Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Φασολάδα σαλάτα σαρδέλα? Φασολάδα σαλάτα σαρδέλα?

Το Κορίτσι Σειρήνα έχει μελαμψές απαιτήσεις:
Αμερικλανε παιδι μου, στειλε ενα μαυρο προς εμε ,
Ρε Σειρήνα, τι να σε κάνω που δεν μου βρίσκεται μαύρος εύκαιρος? Και να μου βρισκόταν δηλαδή, θα ήταν κάπως δύσκολο να στον στείλω· τείνουν βλέπεις να είναι 2 μέτρα πανάθεμά τους. Που να χωρέσουν στις συσκευασίες της ACS! Πάρε μια ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ τώρα για να μην παραπονιέσαι, και αφού απ'ότι μυρίζομαι σ'αρέσουν τα μαύρα, ευμεγέθη και, ολίγον, μπλέ πράγματα, πάρε καλύτερα μια

ΑΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΥΘΥΝΣΗ

Ικανοποιημένη?

Όχι καλή είναι η ποικιλία Σειρήνα, καλή είναι και η αλλαγή. Τι, τα ίδια και τα ίδια? Φασολάδα σαλάτα σαρδέλα? Φασολάδα σαλάτα σαρδέλα? Όχι μανίτσαμ,  φάε και τίποτε άλλο που θα πρηστεί τ'άντερό σου απ'το φασόλι και θα πέσει η γλώσσα σου από τη σαρδέλα.

Σήμερα για παράδειγμα, αποφάσισα να κάνω διάλειμα από τη δίαιτα ΔΙΑΤΡΟΦΗ αποφάσισα να κάνω διάλειμα από τη ΔΙΑΤΡΟΦΗ και να φάω ψωμί. Βρήκα λίγο αλεύρι από τον περασμένο Φεβρουάριο, ληγμένο αλλά νταξ μωρέ αλεύρι είναι άσπρο φαινόταν δεν μύριζε, καλό θα'ναι. Έφτιαξα τρεις μικρές πίτες η μία με αυγά ψαριών σωληνάριο που μου έστειλε ο αδερφός μου το Μάη ληγμένα κι αυτά από τον Αύγουστο αλλά έλα μωρέ αυγά ψαριών είναι στο ψυγείο είναι δεν παθαίνουν τίποτα, η δεύτερη με φέτα και η τρίτη με αυγό τηγανητό, σόγια, κινέζικο ξύδι και καυτερές πιπεριές. Έφαγα και φράουλες στο καπάκι. Αυγά ψαριών, αυγό κότας, τυρί, φράουλες, καυτερή πιπεριά.

Καλά να πάθεις
Είδες Σειρήνα, μου αρέσει κι εμένα η αλλαγή, δεν μπορώ τα ίδια και τα ίδια. Πριν δυο βδομάδες άλλαξα και το σπίτι μου, μετέφερα το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι και το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο γιατί τα βαρέθηκα όπως ήταν. Απ'ότι φαίνεται από την ψηφοφορία μέχρι στιγμής, θα τα δεις σύντομα. Θα με κάνετε να σφουγγαρίζω πάλι, ούτε μήνας δεν πέρασε από την περασμένη φορά. Κάτσε, είναι Οκτώβριος. Ούτε δίμηνο δεν πέρασε από την περασμένη φορά.

Άλλαξα κι'άλλα πράγματα. Θυμάσαι που έλεγα ότι σιχαίνομαι να ουρώ στον τοίχο και είμαι ολίγον υποχόνδριος με το θέμα της κοινής και δημόσιας χρήσης της χέστρας και παρεμφερών συσκευών? Ε πάω μια μέρα στην τουαλέτα στο εργαστήριο να κατουρήσω και βλέπω μέσα στη λεκάνη να με χαιρετάει μια σκατούλα μακρουλή με γωνία σε κίντρινοκαφέ φόντο και κάτι χαρτιά από πάνω. Αφού κόντεψα να ξεράσω τα άντερά μου, πήγα στο διπλανό κτήριο της Χημείας να κατουρήσω. Την επόμενη μέρα, πάω πάλι μετα φόβου Θεού και ω ναι μια νέα κουράδα, πιο μικρή αυτή τη φορά αλλά σαφώς πιο υγρή αν κρίνω από το χρώμα του νερού με χαιρετούσε και ρωτούσε τη μύτη μου τι κάνει και πως παν τα κέφια. Πάλι στη Χημεία μετέφερα τη δουλειά μου.

Συνειδητοποίησα ότι αυτές οι κουράδες βγήκαν κατά πάσα πιθανότητα από Κινέζικο κώλο, ή Ινδικό τι είναι χειρότερο δεν ξέρω, τώρα θα μου πεις και από τον κώλο της Ολίβια Μουν (έτσι τη λένε, δε φταίω εγώ) να βγήκε η κουράδα είναι κουράδα, δεκτό το δέχομαι αλλά όσο να πεις άμα σε κάποια απεγνωσμένη κατάσταση σε βάζανε να διαλέξεις,

τι λέω μωρέ

Τεσπα αυτό που θέλω να πω είναι ότι ξεκίνησα να κατουράω στον τοίχο σαν τον σκύλο, ας είναι καλά οι χέστηδες που στο σπίτι που μεγάλωσαν τα καζανάκια είναι αυτόματα και δε χρειάζεται να τα πατάς.

Εγώ κατουράω στα αριστερά έτσι?
Δεν είναι όλες οι αλλαγές καλές όμως Σειρήνα, να τα λέμε κι'αυτά! Το ότι ας πούμε έχω χάσει 12 κιλά, έφυγε το πολύ λοίπος και φάνηκαν τα κόκκαλα αντί για τους μυς που υποπτευόμουν ότι μπορεί και να έχω αλλά τελικά δεν έχω, δεν είναι καθόλου καλό. Το'ξερες εσύ ότι έχουμε μυες και κάτω από τις αμασχάλες? Ούτε εγώ το'ξερα, και όταν με βάλανε να κάνω κάτι βαράκια περίμενα να με πονέσουν τα χέρια μου αλλά τελικά με πονέσανε τα πάντα μου μαζί και κάτω από τις αμασχάλες. Και τι τονε θες το μυ ρε Σειρήνα κάτω από την αμασχάλη, μου το εξηγείς αυτό σε παρακαλώ? Να φας μ'αυτό το μυ μπορείς?. Να περπατήσεις? Να πληκτρολογήσεις? Νααααα αυτώσεις?


Πήγα και για τρέξιμο, τρεις φορές από τον Ιούλιο παρακαλώ, και κόντεψα να πάθω ασφυξία από την αγελαδοσκατίλα της γειτονιάς. Έχουμε φάρμα εδώ παρα δίπλα και σκέψου τώρα. Να τρέχω εγώ που έχω να τρέξω από τότε που μας φέρανε τζάμπα σουβλάκια στο γυμνάσιο και όποιος προλάβει. Να μου έχει βγει το πνευμόνι να το βαστώ στα χέρια μου. Να πάω να κοντοσταθώ στο φράχτη της φάρμας να πάρω μιαν ανάσα και να γεύομαι τη σκατίλα της αγελάδας που με κοιτούσε και μασούσε κι'όλας. Καταρρέεις ή δεν καταρρέεις, όχι καταρρέεις αλλά δεν κατέρρευσα συνέχισα και στην επιστροφή ανέπνεα από το στόμα.

Περνάω κακουχίες στο δάσος Σειρήνα.

ΥΓ: η φέτα, η σόγια, το ξύδι, το αυγό και οι φράουλες δεν ήταν ληγμένα, νομίζω.

61 σχόλια:

  1. Κόψε τα φασόλια,έτσι όπως πας,σκ@τομπλογκ θα το κάνεις εδω μέσα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μου έμελλε να πάθω και μπήκα πρωί πρωί! Τώρα όλη μέρα θα με ακολουθείαυτή η εικόνα...!

    Καλή -χμμ- σκατοεβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτή η ανάρτηση έχει τόση λεπτότητα και τόση φινέτσα που αισθάνομαι σαν τη μαργαριτα γκωτιέ!

    τί οίστρος είναι αυτός! τι ευγένεια! τι κομψότις και χάρη!!!

    εσύ και ο ντόριαν γκρέυ γλυκέ μας φαρμακοτριφτάκο!


    υ.γ. θα σου στείλω το λογαριασμό του καθαριστηρίου και της παραδουλεύτρας. έχω γεμίσει ξερατά τις κουβέρτες και το πάτωμα. χώρια το νυχτικό του αεράκη που ήταν από μετάξι με φτερά από στρουθοκάμηλο! αυτό μόνο του κάνει 220 ευρώ. άρχισε να κάνεις οικονομίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά δεν το'ξερες, η λεπτότητα και η φινέτσα είναι δεύτερη φύση μου! Και η κομψότητα βεβαίως! Ντόρια έχω διαβάσει πολύ λίγο, αλλά νομίζω ότι είμαι ακόμα κομψότερος!!!

      220 ήταν πριν ξεράσεις λόγω Αμερικλάνου, τώρα που ξέρασες λόγω Αμερικλάνου η αξία χτύπησε ταβάνι και ανεβαίνει κάθετα!!!! Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα!!

      Διαγραφή
  4. Καμάρι μου, αβγά, ξύδια και ληγμένα, ε;
    Δεν το σχολιάζω γιατί ώρες-ώρες κι εγώ τα ίδια κάνω. Το νερό που μας πότιζαν μικρά θα φταίει.
    Ακόμα ψάχνομαι όμως για τα αβγά ψαριών, να έχει εδώ και να μην έχει στη γη της Επαγγελίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μπορούσα να σου συγχωρήσω τα ληγμένα,γιατί και εμείς εδώ στη λέσχη ληγμένα τρώμε,αλλά ΡΕ ΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ;;;;;
    Έεεεελεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και έχει να φάει τόσο καιρό για ΔΙΑΙΤΑ!!ΡΕ ΠΟΙΑ ΚΙΝΕΖΑ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΗΗΗΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

    Πφφφφ!!

    ΥΓ:Στο γυμνάσιο σας μοίραζαν δωρεάν σουβλάκια;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δεν σ'αρέσουν αυτά που τρώω! Να πας να φας αλλού ρε!

      Μια φορά έγινε στο γυμνάσιο και δε θυμάμαι το λόγο

      Διαγραφή
    2. Πάλι ένα βήμα μπροστά!!Πφφφ!Βαριέμαι!
      Εγώ δε τρώω καθόλουυ ρεεε!!Μας έχουν σε διαιτα σε αυτό το νησιιι!!Πφφ!:/

      Μακάρι να μας μοίραζαν και αμς σουβλάκιααα!!Αααχ έπεσα σε κατάθλιψη τώρα!!:/

      Διαγραφή
    3. Ρε σεις...πεθανα στα γελια με τα σουβλακια...και το τρεξιμο....χαχαχα

      Α ρε Αμερικλάνε...κατουρλης ξεκατουρλης...καλά τα γραφεις!!!


      φιλια

      Διαγραφή
  6. Τούτο μονάχα θα σου πω: σε διαβάζω ενώ τρώω!Θα έπρεπε να αισχύνεσαι!Αντ' αυτού,εσύ κάνεις διατροφή.Γκομενάκι κοντό,κιτρινωπό και σχιστομάτικο μου μυρίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ!Για Κινέζα είπα κι εγώ,για Κινέζα κι ο Ρασκόλνικωφ!Να τις κοιτάξω αυτές τις ομοιότητες...

      Διαγραφή
    2. Απλά ο Ρασκόλνικωφ εκφέρει γενικές αλήθειες,κοινώς αποδεκτές στις οποίες συμφωνείς και εσύ!Οπότε!:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
    3. Ίσα μαρή ψωνάρα ρώσικη,που εκφέρεις και γενικές αλήθειες! :p

      Διαγραφή
    4. Κ θα προσπεράσω την κρυάδα περι κίτρινου γκομενακίου και θα σε ενημερώσω ότι κέρδισες ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ μάνα μου με το ρώσικη ψωνάρα!!! Εύγε!

      Διαγραφή
    5. Κ με το σταυρό,σταμάτα να μου αντιμιλάς διατί θα σε σταυρώσω στο τέλος και μόνο εγώ θα γελώ!!Με όλο το σεβασμό!:)

      ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;;ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΕΘΥΝΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑΑΑΑ;;;ΕΕΕΕΕ;;;;ΡΕ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕΕΕ!!

      Διαγραφή
    6. Έλα ρε Ρας,σε πειράζω!Αφού ξέρεις ότι σ' αγαπάω... :p

      Χούι-χούι,Αμερικλάνεεεε!Σ' ευχαριστώ πολύ,χρυσέ μου!Ένα δάκρυ κυλά...Θα σε παρακαλούσα μονάχα να με γράψεις «Κατερίνα»,για να μην πετάγεται ένα ξέμπαρκο «Κ» απ' το πουθενά.Δεν ταιριάζει αισθητικά,καταλαβαίνεις...

      Διαγραφή
    7. Το ξέρω βρε ότι με λατρεύεις,με ποθείς και μ' αγαπάς,οπότε μη φοβείσαι!Εξάλλου αυτές τις μέρες έχουν μπει στις λίστες προς εξόντωση ένα κάρο μαλάκες!!Έπεσε δουλειά βρε Κ. με το σταυρό!:Ρ

      Διαγραφή
    8. Όπα ΟΠΑ! Τον πειράζεις?? Τον αγαπάς?? Ξέχνα την την ΑΠΕΥΘΗΝΣΗ νεαρά!

      Διαγραφή
    9. Στάχτη στα μάτια,για να σταματήσει την μίρλα.Μεταξύ μας,όμως,μην πεις τίποτα!Σςςςς... :p

      Διαγραφή
    10. Ναι ρε με αγαπάει γιατί εν αντιθέσει με σένα τον αχώνευτο εγώ είμαι παιδί μάλαμα!!Και όχι κατουρλής που τα φτιάχνει με Κινέζες!!:Ρ:Ρ

      ΥΓ:Κ με το σταυρό ξέρω ότι ρίχνεις στάχτη στα μάτια του Αμερικλάνου!Βάλε και λίγο κάρβουνο για αλλαγή!!:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
    11. Ρασκολ......κατουρλης....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Πες τα!!!

      Κατερινααααααααα σε αγαπω

      Διαγραφή
    12. Με τα χάλια του Αμερικλάνου γελάς έ;;Δεν έχεις και άδικο!:Ρ:Ρ

      Ελπίζω η Κ με το σταυρο να με αγαπά και εμένα έτσι,που με πούλησε στη πρώτη απειλή του Κινεζόφιλου,αλλιώς δε φέρω ουδεμιά ευθύνη!!:Ρ

      Διαγραφή
    13. Ουδεμία ευθύνη για ποιο πράγμα;Φοβούμαι γαρ...

      Αααα,δεν ξέρω!Θέλω κίνητρο,γιατί είμαι γνωστή συμφεροντολόγα. :p

      Διαγραφή
    14. Το κίνητρο που θελες ο φόβος!:Ρ

      Γνωστή συμφεροντολόγα,ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι!:Ρ::Ρ:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
  7. μόλις έχω φαΐ...αλλα ας μην το κάνουμε θέμα!!!!!
    Τι κρίμα να μην έχω διαβάσει πριν...να έκανα εγώ δίαιτα τουλάχιστο!!!!!!!!!!!!!!!

    ΜΑΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣΕΣ ΡΕEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδή κόλλησα λίγο απο τα επαναστατικά φρονήματα του Ρασκόλνικου,είμαι της γνώμης να κάνουμε εμπάργκο -αποχή απο αυτό το ιστολόγιο οσότου συμμορφωθεί!
      Νάσια

      Διαγραφή
    2. Έτσι,έτσιιιι!!Και να φανταστείς ότι απεχθάνομαι τις βιαιότητες από και αν δε προέρχονται!!:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
    3. Καλή χώνεψηηηηη Έλενα

      Νάσια βρε ουστ που θα μου κάνεις και μποικοτάζ! Αφού δεν μπορείς χωρίς αμερικλάνο... Ο Κωστής έχει δίκιο!!

      Ρασκόλνικε σταμάτα μάνα μου να πετάγεσαι σαν το ελαττήριο!

      Διαγραφή
    4. Γιατί να σταματήσω να πετάγομαι;Αφού μπορώ το κάνω!!Κάντο και εσύ!Σε προκαλώ!Αν μπορείς βέβαια!:)

      Διαγραφή
  8. Και λειπει κι ο Ινβικτος σε διακοπες!
    Θα εβρισκε αυτος, ενα πολυ ταιριαστο με το θεμα... λινκ, να σου βαλει, να ησυχασουμε ολοι για κανενα μηνα - τουλαχιστον! :Ρ

    Δηλαδη αν ησουν λιγοτερο σιχασιαρης, τι αναρτησεις θα εκανες?
    χαχαχαχα μονο που το σκεφτομαι... πρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κάνει και όταν επιστρέψει δεν παρεξηγώ εγώ! Αν ήμουν λιγότερο σιχασιάρης θα σας έδινα και φωτογραφικά ντοκομέντα αλλά εγώ φταίω που σας σκέφτομαι!!!

      Διαγραφή
  9. Βασικά έχω να πω πως μου έρχεται να ξεράσω με όλο αυτό το θέμα με τις πίτες και τις κουραδίτσες!Τρώω κιόλας τώρα που τα γράφω αυτά και χειρότερο δεν υπάρχει!

    Σε χαιρετώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά καμάρι του νησιού των Ιπποτών, αυτήν την ανάρτηση περιμένω από' σενα; Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ή εγώ έχω κάτι ή οι άλλοι που συναναστρέφομαι! Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό μπλέκω σε σκατοσυζητήσεις.

    Μου φαίνεται θα σου φτιάχνω φαγητό και θα στο στέλνω με τάπερ, διότι αν συνεχίσεις να τρέφεσαι έτσι θα βρούμε τον αμερικλάνο καμιά μέρα ντεγκόρδε.

    Καλά κι εγώ πλήρωσα ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο και πάτησα ένα ολόκληρο μήνα!

    Υ.Γ.: Αυτό με τις ξεναγήσεις πολύ το ζήλεψα, μπορεί να κάνω κι εγώ κάτι αντίστοιχο στο δικο μου μπλογκ. Μπορώ, ε; Μπορώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κάνεις ελεύθερα σιγά την πρωτότυπη ιδέα εδώ που τα λέμε!!

      Διαγραφή
  12. Δεν θα πρωτοτυπήσω...αηδίασα!!
    αυτά βλέπεις και χάνεις έτσι τα 12 κιλά, ε?? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν πρωτοτύπησες, υπερέβαλες κι εσύ όπως οι άλλοι!!!

      Χαχα καλό, αλλά όχι δεν με πτοούν αυτά εμένανε όταν έχω μπροστά μου παγωτό σοκολάτα κιας είναι σε σχήμα σκατούλας

      Διαγραφή
  13. Βαρέθηκα να τη διαβάσω όλη ,απορώντας πάντα με τον οίστρο σου να γράφεις τόμους. Κατάλαβα όμως από τα σχόλια για το πόσο ζωντανή και περιγραφική ανάρτηση είναι.
    Εύγε!!!!
    Μία παρατήρηση θα κάνω: τα αλεύρια και ληγμένα να είναι δεν μυρίζουν!
    Απλά συνοδεύονται από μαμούνια . Αυτά και πρόσεχε παιδί μου ξενιτεμένο με τα ληγμένα.
    Μάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που τους είδες τους τόμους ήθελα να'ξερα! Το ξέρεις ότι διέγραψα τρεις, ΤΡΕΙΣ, παραγράφους από την ανάρτηση γιατί αποφάσισα να μην επεκταθώ με το θέμα των αλαγών??

      Διαγραφή
  14. Μα καλά ένα καζανάκι δεν μπορούν να τραβήξουν τα ζώα?
    Έλεος δηλαδή!!
    Καλό κουράγιο και γρήγορα πόδια σου εύχομαι για να προλαβαίνεις να πηγαίνεις στο χημείο...καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε!!! Δεν τους είπε κανείς να πάνε στο πηγάδι να φέρουν νερό με τον κουβά, ένα ρημάδι ματσούκι έχουν μόνο να πατήσουν!

      Διαγραφή
  15. Καταρχην, ευχαριστω για την απευθυνση, Δεν ξερω τι να πω, απορω με το στομαχι σου παιδακι μου! αχταρμας τα κανεις ολα εκει μεσα, μονο εσυ και ινδοι (νομιζω) τα ανακατευουν ετσι ολα!!
    Να πω οτι και εγω αηδιασα το ξερεις, το ειπαν και ολοι οι απο πανω μου.
    Μην ξανα φας φασολια και οχι αλλα ληγμενα .
    χαχχαχαχαχααχαχα
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μανα μου, η ποικιλία κάνει καλό! Αν φας δηλαδή πρώτο πιάτο, δεύτερο πιάτο, τρίτο πιάτο, τέταρτο πιάτο και γλυκό, ένας αχταρμάς δεν γίνωνται στο αντέρι σου? Τα ληγμένα αν θες να ξέρεις έχουν άλλη χάρη! Με εξιτάρει ο κίνδυνος (της διάρροιας)

      Διαγραφή
  16. Βρε άτομο, αν έχεις τον Θεό σου (!), δε φτάνει που μας πέταξες έτσι ξεδιάντροπα στη μούρη όλα τα ληγμένα μεινεσμένα από του Αγιού Δεν-ξέρω-κι-εγώ-πότε, έπρεπε μετά να μας δώσεις αναλυτική την εικόνα των ... ούτε να εκστομίσω δε θέλω; Μπα στο καλό σου! Μυρίσαμε μετά και τα αγελαδινά της γειτονιάς σου! Δε μας τα λες καθόλου καλά!
    Τουλάχιστον του Εργαστηρίου μάθαμε αν ήταν Κινέζικα ή Ινδικά; Η' μπας κι έκανε η Μουν τελικά τη δουλειά και δω το όλο θέμα με άλλο μάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοίτα, το δωρητή της κουράδας Γ (εκ του σχήματος ονοματιζόμενη) και της κουράδας i (παρομοίως) δεν τον ανακάλυψα αλλά μεταξύ μας πάντα δεν το'ψαξα και πολύ το θέμα. Όσο για τη Μουν δεν την έχει πάρει το μάτι μου δωνα τριγύρω αλλά άμα την πάρει της τη συγχωρώ και τη Γ και την i !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έγραψες πάλι μεγάλε!
    Τι έγινε και δεν τραβάν το καζανάκι οι Κινεζοινδοί;
    Μήπως δοκιμάζουν τις αντοχές σου;
    Πρόσεχε καμάρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τις αντοχές μου τις δοκιμάζουν επι τρία συναπτά έτη δεν τίθεται θέμα!

      Διαγραφή
  19. Παρεμπιπτόντως με αντιγράφεις.....Για σκατούλες εγω εγραψα πρώτη...και εσυ βεβαια...επιασες τα σκατά.

    Το εξελιξες το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκατούλες εσύ ξέρεις να γράφεις εγώ είμαι ερασιτέχνης αχαχαχαχαχ

      Διαγραφή
  20. Κι αναρωτιόμουνα γιατί διάολο σκυλοβρωμάει έτσι το Αμέρικα...
    Τώρα που σε βρήκα μου λύθηκε η απορία ;))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αδερφέ, ξέρω ότι το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει τώρα είναι το μπλογκ, αλλά αν είσαι καλά, δώσε ένα σημείο ζωής ρε συ όποτε μπορέσεις. Αν και εσύ είσαι γάτος με πέταλα και νομίζω ότι είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά είμαι μην άγχεσαι δεν παθαίνω τίποτα! Να'σαι καλά που ρώτησες, την ευχή μου να'χετε γκουχ γκουχ γκουυυυχ γκουχ

      Διαγραφή