Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Θεσσαλλλλλλλλλλλονίκη

Σήμερα δεν έχει ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ γιατί δεν τα διάβασα τα σχόλια μανίτσες μου. Δεν έχω ίντερνετ την τύχη μου μέσα. Δηλαδή έχω, αλλά περιορισμένο! Εδώ που μένω δεν έχει αλλά έχει η ξαδέρφη μου κάτω, της οποίας το ασύρματο έχει εμβέλεια του κώλου και φοβάμαι να της το φτιάξω γιατί θα γίνει καμια στραβή και θα μείνει στο τέλος χωρίς ίντερνετ και θα με ξεχέσει!

Τέλος πάντων, κατάλαβες ότι έχω πάθει στέρηση. Ω! στέρησηηηηη Ω! στέρησηηηηη μ’αρέσεις πώς μ’αρέσεις. Πλάκα σε κάνω, δεν μ’αρέσεις καθόλου. Τι σκατά το έχω το αϊφόν αμα είναι να μην μπορώ να βλέπω τα ιμέιλζ? Να μη βλέπω το φεισμπούκ? Το τουήτερ? Ξέρεις πόσα βίντεα ανέβηκαν στο γιουτγιούμπ από προχθές? Ξέρεις πόσοι ινδοκινεζοαμερικάνοι με ψάχνουν? Κι’εγώ τι κάνω?

Κάνω βόλτες στη Θεσσαλλλλλονίκη, πίνω σαλέπι, τρώω τσουρέκια με κάστανο, μπουγάτσες με τυρί, μπουγάτσες με κρέμα, κανταΐφια, αφρικάνες, έφαγα και μισό γουρούνι για μεσημεριανό και κόντεψα να κάνω ραγάδες στο στομάχι από το φούσκωμα. Σουβλάκια και γύρους δεν έφαγα ακόμα, με κρατάω να φάω στη Ρόδο! Άσε πέρασα χτες έξω από ένα σουβλατζίδικο στην Αριστοτέλους, στάζανε τα λίπη από τον ξεροψημένο γύρο, λίγο έλειψε να με σηκώσει η μυρωδιά στον αέρα και να αναπαραστήσω αμερικάνικο καρτούν του 30.

Ένα θέατρο ήθελα να δω ρε γαμώτο, όποιο να’ναι, αλλά δεν μου κάθεται. Δεν μου κάθεται γαμώ τα προγράματά τους. Δεν έχει Δευτέρες, δεν έχει ούτε Τρίτες. Εμ εγώ μάνα μου Δευτέρα και Τρίτη κυκλοφορώ Θεσσαλλλλλονίκη μόνο! Τις Τετάρτες και τις Πέμπτες να τις βάλετε στον πωπό σας. Να τις βάλετε στον πωπό σας και μετά να τις βγάλετε και να τις φάτε. Κοινώς, να φάτε σκατά.

Απόψε συνεχίζω το road trip στη Βόρεια Ελλάδα και πάω Ανατολικά. Έλεγα να πάω και κατα Κωνσταντινούπολη μεριά αλλά δεν μπορώ ρε συ, νυστάζω όλη μέρα, εκτός από 12-6 το πρωί!!! Μέχρι τις 23:59 κοιμάμαι όρθιος, και από τις 00:01 ανοίγει το μάτι σαν πιατάκι του γλυκού! Γλυκό βερίκοκο με δροσερό νεράκι και τσαγάκι του βουνού.

Και για να επιστρέψω στο συνηθισμένο κλίμα του Αμερικλάνου, δηλαδή στη μίρλα, να σε ενημερώσω ότι έχω χάσει πάσα ιδέα. Πάσα. Όχι τέτοια πάσα μάνα μου, άσε κάτω την μπάλα, αμέσως εσύ, Τζόρνταν. Πέρα από τα φαγητά και τους ανθρώπους, τίποτα δεν μ’αρέσει. Τους ανθρώπους όχι γενικώς, στους δικους μου αναφέρομαι. Τους υπόλοιπους τους εύχομαι να φάνε σκατά!

Μα να πάω να πάρω κάρτα σύνδεση για το κινητό, αφού ξέχασα το PIN της άλλης, και να με κοιτάνε λες και τους χρωστάω... Να θέλω να πάρω ένα μπουφανάκι και να έχουν οι πωλήτριες αλλά κυρίως οι πωλητές ένα ύφος λες και χέζουν κουράδες πράντα και ντίζελ? Α σιχτίρι δηλαδή. Βλλλάχοι. Γιούφτσοι! Ε γιούφτσοι!

Τέλος πάντων. Ηρέμησε Αμερικλάνε. Φάε λίγο τσουρεκάκι κάστανο του τερκενλη, έλα μάνα μου, εεεεεεετι.

Ωστόσο ετοιμάσου εσύ που κάποιο κουσούρι έχεις και διαβάζεις Αμερικλάνο, γιατί αυτές τις γιορτές θα πέσει πολύ μίρλα! Θα σας τα πρήξω θα σας τα κάνω ζέπελιν.

Τώρα αυτή την ανάρτηση πότε θα την ανεβάσω, δεν ξέρω. Δεν τα πάμε καλά με τα ιντερνέτια στη μαμά πατρίδα, κανένα δεν μου κάθεται.

26 σχόλια:

  1. Έλα βρε γκρινιάρη είναι ωραία η Θεσσαλλλλλονίκη, το κέντρο της τέλειο για βόλτες! Εκεί ήμουν πριν 3 μέρες! Τον έσκισα τον τερκενλή επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλοι οι....Τερκενλόπληκτοι εδω!Μου φερανε καποιοι φίλοι προχτές κατι σιροπιαστά κόλαση!
    -Η Σαλονικη δε χορταινεται,
    ρε Αμερικλάνε!
    -Καλωσόρισες,να καλοπεράσεις στην πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαρμακοτριφτάκο, ηρθες ελλάδα και δεν πήγες στη μάνα σου;;;

    ρε ρεμάλι, βουρ για ρόδο και πας μετά στην θεσσαλονίκη.
    έχει και τρίγωνα πανοράματος αγόρι μου δεν έχει μόνο τερκενλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τερκενλή ε; Κι εγώ θέλω!
    Μήπως σε τσίμπισε καμιά νυχτερίδα / νυχτοπούλι / βρικόλακας και είσαι ξύπνιος αυτές τις ώρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Κονεχτικατ δε μπορουσες ποτέ να ξυπνήσεις στην ώρα σου...κι εδω πετάγεσαι σαν ελατήριο στις 12;

    τς τς τς

    Αμερικλανάκι παιδί μου!

    Καλές Γορτές...

    Ρουφα την Ελλάδα όσο μπορείς και όσο αντέχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζηλεύω γαμώτο μου! Ζηλεύωωωωωω σε λέω!!! Καλά να περνάς Αμερικλάνε!! φάε μια μικρή νααα τόση δα μπουκίτσα και για μένα τσουρεκάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμερικλάνε ΑΝ μάθω ότι ήρθες Αθήνα και ΔΕΝ με πήρες τηλέφωνο , πάνε στα ποντίκια πριν σε βρω !
    Υ.Γ. ΔΕΝ είναι προειδοποίηση , απειλή είναι , welcome home !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηρθες μανάρι μου και έκλεισες τα θέατρα???χιχιχιχι!
    Ε μα και συ.. !!!
    Καλή η Θε/κη για τσουρέκια και τρίγωνα αλλά για θέατρο είναι μόνο η Αθήνα! Στην Αθήνα τουλάχιστον μόνο τη Δευτέρα αργούν!(και χάνεις τόσες ωραίες παραστάσεις εδώ)
    Ασε που μου άνοιξες την όρεξη γενικώς για Θε/κη και θέλω τώρα επειγόντως να διακτινιστώ... να λιώσω και να περάσω μέσα απ'τα καλώδια και να βρεθώ εκεί ένα πράγμα.
    Αντε μαναμ'στη μαμα Τσαμπίκα που σε περιμένει πως και πως... Καλές γιορτές να'χεις όπως τις επιθυμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ήρθες στα πάτρια??? καλά να περάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είσαι πολύ βλαμμένο τελικά!

    Χθες μαζί τουλατσέρναμε στην Σαλόνικα και τριγυρνούσαμε στα ίδια μέρη...Αν έπαιρνες ένα τηλ, θα σου κερνούσα εγώ το σαλέπι...Παγοπέδιλα έβαλες στην Αριστοτέλους?χαχαχαχα!!!

    Καλά να περάσεις στα πιο Βόρεια...αλλά είσαι βλαμμένο, εξακολουθ'ω να το πιστεύω!!!

    Σμουουουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε άτομο, είσα σε διακοπές και αντί να έχεις τρελαθεί να γελάς, εσύ γκρινιάζεις; Τστστς, α ρε Κινέζος που σου χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ μόλις έφυγα από Θεσσαλονίκη!! Τα χαιρετίσματα μου στην βιβλιοθήκη να δώσεις, είμαι σίγουρη η καρέκλα μου εκεί έχει πεθυμήσει τον κ*λο μου! Εντωμεταξύ το χουν όντως στην Ελλάδα αυτό... Πας να τους δώσεις τα λεφτά σου και σε κοιτάνε λες και τους δίνεις σκατά... γενικά δεν πολυθέλουν να σε εξυπηρετήσουν.
    Καλά ταξίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γουέλκομ του Γκρις Αμερικλάνε! Ήρθες και σε πήραν απ'τα μούτρα οι αρχοντόβλαχοι! Γράψ' τους στα τσουρέκια σου! Σε ζηλεύω. Έχω κάτι μήνες που έφυγα από Θεσσαλονίκη και μου λείπει η γλυκιά βρωμίλα του Θερμαϊκού! Φάε ένα τσουρέκι και για μένα και κοίτα να ξεσκάσεις όσο είσαι στο Ελλάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ορίστε μόλις πάτησε το πόδι του άρχισε τις γκρίνιες!!!! Τις γκρίνιες σου μέσα!!!!
    Άντε ρε πάνε στη Μάνα σου που περιμένει η δόλια...
    καλά το ξέρουμε άμα περάσουν κάνα δυο μέρες πίσω θα θέλει να σε στείλει...αλλα τι να κάνει Χριστούγεννα βλέπεις!!!!!!!

    Καλά να περάσεις κουμπάρε μου!!!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς τον στα μέρη μας!
    Ήρθες για διακοπές ή για να πάρεις στο εργαστήριο κανένα μεταλλαγμένο πειραματόζωο από το Θερμαϊκό;

    Μη σε νοιάζει για τους πωλητές, άστους να σε κοιτάν να κάνεις αέρα με ντόλαρς.
    Καλά να περάσεις και καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλώς ήλθες, καλά να περάσεις και υπέροχες γιορτές με τους δικους σου.

    οσο για την γκρίνια, είμαι πρωταθλήτρια αυτές τις ημέρες, κάθε χρόνο, επι πολλα περισσότερα έτη που σου ρίχνω!!!

    ολες σου οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα με την νέα χρόνιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Dear Ameriklανε μας.
    ΕΙΣΑΙ ΘΕΣΣΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΝΙΚΗΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ? Πού πάει αυτός ο κόσμος μανάδες μου... Να πού πάει! Γκρρρ τελος παντων. Καλά να περνάς εδώ στη μαμά πατρίδα. Σου εύχομαι να πλουτίσεις τον Τερκενλή και τα γύρω σουβλατζίδικα, να βάλεις και σε τάπερ πέντε έξι τυλιχτά, και γενικώς να γυρίσεις στην Αμέρικα και αν στάζεις λίπη και σιρόπια ο ίδιος. Να πώς θα εκδικηθείς τους κινέζους μάνα μ... Να κάθεσαι μπροστά τους να τα τρως και να μονολογείς: that's very good... fuck yeah.
    ΥΓ.: Πριξτα μας ντεεεε

    Καλες γιορτες μακριά από εκνευριστικούς κινέζους <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πωπωπω τι φοβεγό τι τγομεγό που δεν μπογείς να πεις ούτε το γο από το ίντερνετ
    καλές γιορτές και καλή παραμονή στην Ελλάδα
    υγ αν νομίζεις ότι θα γλυτώσεις από τους κινέζους από εδώ σε γελάσανε ,μιλούνια είναι και εδώ :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σαλόνικα και τα μυαλά στα μίξερ!

    Καλώς τον! Να φας δικάβαλο. Ρώτα την ξαδέρφη, θα ξέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γκαρνταση....καλές γιορτές...να περάσεις όμορφα..εδώ...γιατί οι κινέζοι καραδοκούν και περιμένουν....αλήθεια πες μου εκει στην θεσσαλονίκη...σαν τον ινδό δεν οδηγούν....χαχαχα..αλλά απο τσουρέκια και τρίγωνα...αχχαχχχαχ..καλά χριστούγεννα πέρνα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Που βρέθηκες εκείθε πάνω παιδάκι μου????

    Καλά να πάθεις αφού δεν ήρθες να δεις την μάνα σου πρώτα παλιοτόμαρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ε, το έχουμε εδώ στην Ελλαδίτσα να το παίζουμε celebrities του εαυτού μας, μην το ψάχνεις. Κι εγώ το κατάλαβα όταν βγήκα πρώτη φορά εκτός, και όταν επέστρεψα νόμισα ότι είμαστε η χώρα των ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΣΤΑΡ. Κανείς άλλος, μόνο εγώ, εγώ, εγώ.
    Τέλος πάντων, από όλη την ανάρτηση, μία ήταν η λέξη που μου φωσφόριζε κατά την ανάγνωση: Ρόδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αμερικλάνε μαναμ πάτησες Ελλαδιστάν και περιμένεις ευγένειες? Μήπως έγινες Αμερικλάνος και δε θυμάσαι "πως το λέμε εμείς εδω"?
    Καλέ εγω βγήκα την Κυριακή στην αγορα στο κέντρο και με δολοφόνησαν με τα βλέμματά τους όλες οι πωλήτριες. Δε φτάνει που δε θα πάρεις ήρθες και Κυριακή σαν να έλεγαν...Πηγαινε τώρα και στη Ρόδο και θα δεις τη γλύκα! Πάρε και κανα τσουρέκι μαζί...σε άγονη γραμμη πας! Καλά να περάσεις παιδούδιμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. νομίζω και γω αυτές τις μέρες ταιραιζουν στη Σαλονίκη
    η Σαλονίκη είναι καύλα \τελεια και παύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. νομίζω και γω αυτές τις μέρες ταιραιζουν στη Σαλονίκη
    η Σαλονίκη είναι καύλα \τελεια και παύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή