Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Γιατί τρέχουν?

Γιατί ρε παιδία, ας μου εξηγήσει κάποιος. Γιατί τρέχουν. Γιατί. Τι κηνυγάνε. Τι τους κυνηγάει. Τι προσπαθούν να προλάβουν. Ας μου πει κάποιος, σας παρακαλώ. Τι άλλο να κάνω πια, έβαλα το μαύρη μαύρη μαύρη μου έχεις κάνει τη ζωή μου μαύρη στο φουλ. Δεν τους νοιάζει. Τρέχουν. Σαν τα ποντίκια. To σπίτι είναι παλιό, θα πέσει το ρημάδι, θα τους έρθω καπέλο.

Πάλι το ίδιο σενάριο θα παίξει απόψε. Αυτοί θα τρέχουν/βάλουν ηλεκτρική (ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΒΑΛΑΝΕ!!!!) μέχρι τις 2 και μετά θα αρχίσουν το έξαλλο σεξ. Σε εκείνο το σημείο θα αρχίσω εγώ να τρέχω και θα τους κόψω. Ή ακόμα καλύτερα θα περιμένω να προχωρήσει η πράξη πρώτα και θα αρχίσω το τρέξιμο λίγο αργότερα. Να τους κόψω στο καλύτερο. Χμ. Είμαι περισσότερο διεστραμένος απ'όσο νόμιζα.

ΌΛΗ μέρα κάθονται μέσα στο σπίτι ήσυχα ήσυχα και μετα βίας τους παίρνω χαμπάρι. ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Με το που βαρέσει μεσάνυχτο ξεκινάνε να τρέχουν, να βάζουν ηλεκτρικές, να παίζουν ηλεκτρονικά τσιρίζοντας και να πηδιούνται.

Α Α Α Α Α μισό μισό, επιστρέφω.

Ααααααααααχαχαχαχαχα του την έκανα του μούλου!! Άκουσα το ντουζ και άνοιξα όλες τις βρύσες στο ζεστό.! Ααααααχ ααααααχ πολύ το χάρηκα, πολύ, αααααχ. Λέτε να αρπάξει καμια πνευμονία το μοσχάρι? Η πνευμονία κολλάει?

Πάντως σταμάτησε ο σαματάς. Ελπίζω να σχόλασε το πανηγύρι για σήμερα.

6 σχόλια:

  1. άν τους κοψεις το σεξ, θα παίξουν ηλεκτρονικά παιχνίδια, οπότε σκέψου το καλά. γιατί δεν τους μιλάς;;; πες τους όιτ ενοχλούν. απλά, ντόμπρα ειλικρινά.

    καλή σου μερα και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω με τη ria. Αν δεις ότι δεν πιάνουν οι κουβέντες κάνε και εσύ κάτι που θα τους εκνευρίζει πολύ και θα είστε πάτσι. Ή θα σταματήσουν ή θα γίνουν χειρότεροι....
    Τι να πω.... Κουράγιο!!!! Φιλιά από Ελλάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι όχι το να τους μιλήσω είναι χοντρό, θα το κάνω μόνο αν παραγίνει το κακό. Αν πχ κάπνιζαν και βρωμούσε ο τόπος θα ακούγαν τα παλιά που του τύλιγαν.
    Προς το παρόν θα κάνω την παρουσία μου αισθητή μπας κ πάρουν το μήνυμα. Αν κ δεν το βλέπω, τα άτομα είναι τρελοκομείο. Χτες 12 παρα 20 αρχίσανε να βαράνε παλαμάκια και λίγο αργότερα αυτός να τραγουδάει σε στυλ τενόρου αμέσως πριν τραβήξει καζανάκι. Ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε φαντάζομαι με τις πυτζάμες, αναμαλλιασμένο και με μαυρο κύκλο να τους χτυπάς την πόρτα 2 το πρωί, μετά τον οργασμό και να τους λες "Γκαιζ...ΙΤΣ ΤΟΥ Ο ΚΛΟΚ ΙΝ ΔΕ ΜΟΡΝΙΝΓΚ ΓΚΟΝΤΑΜΙΤ! ΛΕΡΝ ΔΙ ΩΡΕΣ ΟΦ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΜΑΔΑΦΑΚΑ".
    Γενικά, έχεις κάθε δικαίωμα να μιλήσεις, δεν υπάρχει νομοθεσία για τις ώρες κοινής ησυχίας όπως και εδώ? (Ωχ, τι είπα τώρα....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρω γω, όλο και κάτι θα υπάρχει... Αν και τώρα που το σκέφτομαι, εδώ δεν έχουν κοινή λογική, ώρες κοινής ησυχίας θα έχουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε μηπως ζηλευεις;;;

    Ασε τους ανθρωπους να κανουν οτι θελουν!

    χχαχαχα

    τρελοκομειο εισαι μου φαινεται κι εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή