοτροφε!!:Ρ

    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=165897&catid=7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. -Σημείωση δεν έχω διαβάσει και τα 70 σχόλια που προηγούνται του δικού μου και λεω ότι-

    Πάντως αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν έχεις επιστρέψει πίσω το βιβλίο που χρωστάς στην βιβλιοθήκη! Ντροπή σουυυ...!!! :P

    P.S Χρόνια Καλά!

    No-one

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ώρα τους ακόμα μαναμμμμμ!!!!

      Γιατί no-one όμως? Έλα μην ντρέπεσαι εμείς κι εμείς είμαστε εδώ.

      Διαγραφή
  27. Χρόνια πολλά για το μπλογκ σου. Άργησα να έρθω ,είχα διαβάσει την ανάρτηση ,αλλά μία η βαρεμάρα ,μία η υποτροπιάζουσα κατάθλιψη ,καταλαβαίνεις . Ξέρω πως χέστηκες ,αλλά όφειλα να περάσω να αφήσω μια ευχή ,έτσι για το καλό ,αφού σε συμπαθώ πάραυτα.
    Επίσης λύσε μου μια απορία: Γιατί να μη μάθει η μαμά σου την ύπαρξη του μπλογκ?
    Αυτά και καληνύχτα ξενιτεμένο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι γιατί! ΓΙατί θα με παρενοχλεί καθημερινώς γιατί δεν έκανα ανάρτηση αυτη την εβδομάδα, και μήπως έχω τίποτα, και αν τα εννοώ όσα λέω και γιατί να βρίζω και γιατί να βρίζω τους Κινέζους και άλλα όμορφα! Δεν είναι άτομα εμπιστοσύνης οι μανάδες.

      Διαγραφή
  28. Πολύχρονο το blog σου!!!!
    Η κορνίζα της ανιψιας μου ειναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο γραφείο σου!

    φιλουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή