Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Μέρα που'ναι

Σήμερα θα κάνω υπέρβαση. Υπέρβαση δε λέγεται όταν κάτι κάνεις κάτι εκτός χαρακτήρα και "ξεπερνάς" τον εαυτό σου? Μισό λεπτό να το ψάξω στο γκουγκλ να βεβαιωθώ, μην τυχόν και είναι τίποτα κωλοτούμπες! Μετά από τόσο φαΐ ούτε το σταυρό μου δεν μπορώ να κάνω, όχι κωλοτούμπες!
υπέρβαση θηλυκό
η διάβαση πάνω από κάτι
το ξεπέρασμα των καθορισμένων ή ανεκτών ορίων, παράβαση
Εντάξει. Λοιπόν σήμερα μιας και είναι αυτή η μέρα που και καλά κάνουμε μόνο καλά πράγματα, που ερχόμαστε σε επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό (ενώ ταΐζουμε μέχρι σκασμού τον εξωτερικό), που συγχωρούμε τοις οφειλέταις ημών βρε αδερφέ, θα κάνω κάτι που δεν κάνω συχνά, ως και ποτέ.

Δεν θα γκρινιάξω καθόλου!

Δεν θα γκρινιάξω που οι κουλ τύποι απόψε θα φορέσουν τα αραχνοΰφαντα κασκολάκια τους και μπολερό με στρασάκια και θα γιορτάσουν τη γέννηση του... Θεανθρώπου μετα αχαλίνωτου κλάμπινγκ.

Δεν θα γκρινιάξω που το μόνο που ξέρουν τα μικρά παιδιά για την ημέρα της γέννησης του... Θεανθρώπου είναι τα δώρα κάτω από το δέντρο.

Δεν θα γκρινιάξω που οι γονείς μου γιορτάζουν τη γέννηση του... Θεανθρώπου επιτρέποντας στους εαυτούς τους να καπνίσουν 5 τσιγάρα παραπάνω έκαστος κάνοντας την κουζίνα (με ανοιχτό παράθυρο γιατί σεβόμαστε και τους αντικαπνιστές του σπιτιού) τεκέ.

Δεν θα γκρινιάξω που την ημέρα της γέννησης του... Θεανθρώπου οι μόνοι που ασχολούνται με τον... Θεάνθρωπο είναι αυτόματα είτε θεούσες είτε αιρετικοί. Ειδικά αν τύχει να διαβάζουν και απόκρυφα ευαγγέλια? Είναι ΚΑΙ σατανιστές.

Δεν θα γκρινιάξω για όσους μου λένε "Καλά Χριστούγεννα αν και κάνεις Γιόγκα άρα δεν είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος", παρόλο που οι ίδιοι έχουν να πατήσουν στην εκκλησία... τους από τότε που τους είπε ο Χριστόδουλας "ελάτε όπως είστε" και πήγαν σε έναν εσπερινό (η λειτουργία είναι πολύ πρωί, μην με ξυπνάς απ'τις 6 λέμε) με μαγιώ για να κάνουν αίσθηση.

Δεν θα γκρινιάξω καθόλου!

Δεν σας λέω καλά Χριστούγεννα, γιατί τα Χριστούγεννα είναι Χριστούγεννα, δεν είναι ούτε καλά ούτε κακά. Ούτε καλά να περάσετε σας λέω γιατί όσο κι'αν προσπαθώ, δεν βρίσκω τι σχέση έχει η καλοπέραση με τα Χριστούγεννα. Ούτε καλές γιορτές θα σας πω, γιατί δεν ξέρουμε για τι γιορτάζουμε.

Θα σας πω καλή όρεξη και με το μαλακό το φαγοπότι... μη βγάλουμε ραγάδες!

16 σχόλια:

  1. χρόνια πολλά...υγεία και χαρά το πνευμα των χριστουγέννων ...να σε φωτίσει μαμα μου..να τελειώσεις μια ωρα αρχήτερα....απο εκει πουσαι με τους κινέζους και τους ινδούς....πέρνα όμορφα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά που δεν γκρίνιαξες! Χρόνια Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το ποστ θα έπρεπε να το δημοσιεύσεις λίγες ώρες νωρίτερα.
    Τώρα είναι αργά.
    Ήδη διακρίνω επάνω μου μια ραγάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πειράζει γκρίνιαξε και λίγο μέρα που είναι...
    καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που να γκρινιαζες δηλ, κιολας! :Ρ
    Χρονια πολλα Αμερικλανιδιο! :)
    Και σταματα να εισαι κατσουφης ρε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα! Αγάπη, χαρά, ευτυχία και πρώτα απ' όλα υγεία εύχομαι σε εσένα και αυτούς που αγαπάς! Να περάσεις υπέροχα!!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eisai gay i eisai str8
    o my god i love you mate
    thelo na se marry
    merry xmas merry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά και ευλογημένα...

    ΥΓ..Ντερλίκωσε ..και σκάσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ante na fygoun oi xazogiortes,varethika leme.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χρόνια πολλά φαρμακοτριφτάκο.

    όχι αγόρι μου, εσύ να γκρινιάζεις; ποιος είπε τέτοια αλήθεια;;;

    τουλάχιστον πήγες στη μάνα σου να σε χαρεί, ή γυρνάς ρε ρεμάλι από δω και από κει;;;

    οι ραγάδες πως ακριβώς σου ήρθαν;;; που τις θυμήθηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οκ δεν θα σου πω τίποτα..μπουκόσου και μη μιλάς!!

    ♫♫♫ Feliz Natal!!!


    …………(¯`O´¯)
    …………*./ | \ .*
    …………..*♫*.
    ………, • '*♥* ' • ,
    ……. '*• ♫♫♫•*'
    ….. ' *, • '♫ ' • ,* '
    ….' * • ♫*♥*♫• * '
    … * , • Feliz' • , * '
    …* ' •♫♫*♥*♫♫ • ' * '
    ' ' • . Navidad . • ' ' '
    ' ' • ♫♫♫*♥*♫♫♫• * ' '

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά να περάσεις τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ μέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χρόνια πολλά!
    καλές βόλτες και καλά κρασιά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μαλακα που να γκρινιαζες κιολας δηλαδη.μ'αρεσει που οι δικοι σου σε περιμεναν με τοση λαχταρα.ξινο θα τους το'χεις βγαλει.

    btw εσυ εκανες καμια υπερβαση πανω απο κατι θηλυκο τωρα τις γιορτες ή η στομαχα εχει φτασει μεχρι απεναντι?Χρονια πολλα ρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμερικλάνε, κανένας δεν ξέρει να ΜΗ γκρινιάζει όπως εσύ! Εγώ δεν ξέρω μόνο για τα δώρα κάτω απ' το δέντρο. Ξέρω και ότι τα Χριστούγεννα τρώμε κουραμπιέδες!! Αλήθεια, το διασταύρωσα στο γουικιπίντια! Κι αφού δε σ αρέσουν οι γνωστές ευχές, τότε καλά να περάσεις όσο είσαι Ελλαδιστάν και προσοχή στη χοληστερίνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή