Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Γουρουνίσια ζωή

Ναι, καλήμέρα!? Καλημέρα σας. Σήμερα σηκώθηκα νωρίς. Πολύ νωρίς. 7 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ. Περιττό να σας πω ότι είμαι πολύ περύφανος για τον εαυτό μου. Υπάρχουν λόγοι που σηκώθηκα τόσο νωρίς, μην νομίζετε ότι χάλασα εδώ στα ξένα, όόόόόχι, αν κ εφόσον είναι δυνατόν, σηκώνομαι μεσημέρι.

Σήμερα έχουμε εγχείρηση (τρομάρα μας) στις γουρούνες! Σε μία ώρα συγκεκριμένα. Ε και όπως καταλαβαίνετε ήμουν λίγο στην τσίτα. Αφού φανταστείτε ότι όταν ξύπνησα το φως του δωματίου ήταν αναμένο...! Δεν ξέρω σε ποια φάση σηκώθηκα και το άναψα (σας το έχω πει, δεν σας το έχω πει, έχω ιστορικό υπνοβάτη. Βέέέβαια, θα τα πούμε αυτά άλλη μέρα).

Ο δεύτερος λόγος που σηκώθηκα έτσι νωρίς ήταν το τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που θα ερχόταν να ελέγξει μια διαρροή κλπ κλπ δεν κατάλαβα πολλά. Σηκώθηκα και έφυγα και τον άφησα να ψάχνει σωλήνες.

Μπακ του δε εγχείρηση λοιπόν. Δεν είναι τίποτα σημαντικό, μην νομίζετε, λίγο δέρμα θα τους πάρουμε εκεί χάμω. Για αυτό το λίγο δέρμα όμως οι ηλίθιοι γραφειοκράτες και φιλόζωοι "υπεύθυνοι" μου κάνουν τη ζωή πάτίνι. Και να έχεις αυτό το φάρμακο σε αυτή τη συγκέντρωση. Και να αποστειρώσουμε τους κώλους μας μην τυχόν και κλάσει κανείς και μολύνει την ατμόσφαιρα. Άμα δείτε με τι φροντίδα και αφοσίωση κάνουν την εγχείρηση σε τρία γουρούνια θα βάλετε τα κλάματα. Όχι από τη συγκίνηση αλλά επειδή στην Ελλάδα τέτοια προσοχή σε ασθενή ούτε με φακελάκι μεγέθους μίντιουμ δεν παίρνεις!

Και να μην ξεχάσω να αναφέρω και τη σαπουνόπερα, ε? Ε? Έχω εδώ χάμω την κινέζα που μου πρήζει τα μπαλάκια. Σώνει και ντε να κάνει εγχείρηση. Εντάξει μωρή το καταλαβαίνω θες την εμπειρία και δεν θα στην στερήσω δόξα τω Θεώ θα κάνουμε μπόλικες να φαν κ οι κότες (εσύ δηλαδή). Αλλά όχι, τώρα τώρα τώρα. Της είπα κ εγώ να μαζέψει τα χέρια της γιατί θα της τα κόψω. (Μα καλά, την διακριτική προειδοποίηση με τον μαύρο χωρίς σάλιο δεν την έπιασε?) Έτσι και σήμερα φορέσει την αθώα μούρη και ζητήσει/παρακαλέσει από τον κτηνίατρο να κάνει εγχείρηση ενώ δεν έχω κάνει καν εγώ ακόμα, θα γίνει της πόπης (που έχει το μπακάλικο στη γωνία?)

Αυτά. Πάω να ελέγξω ότι τα έχω όλα. Ευχηθείτε μου καλή τύχη. ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΙΠΑ!!!!!! Ευχαριστώ.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!!!!
    Θέλω λεπρομέρειες από την επέμβαση, καλά;;;
    Φιλιά από την Ελλάδα, με το ασύλληπτο σύστημα υγείας της!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώστε προπονείσαι για κτηνίατρος?
    Ωραία έχω 3 θηλυκά γατιά για στείρωση να σε περιμένω ώσπου να τελειώσεις βέβαια θα γίνουν 23 :))

    Καλή επιτυχία με φιλιά θαλασσινά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θες βοήθεια με την κινέζα, βάλε μια φωνή. Να την δείρω να μου φύγουν τα νευράκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει πλαφόν στην δραστηριότητα ενός Ασιάτη.Σκέψου οτι της έχουν βάλει απο το σπίτι όριο 40 εγχειρίσεις το εξάμηνο,αλλιώς θα γίνει η ντροπή ολόκληρης της Ασίας,και με τέτοιους φτηνούς εκβιασμούς για την τιμή της,η μικροκαμωμένη(φαντάζομαι μικροκαμωμένη θα είναι)κινεζούλα αγχώνεται και σπάει αρχ&^%$#...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @stavroula: Καλά καλά! Παραλίγο να γεμίσουμε σκατά αλλά εντάξει το έσωσα!

    @zoyzoy: ΣΕ παρακαλώ πάρα πολύ, όχι και κτηνίατρος! Με έχει πρήξει ήδη η μάνα μου που δεν πήγα κτηνιατρική, μην τ'ακούω πάλι. Φαρμακοποιός είμαι!

    @nefelokokkugia: Μα τι είναι (ναι) αυτά που λες (να τη δείρεις) είναι δυνατον να (μάυρη να την κάνεις) δέρνουμε κόσμο τώρα (μπλε), ντροπή (και τα νεύρα να σου φύγουν) και αίσχος (εσύ συνέχισε)!

    @Griffin: Πρώτα απ'όλα μαρέσεις γιατί μου θυμίζεις Χάρι Πότερ. Δεν είναι μικροκαμωμένη, είνια μύθος αυτό για το ύψος τους, τουλάχιστον το βαθμό που νομίζουμε. Το έχω καλύψει το θέμα σε παλιότερο ποστ, δεν με προσέχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή