Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Πτώμα είμαι, πτώμα

Καλά μιλάμε, πιο άχρηστο... πιο ανούσιο.... πιο ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ'ΞΕΡΑ Σαββατοκύριακο δεν έχω ματαβιώσει. Δηλαδή πραγματικά ώρες ώρες Αμερικλάνε αγόρι μου δεν παίζεσαι. Σου βγάζω το καπέλο. Μεγαλύτερο τεμπέλη από εσένα δεν έχει δει ο Ελληνισμός της διασποράς. Ακόμα και ο ξέρεις ποιος που ήρθε στην Αμερική για να διαπρέψει αλλά κατέληξε να κάνει πως ψάχνει για δουλειά έναν μήνα τρώγοντας τα έτοιμα, λιγότερο τεμπέλης ήταν. Αυτός τουλάχιστον προσποιήθηκε ότι κάνει κάτι, εσύ ούτε αυτό δεν έχεις την ευαισθησία να κάνεις. Αναίσθητο τέρατίδιο. Δεινόσαυρε του ΟΑΕΔ. Και τώρα για να μάθεις θα σε κάνω ρεζίλι. Ε ρεζίλι.

Το Σάββατο που λες, ξύπνησες σαν άρχοντας κατα τη μία το μεσημέρι, όπως κάθε Σάββατο άλλωστε. Εντάξει δεν πειράζει, τα πρωινά του Σαββάτου χάρισμα σου άλλωστε δεν έχει πόκεμον πλέον για να σηκώνεσαι να βλέπεις. Άσε που την Παρασκευή πήγες σε πάρτυ και πως το'παθες ένα Θεός το ξέρει, οπότε ΟΚ. Ξύπνησες στη μία. Σηκώθηκες στις δύο όχι γιατί ήθελες να σηκωθείς αλλά γιατί είχες να κατουρήσεις από το προηγούμενο βράδυ και κόντεψε να σκάσει η φούσκα σου.


Αφού σηκώθηκες, μας έκανες τη χάρη και δεν επέστρεψες στο κρεβάτι αλλά απλώθηκες στον καναπέ σαν τραχανάς. Άνοιξες το ρημαδιασμένο το λαπτοπ, έκανες και να φας (λέμε τώρα έκανες)(όχι μάνα μου, δύο καλαμπόκια και τρεις ελιένες στον φούρνο μικροκυμάτων δεν μετράνε) και με τούτα και με κείνα πήγε 6 και τότε θυμήθηκες ότι είχες να πας για φαγητό στις 6:30 σε ένα μέρος μια ώρα μακριά. Ήσουν και άπλυτος ελεεινός οπότε πήρες τη σωστή απόφαση να τους κάνεις τη χάρη και να μην πας, να κάτσεις μέσα να πλυθείς, να μαζέψεις, να αρχίσεις την παρουσίαση για την Τρίτη και να κοιμηθείς νωρίς για να σηκωθείς νωρίς.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλό.

Το ότι η ώρα τώρα είναι 11 το βράδυ... Κυριακής και μόλις ξεκίνησες την παρουσίαση σου λέει κάτι? Τι κάνεις δυο μέρες τώρα γαμώ το φελέκι μου?! Και πρόσεξε, τώρα που ξέρω τι είναι το φελέκι το γαμώ πιο έντονα! Γαμώ το φελέκι μου! Τώρα τα μεσάνυχτα σου ήρθε να την αρχίσεις την παρουσίαση. Και να πεις ότι πήγες καμια βόλτα να ξελαμπικάρεις? Όχι! Για ψώνια και μπουγάδα μόνο. Μήπως μάζεψες το σπίτι? Όχι! Σαν κοτέτσι είναι πάλι. Μήπως μαγείρεψες? Όχι! Κινέζικα θα φας αύριο. Μήπως δίπλωσες τα ρούχα να μην τσαλακωθούν και κάθεσαι μετά σαν τον μαλάκα να σιδερώνεις? Όχι! Εκεί δίπλα σου είναι τώρα που μιλάμε και εσύ γράφεις ανάρτηση.

Δεν παίζεσαι σου λέω. Είσαι ο ήρωάς μου. Πρέπει να σου βάλουμε μαύρα γυαλιά και να σε κοτσάρουμε στα τυρογαριδάκια απ'έξω για να πάρουν το παράδειγμά σου κι'άλλα παιδιά. Και το αστείο του πράγματος ξέρεις ποιο είναι φαντάζομαι. Έδωσες 25 δολάρια για πολυβιταμίνες και άλλα παρόμοια για να καταπολεμίσεις την... κούραση!!! Δηλαδή δείξε λίγο έλεος ρε συ σου λέω! Δεν αντέχω άλλο, θα φύγω θα πάω στο θιβέτ να ξυρίσω το κεφάλι μου γιατί το μαλλί μάρκυνε και δεν χτενίζεται με τίποτα, άσχετο.


Τέλος πάντων, γάμα τα όλα αλλά σε παρακαλώ, ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ, τελείωσέ την απόψε την ρουφιάνα την παρουσίαση μη γίνεις ρεζίλι την Τρίτη, ναι? Τώρα είσαι στην πέμπτη διαφάνεια. Συνέχισε να δουλεύεις πίνοντας το τσαγάκι που αλίμονο που δεν θα έφτιαχνες (ρίξε και λίγη πολυβιταμίνη μέσα ρε)(για να μην πάθεις υπερκόπωση το λέω) και κάθε ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ λεπτά να γράφεις εδώ σε ποια διαφάνεια είσαι. Μέχρι τη μία (το πρωί, όχι το μεσημέρι!) να έχεις τελειώσει! Αλλιώς αύριο δεν έχει ούτε μισό μπινελίκι σε Κινέζο. Σόρρυ μάνα μου αλλά εσύ μόνο με μαστίγιο ανταποκρίνεσαι· αφού με το καλό δεν παίρνεις.

Έφυγες.

6.

6. Τελείωνε! (είναι δύσκολη, εντάξει?)

7.

9. (τςςςςςς)

11.

Καλέ κύριε πήγε μία και ακόμα ψάχνω μαλακιούλες να τη γεμίσω.

14.

17. Μόλις τελείωσα!

Ευχαριστίες έβαλες?

18.

21 σχόλια:

  1. Έχει και η τεμπελιά τις χάρες της, χρειάζεται η άτιμη, αλήθεια όταν λες ότι θα φας κινέζικο εννοείς ότι θα σου μαγειρέψει η φιλενάδα σου που μέσα απ τις αναρτήσεις σου αγάπησα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύνορα η τεμπελιά δεν γνωρίζει.
    Εύγε καλέ μου ξενιτεμένε Dr.Αμερικλάνε.
    Όταν στο κοτέτσι σου αρχίζουν να εμφανίζονται σκουληκάκια ,μη φοβηθείς...μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ποικιλοτρόπως ,ώστε να κάνεις το επόμενο καλό για την ανθρωπότητα.
    Καλημέρα σας from Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ και η ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια τέτοιο άγχος να τελειώνει κάθε φορά :Ρ
    Καλημέρα και καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα! Θέλει αρετή και χάρη η τεμπελιά και συ βέβαια τα έχεις και τα δυο στο τσεπάκι!

    Επίσης είναι τέχνη να χύνεσαι στον καναπέ χωρίς όμως να αφήνεις λεκέ αλλά ούτε και να βγάζεις ρίζες! :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η έννατη, πρέπει να είναι πολύ καλή διαφάνεια, αν κρινω από το σχόλιό της!

    υπομονή αγόρι μου, θα γίνεις και εσύ δόχτωρας και μετά θα κάνουν άλλοι διαφάνειες για σένα. και εσύ θα κάνεις πως κοιτάς ενώ θα σκέφτεσαι παραλίες, χάλι πότερ, χελωνονιντζάκια και γιου γκε ο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε! απολαύστε το τουλάχιστον! Τεμπέλιασε και μην γκρινιάζεις! Κάντο χωρίς ενοχές! Σαν καμιά γυναικούλα κάνεις, που έφαγε μια ολόκληρη σοκολατίνα πάστα και μετά γκρινιάζει "ουφφ γιατί την έφαγα τώρα"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά είναι Σαββατοκύριακα!
    Όχι σαν το δικό μου που με βρήκε να κάνω υποχρεωτικό "αγροτουρισμό" στα λιόδεντρα του σογιού!
    Το φελεκι μου μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν ήμουν μικρή είχα διαβάσει ένα εξαιρετικό βιβλίο.
    Το Δικαίωμα Στην Τεμπελιά του Πωλ Λαφάργκ.
    Αυτό το βιβλίο είναι κάτι σαν Βίβλος για εμένα.
    Με έχει επηρεάσει βαθύτατα.
    Για την περίπτωση που έχεις κάποια ανεπαίσθητα ίχνη ενοχών όταν τεμπελιάζεις, διάβασέ το και θα σου περάσουν όλα!
    Άντε, σε αφήνω τώρα γιατί κουράστηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρα σε βρισκω! Μη νομιζεις οτι θα τα παλευες τα σλαϊντς αν δεν ειχε προηγηθει η διημερη σαπριλα, οποτε...enjoy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άντε μαζέψου ...με το καλό κατά εδώ ...να φας ζεστό φαγάκι ...να κοιμηθείς όσο γουστάρεις ...να καρδαμώσεις ..να αποτοξινωθείς από τους κιτρινιάρηδες...να ξεθολώσει το ματάκι σου...να τραβήξεις και ένα κούρεμα στο μπαρμπέρη...να στανιάρης...πόσες μέρες μείνανε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού βρε χαζούλι μου, πρώτον τους αρέσει τους αμερικάνους να μας βλέπουν χαλαρούς και σένιους με τον καφέ στο χέρι και δεύτερον τα μεσογειακά μας γονίδια απο αρχαιοτάτων παίρνουν μπρος μόνο την τελευταία στιγμή καιυπο βαριά πίεση. Τι θες τώρα? Να αλλάξεις εσύ την ελληνική κοσμοθεώριση των πραγμάτων? Εμένα με ρώτησες? Τους δικους μου εδώ τους ρώτησες που τους εχω συνηθίσει "κάπως" εαν θέλουν να ξεσυνιθήσουν? Συνέχισε τις ξάπλες βρομερό ρακουν και τσιμουδιά. Κατάλαβες?

    (το γενάρη θέλω να δοκιμάσω την ωραια σου τυρόπιτα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τεμπελχανείο του καναπέ κι εσυ;
    Κι εγω! Αλλα εγω εχω αψογη δικαιολογια...

    ειμαι αρρωστη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παλιά μας λέγανε.....αργείςςςς...?
    τέλειωνε μάνα μου....χαχα

    να περνάς καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αμερικλάνε είσαι απλά σκατογκρινιάρης, να ξέρεις!

    Εμένα αυτό το σκηνικό μου συμβαίνει ΚΑΘΕ κυριακή. Ένα παράπονο η καψερή δεν έχω κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @τρεμένς: Εσύ παιδί μου όλο πρώτος σχολιάζεις αλλά δεν κάνεις το άλλο που λένε first! Να το κάνεις σε παρακαλώ, με κάνει να νιώθω διασημότητα, καταλαβαίνεις. Η φιλενάδα μου που αγάπησες τρομάρα σου δεν μαγειρεύει για την πάρτη της, για τον Αμερικλάνο θα μαγειρέψει??

    @Βίνους: Άσε με γιατί είμαι πραγματικά ένα βήμα πριν τα σκουλήκια. Σκουληκιάζουν οι μπανάνες? Άρχισαν να μυρίζουν αλλά φοβάμαι να κοιτάξω!

    @ΚίτσοςΜήτσος: Ποια απ'όλες?? Δεν τα κατέχω τα της παρουσίασης...!

    @Λιακάδα: Καλά από αρετή και χάρη στην τεμπελιά όση θες... Όλη μέρα τ'ανάσκελα να τρέχει το σαλάκι!

    @Ρία: Όχι εγώ θα κάνω πως κοιτάω ενώ σκέφτομαι παλο΄θκια ερωτήσεις άσχετες με την παρουσίαση για τους σπάσω τα νεύρα!

    @Μανταρίνω: Όχι ρε δεν έχω ενοχές... Άλλωστε χωρίς αυτά τα 48ωρα... διαλείματα από την πραγματικότητα δεν είχα την αναισθησία που με δένρνει!

    @Φρι: ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ σκάσε θα πάρεις λαδάκι!

    @Αθηνά: Ε αφού το λες θα κοιτάξω να το διαβάσω!

    @Αν-Λου: Αυτά μάνα μου δεν παλευονται ούτε με εβδομαδιαία!

    @ΜΙΑ: Αν θα κοιμηθώ λέει??? Πληγές σκοπεύω να βγάλω!!!

    @Πορκούπω: Ποιος κλαιει ρε??? Ποιος?? Όχι ακόμα :p

    @ύβρις: Κι'εγώ σ'αγαπάω!!! Όλη μέρα στο μυαλό μου σε έχω! Δεν σκέφτομαι και τίποτε άλλο, μπινελίκια.

    @ΓκΔ: Το Γενάρη πως θα γίνει να τη δοκιμάσεις??

    @Κούλα: Ναι καλά, κ εμένα με πονάει ο κώλος μου, γι'αυτό κάθομαι χαχαχα. Έμαθες τώρα και κάθε δεύτερο Σ/Κ είσαι άρρωστη!

    @ΝαμΝάιρα: Εσύ μάνα μου είσαι υπεράνω, δεν είσαι σαχλοκούδουνο σαν κι'εμένα! Έυγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαλαρωσε χωρις να γκρινιαζεις και απολαυσε το σ/κο.
    Να εισαι καλα και να περνας ομορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μολις (πριν 4 ωρες βασικα) ανακαλυψα το blog σου... και απο τοτε εχω καταστραφει να το διαβαζω!!! πρεπει να βρω χρονο να τα διαβασω ολα πριν τιν εξεταστικη γιατι δε με βλεπω να περναω κανα μαθημα... :P keep going.. ;)
    nefeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή