Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Νταής Κλανιάρης

Ορίστε βρε, αυτό είναι σχόλιο:
Να σου πω πως σε χαίρομαι. Έχεις καταφέρει να σε διαβάζει μια πανσπερμία αναγνωστών από νέους μέχρι την αφεντιά μου που μετρώ κάμποσα χρόνια στη ράχη μου με τρόπο αξιοθαύμαστο. Ακολουθώντας ένα προσωπικό τρόπο δίχως να ενδίδεις σε πιασάρικους λεκτικούς κράχτες, "υπηρετείς" -επίτρεψέ μου τη φράση-τη λόξα σου με εμμονή στις δικές σου "αρχές". Αποτέλεσμα; Πλην της επισκεψιμότητας στο μπλογκ σου έχεις κερδίσει αγαπητέ μου την ουσία της λέξης "σεβασμός" Υ.Γ. Ήθελα να στο αφήσω σχόλιο στη σελίδα σου μα είπα να μη χαλάσω το νόημα των σχολίων (το βασίλειο μου για μιαν απεύθυνση!!!!!!!!!)
Βρε meril μου, δεν βλέπεις την κατάσταση? Είμαι που είμαι ψώνιο και μάλιστα της λαϊκής, μου λες και τέτοια? Το ταμπελάκι με την τιμή μου λείπει σαν αυτά που βάζουν στα καρπούζια! Έχεις δίκιο σε ένα πράγμα: υπηρετώ τη λόξα μου. Η λόξα μου λοιπόν μου λέει ότι παρότι πήγες να ξεφύγεις από την ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ σχόλιάζοντας στο facebook, εγώ θα στην απευθύνω ούτως ή άλλως!

Γιου κέντ χάιντ.

Αυτή τη στιγμή που γράφω, βρίσκομαι στην υπόγα με τον ποντικό. Τι ποντικό δηλαδή, ένας αρουραίος ΝΑ με το συμπάθειο. Όχι σαν τους άλλους τους παχύσαρκους που είναι γούτσου γούτσου, αυτός δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια. Άσε που ο συγκεκριμένος με μισεί κι'όλας.

4 φορές το ξεκίνησα το ρημάδι το πείραμα, τέσσρις φορές μου το χάλασε. Λες και ξέρει κάθε φορά τι ακριβώς να μασουλήσει για να μου τα κάνει όλα κώλο. Τώρα βρισκόμαστε αισίως στην πέμπτη απόπειρα και μέχρι στιγμής βαίνουμε καλώς. Την ανάρτηση δεν θα τη δημοσιεύσω πριν τελειώσω γιατί κυκλοφορούν πολλοί γρουσούζηδες στην μπλογκόσφαιρα, άσε με. Πήγε πέντε και μισή πάλι, νύχτα θα φύγω, νύχτα θα φτάσω σπίτι.

Έχω λόγο που ξεκίνησα με το ζώο που συνεργάζομαι αυτή τη στιγμή (δεν αναφέρομαι σε Κινέζο, όχι γιατί δεν είναι ζώα αλλά γιατί έχω κόψει όλες τις συνεργασίες μαζί τους) και που σου λέω ότι θα φτάσω σπίτι νύχτα.

Είναι που λες ένας μαλάκας, παλιο-ζώο, έξω από το σπίτι μου κάθε βράδυ και με τρομοκρατεί. Έχει τρεις νύχτες τώρα αυτή η δουλειά, είτε μπαίνω είτε βγαίνω τσουπ έρχεται και δεν μ'αφήνει να περάσω απειλόντας με ότι θα με κλάσει. Δεν σου κάνω πλάκα, με το που πάω να κάνω βήμα αρχίζει να πηγαινοέρχεται επιδεικτικά μπρος πίσω και στήνει τον κώλο του να με κλάσει.

Από σωματικής διαπλασης τον έχω τον κερατά, μισή κλωτσιά μου είναι και έφυγε για κρουαζιέρα στο ηλιακό σύστημα μπίζνεσκλας. Αλλά αν είναι μέχρι να του την κάτσω να με κλάσει, να μου λείπει. Προσπάθησα να τονε βγάλω και φωτογραφία, τον παλιονταή, αλλά δε φαίνεται μέσα στο σκότος. Βρήκα όμως μερικούς του συναφιού του στο ίντερνετ, να δες:


Βλέπεις? Ένα τέτοιο σκατόπραμα έχω να αντιμετωπίσω κάθε βράδυ. Στην ταινία του Χάρι Πότερ ήθελα να πάω και δεν με άφηνε, ο καταραμένος! Ένα βήμα έκανα εγώ μπρος, δύο έκανε αυτός και σήκωνε την ουρά του έτοιμος να με ψεκάσει. Έχεις μυρίσει κουνάβι? Ξέρεις πως βρωμάει και ζέχνει? Κάθε μέρα μυρίζω, δόξα τω Θεώ, όποιος μένει στο κονέχτικατ έχει ΚΑΙ αυτό το κομφόρ. Στην αρχή δεν την ήξερα τη μυρωδιά και όποτε περνούσα με το αμάξι από κουναβοκλανιά έβριζα και αναρωτιόμουν ποιος βρωμιάρης ψώφισε!

Χτες το βράδυ περπατούσα έξω από το σπίτι πίσσα σκοτάδι. Εντάξει, όχι πίσσα, ίσα ίσα έβλεπα λίγο γρασίδι από το φεγγάρι (είμαι ατρόμητος, τι νόμιζες?). Ξαφνικά βλέπω ακριβώς μπροστά μου την ασπρόμαυρη κηλίδα να πηγαινοέρχεται. Άρχισα να τρέχω με την όπισθεν, κουτούλησα και σε κάτι θάμνους παραλίγο να με καταπιούν, και πήγα από την πόρτα της κουζίνας.

Τι θα γίνει μ'αυτή την κατάσταση? Φαντάσου χτες να έπεφτα τελικά στο θάμνο και να ερχόταν εκεί που κωλοχτυπιόμουν να με κλάσει? Μιλάμε έτσι και με κλάσει, θα φάει τέτοιο κλωτσίδι που από ασπρόμαυρο θα γίνει μαυρόασπρο.

Δε λέω, μ'αρέσουν τα ζώα, άλλωστε μικρός είχα πολύ απαιτητικά κατοικίδια, αλλά όχι και να φοβάμαι μη με κλάσουν. Ωραίο είναι να βλέπω τους λαγούς που μένουν στους θάμνους τους οποίους παρολίγον να ποδοπατήσω χτες, ωραίο να βλέπω και κανα ρακούν από μακριά, καμια αλεπού, κανα ελάφι, τέτοια. Άντε να δω και καμιά μαύρη αρκούδα που λένε είναι ήρεμες έτσι για το γαμώτο. Αλλά κουνάβι? Να μου το παίζει ο γαμιάς της γειτονιάς?

Διάβασα στο ίντερνετ ότι δεν τους αρέσει η μυρωδιά του ξυδιού και των πιπεριών. Θα την κάνω απόψε την αυλή μου, τουρσί.

Διότι κάτι τέτοιοι τύποι, αυτό χρειάζονται. Ποιο το νόημα να τους κάνεις κατα μέτωπον επίθεση, όταν ξέρεις ότι θα χάσεις? Έρχεται στο σχολείο σου πχ ένα ντερέκι 130 κιλά τα 110 κόκκαλο/μυς. Θα του πουλήσεις μούρη εσύ ο 70 κιλά τα 53 λίπος? Όχι μάνα μου, πρέπει να βρεις το αδύναμο σημείο του και να του την κάτσεις εκεί που θα πονέσει περισσότερο. Εκτός και αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι με την οργή και την αυθυποβολή μπορεί μέχρι και ο Ταμπάκης να κάνει ντα τον Κουταλιανό. Με το που συνέλθει ο Κουταλιανός από το σοκ (λίγο είναι να βλέπεις ένα σαμιαμίδι να τσιρίζει λες και είναι ο 157ος από τους 300 και να έρχεται κατά πάνω σου σε αργή κίνηση?)(σε γρήγορη δεν μπορεί, πονά η σπλήνα του) θα του κάνει μια έτσι και θα μετονομαστεί από Ταμπάκης σε Καραγκιόζης (μαυρομάτης)(ναι στο παραπέντε το είδα, τι θες)(καταπληκτική η Ζουμπουλία) σε χρόνο ντετέ και βγάλε.


Έτσι κι'εγώ. Δεν θα του δώσω κλωτσιά του κουναβιού (το οποίο ξέχασα να σου πω το ονόμασα ΤσιανΤσιαν) αλλά θα το ραντίσω με ξυδάκι (από απόσταση ασφαλείας) και αν δεν πιάσει το ξυδάκι, από πιπέρια και μπαχαρικά στο σπίτι έχω ουυυυ να φαν κι οι κότες. Μέχρι τότε, για καθαρά τυπικού λόγους, θα χρησιμοποιώ την πόρτα της κουζίνας το βράδυ.

Το πολύ πολύ να με κλάσει τελικά και να ζέχνω κανα τριήμερο. Θα πάω και θα κατσικωθώ στο γραφείο της καθηγήτριάς μου μέχρι να με διώξει να μου δώσει μια βδομάδα ρεπό μέχρι να ξεβρωμίσω.

Τώρα που το σκέφτομαι... λες?

ΥΓ: Μόνο δύο κείμενα λάβαμε μέχρι στιγμής στα κεντρικά του Αμερικλάνος ΑΕ, θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα και μετά θα δουμε τι θα γίνει.

15 σχόλια:

  1. Ε,κλάστο και συ κι όποιος απ'τους δυο επιζήσει!!:))Τι στο καλό Αμερι...κλάνος εισαι,μια κλανιά της προκοπής δεν μπορεις να αμολήσεις!!!Αλλος εχει τ'ονμα και ο κουνάβι τη χάρη;;;;:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωί πρωί με τον καφέ να διαβάζω τη θεραπευτική σου ανάρτηση ,η οποία λειτούργησε ομοιπαθητικά στο ταλαιπωρημένο από παγωτό και καρπούζι ,έντερό μου.
    Να σαι καλά βρε Αμερκλανάκι μου.
    Με έσωσες .
    Ξέρω κι ένα ποιηματάκι για την κατάστασή σου ,αλλά θα στο πω πριβέ.
    Καλημέρα - καληνύχτα ,ό,τι θες διαλέγεις.
    Μάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελί τώρα που σε πείραξε ένα αθώο ζωάκι,ξεχνάς μου φαίνεται τον επίσημο αναγνώστη που είχες,(καλέ που χάθηκε αυτός; ξεχνάω και το όνομά του),που όπου στεκόταν, και όπου βρισκόταν αμολούσε κλανιές;;
    Τώρα μου βάζεις ιδέες ότι μάλλον τον εκτόπισες με κλωτσιά στο διάστημα αφού σε είχε φλομώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον Vag. Αλλά να μην το κλασεις απλά.
    Να έχεις μαγειρέψει και φάει πρώτα, μία από τις βραβευμένες σου συνταγές.
    Να δούμε πόση ώρα θα πάρει στην PETA μέχρι να επέμβει. Αν είσαι τυχερός θα πλακώσουν γυμνά μοντέλα να διαμαρτύρονται ενάντια στον εγκληματία Αμερικλάνο που χρησιμοποίησε δόλια μέσα για να ξεκάνει το καημένο το κουνάβι.
    Αυτά είχα να πω και πάω να κοιμηθώ στη δουλειά.
    Φιλιά πρωινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν μπορείς να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να πλησιάσεις τον κλανιάρη, σου έχω λύση:

    http://oilaomon.blogspot.com/2010/10/i-smell-selling-success-here.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nefelokokkugia,συμφωνεις μεν,αλλα του αλλάζεις το όνομα,VAD τον λένε τον άνθρωπο!:))
    Καλημέραααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν λές 3 κείμενα μέχρι την Τετάρτη, να το εννοείς! Άντρες είμαστε και τον λόγο μας τον κρατάμε! Μπορείς ΟΜΩΣ να βάλεις στο γραφείο σου αυγά βρασμένα από το πάσχα στα οποιά θα ανοίξεις μία μικρή τρυπούλα για να βγαίνει η βρώμα και να ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΛΑΣΕ το κουνάβι. Έτσι και την ψυχοφθόρο εμπειρία του κλασίματος θα αποφύγεις και την άδεια θα αποκομίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aχ, πως σε στείλαμε έτσι στην Αμερικλή! Πως? Που σε στείλαμε. Στην χώρα του "μεγάλου".
    χωρίς γνώσεις.
    Ρε, ναι Ρε ειπα. Δεν ήξερες περί του κουναβιού? δεν μπορεί, κάπου κοίταζες όταν το δίδασκαν....

    θα συμφωνήσω με τον Vad, αλλά δεν θα τα γράψω. Μια (εγώ) του παρθεναγωγείου δεν χρησιμοποιεί τοιαύτας εκφράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξανάρθα (όχι που δεν θα) !!!
    διαβασα τους όρους του διαγωνισμού. Δεν τους πολυκατάλαβα η σαντρέ, αλλά ευχαριστώ δεν θα πάρω.

    Καλέ, σιγά μην ομομπλογγιστώ(εκ του ομοσταυλίζομαι)με διάφορους που δεν τους ξέρω!!!!

    Ωραία ιδέα, δεν λέω, αλλά δεν εχει απεύθυνση, να ξέρουμε που βαδίζουμε, οπότε... το αφήνω !

    πάω για κρύο τσάι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωπααα, χίλια συγνώμη. Φταίει το πολύ ντεκαπάζ.
    VAD λοιπόν.
    Θα το γράψω 500 φορές να το εμπεδώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πάρε το ξύδι και βάλτο σε ένα μπουκάλι από άζαξ. αυτό που το πετάει σα συννεφάκι. και άρχισε να πυροβολείς κάθε φορά που γυρνάς σπίτι. απλό.

    το πολύ πολύ να τσατιστεί και να μη σε κλάσει, απλά να σε χέσει! ή να χέσει στο χαλάκι σου και να τα πατήσεις πριν μπεις στο σπίτι...

    δε θέλω να σε δω σε τετοια φάση, αλλά θα ήταν το τέλειο για να ανοίξει το χειλάκι μας μετά τα νέα οικονομικά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H σύγκρουση του αιώνα για να μην πω του μιλλένιουμ έφτασε.Αμερικλάνος εναντίον κουναβιού.Ποιος θα επικρατήσει αυτός ή εκείνο

    Και τα δύο αυτά πλάσματα διαθέτουν από ένα θανατηφόρο όπλο.Ο μεν Αμερικλάνος διαθέτει την βόμβα τουρσί το δε κουνάβι τη βόμβα μποχοκλανέξ.Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα αυτού του σπαραγμού ένα είναι σίγουρο ; η γη όπως την ξέρουμε σήμερα δε θα μείνει καθόλου πια η ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mόνο μη βάλεις διαγωνισμό για μια ψωρο-αεύθυνση, ποιός θα σου φτιάξει τον καλύτερο εκτοξευτήρα ξυδιού. Θα βάλω όποιον σαββατογεννημένο ξέρω να σε καταραστεί.
    Χαρι Ποτερ θα παω κι εγώ σε 4 ώρες :)))) Θερινό! (ψόφα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @VAD: Τι λες βρε, θα του γυρίσω πλάτη να το κλάσω? Θα με ψεκάσει πριν προλάβω να πω πρρρρρρ.!

    @Venus: θεραπευτική ε? Για πες, για ποιες παθήσεις θα τη πρότεινες στους φίλους σου? Το ποιηματάκια ήταν χαχαχαχαχαχαχα να'σαι καλά χαχαχαχαχαχα

    @ΦΟΥΛΗ: Το μιλχ λες? Εξαφανίστηκε το σιχαμένο μετά σαν να εμφανίστηκε πάλι και τώρα ένας θεός ξέρει που κλάνει εεεεε βρίσκεται χαχαχαα

    @Νεφέλω: Να σου πω, στείλε μου κανα φαγάκι σου να το κανονίσω το Κουνάβι, ευχαριστώ!!!

    @Ινβίκτους: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ οι σιγαστήρες είναι μεγάλοι ρεεεεεεε πιο μεγάλοι από το κακόμοιρο το κουνάβι!

    @VAD: εδώ δεν ξέρει να βράσει αυγό μελάτω ρε συ, το όνομά σου θα έγραφε σωστά? χαχαχαχαχα Βάγγους φαντασιώνεται!

    @Singularity: To εννόησα, ορίστε, τρία έλαβα τρία κρατάω ωωωωωω!

    @Ζουζούνα: Τι δεν ήξερα?? Τι έπρεπε να ξέρω? Μίλα!

    @Ζουζούνα ξανά: Έχεις τα δίκια σου, στο μέλλον βλέπουμε!

    @Νεφέλω: Συμφωνώ!

    @Ρία: Αυτό έκανα χαχαχαχαχαχαχα

    @περσέας: Ναι παιδί μου, Optimus Prime vs. Megatron λέμεεεεεε

    @Βάγγο: Θα βάλω ρε! Διαγωνισμό, του διαγωνισμού, Ω ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΕ χαχαχαχαχαχα. ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΤΡΑΙΒ ΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΨΟΦΑ ΕΣΥ! Να σου πω ρε συ, για όλα με έβρισες, για τις διαφημίσεις δε με έβρισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι να σου πω μωρέ όλη νύχτα με κοτζάμ αρουραίο κάνεις παρέα και φοβάσαι μια κλανιά απ'το κουνάβι??

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή