Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Το διδακτορικόπανό σου μέσα

Η Fri το βρήκε πρώτη το ζακετάκι στην προηγούμενη ανάρτηση:
Το ζακετάκι το είδα, μα πού να ξέρω εγώ πληροφορικός πράγμα τα βίτσια των βιολόγων; Μπας και είναι ακουστικό το αξεσουάρ;
Και κέρδισε επάξια την Κατεύθυνση! Την Παρένθεση! Την Εξέθεση! Την Παραίσθηση! Όχι αυτή την κέρδισα εγώ. Την Έκτη Αίσθηση?

Το βρήκα.

Την ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ.

Δεν κάνω επίδειξη τις λιγοστές λέξεις που ξέρω και κάνουν ρίμα με την εκ-μυαλού-Αμερικλάνου-ορμώμενη λέξη ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ, απλά θέλω να δείξω ότι τα'χω ΧΑΜΕΝΑ αυτό τον καιρό, εξ ου και η αραίωσις των αναρτήσεων και άλλων μελών του σώματός μου, βλέπε τα μαλλιά που μου πέφτουνε, όχι που θα γλιτώνανε. Τουλάχιστον αν είναι να πέσει κάτι, ας είναι μαλλί. Μαλλί και κιλα.

Αυτές τις μέρες Fri με απασχολούν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία είναι ολίγον άσχετα αναμεταξύ τους, αλλά έρχονται και ενώνονται στο μελαχροινό βαρυφρυδωμένο κεφάλι μου και γίνεται εκεί μέσα του Αμερικλάνου. Θα σου αναπτύξω τα θέματα που με απασχολούν γιατί χρήζουν ανάπτυξης τόσο, όσο εγώ χρήζω ηρεμιστικών καψακίων δηλαδή πάρα πολύ και γρήγορα.

Θα σε ξεκινήσω με ένα παιχνιδάκι, πάρε φωτογραφία από τα τελευταία μου ψώνια και μάντεψε πόσο κάνανε σε δολάρια. Όποιος πέσει πιο κοντά θα πάρει την επόμενη ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ, γιατί βαριέμαι να διαλέγω.


Δεν θέλω σχόλια για το πόσα τρόφιμα ψωνίζω! Μ'αρέσει να είναι τίγκα το ψυγείο μου και θα'θελα να παρατηρήσεις ότι τα πιο πολλά είναι λαχανικά και φρούτα, γλυκά και ψωμιά ούτε που να τα βάλω στο σπίτι μου το βλέπεις. Βασικά τα γλυκά αν πάρω καμια φορά τα τρώω στο αμάξι και γι'αυτό δεν προλαβαίνουν να μπουν στο σπίτι. Και να'θελα δηλαδή, δύσκολο να βάλω γλυκό στο σπίτι πάει κατευθεία από το καρότσι του σουπερμάρκετ στο στομάχι μου, και από το στόμα που περνάει χαριστικά είναι και από την άλλη υποπτεύομαι ότι είναι άβολο.

Χρειάζομαι που λες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και ωμέγα ΤΡΙΑ λιπαρά οξέα και σεροτονίνη και ό,τι άλλο κυκλοφορά αυτή την περίοδο γιατί περνάω περίοδο δηλαδή το διδακτορικό μου περνάει περίοδο κι εγώ του αλλάζω το διδακτορικόπανο καθημερινώς μερικές φορές και δις ημερησίως. Έφτασε η ώρα, μετά από 3 χρόνια, να καταθέσω το θέμα και τη δομή του διδακτορικού μου. Μη με ρωτάς τι θέμα έχω, δεν ξέρω σε λέω! Με κοιτά κάθε μέρα το αφεντικό με γουρλωτά μάτια εκλιπαρώντας με σιωπηλά να πάρω καμιά απόφαση επιτέλους ο άχρηστος αλλά δεν θέλω μη με πιέζετε σας λέω!

Τι να βάλω στο διδακτορικό? Διδακτορική διατριβή? Σάμπως ξέρω νομίζεις τι σημαίνει η λέξη "διατριβή"? Που θέλουν να γράψω μία κι'όλας? Και τι να γράψω? Πήρα ένα αρουράκι, υγειέστατο και πάλλευκο σαν το βλέμα των κινέζων όταν τους μιλάς για λογοτεχνία, το έκανα διαβητικό και αυτό τώρα θα βοηθήσει τους διαβητικούς ανα τον κόσμο? Πως? Μέσω κάθαρσης? Και καλά.

Μπράβο μας πάντως, τη θεραπεία του διαβήτη μπορεί να μην τη βρήκαμε, πως να κάνουμε κόσμο διαβητικό όμως εύκολα και αποτελεσματικά, το βρήκαμε! Όχι είμαστε γαμάτοι δεν το συζητώ, ζήτω οι επιστήμονες. Βαργιέσαι την υγεία σου? Θές να χρεώσεις το ΙΚΑ? Διάλεξε ασθένεια και πάρε, απ΄όλα έχουμε! Μπορούμε να σε κάνουμε διαβητικό, καρκινοπαθή, κουλό κουτσό ασθματικό καχεκτικό, ό,τι θες απ'όλα έχει ο μπαξές! Και σε πολύ οικονομική τιμή, έχουμε και οικογενειακά πακέτα. Κάντε δύο μέλη της οικογένειάς σας διαβητικά και το τρίτο λαμβάνει καρκίνο στο σκώτι στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ. Καλά για ηπατίτιδες, έιτζ και λοιπές ιώσεις δεν το συζητώ, τζάμπα πράμα. Σηκωθείτε από καναπέδες, πολυθρόνες, αιώρες και προλάβετε.

Μην το γελάς καθόλου, έτσι έχουν τα πράγματα. Οι άνθρωποι είμαστε άξιοι μόνο να καταστρέφουμε πράγματα, και μετά να καταστρέφουμε κι'άλλα πράγματα προσπαθώντας να διορθώσουμε αυτά που καταστρέψαμε προχτες. Δε χρειάζομαι διδακτορικό για να το καταλάβω αυτό.

Το Δεκέμβρη που λες θέλω να πάω στην Ινδία, αλλά νο μάνι νο χάνι, χάνι. Τι σκατά θα γίνει με αυτή την κατάσταση, για να σε πάνε από δώθενες μέχρι κείθενες με ένα αεροπλάνο σου ζητούν την αξία ενός νεφρού στη μαύρη αγορά. Δηλαδή μια να πας μια να'ρθεις πάν τα νεφρά και άντε κατούρα τώρα που ήθελες και Ινδίες. Αλλά αφού θέλω, να μην πάω? Ελπίζω να κωλοφαρδιστώ όπως κωλοφαρδίστηκα πριν μερικά χρόνια και πήγα στην Ιταλία 4 φορές σε ένα Καλοκαίρι και ακόμη και σήμερα δεν έχω καταλάβει πού τα βρήκες Αμερικλάνε τα λεφτά?

Και αυτοί οι γονείς, νισάφι πια να θέλουν να με βλέπουν κάθε χρόνο. Μου χρηματοδωτούν τα εισητήρια για Ελλάδα, για Ινδία όμως ούτε λόγος, να πας να βρεις μόνος σου κερατά και στο λαιμό να σου κάτσουν τα κάρι που θα φας που θες να φτύσεις την οικογένειά σου για να τρέχεις στις Ινδίες και στις γιόγκες. Μέχρι και το καθημερινό πρήξιμο για το κάπνισμα προσφέρθηκα να κόψω αν μου κάνουν τα εισητήρια μέχρι Ντουμπάι, έστω, αλλά ούτε λόγος. Φταίω εγώ τώρα να σκάσω μύτη το Δεκέμβρη με μάσκα οξυγόνου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τεκέ? 'Εχει να φάει πολύ τσιγάρο η λεκάνη της τουαλέτας μας φέτος, εγώ προειδοποίησα. Τουλάχιστον αν θέλουν σώνει και ντε να καπνίζουν, ας κόψουν τον καπνό και να βάλουν ρινίσματα σανδαλόξυλου να μυρίζει ωραία το σπίτι.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΗΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΤ ΚΕΡΑΤΑ.

Κάτι μου λέει ότι αυτή η ανάρτηση δεν βγάζει πολύ νόημα οπότε την αφήνω εδώ γιατί όσο γράφω τα κάνω χειρότερα τα πράγματα.

ΥΓ: Στη φωτογραφία βάλε και μια δωδεκάδα αυγά που ξέχασα να τα βγάλω από το ψυγείο.

73 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι σιγά μη μου τα κάνανε και δώρο! Άστοχη, πολύ άστοχη. Η ακρίβεια έφτασε και στην Αμερική, δεν είναι Ινδία εδώ αχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Πιο πολυ με τιμες Ολλανδιας σκεφτομουν, μωρε... στην Ινδια, τα σουπερ μαρκετ ηταν περιεργως εξισου ακριβα με Ολλανδια (που για Ελλαδα ειναι φτηνα αλλα για Ινδια ακριβα), επρεπε να πας σε συνοικιακα μαγαζια για καλες τιμες.
      Παρε κι αυτο για τα ποντικια: http://eranistis.net/wordpress/wp-content/uploads/2012/05/2012-05-04_132155-400x248.jpg
      Και οποτε τελικα πας Ινδια, πες μου να σου στειλω ενα αρχειο με χρησιμες συμβουλες (προς επιβιωση) που ειχα γραψει!

      Διαγραφή
    3. Αχαχαχα Αρκάς θεός.

      Την Ινδία δεν τη φοβάμαι γιατί α. έχω εμμονή με την ινδική κουλτούρα και β. ξέρω 200 άτομα που μένουν εκεί και θα με τακτοποιήσουν δεν έχω φόβο ;)

      Διαγραφή
    4. καλα ρε πδιμ δε λεω οτι φοβασαι, αααν τυχον θελησεις επειδη ο,τι σου πει ο καθενας σκορπια τα εχω μαζεμενα!

      Διαγραφή
    5. φαγωθηκανε και ολοι να μην πας. Αφου μια χαρα ειναι. Νταξ βρωμα, βρωμα, δεν πεθανε κανεις απο τη βρωμα και στην τελικη Ελληνες ειμαστε, ξερουμε. Δεν μπορεις να πεις οτι στην Αθηνα τρως και απο το πατωμα...

      Διαγραφή
  2. 94,20...Αλλά μάλλον άκυρο μου ακούγεται...Καλό όνειρο η Ινδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον εσύ δεν τρέχεις φρούδες ελπίδες ότι η Αμερική είναι η χώρα της επαγγελίας όπου τα πάντα είναι τζάμπα!

      Διαγραφή
    2. στην Ινδια παντως ειναι :P

      Aμερικλανε μου φαινεται παθαινω συνδρομο στερησης δημοσιευσης και σχολιαζω τα παντα εδω μεσα μεχρι να δημοσιευσεις!

      Διαγραφή
  3. ένα θα σου πω παιδί μου:''σε γεννησε,σε ξενύχτησε σε αρρώστιες,σε ξεσκάτωσε (να μη πω μέχρι πότε!),έπινε πόσα ντεπόν τη μέρα να ηρεμήσει απο τις φωνές και ζαβολιές σου,μαύρισε τα πνευμόνια της απο το τσιγάρο-γιατι ήθελε να το κόψει ,αλλά απο το άγχος τι παιδι θα γίνεις δεν μπόρεσε-και και και.....και θες να πας στις ΙΝΔΙΕΣ ;;;;;;
    τι θα λέει στο σόι βρε;;;τι παιδί μεγάλωσε;;τι μάνα ήταν-είναι;;;;;
    ΤΣΑΚΙΣΟΥ στην Ελλάδα και Ινδία πολύ ευχαρίστως να σε στείλουμε όταν πάρεις το διδακτορικό ή όταν κλείσουμε τα μάτια μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχα το σχολιο της νασιας ολα τα λεφτα! θα συμφωνησω μαζι της!

      Διαγραφή
    2. 60,03...που σε γεννήσαμε και στην Ελλάδα να τρως feta στην Αμερική!!!!αντε και στην Ινδία να φας φέτα!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ναι αλλα στην Ινδια θα τρωει paneer makhani!

      Διαγραφή
    4. Έλα βρε Νάσια, όλα αφού πάρω διδακτορικό θα τα κάνω πια? Γιατί τέτοια τιμωρία στον έρμο?? ?? ??

      Ύβρις θα τρώω και παράτας και άλου μάταρ και βινταλού και απ'όλα έξτρα πικάντικα!

      Διαγραφή
  4. το σκέφτηκες καλά;
    τι τη θες την ινδία; βρώμα και δυσωδία! ο κόσμος χέζει στους δρόμους. κολυμπουν εκεί που ρίχνουν τα αποκαίδια από τις μισές αποτεφρώσεις. μικρόβια και λοιμώξεις παντού. ότι φας και δεν είναι σφραγισμένο σε στέλνει κατευθείαν να συναντήσεις το δημιουργό σου με γαστρεντερίτιδα. εσύ είσαι μαθημένος σε καθαρό περιβάλλον. δεν έχεις ανοσία για τέτοια. μόνο τα εμβόλια που έχεις να κάνεις για εκεί, θα πληρώσεις όσο κάνει ένα σμαρτ.

    θες εξωτικό ταξίδι; τράβα στη χαβάη. πήγαινε στην ιαπωνία.
    τράβα ρε κάπου καλά. οχι κάπου χάλια!

    35,70 τα ψώνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΤΑ ΨΩΝΙΑ????? Σύνελθεεεεεε

      Στη χαβάη θα πάω για συνέδριο του χρόνου, πρώτα ο Θεός και μετά η καθηγήτρια...

      Διαγραφή
  5. 60,30$.Άσε ήσυχη την Ινδία.Πολύ μπόχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ενώ πίσω από το Βέσο Μάρε στην Πάτρα είναι αποστειρωμένο χειρουργείο τι να σου πω μουχαχαχαχ

      Διαγραφή
    2. καλα εδω στο Γκαζι πηγαμε που ειναι και τρεντοπεριοχη τρομαρα του και πεθαναμε απο τη μποχα.

      Διαγραφή
  6. 50-55$ θα πω εγώ!
    Πώς σου 'κατσε έτσι η Ινδία,βρε καλό μου;Με την κολλητή θέλουμε να πάμε Μπαλί,αλλά με τη χαρά θα μείνουμε.Πήγαινε εσύ!Ή Αίγυπτο...Ή Αμπού Ντάμπι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι μικρή και στο σιγχωρώ, δεν ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις σούπερ μάρκετ και να νιώθεις ότι μπήκες σε κοσμηματοπωλείο! Ινδία θέλω Ινδία Ινδία Ινδία και θα σκάσω αν δεν πάω.

      Διαγραφή
  7. 50 δολλάρια κάναν όλα!!Εεεεε την κέρδισα πεθερέε την απεύθυνση;;;;;

    Ινδια;;;Πας καλά;;Σε μας να έρθεις στη Ρωσια να δεις και τη κόρη σου!!Δεν έχουμε πια κομμουνιστες,τους έχουμε διαολοστείλει!Τώρα μόνο καπιταλιστές καλούς έχουμε!!!

    Όχι για να δεις ρεεε τι καλός γαμπρός πυο είμαι θα βάλω μέσοο ρεε για να πάρεις το διδακτορικό ότι και να δώσεις!!Και μη πει δε λαδώνονται!!Όλα έχουν τιμή!!

    Άντε για να δεις!!Πεθερούλη!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος σου είπε ρε ότι χρειάζομαι το μέσο σου!!!!

      Διαγραφή
    2. Κάποιος που μου είπε ότι θα στείλει το βιογραφικό σου στην Ελλάδα,σε ένα μπυγατσάδικο,να κάνει παρέα με άλλα χαρτιά!!:Ρ

      Διαγραφή
  8. Θα πω 40$ κατά τύχη, γιατί σα να μην είδα αυτό το νούμερο μέχρι τώρα.
    Εγώ άλλο παρατήρησα... Το κάλυμμα του τραπεζιού, με καρπουζάκι μοτίβο είναι, ε; Ωραίο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμε! Καρπουζάκι να μου θυμίζει τα καλοκαίρια στη Ρόδο! Στην οποία Ρόδο άμα πας στον Σπανό πχ και πάρεις όλα αυτά, 40 δολάρια (~32 ευρώ) θα δώσεις?

      Διαγραφή
    2. 80 δολάρια!
      Μη μου κακομελετάς τον Σπανό, είναι από τα ελάχιστα σούπερ μάρκετ που συμπαθώ. Ξέρεις ότι έχει τη σοκολατόπιτα, μπόλικο κομμάτι, 0,80 λεπτά;; Ε;;;

      Διαγραφή
    3. Κι'εγώ τον συμπαθώ τον Σπανό!!! Θύμισέ μου ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ το Δεκέμβρη να πάω να τη φάω αυτή τη σοκολατόπιτα! Ο Σπανός κάτω από την Ανάληψη ελπίζω να έχει γιατί στον άλλο δεν σκοπεύω ΚΑΝ να τολμήσω να βρω πάρκινγκ αχαχαχα σιχτιρ πείνασα

      Διαγραφή
    4. Κάτω από την Ανάληψη, εννοείς εκείνον στη Μεγ. Κωνσταντίνου, πιο κοντά στο κέντρο της Ρόδου;

      Διαγραφή
    5. Ξέχασα, εγώ αυτή την παίρνω από το καινούριο (σχετικά) κατάστημα που είναι στη λεωφόρο αεροδρομίου-Τσαϊριού (πιο κοντά μου βλέπεις!)

      Διαγραφή
  9. Καλέ ευχαριστώ, τιμή μου και καμάρι και καουμποϊλίκι μου! :-)
    Τιμή δε λέω, αφενός γιατί βαριούμαι να σκέφτομαι και αφετέρου για πάρει και κανείς άλλος τα εύσημα, μην είμαι και πλεονέκτης!

    Τα έχεις χαμένα τελείως εσύ, έτσι; Αυτό είναι απαραίτητο άμα κάνεις διδακτορικό, αλλιώς δεν καταφέρνεις ποτέ να το πάρεις! Πού να δεις τι έχεις να πάθεις μόλις μα το καλό τελειώσεις, εμένα να ρωτάς που μας συναναστρέφομαι κάθε μέρα εμάς τους διδάκτορες, μπα πανάθεμα μας!

    Υπομονή, κι αν είναι ψάξε εκεί στην Ινδία για καμιά αντι-διδακτορική θεραπεία κι ενημέρωσε. Θα τα βρεις τα λεφτά για το ταξίδι, σε εμπιστεύομαι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνεις και δε λες τιμή γιατί μέχρι στιγμής μόνο ένας έπεσε ελαφρώς κοντά όλοι οι άλλοι νομίζουν ότι τα λαχανικά στο παγωμένο και άγονο κονέχτικατ είναι τζάμπα...

      Διαγραφή
  10. Και με όλα αυτά τα ψώνια περιμένεις να πέσουν τα κιλά..??? (οχαχαχα...!)

    Για την πλάκα θα πω 52,5$

    Καλοφάγωτα! :P


    No-one


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τες πάλι οι ντροπές! Και γιατί το λες αυτό για τα κιλά και με στεναχωρείς? Δε βλέπεις τι τρώω?? Κρέας και λαχανικά ο κακομοίρης. Μια βδομάδα πέρασα με αυτά, έχω ρέψει πια πετσί και κόκκαλο και γοητεία κατάντησα!

      Διαγραφή
    2. Εγώ φταίω που σκέφτομαι το καλό σου! άλλη φορά δε θα ξαναμιλήσω! :P

      No-one :)

      Διαγραφή
  11. καλοφάγωτα πάντως!!
    δεν επιθυμώ να κερδίσω τίποτα..γι αυτό δεν αναφέρω κάποιο στατιστικό στοιχείο!είμαι χορτάτη!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έφαγες?? Φτιάξε με τον πεινασμένο.

      Διαγραφή
    2. Πώς το παθες και πεινάς!!Εσύ συνήθως όλο μασουλας!!Θα σε δει η αρραβωνιάρα μου και θα νευριάσει που πάλι τρως!!Τσ τσ τσ!

      Διαγραφή
    3. Δεν το'ξερα ότι η γκόμενά σου μπορεί και βλέπει!!! Φαντάζομαι μοιάζει κάπως έτσι:

      http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/204/6/b/Eye_hand_by_Banekai.jpg

      Διαγραφή
    4. Πατέρας να σου πετύχει!!Αμαν Couλeen τι πατέρα έτυχε να έχειιιις;;;;;;

      Αχαιρευτοοοοος!!Ακόμα και τη κόρη του βρίζει!

      Διαγραφή
  12. πόσα λεφτά ξόδεψες για τα ψώνια σου δεν ξέρω και δεν θα μαντέψω...σχόλιο για το τραπεζομάντηλο, δεν θα κάνω. Θα ήταν αγένεια, μιας και -νομίζω- ότι είναι η πρώτη φορά που σου σχολιάζω (αν όχι, σγχωρα με.. κάνω κι εγώ διδακτορικό).
    Αλλά στην Ινδία, αν βρεις ευκαιρία, δλδ λεφτά, να πας!!!! κάνε και κανά εμβόλιο βέβαια πριν, αλλά να πας. Δεν έχω πάει, ωστόσο είμαι υπέρ των ταξιδιων, όπου κι αν είναι αυτά..εμπειρίες θα αποκτήσεις. Μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε μανίτσα τι έχει το καρπουζάκι? Έχω και με κλαδιά ελιάς άμα το προτιμάς!

      Στην Ινδία θα πάω που να σκάσουν, έτσι πάμε

      Διαγραφή
    2. Α, δε μου λες, του αλλάζεις κι εσύ το διδακτορικόπανο??

      Διαγραφή
    3. εγώ στο μιλητό, αλλά αυτό στην κυριολεξίααααααααα!!!!!!
      όσο για το καρπουζάκι το λατρεύω να το τρώω, όχι στο τραπεζομάντηλο :p
      να βάλεις φωτό και με τα κλαδιά ελιάς, ώστε να αποφανθώ!!

      Διαγραφή
    4. Αυτό με τα κλαδιά ελιάς το έβγαλα απόσυρση γιατί δεν ήταν πλαστικούρα και τα παντζάρια που του τάησα κατα λάθος το κάνανε κακάσχημο και σιγά μην το πλύνω κι'όλας πήρα καινούριο!

      Διαγραφή
  13. Δεν ξερω να μετράω δολάρια,ρε παλικάρι,και εκ του μακρόθεν μάλιστα!
    Καλά,βρε "ανθέλληνα",,μεχρι και Turkey bacon πήρες;Αμα σου στειλω κανα χρυσαυγό εδω μέσα,να σου το κάνει θερινο το μπλόγκι,θα σου πω εγω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτουυυυ κι έλεγα δεν θα το παρατηρήσει κανείς! Έλα ρε ΒαΝτ, ήταν που το'δα και μου κίνησε την περιέργεια, άσε που το'χω ξαναφάει και είναι καλό το ρημάδι!

      Άμα σου πω ότι τη βδομάδα μετά από εκείνη πήρα και χοιρινές μπριζόλες και χοιρινό λεπτοκομμένο σαν γύρο και λουκάνικα, θα το ξεχάσουμε το περιστατικο??

      όσο για το χρυσό αυγό άσε με γιατί ανακάλυψα μερικά στο σόι μου το σόι μου μέσα και θα με κάνουν μαύρα καμια μέρα με τις γιόγκες που βάζω στο φέισμπουκ το νιώθω.

      Διαγραφή
  14. Για μία μερίδα γυρο με απ'όλα,φυσικά το ξεχνάμε:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1ον τα ψωνια δεν ξερω ποσο εχουν αλλα να δουμε ποσο βγαινουν με τα μεταφορικα γιατι εδω βρισκομαστε σε αλλη καταναλωτικη διασταση. το μπεικον ειπες ειναι καλο ε?

    2ον διαλεξε θεμα διδακτορικου την βιωσιμοτητα των γουρουνιων και ποντικιων στας Ινδιας σε σχεση με το αμερικλανο-εργαστηρι κανονισε και μια χρηματοδοτηση για μηναια διαμονη για την συλλογη ερευνητικου υλικου και καλο μας ταξιδι..??

    3ον μας αδικεις.. πισω απο τη VESO τωρα ειναι οαση μπροστα απο την πολιτεια να πας προς το καινουργιο μικρουτσικο λιμανι μας..ευρωπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα έχω και 2 χρόνια να πατήσω στην Πάτρα, δεν ξέρω. Εγώ με θυμάμαι να κρατάω τη μύτη μου πάντως! Αυτό το καινούριο λιμάνι δεν το έχω δει αλλά μπορώ να φανταστώ...

      Διαγραφή
  16. Ψάξε για κανά συνέδριο στην Ινδία, όπου θα γίνεις guest speaker για να βγάλεις τα έξοδά σου! Μα όλα εγώ πρέπει να στα λέω μικρέ μου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α! Επειδη όπως πάντα, πάσχω από Έμενταλ:100 δολαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω σκεφτεί κ αυτό αλλά η σιχαμένη η αφεντικίνα λέει όχι γιατί θέλω να πάω για διακοπές όχι για συνέδριο! Τς τς τς τς καμία εμπιστοσύνη στην επαγγελματική μου ακεραιότητα πια, καμία.

      Διαγραφή
  18. Καλά ρε, μετά από τρία χρόνια ακόμα δεν επέλεξες τι θα απασχολήσει την ιδιάζουσα σκέψη σου ως θέμα διδακτορικού;
    Τέλος πάντων, μην καταφύγεις στα καψάκια για να ηρεμήσεις, άκου λίγη μουσική, φάε κανά γλυκό ( μέσα στο σπίτι ) ρίξε και καμιά ατάκα στα κοινά μας λημέρια και είσαι μια χαρά.
    Περιμένω ξέρεις τι και μια αναφορά in private για το που βρήκες τα κρυφά δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδί μου επέπεξα, δεν είναι εκεί το θέμα, το θέμα είναι πως να κάνω αυτό που επέλεξα να μοιάζει με διδακτορική διατριβή με πιανς. Όσο για τα άλλα, το πρώτο μπήκε στη σειρά και θα περιμένετε ενώ το δεύτερο ούτε που να το σκέφτεσαι μουααχαχα

      Διαγραφή
  19. Μα καλά μόνο εγώ βλέπω το μπείκον δίπλα από τα αγγούρια.. Σιγα την υγιεινη διατροφή... 92,30$ λέω και εαν η τιμή είναι σωστή την επόμενη φορά πες μας να σου στείλουμε αγγούρια από Ελλάδα. Φθηνότερα θα σου ρθει!
    Μην ακούω για διδακτορικά!Μην ακούω για διδακτορικά! Καλή υπομονή σε σένα και στους δικούς σου. Ειδικά στους δικούς σου..
    Η Ινδία για μένα είναι όνειρο ζωής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοντά έπεσες κι εσύ αλλά όπως μπορείς να δεις παρακάτω έχουμε και καλύτερη μαντεψιά :p

      Και δεν είναι μπέικον είναι ψεύτικο από γαλοπούλα! Με χαμηλά λιπαρά. Όσο για τα αγγούρια από ελλάδα, μη σου πω ότι και με τα μεταφορικά καόμα πιο φτηνα θα μου ρθουν...

      Έχουμε το ίδιο όνειρο ζωής όσον αφορά στους προορισμούς!

      Διαγραφή
  20. 89.99$ και σου χαμογέλασε και η ταμίας, όταν της είπες "Ούτε καν 90"...χαχαχα!!!

    Το βρήκα;

    Ινδία!!!Δύσκολος προορισμός, αλλά με τη σωστή οργάνωση νομίζω πως θα περάσεις τέλεια!Δεν δοκιμάζεις μια Αίγυπτο για αρχή;Εκεί να δεις τί γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σαχλή :p

      Ρε συ τη φοβάμαι την Αίγυπτο δεν βλέπεις τι γίνεται. Στην Ινδία έχω 200 γνωστούς από τη γιόγκα, θα με παραλάβουν και θα με κανονίσουν δεν φοβάμαι

      Διαγραφή
  21. Καιρο ειχα να ερθω απο εδω.Δεν εχω ιδεα απο αμερικανικες αγορες αλλα θα πω 102.30$.Οσο για το διδακτορικο κανε υπομονη και θα περασει και αυτο.Να εισαι καλα φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απαντήσεις
    1. Καλά κάνω!! Καλύτερα παρα-νοικός παρά α-νόητος. Σε θάμπωσε η λογοτεχνική μου ευχέρεια?

      Διαγραφή
    2. Μιλάμε εχω παθει αμοκ!!!

      Διαγραφή
  23. $83.99 λέω εγώ και να σου πω κι ένα hello πρώτα, γιατί σε διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν σ' έχω μιλήσει ποτέ (είμαι ... διαβαστικός τύπος :-)).

    Αλλά σε νιώθω γιατί είχα αρχίσει κι εγώ διδακτορικό στα ξένα (το οποίο γρήγορα το αντάλλαξα με αληθινή ζωή, τουτέστιν το παράτησα γιατί κατάλαβα τι παπαριές είναι αυτές οι επιστημοσύνες κι έπιασα δουλειά, σκληρή, λιγοπλήρωτη πλην τίμια κι ακόμη βρίσκομαι στην ξενιτιά τραγουδώντας το γνωστο Καζαντζίδειο άσμα "Έλληνες ξενιτεμέν', πονεμέν', βασανισμέν'" - χαχαχαχα !!!)

    Disclaimer: ΔΕΝ σε παροτρύνω να κάνεις κι εσύ το ίδιο !!! Να στρώσεις τον κόλο σου κάτω και να γράψεις το διδακτορικό σου. Όσο για την Ινδία, εγώ πήγα πριν 3-4 χρόνια. Καλά ήταν αλλά δεν έκανα και wow !!! Άσε που έπρεπε να κάνω και πολλά εμβόλια :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!! Έπεσες μέσα μέχρι και στο σεντ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Καλά του'κανες του μαλακισμένου και το παράτησες! Κι εγώ αν δεν είχα φάει τα πρώτα 3 αγγούρια εεε χρόνια θα το παρατούσα αλλά δε λέει...

      Πεθαίνω με το ξενιτεμέν πονεμεν βασανισμέν γιατί ισχύει αχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  24. Μετά από μία μαρτυρική εξεταστική, είπα κι εγώ να βγω στον (μπλογκικό) κόσμο.

    Καλή φάση η Ινδία, βρίσκεται στο τοπ τεν των χωρών που θέλω να επισκεφτώ. Αλλά δεν έχω λεφτά ούτε για Ναύπλιο, δυστυχώς! Παρανοϊκός δεν είσαι σε καμία περίπτωση, έχω υπάρξει και χειρότερα!

    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κάνουν αυτά οι εξεταστικές, ωθούν τον κόσμο στα άκρα...!

      Καλώς ήρθες!

      Διαγραφή
  25. ψήφισα και εγώ αμερικλανόσπιτο!! γιατί είμαι κουτσομπόλα και θέλω να τα ξέρω όλα!! στο τσακ έχασα με την ιστορία του σουπερ μαρκετ!! Φτου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή