Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μαλακο-γειτονο-μαγνήτης

Δεν εξηγείται αλλιώς. Όχι λέμε, δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν γίνεται μια ζωή να πέφτω σε γείτονες πιο ανισόρροπους και από τη Θεοπούλα του παρά πέντε...!

Για τον Ινδό με τις μύξες και την γκαστρωμένη στο πάτωμα θυμάστε, μην τα ξαναλέω! Άμα δεν τα θυμάστε να πάτε να τα διαβάσετε. Αν δεν πάτε θα το έχετε τύψεις όσο διαβάζετε την ανάρτηση και δεν θα την ευχαριστηθείτε, σας το λέω. (Δεν φταίω εγώ, εσείς φταίτε που είστε φιλότιμοι και πιάνουν κάτι τέτοιες μαλακίες)

Ναι, πίσω στους γείτονες. Στην Πάτρα που λέτε, πίσω από το σπίτι έμενε μια γριά, η Φρόσω. Αυτή (ζει ακόμα, την είδα το καλοκαίρι) είναι τρελή. Κάθεται το βράδυ κατα τις δύο και τραγουδάει στο μπαλκόνι παρατράγουδα. Συγκεκριμένα είχε μεγάλη αγάπη στο Μααααααααααύρη, μααααααααααααύρη, μαύρη μου έχεις κάνει τη ζωή μου μααααααύρη της Τσίλα. Και δώστου να της φωνάζουν οι από κάτω "Σκάση μωρή!". Δείτε διάλογο:

-Μααααααύρη μααααααύρ...
-Σκάσε μωρή πιά!!!
-Να σκάσεις εσύ Βασίλη, εντάξει?
-Σκάσε μωρή να κοιμηθούμε!
-Τι έγινε ρε Βασίλη, πάλι δεν σου καθεται η Γιωργία?
-Άντε γαμήσου μωρή! Α σιχτίρι δεν μπορουμε να κοιμηθούμε.
-Να πάει να γαμηθεί η μάνα σου και η αδερφή σου και η κόρη σου

Είχα και εγώ τις ευκαιρίες μου δε λέω. Εδώ ένας τυπικός δικός μας διάλογος:

-Μαααααααύρη, μαααααααύρ...
-Σσσσσσσσσσσσσσσσσ
-(κοιτάει πανω) μαύρη μου έχεις κάνει τη ζ.........
-Σσσσσσσσσσσσσσσσσσ
-Σούξις! Πούστη!
-Σσσσσσσσσσσσσσσ
-Σου σου σου! Σούκσις ξερός! Α στο διάολο!
-Σσσσσσσσσσσσσσσσσ
-Σκάσε ρε σου και σου! Τεντιμπόι!

Σε άλλη φάση διάβαζα κατά τις 3 το πρωί:

-Κλείσε ρε πούστη τα φώτα!
-Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
-Κλείσε τα φώτα ρε μουνί να κοιμηθούμε!

Εδώ να σημειώθεί ότι ΠΑΝΤΑ κοιμόταν με τα φώτα αναμένα. Ά ρε Φρόσω. Να'σαι καλά, μου χάρισες άπειρες στιγμές γέλιου.

Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για τους τωρινούς γείτονες. Τώρα που λέτε μένω σε σπίτι διόροφο, χωρισμένο σε δύο διαμερίσματα. Το ένα πάνω το άλλο κάτω με δικές τους εισόδους, όλα κομπλέ. Εγώ μένω στο πάνω. Από κάτω ήρθε ένα ζευγάρι από το Λίβανο (αρχικά τους πέρασα για τίποτα Ισπανούς/Μεξικανούς κλπ). Πολύ καλά παιδιά μου φάνηκαν, η κοπέλα ήσυχη και ολιγομίλητη, ο άντρας τα ίδια πάνω κάτω, νταξ.

Σιγά μην είναι εντάξει! Μιλάμε τα άτομα είναι πιο ανώριμα και από 5χρονο. 2 η ώρα τη νύχτα να τρέχουν πάνω κάτω να γελάνε να τσιρίζουν και να σείεται όλο το σπίτι (το σπίτι είναι παλιό και αυτός παχύσαρκος). Σήμερα το πρωί αυτός τραγουδούσε κάτι ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΑΑΑΑΑΑ με τσιριχτή φωνή, αυτή γελούσε και μετά φώναζε: Oh man, I love you man, I love you! Και δώστου πάλι αυτός να τραγουδάει ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ.

Προχτές κατά τη μία με ξύπνησαν οι φωνές της. Κάνανε σεξ. Δεν με πειράζει που έκαναν σεξ, παρά να τρέχουν σαν τα κατσίκια πάνω κάτω καλύτερα να πηδιούνται. Αλλά κάτσε ρε, μία το πρωί, βάλε σιγαστήρα! Μιλάμε έκανε λες και τη σφάζανε. Και το επόμενο πρωί στις 9 πάλι τα ίδια. Α ΑΑ ΑΑΑ ΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑ Α ΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Κάπως έτσι τον βιώνει τον οργασμό η λιβανέζα. Και καλά κάνει, με γεια της με χαρά της (προφανώς). Εγώ τι φταίω?

Και το πιο τραγικό: παίζουν συνέχεια ηλεκτρονικά. Μπαμ μπουμ όλο τα βράδυ η τηλεόραση και να φωνάζουν και να βρίζονται. Τώρα, τώρα που σας γράφω αυτό κάνουν.

Τον ζουν τον έρωτά τους πάντως, δεν μπορώ να πω. Ε και είμαι και εγώ λίγο κακιασμένος. Πριν καμια ώρα που το κάνανε πάλι άρχισα να τρέχω μέσα στο σπίτι. Τον κόμπλαρα. Τώρα παίζουν ηλεκτρινικό να ξεθυμάνουν.

Μου έχουν κάνει κιάλλα με τα σκουπίδια αλλά πιάστηκα να γράφω τόση ώρα στον καναπέ και λέω να μετακομίσω την κορμάρα μου στο κρεβάτι και να ξεραθώ στον ύπνο. Καληνύχτα σας.

ΥΓ. Η εγχείρηση πήγε καλά, ειδικά αφού δεν έκανα και τίποτα. Λίγο μόνο έχωσα το δάκτυλο κάτω από το δέρμα να βρω κάτι τσιπάκια που χάσαμε. Παραλίγο να πάει σκατά όμως γιατί εκεί που τα ετοίμαζα όλα (κομπλέ με ρόμπα, γάντια, μάσκα κλπ) με έπιασε κόψιμο! Ίσα ίσα πρόλαβα. Ο μαλάκας, τι το ήθελα το πράσινο μήλο βραδιάτικα. Έτρεχα και δεν έφτανα (κυριολεκτικά) την τελευταία στιγμή.

8 σχόλια:

  1. χαχαχαχα

    Εισαι απολαυστικός λέμε!

    Τι προτιμας; Φροσω ή Λιβανέζους;

    Που το θυμηθηκες το Μαυρη Μαυρρρρη

    χαχαχα

    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=SWGQaczNL5I&feature=related

    Αλλα πιο ωραιο ειναι με τον Bugsy και σορι που δεν το βρηκα σε καλυτερη ποιοτητα αλλα δεν το βρισκα πυθενα στο γιουτιουμπι. Θ ατο χει βγαλει η Γουορνερ.
    http://www.youtube.com/watch?v=KpaXlONjsCQ

    Και το γαμάτο
    http://www.youtube.com/watch?v=55G7T8VdWEs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά, δεν παίζεσαι!

    άσε τη λιβανέζα να χαρεί τον έρωτά της η κοπέλα. βρες και συ μια και να το κάνετε με πολύ φασαρία και να τους τη σπας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Coula: Εννοείται ΦΡΟΣΩ! η γιαγιά δεν παίζεται.
    Ρε συ Κούλα, τόσο καιρό ξέρεις τι διάβαζα στο blog σου? Coulakoucoula! Axaxaxaxaxa το ζώον, το κάνω συχνά διαβάζω λάθος και δεν το παρατηρώ!!

    @Μπετόβεν: Εεεεεε, ευχαριστώ? Βοήθησέ με σε παρακαλώ να καταλάβω λίγο!

    @ria: Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα τους την σπάσω αλλά θα τους φτιάξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε...ναι καμιά φορά ο μαλακομαγνήτης λειτουργεί άψογα.

    Σε κυνηγάνε φαίνεται:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @zoyzoy: Ναι ρε γαμώτο! Μα να μην έρθει κανένας φυσιλογικός άνθρωπας να συνεννοούμαστε τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να'σαι καλά! Ο βλάχος επικεντρώθηκα στα κινούμενα σχέδια, δεν πήγε το μυαλό μου :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή